Telegram Web Link
حسین شنبه‌زاده به ۱۲ سال حبس محکوم شد

«حسین شنبه‌زاده»، ویراستار و وبلاگ‌نویس توسط دستگاه قضایی فاسد جمهوری اسلامی در مجموع به ۱۲ سال حبس محکوم شد.

امیر رئیسیان وکیل او به یکی از رسانه‌های داخل ایران گفته است که آقای «شنبه‌زاده» به اتهام «فعالیت تبلیغی به نفع اسرائیل» به پنج سال حبس محکوم شده است.

او افزود: دادگاه بدوی همچنین آقای شنبه‌زاده را از بابت اتهام «توهین به مقدسات»، به چهار سال حبس و از بابت اتهام «نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی» به دو سال حبس و پرداخت ۵۰ میلیون تومان جزای نقدی محکوم کرده است.

او همچنین از بابت اتهام «فعالیت تبلیغی علیه نظام» به یک سال حبس تعزیری محکوم شده است.

@raadiofarhang
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
به‌رغم گذشت بیش از یک ماه از بازداشت زارا اسماعیلی، هنرمند و خواننده خیابانی، هنوز هیچ اطلاعاتی از محل نگهداری و دلیل بازداشت او به خانواده ارائه نشده و تلاش‌های خانواده برای اطلاع از وضعیت این هنرمند ناکام مانده است.

زارا اسماعیلی در پنجم مردادماه سال جاری، با حمله ماموران حکومتی به خانه‌اش در کرج بازداشت شد.

نزدیک به دو هفته پس از بازداشت زارا اسماعیلی، صفحه اینستاگرام او نیز مسدود شد. زارا اسماعیلی ویدئوهایی از اجراهای خود را در صفحه اینستاگرامش منتشر می‌کرد.

@raadiofarhang
در پی انتشار ویدیویی از رفتار خشن ماموران انتظامی با یک شهروند و قرار دادن او در صندوق عقب خودروی پلیس در بی‌بی‌سی فارسی، فرماندهی انتظامی تهران اعلام کرد که آن شخص یک «معتاد متجاهر» بود و خود را داخل جوی آب انداخت و ماموران در اقدامی غیر حرفه‌ای برای «آلوده نشدن درون خودرو»، قصد انتقال او به صندوق عقب را داشتند. فرماندهی انتظامی تهران همچنین گفته عوامل وظیفه و کادر حاضر در صحنه را توبیخ کرده و از «شهروند وظیفه‌شناسی» که ویدیو را برای پلیس ارسال کرده، تشکر نموده است.
@raadiofarhang
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
در کنار مزار جاوید نام  ابولفضل  آدینه زاده 

ابوالفضل آدینه زاده، شانزده ساله، روز ۱۶ مهر ۱۴۰۱ در جریان اعتراضات سراسری در مقابل دانشگاه فردوسی مشهد با شلیک نیروهای امنیتی از فاصله نزدیک و در اثر اصابت ده‌ها گلوله ساچمه ای به بدنش کشته شد.

@raadiofarhang
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
زهرا مجد، مادر دو تن از جانباختگان #هواپیمای_اوکراینی، می‌گوید پیگیری کیفری این پرونده برای آن‌ها اهمیت بسیاری دارد چرا که موجب تکرار چنین اتفاقاتی می‌شود چنانکه در تصمیمات اخیر احتیاط و تامل بیشتری دیده می‌شود.
انصاف نیوز
@raadiofarhang
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
در کنار مزار جاوید نام بهنام لایق پور

بهنام لایق‌پور  معترضی بود که در جریان خیزش ۱۴۰۱ ایران توسط نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی کشته شد.
@raadiofarhang
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
جزییاتی تازه از قتل حکومتی ⁧ کمیل ابوالحسنی⁩

‏بنا به گزارش منابع مطلع جاوید نام کمیل ابوالحسنی  ۳۰ شهریور ۱۴۰۱ به اتهام آتش زدن کیوسک پلیس شهسوار (تنکابن) به مدت ۳ ماه بازداشت بوده.

از آن زمان تا کنون بارها برای اعتراف نسبت به اتهامات مطرح‌شده، دستگیر و تحت شکنجه ماموران آگاهی شهسوار قرار گرفت.

‏ماموران روز چهارشنبه هفته گذشته با هجوم به منزل شخصی کمیل، او را بازداشت کرده و ۲۴ ساعت بعد هم جسم بی‌جان او را به بیمارستان و سپس غسالخانه بردند.

طبق گفته شاهدان عینی از خانواده نامبرده تعهدگرفته اند تا پیکر او را بعد از غسالخانه  تحویل بدهند! اجازه رویت پیکر بی جان کمیل ابوالحسنی به خانواده داده نشده است .

@raadiofarhang
مراسم خاکسپاری کمیل ابوالحسنی در تنکابن

کمیل ابوالحسنی، جوان گیلک اهل شهسوار در تاریخ هشتم شهریور بازداشت و به زندان تنکابن منتقل می‌شود‌ و یک روز بعد در نهم شهریورماه، جان خود را از دست می‌دهد.

بر اساس گزارش هیرکانی، این جوان ٣٢ ساله کارگر حلب‌کوبی بوده و از جزئیات و دلایل دقیق بازداشتش اطلاعی حاصل نشده است.

در این گزارش به نقل از چند منبع، علت جان باختن کمیل ابوالحسنی "ایست قلبی" عنوان شده است.

@raadiofarhang
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ویدئوی از لحظه آزادی زندانی سیاسی مظاهر حیدری

#مظاهر_حیدری، درویش گنابادی و از بازداشت‌شدگان #اعتراضات_سراسری ۱۴۰۱ که از چهارم تیرماه در اعتراض به دادرسی ناعادلانه، حکم زندان بدون داشتن حق دفاع، به نشانه اعتراض لبان و چشمانش را دوخته و دست به #اعتصاب_غذا زده بود، از زندان مرکزی شهرکرد آزاد شده است. مظاهر حیدری، در پی وخامت حال سوم شهریور از زندان شهرکرد به بیمارستان منتقل و در بخش مراقبت‌های ویژه بستری و با این وجود به اعتصاب غذای خود ادامه داده بود. او پیش از انتقال به بیمارستان، در راهروی زندان و با دستبند نگهداری می‌شد.
آقای حیدری، به صورت غیابی محاکمه و به بیش از ۳۲ ماه زندان محکوم شده است.
@raadiofarhang
مهبانو خشنودی‌کیا بر مزار رضا رسائی: خاک‌ میناباد غرق شهامت و شجاعته

مهبانو خشنودی‌کیا، نایب قهرمان مسابقات تیراندازی با کمان آسیا که بر اثر شلیک نیروهای سرکوبگر بینایی چشم چپ خود را از دست داده، با انتشار تصویری از حضور خود بر مزار رضا رسائی، زندانی سیاسی کُرد اعدام شده در صفحه اینستاگرامش نوشت: «امروز از نجابت چشم‌های رضا میگم. رضایی که غریبانه گرفتار ناعدالتی شد و غریبانه‌تر از بین ما رفت. رضایی که مزارش پر از غم‌ِ به خاک سپرده شده‌ست. رضایی که پرت‌ترین نقطه آرامستان میناباد خوابگاه ابدیش شده، دور از خانواده... رضایی که حتی از روی عکس‌هاش نجابت و متانت نگاهش احساس میشه. رضایی که امروز سخت ازش دل کندم که برگردم. رضا جان، ببخش که هنوز نفس می‌کشم...»

وی افزوده است: «دشمن با حماقتش از میناباد (میناآباد) خاوران دیگه‌ای ساخت. خاک‌ میناباد غرق شهامت و شجاعته، میناباد بانو مینو مجیدی و رضا جان رسایی رو تا ابد در آغوش خودش داره...»
ادامه خبر👇👇👇👇
@raadiofarhang
رادیو فرهنگ گوتنبرگ
مهبانو خشنودی‌کیا بر مزار رضا رسائی: خاک‌ میناباد غرق شهامت و شجاعته مهبانو خشنودی‌کیا، نایب قهرمان مسابقات تیراندازی با کمان آسیا که بر اثر شلیک نیروهای سرکوبگر بینایی چشم چپ خود را از دست داده، با انتشار تصویری از حضور خود بر مزار رضا رسائی، زندانی سیاسی…
کوثر (مهبانو) خشنودی‌کیا، نایب قهرمان مسابقات تیراندازی با کمان آسیا که در تاریخ هجدهم آذرماه ١٤٠١ در جریان اعتراضات کرمانشاه بر اثر شلیک نیروهای سرکوبگر از ناحیه چشم زخمی شده بود و با وجود انجام عمل جراحی، بینایی چشم چپ خود را از دست داده است.

کوثر خشنودی کیا، عضو تیم ملی کامپوند زنان ایران و نایب قهرمان رقابت‌های کامپوند آسیا در سال ۱۴۰۰ است.

روز ۱۶ مرداد ۱۴۰۳، رضا رسائی از بازداشت‌شدگان خیزش انقلابی پس از آنکه در زندان دیزل آباد کرمانشاه مخیفانه اعدام شد، توسط نیروهای حکومتی به اجبار در مکانی دور از زادگاهش و بدون «رسم یاری» به خاک سپرده شد.
کردپا

@raadiofarhang
محمدرضا قیطرانی از بازداشت‌شدگان خیزش انقلابی ژن ژیان ئازادی با تودیع قرار وثیقه یک میلیارد تومانی به صورت موقت از زندان مهاباد آزاد شد.
ادامه خبر👇👇👇

@raadiofarhang
رادیو فرهنگ گوتنبرگ
محمدرضا قیطرانی از بازداشت‌شدگان خیزش انقلابی ژن ژیان ئازادی با تودیع قرار وثیقه یک میلیارد تومانی به صورت موقت از زندان مهاباد آزاد شد. ادامه خبر👇👇👇 @raadiofarhang
به گفته یک منبع مطلع، این جوان کُرد در تاریخ ١٥ مرداد ١٤٠٣ با تودیع قرار وثیقه یک میلیارد تومانی از زندان مهاباد آزاد شده و روز شنبه ١٠ شهریور ١٤٠٣ تلفن همراه محمدرضا قیطرانی به وی تحویل داده شده است.
این منبع مطلع افزود: این شهروند پس از بازداشت جهت بازجویی به یکی از بازداشتگاه‌های ارومیه منتقل و بعد از اتمام بازجویی به زندان مهاباد منتقل شده بود.
این منبع مطلع اظهار داشت: آقای قیطرانی طی مدت بازداشت از دسترسی به وکیل و ملاقات با خانواده محروم بوده و نیروهای امنیتی وی را به «همکاری با یکی از احزاب کُرد اپوزیسیون حکومت ایران» متهم کرده‌اند.
روز پنجشنبه، ۲۱ تیر ۱۴۰۳، محمدرضا قیطرانی اهل روستای «گرده یعقوب» از توابع مهاباد توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد.
پیشتر یکم مهر ۱۴۰۱، محمدرضا قیطرانی، فرزند جلال در جریان اعتراضات ژن ژیان ئازادی در میدان «استقلال» مهاباد توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده بود.
او پس از چند روز بازداشت در بازداشتگاه‌های مهاباد جهت بازجویی به بازداشتگاه‌های ارومیه منتقل شد و پس از پایان بازجویی به زندان مهاباد انتقال یافت. درنهایت پس از دو ماه بازداشت از زندان مهاباد آزاد شد.
@raadiofarhang
اجرای حکم اعدام دستکم یک زندانی بلوچ در زندان کهنوج

سحرگاه امروز یکشنبه  دهم شهریورماه ۱۴۰۳، حکم اعدام دستکم یک زندانی بلوچ از بابت اتهام مرتبط با مواد مخدر که پیشتر به اعدام محکوم شده در زندان کهنوج به اجرا در آمد.

هویت این زندانی بلوچ، « پرویز میربلوچزهی( نارویی) » چهل و شش ساله فرزند ملک محمد متاهل دارای سه فرزند، اهل دهپابید و ساکن زاهدان، احراز شده است.

به گفته منابع آگاه: « پرویز سال ۱۴۰۰ بازداشت و حدود یک سال پیش حکم اعدام وی صادره شده بود اما بخاطر سکته مغزی و فلج شدن بدن وی حکمش موقتا به تاخیر افتاده بود که روز جمعه به سلول انفرادی زندان کهنوج جهت اجرای حکم اعدام انتقال و سحرگاه امروز در زندان کهنوج اعدام شده است.»

منابع افزوده‌اند: «وی آخرین دیدار و ملاقات باخانواده را روز گذشته در زندان کهنوج انجام داده است.»

@raadiofarhang
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
مادر جاویدنام ابوالفضل امیرعطایی، ضمن انتشار این ویدیو نوشت:

«ماهم رفت ماهت بمیرد آسمان
شهریور ما هستیم داریم نزدیک میشیم به روزایی  که این کفتاران برای پرپر کردن دسته گلای ما پوتین به پا کردند
خیلیا فرزندان مارا فراموش کردند و به زندگی عادی برگشتند اما ما هیچوقت فراموش نمی‌کنیم چون زندگیمون بر روال عادی برنگشت چون جای خالیشون با هیچی پر نشد اونا عزیزای ما بودن
درد چشمات به سرم مامان
اونی رو به سرش ش ل ی ک کردن ی تیکه از قلبم بود تمام ارزوهام بود با ی دنیا ارزو که داشت سپردمش سینه خاک
پسرچشم تیله ایم با اون سن کم  روزای پر دردی رو میگذروند اما اسم مرد رو رو سفید کرد
ماهم به چشم دیدم و با پوست و استخون کنارش  درد کشیدم
روزایی که پسرم برا زندگی کردن تلاش میکرد فراموش نمیشه روزایی عجیبی بود برای درد کشیدنش میمردیم و  با هر واکنش به ما از ذوق بازهم  میمردیم  روزای پر از درد و امید
تویی که دستور دادی تویی که به سر پسرم مستقیم ش ل ی ک کردی الهی به همان داغ بسوزی که مرا سوزاندی
اندکی صبر سحر نزدیک است.»

@raadiofarhang
ممانعت از مرخصی استعلاجی حسن مردانی با فشار اداره تروریستی اطلاعات

حسن مردانی، زندانی سیاسی ٦۵ ساله کُرد اهل بوکان با کارشکنی‌های اداره تروریستی اطلاعات، از حق رسیدگی پزشکی و اعزام به مرخصی درمانی محروم شده است.

بر اساس گزارش کُردپا، این زندانی سیاسی از بیماری‌ قلبی و پروستات رنج می‌برد و هم‌اکنون در وضعیت نامناسبی قرار دارد.

حسن مردانی سال گذشته به اتهام «عضویت و همکاری با یکی از احزاب کُردستان» به ٣ سال حبس محکوم و روز ۱۰ بهمن‌ ماه ١٤٠٢، جهت اجرای حکم حبس به زندان بوکان منتقل شد.

این شهروند کُرد ١٩ مرداد ماه ١٤٠٢، با یورش مزدوران خامنه‌ای و بدون ارائه حکم قضایی بازداشت و به بازداشتگاه اداره تروریستی اطلاعات ارومیه منتقل شد.

وی پس از چند روز با تودیع قرار وثیقه یک میلیارد تومانی به صورت موقت تا پایان مراحل دادرسی از زندان بوکان آزاد شد.
سینا یوسفی، وکیل دادگستری، می‌گوید #طاهر_نقوی، از وکلای آذربایجانی محبوس در #زندان_اوین، «دچار خونریزی شدید معده شده است».

آقای یوسفی روز یک‌شنبه ۱۱ شهریور در شبکهٔ اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت مسئولان زندان با وجود این وضعیت و با گذشت «نزدیک به سه هفته» از وخامت حال آقای نقوی «همچنان از اعزام ایشان به بیمارستان و انجام اقدامات درمانی ممانعت می‌کنند».

او با تأکید بر «حق درمان» زندانیان سیاسی در ادامه به نقل از نرگس محمدی، برنده نوبل صلح و زندانی سیاسی، نوشت: «سیستم قضایی ایران، فرصت مرگ زندانیان را فراهم می‌کند.»
طاهر نقوی۳۰ خرداد امسال نیز «در هفتمین روز از اعتصاب غذا، بعد از قطع داروهای فشار خون و تیروئید» به بیمارستان منتقل شد.

این زندانی سیاسی در آن زمان در اعتراض به عدم رسیدگی به مطالبات خود به همراه چند تن دیگر از زندانیان سیاسی #آذربایجان دست به اعتصاب غذا زده بود.
خبر فوری: رضا شهابی و‌ حسن سعیدی، اعضای زندانی سندیکای کارگران شرکت واحد، آزاد شدند.

۱۱ شهریور ۱۴۰۳: امروز بعد از ظهر، حسن سعیدی و رضا شهابی، اعضای سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه که در اردیبهشت ۱۴۰۱ بازداشت و تا کنون بدون یک روز مرخصی در زندان اوین محبوس بودند، آزاد شدند. بنا به‌گفته وکلای ایشان، بدنبال نقض رای دادگاه در دیوان عالی کشور حکم ۶ سال حبس علیه این کارگران زندانی به سه سال و شش ماه کاهش یافت و با پایان دوران حبس و‌ مختومه شدن پرونده آزاد شدند.

امروز همچنین، آقای کیوان مهتدی، نویسنده، مترجم و ‌فعال کارگری، که از اردیبهشت ۱۴۰۱ در حبس به سر می بردند آزاد شدند، و امیدواریم همسر ایشان، خانم آنیشا اسداللهی، مترجم و فعال کارگری، نیز بزودی آزاد گردد.

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و ‌حومه آزادی همه دوستان زندانی و بخصوص دو‌ عضو زندانی خود را به خانواده های محترم این عزیزان و به کلیه همکاران و‌ کارگران کشور و انسانهای حق طلب و آزادیخواه شادباش میگوید، از وکلای آنها و‌ کلیه تشکل ها و افرادی که برای آزادی آنها تلاش نمودند، کمال قدردانی را دارد و ‌خواهان آزادی فوری دیگر اعضای زندانی سندیکا، آقایان ابراهیم مددی و داود رضوی، و‌ کلیه فعالین‌ کارگری، معلمی و‌ مدنی زندانی می باشد.
2024/10/04 13:28:37
Back to Top
HTML Embed Code: