Telegram Web Link
١. سلام علیکم به استحضار می‌رساند؛ 《نیروهای امنیتی در آبان ١٣٩٨ حدود هزار ایرانی را به خاک خون کشيده و در شهریور و‌ مهر ١٤٠١ بیش از آقا محمدخان قاجار چشم جوانان وطن را کور کرده اند. شما برادر عزیز چه موضع یا کنشی داشته‌اید؟》

٢.برادری که سوال داخل تصویر را پرسیده یکی از عزیزترین دوستان است و من در دل از این التهاب واقعی و بیان جوانمردانه‌اش به جان خرسند و خوشحال‌ام.

٣. نه تنها از او که از سایر دوستانی که به جای تفکر انتفاعی و اداری و دغدغه‌های سازمانی و‌ رودربایستی‌های شخصی با زبان تند بنده را نواختند عمیقا سپاسگزارم.

٤.در این عصر انفعال و سست عنصری و بده بستان و‌ پخت و‌پز و‌ دوخت دوز و رانت خواری انقلابی و خفقان انتفاعی، خاک‌پای این دوستان که به خاطر باور و اعتقادی که دارند در خلوت حقیر را سیبل می‌کنند طوطیای چشم من است.

٥.من به این بزرگواران که نوعا در مورد ظلمهای داخلی سکوت پيشه می‌کنند و در مورد بی عدالتی منطقه‌ای و ظلم جهانی فریاد سر می‌دهند هر چند نقد تند فراوان دارم اما رفتن به جهنم را با ایشان ترجیح می‌دهم به بهشت سرخوشانی که فقط از بغض ج.ا خفقان گرفته یا طرف رژیم سفاک اسرائیل را گرفته‌اند.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 ذینفعان جای مردم را گرفته اند

▫️برخی کارشناسان می گویند یکی از مسائلی که توسعه را به عقب رانده، ظهور افراد ذینفع در دایره سیاستگذاری است.

▫️محمدفاضلی جامعه شناس هم به انتقاد از این رویکرد پرداخت و اذعان کرد یکی از موانع شروع مسیر توسعه در ایران همین افراد هستند.

▫️فاضلی گفت این افراد در ازای وفاداری رانت دریافت می‌کنند و به مرور جای جمهوری و مردم را در سیستم حکمرانی می‌گیرند.

▫️این سخنان در میزگردی در کنفرانس حکمرانی و سیاستگذاری عمومی پژوهشکده سیاستگذاری شریف عنوان شده است.

نسخه کامل در تلگرام

نسخه کامل در سایت

📺 @ecoiran_webtv
🌹 زنده‌یاد

یاسر عرب (نویسنده و فیلم‌ساز)

👈 چه سرّی در سر‌ش گرديد و چه خونی بر مُرَّکَب‌اش دوید و چه چشم‌اندازی جهان‌اش را درنوردید که توانست تصویرِ مرده را به حرکت واداشته و صحنه‌یِ تاریخِ اجتماعیِ ایرانیان را در مقابلِ نگاتیوِ سخت، نرم نموده و کلام را در دهانِ خشکِ لعبتکان، به رقص درآورد!

🌼 خشك‌سيمی، خشك‌چوبی، خشك‌پوست
از كجا می‌آيد، اين آوایِ دوست؟

👈 باری... در ادبارِ افکار، روحِ نامِ علی و در قبضِ قلوب، صفتِ حاتم‌اش، روانِ خسته‌یِ مرا، چون شعله‌ای بی‌قرار، در بر می‌گیرد تا بتوانم از دریچه‌یِ قاب‌هایِ ایرانیِ او، در این جهانِ معوج، دست در دستِ هزاردستان‌اش گذاشته، در تالارهایِ کمال‌الملک، نفس تازه کرده و با مادر، بویِ مامِ وطن بجویم.

👈 او زیبایی‌شناسیِ ایرانی را برایِ ذهن آشفته‌‌‌یِ من که اسیرِ تبلیغاتِ بی‌هویتِ محیطی است، هر روز تعریفی دوباره کرده و دری است تا سری به خویشتنِ خویش...


👈 آثارِ حاتمی دماغ را پر می‌کند از بویِ ریحان، و ریه‌ را سبک از هوایِ محلّه. صورت را می‌شوید با آبِ آبرویِ هنرِ ایرانی. جامه می‌سازد از تار و پودِ جامعه و قلب به تپش و خون به جوش می‌آورد، از صدایِ تیرِ قصه‌یِ تاریخِ این سرزمین...

🍀 این است معنیِ《زنده یاد》

🌸🌸🌸

🆔 @yaser_arab57

🆔 https://www.tg-me.com/DirectorAliHatami
#حمایت

دوستان در کتابخانه کرند غرب، برای حمایت از دانش‌آموزان کنکوری در مناطق محروم، به کتاب‌های کمک‌ آموزشی نیاز دارند؛ امکانش هست یک پیام برای فراخوان بذارید در کانال و از کسانی که در اطرافیانشان امسال کنکوری داشتند و الان به کتابها نیاز ندارند، بخواهید هرچی کتاب کنکور دارند، اعلام کنند تا برایشان بفرستیم یا خودمان ببریم؟


موقع تحویل به کتابخانه توحید کرندغرب، میشه عکس و تصاویر تهیه کرد تا بحث اطمینان و صحت‌سنجی‌اش هم رعایت بشه!
پیشاپیش متشکرم🙏🌹



09127515385
محمدصادقی
آیدی تلگرام @Mahdimsadeghi

09193376092
حسنی‌سعدی
آیدی تلگرام  @Z_hasanisadi96
🟠 دیگر حتی توان رهن اتاق ۱۲ متری را ندارم!

♦️ فراخوان کمک به مادر سرپرست خانواده

▪️ خانمی که سالها پیش از همسرش جدا شده، سرپرستی دو فرزندش را به عهده گرفته است. ایشان در یک اتاق ۱۲ متری زندگی می‌کنند و به دلیل معلولیت یک پا قادر به انجام کارهای سنگین نیستند و کارشان بسته‌بندی است و از این طریق هزینه‌ی زندگی را فراهم می‌کنند. امسال به دلیل بالا رفتن نرخ اجاره‌ها ایشان قادر به تأمین رهن منزل نیستند.

💶 مبلغ مورد نیاز: ۴۰ میلیون تومان
🖥 لینک پرداخت از طریق سایت👇
https://menhayefaghr.org/donate2/

کارت:
5041721111902848
شبا:
530700001000228472379001

(به نام خیریه منهای‌فقر - بانک رسالت)

🆔 @menhayefaghr
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
دیپلمات سابق در صدا وسیما : بعضی از ما به صهیونیسم فحش می دهیم اما خودمان همان تفکر را داریم.
صهیونیزم یعنی موطن و وطن ساختن بر اساس عقیده خاص مثلا بر اساس یهودی بودن، نه بر اساس سکونت.
آن حزب‌اللهی هم که می‌گوید ایران مال حزب‌اللهی‌هاست مثل همین صهیونیست، عقیده را عامل مالکیت یک موطن و مملکت می‌داند نه بر اساس اینکه اینها اینجا به دنیا آمده‌اند ساکنین اینجا هستند.

https://www.tg-me.com/virayeshe_zehn
🔲⭕️آن مرد یک رسانه بود!
محمدرضا اسلامی؛ استاد دانشگاه پلی‌تکنیک کالیفرنیا

می‌توان نشست و ناامید بود. می توان به آسانی گفت «کار از کار گذشته و هیچ تلاشی فایده ندارد». می‌توان با این قبیل جملات خیال خود را راحت کرد. اما افرادی هم هستند که همت و وقت خود را مصروف تولید محتوی/آگاهی در جامعه می کنند و از پای نمی نشینند.
محمد فاضلی بعد از آنکه از دانشگاه بیرون آمد، از پا ننشست و وقت را مصروف تولید محتوی کرد، صد قسمت پادکست محصول آن تلاش است(اینجا). صد قسمت از پادکستهای دغدغه ایران منتشر شد. صد قسمت محتوا، گفتگو، صحبت و هم اندیشی پیرامون مطالب مختلف که ستون فقرات آنها یک چیز است: «دغدغه ایران».
در گروه همکاران سابق برج میلاد شاهد بودم که پادکستها یک به یک به اشتراک گذاشته می شد و برداشتم این بود که هنوز ضربان نبض جامعه (یا حداقل بخشی از جامعه اهل مطالعه) این است که «آگاهی» را «می نوشد» آگاهی را «نشر» می دهند. آگاهی را دست به دست به دیگران می رساند. در گروه تلگرامی دیگر اوضاع همین بود.

☑️⭕️تحلیل فرد به مثابه رسانه:
«فرد به مثابه رسانه» از مختصات ایران ما و امکان ویژه دنیای جدید ماست. بیایید کمی در این مورد تامل کنیم:

۱- یک اتفاقی در جامعه ایرانی در حال رخ دادن است که مشابه اش را نمی توان در آمریکا یا ژاپن مشاهده کرد: در ایران بر خلاف بسیاری کشورها، افرادی هستند که از خارج از جریان اصلی رسانه ای (Mainstream)‌ دارند با مردم حرف می زنند و دست کم بخشی از مردم حرف‌های آنها را دنبال می کنند. یعنی جامعه یک بخشی از جریان اندیشه ورزی را “جدی” گرفته.
دست کم تجربه شخصی من این است که در آمریکا چنین نیست. یعنی نسل جوان آمریکایی برایش افرادی مانند دکتر سروش یا دکتر رنانی یا دکتر غنی نژاد وجود خارجی ندارد. اگر مثلا فرید زکریایی هست به واسطه شبکه سی.ان.ان است و متقابلا چهره های فاکس نیوزی در سمت دیگر. یعنی افراد مرجع به واسطه رسانه های اصلی مرجع شناخته می شوند.
در شرق آسیا هم که این وضع بدتر است. در ژاپن یا چین اساسا جریانی از روشنفکری وجود ندارد که بخواهد گفتگوهای دامنه دار، پیوسته و جدی با مردمان (یا لااقل بخشی از مردم) وجود داشته باشد. به عبارت دیگر ما در ایران افرادی داریم که محتوا تولید می کنند، مرجعیت دارند اما در رسانه های رسمی نیستند و مردم آن ها را در پستوی انبوهی از پیام های رد و بدل شده در شبکه های اجتماعی می جویند و می یابند.

۲- نگاهی به گردش کمّی محتوا از «رسانه های تک نفره» در میان ایرانیان باعث امیدواری است. عملا کمّیت گردش یادداشتها نشان از جدی گرفته شدن محتوی توسط بخشی از جامعه است. مثلا مطلب جلاسان گردگو یا افسانه پیل و پراید در زمان نشر خود تقریبا در بسیاری کانالها و گروه‌ها بازنشر شد. اغراق نیست که گفته شود آن یادداشت ها میلیونها بار دیده شد.

۳- عدم وجود چنین چیزی در فضای رسانه و شبکه های اجتماعی آمریکا و ژاپن یک واقعیت است. یعنی عملا چهره هایی نظیر سریع القلم و ... خارج از رسانه های مسلط در حال گفتگو با مردم «نیستند». نمونه هایی نظیر دکتر رنانی، دکتر فاضلی و... که مستقل از رسانه های مسلط باشند وجود ندارند و عملا در آمریکا چهره هایی که با بدنه جامعه تکلم دارند «ذیل رسانه های بزرگ» تعریف شده اند.

۴- برای مثال مقایسه رضا امیرخانی در تهران با موراکامی در توکیو محل تامل است. رمانها و داستانهای موراکامی در ژاپن به شکل وسیع خوانده می شود. ولی موراکامی در هیچ حوزه دیگری غیر از رمان با مردم ارتباط ندارد. حال آنکه «خوانده شدن» و دیده شدن امیرخانی در نسل جوان ایرانی فراتر از "رمانِ صرف" است.

۵- به رغم اینکه گفته می شود ایرانیان اهل مطالعه نیستند ولی هم در ژاپن و هم در آمریکا بسیار به ندرت با دانشجویی مواجه شدم که علاقمند به «مطالعه جنبی» مباحث توسعه ای، اجتماعی، فرهنگی باشد. هیچ نشانی از این قبیل علاقمندیها در میان حدود دو هزار دانشجوی آمریکایی که تا کنون داشته ام ندیده ام، حال آنکه چهار ترم در دانشگاه علوم و تحقیقات تدریس کردم و شاهدم که بخش زیادی از دانشجویانم دایما محتوای مرتبط با توسعه ایران را در شبکه ها دنبال می کنند.

۶- یکی از دلایل این امر احتمالا ناشی از زوال جایگاه صداوسیما و چند دهه فقدان رسانه خصوصی و مرجعیت رسانه‌ای است. خصیصه و نشانی از تحول اجتماعی در جامعه‌ای که سخنگو پیدا کرده است.
«فرد به مثابه رسانه» امکان ویژه دنیای امروز است. به تعبیر دکتر صیدی، این رسانه جدید/مدرن «فقط» دو چیز نیاز دارد: یک موبایل و قدری دغدغه!

شبکه توسعه
https://www.tg-me.com/I_D_Network
کافه که چیزی نیست... تازه من به وحید اشتری پيشنهاد داده بودم برود بنگاه ماشین بزند! می‌گفت مردم ذهنیت مثبتی ندارند و کار هم تخصصی است.

خوب امیر تفرشی هم به عنوان یک عدالتخواه رفت در شمال اقامتگاه بوم‌گردی زد!

میلاد دخانچی هم مدرسه جیوگی را راه انداخت. سلمان کدیور هم کار دیگری را ...

خوب حالا این انتقادات چه معنی دارد؟
مثلا الان وحید چون کافه راه انداخته و نخواسته نان خور این نهاد و آن سازمان باشد خيانت کرده؟

آنهم در این حد که برای زدنش نصف صفحه روزنامه هدر بدهند؟
خدایی عناد و کینه و بیکاری چقدر می‌تواند ته نداشته باشد!

جالب اینکه بیشتر این انتقادات از سمت همان نوچه‌های بی عرضه‌ای است که اگر آقابالاسری و سوراخ بیت المال را ایشان بگيری توان اداره زندگی فشل خودشان با چرخاندن یک سوپرمارکت یا نانوایی را هم ندارند!
همین‌ها اگر اندازه وحید جربزه کار داشتند به کمتر از افتتاح بانک خصوصی رضايت نمیدادند

باز بارکلا به او که وارد پاسخ دهی به فضا سازی سایبری‌های سازمانی و پادوهای رسانه‌ای‌شان نمی‌شود و به همین استوری کردن کفایت می‌کند تا مخاطبان با شعور خودشان ببینند با چه جماعت مسئله داری طرف هستند!

@yaser_arab57
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
✳️ مصیبت بزرگ علی(ع) در شیعیانش است!

ای کسی که دلت شاد می‌شود با منزلت علی... بشنو و بترس و بلرز از این حرف! ... مصیبت بزرگ علی(ع) در شیعیانش است! این‌هایی که ننگ ابدی برای آن سرور هستند. این‌هایی که یکی‌شان کافی است که [مردم] بگویند علی باطل بوده و هر چه بوده، درست نبوده! درست است امروز عقب‌افتاده‌ترین شهرها برای شیعه باشد؟ درست است ما بی‌سواد و سفیه و بداخلاق باشیم؟ و در معامله باطل بگوییم؟ راستگویی و صلهٔ رحم کمتر باشد؟ یتیم و فقیر بیشتر باشد؟ این چه پیروی از علی است که ما داریم؟ برگردید آقایان، عمر ما به پایان می‌رسد. یک روز زودتر یا یک روز دیرتر. ما امروز پشت نمایشگاه گذاشته شده‌ایم. سابقاً دنیا به هم ارتباط نداشت، هر غلطی که ما دلمان می‌خواست در مملکت خودمان می‌کردیم. امروز جامعهٔ ما در دنیا منعکس است و به نام علی تمام می‌شود. ما شیعهٔ علی هستیم، نباید دشمن او باشیم و امیدوارم که نباشیم. به حق خودش و به حق ایمان خودش.‌

سخنرانی فارسی سال ۱۳۵۰ امام صدر در کاشان
از کتاب «انسان آسمان: جستارهایی دربارهٔ امیرالمؤمنین(ع)»
به سادگی قابل باور نیست که این موضوع جزو دغدغه‌های جدی این روزهای من است.
یک کرور سخن دارم در نسبت ورزش و تاریخ روشنفکری و سیاست گذاری ورزش و حکمرانی و نسبت تغذیه و توسعه و ....

به جای عنوان همه این‌ها اما این روزها دارم سعی می‌کنم تغذیه و ورزش خودم را منظم و مستمر کنم!

@yaser_arab57
2024/10/01 22:33:13
Back to Top
HTML Embed Code: