Telegram Web Link
💢افکار از چه چیزی ساخته شده اند؟
آنها در واقع فقط واکنش های الکتروشیمیایی هستند - اما تعداد و پیچیدگی این واکنش ها درک کامل آنها را دشوار می کند…

مغز انسان از حدود 100 میلیارد سلول عصبی (نورون) تشکیل شده است که توسط تریلیون ها اتصال به نام سیناپس به هم متصل شده اند.
به طور متوسط، هر اتصال حدود یک سیگنال در ثانیه ارسال می کند. برخی از اتصالات تخصصی تا 1000 سیگنال در ثانیه ارسال می کنند.
چارلز جنینگز، مدیر بخش نوروتکنولوژی در موسسه تحقیقات مغز MIT McGovern می گوید: «به نحوی… این امر باعث تولید فکر می شود.

سلول های مغز از طریق یک فرآیند الکتروشیمیایی با یکدیگر ارتباط برقرار می کنند. هر بار که فکر می کنید، یاد می گیرید یا ارتباط برقرار می کنید، یک نورون (سلول مغز) در مغز شما یک تکانه عصبی را به پایین آکسون خود می فرستد. آکسون یک سلول مغزی هزاران ارتباط با هزاران سلول دیگر مغز برقرار می کند. فرآیندی به همین سادگی، این پیچیدگی ها را در ما ایجاد می کند.


تیم #ترجمه و #تولید محتوای کانال #وارثان #فروید
#مدیر مسئول و #ویراستار: #سیدمجتبی #رباط_جزی
@nadidparid
اعتماد به نفس چراغ کوچکی در تونلی تاریک است. همه چیز را به یکباره نشان نمی دهد، اما نور کافی برای مرحله بعدی می دهد.
#سیدمجتبی #رباط_جزی

@nadidparid
پدرکشی


کدام پسران پدرانشان را می کشند؟

کودکانی که والدین خود را می کشند به سه گروه تقسیم می شوند: آزاردیده مزمن، بیمار دارای احتلال روانی شدید، یا شخصیت ضد اجتماعی.


📌بارها و بارها کودکی را دیده اید که ناامیدانه به باریک ترین ذره توجه یا عشق والدین خود چسبیده است. غریزه بقا است یا چیز دیگری، هر چه هست قطع رابطه بین یک کودک و والدین، هر چقدر نادرست یا پیچیده، دشوار است.
به ندرت با عکس آن مواجه شده اید.
تابو علیه دست بلند کردن روی والدین جهانی است. فراتر از همه ادیان، نژادها و فرهنگ هاست. پارکشی – کشتن والدین توسط فرزند – تنها 2 درصد از کل قتل ها را تشکیل می دهد. به عنوان مثال، در سال 2017، 15129 قربانی قتل در ایالات متحده وجود داشته است.
چه جور آدمی پدرش را می کشد؟
تحقیقات روی کودکانی که والدینشان را می کشند به طور مداوم سه گروه مجزا را پیدا کرده است.
نوع اول مجرمی است که به شدت مورد آزار و اذیت قرار گرفته است به ویژه وقتی در مورد نوجوانانی صحبت می کنیم که والدین را می کشند. این مدل رایج ترین است.
این کودک آزاردیده مزمن است که صبرش به پایان می رسد و یا از روی ناامیدی ("راهی برای فرار نیست") یا از ترس ("او واقعاً این بار مرا خواهد کشت") می کشد.
غالباً نوجوان در گذشته تلاش کرده از بزرگسال دیگری، شاید یکی دیگر از اعضای خانواده یا یک معلم، کمک بگیرد و کسی توجه نکرده است. وقتی دیگران کمک نمی کنند این تصور را در کودک تقویت می کند که در یک موقعیت خطرناک و بدون هیچ راهی به دام افتاده است. در نهایت یک اتفاق می‌افتد - به یک بحث جزئی یا یک آسیب - و نوجوان با خود می گوید این آخرین باری است که قربانی می شوم و دست به قتل می زند.


دومین نوع، بزرگسالان با اختلال روانی شدید هستند.
این مجرم اغلب سابقه روانپزشکی طولانی دارد، مبتلا به اختلال های شدید سلامت روان تشخیص داده شده است، و به دلیل عوارض جانبی دارو یا عدم بینش به بیماری خود، داروهای خود را قطع می کند. قتل اغلب پاسخی به علائم اوست. برای مثال، ممکن است صداهایی را بشنود که معتقد است از طرف خدا به او می‌گوید که پدر و مادرش را بکشد یا معتقد است که یک شیاد جایگزین والدینش شده است..

نوع سوم مجرم ضداجتماعی است که به دلایل شخصی والدین را به قتل می رساند. در این مدل والد در مسیر چیزی که او می‌خواهد قرار گرفته است و مانع شده و قتل راهی برای رفع این مانع است. ممکن است فرد از انتظار برای ارث و میراث خسته شده باشد. شاید نوجوانی باشد که بخواهد از شر والدینی که می خواهند او از دوستش جدا شود خلاص شود. این مجرمان اغلب دارای سابقه رفتارهای جنایتکارانه و عدم همدلی با دیگران هستند. آن‌ها می‌دانند دارند چه می‌کنند، و هر پشیمانی که احساس می‌کنند به خاطر گرفتار شدن است، نه دردی که ایجاد کرده‌اند.

مشخص نیست چه ترکیبی از ژن ها، تجربیات زندگی، و ویژگی های شخصیتی این افراد را شکل می دهد . اما آنچه مشخص است این است ردی از آسیب دوران کودکی وجود دارد.
#سیدمهدی #رباط_جزی 🌹🌹🌹
تیم #ترجمه و #تولید محتوای کانال #وارثان #فروید
#مدیر مسئول و #ویراستار: #سیدمجتبی #رباط_جزی
@nadidparid
4 چیزی که باید هر روز برای آن تلاش کنید:

- رشد
- خود مراقبتی
- انضباط شخصی
- خودآگاهی

@nadidparid
ویژگی های افراد هوشمند:

• همیشه کنجکاو
• همیشه در حالت یادگیری
• وقتی اشتباه می کنند می پذیرد
• مسائل را شخصی نمی کنند
• به ثبات، نظم و سخت کوشی اعتقاد دارد
@nadidparid
تاثیرات وراثت بر صفت #سایکوپاتی

برخی مطالعات نشان می دهند که ویژگی سایکوپاتی از سنین پایین آغاز می شود و تا حدودی تحت تاثیر #وراثت هستند و از دوران کودکی نمایان میگردند. 🍀
بررسی ها بر روی دو قلوها نشان می دهد که ویژگی هایی مثل عدم احساس #گناه و پشیمانی، بی احساسی، بی تفاوتی به تنبیه، فقدان محبت و .. میتوانند ارثی باشند. روانشناسان به یک کودک برچسب سایکوپاتی نمی‌زنند زیرا این ویژگی ثابت است.
بهتر است ابتدا ویژگی های خاص کودکان را شناسایی کرده و از اصطلاحات "شخصیت تکانشی" برای اینگونه کودکان استفاده شود👍


تس کودک با شش ساله و نیم سن، پدر و مادر خوانده اش، او را در حالی که شب هنگام به شکم برادر نوزادش در خواب مشت می کوبید پیدا کردند و این موجب ترس و نگرانی شان شد. 😰
در مورد حیوانات کوچک تس دوست داشت آنها را با سنجاق بچسباند؛ بنابراین شروع به تحقیق کردند و متوجه شدند که او در گذشته مورد خشونت و آزار جنسی نیز قرار گرفته است🤫
با وجود اینکه آنها، حمایتگر بودند ولی تس بیشتر شبیه خانواده بیولوژیکی اش بود تا آنها.
#مرضیه #جعفری
کانال #وارثان #فروید
#مدیر مسئول و #ویراستار: #سیدمجتبی #رباط_جزی
@nadidparid
قدرت #سورپرایز کردن

هر روز، هر یک از ما این فرصت را داریم که زندگی کسی را تغییر دهیم. #روانشناس مایکل روسل روشی غیرمنتظره برای این نوع تاثیر یافت: از قدرت سورپرایز کردن استفاده کنید.
"سورپرایز" چیست؟
سورپرایز سیگنال خطایی است که مغز ما زمانی که اتفاقی غیرمنتظره رخ می دهد، تولید می کند. این یک سازگاری ضروری برای اجداد ما بود زیرا آنها را مجبور می کرد که روی تهدیدها و فرصت ها تمرکز کنند. کسانی که نمی توانستند غافلگیری را تجربه کنند، نمی توانستند واکنش نشان دهند یا به سرعت یاد بگیرند تا زنده بمانند.
در سطح عصبی، غافلگیری یک محرک #دوپامین است که انتقال دهنده عصبی را تولید می کند که #توجه و #انگیزه را هدایت می کند. به بیان ساده، سورپرایز برای مغز ما بسیار مهم است. این باعث می شود توقف کنیم، توجه کنیم و یاد بگیریم.
چگونه غافلگیری می تواند زندگی یک نفر را تغییر دهد؟
#سیدمهدی #رباط_جزی
کانال #وارثان #فروید
#مدیر مسئول و #ویراستار: #سیدمجتبی #رباط_جزی
@nadidparid
👣وارثان فروید👣
قدرت #سورپرایز کردن هر روز، هر یک از ما این فرصت را داریم که زندگی کسی را تغییر دهیم. #روانشناس مایکل روسل روشی غیرمنتظره برای این نوع تاثیر یافت: از قدرت سورپرایز کردن استفاده کنید. "سورپرایز" چیست؟ سورپرایز سیگنال خطایی است که مغز ما زمانی که اتفاقی غیرمنتظره…
قدرت سورپرایز کردن
#بخش #دوم

روسل در کتاب خود به نام «قدرت سورپرایز» بینش مورد علاقه خود را که از دهه ها تحقیق او به دست آمده است، آشکار می کند.
فردی به نام هکتور سالهاست که باور دارد پتانسیل رهبری ندارد. و تنها یک لحظه طول کشید تا باورهای او تغییر کند وقتی همکار به او گفت: همه بچه های گروه تیم فقط حرف خودشان را می شنوند، اما شما گوش می‌دهید و مطمئن می‌شوید که همه احساس می‌کنند شنیده می‌شوند. شما رهبر بزرگی هستید.» این اظهار نظر ساده جرقه غافلگیر کننده ای بود که تصویر هکتور از خود را تغییر داد. پس از شنیدن این موضوع، سوگیری تایید، جستجوی هکتور را برای یافتن شواهد تایید کننده آغاز کرد و باعث شد تا او تجارب گذشته خود را به "رهبر بزرگ" تغییر دهد. نتیجه فقط تغییر در تفکر او نبود، بلکه کاتالیزوری برای اقدامات "پیشگویی خودشکوفایی" مانند داوطلب شدن برای نقش های رهبری بیشتر بود.
در اینجا مثال دیگری وجود دارد که روسل در کتاب خود به اشتراک می گذارد: سامانتا احساس کرد که خجالتی بودن او یک نقطه ضعف است، تا اینکه مربی شنا او را با نام کاپیتان خود غافلگیر کرد. او گفت: "او ممکن است ساکت باشد، اما وقتی این دختر چیزی می گوید، شما می خواهید گوش کنید." غافلگیری باعث شد که او بی سر و صدا احساس قدرت کند. تغییر در باورها و رفتارهای او آنی و پایدار بود.

#سیدمهدی #رباط_جزی
کانال #وارثان #فروید
#مدیر مسئول و #ویراستار: #سیدمجتبی #رباط_جزی
@nadidparid
👣وارثان فروید👣
قدرت سورپرایز کردن #بخش #دوم روسل در کتاب خود به نام «قدرت سورپرایز» بینش مورد علاقه خود را که از دهه ها تحقیق او به دست آمده است، آشکار می کند. فردی به نام هکتور سالهاست که باور دارد پتانسیل رهبری ندارد. و تنها یک لحظه طول کشید تا باورهای او تغییر کند…
قدرت سورپرایز کردن
#بخش #سوم


روسل این سه مرحله مبتنی بر تحقیقات را برای استفاده خوب از سورپرایز را پیشنهاد می کند:
1. نقطه ضعف را شناسایی کنید: در مورد چیزی که می خواهید تغییر ایجاد کنید از خود انتقاد کنید. به عنوان مثال، شاید دانش آموز شما خود را یک دانش آموز کند می بیند، کارمند شما معتقد است که خلاق نیست، یا همسرتان خود را به خاطر محافظه کاری خودش را سرزنش می کند.
2. نقطه ضعف را به نقطه قوت برگردانید: در مرحله بعد، نقطه قوتی را که طرف مقابل همان سکه است مشخص کنید. به عنوان مثال، شايد دانش آموزي كه فكر مي كند كند ياد مي گيرد علتش این است که بسيار دقيق می خواند. کارمندی که فکر می کند خلاقیت ندارد، بسیار منطقی است. و روی دیگر نگرانی همسرتان توجه او به جزئیات است.
3. پیام را برسانید: در نهایت، درک صادقانه خود را از قدرت فرد به اشتراک بگذارید. روسل پیشنهاد می کند که پیام خود را سریع و دقیق بیان کنید. هرچه بیشتر روی موضوع تمرکز کنید یا آن را شبیه چاپلوسی بیان کنید، میزان غافلگیری کمتر کمتری خواهد بود و قدرت کمتری برای تغییر نظر یک نفر خواهد داشت.

غافلگیری این قدرت را دارد که به دیگران کمک کند تا دیدگاه خود را تغییر دهند. اما، مهمتر از همه، این قدرت را نیز به ما می دهد تا نحوه نگرش خود را تغییر دهیم. اکنون می‌توانید خود را عامل کمک به تغییر افراد ببینید - هر کجا که می‌روید، قفل اعتماد و عزت نفس افراد را باز می‌کنید.


#سیدمهدی #رباط_جزی
کانال #وارثان #فروید
#مدیر مسئول و #ویراستار: #سیدمجتبی #رباط_جزی
@nadidparid
بهترین توصیه شغلی که می توانم ارائه دهم:

هرگز خود را به یک شخص، یک مکان، یک شرکت، یک سازمان یا یک پروژه متصل نکنید.

فقط خودتان را به یک ارزش، یا یک هدف متصل کنید...

به این ترتیب قدرت و آرامش خود را حفظ می کنید.
#سیدمجتبی #رباط_جزی
@nadidparid
مطالعات جدید پژوهشگران نشان می دهد مردان نسبت به زنان خواب آرام تر و با کیفیت تری را تجربه می کنند. این موضوع نشان می دهد زنان باید برای داشتن خواب بهتر و با آرامش، تلاش بیشتری کنند.
@nadidparid
یک در در مقایسه با خانه به نسبت زیادی کوچکتر است،

یک قفل در مقایسه با در خیلی کوچکتر است.

و یک کلید از همه کوچکتر است اما یک کلید می تواند کل خانه را باز کند.

فقط یک راه حل کوچک و متفکرانه می تواند مشکلات بزرگ را حل کند...!
#سیدمجتبی #رباط_جزی


@nadidparid
Don't wish for better results...
WORK FOR BETTER RESULTS!

Don't wish for less problems...
WORK UNTIL YOUR PROBLEMS DISAPPEAR!

Don't wish life were easier...
WORK HARDER UNTIL LIFE GETS EASIER!

WORK ON YOUESELF UNTIL YOU GET BETTER...
THEN, LIFE BECOME EASIER!

@nadidparid
#هرگز درخواست احترام نکنید

احترام چیزی است که با ارزش ها و اعمال درست به دست می آید

اگر می بینید که به دنبال احترام هستید، احتمالا آن را به دست نخواهید آورد.

#سیدمجتبی #رباط_جزی
@nadidparid
مردی از هنرمندی پرسید: چگونه از سنگ چنین چیزهای زیبایی درست می کنی؟

او پاسخ داد: زیبایی از قبل در آنجا پنهان شده است، من فقط سنگ اضافی را حذف می کنم.

همه چیز درون شما پنهان است. فقط کافیست هر آنچه که مانع از دید شماست را حذف کنید.
#سیدمجتبی #رباط_جزی

@nadidparid
اثر گوگل
زمان مطالعه -:30 ثانیه

که به عنوان "فراموشی دیجیتال" هم شناخته می شود، تمایل ما به فراموش کردن اطلاعاتی را که می توان به راحتی به صورت آنلاین به آنها دسترسی داشت، توصیف می کند.

این اثر اولین بار در سال 2011 توسط بتسی اسپارو (دانشگاه کلمبیا) و همکارانش توصیف شد، مقاله آنها نتایج چندین آزمایش حافظه مربوط به فناوری را شرح داد.

موضوع: #سوگیری های شناختی
منبع: visualcapitalist.com

#سیدمجتبی #رباط_جزی

@nadidparid
انسان «معتقد» و نه «اندیشمند»، مدام فراموش میکند که همواره در معرض درنده ترین دشمن خود یعنی «شک» قرار دارد. زیرا در جایی که «اعتقاد» حاکم است، شک همیشه در کمین است. برعکس، برای انسانی که می اندیشد، شک حضوری خوشایند است؛ زیرا برای وی گامی با ارزش به سوی شناختی بهتر است.

تنهایی از آن نیست که آدم کسانی را در اطراف نداشته باشد از این است که آدم نتواند چیزهایی را منتقل کند که مهم می‌پندارد. از این است که آدم صاحب عقایدی باشد که برای دیگران پذیرفتنی نیست اگر انسانی بیش از دیگران بداند تنها می‌شود.

کارل #یونگ
#فروید
@nadidparid
اثر پیگمالیون🟢

اثر پیگمالیون پدیده ای است که در آن هر چه انتظارات از افراد، اغلب کودکان یا دانش‌آموزان و کارکنان بیشتر باشد، عملکرد بهتری دارند. اثر پیگمالیون شکلی از پیشگویی خودشکوفایی است، و باعث می شود خود واقعی آشکار شود. در این نظر، افرادی که انتظارات ضعیفی از خودشان دارند، برچسب منفی خود را درونی می کنند و کسانی که دارای برچسب های مثبت هستند و اعتماد به نفس بالاتری دارند، موفق می شوند. به عنوان مثال، شما فرض می کنید که قرار است امروز در آزمون خود عملکرد بدی داشته باشید، بنابراین تلاش خود را کاهش می دهید و در نهایت ضعیف عمل می کنید. اگر فکر می‌کنم رابطه‌ام با طرف مقابلم شکست می‌خورد، شروع به رفتار متفاوتی می‌کنم، از نظر احساسی کنار می‌روم، که ممکن است باعث شکست آن شود.

#مرضیه #جعفری
کانال #وارثان #فروید
#مدیر مسئول و #ویراستار: #سیدمجتبی #رباط_جزی
@nadidparid
در فرهنگ غرب سه جراحت عمیق بر خودشیفتگی وجود دارد:

زخمی که کوپرنیک زد جراحتی که داروین وقتی کشف کرد آدمی از تبار میمون است، موجب آن شد و زخمی که خود فروید وقتی به نوبه خود کشف کرد که آگاهی استوار است بر ناخودآگاهی، بر آن وارد آورد.

منظور از خود شیفتگی، انسان بعنوان اشرف مخلوقات است که زمین را مرکز هستی ، انسان را موجودی از بهشت و آگاهی کامل میدانست. که کوپرنیک مرکزیت زمین داروین بهشتی بودن انسان و فروید آگاهی و من می اندیشم را درهم فروریختند و این انسان مغرور و خودشیفته را در هم شکستند.

زیگموند #فروید
#روانکاوی
@nadidparid
2024/09/28 23:20:35
Back to Top
HTML Embed Code: