Telegram Web Link
بازداشت برادر یکی از جانباختگان جنبش انقلابی در مهاباد

یک نوجوان کُرد به نام «رامیار ابوبکری» ۱۶ ساله و برادر زانیار ابوبکری از جانباختگان جنبش انقلابی «ژن ژیان ئازادی» در مهاباد توسط مزدوران اداره تروریستی اطلاعات بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شد.

بر اساس گزارش کُردپا به نقل از یک منبع مطلع، بامداد سه‌شنبه سیزدهم شهریور ماه، مزدوران بدون ارائه حکم قضایی به منزل خانوادگی رامیار ابوبکری یورش بردند و با توسل به خشونت او را بازداشت کردند.

این منبع مطلع افزود: نیروهای امنیتی در حین بازداشت رامیار ابوبکری، پدر و مادر وی را مورد ضرب و شتم قرار داده‌اند.

تا لحظه انتشار این خبر، از دلیل بازداشت و اتهامات مطروحه علیه رامیار ابوبکری اطلاعی در دسترس نیست.

زنده‌یاد زانیار ابوبکری ۲۲ ساله و اهل مهاباد در تاریخ پنجم آبان ماه ۱۴۰۱ در جریان اعتراضات انقلابی مردم این شهر، هدف شلیک گلوله جنگی مزدوران خامنه‌ای از ناحیه پشت بدن قرار گرفت و بعد از رسیدن به بیمارستان «خمینی» مهاباد جان خود را از دست داد.

@raadiofarhang

در آستانه سالگرد مهسا امینی؛
کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام»، به ۲۱ زندان گسترش یافت

ادامه خبر👇👇👇

@raadiofarhang
رادیو فرهنگ گوتنبرگ
‌ در آستانه سالگرد مهسا امینی؛ کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام»، به ۲۱ زندان گسترش یافت ادامه خبر👇👇👇 @raadiofarhang
کارزار زندانیان سیاسی در زندان‌های ایران در مخالفت با اعدام با عنوان «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» که به شکل اعتصاب غذا توسط زندانیان انجام می‌پذیرد، در سی و دومین هفته خود، در آستانه سالگرد قتل مهسا امینی و آغاز جنبش زن، زندگی، آزادی همچنان ادامه دارد.

در تداوم این کارزار امروز سه‌شنبه ۱۳ شهریور زندانیان سیاسی مشارکت کننده در این کارزار، مجددا علیه صدور و اجرای حکم غیر انسانی اعدام دست به اعتصاب غذا زدند.

در بیانیه صادر شده از سوی زندانیان مشارکت کننده در این کارزار آمده:
«بر کسی پوشیده نیست که جامعه ایران در این سالیان با فجایع گوناگونی در حوزه‌های اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و... روبه‌رو بوده‌است، و اعتراضات آنها توسط حکومت با سرکوب، زندان و اعدام پاسخ داده شده است. تحولات اخیر گویای آن است که جامعه ایرانی و شهروندان آن به درک روشنی رسیده‌اند که باید درمقابل این حکومت استبداد دینی مقاومت کرد، مقاومتی که نوک ِ پیکان آن در میان زندانیان تبلور یافته‌است، زندانیانی که اکنون با وجود تمام فشارهای دربند، برای سی‌ودومین هفته پیاپی در کارزار” سه‌شنبه‌های نه به اعدام” در اعتصاب غذا به سر می‌برند»

به گزارش این بیانیه، کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» در آستانه سالگرد قتل مهسا امنیتی به ۲۱ زندان شامل زندان اسدآباد اصفهان و زندان بم در استان کرمان گسترش یافته است.

زندانیان اعتصابی کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» در ۱۹ زندان مختلف از جمله زندان اوین (بند زنان، بند ۴، ۶، ۸)، زندان قزلحصار (واحد۳ و ۴)، زندان مرکزی کرج، زندان خرم آباد، زندان نظام شیراز، زندان مشهد، زندان لاکان رشت، زندان قائم‌شهر، زندان تبریز، زندان اردبیل، زندان ارومیه، زندان خوی، زندان نقده، زندان سلماس، زندان سقز، زندان بانه، زندان مریوان، زندان کامیاران، زندان تهران بزرگ، زندان اسدآباد اصفهان و زندان بم از تمام کسانی که در داخل و خارج از کشور از این کارزار که هدف آن لغو اعدام و شکنجه در ایران است، قدردانی می‌کنند و بار دیگر از همه زندانیان در زندانهای مختلف میخواهند به این کارزار‌ بپیوندند. همچنین از تمامی وجدانهای بیدار در سراسر جهان نیز در خواست داریم تا برای لغو اعدام و مقابله با آن از این کارزار حمایت کنند.

#نه_به_اعدام #سه‌شنبه‌های_نه_به_اعدام
@raadiofarhang
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
دال مثل دادخواه
دال مثل داغدار
عین مثل عزیزان جان‌باخته راه آزادی

به سالگرد کشته‌شدن مهسا ژینا امینی و خیزش ۱۴۰۱ ایرانیان نزدیک می‌شویم. جان‌باختگان را فراموش نکنیم. هرچه می‌توانیم یادشان را زنده نگه داریم و کنار خانواده‌هایشان باشیم تازیر فشار سرکوب و تهدیدها کناره نگیرند و خاموش نشوند.

هر یک می‌توانیم نام یک کشته‌شده گمنام و کم‌تر شناخته‌شده را انتخاب کنیم و در هر فضایی نامش را فریاد بزنیم.

#نامش_را_فریاد_بزن
#sayhername #sayhisname

ویدیو از پوریا افضلی

@raadiofarhang
تصاویری از برگزاری مراسم سالگرد زنده‌یاد #جواد_روحی

روز پنجشنبه ۸ شهریور ۱۴۰۳، مراسم سالگرد زنده‌یاد «جواد روحی» بر مزار او در «امامزاده یوسف رضا» واقع در روستای «کلیکان» از توابع شهرستان آمل برگزار شد.

زنده‌یاد «جواد روحی» از بازداشت‌شدگان جریان جنبش انقلابی ۱۴۰۱ پس از نقض حکم سه بار اعدام و حدود یک سال بازداشت و بلاتکلیفی، در نهم شهریور سال گذشته در پی قتل حکومتی در زندان نوشهر، جان خود را از دست داد.

@raadiofarhang
احضار سفیر استرالیا در تهران از سوی وزارت امور خارجه

در پی انتشار مطلبی در خصوص حمایت از گروهای جنسی و جنسیتی
در شبکه های اجتماعی توسط سفارت استرالیا در تهران، ایان مک کانویل سفیر این کشور از سوی رئیس اداره منطقه‌ای به وزارت خارجه احضار شد.

رئیس اداره منطقه ای وزارت امور خارجه ضمن اعتراض شدید نسبت به اقدام سفارت استرالیا در انتشار مطلبی در حمایت از گروهای جنسی و جنسیتی، این اقدام را شدیدا محکوم نمود و افزود: مطلب منتشره توسط سفارت استرالیا توهین آمیز و مغایر عرف و آداب و فرهنگ ایرانی و اسلامی است و لازم است به نحوی شایسته جبران گردیده و از تکرار چنین مواردی موکدا اجتناب گردد.

@raadiofarhang
بامداد سه‌شنبه ١٣ شهریور ١٤٠٣، سیاوش سلطانی، فرزند کبری شیخه از جانباختگان خیزش انقلابی ژن ژیان ئازادی در مهاباد توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شد.
به گفته یک منبع مطلع، ساعت ۳ بامداد، نیروهای امنیتی بدون ارائه حکم قضایی به منزل خانوادگی سیاوش سلطانی یورش بردند و با توسل به خشونت وی را بازداشت کرده‌اند.
پنجم آبان‌ماه ١٤٠١، کبری شیخه، ٥٩ ساله اهل مهاباد، در جریان اعترضات گسترده بعد از مراسم خاکسپاری اسماعیل مولودی یکی از کشته‌شدگان اعتراضات مردمی مهاباد با شلیک مستقیم نیروهای سرکوبگر جان باخت. گلوله جنگی به گلوی وی برخورد کرده بود
کردپا
@raadiofarhang
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
روز ۹ شهریور سالروز اعدام دو خواهر پرستار شهلا و نسرین کعبی بود.

🔹شهلا و نسرین کعبی ۴۴ سال پیش در چنین روزی تنها به جرم مداوای مبارزان کورد به دستور جلاد شرع «صادق خلخالی» در زندان سنه تیرباران شدند.

یادشان گرامی باد🌹

@raadiofarhang

زادروز محمد سروری
نوجوان ۱۴ساله‌ای که با شلیک گلوله و له‌شدگی مغز، در جریان خیزش ۱۴۰۱، کشته شد

علی شریف‌زاده اردکانی، در همان دو سال پیش، در حساب کاربری ایکس خود با انتشار جواز دهن این نوجوان نوشت:

«جوازدفن موکلم ‎ محمدرضا سروری ، نوجوان ۱۴ساله که با گلوله دراعتراضات کشته شده است فردا اعلام نکنید خودکشی کرده یا بعلت بیماری قبلی بوده ، علت فوت اصابت جسم پرتابه ای پرشتاب (گلوله) و خونریزی و له شدگی مغز»

@raadiofarhang
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
دلتنگی های مادرانه لیلی مهدوی، مادر سیاوش محمودی، از جان‌باختگان اعتراضات سراسری ۱۴۰۱ در ایران با فرزندش
سیاوش محمودی، نوجوان شانزده ساله‌، در سی شهریور ۱۴۰۱ و چند روز پس از آغاز اعتراضات سراسری در ایران با شلیک گلوله نیروهای حکومتی در تهران کشته شد.

@raadiofarhang
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
حضور مادر جاویدنام مهران بصیر توانا در کنار مزار فرزندش

زنده‌یاد مهران بصیر توانا، جوان ۲۹ ساله اهل فومن اواخر آبان ماه ۱۴۰۱ در جریان انقلاب "زن، زندگی، آزادی" در صومعه‌سرا با اصابت گلوله مستقیم مزدوران نظام به قفسه سینه او زمانی که در حال کمک به یک زن مجروح بود، جان خود را از دست داد.

@raadiofarhang
محکومیت هه تاو اکرمی به جریمه نقدی بدل از حبس تعزیری

روز سه شنبه ۱۳ شهریور ماه ۱۴۰۳، هه تاو اکرمی، ساکن شهرستان بوکان، توسط قاضی شعبه ۱۰۱ دادگاه کیفری ۲ آن شهرستان، به تحمل ۸ ماه حبس تعزیری یا پرداخت جریمه نقدی محکوم شد.
دیدار جمعی از  اعضای کانون صنفی معلمان تهران با رضا شهابی بدنبال پایان دوران‌ حبس

به گزارش سندیکای کارگران شرکت واحد در روز دوشنبه ۱۲ شهریور- جمعی از  اعضای کانون صنفی معلمان تهران به دیدار رضا شهابی، عضو هیات مدیره سندیکای کارگران شرکت واحد تهران و‌ حومه، که روز گذشته همزمان با حسن سعیدی عضو دیگر سندیکا آزاد شده بودند، رفتند. در این دیدار از جمله آقای اسماعیل عبدی، که پس از سالیان طولانی حبس ناعادلانه آزاد شده اند، و همچنین آقای خداشناس حضور داشتند.
امید احمدنژاد توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد
امروز سه شنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۳، امید احمدنژاد، شهروند اهل مهاباد توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شد.
به گزارش فعالان حقوق بشر، امید احمدنژاد در مهاباد بازداشت شد.
بر اساس این گزارش، امید احمدنژاد ۳۵ ساله و اهل روستای قجی آباد از توابع مهاباد توسط نیروهای سرکوبگر امنیتی بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شد. بازداشت این شهروند بدون ارائه حکم قضایی در منزل شخصی اش صورت گرفته است.
تاکنون از دلایل بازداشت، محل نگهداری و اتهامات مطروحه علیه این شهروند اطلاعی حاصل نشده است.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
در کنار مزار جاوید نام صالح میرهاشمی هاشمی

صالح میرهاشمی از متهمان پرونده خانه اصفهان بود که روز ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ اعدام شد.

۲۵ آبان ‌۱۴۰۱، در میدان نگهبانی محله خانه اصفهان، سه عضو نیروی بسیج  کشته شدند.

نیروهای امنیتی مدعی شدند که کشته‌شدن این نیروها، یک «اقدام تروریستی» بوده و شش نفر را در ارتباط با این پرونده بازداشت کردند، که مجید کاظمی، سعید یعقوبی و صالح میرهاشمی در جریان این پرونده محکوم به اعدام شدند.

در این پرونده، هیچ شواهد و مدارکی در پرونده به جز اعترافات اجباری متهمان علیه خود و یکدیگر وجود ندارد. حتی تصویر محل حادثه نیز هیچ چیزی را نشان نمی‌دهد. متهمان صرفا افرادی هستند که در صحنه اعتراضات آن شب حضور داشته‌اند. هیچکدام نپذیرفتند که به سوی ماموران تیراندازی کرده‌اند. تنها مستند تیراندازی متهمان به سوی ماموران اعترافات اجباری آنها علیه یکدیگر است. حتی علیه خود نیز اعتراف اجباری نکردند که در تیراندازی نقش داشته‌اند.


#صالح_میرهاشمی
#خانه_اصفهان
توانا

@raadiofarhang
2024/10/04 13:29:46
Back to Top
HTML Embed Code: