Telegram Web Link
🔴در نقد مشارکت

🔺اعتماد ۳ تیر ۱۴۰۳

✍️عباس عبدی

🔘واقعیت این است که بخش مهمی از مردم ناراضی هستند و با تداوم این نارضایتی، درمانده شده‌اند چون راهی برای اقدام و عمل سیاسی و اجتماعی جهت اعلام نارضایتی و اصلاح امور در پیش روی خود نمی‌بینند، در نهایت منفعل و بی‌تفاوت شده و منتظر این هستند که دستی از غیب برون آید و کاری بکند.

🔘انتخابات اخیر نیز فقط از نظر برخی از آنان موجب راه خروجی ولو موقتی برای این بن‌بست و ناامیدی سیاسی تلقی می‌شود. هنوز اکثریت منتقدین وارد این میدان نشده‌اند. در واقع می‌توان گفت جامعه ایران از این حیث کاملاً دو قطبی شده و به دو قسمت مساوی تقسیم شده است. نیمی طرفدار مشارکت و اصلاح امور و در بدترین حالت تداوم وضع موجود و نیمی هم در نقطه مقابل قرار دارند.

🔘دلایلی که برای شرکت در این انتخابات و رأی دادن به آقای پزشکیان آورده می‌شود چندان تفوقی بر دلایل مخالفان شرکت ندارد. این ساده‌لوحی است که گمان کنیم طرفداران شرکت دست‌های پُری دارند و دیگران باید آن را بپذیرند، به همان میزان نیز می‌توان گفت که مخالفان نیز نمی‌توانند دلایل طرفداران شرکت را نادیده بگیرند.

🔘شاید بتوان گفت از میان مجموعه مخالفان شرکت در انتخابات کسانی که قانع به مشارکت شده‌اند فقط ۳۰ درصد است، و ۷۰ درصد بقیه هنوز همراه این ایده نشده‌اند، شاید در روزهای آینده این نسبت به ۳۵ و ۴۰ درصد برسد، ولی برای رسیدن به این نقطه لازم است که برخی از ابهامات نیز برطرف شود.

🔘یکی از شهروندان در یک گروه تلگرامی موارد و پرسش‌هایی را خطاب به من طرح کرده بود که مختصر آن را اینجا نقل می‌کنم و می‌کوشم که به آن پاسخ دهم. این موارد از جدی‌ترین نقدهایی است که به اصل مشارکت انجام می‌شود. نقد ایشان را در ۴ عنوان جداگانه پاسخ می‌دهم.

https://telegra.ph/در-نقد-مشارکت-06-22
سخنی با مردد ها

براساس آمار رسمی که به هیچ وجه قابل اطمینان نیستند شرکت کنندگان واقعی ( غیر باطله ) در انتخابات اسفند ۴۰۲ تنها ۳۵ درصد از جمع ۶۱ میلیون حائز شرایط بوده است یعنی حداقل ۶۵ درصد افراد حائز شرایط در ایران در نقطه تصمیم گیری دقیق ، دارای عزم جدی بوده اند که رای ندهند و تردیدی از خود نشان ندادند

اما حتی جدی ترین تحریم کنندگان انتخابات پیش رو هم اعتراف میکنند که گروه افراد مردد نسبت به ۴ ماه قبل بیشتر شده است

دلیل این تغییر چیست ؟
آیا تحریمی های ۴ ماه قبل فریب خورده اند ؟
آیا تحریمی های ۴ ماه قبل خائن شده اند ؟
من اینگونه نمیاندیشم و به دنبال چرایی ایجاد این تردید نیستم و تنها وظیفه ام را این میدانم که از مرددین بابت تردیدشان دفاع کنم چون حق دارند که تردید کنند و هیچ کس حق ندارد برای تردیدشان آنها را به چیزی که نیستند متهم کند و یا برچسب زنی کند

اما مرددها در مقابل حقی که دارند وظیفه ای نیز دارند و آن پرسیدن زیاد ، بررسی دقیق ، دوری از تقلید کور و مهمتر از همه شجاعت انتخاب است
مردد ها حق ندارند وظیفه خودرا به دوش دیگران بیندازند و از آنان بخواهند تا بجای آنان فکر کنند و یا بابت مردد بودن خجالت زده باشند

مرددها باید بدانند که به انان نعمت سوال ورزی اعطا شده است اما شکرانه این نعمت ، دقیق و شجاع بودن است

انگاه که مرددین در مواجهه ای منطق محور به پاسخ سوالات خود برای عدم شرکت و یا شرکت در انتخابات برسند بهترین رویداد ممکن رخ داده است چون عقل چراغ راه آنان بوده است

اما اگر از قضاوت شدن بترسند و یا عقل خود را تعطیل و به تقلید روی آورندو یا خجالت زده باشند بدترین اتفاق رخ داده است چه رای بدهند و چه رای ندهند

مرددین گرامی
قدر تردید خودرا بدانید و آنرا ابزار رسیدن به شناخت درست نمایید

موفق باشید


https://www.tg-me.com/drmoazenofficial
مرور اولویت‌های نظام سلامت در آستانه چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری در گفتگو با رئیس شورای عالی سازمان نظام پزشکی؛

بار سنگین بیماری‌ها بر دوش اقتصاد و ضرورت تحول در بیمه‌های درمانی

دکتر محمود فاضل در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه در آستانه برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری قرار داریم، اظهار کرد: به طور قطع، دولت جدید، برنامه‌های خاص و جدیدتری نسبت به دولت پیشین دارد. حوزه سلامت بر تارک تمام خواسته‌های بشر بنا شده، منظور این است که هرگاه خواهان انجام هر کاری هستیم آن کار را با عنوان «سلامت» انجام می‌دهیم. سلامت دارای ابعاد مختلف است؛ به طور مثال، سلامت بهداشت، سلامت رفتار، سلامت صنعت، سلامت آب و هوا، سلامت محیط‌زیست، سلامت اقتصاد جزو مفاهیم سلامت به حساب می‌آیند.

تعریف محیط بر مبنای سلامت؛ راه نجات دولت‌ها
وی با بیان اینکه مفاهیم چندگانه سلامت باید در دولت تبیین شود، گفت: همواره خواسته‌ایم «سلامت» در تمام نهادهای دولتی و وزارتخانه‌های دولت جاری شود؛ جاری‌نشدن مفهوم سلامت در تمام نهادها و وزارتخانه‌ها، یک نقص در تمام دولت‌ها است. اگر سلامت در تمام نهادهای دولتی جاری شود، به طور قطع، دولت سرافراز می‌شود.

رئیس شورای عالی نظام‌پزشکی با بیان اینکه شعار تمام دولت‌های جهان درباره سلامت، بیمه‌گری و مسائل مرتبط با سلامت است، خاطرنشان کرد: چنین مسائلی سبب رای‌آوری و اعتماد مردم می‌شود. بنابراین دولت‌ها باید به مسائل حوزه سلامت به طور ویژه توجه کنند؛ همچنین اگر خواهان موفقیت پس از رای‌آوردن هستند باید محیط خود را تا حد امکان برمبنای سلامت تعریف کنند. محیط آنها باید عاری از هرگونه رفتاری باشد که سلامت را نقض می‌کند. عاری بودن از هرگونه رفتار نقیضه سلامت و تعریف محیط بر مبنای سلامت می‌تواند برای دولت‌ها که همواره نسبت به کمبود بودجه گلایه دارند، یک راه نجات باشد.

بار سنگین بیماری‌ها بر دوش اقتصاد
پیشگیری از بیماری‌ها؛ مفهوم دقیق پدافندغیرعامل
وی با اشاره به ضرورت توجه دولت‌ به «پدافند غیرعامل» اظهار کرد: پیشگیری از بیماری‌ها، مفهوم دقیق پدافند غیرعامل است. اگر بتوان محیط‌زیست را به نحوی مدیریت کرد که هوای بهتری تنفس شود، میزان بیماری‌ها کاهش می‌یابد. بیماری‌ها، بار سنگینی بر دوش اقتصاد کشور به حساب می‌آیند. اگر جاده‌ها از نظر فراز و فرود، پیچ‌ها، خط‌کشی‌ها و تعیین استراحتگاه‌ها به درستی طراحی شوند و علائم راهنمایی‌ورانندگی به درستی در جاده‌ها نصب شود، تاثیر بسیار مهمی بر پیشگیری از تصادفات و جلوگیری از واژگونی خودروها دارند.

فاضل ادامه داد: محیط کاری کارگران و کارمندان باید به نحوی طراحی شود که از منظر ارگونومی راحتی پشت میز داشته باشند. همچنین ساعات کاری باید به نحوی باشد که یک سوم از روز خود را به کار، یک سوم را به امور اجتماعی سالم و یک سوم را به خواب و استراحت اختصاص دهند. چنین شرایطی سبب می‌شود که جامعه سالم‌تری از لحاظ روان‌شناسی داشته باشیم. اگر جامعه سالم داشته باشیم، بار سنگین هزینه‌های دولت را کاهش می‌دهد. به همین دلیل باید گفت سلامت بر تارک تمام مسائل قرار دارد.
لزوم نگاه علاج‌جویانه دولت‌ به بیماری‌ها
رئیس شورای عالی نظام‌پزشکی با بیان اینکه سلامت دارای دو بعد «پیشگیری» و «درمان» است، گفت: تمام دولت‌های جهان نسبت به دو بعد پیشگیری و درمان آگاه هستند و مردم و بیماران با این دو بعد در ارتباط هستند. هنگامی که از بیماران سخن به میان می‌آید؛ درمان را مطرح می‌کنیم و هنگامی که از مردم سخن می‌گویند منظور پیشگیری است. دولت موظف است مردم، سالم باشند و به همین دلیل باید شرایط سلامت آنها را تامین کند. همچنین هنگامی که به بیماری مبتلا شدند باید نگاه علاج‌جویانه داشته باشد و درمان ارزان و باکیفیت بالا را ارائه دهد.

ضرورت تحول اساسی در بیمه‌های درمانی
وی با اشاره به ضرورت اصلاح ساختار بیمه‌ای اظهار کرد: دولت‌ها وظیفه دارند بیمه‌ها را پویا کنند. این روزها، بیمه‌ها بنا به هر دلیلی نمی‌توانند به میزان کافی پاسخگوی نیاز بیماران باشند؛ شرایط باید به نحوی باشد که بیمه‌ها به میزان کافی پاسخگوی هزینه‌های بستری و داروها باشند. یک تحول اساسی و انقلاب باید در صنعت بیمه حاکم شود.
دکتر محمود فاضل درباره ضرورت بهره‌ گرفتن از متخصصان در دولت‌ آتی گفت: از دولت جدید انتظار داریم از افراد بر مبنای تخصص و مهارت آنها برای تمام حوزه‌ها بهره گیرد. اگر دولت‌ها از افراد بر مبنای مهارت و تخصص آنها بهره برد، دولت به سلامت خواهد بود. دولت‌ها باید افراد را بر مبنای صلاحیت آنها به کار گیرند. تمام نامزدهای ریاست‌جمهوری، عدالت را سرلوحه خود و جزو شعارهایشان قرار داده‌اند. اگر آنها از افراد دارای صلاحیت استفاده نکنند؛ عدالت اتفاق نمی‌افتد.

انتظارات جامعه پزشکی از دولت آتی
رئیس شورای عالی نظام پزشکی درباره انتظارات ارائه‌دهندگان خدمات سلامت از دولت چهاردهم گفت: پزشکان برمبنای اخلاق حرفه‌ای موظف هستند خدمات سلامت را به خوبی ارائه دهند. دولت نباید لوایحی را به مجلس ارائه ‌دهد یا آیین‌نامه‌هایی را تصویب کند که پزشکان بر مبنای آن لوایح یا آیین‌نامه‌ها در وضعیتی قرار گیرند که کیفیت کار آنها کاهش یابد و عطای حوزه سلامت را به لقایش ببخشند.

وی با اشاره به مهاجرت‌های شغلی و جغرافیایی در جامعه پزشکی افزود: متاسفانه به دلیل برخی مشکلات موجود، مهاجرت شغلی و پزشکی جامعه پزشکی را شاهد هستیم. این موضوع، یک هشدار برای نظام سلامت به حساب می‌آید.

فاضل در پایان گفت: از دولت آتی انتظار داریم که افراد در جایگاه واقعی خود قرار گیرند و از متخصصان و نخبگان در جایگاه واقعی آنها استفاده کند.


https://www.tg-me.com/tehranmedicalcouncil
📛زبان بدن کاندیداهای ریاست جمهوری در میزگردها

هادی نوروزی سردبیر روزنامه باختر به تحلیل زبان بدن کاندیداهای ریاست جمهوری در میزگردها پرداخت.

فقظ زبان بدن زاکانی😂

🙈 باتلخندسیاسی‌ به‌روزباشید👇
@Talkhand_Siyasi2
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from عبدی مدیا
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 قوچانی: کارنامه دولت روحانی از دولت احمدی‌نژاد و رئیسی بهتر است

💢 آقای قالیباف در مناظره‌ها به کسی حمله نمی‌کند تا به او حمله نکنند

📌 بس نیست این ‌قدر از حاج قاسم خرج کردید؟

📌 در مورد نامزدهای پوششی مثل زاکانی و قاضی‌زاده مساله اظهرمن‌الشمس است

📌 می‌گوید من نمیگذارم تو رئیس‌جمهور شوی. شما چه کاره‌ هستی؟‌

📌 جهانگیری اشتباه کرد در ۹۶ کاندیدا شد

#عبدی_مدیا
🆔 @AbdiMedia
امروز سه تیر ۱۴۰۳ هست
و در هیاهوی پوچ انتخابات
یک پزشک دیگر را هم از دست دادیم.
خانم دکتر شعله توکلی شیراجی، متخثص داخلی، فوق‌تخصص ریه

آخر چرا؟!
جایگاهی‌که رسیدنش در دنیا آرزوی خیلی‌ها است چرا باید موجد این میزان ناامیدی باشد؟!
که جوابش را آنقدر در جاهای مختلف گفته‌ام که زبانم مو در آورده است.
تداوم سیاست‌های غلط وبی‌برنامگی و بی‌آیندگی در چند دهه
با حقوق زیر ۵۰۰ دلار برای متخصصان

طرفه اینکه خود کسانی که کارانه‌های چندصدمیلیونی می‌گرفتند ، با قیاس به نفس ، در رسانه رسمی حکومت و با کمال وقاحت،حقوق پزشکان ایران را بالاتر از آمریکا ذکر کردند!.
که حقوق رزیدنت زمان خودشان ۴۰ دلار و الان نزدیک ۱۰۰ است.

این وضع خطرناک البته به جز حل ریشه‌های قدیمی چند دهساله، به سبب همه‌‌گیری موجود اقدام اورژانس هم می‌طلبد
که به جز گروه‌های داوطلبانه و تلاش‌های فردی در این مورد هم گوش هیچ مسوولی بدهکار نبوده است



بابک خطی
Forwarded from مملکته
دکتر شعله توکلی، متخصص داخلی و فلوی فوق تخصصی ریه متاسفانه خودکشی کردند!

حقوق بسیار کم (۸میلیون در ماه که امسال پس از خودکشی های فراوان،شده ۱۰-۱۲میلیون) و شیفت‌های کاری وحشتناک و طاقت فرسا، موجب فشار بیش از حد روانی به کادر درمان خصوصا پزشک‌های رزیدنت شده و بیشترین آمار خودکشی شغلی رو دارند.

هرجای دنیا این فاجعه رخ بده وزیر بهداشت و بالاتر از وزیر رو مواخذه می‌کنند که چرا این همه نخبه رو دارین می‌فرستین زیر خاک. جز توی نظام جمهوری اسلامی.

@mamlekate
Forwarded from پست کشیک رزیدنتی (Medicalgroups_admin)
خانم دکتر شعله توکلی، متخصص داخلی- فوق تخصص ریه دارفانی رو وداع گفت.

🏴 روحش شاد و یادش گرامی🥀
Forwarded from صبح ما
🔰رویا فروشی و عوام فریبی به سبک محمدباقر قالیباف!

✍️فاضلی در انتقاد به رویا فروشی نوشت:

آقای ‎قالیباف به محتوای تصویر زیر متعهد شده. چند سؤال دارم:
۱-بار مالی این تعهدات چقدر است؟
۲-کدام اقتصاددانی مسئولیت محاسبات بار مالی این تعهدات را می‌پذیرد؟
۳-منبع تأمین ارز آزادسازی واردات خودرو چیست؟

اگر پاسخی ندارند، عدد نمی‌فهمند.

#صبح_ما

🆔️ @sobhema_ir
Forwarded from تحلیل زمانه
🔵رقابت پزشکیان جلیلی نیست، رقابت اسلام مصباحی و  اسلام رحمانی است

داوود حشمتی:


هواداران جلیلی که تفکر نزدیک به مصباح یزدی دارند، همانها که نگرانی اصلی و دغدغه زندگیشان نه معیشت و زندگی مردم، بلکه حجاب اجباری است، پزشکیان را متهم به «اسلام التقاطی» کرده و پرده از واقعیت وجود خود برداشتند. آنها اعتراف می‌کنند که پزشکیان حامل گفتمان اسلام رحمانی است. اسلامی که با روی کار آمدن دولت اصلاحات و  سیدمحمد خاتمی در دهه هفتاد به قدرت رسید. اما در مقابل آن اسلام مصباحی قد علم کرد و جلیلی امروز حامل همان گفتمان است. مهدی جمشیدی که در یک سال گذشته از حامیان اصلی حجاب اجباری که این روزها از جلیلی حمایت می‌کند، در رابطه با مسعود پزشکیان می‌نویسد «پزشکیان دربارۀ التزامش به نهج‌البلاغه و سیاست‌های رهبر انقلاب، راست نمی‌گوید. مواضعش در برابر «اسلامِ انقلابی» است، اما می‌خواهد زیرکانه و ناصادقانه، مخاطب را فریب بدهد. اسلامِ او، «اسلامِ رحمانی» است و اسلامِ رحمانی نیز «التقاطِ اسلام با لیبرالیسم» است. او از نظر فکری، یک التقاطیِ نقاب‌دار است.» به دو دهه قبل بازگردیم می‌بینیم بن مایه تفکر سیدمحمد خاتمی با «اسلام رحمانی» گره خورده بود. شاید از معجزات روزگار بود که اتفاقا در همان ایام تفکر سلفی تکفیری و اسلام طالبانی در منطقه و جهان رشد یافت و با قدرت گرفتن در افغانستان خود را به جهان عرضه کرد. همان سال‌ها که در یک سوی ایران القاعده جولان می‌داد در طرف دیگر طالبان حکمرانی می‌کرد. آن روزها اسلام رحمانی گفتگوی تمدن‌ها را به جای برخورد تمدن‌ها به جهان پیشنهاد کرد و با اقبال جهانی روبه رو شد. حالا ربع قرن بعد از آن سالها اختلافات باز هم همان است که در همان سالها بود. تقابل دو نوع نگاه به اسلام. اسلامی که احکام شرع را حکم خدا می‌داند. اما در عین حال معتقد است نمی‌توان در شرایطی که مخالفت مردم وجود دارد این حکم را به اجبار به مردم تحمیل کرد. حالا به دو سال قبل برگردیم و ببینیم یکی دیگر از اعضای حله فکری هوادار جلیلی و آیت‌الله مصباح، سیدمحمد خاتمی را به سبب نوشته ای در مورد حجاب، تکفیر کرده و گفته بود: «یک آقایی که یک عمامه هم بر سر دارد اخیراً گفته بود ما باحجاب مشکلی نداریم ما باحجاب اجباری مشکل داریم! از این سخنان مشرکانه‌تر و ارتداد آلوده‌تر وجود ندارد.» تفکری که از دهه هفتاد در مقابل اسلام رحمانی قد علم کرده بود حول محور تفکرات آیت‌الله مصباح همچنان زیسته و ادامه حیات داده است. اسلام مصباحی از همان سالها با اسلام رحمانی به نزاع برخواست و هنوز معتقد است که باید در مقابل اسلام رحمانی ایستاد. از همین روست که از نگاه آنها اختلاف بر سر رای دادن به جلیلی یا پزشکیان نیست. بلکه نگرانی آنها این است که نگاه پزشکیان به دین برگرفته از نگاه سیدمحمد خاتمی و اسلام رحمانی است. بنابراین تفکر مصباحیه تایید می‌کند که پزشکیان را ادامه‌دهنده دولت سیدمحمد خاتمی و دولت سوم اصلاحات می‌بینند./امتداد


#تحلیل_زمانه
🌍 @TahlilZamane
Forwarded from اخبار منتخب
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
دکتر #شریفی زارچی استاد اخراج شده دانشگاه شریف خطاب به دانشجویان سراسر کشور:
🔺 مگر شما نگفتید سفر چرا، بمان و پس بگیر؟ حالا وقت پس گرفتن حقمان است
🔺رای ندادن یعنی رای دادن به تفکری که خواهان حذف و اخراج دانشجوست
@Akhbar_montakhab
🔴حمایت دکتر محسن رنانی از دکتر پزشکیان

برای ایران و ... احتمال انقراضش...

   بخش اول: پرستاری برای ایران



✍️ محسن رنانی


دو هفته است آشوبی دارم. دوهفته است خواب ندارم. دو هفته است بین عقل و دلم جنگی است. عقلم با چشمی اشکبار می‌گوید باید رأی‌ داد؛ نباید فرصتی که گویی خدا به ملت ایران پاس داده است را از دست داد. نباید گذاشت شرایط ایران سخت‌تر و پیچیده‌تر از این شود. ایران مستعد یک انفجار است. جسم و روح ایران دیگر تاب یک درهم‌ریزی تازه را ندارد. باید برخیزیم و این «فرصت انتخاب» را به «خلق امکان» تبدیل کنیم.

اما دلم با چشمی خونبار می‌گوید آخر بی‌وجدان، با چه رویی با چه شرافتی و با چه انسانیتی می‌خواهی رأی بدهی؟ آن هم به دعوت حکومتی که در همین جنبش مهسا وقتی شهروندانش در اعتراضات خیابانی مسالمت‌آمیز، کشته و نابینا شدند این جوانمردی را نداشت که مسئولیتش را بپذیرد و از آسیب‌دیدگان دلجویی کند و به دهان آنانی بکوبد که گفتند تروریست‌های خارجی آمدند و کور کردند و کشتند و رفتند! به چهره کیان نگاه کن! به چشمان دختر کردستان نگاه کن! به زخم صورت پسر نازی‌آباد نگاه کن! به صد کشته مظلوم زاهدان فکر کن و به چشمان دانشجویان و همکاران دانشگاهی اخراج شده‌ات زُل بزن و آنگاه بگو باز می‌روی رأی بدهی؟

سرانجام بعد از دو هفته بی‌خوابی و آشوب و جنگ، دلم تسلیم شد. عقلم نزدیک سی استدلال آورد تا دلم را راضی کند و نهایتا موفق شد.

و اکنون این نویسنده که معلم توسعه است و از سال ۱۳۸۱ جز تدریس، گرفتن هرگونه مسئولیتی را در این ساختار سیاسی بر خود حرام کرده‌ است و با وجود پیشنهادهای چرب‌وشیرین داخلی  و خارجی، بیست و دو سال است بر این عهد خویش باقی مانده است و همچنان باقی خواهد ماند؛ و نیز همراه مردم ایران، انتخابات سال گذشته را تحریم کرده بود، با چشمی‌ گریان می‌گوید: برای ایران بی‌پرستار که «حسرت یک زندگی معمولی» بر دلش مانده است، در این انتخابات شرکت خواهم کرد.

ایران امروز به یک رئیس‌جمهور جنگی یا انقلابی نیازی ندارد.

به یک رئیس‌جمهور برانداز هم نیازی ندارد.

ایران امروز به یک رئیس‌جمهور پوپولیستِ دروغزن که شعارهای عجیب‌وغریب و فریبنده بدهد و هنوز نیامده از منابع نفت و آب و خاک کشور حاتم‌بخشی کند، نیازی ندارد.

حتی به یک رئیس‌جمهور اصلاح‌طلب یا تحول‌خواه هم نیازی ندارد.

ایران امروز خیلی خسته و فرسوده است، تحمل جراحی را هم ندارد. امروز جراحی اقتصادی و اجتماعی موجب خون‌رَوی بیشتری از جسم ایران (سرزمین) و هرزرَوی انرژی بیشتری از روح ایران (مردم) می‌شود.

امروز ایران حتی به .......

ادامه مطلب را اینجا یا اینجا زبخوانید


https://www.tg-me.com/virayeshe_zehn
Forwarded from محمد مهاجری
🔹اعتراف روحانی تندرو به حمله حامیان جلیلی به تجمعات دکتر ظریف و یک خاطره از کیهان

🔸حجت‌الاسلام محمود نبویان از طرفداران آقای جلیلی خواسته که در تجمعاتی که محمدجواد ظریف در آن حضور دارد شرکت نکنند و آن را به هم نریزند.
این سخن آقای نبویان یک اعتراف تلخ است به چیزی سالهاست گردن نمی‌گیریم #مااصولگراها.

🔸در سالهای دهه هفتاد و بخصوص بعد از روی کارآمدن آقای خاتمی تجمعات متعددی از سوی دانشجویان طرفدار دولت اصلاحات برگزار می شد که قریب به اتفاق آنها به خشونت کشیده می‌شد. سیاست خبری رسانه‌های اصولگرا در آن مقطع این بود که درگیری را بیندازیم گردن خودشان و ثابت کنیم که خودشان به جان هم افتاده‌اند. حتی یکبار هم فکر نکردیم که ممکن است مخاطب،مسخره‌مان کند!

🔸 یکی از روزهایی که دانشجویان اصلاح‌طلب در پارک‌لاله تهران تجمع داشتند خبرنگار کیهان هم به آنجا اعزام شد و چندین ساعت بعد برگشت و گزارش خود را بصورت شفاهی برای من و یکی دونفر از دوستان سردبیری بیان کرد.

🔸او گفت هنگام تجمع ، افرادی را با تیپ خاص(که ویژگیهایش را بیان کرد) مشاهده کرده که وارد پارک لاله شدند و در نقاط مختلف موضع گرفتند و سپس با هماهنگی به تجمع‌کنندگان حمله کرده و آنها را به شدت کتک زدند.

🔸خبرنگار آن روز کیهان که بعدها در دولت احمدی‌نژاد مسئولیت گرفت در ادامه گزارش خود اشاره کرد که بعد از درگیری و متفرق شدن افراد،از مسیر خیابان۱۶آذر به سمت روزنامه حرکت کردم. هنگام عبور از خیابان، همان افراد تیپ خاص را که تا دقایقی قبل مشغول ضرب و شتم بودند مشاهده کردم که در گروههای دوسه نفره در پیاده رو ایستاده اند و در گفت‌وگوهای‌شان رکیک‌ترین حرفها را بر زبان می‌آورند. آنجا بود که فهمیدم افرادی که تا لحظاتی پیش حزب‌اللهی می‌پنداشتم‌شان، اراذل و اوباش هستند.

🔸خبرنگار کیهان آن روز از شدت خشم، مسیر پارک لاله تا روزنامه را پیاده آمده بود و به قول خودش تمام راه را با خود زمزمه کرده بود که «چی فکر می‌کردیم چی‌شد؟»

🔸این را نوشتم تا نه امثال آقای نبویان( که احتمالا از ماهیت حمله‌کنندگان به تجمعات مطلع است) بلکه مردم بدانند تاریخ باز هم در حال تکرار است. و بازهم پوست‌خربزه‌ انداخته‌اند زیر پای #مااصولگراها.

@mohajerimohamad
Forwarded from دغدغه ایران
چه خبر از اعداد؟

محمد فاضلی

آقای ‎#قالیباف به محتوای تصویر فوق متعهد شده. چند سؤال دارم:

۱. بار مالی این تعهدات چقدر است؟
۲. کدام اقتصاددانی مسئولیت محاسبات بار مالی این تعهدات را می‌پذیرد؟
۳. منبع تأمین ارز آزادسازی واردات خودرو چیست؟
۴. اسناد پشتیبان ارائه این تعهدات چیست؟

اگر پاسخی ندارند، عدد نمی‌فهمند.

@fazeli_mohammad
قابل توجه قضات امنیت!

رهبری در دیدار با مسئولان قوۀ قضائیه:
"به فرموده امام سجاد(ع)، قوه ‌قضائیه باید بگونه‌ای عمل کند که دشمنان، خود را از ظلم و جور مصون بدانند و دوستان نزدیک از جانب‌داری غیرعادلانه مأیوس باشند."
قابل توجه آن قضات دادگاه امنیت و ضابطانی که با متهمان سیاسی و خانوادۀ آنها برخوردهایی می‌کنند که محیط دادسرا و دادگاه برای‌شان به کابوس تبدیل می‌شود.
#احمد_زیدآبادی
@ahmadzeidabad
هشدار داماد مهندس موسوی درباره استفاده ابزاری از نام میرحسین در تبلیغات یک کاندیدا


@hoseinrazzagh
@MostafaTajzadeh
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥پزشکیان: کدام دین و مذهب این برخورد با دخترانمان را تایید می‌کند؟

📌همانطور که با دخترتان حرف می‌زنید با دختران مردم هم برخورد می‌کنید؟

#بازگشت_زندگی
#برای_ایران
#دکتر_مسعود_پزشکیان

🇮🇷ستاد رسمی دکتر مسعود پزشکیان
@irpezeshkian
2024/10/02 16:28:12
Back to Top
HTML Embed Code: