Telegram Web Link
زوجین فیلم پورن ببینن خوبه یا بده؟🙊

نگرانی‌های مربوط به تماشای پورنوگرافی اغلب مربوط به این موضوعه که دیدن اونها روی برانگیختگی پارتنر تأثیر منفی می‌ذاره.
و به طور کلی فرض بر اینه که پورنوگرافی یک محرک شدیده که تمایلات جنسی دنیای واقعی نمی تونه با اون رقابت کنه.
علاوه بر این، اغلب این ادعا مطرح می‌شود که تماشای پورن یا رفتارهای جنسی بیش از حد، تحریک جنسی یک شریک واقعی انسانی از بین می‌برد.

آزمایش‌های آزمایشگاهی جدید (Prause and Siegle، 2022) شواهدی برای این ادعاها پیدا نکرده، تازه اونا متوجه شدن که سطوح بالاتر تماشای پورنوگرافی، باعث میشه تحریک جنسی با همسر بالاتر باشه.
#سیدمجتبی #رباط_جزی
@nadidparid
Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed.

Friedrich Nietzsche
گاهی اوقات افراد نمی خواهند حقیقت را بشنوند چون نمی خواهند توهماتشان از بین برود.
نیچه

سیدمجتبی رباط جزی
@nadidparid
🔔📃 چرا نمی‌توانید راز نگهدار باشید؟

🔻همه انسان‌ها راز‌هایی دارند که باید آن‌ها را مخفی نگه دارند؛ اما بعضی در این امر چندان موفق نیستند.

🗣 به گزارش refinery۲۹، چرا بعضی‌ها وقتی رازی را می‌دانند، به هیچ وجه نمی‌توانند آن را نگه دارند؟ مقاله‌ای در سال ۲۰۱۷ در ژورنال شخصیت شناسی و روانشناسی اجتماعی نشان داد که به طور کلی طرز فکر ما درباره اسرار بسیار ساده است و به اسرار، به عنوان اطلاعات شخصی یک نفر دیگر که نباید بدون اجازه اش فاش شود، نگاه نمی‌کنیم.

👤 دکتر مایکل اسلپیان، نویسنده و استادیار بخش مدیریت دانشکده بازرگانی کلمبیا، می‌گوید: وقتی کسی به شما رازش را می‌گوید و شما قصد دارید آن را نگه دارید، مدام به آن راز فکر می‌کنید.

🔻وی می‌گوید: مردم بیشتر به راز‌های خود فکر می‌کنند تا این که آن‌ها را پنهان کنند؛ بنابراین ممکن است در تمام لحظاتی که کنار شخصی که رازش را به شما گفته نیستید، در مورد نگه داشتن راز او استرس داشته باشید؛ چرا که در حال فکر کردن به آن هستید.
@nadidparid

🔻یک نظرسنجی انجام شد که بررسی می‌کرد شرکت کنندگان چه قدر بیمار می‌شوند و تا چه حد خود را سالم می‌دانند. نتایج نشان داد که هر چه قدر شخص راز‌های بیشتری نگه می‌داشت و به آن‌ها فکر می‌کرد، از نظر سلامت، بیشتر اذیت می‌شد.

🔻بنابراین، این طور نیست که برخی افراد در نگه داشتن اسرار بهتر از دیگران هستند، بلکه آن‌ها در مدیریت افکار منفی مربوط به مخفی نگه داشتن راز‌ها بهتر هستند. دکتر اسلپیان می‌گوید: چیزی که رفاه یا رنج این شرکت کنندکان را تعیین می‌کرد، این بود که چه قدر اسرار به ذهنشان خطور می‌کرد.

@nadidparid
#خودخواه 👀

اگه فکر می کنی تو #رابطه هات به میل دیگران رفتار کنی دوست داشتنی تری این مطلبو بخون

هر کسی یه خود داره که باید بهش توجه کنه. #وابستگی متقابل عاطفی بین اعضای خانواده یا روابط اجتماعی ذاتاً اشتباه نیست.  با این حال،  مشکل زمانی بوجود میاد که ما آنقدر به هم وابسته باشیم که خودمون رو در روابط گم کنیم.

ممکنه وقتی در رابطه با دیگران هستیم، اون خودی که ازش حرف زدیم رو با #سازگاری بیش از حد، تسلیم شدن و ... ضعیف کنیم.یا اینکه خیلی پیش میاد که برای اینکه این خود رو حفظ کنیم، با بقیه درگیر بشیم مثلا بگیم چرا به چیزایی که من می خوام احترام نمی ذارین.

 بر اساس  #نظریه #سیستمی ، خانواده و اعضاش  از نظر عاطفی با هم در ارتباط هستند. هر عضوی روی افکار، احساسات و اعمال دیگران تأثیر می گذارد.

احتمالا به این موضوع توجه کردی اون عضو خانواده که بیشترین سازگاری رو داره( همونی که احتمالا تو خانواده از همه بیشتر دوسش داری)، اضطراب خانواده را به خود می‌گیرد و بنابراین، آسیب‌پذیرترین فرد در برابر #افسردگی، #اعتیاد، یا بیماری‌های جسمی همون عضو خانواده میشه.


اینم بذار بهت بگم هرچه قدر از نظر عاطفی بیشتر وابسته باشیم، در مورد ناراحتی دیگران احساس ناراحتی بیشتری می‌کنیم، و این امر باعث می‌شود که مغزمان به ما علامت دهد که یا یه کاری بکن یا دور شو( همون جنگ و گریز معروف).

بنابراین، برخلاف این باور که اگر روی خودمان تمرکز کنیم، آدم خودخواهی می شیم، در واقع به ما در نزدیک ترین روابطمان کمک می کند.اگر یاد بگیریم خودمان را کامل کنیم، یعنی درک ارزش‌ها، اصول، مسئولیت‌ها و اهدافمان، روابط ما کمتر واکنش‌پذیر و بیشتر معنادارتر می‌شود.

#سیدمجتبی #رباط_جزی
@nadidparid
خودخواهی؟
Anonymous Poll
43%
آره
57%
نه
اعتیاد به خواب

آیا #خواب هم می تواند به اعتیاد تبدیل شود؟

👈خیر چیزی تحت عنوان اعتیاد به خواب نداریم.
برخلاف #اعتیاد به مواد یا اعتیاد به الکل، خواب معیارهای بالینی اعتیاد را برآورده نمی کند. ممکن است احساس کنید که دوست دارید بخوابید و حتی ممکن است به خاطر خواب قید ارتباط با دیگران را بزنید (یکی از معیارهای اعتیاد)، اما این به تنهایی تشخیص بالینی ندارد.
📌 به یاد داشته باشید: خواب یک عملکرد #زیستی ضروری است که برای زنده ماندن و سالم بودن به آن نیاز دارید. با این حال، اگر احساس می‌کنید به خواب «#معتاد» هستید می‌تواند نشانه‌ای از یک مشکل جدی دیگر باشد.

#سیدمهدی #رباط_جزی 🌹🌹🌹
تیم #ترجمه و #تولید محتوای کانال #وارثان #فروید
#مدیر مسئول و #ویراستار: #سیدمجتبی #رباط_جزی
@nadidparid
📍منفعل پرخاشگر یعنی چی؟

:: 📍ویژگی شخصی پرخاشگری ( منفعل)

✍🏻مثلا فردی که باید وظایف زندگی روزمره یا زندگی شغلی خود را انجام دهد، به شکل منفعلانه در مقابل وظایفش مقاومت می‌کند. مثلا به جای اینکه 8 سر کار باشد، 8 و نیم می آید.

📍چنین فردی همیشه فکر می‌کند که دیگران درکش نمی‌کنند.

📍 دائما با اطرافیان جر و بحث می‌کند.

📍 نسبت به افراد خوشبخت و شاد، حسادت کرده و ابراز ناراحتی می‌کند.

📍 افراد بالادست را مورد انتقاد و تمسخر قرار می‌دهد.

📍به نحو اغراق شده‌ای از بدبختی و مشکلات خودش گلایه می‌کند.

📍گاهی بسیار منفعل عمل می‌کند و گاهی بسیار مخالفت جو و اهل جر و بحث می‌شود.

📍از روابط خود دائما گلایه می‌کنند ولی هیچ وقت هم حاضر به ترک شرایط موجود نیستند.

📍جراتمندی و ابراز وجود در آن‌ها دیده نمی شود

📍از دیگران انتظار دارند که مسئولیت‌های آن‌ها را قبول کنند.

📍هیچ وقت از چیزی که دارند راضی نیستند و نمی‌دانند چه چیزی دقیقا آن‌ها را راضی می‌کند.
#مریم #خانجانی
تیم #ترجمه و #تولید محتوای کانال #وارثان #فروید
#مدیر مسئول و #ویراستار: #سیدمجتبی #رباط_جزی
@nadidparid
.
یادتان باشد هرگاه خواستید یک نفر را به زور بالا بکشید او را با سر به زمین خواهید زد،
هرگاه بخواهید کسی را به اراده ی خود به تکاپو آورید، او را درمانده تر می کنید،
و هرگاه بخواهید ناجی فردی باشید که بر صندلی قربانی نشسته است، جلاد و ستمگر او خواهید شد و دست آخر خود قربانی
همه ی ایثارگری هایتان خواهید بود.
پیش از آنکه اراده ی افراد برای تغییر فعال نشود، هر تلاشی برای تغییر آنها جز آسیب به خود و آنها نتیجه ی دیگری نخواهد داشت.
آنها درمانده تر و شما خشمگین تر خواهید شد.
@nadidparid
#نجات دهنده #قربانی می شود

📌قبول مسئولیت بیش از حد در قبال دیگران

بسیاری از کسانی که بیش از حد به دیگران کمک می کنند احساس ناامیدی، رنجش یا سواستفاده دارند چون برای رفع مشکل طرف مقابل، نیازهای خود را نادیده می گیرند.

اغلب اوقات، نتیجه آن چیزی نیست که ما فکر می کردیم: حالا ما قربانی هستیم. ما زمان و تلاش خود را گذاشته ایم تا شرایط را برای یک نفر دیگر بهتر کنیم و آنها قدر آن را نمی دانند، عادت های خود را برای ما تغییر نمی دهند و حتی گاهی از دست ما عصبانی می شوند.
و حتی در اکثر اوقات ممکن است ما از آنها عصبانی شویم
مانند «من این کار رو برات انجام دادم. توبرای من چیکار کردی» اما نکته مهم اینجاست که آنها #هیچ وقت از ما نخواسته اند که به آنها کمک کنیم.

#مریم #خانجانی
تیم #ترجمه و #تولید محتوای کانال #وارثان #فروید
#مدیر مسئول و #ویراستار: #سیدمجتبی #رباط_جزی
@nadidparid
👣وارثان فروید👣
#نجات دهنده #قربانی می شود 📌قبول مسئولیت بیش از حد در قبال دیگران بسیاری از کسانی که بیش از حد به دیگران کمک می کنند احساس ناامیدی، رنجش یا سواستفاده دارند چون برای رفع مشکل طرف مقابل، نیازهای خود را نادیده می گیرند. اغلب اوقات، نتیجه آن چیزی نیست که…
نکاتی برای تغییر این عادت مخرب

1. به این فکر کنید که چه مسئولیت هایی را در خانه یا محل کار یا هر دو به عهده دارید. اینها را بنویس سپس، مسئولیت هایی را که واقعاً برای شما نیستند فهرست کنید. این دو لیست را با هم مقایسه کنید. ممکن است از این که چقدر به خودتان سخت گرفته اید تعجب کنید.

2. از موقعیت هایی که می خواهید شخص دیگری را نجات دهید، آگاه شوید. توجه داشته باشید که این احساسات به چه صورتی با نجات طرف مقابل ارتباط دارند.

3. تمرین کنید دیگران را نجات ندهید. این کار در ابتدا سخت است. ممکن است باعث ایجاد #اضطراب# در مورد اینکه اگر کمک نکنم چه اتفاقی خواهد افتاد؟" شود. پیامدهای رفتار کمکی گذشته خود را مرور کنید.

4. در مورد آنچه نیاز دارید #قاطع باشید. از دیگران بخواهید در مورد آنچه از شما می خواهند قاطعیت داشته باشند. به یاد داشته باشید که شما این #انتخاب را دارید که به درخواست های آنها "نه" بگویید. و آنها این آزادی را دارند که #اشتباهات کنند و از اشتباهات خود درس بگیرند.

5. اجازه دهید خانواده، دوستان یا همکارانتان بدانند که در حال ایجاد #تغییراتی در نحوه انجام کارها هستید. منتظر باشید که در ابتدا از جانب کسانی که به نجات شما متکی هستند، #ناامیدی ایجاد شود . این اتفاق می افتد اما نگران نباشید در دراز مدت ارزش آن را دارد.



#علی #نعمتی
تیم #ترجمه و #تولید محتوای کانال #وارثان #فروید
#مدیر مسئول و #ویراستار: #سیدمجتبی #رباط_جزی
@nadidparid
🔳⭕️خطاهای فكری(1)

🔴فرانسیس بیکن(۱۶۲۶- ۱۵۶۱) فیلسوف و سیاستمدار برجسته بریتانیایی چهار منبع خطا در تفکر بشری را با عنوان "چهار بت" طبقه بندی کرد:
1⃣بت‌های غار idols of the cave
2⃣بت‌های قبیله idols of the tribe
3⃣بت‌های بازاری idols of marketplace
4⃣بت‌های نمایشی idols of the theater

1⃣بت های غار، سوگیری‌هایی هستند که از تجربه شخصی ناشی می‌شوند مثلا اگر منزل و محل کار شما در منطقه ای از شهر واقع شده باشد که در آن منطقه پرخاشگری و بزهکاری فراوان است شما آمار پرخاشگری و بزهکاری را بیش از حد واقعی تخمین می‌زنید.

2⃣بت‌های قبیله سوگیری هایی هستند که از ماهیت انسان ناشی می‌شوند مثلا چون انسان زمین زیر پای خود را ثابت ادراک می‌کند و خورشید را در آسمان در حال حرکت می‌بیند هزاران سال تصور می‌کرد که خورشید به دور زمین می‌گردد.

3⃣بت‌های بازاری سوگیری‌های ناشی از معنای سنتی کلمات هستند. مثلا رواج ترکیب "قول مردانه" تلویحأ این سوگیری را ایجاد می‌کند که مردان به تعهدات خود بیش از زنان پایبندند.

#خطاهای_فکری
#بت
@nadidparid
اگر سابقه افسردگی دارید بیشتر انتظار دارید دیگران شما را طرد کنند

علت👇👇👇
🔸افرادی که سابقه افسردگی دارند طردهای گذشته را بیشتر به خاطر دارند(سوگیری توجه و حافظه )

🔸عملکرد ضعیف اجتماعی (مثلا چون کمتر به دیگران لبخند می زنند، یا تماس چشمی کمتری برقرار می کنند )

توصیه به درمانگران: از بین بردن انتظار طرد شدن در افرادی که قبلاً مبتلا به افسردگی تشخیص داده شده اند ممکن است به توقف چرخه معیوب افسردگی و انتظارات طرد اجتماعی کمک کند و در نتیجه درمان افسردگی راحت تر باشد.

#سیدمهدی #رباط_جزی 🌹🌹🌹
تیم #ترجمه و #تولید محتوای کانال #وارثان #فروید
#مدیر مسئول و #ویراستار: #سیدمجتبی #رباط_جزی
@nadidparid
👣وارثان فروید👣
🔳⭕️خطاهای فكری(1) 🔴فرانسیس بیکن(۱۶۲۶- ۱۵۶۱) فیلسوف و سیاستمدار برجسته بریتانیایی چهار منبع خطا در تفکر بشری را با عنوان "چهار بت" طبقه بندی کرد: 1⃣بت‌های غار idols of the cave 2⃣بت‌های قبیله idols of the tribe 3⃣بت‌های بازاری idols of marketplace 4⃣بت‌های…
🔳⭕️خطاهای فکری(2)

4⃣بت‌های نمایشی سوگیری ناشی از پذیرش کورکورانه فرامین مراجع قدرت یا اکثریت جامعه است. مثلا وقتی بخش زیادی از جامعه مدل لباس خاصی را به تن می‌کنند شما هم به پوشیدن آن مدل لباس گرایش بیشتری پیدا می کنید.

🔴توجه به مدل "چهار بت" بیکن به ما کمک می‌کند که از فرو افتادن در برخی از این گودال‌ها پیشگیری کنیم. مثلا توجه به ارقام و آمار کمک می‌کند که گرفتار سوگیری‌های ناشی از تجربه شخصی نشویم، فلسفه تحلیلی کمک می‌کند که گرفتار افسون واژه‌ها نگردیم، دانستن "اپیستمولوژی ژنتیک" باعث می‌شود که نواقص شناختی‌مان را بهتر بشناسیم و دانستن "روانشناسی اجتماعی" کمک می‌کند که در بند زنجیرهای نهادهای قدرت و افسون تقلید از جمع گرفتار نمانیم.

پ ن: منظور از اپیستمولوژی ژنتیک رویکردی است که ژان پیاژه زیست شناس، زبان شناس و روان شناس سوئیسی پایه گذاری کرد. این روش بستر زیستی(بیولوژیک) شناخت انسانی را مطالعه می‌کند و به ما یاری می‌رساند که بفهمیم ذهن رشد نیافته و ذهن رشد‌ یافته چه تفاوت‌هایی در دریافت و پردازش اطلاعات دارند.

#خطاهای_فکری
#بت
@nadidparid
Forwarded from Ravanyar
اعتیاد به رابطه جنسی داری یا نه؟

#سیدمجتبی #رباط_جزی

منبع

Peters, J. R., Pullman, L. E., Kingston, D. A., & Lalumière, M. L. (2022). Orgasm frequency (total sexual outlet) in a national American sample. Archives of Sexual Behavior. Advance online publication. https://doi.org/10.1007/s10508-021-02241-z

@nadidparid
📌«هیچ چیز مانند موفقیت کور نیست»

همانطور که مایکل هاگ، روانشناس اجتماعی عنوان می کند، رهبران گروه ها به این دلیل انتخاب می شوند که ارزش ها و ویژگی ها گروه را درونی کرده اند.
با این حال، با گذشت زمان، اتفاق ناگواری رخ می‌دهد: آنها از همان گروهی که آنها را بالا برده اخراج می شوند.
چرا؟ چون هر چه فردی از نردبان موفقیت بالاتر می رود، کمتر با دیگران هماهنگ می شود و با آنها همدلی می کند.

#سیدمجتبی #رباط_جزی

@nadidparid
فروید بخند😄


شوخ طبعی: مکانیسم دفاعی سازگارانه

به گفته فروید، شوخ طبعی یکی از بالاترین سطوح مکانیسم های دفاعی سازگارانه ​​است که به ما امکان می دهد در مواجهه با مشکلات و ناملایمات نگرش سالمی داشته باشیم. بسیاری از نظریه پردازان روانشناسی با این گفته موافق هستند و معتقدند شوخ طبعی پویاترین راه برای مقابله با مبارزات زندگی، آسیب ها و چالش های روزمره است.

شوخ طبعی فواید جسمی هم دارد
خنده سطح سرمی هورمون های استرس را کاهش می دهد.
به طور قابل توجهی سیستم ایمنی بدن ما را تقویت می کند. همچنین فشار خون، ضربان قلب را تنظیم می کند.

📌حافظه، تمرکز و توجه را بهبود می بخشد.
🤷‍♂شوخ طبعی و خنده خاصیت ضد درد نیز دارند .... به این معنی که خنده دار بودن یک موضوع ترشح اندورفین را فعال می کند که باعث کاهش دردهای فیزیکی و تنش عضلانی می شود.


😃خنده، زمانی که تجربه مشترکی است، همدلی را عمیق تر می کند. باعث ایجاد احساسات گرم، دلبستگی و دوستی می شود. و اگر با فرد دارای اختلال روانی مانند افسردگی یا اضطراب زندگی می کنید، نشان داده شده است که خنده سروتونین و دوپامین را تغییر می دهد و او را از این حالت خارج کند.

#مرضیه #یگانه_فر 🌹🌹🌹
تیم #ترجمه و #تولید محتوای کانال #وارثان #فروید
#مدیر مسئول و #ویراستار: #سیدمجتبی #رباط_جزی
@nadidparid
در نگاه اول جذبشان نمی شوید،
به نظر چیز جالبی ندارند که بخواهند در ارتباط به شما ببخشند،
هیجانات زیادی ندارند، صمیمی به نظر نمی رسند، مرز بندی زیاد دارند، حد و حدود ها را به راحتی کنار نمی گذارند،
اهل تعارف و تعریف نیستند، رک و صریح سخن می گویند، بی گدار به آب نمی زنند، قواعد اخلاقی خاصی دارند،از لودگی خیلی خوششان نمی آید، دنبال چیزهای عمیق و جدی اند،
حوصله ی حرف های پیش پا افتاده و روزمره را هم ندارند، به حرف های منطقی و علمی علاقه دارند.
به نظر برای دوستی مناسب نیستند و با آنها خوش نمی گذرد،
اما عجله نکنید، هرچه زمان می گذرد اینان جذاب تر و دلچسب تر می شوند، هرچه بیشتر می گذرد بیشتر دوستشان خواهید داشت،
وقتی رفاقت شکل بگیرد در آن هم جدی و‌عمیق هستند، در طولانی مدت می بینید شوخی و عواطف و احساساتشان هم به جا و عمیق است،
سخت بدست می آیند، دیر تن به صمیمیت می دهند اما تا دیرگاه پایدار و رفیق باقی می مانند. آنها رفقایی برای یک عمر ، برای روزهای سخت و آسان هستند.
#ناصر_سبزیان_پور
@nadidparid
Forwarded from Ravanyar
2024/09/28 21:24:49
Back to Top
HTML Embed Code: