Telegram Web Link
۱۱ شهریور ۱۴۰۳:كيوان مهتدى از زندان آزاد شد
آقای کیوان مهتدی، نویسنده، مترجم و ‌فعال کارگری، که از اردیبهشت ۱۴۰۱ در حبس به سر می بردند آزاد شدند، و امیدواریم همسر ایشان، خانم آنیشا اسداللهی، مترجم و فعال کارگری، نیز بزودی آزاد گردد.

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و ‌حومه
شادباش :رضا شهابی و‌ حسن سعیدی، اعضای زندانی سندیکای کارگران شرکت واحد، و همچنین، آقای کیوان مهتدی
نویسنده، مترجم و ‌فعال کارگری امروز ١١ شهريور از زندان آزاد شدند
شکیلا منفرد، زندانی سیاسی، به بیش از ۷ سال حبس دیگر محکوم شد

وکیل شکیلا منفرد، زندانی سیاسی محبوس در زندان اوین، خبر داد که موکلش در پرونده‌ای که در دوران حبس برای او گشوده شد به هفت سال و هفت ماه زندان دیگر و تحمل ۱۰ ضربه شلاق محکوم شده است.

علی شریف‌زاده اردکانی، وکیل خانم منفرد، روز یکشنبه ۱۱ شهریور به وبسایت «امتداد» گفت که این پرونده با شکایت معصومه شقاقی، معاون دادستان و دادیار دادسرای اوین، برای این زندانی سیاسی گشوده شد.

بنابر این گزارش، شش سال و هفت ماه از این حکم بابت اتهام «تخریب اموال عمومی» صادر شده که به خاطر شکستن شیشه میز دادسرای ناحیه هشت بوده است.

برای اتهام «اخلال در نظم و آسایش عمومی» نیز یک سال حبس و ۱۰ ضربه شلاق صادر شده است.

تیرماه امسال منابع حقوق بشری گزارش دادند که شکیلا منفرد هنگامی که برای تمدید مرخصی درمانی پنج روزه خود به دادسرای ناحیه هشت تهران مراجعه کرد، با ضرب و شتم بازداشت و به زندان اوین بازگردانده شد.

این زندانی سیاسی پس از بازگشت به زندان در اعتراض به آزارها و پرونده‌های متعددی که در دوران حبس علیه او گشوده شد دست به اعتصاب غذا زد.

شکیلا منفرد در سال ۹۹ بازداشت و سپس به اتهام «فعالیت تبلیغی علیه نظام» و «توهین به مقدسات اسلام» به چهار سال و دو ماه حبس محکوم شد.

در طول حبس این زندانی سیاسی دو پرونده دیگر نیز علیه او گشوده شد و دستگاه قضایی جمهوری اسلامی مجموعا سه سال و هشت ماه دیگر به حبس او اضافه کرد.
بازداشت یک فعال دانشجویی سابق در تهران

روز یکشنبه یازدهم شهریور ماه، حمید بیدار، فعال دانشجویی سابق دانشگاه علم و صنعت از سوی مزدوران اطلاعاتی بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شد.

وی در دوره دانشجویی به دلیل فعالیت‌های خود برای دو ترم متوالی از تحصیل در دانشگاه علم و صنعت محروم شده بود.
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
اعتراض لیلی مهدوی به زباله‌های ریخته شده بر آرامگاه فرزندش، #سیاوش_محمودی

سیاوش محمودی   در جریان خیزش ۱۴۰۱ ایران در ۳۰ شهریور ۱۴۰۱ به‌دست نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی کشته شد.
@raadiofarhang
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
گرامیداشت زادروز عرفان رضایی، از کشته‌شدگان در اعتراضات ۱۴۰۱، بر آرامگاه او در آمل
@raadiofarhang
داستان خوانى برنامه اى از رادیو فرهنگ، این هفته  داستان ”مرا به ياد آر"نوشته و اجرا میترا درویشیان
میترا درویشیان نویسنده و فعال حقوق بشر این هفته داستان ” مرا به ياد آر ” از مجموعه داستان “شهر رام  “را از رادیو فرهنگ گوتنبرگ  براى شما شنوندگان گرامى اجرا و به ارمغان آورده اند ، توجه شما شنوندگان گرامى را به شنیدن این داستان زیبا و با احساس  جلب مینماییم

https://www.radiofarhang.nu/archive/41579.htm?amp=1
https://soundcloud.com/radiofarhang/x50b70o8pxcd
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
مادر حسین شنبه‌زاده پس از شنیدن صدور ۱۲ سال حکم حبس برای پسرش، در گفت‌وگوی تلفنی با او در زندان اوین گفت: «حسین، چند سال قراره بدون تو رطب بخورم؟»

حسین شنبه‌زاده، ویراستار و فعال فضای مجازی به اتهام‌های «فعالیت تبلیغی به نفع اسرائیل» به ۵ سال حبس، «توهین به مقدسات» به ۴ سال حبس، «نشر اکاذیب» به ۲ سال حبس و «فعالیت تبلیغی علیه نظام» به یک سال حبس محکوم شده است.
@raadiofarhang
تداوم کارشکنی‌ها برای ممانعت از آزادی توماج صالحی

ادامه خبر👇👇

@raadiofarhang
رادیو فرهنگ گوتنبرگ
تداوم کارشکنی‌ها برای ممانعت از آزادی توماج صالحی ادامه خبر👇👇 @raadiofarhang
حساب کاربری توماج صالحی در مورد آخرین وضعیت وی نوشت که از طریق "کارشکنی، سنگ‌اندازی و اعمال سلایق شخصی و استانداردهای چندگانه در تفسیر احکام صادر شده و بعضاً دستکاری در احکام و تغییر آنها" از آزادی این هنرمند زندانی ممانعت می‌شود.

در این مطلب با اشاره به گذشت بیش از دو هفته از لغو احکام پرونده ۱۴۰۱ توماج صالحی، و تبرئه از اتهامات ساختگی یادآوری شده که پیش از این نیز در سال گذشته، وقتی دادگاه عالی قضایی احکام دادگاه بدوی را لغو نمود و توماج صالحی با قرار وثیقه از زندان ناعادلانه موقتا آزاد گردید، باز هم سناریونویسان امنیتی و کارگزاران قضایی جویای نام استان اصفهان، با سوء‌استفاده از جایگاه حقوقی خود، اتهاماتی موهوم و ساختگی به توماج وارد کرده و به استناد آن زمینه بازداشت مجدد و حبس توماج را فراهم آوردند.

در ادامه تاکید شده است که این "چرخه معیوب جرم‌انگاری، بهانه‌تراشی و سناریونویسی به تبدیل به یک روال شده" است و این سوال مطرح شده است که "اگر چنین نبود، چرا باید کسانی که در طی دوسال گذشته، بارها اتهاماتی را به توماج وارد کرده‌اند و پس از ایجاد هزینه‌های فراوان، و آزار روانی بخش گسترده‌ای از شهروندان، نادرستی و بی‌پشتوانه بودن تمام این اتهامات مشخص گردیده، بدون مواخذه و بازخواست و پاسخگویی، همچنان در همان جایگاه‌های حقوقی و مسند امنیتی بنشینند؟" و چرا به شکایت‌های توماج صالحی از این ناقضان حقوق بشر و ناشران اکاذیب رسیدگی نشد؟

همچنین اشاره شده که علیرغم اینکه پرونده‌های باز توماج تبدیل به قرار وثیقه شده و توسط خانواده او تامین شده، اما در آزادی موقت وی جلوگیری می‌شود؟

در بخش دیگری از این یادداشت اشاره شده است که کارگزاران زندان دستگرد و دستگاه قضایی استان اصفهان، برخلاف نظر دادگاه‌ عالی و توصیه‌های حقوقی قضات عالی‌رتبه، با دستکاری غیرقانونی در اطلاعات پرونده توماج در سیستم‌های کامپيوتری بطور خودسرانه اقدام به تغییر تاریخ پایان محکومیت یکساله توماج کرده‌اند.

همینطور این متن یادآوری کرده که "توماج صالحی در حال حاضر، و از دو هفته پیش، هیچ قرار بازداشتی ندارد، و توماج بیش از مدت یکسال از تنها محکومیت ناعادلانه خود را در بند بوده و متحمل حبس شده و ادامه زندانی بودن او هیچ توجیه حقوقی نداشته و باید هرچه سریعتر آزاد شود."

در پایان این مطلب تصریح شده است: "از آنجاییکه هیچ عزم جدی در سازمان زندان‌ها، اجرای احکام، ضابطین و دیگر بخشهای قوه قضاییه استان اصفهان برای پایان‌دادن به این ظلم آشکار مشاهده نمی‌شود، به زودی مسئولین خاطی و دست‌های پیدا و نهان برخی نهادهای فراقانونی به صورت عمومی معرفی خواهند گردید."

@raadiofarhang
زندان بم؛ پیوستن زندانیان به کارزار "سه‌شنبه‌های سیاه"

جمعی از زندانیان محبوس در زندان بم اعلام کردند که روز سه‌شنبه سیزدهم شهرویورماه، همراه با سایر زندانیان در سایر زندان‌ها علیه اعدام دست به اعتصاب خواهند زد.

به نوشته کانون حقوق بشر ایران، این زندانیان با ارسال متنی، نوشتند:

با درود به هم بندیانمان در بیست زندان که ۳۱ هفته هر سه‌شنبه در اعتراض به اعدام‌های گسترده در زندان های ایران اعتصاب غذا کردند؛ ما نیز با هدف لغو اعدام و در اعتراض به اجرای فوری حکم اعدام، به زندانیان دیگر در کارزار سه‌شنبه‌های نه به اعدام می‌پیوندیم و از این هفته هر سه‌شنبه در اعتصاب غذا خواهیم بود. همچنین از سایر زندانیان در زندانهای سراسر ایران دعوت می‌کنیم که به ما بپیوندند.


@raadiofarhang
اعتصاب غذای مریم مهرابی با گذشت چهار هفته ادامه دارد

مریم مهرابی، معلم محبوس در زندان دولت‌آباد اصفهان و خواهر محمود مهرابی، زندانی سیاسی محکوم به اعدام با گذشت چهار هفته همچنان به اعتصاب غذای خود ادامه می‌دهد.

بر اساس گزارش هرانا، این معلم زندانی، از روز پانزدهم مردادماه در اعتراض به حکم حبس صادره علیه خود، دست به اعتصاب غذا زده و در این مدت سلامت جسمی او تحت تاثیر قرار گرفته است.

وی پیشتر توسط شعبه یکم دادگاه انقلاب اصفهان به اتهام" تبلیغ علیه نظام" به یک سال حبس و به اتهام "اغوا یا تحریک مردم به جنگ و کشتار" به ۵ سال حبس محکوم شد.

خانم مهرابی همچنین بابت مجازات‌های تکمیلی با دو سال محرومیت از خدمت و دو سال منع خروج از کشور مواجه شد.

مریم مهرابی در تاریخ بیست و نهم خردادماه ۱۴۰۳، توسط مزدوران اطلاعاتی جمهوری اسلامی در اصفهان بازداشت و بعدها به زندان دولت‌آباد این شهر منتقل شد.

@raadiofarhang
خانواده‌های دادخواه: بر حق انسانی، سیاسی و حقوقی خود پای می‌فشاریم

ادامه خبر👇👇👇

@raadiofarhang
رادیو فرهنگ گوتنبرگ
خانواده‌های دادخواه: بر حق انسانی، سیاسی و حقوقی خود پای می‌فشاریم ادامه خبر👇👇👇 @raadiofarhang
جمعی از اعضای خانواده‌های دادخواه با انتشار بیانیه‌ای ضمن اشاره به افزایش فشار جمهوری اسلامی بر آن‌ها، اعلام کردند: "ما خانوادە‌های دادخواه بر حق انسانی، سیاسی و حقوقی خود پای می‌فشاریم."

متن کامل این بیانیه که به امضای ٨٢ تن از اعضای خانواده‌های دادخواه رسیده، چنین است:

دادخواهی دارای ماهیت فرهنگی، اجتماعی، حقوقی و سیاسی بوده و صحبت از آن بازگویی یک درد اجتماعی است. زمانی از آن سخن به میان می‌آید که ظلمی رخ داده یا حقی پایمال شده است. بنابراین از هرنظر دادخواهی یک حق و فرد دادخواه نه تنها دارای مصونیت سیاسی و حقوقی است؛ بلکه وظیفه سیستم قضاییست که پیگیر خواست وی و احقاق حق و برقراری عدالت باشد.

در ایران تحت حاکمیت جمهوری اسلامی دادخواهان نه تنها تحت پوشش قانون واقع نمیشوند؛ بلکه مورد تهدید، پیگرد، شکنجه و حتی زندانی شدن قرار می‌گیرند.

طی سالهای اخیر جنبش دادخواهی به یکی از قوی ترین و برحق‌ترین جنبشهای سیاسی و اجتماعی در سطح ایران بدل شد. به همین میزان هم جمهوری اسلامی به شیوەهای گوناگون آنها را تحت فشار قرار داد. تا جایی کە تعدادی از این خانوادەها ازجملە ماشااللە کرمی، کمال لطفی و سولماز حسن‌زاده، همین‌اکنون در زندانهای حکومت بە سر می‌برند که البته سولماز (خواهر محمد حسن زاده) کە در زندان ارومیە در اعتصاب غذا بە سر می‌برد و جانش در خطر بود، بە قید وثیقه موقتا آزاد شد.

ما امضا کنندگان زیر بعنوان جمعی از خانوادە دادخواهان ضمن اینکه بر این حق انسانی، سیاسی و حقوقی خود پای می‌فشاریم؛ هرگونه اعمال فشار، تهدید، ارعاب، شکنجه و زندانی کردن را برنمی‌تابیم و خواهان آزادی فوری و بی قید و شرط دستگیرشدگان، رفع هرگونه فشار و تهدید و همچنین پیگیری و به جریان انداختن پروندەهای عزیزان جانباختەمان هستیم.

از افکار عمومی، مجامع بین الملل و حقوق بشری نیز خواستار پیگیری عاجل این برخوردهای جمهوری اسلامی با خانوادە دادخواهان و برقراری حق و عدالت هستیم.

@raadiofarhang
#محدثه‌سادات_فاطمی دانشجوی علوم‌کامپیوتر دانشگاه الزهرا، به سه ترم محرومیت از تحصیل محکوم شد.

کمیته انضباطی دانشگاه الزهرا با تشکیل پرونده‌های پیاپی برای این دانشجو بدون طی فرایند قانونی سه ترم محرومیت از تحصیل صادر کرده است، که یک ترم آن اجرا شده و دو ترم آن در سال جاری اجرایی است.

دانشجویان متحد
پیام امیرحسین مرادی، زندانی سیاسی از زندان اوین: «این حکومت است که باید از مردم ایران درخواست عفو کند»

متن کامل پیام:
«حتی یک روز ماندن من و عزیزترین دوستم و دیگر زندانیان سیاسی در بند غیرقانونی است، چون جرمی مرتکب نشده‌ایم و تنها گناه ما آزادی‌خواهی است، اما با توجه به خبرهای جسته و گریخته و شایعات می‌خواهم اعلام کنم من درخواست عفو و مرخصی نکرده و نخواهم کرد. چرا که ایمان دارم که در نتیجه جنایات صورت گرفته که اندکی از آن را در این سالیان مقابل چشمانم دیده‌ام در نهایت این حکومت است که باید از مردم ایران درخواست عفو کند. عاملان و آمران این جنایت‌ها باید پاسخگوی اعمالشان باشند که کوچکترین آن‌ها گرفتن سال‌های جوانی ما است و تا آنجا که به ما مربوط است نه می‌بخشیم و نه فراموش می‌کنیم.
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
دلتنگی های مادرانه
لیلی مهدوی، مادر سیاوش محمودی، از جان‌باختگان اعتراضات سراسری ۱۴۰۱ در ایران تصاویری از چند روز پس از کشته شدن فرزندش در کنار مزار فرزندش را منتشر کرد
سیاوش محمودی، نوجوان ۱۶ ساله‌، در ۳۰ شهریور ۱۴۰۱ و چند روز پس از آغاز اعتراضات سراسری در ایران با شلیک گلوله نیروهای حکومتی در تهران کشته شد.
@raadiofarhang
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
پدر مهرشاد شهیدی‌نژاد، جان‌باخته خیزش ۱۴۰۱:

«مهرشاد عزیزم، تو را در یک غروب پاییزی، در کوچه ای از پس کوچه های این شهر، ناجوانمردانه از ما ستاندند، شاید هرگز فکر نمیکردند که آن صدای خفته در آن غروب شوم، روزی از گلوی هزاران انسان دیگر برمِی‌خیزد. نام و یاد تو حالا در سراسر ایران و جهان فراگیر شده، روزی نیست که نه فقط هم وطنانمان، که دیگر مردم جهان برایمان عکسی از گرامیداشت نام و یاد تو نفرستند. می‌دانم که می‌بینی مهرشاد.»
@amir_shahidi_nezhad
ترانه سرا : نیما یوشیج

#مهرشادشهیدی

@raadiofarhang
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
دلتنگی های مادرانه
لیلی مهدوی، مادر سیاوش محمودی، از جان‌باختگان اعتراضات سراسری ۱۴۰۱ در ایران در کنار مزار فرزندش به یاد او می خواند
سیاوش محمودی، نوجوان شانزده ساله‌، در سی شهریور ۱۴۰۱ و چند روز پس از آغاز اعتراضات سراسری در ایران با شلیک گلوله نیروهای حکومتی در تهران کشته شد.

@raadiofarhang
2024/10/04 15:25:00
Back to Top
HTML Embed Code: