Telegram Web Link
اگر کار دیروز به نظرتان بزرگ می رسد ، بدین معناست که امروز کار مهمی انجام نداده اید!

👤 جان سی مکسول
Nameh
Siavash Ghomeyshi
به یاد دوست عزیزم اشکبوس🎸



@nadidparid
🔳حتی یک تصمیم درست، اگر خیلی دیر اتخاذ شود، تصمیمی اشتباه خواهد بود.
👤لی لاکوکا
@nadidparid
🔳 ⭕️ استرس و فشار

🔴 از نظر علمی ما در موقعیت‌های استرس‌زا، سروتونین ترشح می‌کنیم. این هورمون روی ذهن منطقی ما تاثیر می‌گذارد و باعث می‌شود که رفتارهایی هیجانی و غیرعقلایی داشته باشیم. برای مثال عملکرد مالی فقرا بدتر از ثروتمندان است. اما آن‌ها کم‌هوش‌تر نیستند. بلکه تحت استرس عملکرد احساسی‌تری دارند.

🔸 وقتی یک آقا پشت فرمان است و خانمش کنارش نشسته، معمولا خانم هیچ دخالتی در رانندگی او نمی‌کند و نمی‌کوشد که رانندگی او را ارزیابی کند. اما معمولا آقایان کنار خانم‌ها، مدام نظر می‌دهند و هر اشتباه کوچک را گوشزد می‌کنند.

🔹 برای همین وقتی یک آقا کنار یک خانم می‌نشیند، احساس می‌کند که رانندگی او خیلی خوب نیست. اما خبر ندارد که رفتار خودش باعث می‌شود که عملکرد راننده افت پیدا کند.

📌 این قاعده در شرکت‌ها و سازمان‌ها هم برقرار است. اگر مدام رفتار کارمند را رصد کنید، هر اشتباه او را گوشزد کنید و به او این حس را منتقل کنید که عملکردش به دقت درحال رصد است، عملکرد او را بدتر می‌کنید.

@nadidparid
🔳 ⭕️ اثر کشتی بادبانی

🔴 موضوع به زمانی بر می‌گردد که روبرت فالتون در ۱۸۰۷ اولین کشتی‌ بخار را اختراع کرد تا با کشتی‌های بادبانی رقابت کند. قطعا اولین نمونه‌های کشتی بخار چندان قابل‌اعتماد و خوب نبودند. ملوانان و دریانوردان با کشتی بادبانی آشنایی بیشتر داشتند. اتحادیه قایقرانان و سازندگان کشتی بادبانی نیز در راه این فناوری سنگ انداختند.

کشتی‌های بادبانی با چنان سرعتی پیشرفت کردند که در طول ۷ هزار سال گذشته بی‌سابقه بود. تعداد بادبان‌ها افزایش یافت، وزن کشتی کم شد، وضعیت دنیامیکی آن ارتقا پیدا کرد و کشتی‌های بادبانی پیشرفت شگفت‌آوری را تجربه کردند. به‌نظر می‌رسید که کشتی بخار شانسی برای رشد و ظهور نداشته باشد. اما پیش‌بینی‌ها اشتباه بود و کشتی بادبانی با دنیای حمل‌ونقل خداحافظی کرد.

⭕️ نتیجه گیری راهبردی :

وقتی یک فناوری جدید ظهور می‌کند، ابزارها و روش‌های قدیمی رو به مرگ می‌روند. اثر کشتی بادبانی پیش‌بینی می‌کند که این فناوری‌های قدیمی در آخرین سال‌های عمرشان بیشترین نرخ رشد ممکن را تجربه می‌کنند!
@nadidparid
🔹یک مطالعه جدید نشان داده است که افزایش میزان افسردگی و اختلال دو قطبی می‌تواند با کیفیت پایین هوا در ارتباط باشد.
@nadidparid
عالم بر مثال کوه است. هر چه گویی از خیر و شر، از کوه همان شنوی. و اگر گمان بری که من خوب گفتم کوه زشت جواب داد، محال باشد که بلبل در کوه بانگ کند، از کوه بانگ زاغ آید، یا از بانگ آدمی، بانگ خر. پس یقین دان که بانگ خر کرده باشی

کتاب : فیه ما فیه
مولانا

@nadidparid
📎 #_یک_تکه_کتاب

آدمی به مرور آرام می‌گیرد، بزرگ می شود، بالغ می‌شود و پای اشتباهاتش می ‌ایستد. آنها را به گردن دیگران نمی‌اندازد و دنبال مقصر نمی‌گردد، گذشته‌اش را قبول می کند، نادیده‌اش نمی‌گیرد و اجازه می‌دهد هر چیزی که بوده در همان گذشته بماند.
آدمی از یک جایی به بعد می ‌فهمد که از حالا باید آینده‌ اش را از نو بسازد اما به نوعی دیگر می‌فهمد که زندگی یک موهبت است، یک غنیمت است ، یک نعمت است و نباید آن را فدای آدم‌های بی مقدار کرد!
اصلا از یک جایی به بعد
حال آدم، خودش خوب می‌شود...

کتاب: جای خالی سلوچ
اثر: #محمود_دولت_آبادی

@nadidparid
‏یکی از نتایج ملاقات شمس با مولانا آن بود که فهمید تنها اصل ثابت جهان، بی‌ثباتی است.

فقط بی‌ثباتی است که ثبات دارد
و ما مدام در حال نقض این مهم‌ترین قانون جهان هستیم.
مدام می‌خواهیم قرار و ثبات را حفظ کنیم در حالی‌که
اصل جهان بر بی‌ثباتی و تغییر است!

داشتن یا بودن
#اریک_فروم

@nadidparid
🕎 گاهی اوقات پنهانی به بیمارانی که موقعیت خطیری را در زندگی تجربه میکنند حسادت میکنم، کسانی که این شهامت را دارند تا زندگی را از اساس متحول سازند، کسانی که دست به کار میشوند، کارشان را رها میکنند، حرفه شان را تغییر میدهند، مهاجرت می کنند یا طلاق می گیرند و خلاصه همه چیز را از اول شروع میکنند ...

#اروین_یالوم

@nadidparid
چون دیگر آینده ای ندارند از گذشته حرف می زنن. وقتی خیلی دویده باشیم و نفسمان بند آمده باشد برمی گردیم و راهی را که دویده‌ایم اندازه می‌گیریم.


از کتاب میرا
#کریستوفر_فرانک

@nadidparid
امیدوارم اگه واقعا مردم. یه نفر پیدا شه که عقل تو کله ش باشه و پرتم کنه تو رودخونه

یا نمی دونم. هر کاری بکنه غیر گذاشتن تو قبرستون. اونم واسه اینکه مردم بیان و یکشنبه ها گل بزارن رو شکمم و این مزخرفات

وقتی مردی گل می خوای چیکار ؟

از کتاب ناتور دشت
اثر : #جی_دی_سلینجر

@nadidparid
شهرهاى ناشناس چه خوبند!
وقت و جاى آنست كه تصور كنى همه‌ى كسانى كه جلويت سبز مى‌شوند، آدم‌‌هاى مهربانى هستند.
وقت روياست ...

📕 سفر به انتهاى شب
✍🏻 #لوئى_فردينان_سلين

@nadidparid
🔻 کمالگرایی
Perfectionism

خودتخریبی تمام عیاری که با نارضایتی دائمی از خود مشخص می شود، قضاوتگر درونی این افراد، بسیار سخت گیر و بی رحم و گاه سادیستیک است و فرد کمالگرا با بردگی نسبت به این بی رحمِ سیری ناپذیر، «بودنِ» خود را قربانی «داشتن» می کند.

منشاء ایجاد آن گاه متناقض است، از زیادی بالا گذاشتن فرزندان توسط والدین که موجب درآمیختگی احساس ارزشمندی ِ آنها با بی نقص بودن می شود، تا زیادی تحقیر شدن آنها که باعث میل جبرانی برای رسیدن به نقطه ای می شود که بتوانند برترین بودنِ خود را به همگان به اثبات برسانند، و همچنین علل دیگر.

در هرحال آنچه در این افراد قربانی می شود، زندگی است، به هر کجا برسند و هرچه بدست آورند بازهم ناراضی خواهند بود چراکه بی رحمِ درونی در هر موقعیتی تا لحظه مرگ با آنها همراه است، مگر اینکه برای آزادی خود قیام کنند، دیکتاتورِ درونی را خلع کرده و همدلی با خود را جایگزین آن نمایند.

@nadidparid
گفتگو زمانی به وجود می آید که ما بتوانیم ذهن دیگری را در نظر بگیریم.

#علیرضا_طهماسب
@nadidparid
یکی از سوال‌‌های همیشگی در دنیا این است که ما از کجا مطمئنیم که از بقیه‌ی مردم برتریم...؟


من لوسی بارتون هستم

@nadidparid
والتر بنیامین، در مقاله «روایتگر»، به اصرار می‌گوید که «ارزش تجربه کاهش یافته است». این مسئله با ظهور شکل جدیدی از ارتباطات در سرمایه داری پیشرفته ارتباط دارد: اطلاعات «اطلاعات ... مدعی اثبات پذیری فوری است. الزام اصلی این است که اطلاعات به خودی خود قابل فهم به نظر برسد» ... هیچ رخدادی دیگر بی شرح و توضیح به دست ما نمیرسد. در حالی که تجربه معنای فردی می بخشد، اطلاعات چنین معنایی را تضعیف می کند.

📚منبع:فلسفه ملال
🖋نوشته:لارس اسونسن

@nadidparid
🔹هر کنشی یک واکنش متناسب با خود باید داشته باشد. "اگر به کسی سوزن بزنند، بعد از درد به خودش بپیچد و فریاد بزند،" دچار {بیش واکنشی} شده و دیگران از رفتارش حیرت زده می شوند...
@nadidparid
شیرجه های نرفته گاهی کوفتگی های عجیبی به جا می‌گذارند ..

از کتاب سقوط
اثر آلبر کامو
2024/10/01 07:31:40
Back to Top
HTML Embed Code: