Telegram Web Link
نحوه برخود با مردان وابسته به مادر

به‌عنوان همسر مردی که وابستگی زیاد به مادرش دارد، توصیه می‌شود به موارد زیر توجه کنید:

هنگام دعوا و بحث‌هایتان، خودتان و مادر شوهرتان را در دو سوی مختلف قرار ندهید. زیرا شوهرتان را مجبور به انتخاب بین یکی از این دو جبهه می‌کنید.

از روش‌ها و سیاست‌های زنانه برای جدایی انداختن بین شوهرتان و مادرش خودداری کنید.

باید از رفتارهای منطقی بیشتر از هر زمان دیگری در رابطه بین خود و همسرتان استفاده کنید تا راه را برای مشورت گرفتن از مادر به‌تدریج قطع کند.
مهارت گفتگو کردن را در خود افزایش دهید.

سعی کنید بهترین دوست و همدم شوهرتان شوید.

نباید سعی کنید خود را جایگزین مادر برای همسرتان کنید. زیرا در این حالت تنها صورت ‌مسئله را پاک‌ کرده‌اید.
*
روزی آنقدر به تعارضات درونی آدم ها عادت خواهيد كرد كه آرام تر و آسوده تر از كنارشان عبور می‌كنيد. بدون دست و پا زدن و يا دلخوری و يا حتی ثابت كردن!

آنقدر رابطه‌ها و نوساناتِ آدم ها را با خودشان و با خودمان تجربه خواهيم كرد، كه روزی گوشه‌ای می‌نشينيم و تسليمِ اين حقيقت می‌شويم:

آدم ها بر اساس كمبودها و نيازهای خودشان ما را دوست خواهند داشت، عشق خواهند ورزيد و بت خواهند كرد و يا تحقير خواهند كرد، سرزنش خواهند كرد و هزاران "خواهند كردِ" ديگر!!

*اين تسليم شدن يكی از زيباترين بخش های رشد در زندگی ست.

اين که بدانيم آدم ها ما را آنگونه دوست خواهند داشت كه احتياج دارند و آنگونه تخريب خواهند كرد كه تخريب شده اند!
دل نبنديد به تصويری كه آدم ها از شما می‌سازند. اين تصوير ثابت نيست.
مواظب آدم درونی تان باشيد. دوست داشتنی بودنش را محدود به نظراتِ ديگران نكنيد. تصوير شما بايد در ذهن شما ثابت باشد.
اجازه دهيد آدم درونی تان احساس كند كه شما تكيه گاه او هستيد و بی نياز از تعريف و تخريب ديگران دوستش داريد.
اگر ما از درون سيرابش كنيم، بی نياز تر با آدم ها برخورد خواهيم كرد.
من آدم های زيادی را ديده‌ام كه روزی بت هايشان را با بدترين و مخرب ترين رفتارها شكسته اند و آن آدم مانده و هزاران علامت سوال كه: چه اتفاقی افتاد؟

تجربه ها و ديدنِ نوسانات رفتاری در آدم ها ما را صبورتر و آگاه تر خواهد كرد و ظرفيت ما را برای پذيرش حقيقت ها بيشتر خواهد كرد.
آنگاه صبورتر عبور می‌كنيد از تمام رفتارهايى كه بوی خشم و تعارض می‌دهند و البته از تمام رفتارهای كودكانه ای كه شايد قبل ترها شما را كلافه می‌كرده است.
بزرگ تر شدنِ ما به خود ما بستگی دارد. دست و پا نزنيد، آرام باشيد، بدانيد هم در ما و هم در ديگران تعارضات وجود دارند.
آنگاه كه خودتان باشيد
و شاهد آدم ها،
نه قضاوت آدم ها،
آدم ها آرام آرام خودشان را به شما نشان خواهند داد و فاصله شان را با شما تنظيم خواهند كرد. آنها كه رفتنی اند خودشان حذف می‌شوند و آنها كه ماندنی اند می‌مانند.

شاهد باشيد و صبور،آرام و همدل
یکی توی ۲۳ سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه‌شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی توی ۲۹ سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه‌شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی ۲۵ سالگی فارغ‌التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی ۲۹ سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی ۳۰ سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی ۴۵ سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا ۹۰ سالگی عمر می‌کنه. تو نه از بقیه جلوتری نه عقب‌تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت رو با دیگری مقایسه نکن!
تمامی اولویت‌ هایتان را فهرست کنید، سه تای اول را نگه دارید و بقیه را دور بریزید، بخش بزرگی از اتلاف انرژی ما ناشی از عدم تمرکز بر اولویت‌هاست!

👤 #وارن_بافت
| نکاتی برای عمل به تصمیم‌هایتان |

۱. آمادگی ذهنی برای تغییر
تغییر عادات ریشه‌دار کار ساده‌ای نیست، بنابراین قبل از غوطه‌ور شدن در اهداف جدید، مهم است یک قدم به عقب بردارید و برای تغییرات قریب‌الوقوع آماده شوید.

۲. هدفی که به شما انگیزه دهد
هر چقدر اشتیاق کمتر باشد شانس موفقیت نیز کمتر خواهد شد. بنابراین باید مطمئن شوید که هدف تعیین شده برای شما مهم است و دلیلی برای آن دارید.

۳. تبدیل اهداف بزرگ به اهداف کوچک‌تر
بسیاری از ما به طور ناخودآگاه هدف بزرگی را انتخاب می‌کنیم که رسیدن به آن آسان نیست. تقسیم یک هدف بزرگ به اهداف کوچک که دست یافتنی‌تر هستند مفید خواهد بود.

۴. اهداف خود را بنویسید
در حالی که داشتن اهداف عالی است، مستندسازی آن‌ها به نوعی حیاتی است.

۵. تصمیمات خود را مرور کنید
بخش مهمی از تحقق هدف شما، مرور منظم آن است.

۶. اگر از مسیر خارج شدید، به راه خود باز گردید
همانطور که پیش‌تر گفتیم زمان می‌‌برد تا تصمیم شما به واقعیت تبدیل شود، و می‌دانیم که تغییر دشوار است. در واقع، ما از قبل گفتیم که باید جایی برای اشتباهات و شکست‌ها بگذاریم.
مادرانی که فرزندان خود را بسیار نازپرورده بار می‌آورند و هیچ محدودیتی برای آنان قائل نمی‌شوند هیچ کنترلی نیز بر خواسته‌ها و انتظارات کودک نخواهند داشت.

️این دسته از کودکان تصور می‌کنند که هر چه بخواهند باید به سرعت مهیا شود و همه را در خدمت نیازهای خود می‌دانند و به محض ورود به اجتماع بزرگتر با يک «نه» شنيدن آسيب بزرگی خواهند خورد و منزويی خواهند شد به کودکان اجازه دهید طعم شکست و نشدن بچشند به کودک خود صبر کردن در رسیدن به خواسته های خود را یاد بدهید تا وقتی در آینده وارد جامعه می‌شود با شنیدن اولین نه درهم نشکند.
با این قوانین دعواهاتون روکنترل کنید :

_ یک دنده نباشید و عذرخواهی پارتنرتون رو بپذیرید ، بعدها دوباره این دعواهارو پیش نکشید...
_ جوری رفتار نکنید که انگار هیچ اتفاقی نیفتاده ، نذارید مشکلتون مدت زیادی حل نشده بمونه...
_ در مورد دعواتون به دیگران چیزی نگید و تو شبکه‌های اجتماعی جار نزنید ...
_ برای دعواهاتون بهانه نتراشید اگه اشتباهی می‌کنید ولی و اما و اگر دیگه نیارید...
_ روی این موضوع که چه کسی دعوا رو شروع کرده تمرکز نکنید و دنبال چاره باشید و آخر همه دعواها از هم بپرسید الان خواستت از من چیه ؟
چیکار برات انجام بدم که حالت بهتر بشه ؟؟
«طبیعی است که دوست نداشته باشیم از نقطه ی امن خود بیرون بیاییم»

این یک مسئله ی طبیعی است که از هر آنچه برایمان ناشناخته و غریب است اجتناب کنیم شاید برای همین است که از تغییر می ترسیم.

گاهی ممکن است خودمان بخواهیم چیزی را تغییر دهیم و گاهی تغییر برای برخی افراد ناگهانی و بدون کنترل آنها رخ می دهد در حالت دوم ترسی که افراد احساس می کنند بیشتر خواهد بود چرا که هیچ آمادگی از قبل برای این اتفاق نداشته اند.

بخشی از سلامت روان ما به این بستگی دارد که بتوانیم در زندگی روزمره ساختار و روالی برای خود داشته باشیم وقتی زندگی قابل پیش بینی باشد استرس و اضطراب کمتری را تجربه می کنیم زیرا می دانیم چه روزهایی در انتظارمان هستند اما زمانی که زندگی قابل پیش بینی نباشد و درباره ی آنچه ممکن است در لحظه بعدی رخ دهد نامطمئن هستیم، احساس ترس و اضطراب بیشتری را متحمل میشویم گاهی کافیست از دایره ی امن خود بیرون بیاییم و دل به تغییر بدهیم احساس ترس به هیچ عنوان غیر عادی نیست اما نباید مانع از ساختن روزهای بهتر و باکیفیت شود.
*
“مهربانی" قوی ترین ابزار سلامت است.

"کاترین ای ساندرسون" در مقاله ای که سایت "psychologytoday" منتشر کرده است مهربانی را مهمترین ابزار سلامت روان معرفی می کند و اظهار می دارد که :مردم میزان قدردانی از دیگران را مانند"ارسال پیامک به یک دوست،تشکر از یک معلم سابق و.." را دست کم می گیرند در حالی که این حرکات کوچک از نظر زمان یا پول، هزینه کمی برای مادارد اما برای گیرندگان شادی را به ارمغان می اورد که به نوبه خود روابط ما را تقویت می کند و بهزیستی روانی وجسمی ما را بهبود می بخشد . مهمترین تحقیقات تجربی نشان دهنده مسری بودن مهربانی است و مهربانی بیشتر در جهان برای همه خوب است.
2024/10/02 20:43:08
Back to Top
HTML Embed Code: