Telegram Web Link
🔴احضار حسین واحدی به دادگاه انقلاب بجنورد

حسین واحدی فعال صنفی معلمان در خراسان شمالی به دادگاه انقلاب احضار شد .

این عضو انجمن صنفی معلمان خراسان شمالی به اتهام تبلیغ علیه نظام باید در تاریخ ۲۶ آبان سال جاری در شعبه اول دادگاه انقلاب شهرستان بجنورد حاضر شود .

شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران ضمن محکوم نمودن پرونده سازی های امنیتی علیه فعالین صنفی معلم ، خواهان آزادی معلمان زندانی و مختومه شدن پرونده هایی است که به بهانه های واهی مانع از فعالیت های صنفی و مدنی معلمان و سایر اقشار اجتماعی می شود .

شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
برگزاری مراسم زادروز امیرمهدی فرخی پور

«امروز دهم مهرماه زادروز امیرمهدی فرخی پور است.

ادامه خبر 👇👇👇

@raadiofarhang
رادیو فرهنگ گوتنبرگ
برگزاری مراسم زادروز امیرمهدی فرخی پور «امروز دهم مهرماه زادروز امیرمهدی فرخی پور است. ادامه خبر 👇👇👇 @raadiofarhang
امیر مهدی فرخی‌پور چهار روز قبل از جشن تولد ۱۸ سالگی‌اش در تهران کشته شد؛ در روز پنجم مهر، یعنی دقیقا دو سال

او سال یازدهم رشته گرافیک بود. سه سالی بود در کارگاه کفاشی و فروشگاه کیف و کفش پدرش کار می‌کرد. و علاقه زیادی هم به برق‌کاری داشت.

جمهوری اسلامی اصرار دارد که او در تصادف رانندگی کشته شده است.

اما خانواده‌اش می‌گویند شواهد کافی در دست دارند که نشان می‌دهد او به دست ماموران کشته شده؛ از جمله پیام‌هایی که او ساعتی پیش از کشته شدن برای دوست‌دخترش فرستاده بود.

به گفته یکی از منابع نزدیک به خانواده، چهار شب قبل از کشته شدنش، خواهرش از او پرسیده بود که آیا نمی‌ترسد که در اعتراض‌ها اتفاقی برایش بیافتد؟ امیرمهدی پاسخ داده بود: «اگه من نرم، اون یکی نره، پس کی باید بره؟ من میرم که بلایی که سر مهسا اومد، سر تو، دخترهای دیگه، همسر آینده‌م و دخترم نیاد و در آینده، آزاد زندگی کنن.»

این منبع به بی‌بی‌سی فارسی گفت که امیرمهدی از ابتدای آغاز اعتراض‌های تهران، در تظاهرات خیابانی نقشی فعال داشت:

«کسانی که او را دیده بودند، می‌گفتند چندباری مامورها با او فیزیکی درگیر شده بودند و امیرمهدی از دست آنها فرار کرده بود. سردسته خیلی از اعتراضها بود، شناسایی‌اش کرده بودند. ۵ مهر به خانواده زنگ زدند و گفتند امیرمهدی تصادف کرده.»

این منبع می‌گوید به رغم ادعای حکومت مبنی بر تصادف امیر مهدی، وقتی آن‌ها به بیمارستان رسیدند متوجه حضور ماموران امنیتی شدند: «یکی از پرستارها به خانواده گفت که تصادفی درکار نبوده و امیرمهدی را با گلوله کشتند. شکم امیرمهدی شکافته شده بود. بخیه زده بودند. پشت کمر و گردنش رد باتوم داشت.»


#امیرمهدی_فرخی_پور
@raadiofarhang
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
بی‌خبری از سرنوشت دایه مینا سلطانی در بازداشت اطلاعات ارومیه

دایه مینا سلطانی، مادر جاویدنام شهریار محمدی از جانباختگان جنبش انقلابی «زن، زندگی، آزادی»، همچنان در بازداشت اداره تروریستی اطلاعات ارومیه و تحت بازجویی و شکنجه به سر می‌برد.

بازداشت او در آستانه دومین سالگرد قتل حکومتی ژینا مهسا امینی و جنبش انقلابی «زن، زندگی، آزادی» صورت گرفت. با گذشت سه هفته از بازداشت این مادر دادخواه همچنان اطلاع دقیقی از وضعیت او در دست نیست.

دایه مینا روز چهارشنبه بیست‌ویکم شهریور ماه به جرم دادخواهی خون به ناحق ریخته‌شده جوانان، توسط مزدوران خامنه‌ای در بوکان بازداشت شد.

تاکنون اطلاعی از اتهامات انتسابی علیه خانم سلطانی و وضعیت او حاصل نشده است.

@raadiofarhang
امید فرجی با قید وثیقه آزاد شد

«امید فرجی»، چهل ساله و اهل روستای «نی» از توابع شهرستان مریوان پس از شش هفته بازداشت با تودیع قرار وثیقه یک میلیارد تومانی به صورت موقت از زندان آزاد شد.

این شهروند کُرد روز یکشنبه بیست‌و‌هشتم مرداد ماه توسط مزدوران اداره تروریستی اطلاعات مریوان بازداشت شد.

تاکنون از دلایل بازداشت و اتهامات انتسابی علیه این شهروند کُرد اطلاعی در دسترس نیست.

@raadiofarhang
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
امروز سالروز تولد و جان باختن خدانور لجه ای از کشته شدگان جمعه خونین زاهدان است

خدانور متولد دهم مهر ماه هفتاد و چهار، فاقد شناسنامه و ساکن شیرآباد زاهدان در هشتم مهرماه چهارصد و یک ، مجروح و در دهم مهرماه بر اثر شدت جراحات وارده ناشی از اصابت گلوله و عدم رسیدگی پزشکی در بیمارستان جان خود را از دست داد.
@raadiofarhang
دایه مینا سلطانی مادر جاوید نام شهریار محمدی ساعاتی پیش به قید وثیقه آزاد شد

او از بیست و یکم شهریور ماه تا کنون دایه مینا، در بازداشت اداره اطلاعات ارومیه بود
@raadiofarhang

سی و نهمین روز حبس متین حسنی، از قربانیان شلیک عامدانه به چشم

درد شدید و عفونت چشم، محروم از درمان و مرخصی درمانی

اخبار منتشرشده می‌گوید که این زندانی سیاسی، با وجود عفونت و درد شدید چشم آسیب‌دیده، اما از درمان و مرخصی محروم است.

ماموران زندان بوکان از انتقال وی به بهیاری و بیمارستان خودداری کرده و با مرخصی درمانی مخالفت کردند.

متین حسنی، از قربانیان شلیک عامدانه به چشم در اعتراضات آبان نود و ه است که به دلیل حضور در مزار کشته‌شدگان بازداشت و به سی و یک ماه حبس محکوم شد.


@raadiofarhang
حمید حسین‌نژاد حیدرانلو، زندانی سیاسی کُرد توسط دادگاه انقلاب ارومیه به اعدام محکوم شد
ادامه خبر👇👇👇
@raadiofarhang
رادیو فرهنگ گوتنبرگ
حمید حسین‌نژاد حیدرانلو، زندانی سیاسی کُرد توسط دادگاه انقلاب ارومیه به اعدام محکوم شد ادامه خبر👇👇👇 @raadiofarhang
حمید حسین‌نژاد حیدرانلو، زندانی سیاسی کُرد اهل روستای «سگریک» از توابع شهرستان چالدران از سوی شعبه اول دادگاه انقلاب ارومیه به ریاست قاضی «نجف‌زاده» به اتهام «بغی» به اعدام محکوم شد.
به گفته یک منبع مطلع، اواخر تیرماه ١٤٠٣ این حکم از سوی شعبه اول دادگاه انقلاب ارومیه به اتهام «بغی» ‌از طریق عضویت در حزب کارگران کردستان (PKK) صادر شده است.
این منبع مطلع افزود: این شهروند در تاریخ ٢٤ فروردین ١٤٠٢ در مرز چالدران توسط نیروهای مرزبانی بازداشت و پس از چند ساعت بازجویی در بازداشتگاه مرزبانی به بازداشتگاه اداره اطلاعات ارومیه منتقل شد.
این منبع مطلع اظهار داشت: حمید حسین‌نژاد حیدرانلو به مدت ١١ ماه و ١٠ روز در بازداشتگاه اداره اطلاعات ارومیه برای اخذ اعترافات اجباری مبنی بر شرکت در درگیری مسلحانه نیروهای حزب کارگران کردستان با نیروهای مرزبانی مورد شکنجه‌های شدید روحی و جسمی قرار گرفته و او به اجبار وادار به امضای برگه‌هایی شده که بازجویان امنیتی از قبل آماده کرده بودند.
این منبع مطلع گفت: آقای حسین‌نژاد حیدرانلو طی مدت بازداشت در بازداشتگاه اداره اطلاعات ارومیه تنها دو بار تماس کوتاه تلفنی را با خانواده‌اش داشته و از حق دسترسی به وکیل و ملاقات با خانواده محروم بوده است.
این منبع مطلع اعلام کرد: این شهروند کُرد در جریان روند دادرسی پرونده به دلیل مخالفت وزارت اطلاعات از دسترسی به وکیل تعیینی محروم و دادگاه با رد دفاعیات و مستندات این زندانی سیاسی، وی را به اتهام «بغی» ‌از طریق عضویت در حزب کارگران کردستان (PKK) به اعدام محکوم کرده است.
این منبع مطلع در ادامه افزود: حمید حسین‌نژاد حیدرانلو در جلسه دادگاه رسیدگی به اتهاماتش تمامی اتهامات وارده را رد و اعلام کرده بود که در روز درگیری نیروهای مرزبانی و حزب کارگران کردستان به همراه خانواده‌اش به ترکیه سفر کرده بود.
منبع مطلع اذعان داشت: وزارت اطلاعات در پرونده‌سازی انجام شده علیه این زندانی سیاسی، بدون ارائه هرگونه مدرکی اعلام کرده که با توجه به اینکه برادر همسرش، مصطفی نوری، در سال ۱۳۹۴ در حین کاسبکاری در مرز چالدران بر اثر شلیک نیروهای مرزبانی کشته شده است، وی از نیروهای مرزبانی کینه داشته و بر همین اساس در درگیری نیروهای مرزبانی و نیروهای حزب کارگران کردستان اقدام به همکاری با نیروهای این حزب نموده است. قاضی نجف‌زاده نیز بدون توجه به دفاعیات او در یک دادگاه چند دقیقەای با استناد به «علم قاضی» اقدام به صدور حکم اعدام کرده است.
این زندانی سیاسی کُرد هم‌اکنون در بند پذیرش ۲ زندان مرکزی ارومیه به سر می‌برد و به حکم دادگاه بدوی اعتراض کرده و پرونده جهت بازبینی به دیوان عالی کشور ارجاع داده شده است.
حمید حسین‌نژاد حیدرانلو، متولد ١٣٦٤، پدر سه فرزند است و طی سال‌های گذشته برای تامین مایحتاج زندگی به کاسبکاری در مرز چالدران مشغول بوده است.
کردپا
@raadiofarhang
ممنوعیت سکینه پروانه از تماس تلفنی به دنبال اعتصاب غذا در زندان اوین
ادامه خبر👇👇👇
@raadiofarhang
رادیو فرهنگ گوتنبرگ
ممنوعیت سکینه پروانه از تماس تلفنی به دنبال اعتصاب غذا در زندان اوین ادامه خبر👇👇👇 @raadiofarhang
سکینه پروانه، زندانی سیاسی کُرد اهل قوچان، از سه هفته پیش و در پی اعلام اعتصاب غذا در زندان اوین تهران، از حق برقراری تماس با خانواده خود محروم شده است.

او به نشانه اعتراض به کشتار معترضان جنبش انقلابی «ژن، ژیان، ئازادی» به مدت سه روز دست به اعتصاب غذا زده بود.

بر اساس گزارش هه‌نگاو، سکینه پروانه، زندانی سیاسی کُرد و اهل شهر قوچان از توابع استان خراسان رضوی، مدت ١٨ روز اخیر را با ممنوعیت تماس و ملاقات در زندان اوین سپری کرده که این امر، نگرانی جدی بستگان و خانواده او را به دنبال داشته است.

به گفته منابع آگاه، سکینه پروانه از روز بیست‌وچهارم شهریورماه سال جاری، به دستور مقامات دستگاه قضایی و امنیتی جمهوری اسلامی ایران با محرومیت از تماس مواجه شده است.

این زندانی سیاسی روز بیست‌وسوم شهریور ماه اعلام کرد که در روزهای بیست‌وچهارم و بیست‌وپنجم همان ماه، به نشانه اعتراض به کشتار معترضان جنبش «ژن، ژیان، ئازادی» و اعلام همبستگی با خانواده‌های جانباختگان، دست به اعتصاب خواهد زد.

او پیشتر نیز در اعتراض به اجرای احکام اعدام وفا آذربار، محسن مظلوم، پژمان فاتحی و محمد فرامرزی، چهار زندانی سیاسی کُرد روز سه‌شنبه دهم بهمن ۱۴۰۲ به مدت سه روز دست به اعتصاب غذا زده بود.
 
سکینه پروانه روز یکشنبه بیست‌وهشتم اردیبهشت ۱۳۹۹، توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران بدون برخورداری از حداقل‌های حقوق یک متهم در یک رسیدگی کیفری به تحمل پنج سال حبس تعزیری و منع عضویت در گروه‌ها و دستجات سیاسی به مدت دو سال محکوم شد و ۱۰ اسفند ماه ۱۴۰۱ مشمول عفو شده و از زندان اوین تهران آزاد گردید.

@raadiofarhang
تصاویری از آزادی دایه مینا سلطانی
دایه مینا سلطانی مادر جاوید نام شهریار محمدی روز گذشته به قید وثیقه آزاد شد

او از بیست و یکم شهریور ماه ، در بازداشت اداره اطلاعات ارومیه بود.
@raadiofarhang
ابوالفضل قدیانی، زندانی سیاسی ۸۰ ساله، به سه سال و شش ماه حبس محکوم شد.

پسر این زندانی سیاسی نوشت: ‏«ابوالفضل قدیانی امروز به بند۶ زندان اوین منتقل شد.
دو حکم یکی سه سال و دیگری شش ماه جهت اجرا ابلاغ شده است.
توهین به رهبری و تبلیغ علیه نظام از اتهامات اوست.
پرونده‌های دیگری هم وجود دارد.
او هشتاد ساله است.»
ابوالفضل قدیانی از سال ۱۳۸۸ تا کنون بارها بازداشت شده است. او از بیماری قلبی حاد رنج می‌برد و بارها در بیمارستان بستری شده است و به خاطر بیماری قلبی حکم‌ قبلی او اجرا نشده است.
دادبان
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
افسون نجفی خواهر جاوید نام حدیث نجفی با انتشار ویدیویی، تصاویری از برگزاری دومین سالگرد قتل حکومتی خواهر خود منتشر کرد.

حدیث نجفی  یکی از معترضان در خیزش ۱۴۰۱ ایران بود که در سی شهریور ماه ۱۴۰۱ در مهرشهر، کرج توسط نیروهای جمهوری اسلامی به قتل رسید و شبانه به خاک سپرده شد. مرگ او بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های بین‌المللی داشته و حدیث نجفی نیز مانند مهسا امینی به نمادی از قدرت‌مندی زنان و اعتراضات مداوم علیه جمهوری اسلامی تبدیل شد.
یاد و خاطرش گرامی باد
@raadiofarhang
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
بیان عظیمی همسر پژمان فاتحی زندانی سیاسی کورد  اعدام شده با انتشار ویدیویی نوشت:
آزادیخواهان، فعالان مدنی و حقوق بشری ما خانواده های دادخواه از تمامی وجدان‌های بیدار فعالان و سازمان های حقوق بشری خواستار حمایت از کمپین دادخواهی مان هستیم ما می‌خواهیم صدای رسایی از دادخواهی بر علیه جمهوری اسلامی باشیم.
بدانیم کجا دفن شده اند.
من بیان‌عظیمی همسر پژمان فاتحی زندانی سیاسی اعدامی و مادر صباح دست یاری به سوی شما دراز می‌کنم و خواستارم در این راه طولانی و سخت در مبارزه با دولت جمهوری اسلامی ایران همراهمان باشید. طی روزهای گذشته نیروهای اداره اطلاعات کردستان به دلیل ثبت شکایت ما مبادرت به تهدید مادر سالخورده و بی دفاع پژمان فاتحی در سنندج نموده اند. صدای مادر پژمان فاتحی باشید.
او دادخواه پسرش است. دادخواهی جرم نیست.

پژمان فاتحی  زندانی سیاسی  اعدام شده  اهل شهرستان کامیاران بود که در اواخر تیرماه ۱۴۰۱ از سوی نیروهای انتظامی و امنیتی جمهوری اسلامی در منطقه صومای برادوست استان آذربایجان غربی به همراه سه شهروند دیگر به نام‌های وفا آذربار، محسن مظلوم و محمد فرامرزی دستگیر شد و در نهم بهمن ماه ۱۴۰۲ اعدام شدند
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
خطر دیپورت خانواده پناهنده سیاسی از ترکیه به ایران

سکینه باقری و یدالله باقری زندانی سابق سیاسی در دهه شصت که سالهاست در ترکیه تحت شرایط سخت پناهندگی زندگی می‌کنند، از سوی دولت ترکیه در خطر دیپورت به ایران قرار دارند.

خانم باقری طی پیامی ویدئویی می‌گوید که با وجود قبولی سازمان ملل، اداره مهاجرت در سال ۲۰۲۲ پرونده آنها را رد کرده است. آنان سال گذشته نیز در کمپ دیپورتی تحت بازداشت بودند.

علیرغم اعتراض آنها به حکم اداره مهاجرت در دادگاه اول و دوم، این حکم عینا تایید و کارت شناسایی آنها توسط اداره مهاجرت ضبط شده است.

در صورت دیپورت این خانواده به ایران، آنها از سوی نهادهای اطلاعاتی و امنیتی جمهوری اسلامی با خطر بازداشت، شکنجه، حبس و حتی مجازات‌های سنگین مواجه خواهند شد.

این خانواده از فعالان و نهادهای حقوق بشر درخواست کرده‌اند تا با حمایت‌های خود مانع دیپورت آنها از ترکیه به ایران شوند.

@raadiofarhang
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
پیام ماریا محمودی همسر محمد فرامرزی خطاب به جامعه جهانی در مورد ثبت شکایت خانواده ها از دولت جمهوری اسلامی در کمیته ناپدیدسازی قهری سازمان ملل
@raadiofarhang
2024/10/04 01:54:53
Back to Top
HTML Embed Code: