Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
من به اسلام و دین کاری ندارم. ولی ...
مشتی ، زن چادری و غیر چادری و مادر و دختر رو هم میزنی؟!؟

همت و باکری و ... رفتن که ناموس ما رو زیر باتومت بگیری؟!؟ حتما شب که بشه ، مردونگیت هم بالا میزنه که زورت به ناموس مملکت رسیده !

من معتقدم ولی زن در اعتقادات ما مقدسه ! اونی که داری میزنی مادره ، دختره ، اصلا اینها هم برات مهم نیست ؟ اون زنی که اول زدی چادریه ! قاعدتا زن چادری باید برای شما حرمت داشته باشه ! این اعتقادات ما نیست ...


@Marketerchnl
Sina Soleymani
🎯 #بخاور ✍🏽عمده پرتفوی بیمه شرکت متعلق به بیمه زندگی هست.جمع درآمد حق بیمه(قبولی و اتکایی)سال قبل 495.4 میلیارد تومان و جمع خسارت پرداختی 148.9 میلیارد تومان بوده. اما در پنج ماه ابتدایی سال جاری 320 میلیارد تومان درآمد حق بیمه محقق کرده که احتمالا تا انتهای…
🎯#بخاور

✍🏽 هنوز فاز آخر اصلاحی تکمیل نشده و برگشت روند نداشته اما محدوده حمایتی مهم سهم 180-185 تومان هست که در صورت واکنش نشان دادن به این محدوده و شکست روند نزولی در 240 تومان که محدوده مقاومتی مهم سهم و عملا تریگر تغییر روند هست ، میتونیم این فاز اصلاحی رو پایان یافته بدانیم.

محدوده مقاومت بعدی سهم هم محدوده 336 الی 350 تومان هست.

بررسی بنیادی سهم قبلا ارائه شده

@Marketerchnl
Sina Soleymani
🎯#شاخص ✍🏽 از دید کلاسیک ، شاخص کل بعد از ثبت کف 1.100.000 واحدی وارد یک فاز اصلاحی فرسایشی شد که در قالب یک کامپلکس ادامه پیدا کرد. در حال حاضر شاخص کل در شاخه E از مثلث قرار گرفته که دو محدوده 1400-1440 واحد و 1310-1330 واحدی را به عنوان محدوده های حمایتی…
🎯#شاخص

✍🏽 بعد از 3 ماه کنترل و سرکوب بازار،درهرصورت بازار مسیری که باید طی میکرد رو طی کرد اما فشار این منفی هارو همه در سبدشون حس کردند بجز سهام شاخص ساز و بازارگردان ها !

✍🏽 پیرو چارت قبلی ، شاخص به محدوده 1300-1330 رسید و واکنش مثبت نشان داد. تریگر تغییر روند عبور از محدوده 1400 هست و تا زمانی که مقاومت 1400 نشکسته نمیشه گفت برگشت روند صورت گرفته. اما اگر الگویی که شاخص طی چندماه اخیر طی کرده تغییر نکنه ، میتونیم بگیم اصلاح شاخص تکمیل شده و باید کم کم همراه با نوسانات مثبت و منفی منتظر رشد بازار باشیم. واگرایی های متعددی هم بین کف هایی که طی چندماه اخیر زده شده ، روی چارت مشخص هست.

✍🏽 نکته قابل توجه این هست که RSI طی اصلاح اخیر به 8 واحد رسید که این اتفاق بسیار نادر هست و صرفا یکبار سال 95-96 این اتفاق افتاد و یکبار هم بعد از اصلاح سال 97 به این عدد نزدیک شده. هربار بازار در این حد ترس و نگرانی داشته ، در برگشت روند رالی خوبی رو تجربه کرده. باید صبر کرد و دید بازار توان برگشت داره یا خیر.

@Marketerchnl
🎯 #وبصادر

بلوک خرد و غیر مدیریتی بانک صادرات توسط وسپهر به قیمت پایه 400 تومان آگهی شده !! قیمت سهم روی تابلو 140 تومان ...

از مدیران وسپهر باید پرسید اگر سهام خرد رو ارزشگذاری کردید 400 تومان ، بر اساس چه منطقی توی بازار 200 تومان و زیر 200 تومان خرد فروختید؟؟؟!!!

@Marketerchnl
Forwarded from کارگزاری امین سهم (Ghazaleh Kompanian)
تفاوت_مبلغ_فروش_صنایع_با_دلار_نیمایی_و_آزاد.pdf
757.7 KB
🌑تحلیل رانت توزیع شده در صنایع مختلف!

🔹️در این گزارش ما به تفاوت مبلغ فروش صنایع فلزات اساسی، کانه های فلزی، پالایشی ها، روانکارها، پتروشیمی ها و سیمانی ها با دلار نیمایی و دلار آزاد محاسبه شده است.
🔹️ در حال حاضر برای ارز بیش از 3 نرخ متفاوت وجود دارد و با توجه به این که سامانه نیما به منظور تک نرخ شدن ارز راه اندازی شده است، این دو امر در تضاد با یکدیگر هستند که موجب ایجاد فضای رانتی در صنایع مختلف شده است.
🔹️با توجه به اختلاف ۱۲ درصدی متوسط نرخ دلار نیمایی و آزاد از ابتدای سال، جمع رانتی که از محل تفاوت نرخ دلار نیمایی و آزاد توزیع میشود، برای ۶ صنعت مورد نظر حدود ۱۰۶ هزار میلیارد تومان می باشد که این رقم حدودا ۱۹ درصد از کل کسری بودجه دولت است.
🔹️ آقای صالح آبادی که متولی بازار پول و دانش آموخته دانشگاه امام صادق هستند و باید به شفافیت بیشتر بازار و رانت زدایی کمک کنند در ۹ ماه اخیر باعث تفاوت ۱۲ درصدی متوسط نرخ دلار نیمایی و آزاد شده اند که در این بازه زمانی این تفاوت کم سابقه است.

@AminSahm
Sina Soleymani
تفاوت_مبلغ_فروش_صنایع_با_دلار_نیمایی_و_آزاد.pdf
هنرنمایی اقای صالح آبادی در بانک مرکزی و عملکردشون در سامانه نیما ، باعث شده فقط در شش ماه اول امسال حدود ۱۰۶ همت رانت توزیع بشه و از جیب شرکت ها خارج بشه ! دلیلش هم مشخصه ، اختلاف بین نرخ نیمایی و نرخ آزاد بطور بی سابقه ای به حدود ۱۲٪ رسیده که این اختلاف غیرقابل توجیه هست !

@Marketerchnl
🎯#بازار

نه اینکه ریزش و صعود بازار رو ندیده باشیم ، ولی ...

بازار در وِل ترین و بی ثبات ترین و سیاه ترین روزهای تاریخ خودش قرار داره !

بازار ما ، هرگز مدیریتی در این حد منفعل ، ضعیف و بی اختیار رو تجربه نکرده که حتی در برگزار کردن جلسه هماهنگی با صندوق ها و هلدینگ ها هم عاجز باشه !

الان تقریبا دو هفته هست که بازار در شرایط هیجان فروش قرار داره اما هیچ اقدامی از سمت رییس سازمان یا هیئت مدیره سازمان نمیبینیم !
نه جلسه هماهنگی ، نه جلسه فوق العاده هیئت مدیره ، نه جلسه اضطراری با وزیر و رئیس بانک مرکزی و نه هیچ حرکت دیگری ...
گویا از نظر مدیران سازمان ، همه چیز عادی و طبیعی هست.

انگار مدیران سازمان منتظرند کسی از بیرون بیاد و بازار رو جمع کنه ...

@Marketerchnl
وقتی گوساله از گاو بزرگتر میشه ...

ارزش بازار بانک صادرات تقریبا داره مساوی با وسپهر میشه که زیر مجموعه خود بانک صادرات هست.

البته وسپهر به لطف بازارگردانی تراز جهانی و اردر حمایتی سنگین بازارگردان در صفر تابلو در این مارکت کپ باقی مونده وگرنه طبیعتا وسپهر هم باید افت میکرد.

اما مدیران این مجموعه معتقدند که مارکت کپ وسپهر همینه که هست ! ولی در این حد هم توجیه نیستند که ارزش وسپهر رابطه مستقیم داره با ارزش بانک صادرات ... بجای حروم کردن اینهمه پول برای نگه داشتن وسپهر ، همون منابع رو میذاشتید که بانک صادرات به این وضعیت نیوفته!

وقتی مدیران بدون صلاحیت برای چنین مجموعه های بزرگی تعیین میشن ، نتیجه چیزی جز این نیست ...

@Marketerchnl
Sina Soleymani
🎯 صنعت #پالایشی ، #شپنا #شبندر #شتران #شبریز #شراز ✍🏽 در ابتدا باید توجه کرد که مفروضات در بخش درآمدها و مارجین ناخالص پالایشگاه ها ، با مفروضات "محتاطانه" لحاظ شده. بنابراین اگر متوسط بهای نفت را 90 یا 100 دلار لحاظ نماییم ، سود خالص پالایشگاه ها حدود 10…
🎯 آپدیت گزارشات برآورد سود صنعت پالایشی

#شپنا #شبندر #شتران #شبریز #شراز #شاوان

✍🏽 گزارشات شش ماهه بسیار مناسب از صنعت پالایشی روانه کدال شد.

در فصل تابستان با وجود افت کرک اسپرد فصل تابستان نسبت به فصل بهار ، طبیعی بود که سود خالص فصل تابستان این صنعت نسبت به بهار کاهش داشته باشد. اما گزارشات تابستان گزارشات بسیار مناسب و جذابی بود !

✍🏽 در این بین #شبندر ، #شپنا و #شتران گزارشات بهتری داشتند که البته در گزارش شبندر 950 میلیارد تومان سود غیرعملیاتی گزارش شده است.

✍🏽 ذخیره کاهش ارزش خوراک پالایشی ها نکته ای است که باید در مورد پالایشگاه ها درنظر گرفت. طبق شنیده ها پالایشگاه ها بخشی از سود ذخیره خوراک را در بهار شناسایی نکرده و ذخیره گیری کرده اند تا اثر کاهش ارزش در کوارتر های بعد را اسموث کنند. لذا اگر این صحبت صحیح باشد ، اثر کاهش ارزش خوراک میتواند خنثی شود.

✍🏽درنهایت ، نسبت P/E فوروارد این صنعت در محدوده 2.5 الی 3.5 واحد قرار دارد.

@Marketerchnl
Sina Soleymani
🎯#شسپا ✍🏽 نفت سپاهان در کوارتر اول 1401 حدود 4520 میلیارد تومان فروش ثبت کرده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد 61.5% را تجربه کرده است. فروش خرداد ماه شرکت به 2082 میلیارد تومان رسیده ، در حالی که در فروردین ماه 863 میلیارد تومان فروش داشته ! ✍🏽90% از…
🎯 #شسپا

✍🏽 شسپا در گزارش 6 ماهه 34 تومان سود خالص محقق کرده و نرخ لوبکات رو 16.5 میلیون تومان لحاظ کرده و کاهش نرخ لوبکات رو به نیمه دوم سال منتقل کرده و پیش بینی کرده نرخ لوبکات در نیمه دوم سال به 12 میلیون تومان کاهش پیدا کند.دلیل اینکه کاهش نرخ لوبکات در گزارش تابستان لحاظ نشده ، احتمالا به نوع خرید لوبکات ( پیش خرید ) بوده است که با تاخیر در گزارشات منعکس خواهد شد.

▪️سود خالص پاییز 1400 : 111 ریال
▪️سود خالص زمستان 1400 : 163 ریال
▪️سود خالص بهار 1401 : 164 ریال
▪️سود خالص تابستان 1401 : 176 ریال

✍🏽حدود 650 میلیارد تومان سود سرمایه گذاری ها ناشی از سود شپنا نیز در گزارش 12 ماهه شناسایی خواهد شد که حدود 12 تومان به ازای هر سهم خواهد بود.

✍🏽 نسبت P/E فوروارد سهم با عملکرد تابستان در سطح 4 الی 4.3 واحد قرار خواهد گرفت.

@Marketerchnl
Sina Soleymani
🎯 صنعت #فلزات_اساسی ، #فولاد #فملی #فخوز #هرمز #کاوه #ارفع #فباهنر #فاسمین #فایرا ✍🏽 اولین نکته با اهمیت در جدول فوق این است که به دلیل رشد شدید نرخ های جهانی ، مفروضات محافظ کارانه تر لحاظ شده. لذا احتمال بروز انحراف وجود دارد. اگر نرخ های فعلی را در محاسبات…
🎯آپدیت پیش بینی سود صنعت فلزات اساسی با گزارشات شش ماهه

✍🏽 بیشترین ترس و احتیاط بازار درمورد گروه فلزات اساسی بود که گزارشات شش ماهه دربسیاری از شرکت ها نشان داد باوجود رکود اقتصاد جهانی و نرخ دلار نیز،گزارشات این گروه قابل قبول بوده و بنظرمیرسد که تقریبا همه ریسک ها درسودآوری این شرکت ها منعکس گردیده است.

✍🏽دربین این شرکت ها #ارفع،#کاوه،#فباهنر،#فملی،#فایرا و #فولاد مطابق برآورد سود ابتدای سال پیش رفتند وبدون سودسرمایه گذاری ها وسایر درآمدهای عملیاتی و غیرعملیاتی که درگزارشات12ماهه شناسایی میشود ،بین40%الی78%از سود کارشناسی امسال را پوشش داده اند.
تنها عملکرد #هرمز ضعیف تر ازانتظار بوده که عمدتا به دلیل حساسیت بالای این شرکت به نرخ شمش صادراتی بوده که منجر به عملکرد نسبتا ضعیف نسبت به پیش بینی ها شده است و باید در پیش بینی سود آن تجدیدنظر شود.
عملکرد #ارفع نیز بهتر از انتظار بوده وپیش بینی سود این شرکت باید درجهت مثبت تعدیل گردد که P/E فوروارد سهم را به4واحد خواهد رساند.

✍🏽 نسبتP/Eفوروارد شرکت های این صنعت با لحاظ کلیه ریسک ها درنرخ های جهانی و نرخ دلار، بین 3.1 الی 4.5 واحد قرار دارد!

@Marketerchnl
🎯#بازار

فاجعه یعنی بیش از سه هفته بازار در هیجان فروش قرار داشته باشه ( باکس قرمز ) و هیچ اقدامی برای خروج از این وضعیت صورت نگیره !

در کل تاریخ بازار سرمایه بگردید ، هرگز پیش نیامده که بازار سرمایه بیش از سه هفته بصورت ممتد در حالت هیجان فروش قرار داشته باشه و هیچ تغییری صورت نگیره !

یعنی سازمان بورس در حد بسیج کردن ۳-۴ هزار میلیارد تومان توان نداره که حقوقی ها چند روز کف سهم هارو در محدوده مثبت ببندند تا بازار از این شرایط خارج بشه؟!

یعنی باید بعد از ۲.۵ سال ریزش ، هنوز هم بازار اسیر چنین هیجاناتی باشه؟ همین سهم هایی که الان دارن منفی میخورن حتی به اندازه حجم مبنا هم فروشنده ندارند ، جمع کردن این بازار خیلی کار سختی هست؟!

@Marketerchnl
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
واکنش سازمان بورس در مورد وضعیت بازار

@Marketerchnl
🎯 #دلار

✍🏽 تقریبا از سال 99 و میشه گفت از زمان اقای همتی ، و با تمرکز بر بازار نیما و مدیریت مصارف ارزی ، دلار در یک کانال و رنج قیمتی مشخصی کنترل شد. بخشی از موفقیت "نسبی" دولت در کنترل بازار ارز ، به فروکش کردن انتظارات تورمی بدنه اقتصاد و همچنین محدود کردن شریان ها و مجراهای تقاضای ارز بود. بخش دیگری هم بطور طبیعی و ناشی از کاهش تقاضای بخش های مختلف اقتصاد بود که کشش تقاضا برای بخشی از کالا ها و خدمات را منجر شد.

✍🏽 محدوده 23000 الی 25000 تومان برای دلار آزاد ( محدوده 21000 الی 23000 تومان برای دلار نیمایی ) محدوده ای بود که اصطلاحا نرخ ارز بدون دخالت خارجی متعادل شد. البته این محدوده بر اساس آمار و ارقام بانک مرکزی و گفته های شخص آقای همتی تعیین شده ، چون بانک مرکزی بارها اعلام کرده که حتی در مقاطعی بانک مرکزی برای جلوگیری از افت بیش از اندازه نرخ ارز در نقش خریدار ظاهر شده و کمبود تقاضا را در بازار پر کرده.

✍🏽 روند نرخ تورم طی حدود دو سال و نیم اخیر به این صورت بوده :
▪️در انتهای سال 1399 نرخ تورم YOY به 48.7% و متوسط نرخ تورم به 36.4% رسید.
▪️در انتهای سال 1400 نرخ تورم YOY به 34.7% و متوسط نرخ تورم به 40.7% رسید.
▪️در سال 1401 نیز نرخ تورم YOY در مهرماه به 48.6% و متوسط نرخ تورم به 42.9% رسیده !
اما طی دو سال و نیم گذشته ، با وجود اینکه بانک مرکزی اعتقاد داشت نرخ ارز باید به میزان نرخ تورم رشد داشته باشد ، رشد نکرده و تقریبا میتوان گفت با دخالت بانک مرکزی در یک بازه قیمتی کنترل شده.
✍🏽 بنظر میرسد در سال 1402 به دلایلی مثل ملت دون ( Melt Down ) سود سپرده های بانکی که طی دو سال و نیم اخیر به شدت در دل سیستم بانکی رشد کرده و انباشت شده ، سررسید حجم بالای اوراقی که در سال 99 و حتی اندکی پیش از آن فروخته شد و سرریز سود آنها به بازارهای مالی و کالایی و یا حتی تمایل به خروج از کشور و از همه مهمتر سرکوب نرخ ارز طی دو سال و نیم اخیر ، باید منتظر نرخ های جدیدی در بازار ارز باشیم !
روشی که بانک مرکزی عموما بر این روش اتکا میکند روش PPP Adj یا برابری قدرت خرید تعدیل شده است که با استفاده از تفاضل نرخ تورم ایران و امریکا و سال پایه که در آن نرخ ارز بدون دخالت خارجی در تعادل باشد ، نرخ واقعی دلار تعیین میشود ( بخوانید پرایس میشود ) اما روش های دیگری همچون تراز پرداخت ها ، روش مبتنی بر دارایی ها و... نیز وجود دارد.

▪️اگر فرض کنیم به گفته بانک مرکزی ، مقطعی که دلار در محدوده 21000 الی 23000 تومان بود بدون دخالت خارجی بازار ارز در تعادل قرار گرفت ، با همین روش در انتهای امسال نرخ واقعی دلار باید در محدوده 47520 تومان قرار بگیرد !
با فرض اینکه سال 1402 نیز با تورمی در سطح 36% رو به رو باشیم و تورم امریکا نیز کنترل نشود و در سطوح فعلی باقی بماند ، نرخ واقعی دلار در سال 1402 نیز در سطح 53900 تومان قرار خواهد گرفت ! یعنی درست مشابه اختلافی که نرخ دلار آزاد و نرخ واقعی دلار در انتهای سال 95 و ابتدای سال 96 داشت !
اگر نرخ تورم امریکا کاهش یابد یا نرخ تورم داخلی بیش از 36% باشد ، طبیعتا نرخ واقعی دلار برای سال آینده نیز بیشتر خواهد بود و بلعکس.

▪️اگر سال پایه را سال 90-91 یا حتی 81 در نظر بگیریم ، نرخ واقعی دلار برای انتهای سال 1401 حدود 41650 الی 43200 تومان و برای سال 1402 حدود 47900 الی 49800 تومان خواهد بود ! بنا به روش و نظر کارشناسان مختلف ، سال های پایه متفاوتی در نظر گرفته می شود اما نکته ای که مشهود است ، اختلاف معنادار نرخ دلار آزاد با نرخ واقعی است که هرروز بیشتر و بیشتر می شود.

✍🏽 در هرصورت درحال حاضر نرخ دلار در مرز سقف تاریخی 33200 تومانی خود قرار دارد و طی مدت اخیر با وجود پمپاژ اخبار مثبت برجامی در مقاطعی ، تمایل چندانی به افت را نشان نداده ! لذا کوچک ترین تحرکی که سیگنال رشد نرخ ارز را به بدنه اقتصاد کشور بدهد مانند عبور این نرخ از سقف 33200 تومان یا هر جرقه سیاسی منفی ، نرخ دلار را به سمت نرخ واقعی حرکت خواهد داد.
بانک مرکزی باید وضعیت فعلی را جدی بگیرد ! این اشتباه بارها و بارها تکرار شده و اگر این موج مجددا در بازار ارز آغاز شود ، با توجه به حجم ذخایر اندکی که برای بازارسازی بازار ارز در اختیار بانک مرکزی قرار دارد ، کنترل آن امری بسیار دشوار است. به گفته آقای همتی ، در موج صعودی قبلی دلار حدود 20 میلیارد دلار ارز در بازار تزریق شد !
آقای صالح آبادی ، شما حتی عددی نزدیک به این حجم از ارز را برای کنترل بازار در اختیار ندارید !!

@Marketerchnl
بانکهای ما یک ناترازی حدود ۱۰۰ هزار میلیارد تومانی دارند که ماه هاست هرروز در بازار بین بانکی دوره میوفتند و از هم قرض میگیرند که کسری روزانه اشون رو تامین کنند.

الان ماه هاست که این وضعیت ادامه داره و تا وقتی بانک مرکزی وارد نشه و این ۱۰۰ همت رو تامین نکنه ، این مشکل حل نمیشه و کماکان نرخ بهره تمایل به صعود خواهد داشت. چون ۱۰۰ همت باید باشه که نیست و برای تامین این ۱۰۰ همت هرروز بین بانکها رقابت هست.

اقای صالح آبادی چندماه هست که به قیمت نابود کردن همه بازارها حاضر نیست این نقدینگی رو تزریق کنه ! در صورتی که اول و آخر ، دیر یا زود ، باید این عدد رو پول چاپ کنه و تزریق کنه. در نهایت هم تورم اش در اقتصاد میشینه و خودش رو نشون میده و نرخ ارز هم جهش میکنه. فقط با این سیاست ها داره هزینه این تصمیم رو بالا میبره ...

سر و ته مشکلات بازار سرمایه و بقیه بازارها این موضوعی هست که عرض کردم. تغییر ریز ساختارهای بازار هیچوقت روندساز نبودند و نیستند !

نمیشه گفت بخش های دیگه مشکل نداره ، ولی اساسی ترین مشکلات فعلی ناشی از لجاجت و توهم بانک مرکزی هست که قصد داره آمار خودش رو حفظ کنه ، ولو به قیمت نابودی همه بازارها ...

@Marketerchnl
🎯#بازار

بازار ما ، در این ماه های اخیر مثل بچه ای بوده که هروقت میخواست بلند بشه با مشت و لگد به جونش افتادند و دوباره نشوندنش ! انقدر این رفتار تکرار شد که این بچه به محض اینکه نیت میکنه بلند بشه ، درد و ترس کتک ها و تو سری هایی که خورده مجدد در ذهنش میاد و خودش میشینه ...

در این ماه ها ، از دید سرمایه گذاران "مثبت های بازار فرصت فروش" جا افتاده ! هر وقت بازار مثبت شده ، همان اندک فعالانی که در بازار بودند بلافاصله در سمت فروش قرار میگرفتند.

تا وقتی این تفکر اصلاح نشه ، وضعیت بازار تغییری نمیکنه.

باید دوباره "منفی های بازار در ذهن سرمایه گذاران فرصت خرید" شناخته بشه تا بازار بتونه پا بگیره و منطقی رفتار کنه ! فعالان بازار باید برای تحلیل و تصمیم گیری برای "خرید" فرصت پیدا کنند و نه برای "فروش" !

اگر قرار هست واقعا برای بازار اقدام موثری صورت بگیره ، اول باید وضعیت بازار طی ماه های اخیر رو درست درک کنیم. در غیر اینصورت هر اقدامی در بهترین حالت یک مُسکن مقطعی خواهد بود...

@Marketerchnl
🎯#وبصادر

بانک صادرات برگشت به سال ۹۶ !

سال ۹۶ بعد از دو سال بسته بودن نمادهای بانکی ، سهام بانک صادرات با لحاظ افزایش سرمایه ها و ... با قیمت ۱۷ تومان باز شد.
ارزش بانک در روز بازگشایی ۲۹۸۱ میلیارد تومان میشد و نرخ دلار ۴۸۵۱ تومان بود!
لذا کل ارزش دلاری بانک ۶۱۴.۵ میلیون دلار میشد که پایین ترین سطح تاریخی ارزش بانک از نظر دلاری بود و بعد از آن رشد قابل توجهی کرد.

حالا بعد از ۵ سال ، قیمت هر سهم به ۱۲۲ تومان رسیده ، ارزش بازار بانک صادرات ۲۱۵۰۰ میلیارد تومان و نرخ دلار ۳۲۶۵۰ تومان است.
بنابراین ارزش دلاری بانک به ۶۵۹.۵ میلیون دلار رسیده که تقریبا همسطح پایین ترین سطح تاریخی در سال ۹۶ هست !!!

یعنی عملا بعد از ۵ سال بازده صاحبان سهام شرکت صفر بوده. صفر ...

@Marketerchnl
Sina Soleymani
🎯 #دلار ✍🏽 تقریبا از سال 99 و میشه گفت از زمان اقای همتی ، و با تمرکز بر بازار نیما و مدیریت مصارف ارزی ، دلار در یک کانال و رنج قیمتی مشخصی کنترل شد. بخشی از موفقیت "نسبی" دولت در کنترل بازار ارز ، به فروکش کردن انتظارات تورمی بدنه اقتصاد و همچنین محدود…
این نتیجه سیاست های اقای صالح آبادی هست ! چیزی که بارها در موردش صحبت شده و میشه ...

بورس کالا فهمیده که نرخ واقعی دلار این نیست ، حتی مردم کف جامعه که عمدتا تخصص مالی ندارند فهمیدند ، اما هنوز در بازار ما دارند سهم هارو به قیمت سال ۹۶ معامله میکنند ...

تنها بازاری که با دلار ۲۵-۲۶ تومان و بعضا کمتر معامله میشه ، بازار سرمایه هست. تو این بازار سهم هایی داریم که به قیمت سال ۹۶ دارند معامله میشن !!

@Marketerchnl
Sina Soleymani
🎯 #دلار ✍🏽 تقریبا از سال 99 و میشه گفت از زمان اقای همتی ، و با تمرکز بر بازار نیما و مدیریت مصارف ارزی ، دلار در یک کانال و رنج قیمتی مشخصی کنترل شد. بخشی از موفقیت "نسبی" دولت در کنترل بازار ارز ، به فروکش کردن انتظارات تورمی بدنه اقتصاد و همچنین محدود…
🎯#دلار

❗️ خروج دلار از سقف 2.5 ساله و عبور از سطح 33200 تومان !!!!

✍🏽دیروز و امروز دلار با جهش قابل توجهی همراه شد و سقف تاریخی خود را شکست و روند صعودی جدیدی را آغاز کرده. دیروز شاهد افزایش شدید تقاضای حواله و امروز نیز شاهد جهش تقریبا 3 برابری حجم معاملات در بازار توافقی بودیم که نشانه تقاضای بالای دلار طی روزهای اخیر هست.

✍🏽 در حال حاضر با کمرنگ شدن امید به برجام و تشدید رشد پایه پولی و حجم نقدینگی ، درکنار ریسک های سیستماتیک اخیر نرخ دلار با جهش قابل توجهی همراه شده بطوری که طی سه روز اخیر بیش از 1000🔺 تومان رشد را در نرخ دلار شاهد بودیم.

✍🏽 با این روند انتظار میرود نرخ دلار کم کم به سمت 40000 تومان و سپس 45000 تومان حرکت کند. قطعا مداخلات بانک مرکزی به عنوان بازارساز در نرخ دلار و شتاب روند تاثیر خواهد داشت و باید دید واکنش بانک مرکزی به وضعیت فعلی بازار ارز چیست !

✍🏽 نکته قابل توجه این است که نرخ دلار در بازار نیمایی 27400 تومان است و اختلاف نرخ نیما و دلار آزاد به رقم بی سابقه 6400 تومان رسیده که 23.3% اختلاف دارد !!!

@Marketerchnl
2024/09/30 19:20:45
Back to Top
HTML Embed Code: