Telegram Web Link
🅱 ۵ کاری که باید در محیط کار جدید انجام داد.

نخستین ماه شروع شغل جدید حساس و سرنوشت‌ساز است. در این دوران برای شروع کار، موانع متعددی پیش رو دارید. در این شغل تازه از شما انتظار می‌رود در مدت‌زمانی کوتاه، مهارت‌های مختلفی کسب کنید و برای آنکه بتوانید انتظارهای کارفرمای جدیدتان را برآورده کنید، مجبور به تحمل فشار بیشتری می‌شوید. در این مطلب شما را با ۵ کاری آشنا خواهیم کرد که هنگام شروع یک شغل جدید باید انجام دهید تا بتوانید عهده‌دار آن شوید و در کوتاه‌ترین زمان ممکن به شغل جدیدتان عادت کنید.

1⃣ سوال بپرسید.
هنگام شروع شغل جدید مهم‌ترین کاری که باید انجام دهید سوال پرسیدن است. هرقدر هم برای فرایند آشناسازی شما با شغل جدید وقت گذاشته باشند، با اتکا به همین فرایند نمی‌توانید از تمامی جزئیات لازم مطلع شوید. به‌جای عمل کردن بر پایه حدس‌وگمان، سوال کنید.

2⃣ با یکی از همکاران‌تان دوست صمیمی شوید.
یکی از اولویت‌ها هنگام شروع شغل جدید پیدا کردن دوست صمیمی از میان همکاران است. او می‌تواند راهنمای شما باشد و کمک کند تا به شغل جدید عادت کنید. دوستی که پیدا می‌کنید، هر چیزی را که در دوره آموزشی یاد نگرفته باشید به شما خواهد آموخت و درباره مسائل مختلف مجموعه به شما اطلاعات ارزشمندی خواهد داد.

3⃣ با کارکنان مجموعه آشنا شوید و دوستان جدید پیدا کنید.
هنگام شروع شغل جدید به‌ طرز عجیبی احساس تنهایی خواهید کرد. از آن‌جا که بخش قابل‌ توجهی از روز را در محیط کارتان سپری می‌کنید، باید با تعدادی از کارکنان بیشتر آشنا شوید و بتوانید در مواقع نیاز به آن‌ها متکی باشید. بخاطر داشته باشید که در اکثر مواقع این شما هستید که باید برای برقراری ارتباط در محیط کار، قدم اولیه را بردارید؛ بنابراین، از پیش‌قدم شدن برای شروع آشنایی با دیگران واهمه‌ای نداشته باشید.

4⃣ با سیاست‌های کاری مجموعه جدید آشنا شوید.
پیش از شروع شغل جدید اطلاعات لازم درباره سیاست‌های مجموعه مثل ساعات کاری و تعطیلات در اختیارتان گذاشته می‌شود؛ اما بد نیست درباره سیاست‌های کاری محیط جدید هم پرس‌وجو کنید؛ کسب آگاهی از مسائل جزئی‌تر هم ضروری است مانند قوانین مجموعه درباره وقفه‌های استراحت بین ساعات کار، در نظر گرفتن یا نگرفتن غذا برای کارکنان و...

5⃣ سریع‌تر دست‌به‌کار شوید.
بیشتر ما هنگام شروع شغل جدید ترجیح می‌دهیم اول از روند کار به‌طور جامع و کامل آگاه شویم و بعد به کارمان برسیم. نباید اجازه بدهیم این وسوسه مانع کار کردن ما شود. بهترین راه برای یادگیری، اقدام کردن است. با زیرنظر گرفتن کار دیگران هیچ‌وقت تجربه‌های لازم را کسب نمی‌کنیم. بهتر است که هرچه سریع‌تر دست‌ به کار شوید و پروژه اول‌تان را به عهده بگیرید.

#محیط_کار
#شغل_جدید

📍 @organizationb
🅱انگیزه دادن را یاد بگیرید!

انگیزه فاکتوری است که به شما کمک میکند از یک کارمند معمولی بازده خارق العاده ای بگیرید.
هیچ مدیر و سرپرستی با توانایی انگیزه دادن و الهام دادن به دنیا نیامده است؛ این مهارت قابل یادگیری بوده و باید به دست بیاید.

نکات مهم در انگیزه دادن:

🔹اراده و توانایی خود را جای دیگران بگذارید و مسائل را از نظر آنها ببینید.

🔹 قدردانی کردن را به خوبی یادبگیرید و بدانید جزو حقوق فرد است.

🔹همراه با پرداخت حقوق و پاداشها جملات تحسين آمیزی بگویید.

🔹 هرگز تحقیر نکنید.
اگر تمایل به انتقاد داشته باشید ممکن است مرتکب اشتباه تحقیر کردن دیگران شوید.

اشتباهات جبران میشوند اما بازیابی اعتماد به نفس کار بسیار مشکلی است.

#انگیزه_دادن

📍 @organizationb ‌‌
🅱مهارت تاب آوری چیست؟

🔘 ﺗﺎﺏآوری ظرفیت گذشتن از دشواری پایدار و ترمیم خویشتن است. این ظرفیت می تواند به فرد کمک کند پیروزمندانه از رویدادهای ناگوار زندگی بگذرد و با وجود قرار گرفتن در معرض تنش های شدید، شایستگی های اجتماعی، تحصیلی و شغلی خود را ارتقا ببخشد و متمایز شود.

🔘 ویژگی های افراد تاب آور چیست!؟

1⃣ احساس ارزشمندی:
پذیرفتن خود به عنوان فردی ارزشمند، احترام قائل شدن برای خود و توانایی های خود، سعی در شناخت نقاط مثبت خود و پرورش دادن آنها و از طرف دیگر شناخت نقاط ضعف و کتمان نکردن آن ها.

2⃣ مهارت حل مسئله:
افراد تاب آور ذهنیتی تحلیلی – انتقادی نسبت به توانایی های خود و شرایط موجود دارند، در مقابل شرایط مختلف انعطاف پذیرند و توانایی شگفت انگیزی در پیدا کردن راه حل های مختلف درباره یک موقعیت یا مسئله خاص دارند.

3⃣ مهارت های اجتماعی:
افراد تاب آور مهارت های ارتباط با دیگران را خیلی خوب آموخته اند. آن ها می توانند در شرایط سخت هم شوخ طبعی خودشان را حفظ کنند، با دیگران صمیمی شوند و در مواقع بحرانی از حمایت اجتماعی دیگران بهره ببرند، ضمن اینکه می توانند سنگ صبور خوبی باشند.

4⃣ خوش بینی:
اعتقاد راسخ به این که آینده می تواند بهتر باشد و احساس امید و هدفمندی، از ویژگی های دیگر افراد تاب آور است. این افراد باور دارند که می توانند زندگی و آینده خود را کنترل کنند.

5⃣ همدلی:
افراد تاب آور توانایی برقراری رابطه توأم با احترام متقابل با دیگران را نیز دارند.

#تاب_آوری

📍 @organizationb ‌‌
🅱اگر می‌خواهید در محیط کار شاد و با روحیه باشید به این نکات توجه کنید:

🔘 به تغذیه خود توجه کنید:⁣
سعی کنید ناهار یا میان‌وعده‌ای که با خود سرِکار می‌برید، شامل گروه‌های غذایی اصلی مانند آهن، کلسیم، فولیک اسید، منیزیم، ویتامین‌های B و … باشد. چون به لحاظ علمی ثابت شده است گروه‌های غذایی اصلی، تأثیر زیادی روی خلق‌وخوی شما می‌گذارند.

🔘به یکی از همکاران‌تان کمک کنید:
تحقیقات نشان داده است که نوع‌دوستی و کمک به دیگران باعث ایجاد احساس خوشحالی در فرد کمک‌کننده می‌شود. پس درصورتی‌که یکی از همکاران‌تان نیاز به کمک داشت، حتما پیش‌قدم شوید.

⁣⁣🔘 نوآوری را فراموش نکنید:
پروژه‌هایی را انتخاب کنید که شما را به چالش می‌کشند و وادارتان می‌کنند نوآوری و خلاقیت به خرج بدهید. این کار شما را هیجان‌زده و نسبت به کارتان امیدوار و دلگرم می‌کند و باعث می‌شود شغل‌تان جذابیت بیشتری برای‌تان پیدا کند.

🔘از آخر هفته‌تان بهتر استفاده کنید:
این مورد در یک جمله‌ ساده خلاصه می‌شود: «کارتان را به خانه نبرید.» آخر هفته، زمان استراحت شماست، پس هرطور که دوست‌ دارید از آن لذت ببرید. دلیلی ندارد برای ارتقای شغلی یا جلو افتادن کارها، از استراحت‌تان بزنید.

#محیط_کار

📍 @organizationb ‌‌
🅱انگیزه دادن را یاد بگیرید!

انگیزه فاکتوری است که به شما کمک میکند از یک کارمند معمولی بازده خارق العاده ای بگیرید.
هیچ مدیر و سرپرستی با توانایی انگیزه دادن و الهام دادن به دنیا نیامده است؛ این مهارت قابل یادگیری بوده و باید به دست بیاید.

نکات مهم در انگیزه دادن:

🔹اراده و توانایی خود را جای دیگران بگذارید و مسائل را از نظر آنها ببینید.

🔹 قدردانی کردن را به خوبی یادبگیرید و بدانید جزو حقوق فرد است.

🔹همراه با پرداخت حقوق و پاداشها جملات تحسين آمیزی بگویید.

🔹 هرگز تحقیر نکنید.
اگر تمایل به انتقاد داشته باشید ممکن است مرتکب اشتباه تحقیر کردن دیگران شوید.

اشتباهات جبران میشوند اما بازیابی اعتماد به نفس کار بسیار مشکلی است.

#انگیزه_دادن

📍 @organizationb ‌‌
🅱 سه «P» که باعث می‌شود افراد نتوانند پس از شکست خود را بازیابی کنند:

1⃣ شخصی سازی(personalization):
من مقصر این اتفاق هستم.

2⃣ فراگیر بودن(pervasiveness):
این اتفاق ناگوار تمامی ابعاد زندگی من را تحت تأثیر قرار خواهد داد.

3⃣ تداوم(permanence):
تبعات این اتفاق برای همیشه در زندگی من باقی خواهد ماند.

هر یک از این سه عامل بالا می‌تواند زمان و انرژی زیادی از فرد گرفته و مقاومت او را در مقابل بازیابی و برگشت عملکرد به قبل از بحران بیشتر کند.

حتی بعد از تجربه یک اتفاق بد، می‌توان رشد کرد و به انعطاف، توان و درک معنایی عمیق‌تر نسبت به زندگی دست یافت.

#بازیابی
#شکست

📍 @organizationb
🅱 نظريه برابري:

كاركنان و اعضاي سازمان مدام خود را با ديگران مقايسه مي كنند. سه مرجع براي براي مقايسه همواره مورد توجه است: ديگران، سيستم و خود. هنگامي كه افراد بين داده و ستاده در مقايسه با ديگران نوعي ظلم و نابرابري مشاهده كنند دچار نوعي تنش می شوند و این تنش باعث ایجاد نارضایتی در رفتار کارمندان می شود.

#نظریه_برابری
#رفتار_کارمندان

📍 @organizationb
🅱سه استراتژی موثر برای مدیریت تعارض

1⃣ دعوت‌نامه‌ای برای ملاقات درست کنید

می‌توانید یک ایمیل بفرستید. عبارت‌هایی که در ابتدای پیام‌تان می‌نویسید می‌تواند چنین ساختاری داشته باشد: «به راهنمایی شما در زمینه... نیاز دارم» یا «اگر امکان دارد درباره موضوع ... با هم صحبت کنیم» یا «آیا امکان‌ دارد که...».

2⃣ محل گفت‌وگو را بی‌طرفانه انتخاب کنید
اگر می‌خواهید گفت‌وگویی موثر و مشترک داشته باشید به یک فضای بی‌طرف نیاز دارید. معمولا نمی‌توان موانع پیش‌روی ارتباط موثر را پیش‌بینی کرد. احتمال اینکه دفتر کار که محل قدرت است بتواند منجر به مدیریت صحیح و موثر تعارض شود کم است به‌خصوص اگر در دفتر خودتان و یا در دفتر همکارتان با او ملاقات کنید.

3⃣ با استراتژی باب گفت‌وگو را باز کنید
حالا وقت آن رسیده که برای گفت‌وگو آماده شوید. اگر در ابتدا علایق همکارتان را مدنظر قرار دهید به احتمال زیاد گفت‌وگوی موثری خواهید داشت. با در ذهن داشتن این موارد فرصت خواهید داشت تا حتی قبل از شروع مکالمه علایق مشترک و متفاوت‌تان را شناسایی کنید.

#استراتژی
#مدیریت_تعارض
📍 @organizationb
🅱 چرا مدیران به دانش رفتار سازمانی نیاز دارند؟

مدیریت زمان

📍 یکی از مهارت‌های حاصل از دانش رفتار سازمانی٬‌ مدیریت زمان است که به مدیران کمک می‌کند تا اهداف گروه را مشخص کرده و با تعیین مسیر دستیابی به این اهداف٬ مجموعه‌ی خود را برای تحقق آن‌ها در زمان تعیین شده مدیریت نمایند.

📍 مدیران می‌توانند فعالیت‌های گروه خود را تقسیم‌بندی کنند؛ این تقسیم‌بندی به این منظور صورت می‌گیرد که گروه٬ هر فعالیت را در زمان تعیین شده به پایان رسانده و بدین شکل زمان رسیدن به اهداف و چشم‌اندازهای ترسیم شده هر چه بهتر مدیریت شود.

📍 یک مدیر باید اطمینان حاصل نماید که دستیابی به این اهداف به درستی و مطابق با استانداردهای کسب و کار مربوطه تحقق می‌یابند.

توسعه‌ی حرفه‌ای

📍 مدیران می‌بایست یک خط رفتاری مشخص بر اساس احترام و رعایت ادب را میان خود و کارکنانشان برقرار نموده و در جهت حفظ آن تلاش نمایند؛ مهارتی که از دیگر تاثیرات آگاهی و شناخت رفتار سازمانی است.

📍 قوانین و ضوابط باید برای همه‌ی افراد سازمان یکسان باشد. رعایت این نکات به مدیر کمک می‌کند تا رفتاری صحیح و حرفه‌ای در سازمان و مجموعه‌ی کاری خود داشته باشد که نتیجه‌اش توسعه و رشدی حرفه‌ای در جهتی درست خواهد بود.

ارتباط کارکنان و مدیر اجرایی

📍 یک مدیر باید به طور منظم با کارکنان مجموعه‌اش در ارتباط باشد تا با آگاهی از مسائل آنان و دیگر مشکلات پیرامون کسب و کار٬ در جهت کمک به آنان برای حل این موارد برآید.

📍 بدین ترتیب مدیر می‌تواند از میزان و کیفیت پیشرفت کار آگاه شده و در صورت وجود هر گونه مشکلی٬ اقدامات و تغییرات لازم را اتخاذ و به کارکنان سازمان خود ابلاغ نماید.

📍 این ارتباط دائم همچنین به سازمان کمک می‌کند تا موقعیت و سهم خود را در کسب و کار مربوطه در بازار ارتقاء داده٬ شرایط سازمان را بهبود بخشیده و آن را تثبیت نماید.
#دانش_رفتار_سازمانی

📍 @organizationb
🅱 حوزه های مدیریت رفتار سازمانی

توسعه و رشد مدیریت رفتار سازمانی، سه حوزه تخصصی جدید را به وجود آورده است:

📍 مدیریت عملکرد که از اصول رفتاری در مدیریت عملکرد کارکنان استفاده می کند. این مفهوم در گذشته مترادف با مدیریت رفتار سازمانی در نظر گرفته می شد، اما در حال حاضر یک حوزه مجزا به شمار می رود و روی بخش های خاصی تمرکز دارد که روی سطوح دیگری از سازمان اجرا می شوند.

📍 تحلیل سیستم های رفتاری به معنی آنالیز و جرح و تعدیل فرآیندهای سازمانی به منظور انتفاع سازمان است. این حوزه روی این تمرکز می کند که چگونه افراد یا گروه های کارکنان می توانند فعالیت های هم بسته را به گونه ای به اتمام برسانند که به تولید محصولات یا خدماتی منجر شود که برای کل سازمان اهمیت و ارزش دارد.

📍 ایمنی مبتنی بر رفتار (Behavior-based safety) یک تخصص رو به رشد است که محیط های کاری را با هدف کاهش آسیب ها و افزایش رفتارهای ایمن آنالیز و اصلاح می کند. برخلاف سایر حوزه هایی که رویکردشان نسبت به امنیت بر مهندسی ساختاری یا مکانیکی تکیه دارد، امنیت مبتنی بر رفتار برای کاهش آسیب ها و ترویج هر چه بیشتر عملکرد ایمن روی تغییر رفتار کارکنان تمرکز می کند.
#حوزه_های_رفتار_سازمانی

📍 @organizationb
🅱 مدیریت رفتار سازمانی دقیقاً‌ برای چه کسانی مفید است؟

لازم نیست مدیر باشیم یا دانشجوی مدیریت، تا به مباحث رفتار سازمانی نیازمند باشیم. هر کسی در هر مجموعه‌ای فعالیت می‌کند، لازم است با مبانی رفتار سازمانی آشنا باشد. بیرون آمدن از انزوای فردی و شروع زندگی اجتماعی، به معنی این است که نیاز به دانش رفتار سازمانی آغاز شده است.

🔷 رفتارهای نادرست کارکنان و مدیران در سازمان: اینکه چرا کارمندها در سازمان از زیر کار فرار می‌کنند؟ از یکدیگر بد می‌گویند؟ به دارایی‌های مادی و معنوی سازمان خیانت می‌کنند؟ در حاشیه زندگی می‌کنند؟ چرا مردها در سازمان، همکاران زن خود را به شکل مستقیم یا غیر مستقیم آزار می‌دهند و فضا را برای کار آنها تنگ می‌کنند؟


📍 انگیزش: نظریه‌های مختلف انگیزش و اینکه چرا کارکنان برای برخی کارها شوق دارند و برای برخی دیگر هیچ تمایلی ندارند؟ اساساً اگر رفتار خاصی را از یک کارمند می‌بینیم (مثبت یا منفی)، چه انگیزه‌هایی در پشت آن پنهان بوده است؟

📍 فرهنگ سازمانی: در یک سازمان و در یک صنعت و در یک کشور، چه فرهنگ‌ها و خرده‌فرهنگ‌هایی حاکم است؟ مدیران یک سازمان، کدام‌ فاکتورهای فرهنگی را باید در تصمیم‌گیری ها و رفتارها و الگوهای مدیریتی خود لحاظ کنند؟
#مدیریت_رفتار_سازمانی

📍 @organizationb
🅱 تعديل رفتار:

تحقيق بر روي سيستم بسته بندي شركت هواپيمايي امري (فدرال اكسپرس فعلي) انجام شد.مديريت شركت مي خواست بسته ها به صورت يكجا حمل شود و نه به صورت تك به تك.مديريت بر اين باور بود كه استفاده از كانتينر باعث صرفه جويي در هزينه مي شود.

پاسخ استاندارد كاركنان بسته بندي در مورد استفاده مفيد از ظرفيت كانتينرها حدود 90 درصد بود در حاليكه تجزيه و تحليل شركت نشان داد كه معمولا 25 درصد ظرفيت كانتينرها تكميل مي شود.مديريت براي تشويق كاركنان به استفاده از فضاي كانتينر برنامه اي را به اجرا درآورد. با تقويت رفتار مثبت كاركنان نتيجه را مورد مطالعه قرارداد.به كاركنان آموزش داده شد.

#تعدیل_رفتار

📍 @organizationb
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🅱 کار تیمی مورچه‌ها

نحوه‌ی زندگی مورچه‌ها و خصوصیات رفتاری آن‌ها به خصوص کار تیمی مورچه‌ها، چیزهای بسیاری برای یادگیری دارد و برای صاحبان و رهبران کسب و کارها می‌تواند بسیار الهام‌بخش باشد. در این مقاله ۵ خصوصیت رفتاری مورچه‌ها را که بکارگیری آن‌ها می‌تواند کسب و کارتان را متحول کند، بررسی می‌کنیم.

🔹 آیا تا به حال شده سعی کنید به اشیای اطرافتان از دید یک مورچه نگاه کنید؟ به عبارت دیگر آیا شده سعی کنید خود را جای یک مورچه بگذارید و به جهان اطراف‌تان نگاه کنید؟ اگر این کار را کرده باشید بسیار عالیست، هر چند که کار عجیبی هم هست.

#کار_تیمی
#مورچه

📍 @organizationb
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🅱 شش روش برای کاهش استرس و لذت بردن از کار

1⃣ انجام مدیتیشن به مدت ۵ دقیقه. این کار باعث می‌شود تا استرس شما کاهش و تمرکزتان افزایش پیدا کند.

2⃣ استراحت متفکرانه داشته باشید. خودتان رو از حالت خودکار خارج کنید و به حالت اولیه برگردید.

3⃣ اجازه ندهید موبایلتان حواس شما رو پرت کند و فقط زمانیکه لازم است آن را چک کنید.

4⃣ ‌از انجام چند کار به طور همزمان پرهیز کنید. زمانی که چند کار را با هم انجام می‌دهید باعث می‌شود تا دست آخر اشتباه کنید که موجب افزایش استرس شما می‌شود.

5⃣ به اندازه کافی بخوابید. به موقع به رختخواب بروید و یک ساعت قبل از خواب از وسایل الکترونیکی استفاده نکنید و البته از خودتان دور کنید.

6⃣ در اوقات فراغت پیاده‌روی کنید. بعد از جلسات استرس آور ۱۰ دقیقه پیاده‌روی کنید تا آرامشتان بازگردد.

#کاهش_استرس
#راهکار

📍 @organizationb
🅱 چگونگی انتقال پیام‌های مثبت با زبان بدن

اهمیت زبان بدن
طی تحقیقات پژوهشگران ۶۰ الی ۹۰ درصد پیام‌هایی که به دیگران منتقل می‌شود، از طریق زبان بدن است. رفتار شما در اولین ملاقات اهمیت بالایی دارد، چرا که افراد در دقایق اول تحلیل‌های زیادی انجام می‌دهند. مثلا آیا این فرد مورد اطمینان است؟ آیا می‌توان مسوولیت یک کار را به او سپرد؟ به همین دلیل اگر دوست ندارید که پیام اشتباهی به دیگران منتقل کنید، باید زبان بدن را در کنترل خود داشته باشید. در این مقاله با ۱۸ حالت زبان بدن آشنا خواهید شد که در موفقیت شما اثرگذار است.

🔹 بدن

1⃣ کمرتان را صاف کنید و شانه‌هایتان را کمی به پایین بیندازید. توجه داشته باشید که آن‌قدر صاف نایستید که نشان دهد شما فرد مغروری هستید.

2⃣ بدن‌تان را هم راستا با مخاطبی که دارید قرار دهید تا نشان دهد شما به بحث علاقه‌مند هستید.

3⃣ پاهای‌تان را صاف کنید و چسبیده به هم قرار ندهید. بلکه تلاش کنید تا به اندازه‌ی کمتر از عرض شانه باز کنید. با این کار اضطراب نداشتن‌تان را نشان خواهید داد.

4⃣ خیلی کم به طرف مخالف خم شوید تا نشان دهد به بحث علاقه‌مند هستید.

5⃣ گاهی برای اینکه نشان دهید موافق قرارداد هستید، می‌توانید از زبان بدن طرف مقابل هم استفاده کنید. به این شکل که هر حالتی که او برای نشستن انتخاب کرد، شما هم همان‌طور بنشینید.

🔹 دست‌ها

1⃣ برای این که حالت تدافعی نداشته باشید، دست به سینه نایستید. بلکه دست‌ها را به آرامی در کنار بدن‌تان قرار دهید.

2⃣ در هنگام صحبت کردن، حتما از دست‌هایتان استفاده کنید. تحقیقات نشان داده است که استفاده کردن از دست‌ها در هنگام صحبت کردن، فکر را هم بهبود می‌بخشد.

3⃣ همیشه در زمان ملاقات با دیگران، دست آن‌ها را بفشارید. باید محکم دست دهید ولی نه به صورت آزار دهنده.

4⃣ پیش از قرار ملاقات، در مورد فرهنگ معاشرت طرف قرارداد حتما تحقیقات لازم را به عمل آورید.

🔹 سر

1⃣ با تکان دادن آرام سر و لبخند می‌توانید به طرف مقابل نشان دهید که با او موافقید تا متوجه شود که منظورش را متوجه شده و به او گوش می‌کنید.

2⃣ خندیدن اگر به موقع باشد برای تغییر دادن فضای محیط خوب است، در ضمن باید نشان دهید به حرف‌های طرف مقابل گوش می‌کنید.

3⃣ ارتباط چشمی با فردی که صحبت می‌کند نشان می‌دهد به بحث علاقه‌مندید، اما توجه کنید با خیره شدن اشتباه گرفته نشود و فرد مقابل احساس آزردگی نکند.

4⃣ به سرعت پلک زدن نشانگر استرس و نگرانی شماست.

5⃣ حالت‌هایی که فرد مقابل به صورت خودش می‌گیرد را تقلید کنید تا علاقه‌مندی خودتان را به بحث، به او نشان دهید.

6⃣ یک نفس عمیق بکشید و با صدایی آرام حرف بزنید. مراقب باشید جملات سوالی و خبری را به درستی ادا کنید.

🔹 نکات پایانی

1⃣ یادداشت‌برداری هنگام صحبت کردن دیگری، نشان اهمیتی است که به صحبت هایش می‌دهید. ولی توجه کنید که این کار به ارتباط چشمی صدمه نزند.

2⃣ حواس‌تان به زبان بدن طرف مقابل هم باشد. تعداد زیادی از افراد، عادت‌های خاصی دارند و می‌توانید اطلاعات زیادی را از این راه به دست آورید.

3⃣ اگر در پایان جلسه با فشار دادن دست طرف مقابل و برقراری ارتباط چشمی، اتاق را ترک کنید، نشان می‌دهید که از از ملاقات لذت برده‌اید.

#زبان_بدن
#پیام_مثبت

📍 @organizationb
🅱 فرآیند 8D حل مسئله

0⃣ طرح‌ریزی کنید.
1⃣ تیم خود را برای حل‌مسأله تشکیل دهید.
2⃣ مشکل را توصیف کنید.
3⃣ یک راه‌حل موقت پیاده‌سازی کنید.
4⃣ علت مشکل را از ریشه شناسایی کنید.
5⃣ راه حل را بررسی و قطعی کنید.
6⃣ راه حل قطعی را پیاده‌سازی کنید.
7⃣ از وقوع‌مجدد مشکل جلوگیری کنید.
8⃣ موفقیت تیم را جشن بگیرید.

#فرآیند
#حل_مسئله

📍 @organizationb
🅱 چرخه عمر سازمان‌ها

استیفن رابینز در کتاب تئوری سازمان، سازمان را پدیده‌ای اجتماعی تعریف می‌نماید که به طور آگاهانه هماهنگ شده و دارای حدود و ثغور نسبتاً مشخصی می‌باشد که تقریباً به صورت مداوم برای تحقق یک هدف مشترک یا مجموعه ای از اهداف فعالیت دارد به همین دلیل از استعاره زیستی برای سازمان، بدلیل اینکه چارچوب مفهومی برای درک مفهوم بهتر ارائه می‌دهد استفاده می‌کند، زیرا اعتقاد دارد سازمان‌ها مانند موجودات زنده رشد می‌کنند، از مراحل قابل پیش‌بینی تکامل عبور کرده و یک سلسله مراحل تغییر قابل پیش‌بینی را نیز طی می‌کنند و اگر انرژی را صرف تولید ستاده‌ها می‌کنند که چنانچه این انرژی‌ها از طریق نهادهای جدید جایگزین نشود از بین می‌روند، لذا توصیف سازمان‌ها به عنوان سیستم و موجوداتی که به نوعی چرخه حیات را طی می‌کنند، بینش جدیدی در خصوص شکل‌گیری سازمان‌ها ارائه می‌دهد. بنابراین تشخیص این که شرکت در دوره عمر سازمان در چه مرحله‌ای است، مدیریت منابع انسانی را قادر می‌سازد تا با بهره‌گیری از سرمایه انسانی متناسب با هر یک از دوره‌ها، تکامل سازمان تسریع یابد.

#چرخه
#چرخه_عمر_سازمان

📍 @organizationb
🅱 نقش‌های متمایز رهبران

رهبری زیرکانه(Nimble Leadership)
در ۲ شرکت PARC و Gore که هر دو از پیشتازان نوآوری به شمار می‌روند، ۳ نقش برای رهبران شناسایی شد. این نقش‌ها هر سه در یک سازمان ایفا می‌شوند و الزاماً باید هر سه نقش وجود داشته باشند تا سبکی زیرکانه برای دستیابی به رهبری نوین را کشف کنیم.

1⃣ رهبران کارآفرینی(Entrepreneurial Leaders)
در سطح پایین سازمان متمرکز می‌شوند. برای مشتریان ارزش آفرینی کرده و محصولات و خدمات جدید خلق می‌کنند. کسب و کار را به قلمروهای ناشناخته سوق می‌دهند.

2⃣ رهبران توانمندسازی(Enabling Leaders)
بر رده‌های میانی متمرکز می‌شوند. کارآفرینان را به منابع مالی، اطلاعاتی و نیروی انسانی می‌رسانند. به عبارتی دست دیگران را می‌گیرند.

3⃣ رهبران معماری(Architecting Leaders)
حول رده‌های بالای سازمانی پرسه می‌زنند. چشم خود را به کل صفحه بازی می‌دوزند و نظارت و پایش آن‌ها از نوع فرهنگی است نه سلسله مراتبی. نوآوری و انعطاف‌پذیری را تبدیل به یک نرم فرهنگی می‌کنند نه یک سری دستورالعمل.

داستان Self Management از شکل گیری این سه نقش آغاز خواهد شد.

#نقش‌های_رهبران

📍 @organizationb
2024/10/01 19:33:14
Back to Top
HTML Embed Code: