Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📸 حماسه مردم قرچک ورامین در استقبال از مسعود پزشکیان

_
اصلاحات نیوز
@Eslahatnews
🔗 Eslahatnews.com
Forwarded from فلاخن||سلمان کدیور (سلمان کدیور)
✳️ در باب حزب الله منتفع!

🔹ما در دوره مرحوم رئیسی با یک طبقه نوکیسه تازه ای مواجه شدیم که از دل جریان حزب الهی، یک شبه  بدون کوچکترین تجریه و تخصص، به شکل ماکروفری به مناصب بالای مدیریت نظام رسیدند. تحت تئوری جوان گرایی حاکمیت.

این طیف طی سه سال اخیر بسیاری از گلوگاه ها، از وزارت خانه ها بگیرید تا هلدینگ های نفتی و صنعتی را تصرف کردند که در این سال ها آنان را #حزب_الله_منتفع می نامیم. افرادی که عقیده آنان به انتفاع آنان گره خورده.

اینها که تازه طعم چرب و شیرین دنیا زیر زبانشان مزه کرده، کلی خواب و رویا برای آینده داشتند که در حادثه شهادت آقای رئیسی دود شد.
این طیف منافعشان بیشتر در قدرت گیری آقای جلیلی است که شعارشان ادامه دست فرمان سه سال گذشته است.
.
اینها تمام تلاششان را می کنند که تغییر دولتی آنچنان که منافع آنها تهدید شود رخ ندهد.
این طبقه عامل تازه ی مقاومت سیستم در برابر هر نوع تغییر ریلی خواهد بود.

#سلمان_کدیور
....
....
@Falaakhon
Forwarded from رزیدنتــگرام
⭕️ احتمال انصراف دسته جمعی دستیاران زنان دانشگاه شیراز

🆔  @residentgram  📡
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from بیژن اشتری
آنهایی که تحریم‌ها را نعمت می‌دانند بخوانند.


لیبی در زمان قذافی برای ده سال تحت تحریم‌های بین‌المللی قرار داشت.قذافی این تحریم‌ها را «نعمت» نامید و دستور داد که از همه ظرفیت‌های داخلی برای دور زدن تحریم‌ها استفاده شود.صنعت نفت بیشترین آسیب را دید.سرمایه‌گذاری در صنعت نفت متوقف شد و ادامه کار بسیاری از صنایع با مشکلات اساسی روبرو شد.حمودا الاسودا وزیر نفت لیبی در دوران قذافی بعدها درباره تحریم ها گفت:

"آمریکایی‌ها شناخت کاملی از تجهیزات و دستگاه های ما داشتند و هر قطعه و وسیله ای را که ما نیاز داشتیم در فهرست کالاهای تحریمی گذاشته بودند. مشکلات ما پیچیده‌تر شد چون نمی‌توانستیم این قطعات را حتی از بازار آزاد بخریم.بعد مجبور شدیم به اوراق‌فروشی‌ها رو بیاوریم و دستگاه‌های خرابمان را تعمیر و بازسازی کنیم و حتی در مواردی سعی کردیم قطعات یدکی مورد نیازمان را خودمان بسازیم اما در این کار ناموفق بودیم."

آلیسون پارچتر نویسنده کتاب «قذافی؛ظهور تا سقوط» می‌نویسد:

تحریم‌ها زندگی را بر مردم لیبی مشکل‌تر از پیش ساخت.قیمت‌ها رو به افزایش گذاشت...تورم سالیانه حدود سی و پنج درصد بود که نفس مردم را گرفت....گرچه دولت نظام کوپنی را برقرار کرد تا مردم گرسنه نمانند اما ادامه معیشت برای اکثریت مردم دشوارتر شد.علاوه بر این، برای بسیاری از خانواده‌ها ، متکی شدن به کوپن تجربه حقارت‌باری بود.آنچه کار را بدتر می‌کرد فساد موجود در نظام کوپنی بود.مقامات فقط بخشی از کالاهای کوپنی را بین مردم توزیع می‌کردند و بقیه کالاها سر از بازار سیاه در می‌آورد.تحریم ها موجب سربرآوردن طبقه‌ای از نوکیسگان شد. این طبقه جدید نه فقط شامل مقاماتی می‌شد که از راه دور زدن تحریم ها به سودهای آنچنانی رسیده بودند بلکه تجار بخش خصوصی را که پارتی‌های دم کلفت حکومتی داشتند را نیز شامل می‌شد.این تجار به لطف دسترسی به ارزهای خارجی کالا وارد کشور می‌کردند و این کالاهای وارداتی را با قیمت های گزاف تورم زده می‌فروختند.نرخ تورم به قدری بالا بود که مردم قادر به خرید این کالاها نبودند.هر گوشی تلفن همراه معادل پنج برابر حقوق ماهیانه یک استاد دانشگاه بود.همزمان ویلاهای شیک که متعلق به کاسبان تحریم و اقوام و نزدیکان سران حکومت بود در طرابلس و بنغازی ساخته می‌شد تا بر زخم مردم لیبی نمک بپاشد.شکاف رو به گسترش میان اغنیا و فقرا موجب بروز نفرت تلخی در بین آن‌هایی شده بود که در نبرد برای یکی کردن خرج و دخلشان به حال خود وانهاده شده بودند.

بیژن اشتری
Instagram
@bijan_ashtari
Forwarded from خبرفوری (. .)
🔺️والیبال ایران پانزدهم شد

🔹مرحله گروهی لیگ ملت‌های والیبال با صدرنشینی اسلوونی و پانزدهمی ایران به پایان رسید و هشت تیم‌ برتر به مرحله نهایی صعود کردند.

🔹۸ تیم برتر مرحله گروهی شامل اسلوونی، لهستان، ایتالیا، ژاپن، کانادا، فرانسه، برزیل و آرژانتین راهی مرحله فینال شدند.

@khabarfouri
Forwarded from عصر خبر (R_H)
پرسش روزنامه اطلاعات: می‌خواهید امیرکبیر رئیس‌جمهور شود یا حاج‌میرزا آغاسی؟

روزنامه اطلاعات نوشت:
🔺در میان سخنان و پیشنهادهای نامزدهای ریاست جمهوری، برخی وعده ها، نیاز به ارزیابی و صحت سنجی ندارد، زیرا هم عقلا و فعالان سیاست و مدیریت کشور می دانند که منظور چیست و هم مردم خوب می دانند که سنگ بزرگ علامت نزدن است و وعدۀ سرِ خرمن، حاصلی ندارد.
🔺بسیارانی از مرددین داخلی، غمِ میهن و دغدغۀ مردم دارند، اما به راستی، بی آن که قصد قیاس داشته باشیم، صادقانه می پرسیم: آیا میرزا ابوالقاسم قائم مقام مدیر مملکت باشد، به صلاح نزدیک است یا میرزا آقاسی؟ آیا اگر میرزا تقی خان امیرکبیر بر صدر و صدارت باشد برای ایران بهتر است یا جانشینش میرزا آقاخان نوری؟ #انتخابات

@asre_khabare
مدافع #پرسپولیس، ۹ زندانی را آزاد کرد

🔹#علی_نعمتی مدافع نیشابوری پرسپولیس در اقدامی خیرخواهانه با قبول پرداخت بدهی ۹ زندانی این شهر، زمینه آزادی‌شان را فراهم کرد.میزان کل بدهی این تعداد زندانی مبلغ ۱ میلیارد و ۹۰۹ میلیون ریال بوده است.
@Khabar_Fouri
Forwarded from عصر ایران (Sh s)
کنایه مهاجری به قالیباف: از آقای ‎جلیلی بپرسید یک‌ مَن ماست چقدر کره دارد

محمد مهاجری نوشت:
🔹آقای ‎قالیباف با طعنه به ‎ظریف گفته اگر رئیس‌جمهور شوم خواهید دید چگونه مذاکره می‌کنم!

🔹لااقل ۲ واحد دیپلماسی پاس می‌کردی دکترجان تا در سفر مسکو بجای مذاکره با پوتین مجبور به دیدار مقام دست‌چندم نشوید!

🔹ضمنا از آقای ‎جلیلی که قهرمان مذاکرات بی‌نتیجه است بپرسید یک‌من ماست چقدر کره دارد.

Asriran.com
@MyAsriran
Forwarded from MMMojahedi 🍀 محمدمهدی مجاهدی (🍀 MMMojahedi)
اهمیت انتخاب پزشکیان
سیاست حقیقت دربرابر سیاست پساحقیقت


یادداشت منتشرشده در روزنامه شرق

محمدمهدی مجاهدی
۴ تیرماه ۱۴۰۳

گزیده‌ی متن:

… در سیاست پساحقیقت است که می‌شود سال‌ها صبح و شب به دوربین زل زد و دروغ گفت و به جای منحنی‌های دقیق علمی، عکس مار کشید و مردم را به شیوه‌های علمی و نهاد علم بدگمان کرد، و کشور را به خاک سیاه نشاند، ولی باز هم نزد توده، محبوب‌القلوب ماند، و نزد نخبگان، قریب‌النظر بود، مثل ترامپ.

این‌ها همه به این علت است که در چنبره‌ی جاذبه‌ی عصر پساحقیقت گرفتار شده‌ایم، و در این میدان گرانش، نیروهای دیگری مهم اند، ولی راست و دروغ دیگر آن نیرو و اهمیت سابق را ندارند.

در نمای درشت تاریخی، تو گویی سوفسطاییان از اعماق تاریخ، زامبی‌وار، برآمده‌اند و در قالب سیاست‌گران عصر پساحقیقت تناسخ یافته‌اند و دارند شوکران حقیقت‌کشی را به وارثان عقل‌گرایی و میانه‌روی و خیرخواهی و آینده‌نگری و دوراندیشی سقراطی می‌چشانند. ...

… گم شدن در اعماق این سیاهی بی‌پایان سرنوشت محتوم ما ایرانیان نیست. چرا که اراده سیاسی و کنش‌گری مدنی و عاملیت انسانی نیرویی رهایی‌بخش دارد اگر با سازِ سیاست حقیقت (politics of truth) هم‌نوا شود. داستان آن کودکی که به صرافت طبع خود، علی‌رغم بازی‌گری همگانی، معصومانه فریاد می‌زند که پادشاه عریان است، تمثیلی است که لُبّ لُباب سیاست حقیقت را آشکار می‌کند. در این داستان، لباس پادشاه نماد پندارهای دروغ ولی مسلط و شکوهمند و تزیین‌یافته و پشت‌گرم به قدرت است و «پرده‌ پندار می‌باید درید.»

سیاست حقیقت شیوه‌‌ سیاستمداری است که حقیقت را نه فقط در گوش قدرت می‌گوید بلکه آن را رو در رو با مردم در میان می‌گذارد، و خیر جامعه و حکومت را از خوشی مردم و حاکمان گرامی‌تر می‌شمارد، و از عواطف و احساسات مثبت مردم شمعی بر می‌گیرد تا چراغ کنش عقلانیِ معطوف به خیر عمومی را روشن کند. در این شیوه، سیاستمدار با برانگیختن خرد جمعی و با جان و آب‌روی خود، از چراغ کنش عقلانی معطوف به خیر عمومی در مصاف تندبادِ پساحقیقت پاسداری ‌می‌کند. ...

تفاوت مسعود پزشکیان با دیگر نامزدها به اندازه تفاوت سیاست حقیقت با سیاست پساحقیقت است. گویی یک سو، پزشکی متعهد به سوگند طبابت ایستاده و پیمان بسته و نشان داده است که راستش را می‌گوید و فقط به قدر دانش و تجربه‌ خود در چارچوب وجدان‌ اخلاقی سخن می‌گوید و وعده‌ی گزاف نمی‌دهد و لاف نمی‌زند. و گویی دیگر سو، مدعیان طب علفی نشسته‌اند که تنها اصل راهنمای‌ آن‌‌ها به زبان فرهنگ کوچه همان ضرب‌المثل است که ….

متن کامل یادداشت

@mmojahedi
Forwarded from پست کشیک رزیدنتی (Sara)
دکتر شعله توکلی رتبه اول بورد تخصصی داخلی ۱۴۰۱ و استریت فلو ریه بودند...
روحش شاد🥀🥀🖤🖤
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔹دکتر #شریفی_زارچی استاد اخراج شده دانشگاه شریف خطاب به دانشجویان سراسر کشور:

🔹 مگر شما نگفتید سفر چرا، بمان و پس بگیر؟ حالا وقت پس گرفتن حقمان است

🔹 رای ندادن یعنی رای دادن به تفکری که خواهان حذف و اخراج دانشجوست

🔹 یکی میاد می‌گه دانشگاه رو آزاد میکنم، شما اگر میخواستی دانشگاه رو آزاد کنی، زمان خودت دانشجوها رو لوله نمیکردی!

@economistfarsi
🌐کانال اکونومیست فارسی
Forwarded from توئیتر داغ خبری (J)
🔺توییت جدید دکتر محمد فاضلی، جامعه‌شناس: شرکت در انتخابات به معنای تأیید کردن همه گذشته نیست؛ بلکه به معنای اعتراض به خطاهای گذشته، و بیان اراده برای تغییری رو به سوی آینده است

🔸لازم نیست گذشته را فراموش کنیم، اما حتما لازم است آینده را بسازیم. فراموش نکردن گذشته، بخشی از نیروی حرکت برای ساختن آینده است.
Forwarded from هم‌میهن
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
محمد عطریانفر، فعال سیاسی

🔹واقعیت این‌که آقای مسعود پزشکیان هیچ نسبت تنگاتنگ و تشکیلاتی با هیچ یک از احزاب کلیدی و موثر جریان اصلاح‌طلب ندارد اما چون گفتمان او گفتمان اصلاح‌طلبی است مورد انفاق، همدلی و همراهی همه نیروهای اصلاح‌طلب قرار کرفته است

@hammihanonline
Forwarded from هم‌میهن
امشب، چهارمین مناظره انتخاباتی نامزدها

🔹چهارمین مناظره انتخابات ۱۴۰۳، با موضوع سیاسی و با عنوان «ایران در جهان امروز» در حالی با حضور نامزدها برگزار می‌شود که بر اساس اعلام مسئولان صدا و سیما به دلیل فاصله کم آن با مناظره آخر مدت زمان برگزاری از ساعت ۲۰ تا ۲۳ خواهد بود.

@hammihanonline
طعنه‌ آذری جهرمی به زاکانی و جلیلی؛ اسنپ و تپسی بهتر از دولت شما کار می‌کند

🔺دنیای اقتصاد: ذری جهرمی: امروز با ایده‌های درخشان آمده اند، می‌گویند گوشت را درِ خانه‌های مردم می‌خواهیم بیاوریم؛ لیمو در میدان گران است و می‌خواهیم دلال را حذف کنیم، اگر کل هنرتان حذف دلال است، اسنپ و تپسی بهتر از دولت شما کارمی کند.

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from توئیتر داغ خبری (J)
🔺 همسر شهید حمید باکری: به آقای پزشکیان رای میدهم
این داستان:
سازمان کل نظام پزشکی ایران خواستار شفاف سازی شبهات آزمون دستیاری شد!




وزارت بهداشت عین الهی
در شرایطی قرار گرفته که باید پاسخ مکاتباتی که صرفا خواستار شفاف سازی علمی به پاسخنامه آزمون دستیاری را بدهد وگرنه تیم مستقر در آن وزارت تا روزی که نفس می کشند باید شبهه تقلب و تضییع حقوق داوطلبین در آزمون دستیاری ۵۱ را در کارنامه سیاسی خود ثبت کنند.



سازمان نظام پزشکی هم اینبار به مطالبات پزشکان که عمدتا جوان بودند واکنش نشان داد و خواستار شفاف سازی در این خصوص شد.
جلیلی و قالیباف به پزشکیان رای دهند

پیاپی می پرسند چرا خور و خواب را برای انتخابات و پزشکیان نیمه تعطیل کرده ام؟! پاسخم چهار واژه است: برای ایران و ایرانیان؛ و شگفت زده نخواهم شد چنان چه جمعه 8 تیرماه به همین دلیل، جلیلی و قالیباف، در برگه های خود نام مسعود پزشکیان را بنویسند. چرا؟!
1-  فرض کنید، در انتخابات نوامبر، ترامپ برنده شود، به گمانتان طیف فکری جلیلی و یارانش رام کننده این دیو خواهند بود، یا پزشکیان و ظریف؟!
2- خاورمیانه تندتر از همیشه به سوی گسترش جنگ فراگیر منطقه ای می شتابد، کدام رئیس جمهور و کابینه می توانند، دستکم نقش 20% در محدود سازی این نبرد و نرسیدنش به ایران ایفا کنند؟!!
3- مگر تردیدی هم در قهر دستکم 50% مردم با صندوق های رای هست؟!! چه کسی نافی ضخیم شدن دیوار بی اعتمادی بین ملت-حکومت است؟! چه کسی جز فکریه پزشکیان و همراهانش، توانایی تخریب این دیوار را دارند؟! مگر جز این است که امروزه روز، دشمن صندوق های رای، بایکوت بخش بزرگی از مردم است؟!  کار پزشکیان این بوده که اندکی و فقط اندکی از قهر مردم بکاهد؛
4- بیش از 44 سال است همه رئیسان جمهور از کاسه مرکزی فلات ایران بر خاسته اند؛ قزوین و مشهد و کرمان و یزد و سمنان. نتیجه و کارکردشان چه بوده است؟! نمی بینید؟! حال اگر برای یکبار هم فرصت گزینش رئیس جمهوری از حاشیه فراهم آید، مشکلی استراتژيک بروز خواهد کرد؟!
5- طرح و برنامه های پزشکیان دایر بر بکارگیری شهروندان کارآمد زن و سنی و مذاهب و اقوام دیگر، در واقع گامی در جهت برپایی واقعی یک ملت است. چه مشکلی است چنان جه بلوچ و ترکمن و قشمی و کردسنی و از همه مهمتر زنان، به عنوان نیمی از ملت، نه در قالبی کاریکاتوری، که برای پیشرفت ایران پا به میدان بگذارند؟!؛
6- چه نهاد پژوهشی و نظارتی است که نداند  نسل Z از حکومت فاصله گرفته و چه کسی توانمندتر از پزشکیان برای جذب و جلب دو باره این نسل؟!
7- روشن است که دوره و فکریه براندازی و انقلاب، از بیخ و بن ورشکسته شده است، بر عکس عصر پلسازی بین ملت-دولت در همه گونه نظام های حکومتی رایج  است.‌ گمانی نیست که پزشکیان توانایی بیشتری برای ایجاد پیوند بین مردم- مردم، مردم- دولت و دولت-دولت دارد؛
8-  پزشکیان خوب شیوه مواجهه و گفتگو با حکومت را می داند. به همین دلیل به گمانم در ایجاد تفاهم با صدر حکومت موفق تر خواهد بود؛
9- آیا فضای شهری و دیگر سکونتگاه ها، از جنبه آزادی های فرهنگی شهروندان زن و مرد، در ریاست4 ساله پزشکیان، جلیلی و قالیباف تفاوتی نخواهد داشت؟!

به هر روی مساله اصلی انتخابات 14 ام، برای رئیس جمهور شدن و کسب رأی بالا برای پزشکیان، نه مقابله با وعده پول‌پاشی و طلا و گوشت دم در خانه تحویل دادن رقبا است و نه حتی درجه فعالیت ستادش. به گمانم مردم خواهان اصلاح نظم سیاسی هستند.‌ آنان به خوبی پی برده اند بدون اصلاح ساختاری سیاسی، ایران و ایرانیان به جایی فرخنده ای نخواهد رسید.
به گمانم جلیلی و قالیباف رقیب  اصلی پزشکیان نیستند، کار سترگ او قانع کردن مردم به این گزاره است که راه حل تغییرات در شرایط امروز، تنها صندوق انتخابات است.
#یدالله_کریمی_پور
@karimipour_k
Forwarded from شرق
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔺 ناصر نقویان از پزشکیان در انتخابات ۱۴۰۳ حمایت کرد

🔹حجت الاسلام و المسلمین ناصر نقویان با انتشار پیامی ویدیویی در مورد انتخابات ۱۴۰۳ اعلام کرد:

هموطنان عزیزم

انتخابات،

🔹گاهی به معنای گزینش یک انسان شایسته است

🔹و گاهی به معنی مانع شدن برای یک گزینش بدتر و فاسدتر

🔹در انتخابات پیش رو اگر یک گام به جلو نرویم حداقل میتوانیم از یک گام و بلکه چندین گام عقب‌تر رفتن،جلوگیری کنیم.‌

🔹من در این انتخابات به جناب پزشکیان رای خواهم داد به امید ایرانی بهتر
@sharghdaily
sharghdaily.com
Forwarded from اعتمادآنلاین
🔻رئیس ستاد انتخاباتی پزشکیان: بعضی نامزدها متوسل به وعده‌های آنچنانی شدند؛ ستاد نظارت بر انتخابات بررسی کند

علی عبدالعلی زاده رئیس ستاد انتخاباتی مسعود پزشکیان در نشست خبری:

🔹برخورد شفاف و صادقانه برای‌ مردم‌ جذاب است. بعضی نامزدها که متوسل به وعده‌های آنچنانی شدند، بايد ستاد نظارت بر انتخابات بررسی شود.

🔹زمين رايگان دادن قانون می‌خواهد و من بعید می‌دانم قانونگذار به اين سمت برود. از این حرف‌ها دوره‌ قبل هم زده شد. از سال ۸۴ که اين کار را شروع کرده‌اند، هنوز تعداد واحدهای ساخته شده به دو میلیون نرسيده است.

🔹مردم از تبعیض و تحريم رنج برده‌اند و اينکه نامزد بگوید رابطه‌ با دنیا را اصلاح خواهیم کرد، جذابيت بیشتری دارد تا بگويند راه فعلی را ادامه خواهيم داد./ جماران

#سیاسی

@EtemadOnline
2024/10/02 18:14:26
Back to Top
HTML Embed Code: