Telegram Web Link
Forwarded from فلاخن||سلمان کدیور (سلمان کدیور)
✳️ کاش در این مملکت اسلامی! امر به معروف هایتان برای حاکمانی بود که جان و مال و سرنوشت 85 میلیون انسان را اداره می کنند.
در هر اداره کل و وزارت خانه و بانک و بورس و... یکی از همین جماعت را می گماشتند که دائم به جای عزیزم شالت گفتن به خانم ها، به تصمیم گیران بگوید
عزیزم بیت المال
عزیزم حقوق مردم
عزیزم دست پاکی
عزیزم دزدی ممنوع
عزیزم باند بازی و رانت خوری موقوف
عزیزم بخور بخور دورهمی حرام
عزیزم سرکوب معترض قدغن
عزیزم مهندسی انتخابات نه
آقای صدا و سیما، تلویزیون برای همه مردمه نه یک اقلیت خاص

🔷اگر اینچنین بود لازم نبود برای جبران ورشکستگی صندوق های بازنشستگی ناشی از فساد و ناکارآمدی، سن بازنشستگی مردم را 5 سال افزایش دهید تا کمبود بودجه خودتان را از جیب کارمند و کارگر تامین کنید. آنها بیشتر کار کنند تا جبران تباهی مدیریتی شما شود.

⭕️وقتی امر به معروف و نهی از منکر در کشور اسلامی اینطور کج دار و مریز تعریف و ترویج می کنید، برای شال مامور می گذارید اما برای اموال عمومی و حقوق عمومی خیر، حق دارند آنکه بگوید "بیزارم از دین شما"
....
....
@Falaakhon
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🟢 ماشین به من زد و فرار کرد!

🔻 فراخوان کمک به درمان پسر سرپرست خانوار

▪️ پسر ۳۸ ساله‌ای با کارگری سرپرست خانواده بوده است، با موتورش تصادف می‌کند و مقصر حادثه فرار کرده و او را به بیمارستان نمی‌رساند. با هزینه شخصی و بدون بیمه مدتی در بیمارستان بوده ولی دوباره پایش عفونت می‌کند. اما به دلیل اینکه توان پرداخت هزینه‌های درمانی را نداشته‌اند به دکتر مراجعه نکرده و در حال حاضر وضعیتش بحرانی است و باید هر چه سریعتر فرآیند درمان را آغاز کند.

💶 مبلغ مورد نیاز: ۴۰ میلیون تومان
🖥 لینک پرداخت از طریق سایت👇
https://menhayefaghr.org/donate2/

کارت:
5041721111902848
شبا:
530700001000228472379001

(به نام خیریه منهای‌فقر - بانک رسالت)

🆔 @menhayefaghr
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
هرچند در این بیان و مثال جناب ضرغامی یک ایده‌ی خود حق پنداری در لفافه‌ی منطق وجود دارد اما در این عصر خفقان گرفته‌ باز هم گلی به گوشه جمال‌اش...‌
بارکلا دارد رویه تازه‌ی این مرد!

@yaser_arab57
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
چرا خواندن نهج‌البلاغه در صداو سیما ممنوع است؟
مردم نباید با نهج البلاغه آشنا شوند چون سوال هایی برایشان مطرح می شود و جواب آن از طرف مسولینی که جور را بر عدل ترجیح می دهند هزینه دارد

@yaser_arab57
✳️ سال آینده سال سختی برای مالیات دهندگان است. از کارگر و کارمند تا تولید کننده و...
طبق بودجه سال 1403 درآمد دولت از مالیات دو برابر دامد نفت است. این اقدام در حالی است که درآمد مردم نسبت به تورم افزایش که نیافته هیچ، سال به سال کمتر شده و طی یک دهه گذشته طبقه متوسط کوچکتر و به جمعیت فقرا افزوده شده است.
اما این سیاست یک نشانه در سیاست خارجی نیز هست. افزایش افسارگسیخته مالیات یعنی به احتمال بسیار هیچ امیدی به گشایش های اقتصادی، بهبود سیاست خارجی و رفع تحریم ها نیست و مسئولین قرار است کشور را با تکیه بر جیب مردم اداره کنند.
و این یعنی افزایش تورم، گرانی و ادامه مشکلات اقتصادی و اعتراضات عمومی در 1403
....
....
@Falaakhon
تعجب کردم که موضوع مالیات با صحنه‌ای از کارتون رابین‌هود (جمع آوری مالیات از بیچارگان توسط داروغه ناتینگهام) را آن هم در این ابعاد بین نشریات روی صدا دیدم!

خوب وقتی موضوع اینقدر شفاف است به نظر می‌رسد واقعا بهتر است آقای شهاب الدین حائری شیرازی را به زندان بیندازند تا شاید مشکل کسری بودجه و فلاکت عدم توان اداره کشور به خاطر شدت بالای انواع تحریم ها رفع شود!

@yaser_arab57
🔸 این راه نهایت ندارد!
در حاشیه عزل رئیس دانشگاه شریف

مجید مرادی
🔺سبحان الله! برای جشن دانش آموختگی دانشجویان پردیس کیش دانشگاه صنعتی شریف که در آن چند دانشجوی دختر روسری های خود را برداشتند رئیس دانشگاه صنعتی شریف را عزل کردند. حتی اگر این چند دختر کارمند دانشگاه هم بودند رئیس دانشگاه نباید عزل می شد تا چه رسد به این که دیگر حتی دانشجو نیستند.

🔺نمی پرسم اگر فردا همین اتفاق در همه دانشگاه های ایران تکرار شود چه خواهید کرد چون ممکن است وزیر عالی! علوم بگوید همین کار را تکرار!

🔺اما می پرسم اگر برای روسری برداشتن چند دختر در کیش رئیس دانشگاه را در تهران برکنار می کنید برای آن مدیرکل ارشاد باید تا کدام رده از مقامات اجرائی برکنار شوند؟! تنها وزیر یا حتی خود رئیس جمهور؟!

🔺چرا شعری می گویید که در قافیه اش درمانده شوید؟! نهج البلاغه را بخوانید و ببینید امام علی استاندار خود را برای شرکت در مهمانی اشرافی ویژه که فرودستان را در آن راه نبود برکنار می کند نه برای نوع پوشش زنان و دختران! چرا دریافت کنندگان حقوق نجومی برکنار نمی شوند؟! راستی می دانید سقف حقوق در دولت کنونی کجاست و حقوق مشمولین قانون کار کجا؟! ببین تفاوت ره از کجاست تا به کجا!

@K_MjM
@yaser_arab57
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
♨️کدام فاطمه ی زهرا (س)؟

🎬آنکه در تاریخ صدر اسلام مانده و از هجرت پیامبر گریان و نالان است؟ همان که عمده وظیفه اش خانه داری و خانه نشینی است؟ و بزرگترین پیام اش حفظ حجاب و پوشیدنِ چادر؟

🎬یا آن فاطمه که در بستر «دفاع از ولایت» به زندگی زیر چتر هویتی علی (ع) پرداخته و تاجایی که حامی شوهر خویش باشد قدر دیده و بر صدر نشسته!

🎬یا آن دیگری که تشکیک در اصل شهادت و ضربه خوردن از غلاف شمشیر و کوبیده شدن در به پهلوی اش این روزها برساخت تردیدی شبه روشنفکران است؟

ما شیعیان به راستی از فاطمه (س) و نهضت اصلاحی او چه می دانیم؟

🌺مفتخریم که اولین قسمت از مجموعه ی «بانوی عدالتخواه» را به نیت اصلاح فکر دینی تقدیم مخاطبین می کنیم🌺

🎥کاری از: یاسر عرب. سید محمد فاطمی. ابراهیم قهوه چی زاده.

اگر مایلید این برنامه را با کیفیت بیشتر در سایت آپارات ببینید:
https://www.aparat.com/v/ZlSGq

اگر مایلید از تولید این برنامه حمایت کنید «لینک ادمین»:
@roya_iran


@jomhourtv
@yaser_arab57
دشمنِ همه‌کاره؟
احمد زیدآبادی

بسیاری از دست‌اندرکاران کشور این روزها دوباره هر مشکل و گرفتاری و معضلی در داخل کشور را به نقشه و فعالیت دشمن نسبت می‌دهند.
هیچ کشوری در این جهان بدون دشمن نیست، اما مسئولان هیچکدام از آنها، همۀ مشکلات‌شان را یکسره به پای دشمنانشان نمی‌نویسند؛ چون اگر بنویسند، مردم‌شان از آنها می‌پرسند؛ اگر مقدرات کشور به دست دشمن است، پس او همه‌کاره است و شما این وسط هیچ‌کاره‌اید؟ آخر این چه دشمنی است که به رغم "تخصص، کارآمدی، دلسوزی، خلوص، خستگی‌ناپذیری، پیشرفت‌گرایی، آبادسازی، آزادی‌خواهی، عدالت‌طلبی، استقلال‌جویی، پاک‌دستی، اخلاق‌گرایی، ارزش‌مداری" و د‌ه‌ها صفت و ویژگی دیگری که مسئولان برای خود و همکاران‌شان برمی‌شمرند، باز هم قادر است با چند شبکۀ تلویزیونی، ذهن مردم را نسبت به آنها و عمل‌کردشان به قدری تیره و تار کند که حتی نتوانند دستاوردهای درخشان و بی‌سابقۀ ادعایی آنها را لحظه‌ای رؤیت کنند؟
با این حساب، دشمنی با این سطح از توانایی یا معجزه‌گر است و یا اهل چشم‌بندی و جادو و جنبل که در مقابل آن باید سپر انداخت! و یا اینکه مردم و بخصوص نسل جدید، چندان از قدرت تمیز و تشخیص خالی شده‌اند که همۀ انوار درخشان را ظلمت و تاریکی می‌بینند و هیچ درکی از راحتی و ناراحتی خود نیز ندارند!
به راستی که افراط در هر موضوعی به ضد خودش تبدیل می‌شود!

@ahmadzeidabad
@yaser_arab57
یک‌کار خیر متفاوت!

سلام بر دوستان عزیز و مخاطبان گرامی

احتمالا به خاطر دارید که در یک سال اخیر تمرکز بیش از پيش روی مسئله خیر، خیرین، و مصادیق نیازمندی‌هایی با جنس حمایت طلبی داشته‌ام.

یادداشت‌هایی چون شرارت امر خیر در ایران و .... که به قلم حقیر با موضوع واکاوی امرخیر در ایران نوشته شد بعضا ده‌ها هزار بار در شبکه‌های اجتماعی مورد بازدید و توجه و نقد و نظر قرار گرفت.

اینک من طرح مشخصی با موضوع بررسی رفتار خیرین و آسیب‌شناسی امور خیر و واکاوی نهادی و نهضتی خیریه‌ها دارم.

این طرح باز هم چون دیگر آثارم هم افزایی است بین حوزه ١.پژوهشی (علوم انسانی و اجتماعی) و ٢.رسانه

که خود می‌تواند تولیدی خیر افزا باشد برای به سامان کردن امر خیر در ایران.

این مهم اما چون دیگر دغدغه‌هایی که با امر واقع و زندگی روزمره و‌ مسائل کف خیابان ما پيوند خورده‌اند، بدون حامی است.

قبول دارم در جامعه‌ای که اساسا امر اجتماعی به‌ محاق رفته و ادبار عمومی و ناامیدی جمعی چون موریانه تار و پود خیر عمومی را جویده بسیار سخت است که خیرین را که نوعا دنبال رفتارهایی صرفا عاطفی و بازخوردهایی هیجانی هستند دعوت به پروژه‌هایی با محوریت تعقل و تامل نمود.

اما در عین حال این پیام را در اینجا منتشر کردم تا اگر نهاد یا شخصی را می‌شناختید که علاقه‌مند به رفتار خیری متفاوت بود طرح را برای‌اش ارسال نمایم تا در صورت تمایل از این حرکت علمی-رسانه‌ای حمایت نماید.

به اعتقاد بنده نیک اندیشان و خیرین و خیریه‌ها در هر سطحی نیاز به آموزش برای فهم میدان حمایت طلبی و بازخوانی کنش‌های گذشته و عواقب سنجی رفتار خیر خود دارند. و این طرح پژوهشی-رسانه‌ای با بررسی در بستر تاریخ اجتماعی و نیز نگاهی آینده پژوهانه در همین راستا است.


باتشکر
یاسرعرب

راه ارتباطی

@yasershaban
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
یک اشتباه، فقط یه اشتباهه!

چقدر همه‌ی ما انسان‌ها در کودکی به شنیدن این جمله‌ی ساده نیاز داریم!

#اشتباه
#فرزند

@DevelopmentSc
✔️ کانال «مدرسه توسعه»
نوش جان ...
@yaser_arab57
Forwarded from یاسر عرب
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
♨️ حضرت زهرا از «کدام ولایت» دفاع کرده است؟

🎬 کدام ولی و کدام ولایت؟ ما شیعیان سالهاست که ادعا داریم دفاع حضرت زهرا (س) مصداقی (علی مع الحق و الحق مع علی) و از شوهر خود بوده است. چون همسر ایشان علی (ع) را ولی امر مسلمین زمان می دانیم اما تببینی که خود حضرت زهرا (س) از اولویت ها و اصالتها و باورهای معرفتی دارند معانی دیگری را به ذهن متبادر می کند.

🎬 با دیدن قسمتِ دوم از مجموعه ی «بانوی عدالت» به علت بیعت ابوسفیان با علی (ع) پی می بریم و منطق حضرت در مواجه با او را می شناسیم. همچنین متوجه خواهیم شد اساسا چرا «شورای سقیفه» وجود نداشته است!

🌺مفتخریم که دومین قسمت از مجموعه ی «بانوی عدالتخواه» را به نیت اصلاح فکر دینی تقدیم مخاطبین می کنیم🌺

🎥کاری از: یاسر عرب. سید محمد فاطمی. ابراهیم قهوه چی زاده.

اگر مایلید این برنامه را با کیفیت بیشتر در سایت آپارات ببینید:
https://www.aparat.com/v/hk2Wm

اگر مایلید از تولید این برنامه حمایت کنید «لینک ادمین»:
@roya_iran


@jomhourtv
@yaser_arab57
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
بی کیفیت ترین خدمات

بیشترین میزان بروکراسی بی‌خود و بی‌جهت اداری...

هر مرحله ده‌بار واریز و فيش بازی و این غرفه و آن غرفه رفتن...

برای چاپ یک‌پلاک ساده حداقل یک ساعت و نیم انتظار در صف چاپ پلاک...

سرویس بهداشتی به شدت کثیف و افتضاح و تهوع آور ...

صدها مراجعه کننده در روز و هزاران ساعت هدر رفت وقت مردم....

از هر صد نفر مرد، شاید یک مراجعه کننده خانم!

♨️بلندگو اما به شکل سیستماتیک در حال پخش یک پیام تکراری!
به نظرتان این پیام مهم چیست؟

بشنوید!
《مرکز تعویض پلاک》

#دولت_جهل_و_جهالت
@yaser_arab57
در صف تحویل پلاک
😌
@yaser_arab57
#پیام_مخاطب

سلام آقای عرب
وقت بخیر
بعد از مدتها دوباره به تلگرام دسترسی پیدا کردم
چند روز قبل دختر نوجوانم بسیار بی حوصله بود.. تا احوالش رو پرسیدم زد زیر گریه و گفت از مدرسه حالم به هم میخوره.. از دوستانم حالم به هم میخوره.. اون از درسها.. اونم از دوستانم
وقتی باهاش همدردی کردم و گفتم که حق داره محتوای درسی مون وحشتناکه گفت تو مدرسه مد شده یه تعداد از بچه ها موهاشون رو کاملا پسرانه میزنن.. اداهای پسرانه درمیارن.. صداشون رو مردونه میکنن و نصف دیگه هم آرایش میکنن و عشوه گری و هر کدوم یکی از اون پسرنماها رو مورد عشق خودشون خطاب میکنن..
یعنی دغدغه فکری نوجوانهای 14..15 ساله مون شده این..
میگفت حالت تهوع دارم وقتی با همکلاسیم میخوام راجع به تحقیق درباره یه چیز تاریخی حرف بزنم میگه ببین من عاشق اون دختره تو اون یکی کلاس شدم که قدش بلنده..
خودم تو یه مدرسه قرانی کار میکنم و به چشم دیدم اولیایی رو که چندان دغدغه حفظ قران نداشتن برای فرزندشون ولی از مدارس عادی پناه آورده بودن به اونجا.. و میگفتن به شدت در مدارس متوسطه اول هم جنس بازی یا تظاهر بهش رواج پیدا کرده..
من بنظرم اومد دوباره بعد از چند سال که فقط چند قسمت از مجموعه یک پیشنهاد ساده رو دیدم بنشینم و همه قسمتهاش و مجموعه خرد جنسی رو ببینم.
نمیدونم در این شرایط فعلی که دخترکان(و احتمالا پسران ماهم.. من پسر ندارم و اطلاع چندان ندارم) ما بخاطر شرایط آموزشی و تربیتی خاص کشور ما و بعد تحت تاثیر تبلیغات مدیا چنین بلایی سرشون اومده این مجموعه های شما چقدر میتونه مفید باشه..
خودتون چه توصیه ای دارین برای من مادر....من معلم... من مدیر مدرسه.. من مشاور مدرسه... برای تعامل با این نوجوانان با چنین شرایطی..آیا میتونید یه کسی یا جایی رو معرفی کنید که یه بسته آموزشی ویژه و خلاصه و راهکارعملی در این مورد بده؟
سال قبل خودم دانش آموزی این چنین داشتم که گاهی چنان پسرانه رفتار میکرد که من که عادت به دست دادن و نوازش دانش آموزانم داشتم از این دختر حذر میکردم...
یاد اون منشوری میفتم که بنده خدایی کشیده بود.. که نورسفید واردش میشه و منشور مدارس ایران اون نور رو تجزیه میکنه و طیف رنگی درمیاره...
میدونم داریم عوارض تفکیک جنسیتی مون رو میدیم ولی الان تو این شرایط چکار کنیم؟ 😥

@kherad_Jensi
@yaser_arab57
استادمان می‌گفت
《وقتی خدا خیر بنده‌ای را بخواهد مرگ‌ را در چشم‌اش نزدیک می‌کند.》

هرچند در عصر وارونگی کلمات و میل به 《میل》حتی قبرستان هم《معنی》مرگ‌ را در جان آدمیزاد میل‌زده روشن نمی‌کند. (چرا که جامعه‌ی میل‌گرا مرگ‌ را هم‌ مصرف می‌کند.)

امروز سنگ‌قبر متفاوتی دیدم به لحاظ گره زدن مهارت یک فرد به شخصیت‌اش

این ایده البته به صدها سال پیش بر می‌گردد. و علل جالبی دارد که به نسبت زیست انسان در منظومه ربط فهم دنیا و آخرت‌اش مرتبط است.

در تخت فولاد اصفهان نمونه‌های از حکاکی نقش وسایل شغلی (مثل ورنه و بالشت خمیر‌ برای قبر یک نانوا) وجود دارد.
قبور متعلق به دوره صفویه به بعد است.

در دوره سنت قبرها و قبرستان‌ها داخل شهر و‌حتی محله (و یا گاها درون خانه) بود.
تا آدمی ارتباط نشانه شناسانه‌ی خود را با مرگ قطع نکرده و پرده غفلت چشم دنیا زده‌اش را نپوشاند.

بعدها یکی از کارکرد‌های یکپارچه سازی و بیرون راندن قبرستان‌ها به کیلومترها دور از شهر گسست یادآوری مرگ‌ از معنی زندگی در جهان روزمره شد که با گفتمان نوسازی و بهداشت منطق پذیر گشت

فی الحال
《وقتی خدا خیر بنده‌ای را بخواهد مرگ‌ را در چشم‌اش نزدیک می‌کند》


@yaser_arab57
مرگ‌ها همواره در گفتمان زندگی معنی میابند و به تناسب بازنمایی هویتی سنگ قبر ها طراحی میشوند. در واقع سنگ قبر شناسنامه‌ی کلیت زندگی و زمانه‌ی متوفی است.
سنگ قبر پدرم با جمله‌ای از امام خمینی راجع به خانواده شهدا در بالاترین جایگاه آغاز شده. این جمله نشانه‌ای اعلامی است که میگوید مرحوم ذیل گفتمان جامعه‌ی رسمی (انقلاب و شهادت) زندگی میکرده.

سپس بعد از نوشته《آرامگاه ابدی شادروان》که حالا متنی اضافه به نظر می‌رسد به دومین وجه معرفی این فرد بر می‌خوریم.
《خادم صدیق اهل بیت عصمت و طهارت》در سومین خط نیز هنوز نوبت به هویت متوفی نرسیده. در چهارمين خط با پیش‌وند حاج (حاجی) نام فرد نوشته شده.
و‌ بلافاصله ربط جمله امام خمینی در بالای سر مزار رمز گشایی شده است.
《پدر شهید محمد کاظم عرب》(برادرم) و آنگاه حک مرسوم تاریخ تولد و وفاتش...

تمام نشانه‌های روی سنگ‌قبر نشان از یک هویت مذهبی- انقلابی است.

این جایگاه هویتی امتیازی بود که انقلاب ١٣٥٧ به اقشار مستضعفی داد که قبل انقلاب با تحصیلات، ثروت، ژن و... امکان ایجاد وجه تمایز و‌ رقابت با طبقات دیگر را نداشتند. (مثل پدر من که یک‌ميوه فروش بسیار فقیر و خیلی ساده بود.)
@yaser_arab57
.
باشگاه اندیشه به‌مناسبت بیست‌وهفتمین سالگرد درگذشت علی حاتمی برگزار می‌کند:

گلستان حاتمی:
پخش، نقد و گفت‌وگو دربارۀ فیلم «کمیتۀ مجازات»
و ارزش ادبی سینمای علی حاتمی


با حضور
دکتر سیاوش خوشدل (پژوهشگر ادبیات فارسی)

یکشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۲ ساعت ۱۸:۳۰ تا ۲۱:۱۵
[پخش فیلم: ۱۸:۳۰ تا ۲۰ ؛ گفت‌وگو: ۲۰:۱۵ تا ۲۱:۱۵]

نشانی:
خیابان انقلاب، خیابان وصال شیرازی، کوچه نایبی، پلاک ۲۳

حضور برای عموم آزاد و رایگان است
پخش از صفحه اینستاگرام لایو باشگاه اندیشه

#پخش_فیلم #گلستان_حاتمی #کمیته_مجازات #سینمای_حاتمی #سیاوش_خوشدل #باشگاه_اندیشه
@bashgahandishe

🍀🍀
@ihcsir
2024/10/01 19:18:40
Back to Top
HTML Embed Code: