Telegram Web Link
این سکانس سریال پوست شیر تا سالها از یادم نخواهد رفت.
نه بخاطر بازی زیبای بازیگران سریال (که الحق بی نظیر بازی می کنند و این موضوع همراه با فیلمنامه و کارگردانی و فیلم برداری عالی، سریال را به سریالی جذاب و کم نظیر تبدیل کرده) بلکه بخاطر پرسش هایی که در من ایجاد کرد است.
با خودم می اندیشم اگر من جای آن پدر و یا مادر بودم چگونه عکس العملی نشان می دادم و چه می کردم؟
بعد کلی فکر کردن پاسخ دادم:
همان کاری را که نعیم کرد می کردم و انتقام می گرفتم.

چرا که انتقام گرفتن از سر نفرت نیست بلکه کنشی ناب است که به زبان اسپینوزا از  طبیعت آدمی ناشی می شود و به زبان نیچه از درون انسان می جوشد.
به قول نیچه:
آدمی نمی‌تواند خود را از شر هیچ چیز خلاص کند، هیچ ‌چیز را نمی‌تواند دفع کند. هرچیزی او را زخمی می‌کند. انسان‌ها و چیزها بی‌ملاحظه سروقتش می‌روند، هر رویدادی بر او ردِپایی برجای می‌گذارد؛ خاطره برایِ او جراحتی چرکین است.» [نیچه، اینک‌ انسان، بخش یکم، قطعه ۶]
انسان کینه‌توز به خودی خود موجودی دردمند است:
تصلب یا سخت‌شدگی آگاهی‌اش، سرعت انجماد و یخ‌بستن هر تحریک در او، و سنگینی ردپاهایی که تسخیرش می‌کنند، جملگی رنج‌هایی بس جانکاه‌اند. و بسی ژرف‌تر از این، خاطره‌ی ردپاها به خودی خود و درخود پر از کینه است. این خاطره زهرآلود و افسرده است، زیرا ابژه‌ را مقصر می‌شناسد تا ناتوانی‌اش را از خلاص‌کردن خود از ردپاهای تحریک متناظر با این ابژه جبران کند. هم از این‌روست که انتقام کینه‌توزی، حتی وقتی عملی می‌شود، در اصل خود همچنان «روحانی»، تخیلی و نمادین باقی می‌ماند. .

#امید...

@agahiiiii
Forwarded from Liberty 🍃new idea (کژال)
📌الیگارشی

🔷گروهک سالاری یا اُلیگارشی (به فرانسوی: oligarchie) (یا «حکومت گروه اندک») اصطلاحی است که اشاره‌های تحقیرآمیزی دارد؛ معنی آن این است که نه‌تنها حکومت در دست یک گروه کوچک است، بلکه این گروهِ حکمران و کوچک، فاسد است و در برابر تودهٔ مردم مسئول نیست؛ یا از جهات دیگر مورد بیزاری همگان است. اُلیگارشی ممکن است به حاکمیت عده‌ای اندک نه‌تنها در زمینهٔ حکومت کشور، بلکه به حکومت عده‌ای هم‌مسلک یا گروه کوچک در هر مجمع، خواه دینی، اتحادیهٔ صنفی، یا هر مجمع دیگر اشاره داشته باشد. در مفهوم سیاسی، این اصطلاح از زمان افلاطون با مونارشی و دموکراسی تفاوت نمایان داشته‌است. اما اُلیگارشی در نظر افلاطون شکل منحطّ حکومت، یعنی صورت فاسدشدهٔ آریستوکراسی (حکومت نخبگان) است، همان‌گونه که جبّاریّت صورت فاسدشدهٔ پادشاهی و حکومت تودهٔ بَلواگر صورت فاسدشدهٔ دموکراسی است

🍃 @andishee_noo 🍃
🔻 ادامه مطلب 🔻
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
۷ ژانویه روز ملی دفع گاز

-تقریبا تمام جانوران دارای مقعد دفع گاز از مقعد دارند.

-موارد استفاده از دفع گاز در جانوران:برقراری ارتباط، دفاع، تنظیم میزان شناوری و ...

-حجم زیادی از گازهای گلخانه ای از گاز دفعی جانوران است

-گاز دفعی بیشتر به خاطر هوای بلعیده شده و میزان کمی به خاطر فعالیت باکتری‌های روده است

-۹۹٪ گاز دفعی اکسیژن نیتروژن دی اکسید کربن و متان و بی‌بو است. ۱٪ شامل مواد گوگرددار بدبو است (ناشی از تخمیر در روده) مصرف تخم مرغ و گوشت تخمیر بیشتر و بوی بیشتر ایجاد میکنند. دفع گاز با حجم بالا معمولا با صدا و کم‌بو و دفع گاز با حجم کم معمولا بدون صدا و با بوی زیاد است

-دفع گاز در محل‌های عمومی معمولا شرم‌آور است و در محیطهای خصوصی ممکن است باعث خنده و شوخی شود.‌این مساله در فرهنگهای مختلف متفاوت است

-فلاسفه در مورد دفع گاز
فیثاغورث: دفع زیاد گاز باعث دفع روح از مقعد می‌شود
لوتر: با دفع گاز میتوان شیطان را دور کرد
بنجامین فرانکلین: مقاله "Farting proudly" را نوشت و امیدوار بود که دانشمندان روشی برای کاهش بوی گاز دفعی پیدا کنند تا "دفع گاز به مطبوعی عطر باشد"

https://youtu.be/ccy-irqHwII
⭕️روش هایی برای زندگی زناشویی بهتر:
۱/از یکدیگر پشتیبانی کنید به دنبال راه هایی باشید که به لحاظ جسمی و روحی از هم حمایت کنید.
۲/جسارت بیان خواسته هایتان را داشته باشید آنچه می خواهید بگویید و آنچه به نظرتان نادرست است بدون طعنه و کنایه به زبان بیاورید.
۳/بدانید که چطور با هم بخندید شوخ باشید و شادی کنید بدون آنکه احساس شرمندگی و ترس داشته باشید.
۴/رابطه جنسی را زنده نگه دارید و اعمال مورد قبول هر دو طرف را تجربه کنید.
۴/با هم آرزوهایتان را ترسیم کنید و از آنها لذت ببرید.
۶/با هم قرار بیرون رفتن دو نفره بگذارید حتی در سالهای بچه داری و مشغله کاری
۷/به همسرتان آزادی بدهید تا خودش باشد. تفاوت ها را بپذیرید و به مرزهای موجود میانتان احترام بگذارید.
۸/بدون قید و شرط به هم محبت کنید و انتظار چشمداشت یا جبران نداشته باشید، عشق و محبت باید آزادانه نثار شود.
۹/حضور یکدیگر را چند بار در روز جشن بگیرید .احوال پرسی های پر هیجان، مکالمات تلفنی پرشور،  دوستت دارم ها یا خواندن آواز در وصف یکدیگر( دوران نامزدی را به یاد بیاورید و سعی در زنده نگهداشتن روابط عاشقانه داشته باشید)
🌹🪡🌹🪡🌹
🔰چطور می توان دعاوی مالی را از غیر مالی تشخیص داد⁉️


دعوای مالی به دعوایی گفته می‌شود که خواسته آن مال بوده و دعوای غیرمالی نیز دعوایی است که خواسته آن غیرمالی باشد. در


تعریف حق مالی نیز باید گفت که حقی است که اجرای آن به طور غیرمستقیم برای دارنده آن منفعتی ایجاد کند و بتواند آن را به پول ارزیابی کند.


🔰دعاوی از نظر خواسته، چه فرقی با هم دارند؟


معیار تشخیص و ویژگی‌های دعاوی مالی و غیرمالی دعوای مالی به دعوایی گفته می‌شود که خواسته آن مال بوده و دعوای غیرمالی نیز دعوایی است که خواسته آن غیرمالی باشد.
در تعریف حق مالی نیز باید گفت که حقی است که اجرای آن به طور غیرمستقیم برای دارنده آن منفعتی ایجاد کند و بتواند آن را به پول ارزیابی کند. مانند حق مالکیت نسبت به خانه اما حق غیرمالی آن است که اجرای منفعتی را ایجاد نکند که بتوان به طور مستقیم آن را با پول ارزیابی کرد، مانند حق زوجیت و بنوت. بنابراین در تمام مواردی که حق تضییع‌شده یا انکارشده، مالی باشد، دعوا مالی است؛ در نتیجه مالی بودن دعوای فسخ، بطلان معامله و بی‌اعتباری سند و... در صورتی که مربوط به حقوق مالی باشند، نباید مورد تردید قرار گیرد. در حقیقت دعاوی مالی همواره به طور مستقیم واجد آثار مالی است. حق غیرمالی امتیازی است که هدف آن رفع نیازمندی‌های عاطفی و اخلاقی انسان است. موضوع این حق، روابط غیرمالی اشخاص است، ارزش داد و ستد ندارد و به طور مستقیم، قابل ارزیابی به پول و مبادله با آن نیست. قانون آیین دادرسی مدنی در بخش‌های مربوط به چگونگی تنظیم دادخواست، هزینه دادرسی و نیز درباره تعیین آرای قابل تجدید نظر و فرجام‌خواهی به این موضوع پرداخته است. هر چند حقوقدانان به تعریف این دعاوی پرداخته‌اند اما نتوانسته‌اند تعریف واحدی از آنها ارائه دهند.

🔰🔰🔰تعاریف مرتبط


✳️مال: در تعریف مال، به عنوان یکی از اصطلاحات مرتبط می‌توان گفت که عبارت است از هر چیزی که دارای ارزش اقتصادی ‌باشد. مال دارای مصادیق متعددی از جمله عین، منفعت، دیون و مطالبات است.عین: به مالی گفته می‌شود که به صورت عینی و مجسم قابل مشاهده است، مانند زمین و خانه.



✳️منفعت: به عوایدی می‌گویند که از عین مال به دست می‌آید، مانند میوه‌ای که از درخت به دست می‌آید. دین: حقی است که شخص نسبت به اجرای مفاد حق مالی در برابر صاحب آن پیدا می‌کند، که دارایی منفی نامیده می‌شود. طلب: حقی است که شخص نسبت به اجرای مفاد حق مالی دارد، که مال و دارایی مثبت نامیده می‌شود.

🌹🪡🌹🪡
ملکه تنها:
در نظام حقوقی ایران عقد به وسیله اراده باطنی صورت می گیرد مثلا شخص الف و ب در بنگاه مبایعه نامه را امضا می کنند و به طور مکتوب نوشته می شود یک میلیارد دریافت شده است ولی در واقع این چنین نبوده است یعنی قصد طرفین بیع نبوده بلکه هبه است فقط چون آشنا به احکام حقوق نیستند قصد هبه کرده نام آن را بیع گذاشته اند حال اگر چنین چیزی در دادگاه محرز شود این نقل و انتقال نادرست است ؟ گوییم خیر قاضی باید قصد طرفین را احراز کند و بر اساس آن حکم صادر شود  زیرا العقود تابعه للقصود در این سوال باید مطابق اراده باطنی قصد طرفین محرز گردد که اراده باطنی در آن زمان هبه بوده یا بیع ،  در ماده 224  ق.م هم بیان شده است الفاظ و عقود محمول است بر معانی عرفیه ولی این را هم اضافه کنم که ماده 219 ق.م  و  اصل صحت قراردادها از هر قراردادی حمایت می کند و این خواهان است که باید مخالف احکام بیع را در دادگاه با دلایل محکمه پسند  ثابت نماید

در نظام حقوقی ایران عقد به وسیله اراده باطنی است

در نظام حقوقی آلمان عقد به وسیله اراده ظاهری است
Forwarded from ربات حذف ✂️
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎬 سکانس اعدام در فیلم "راههای افتخار"(۱۹۵۷) اثر استنلی کوبریک.

در جنگ جهانی اول ژنرال های ارتش فرانسه تصمیم می گیرند حمله ای را به مواضع دشمن انجام دهند که از پیش محکوم به شکست است. پس از نبردی خونین و بی حاصل، سیستم احتیاج به قربانیانی دارد که مسئولیت شکست را به گردن آنها بیندازد. به دستور ژنرال میرو که طراح اصلی عملیات بوده، باید یک نفر از هر گردان به عنوان عامل شکست معرفی شده و در دادگاه نظامی محاکمه شود. سه سرباز بیگناه را در دادگاهی نمایشی به اعدام محکوم‌ می کنند تا سرپوشی باشد بر خطای فاجعه باری که فرماندهان مسبب آن هستند. هر نظام سرکوب گری زمانی که با بحران مواجه می شود، با اتهامات ساختگی و غیر واقعی افراد را به مسلخ می برد تا بقای خود را حفظ کند. صحنه آرایی و میزانسن کوبریک در این سکانس، قساوت و بیرحمی ارتشی را نشان می دهد که به جای دشمن خارجی افراد بیگناه را نابود می کند.
Forwarded from H parande Azad
👌🌹سخنان بزرگان!

🖍️عالی‌ترین عمل پادشاه، فعالیت جنسی اوست...

«خصیصه‌ی موروثی شاه از مفهوم آن سرچشمه می‌گیرد. او باید شخصی باشد به طور ویژه متمایز از کُل نوع بشر و متمایز از دیگر افراد. آنچه در نهایت و قاطعانه فردی را از تمام اشخاص دیگر متمایز می‌سازد، چیست؟ جسم او! عالی‌ترین فعالیت جسم، فعالیت جنسی است. بنابراین، عالی‌ترین عمل پادشاه، فعالیت جنسی اوست؛ چرا که از رهگذر این فعالیت، شاه دیگری می‌سازد و جسم خود را تداوم می‌بخشد. جسم پسرش بازتولید جسم او و خلق جسمی شاهانه است.»

# کارل مارکس
«نقد فلسفه‌ی حق هگل»
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
سکانسی تکان‌دهنده از فیلم سینمایی «شیطان وجود ندارد»، اثر محمد رسول‌اف که اکنون در زندان اوین محبوس است.
✴️ واکنش حاجی‌دلیگانی به احتمال برگزار نشدن آزمون وکالت ۱۴۰۱: مدیران کانون وکلا به برکت قانون «نان» در می‌آورند اما به قانون احترام نمی‌گذارند

🔸حسینعلی حاجی‌دلیگانی، نماینده مجلس در واکنش به اخباری درباره احتمال برگزار نشدن آزمون وکالت سال جاری به تسنیم گفت: کانون وکلا به قانون احترام نمی‌گذارد؛ این افرادی که باید مدافع قانون باشند و به برکت قانون، نان درمی‌آورند، متاسفانه خودشان به قانون احترام نمی‌گذارند. ما از بُعد نظارتی کار استیفای حقوق این داوطلبان را دنبال کرده‌ایم و همچنان هم پیگیری می‌کنیم.

🔸حاجی‌دلیگانی همچنین گفت که قانون‌گذار پیش‌بینی کرده که اگر مسئولان مربوطه آزمون را برگزار نکردند، مرجع برگزاری آزمون کجاست و روند برگزاری و رسیدگی آزمون را دنبال کند.

🔸گفتنی‌ست بر اساس قانون تسهیل، نظارت بر برگزاری آزمون وکالت بر عهده قوه قضاییه است.



🌐 نقدعلی: کانون های وکلا باید آزمون وکالت ۱۴۰۱ را در سال جاری برگزار کنند

🔸 محمدتقی نقدعلی عضو کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس به خبرگزاری مهر گفت:

🔹 ما به خاطر مراجعات بسیار فارغ‌التحصیلان رشته حقوق و کسانی که می‌توانند در این آزمون شرکت کنند، متوجه شدیم که برای دور زدن این قانون، نهادهای پذیرش‌کننده وکیل در حال بهانه‌تراشی هستند و از برگزار کردن آزمون مجدد در سال جاری خودداری می‌کنند.

🔹 به طور یقین این کار تخلف است و باید طبق قانون امسال مجدداً به برگزاری آزمون بپردازند و طبق قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار و نمره تراز عمل کنند.

🔹برگزاری آزمون یک تکلیف قانونی است که همه ساله باید اتفاق بیفتد و برگزاری آزمون کار شاقی نیست. سوالات طرح می‌شود و نهادی که وظیفه دارد آزمون را برگزار می‌کند و به مرور زمان هم بر اساس ظرفیت قوه قضائیه، این افراد وارد دوره کارورزی عملی می‌شوند.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔺ایستادگی عجیب کانون وکلا در مقابل عدم انحصار

🔹مقاومت کانون وکلا در برابر قانون عدم انحصار و افزایش پذیرش بر مبنای آزمون وکالت، وارد مرحله تازه‌ای شده و گویا قرار است در سال آینده، اصلا آزمون وکالت برگزار نشود!

بخش «خبرنامه» همراه با سید حامد سید قربانی

عیار، سه‌شنبه‌ها ساعت ۲۲:۰۰، شبکه افق

🆔 @ofogh_tv
🆔 @ayaartv
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
توی برزیل این ویدئو از یه مغازه دار که دوبار پشت سر هم با یه اشتباه شاگرد ناشی و تازه کارش ضربه می خوره ترند شده. اون میله رو برای نگه داشتن در مغازه استفاده می کنن. علت ترند شدنش اینه که قصیه مثل کارتون‌ها شده 😂

Ebrahim
@cappuccino_plus
🌹حق مسکن با چه کسی است زوج یا زوجه؟؟؟

حق سکنی با شوهر است. تعیین مسکن از آثار ریاست شوهر به شمار می‌رود که بخش نخست ماده 1114 قانون مدنی به این موضوع اختصاص یافته است. در این ماده آمده است «زن بايد در منزلي که شوهر تعيين مي‌کند سکني کند، مگر آن که اختيار تعيين منزل به زن داده شده باشد.»با توجه به این ماده، باید گفت که اختیار تعیین محل سکونت با شوهر است و زوجه موظف به اقامت در منزلی است که شوهر انتخاب می‌کند، اما طرفین می‌توانند ضمن عقد، شرط کنند که اختیار تعیین مسکن با زوجه باشد.با وجود تعیین این حق برای زوج از سوی قانونگذار، این پرسش مطرح می‌شود که محدوده این حق تا کجا است و اینکه آیا مرد می‌تواند از این حق استفاده و همسر خود را در محلی که در شأن او نیست، مجبور به سکونت کند یا باید شأن همسر خود را هم در نظر بگیرد؟

برای توضیح این مطلب، باید ابتدا به ماده 1107 قانون مدنی اشاره کنیم که در آن آمده است: «نفقه عبارت است از همه نیازهای متعارف و متناسب با وضعیت زن از قبیل مسکن، البسه، غذا، اثاث منزل و هزینه‌های درمانی، بهداشتی و خادم در صورت عادت یا احتیاج به واسطه نقصان یا مرض»بر اساس این ماده، مسکن از مصادیق نفقه است که در انتخاب آن، زوج باید شأن و مرتبه اجتماعی زن را در نظر بگیرد.اصل حسن معاشرت نیز که در ماده 1103 قانون مدنی متجلی است، حکم می‌کند که باید شوهر مسکن مناسب، در شأن زن و متعارف با محل زندگی او تهیه کند.

با این تعریف در صورتی که منزل مسکونی موافق شأن زوجه باشد، سکونت در آن بر او لازم است و در غیر این صورت، اگر منزل موافق شان زن نبود، وی می‌تواند تمکین نکند البته زن برای تمکین نکردن در چنین مواردی، ناشزه محسوب نمی‌شود.برابر ماده 1115 قانون مدنی، اگر بودن زن با شوهر در یک منزل متضمن خوف ضرر بدنی یا شرافتی برای زن باشد، او می‌تواند مسکن علی‌حده (جداگانه) اختیار کند و در صورت ثبوت مظنه ضرر مزبور، محکمه حکم بازگشت به منزل شوهر نخواهد داد و مادام که زن در بازگشتن به منزل معذور است نفقه بر عهده شوهر خواهد بود. منظور از خوف ضرر این است که زن بیم معقولی از ضرر داشته باشد، ضرری که عادتا نمی‌توان آن را تحمل کرد.

شرط حق انتخاب مسکن توسط زن

طبق قانون زن باید در خانه‌ای که شوهر تعیین می‌کند، سکونت کند؛ مگر آنکه اختیار تعیین منزل به زن داده شده باشد، به عبارت دیگر، زن می‌تواند در ضمن عقد نکاح، اختیار و حق انتخاب مسکن و حتی تعیین موقعیت و شهر محل زندگی مشترک را در صورت قبول شوهر برای خویش قرار دهد و در صورت خودداری شوهر از تهیه مسکن یا مسکن موضوع شرط، زن می‌تواند دعوی الزام به تهیه مسکن را در دادگاه مطرح کند.

ضمانت اجرای عدم حضور زن در منزل مشترک

در مواردی که زن اختیار تعیین خانه را ندارد، باید در خانه‌ای که شوهر تهیه کرده است، سکونت کند. در صورت امتناع، مرد می‌تواند دعوی الزام به تمکین را مطرح کند که در صورت محکومیت و عدم اجرای آن به اصطلاح قانون، ناشزه محسوب شده و مستحق دریافت نفقه نیست.اگر زن از شوهر اجازه اختیار مسکن را گرفته باشد، این حق محدود به زمان خاصی نیست و هر چند مرتبه می‌تواند از این حق استفاده کند.

ولی این اختیار بدان مفهوم نیست که زن بتواند زوج را مجبور به زندگی با خانواده خود یا اقامت در خارج از کشور کند؛ هر چند که مسکن پدر یا مادر یا محل مسکونی در خارج از کشور متناسب با وضعیت زن باشد زیرا هیچ کس نمی‌تواند استفاده از حق خود را وسیله ضرر دیگری قرار دهد.  گرچه طبق شرع و قانون، زن باید در محلی که شوهر تعیین می‌کند، سکنی گزیند اما مسکن باید به طور متعارف با وضعیت زن متناسب باشد و زن می‌تواند تقاضای مسکـن مستقل کند.

بنابراین زوجه با اثبات عدم تناسب مسکن با وضعیتش می‌تواند حتی اگر مدتی هم در آن منزل سکونت کرده باشد از تمکین خودداری کند.اختیار تعیین خانه باید ضمن عقد ازدواج به زن داده شود. در عین حال شوهر می‌تواند اختیار تعیین خانه را ضمن وقوع عقد ازدواج یا بعد از وقوع آن به همسرش بدهد.

وظایف زن و مرد در مقابل یکدیگر

به طور کلی باید گفت که تهیه و تامین منزل مشترک و مستقل برای زن یکی از وظایف شوهر در زندگی مشترک است و زن می‌تواند از زندگی مشترک با دیگران در یک مسکن استنکاف کند.همچنین زن نیز باید در منزلی که شوهر تعیین می‌کند، مستقر شده و زندگی مشترک داشته باشد و متقابلاً شوهر نیز وظیفه دارد تمام نفقه زن از جمله مسکن مناسب را برایش تهیه و فراهم کند.



🌹🪡🌹🪡✔️
‏دارن چندتا آنتن 5G در سطح کشور نصب میکنن، از این به بعد با سرعت بیشتری هیچی باز نمیشه.
Forwarded from Libertarian Heritage
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🏨مشکل خدمات درمانی دولتی

🆘 اگر بیمار شوید یا آسیب جدی ببینید، تنها مراقبت های پزشکی نمی خواهید بلکه نیازمند مراقبت های پزشکی با کیفیت هستید. بهترین راه برای به دست آوردن این مراقبتهای پزشکی چیست؟ از طریق برنامه ای دولتی مثل درمان برای همه یا از طریق سیستم بازار آزاد امریکا؟ مشکلات #بیمه_دولتی چیست؟ در این ویدیو لانه چن کارشناس سیاست استنفورد، به این سوالات پاسخ می دهد.

#خدمات_درمانی #مداخله_دولت #بازار_آزاد
📕 @liberty_lib
Forwarded from علی
‏بقایای جمجمه‌ی مردی که در دورانِ باستان،
روزِ زن رو فراموش کرده 😂
2024/09/24 10:25:09
Back to Top
HTML Embed Code: