Telegram Web Link
کاش نیامده بودند
حضور مردم
و
نگرانی‌های جنتی

پیروزی خاتمی در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۷۶ ناظران داخلی و خارجی را شگفت‌زده کرد.

در ابتدا کمتر کسی می‌توانست احتمال پیروزی خاتمی را بدهد. نامزد اصلی جناح چپ، میرحسین موسوی بود که با کناره‌گیری او، سیدمحمد خاتمی در حالی پا به عرصه‌ی انتخابات گذاشت که حتی خود او و اطرافیانش امید چندانی به پیروزی‌اش در انتخابات نداشتند.

رهبر هم با روی باز از نامزدی سیدمحمد خاتمی استقبال کرد. خاتمی وزیر ارشادی بود که یکی از دلایل اصلی استعفایش از وزارت ارشاد در سال ۷۱، فشارهایی بود که از ناحیه‌ی سخنان رهبر بر او وارد می‌شد.

آیا رهبری احتمال پیروزی خاتمیِ کمتر شناخته‌شده را می‌داد؟ اگر چنین احتمالی می‌داد، چگونه حاضر شده بود خاتمی پا به عرصه‌ی رقابتی بگذارد که برنده‌ی آن، نه‌تنها همان وزارتخانه، بلکه ده‌ها وزارتخانه‌ی دیگر را نیز به دست می‌گرفت؟ چند ماه بعد، با نزدیک شدن به روز انتخابات، بسیاری پیروزی خاتمی را قطعی می‌دیدند، اما آن‌گونه که هاشمی از دیدارش با رهبری روایت کرده است، ۳۰ اردیبهشت، سه روز مانده به برگزاری انتخابات، رهبری «هنوز ناطق را جلو می‌داند، اما فکر می‌کردند به مرحله‌ی دوم می‌رسد.»

رهبر کمی پس از انتخابات گفت که ماه‌ها پیش از برگزاری انتخابات و آغاز رقابت‌های تبلیغاتی، کسانی «از بزرگان و عزيزان و برجستگان كشور» نزد او رفته بودند؛ «مكرّر به من می‌گفتند كه اگر شما به شخص خاصى براى رياست‌جمهورى نظر داريد، آن را به ما بگوييد تا ما اوضاع و احوال را هموار كنيم و مردم را هدايت نماييم كه همان انجام گيرد. من به آن‌ها گفتم آن‌چه من از خدا خواسته‏‌ام، ۳۰ ميليون رأى است. در طول اين چند ماه قبل از انتخابات، هرچه اصرار شد، آقايان محترم مسئولان برجسته‏‌ى كشور و ديگران، غير از همين حرف، چيزى از من نشنيدند.» اما آیا آیت‌الله خامنه‌ای در انتخابات به کسی نظر نداشت؟

تنور رقابت‌های انتخاباتی سال ۷۶ به تدریج داغ‌تر می‌شد و مردم زیادی آماده‌ی رأی دادن می‌شدند. آیت‌الله خامنه‌ای، در سخنرانی ۲۳ اردیبهشت، با اشاره به این موضوع که «گفته می‌شود رهبری به هیچ یک از نامزد‌ها نظری ندارد»، گفت: «مگر می‌شود به کسی نظر نداشت؟ من گمان نمی‌کنم کسی به قدر من، این آقایان نامزدها را بشناسد. من برخی را از دوران مبارزه و برخی دیگر را از آغاز پیروزی انقلاب می‌شناسم، بنابراین انتخاب اصلح امری طبیعی است.» پس از این سخنرانی بسیاری تحلیل کردند که نظر رهبری قطعا ناطق‌نوری است. رهبری عملکرد صداوسیما را هم تایید کرده بود. این در حالی بود که رقبای ناطق‌نوری به آن‌چه در صداوسیما می‌گذشت معترض بودند.

علی لاریجانی، رئیس صداوسیما، دلش برای راست‌ها می‌تپید و نگران موفقیت خاتمی و چپ‌ها بود؛ شنبه ۶ اردیبهشت ۷۶، چند هفته پیش از انتخابات، هاشمی نوشته است: «عصر دکتر [علی] لاریجانی، [رئیس سازمان صداوسیما] آمد. نتیجه‌ی افکارسنجی انتخابات را آورد که نشان می‌دهد، به موازات پایین آمدن شانس آقای ناطق‌نوری، شانس آقای خاتمی بالا می‌رود؛ اظهار نگرانی نمود و از من استمداد کرد.» (انتقال قدرت، ص۹۸)

در آستانه‌ی انتخابات، آیت‌الله مهدوی کنی هم جمله‌ای گفت که تیتر یک روزنامه‌ی ابرار شد؛ «حدس می‌زنیم نظر مقام معظم رهبری به آقای ناطق‌نوری است.» هرچند رهبری نام نامزد مورد نظرش را به کسی نگفته بود اما فضای انتخابات به گونه‌ای بود که حتی سردار رفیق‌دوست پس از سال‌ها در خاطراتش تاکید می‌کند: «همه می‌دانستند نظر مقام معظم رهبری آقای ناطق است.» (برای تاریخ می‌گویم، ص۳۱۸)

اما مردم در دوم خرداد ۱۳۷۶ خاتمی را انتخاب کردند و معادله‌ی جدیدی را رقم زدند. چهار سال پیش از آن، در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۷۲، کمتر از ۱۷ میلیون نفر در انتخابات شرکت کردند.

در انتخابات سال ۷۶، نزدیک به ۳۰ میلیون نفر در انتخابات شرکت کردند. آرای خاتمی حدود دو برابر منتخب دوره‌ی پیش بود. حدود ۴ میلیون رأی بیش از کل مشارکت سال ۷۲ تنها به خاتمی رسید.

سال ۷۷، یک سال بعد از انتخابات ریاست‌جمهوری، بنا بود انتخابات خبرگان رهبری برگزار شود. هاشمی رفسنجانی در خاطرات روز ۱۷ مرداد ۱۳۷۷ نوشته که احمد جنتی، دبیر شورای نگهبان، به او گفته است: «نیازی به تبلیغ زیاد و رقابت و وسعت حضور مردم در پای صندوق‌های رأی نیست.» و گفت کاش این کار در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۷۶ هم نشده بود. (در جستجوی مصلحت، ص۳۲۹)

https://www.tg-me.com/jafarshiralinia
Forwarded from محمد مهاجری
🔹آیا قالیباف کاندیدای نظام است؟

🔸شاید نخستین بار موضوع"کاندیدای نظام" در انتخابات 76 به میان آمد. جریان راست آن روز ، به گونه ای برخورد کرد که آقای ناطق نوری نامزد نظام است . سیدمحمد خاتمی اما به راحتی توانست او را شکست دهد.

🔸در سال 1380 دکتر احمد توکلی وارد عرصه شد . خاتمی این بار هم از سد کاندیدای نظام عبور کرد.

🔸در سال 84 نامزدهای اصولگرا متعدد بودند اما لقب کاندیدای نظام را محمدباقر قالیباف کسب کرد اما نتوانست رئیس جمهور شود. در سال88 گفتند احمدی نژاد کاندیدای نظام است و البته رای آورد.

🔸در 1392 قالیباف باز هم در خلعت کاندیدای نظام وارد شد و انتخابات را به حسن روحانی باخت. در سال 96 قالیباف با مرحوم رئیسی وارد میدان شدند و گفته شد هر دو کاندیدای نظام هستند. چند روز مانده به انتخابات، قالیباف به فرموده کنار کشید و لقب کاندیدای نظام در رئیسی منحصر شد. او هم پاستور را به حسن روحانی وانهاد و رفت.

🔸در 1400 ابر و باد و مه و خورشید و فلک در کار شدند تا مرحوم ابراهیم رئیسی را کاندیدای نظام معرفی کنند. برای نخستین بار این شائبه همیشگی به واقعیت نزدیک شد و او توانست در غیبت و ردصلاحیت رقبای مشهور، رئیس جمهور شود.

🔸اینک در انتخابات 1403 باز هم قالیباف برای چهارمین بار به میدان آمده و بعضی تحرک ها می خواهد به این شائبه و شایعه دامن بزند که او همچنان کاندیدای نظام است.. فشار به جلیلی برای کناره گیری به نفع او در این راستاست.

🔸قالیباف لابد فکر می کند بدهی نظام جمهوری اسلامی به او مبنی بر رئیس جمهور شدنش دارد نقد می شود! ترکیب نامزدهای اصولگرای تایید صلاحیت شده که همردیف با او در مناظره می نشینند، او را امیدوار می کند. تقریبا همه قدکوتاه تر از اویند. قالیباف جوری حرف می زند که مصداق ضرب المثل "آسه برو آسه بیا " ست. درگیر نمی شود. فقط حرف خودش را می زند که دست برقضا نه نکته درخوری دارد، نه وعده مهمی. ادای منتقدان را در می آورد اما به حدی لایتچسبک است که صدای یکی دو نامزد اصولگرای دیگر را هم درآورده....

🔸واقعیت اما لزوما این نیست. همه فهمیده اند انتخابات 1400 یک اشتباه بزرگ بود. یکدست سازی و خالص سازی، باعث شد قد حاکمیت آب برود و 1403 فرصتی برای بازسازی است. اما نه به گونه ای که به 76 و 92 برگردد. تیغ ردصلاحیتها همچون3سال پیش ، نامزدهایی را که می توانستند طومار خالص سازان را در هم بپیچند تایید نشد. اما نامزدی را در بین اصلاح طلبان تایید کردند که در1400 رد شده بود! لابد ارزیابی یکدست سازان این بود که با او(پزشکیان) می توان قصه یک تیر و دو نشان را تکرار کرد. یعنی اگر اصلاح طلبان پشتش درنیامدند که شکست می خورد و بازی تمام می شود. و اگر هم حمایتش کردند، بدلیل مشارکت پایین ، می بازد و اصلاح طلبان با فن خود خاک شده اند و در نتیجه قالیباف به عنوان کاندیدای نظام رئیس جمهور می شود.

🔸زمین بازی اما واقعا اینگونه است؟ شاید باشد اما این زنجیر یک حلقه مفقوده دارد و آن "کاندیدای نظام" است. کاندیدای نظام حتی اگر در ذهن بعضی ها یک واقعیت باشد اما در عرصه عمل بارها نقض شده و حاکمیت نشان داده که چنین نامزدی را یا ندارد یا اگر دارد تا آخر پایش نمی ایستد.

🔸و قالیباف ، توهم کاندیداهای نظام است که مطرح کردنش یک هدف دارد: کاهش مشارکت و نتیجتا معلوم بودن نتیجه انتخابات.

🔸هنوز از بیان رهبرمعظم انقلاب که میزان مشارکت، مهمتر از نتیجه انتخابات است، بیش از 10 روز نمی گذرد. اگر این امید رهبری محقق شود، مفهوم کاندیدای نظام یک بار دیگر هوا می شود و قالیباف هم می رود پی کارش!

@mohajerimohamad
لا به لای اخبار صنفی مبنی بر تسویه سازمان تامین اجتماعی کاش یاد اور‌ شویم که پرداخت دستمزد به موقع یک وظیفه مسولین است و انجام این کار نیازمند تقدیر و‌تشکر و کفش لیسی و این قبیل کارها ندارد.
Forwarded from اسکان نیوز
🔻محمد فاضلی: ترجیح می‌دهم با رأی دادن به پزشکیان، در برابر آرزوهای اقتدارگرایان برای حذف اکثریت مردم از تأ تأثیرگذاری بر سرنوشت بایستم

@eskannews_com
instagram.com/eskannews
⭕️زاکانی گفت: «می‌مانم و نمی‌گذارم شماها (پزشکیان و پورمحمدی) رئیس‌جمهور شوید»

‏قبول. چطوری؟ این حرف‌ها که به سود آنها است. مگر این که کارهای دیگری بخواهند انجام دهند.
Forwarded from دغدغه ایران
ترجیح می‌دهم با رأی دادن به #پزشکیان، در برابر آرزوهای اقتدارگرایان برای حذف اکثریت مردم از تأ تأثیرگذاری بر سرنوشت بایستم.

@fazeli_mohammad
🗣 دکتر پزشکیان: در مناظره گفتم این مردمند که انتخاب میکنند/با قدرت در مقابل همه زورگویان خواهم ایستاد

#برای_ایران
_
اصلاحات نیوز
@Eslahatnews
🔗 Eslahatnews.com
⭕️برخی افراد به دلیل سوءاستفاده‌هایی که در این چند دهه از دین شده و علی‌رغم نکات خوبی که پزشکیان از نهج‌البلاغه می‌گوید، از زبان دینی او احساس ملال می‌کنند، ولی نامزدهای تندرو از ادبیات و استنادات او به نهج‌البلاغه احساس انزجار می‌کنند چون ماهیت ریاکاری و دروغ آنان را برملا می‌کند.

🆔 @abdiabbas
⭕️هر رأی در انتخابات رأی به جمهوری اسلامی است
‏تمام…

‏فرض که چنین است پس چرا آن روزی که زیر ۳۵ درصد رای بود اعلام پایان نکردند؟
‏هر رای بیانگر اراده رای دهنده است و رنگی که از خود به ساختار می‌زند. اعتبار آن تا زمانی است که این رنگ باقیست. زایل شدن رنگ معادل زایل شدن رای است.

🆔 @abdiabbas
Forwarded from انصاف نیوز
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
پزشکیان در فرودگاه اهواز با استقبال پرشور مواجه شد

@ensafnews
Forwarded from Entekhab TV
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 تماشا کنید: «تا آخر می مونی دیگه؟»

🔹پزشکیان چگونه به سادگی تانک اصولگرایان را در تله انداخت؟

🆔 @EntekhabTV_channel
Forwarded from Hossein Abdoh Tabrizi
در مورد انتخابات چند روز پیش بنده پیامی گذاشتم و درخواست کردم اگر ایده‌ای برای بحث در روزهای انتخابات دارند و یا توصیه و پیامی دارند، برایم بفرستند. عده‌ای از دوستان از موضوع انتقاد کرده، گفتند اگر برنامه و ایده‌ای ندارید، چرا در انتخابات شرکت می‌کنید. بدیهی است در حوزه‌ی کاری خودم دانشی دارم و در موضوعاتی که دانش ندارم نیز دسترسی خوبی به استادان و فعالان آن رشته‌ها دارم و مشکلی برای تهیه‌ی برنامه نبوده. چون سئوال جنبه‌ی عمومی داشت، فکر کردم در پیام جداگانه‌ای به آن پاسخ دهم. البته به جای پاسخ به آن سئوال، چون چرایی شرکت من در انتخابات نیز پرسش شده، توضیح می‌دهم چرا بعد از عدم شرکت در دو انتخابات قبلی، در این انتخابات شرکت می‌کنم. معتقدم در این انتخابات حق انتخاب محدودی به ما داده شده است و سر کار نیستیم. همکاری من هم با نامزد محترم طبعاً محدود به چند روز انتخاباتی است، و بعد از آن دنبال کار خودم می‌روم و حداکثر اگر به جلسه‌ای یا سمیناری دعوت شوم در آن شرکت می‌کنم. همان طور که هر دولتی اگر به جلسه‌ای بنده را دعوت کرده‌ در آن شرکت کردم، و نظر خود را در مورد موضوع ابراز کردم. در بهمن ماه ۱۴۰۲، در گروه واتزآپی «هاما» که موضوعات مالی و اقتصادی را بحث می‌کند، اعضا در مورد عنوان «چگونه با یکدیگر زندگی کنیم؟» گفتگو کردند. این گفتگوها بار دیگر پس از فاجعه‌ی سقوط بالگرد تکرار شد. من در شروع آن گفتگوها فرسته‌ای به گروه ارسال کردم که اینجا به ضمیمه تقدیم دوستان می‌شود. بنده در صورت موفقیت آقای دکتر پزشکیان توهم ندارم که گل‌وبلبل می‌شود. به دنبال بیست درصد بهبودم. به همین هم دلخوشم که فیلترینگ کمتر شود، رابطه‌ی بین‌المللی کمی بهبود یابد، هنرمندان کمتر اٰذیت شوند، منطق بیشتری در سیاست‌های اقتصاد بیابیم، همه‌ی درس‌خواندگان جوان ما قصد مهاجرت نکنند، رؤسای دانشگاه‌ها منطقی‌تر انتخاب شوند، این‌قدر برای فعالیت انجمن‌های مردم‌نهاد سختگیری نشود، در حوزه‌ی انرژی به خاموشی‌های مشابه لبنان و عراق دچار نشویم، بنزین جیره‌بندی نشود، ... . اگر هم اندکی شانس بیاوریم و قادر شویم اصلاحات اقتصادی را همراه با بهبود مناسبات بین‌المللی انجام دهیم، امکان تغییر محسوس در معیشت مردم ناممکن نخواهد بود. برخی از تحریم‌کنندگان استدلال می‌کنند، رأی ندهیم تا همه چیز خراب شود و تمام شود. چیزی تمام نمی‌شود. با همین دست فرمان برویم ضعیف و ضعیف‌تر می‌شویم. فرض کنید به سطح زندگی برادران و خواهران عزیزمان در افغانستان و پاکستان برسیم. یعنی آموزش، بهداشت، جاده‌ها، اشتغال، ... خراب‌تر شود. آیا چیزی تمام می‌شود؟ آنها که حکمرانی نامناسب داشته‌اند، می‌گذارند می‌روند؟ به زعم شما چه چیزی درست می‌شود؟ شما که رأی نمی‌دهید برای درست‌شدن چکار می‌خواهید بکنید که با رئیس جمهورشدن پزشکیان ناممکن می‌شود؟
Forwarded from شرق
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
شعار و استقبال زیبای مردم اهواز از مسعود پزشکیان:
پزشکیان اهلا بک
شعب الاهواز‌ یحبیک

پزشکیان خوش آمدی
مردم اهواز دوستت دارند

@sharghdaily
sharghdaily.com
بسیاری از مشکلات خانوادگی و شغلی ناشی از اشتباهات سیستمی در تفکر و طراحی است.

مثلا فکر می‌کنیم با ایجاد «رقابت» می‌توانیم «انگیزه» ایجاد کنیم.
اما چیزی که در عمل ایجاد می‌شود، «استرس»، از بین رفتن فضای «همکاری» و نابودی «انگیزه‌های درونی» است.

یا ممکن است فکر کنیم با «هدف گذاری» و ایجاد فشار برای رسیدن به اهداف، می‌توانیم خودمان و دیگران را مجبور به حرکت برای «بهبود وضعیت» کنیم. در صورتی که تا «محدودیت‌ها» به درستی شناسایی و برطرف نشوند و تا بستر مناسبی برای رشد «طراحی» نشود، تلاش بیشتر نمی‌تواند نتایج بیشتری تولید کند و نهایتا به ناچار با احساس ناتوانی و «درماندگی» مواجه خواهیم شد.

@stlearning
==========
در کارگاه «تفکر سیستمی در طراحی مسیر زندگی» که به صورت آنلاین برگزار می‌شود، به بررسی بعضی از مهمترین اشتباهات سیستمی در تفکر و طراحی خواهیم پرداخت که اصلاح آنها می‌تواند کیفیت زندگی خانوادگی و شغلی‌مان را بهبود دهد.

اطلاعات بیشتر و ثبت نام:
Link
جمعه‌ها ساعت ۹ تا ۱۲ صبح
از جمعه ۸ تیر

مدرس: محمدعلی اسماعیل زاده اصل
@systemsthinker
تهدید زاکانی سرسری نیست

این جمله زاکانی خطاب به پزشکیان که: میمونم و نمیزارم شما رئیس جمهور بشید، نباید سرسری انگاشت شود. گمانی نیست که این تهدید لقلقه زبانی نبوده است. چنان که امروز حسین الله کرم دبیرکل جمعیت رزمنده مدافع انقلاب(رزما) به روشنی با ایلنا گفت:
"به نظرم رقابت انتخاباتی بین جلیلی و قالیباف خواهد بود. زیرا ملت اسلامی ایران به دلیل شهادت آیت‌الله رئیسی خواستار ثبات در وضع فعلی و تداوم دولت خدمت آن شهید والامقام هستند. لذا آقای جلیلی در رقابت با قالیباف پیروز انتخابات در مرحله اول خواهد بود".
این در حالی است که حتی در فضای کاملا مرده انتخاباتی کنونی هم، آرای واقعی پزشکیان بسیار بالاتر از 5 نامزد دیگر است. بنگرید به فضای انتخاباتی آذربایجان شرقی، اردبیل، آذربایجان غربی، ایلام، کهگیلویه و بویراحمد، کردستان و کرمانشاه، بوشهر و...
پس چه شده که پس از تهدید زاکانی، الله کرم نیز آرای پزشکیان را ناچیز، می پندارد؟
#یدالله_کریمی_پور
@karimipour_k
چیزهایی که در مناظره ها گفته نمی شود

🔹با این حال چیزی که در صحبت‌‌‌های اکثر نامزدها شایان توجه است، دوری آنها از واقعیت‌‌‌های موجود و شاید وعده‌‌‌های بی‌‌‌پایه باشد.

🔹دوباره از سیاست‌‌‌های شکست‌‌‌خورده‌‌‌ای مثل هدفمندی یارانه‌‌‌ها صحبت می‌شود و افزایش حقوق‌‌‌هایی که اگر از محل چاپ پول باشند، به ادامه روندهای پیشین تورمی دامن می‌‌‌زنند و می‌‌‌توانند در کوتاه‌‌‌مدت خسارت‌های اقتصادی بی‌شماری به وجود بیاورند.

🔹از طرفی در گروه‌‌‌های مقابل که موافق ایجاد تغییر در روندهای موجود هستند، برنامه مدون و اساسی برای توضیح چگونگی این تغییرات مشاهده نمی‌شود.

🔹هیچ‌کس در مورد سیاست‌‌‌های پولی و مالی دولت توضیحی ارائه نمی‌‌‌دهد و در بهترین حالت کلی‌‌‌گویی‌‌‌هایی اتفاق می‌‌‌افتد که شاید تنها به خاطر وجود جو انتخاباتی و تلاش برای کسب رای توضیح‌‌‌پذیر باشد.

✔️ «باشگاه اقتصاددانان» در این پرونده به سراغ صاحب‌‌‌نظران رفته‌‌‌ و نظرات آنها را در مورد این مناظرات جویا شده است.

🔗باشگاه اقتصاددانان را بخوانید

#دنیای_اقتصاد #مناظره

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from پُست کشیک
اعتراض بیش از دو هزار نفر از شرکت‌کنندگان آزمون دستیاری

اعتراض به آزمون‌های برگزار شده در کشور مساله غریبی نیست ولی گویا امسال شکل دیگری دارد چراکه بیش از دو هزار پزشک جوان معتقدند که آزمونی که در اردیبهشت‌ماه امسال از سر گذرانده‌اند غیراستاندارد بوده و تعداد سوالات اشتباه آن بیش از حد تصور است. حالا پس از گذشت بیش از یک هفته از انتشار کلید سوالات که منجر به نامه‌نگاری و امضای کارزاری در این باره شد قرار است شکایت خود را به دیوان عدالت اداری هم ببرند تا شاید در فرصت کمی که برای انتشار دفترچه باقی مانده بتوانند به حق‌شان برسند آن هم در شرایطی که رسیدگی به شکایت‌ها در مراجع قضایی پروسه‌ای بسیار زمانبر است./اعتماد

📱به اينستاگرام پست كشيك بپيونديد
🆔instagram | telegram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
مکان همایش از کتابخانه ملی جابه‌جا شد.
Forwarded from امتداد
اهدای ترجمه دکتر محمدمهدی جعفری از نهج‌البلاغه به دکتر پزشکیان

🔹دکتر محمدمهدی جعفری مترجم نهج‌البلاغه در سفر امروز دکتر مسعود پزشکیان کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری به شیراز، یک نسخه از این کتاب شریف را به ایشان تقدیم کرد.

🔹وی در دست‌نوشته‌ای که همراه نهج‌البلاغه به دکتر پزشکیان تقدیم کرده، نوشته است: «با امید از پروردگار مهربان و بخشایشگر برای دست یافتن ملت مظلوم ایران به اندکی از حقوق پایمال‌شده خود به‌وسیله انحصارطلبان و شیفتگان قدرت و ثروت؛ با انتخاب یکی از فرزندان مخلص و صادق و پاکدست ملت شریف ایران، جناب دکتر مسعود پزشکیان موید بالله و بالشعب الایرانیه؛ این جلد از نهج‌البلاغه به جناب دکتر پزشکیان (نهج‌البلاغه‌شناس) تقدیم می‌شود که اگر نتواند همه مفاد خطبه شانزده را عملی کند، ان‌شاءالله با انتخاب شدن به ریاست‌جمهوری آنچه را بتواند در شرایط موجود به اجرا درآورد.»

🔹براساس این گزارش، ترجمه دکتر محمدمهدی جعفری از نهج‌البلاغه به‌عنوان کتاب برگزیده سال در بیست‌وششمین دوره انتخاب کتاب سال برگزیده شده است.

#امتداد
@emtedadnet
2024/10/02 18:23:39
Back to Top
HTML Embed Code: