Telegram Web Link
#دعوتنامه پوشش خبری نشست پروژه مدیریت یکپارچه منابع آب زاینده رود
🔺با حضور مدیران ارشد وزارت نیرو، مدیران ارشد استان و محققان آلمانی انجام دهنده این طرح

🔷در این پروژه که به سفارش وزارت نیرو، با همکاری دانشگاه صنعتی اصفهان و با حمایت وزارت آموزش عالی کشور آلمان انجام گرفته است #پژوهشگران_آلمانی #طی_8_سال تحقیقات جامع، #طرحی را برای مدیریت یکپارچه منابع آب زاینده رود تدوین وارائه نموده اند

🗓زمان: یکشنبه مورخ 18 آذرماه از ساعت 8:30 صبح

🚩مکان: سالن اجتماعات دانشکده منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان

http://www.tg-me.com/iutonline
🔻با حضور مدیرکل میراث فرهنگی و مدیرکل حفاظت محیط زیست:

همایش گردشگری، محور توسعه پایدار استان دردانشگاه صنعتي اصفهان برگزار شد

✳️همایش گردشگری، محور توسعه پایدار استان اصفهان، صبح امروز 17 آذرماه و با حضور مسئولان دستگاه هاي اجرايي، كارشناسان و اعضاي هيئت علمي در دانشگاه صنعتي اصفهان برگزار شد.

🔺رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان در اين همايش با تأكيد بر نقش ويژه صنعت گردشگري در اقتصاد جهان، گفت: امروزه گردشگری به عنوان یک ابزار بسیار مهم در تعامل فرهنگی میان کشورها نقش قابل توجهي در شناخت فرهنگ‌هاي گوناگون دارد.
دکتر سید محمود مدرس هاشمی با اشاره به تنوع اقلیم، زبان، فرهنگ و ادیان ايران، به ظرفیت بسیار بالای كشور در حوزة گردشگری تأکیدكرد و افزود: محیط زیست خیره‌کننده واقدامات فوق‌العاده نیاکان ما در ساخت بناهای بسیار ارزشمند در اصفهان، پیشینه تاریخی افتخارآفرین را در اختيار ما قرار داده است.
وي با تأكيد بر اين كه در کشوری زندگی می‌کنیم که تمامی این ظرفیت‌ها برای توسعة صنعت گردشگری وجود دارد، گفت: متأسفانه از این ظرفیت‌ها استفاده لازم را نبرده‌ایم.
مدرس هاشمی با اشاره به رویکرد دانشگاه صنعتی اصفهان در این زمینه، به بیان تاریخچه آموزشی و پژوهشی این دانشگاه و افتخارآفرینی‌های متعدد علمی آن پرداخت و افزود: ظرفیت‌های دانشگاه صنعتی اصفهان باعث شد تا برنامه راهبردی مطابق با چشم انداز این دانشگاه در سال 1404 تدوین و تصویب گردد.
وی اضافه کرد: براساس این چشم انداز، دانشگاه صنعتی اصفهان بايد دانشگاهی با فضای علمی، پویا و کیفیت گرا با سه ویژگی مهم مرجعیت علمی و فناوری در آسیا، سرآمد در تربیت دانش‌آموختگان توانمند در تراز جهانی، اخلاق مدار و نقش‌آفرینی در توسعه کشور و تأثیرگذارترین دانشگاه در منطقه پیرامونی خود و یکی از سه دانشگاه برتر كشور در تحقق جامعه دانشگاهی محور باشد.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان، محیط زیست و آب را از جمله مهم‌ترین موضوعات مورد توجه اين دانشگاه عنوان كرد و ادامه داد: متأسفانه عدم توجه مسئولان دولتی به نکاتی که دانشگاهیان و پژوهشگران درگذشته متذکر شده بودند، ما را به جایی رسانده است که شرایط بحران را در زاینده‌رود می‌بینیم.
وي با اشاره به اين كه جهت‌گیری دانشگاه صنعتی اصفهان متناسب با موضوعات اصلی کشور مانند صنعت، کشاورزی، محیط زیست، اکوتوریسم و آب است، افزود: ظرفیت مناسب اين دانشگاه در حوزه محيط زيست و گردشگري به دانشكده منابع طبيعي، محدود نمي شود و مي توان از توانمندي هاي مركز فناوری اطلاعات و پ‍ژوهشكده هاي گوناگون این دانشگاه براي ارتقاي اين صنعت استفاده نمود.

***گردشگری باید محور توسعه پایداراستان اصفهان باشد

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان نیز در این نشست با بيان اين كه پیوند دستگاه‌های اجرایی و دانشگاه‌های کشور می‌تواند تأثیر بسزایی در توسعه کشور داشته باشد، گفت: در حالي كه از نظر ظرفیت‌های طبیعی، فرهنگی وگردشگری، کشور ایران جزو 10 کشور اول دنیا محسوب مي شود، لازم است موضوع گردشگری در توسعه پایدار کشور مورد توجه ویژه قرار بگيرد.
الله‌یاری، گردشگری را جزو سه صنعت نخست اقتصاد عنوان كرد و افزود: موضوعاتي مانند جنگ تحمیلی و تبلیغات منفی علیه جمهوری اسلامی ایران اين صنعت را در كشور تحت تأثیر قرار داد و البته نیاز داریم با تلاش بسیار مناسب موجب توسعه صنعت گردشگری در کشور شویم.
وي با اشاره به جایگاه ویژه استان اصفهان در زمینه گردشگری، این استان را نماد صنعت گردشگری ایران دانست و گفت: در حال حاضر حدود یک هزارو 900 اثر ملموس و ناملموس فرهنگی استان اصفهان در فهرست میراث ملی ایران به ثبت رسیده و حوزه گردشگری باید محور توسعه پایدار در این استان قرار گیرد.
مدیرکل امور روستایی استانداری اصفهان نیز در اين همايش حضور اقوام و ادیان مختلف را از جمله ویژگی‌های دینی، فرهنگی و اجتماعی مناسب 24 شهرستان این استان برشمرد و گفت: اكوتوريسم یک سفر مسئولانه به دل طبيعت برای لذت‌بردن از طبيعت با هدف حفظ طبيعت و بهبود رفاه مردم بومي مناطق است.
سعید انصاری، با بيان تأثیر ویژه استفاده از فناوری اطلاعات و شبکه‌های مجازی در صنعت گردشگری، بر لزوم استفاده مناسب از ظرفیت بخش خصوصی در این حوزه تاكيد كرد و افزود: بسیاری از روستاهای استان اصفهان می‌توانند به عنوان روستای هدف گردشگری قرار بگیرند.
مدیر کل اداره حفاظت از محیط زیست استان اصفهان، نيز با بيان اين كه میراث فرهنگی ریشه در دامان طبیعت دارد، گفت: متاسفانه عدم توجه به مباحث زیست محیطی در كشور، سالانه 30 ميليارد دلار خسارت وارد در بر دارد.
رحمان دانیالی با اشاره به اين كه 10 درصد از گردشگری قاره آسیا مربوط به اکوتوریسم است، سهم ايران از اين مقدار را پنج صدم درصد عنوان كرد وگفت: با توجه به اين كه 11 درصد خاک استان اصفهان جزو مناطق حفاظت شده است و 9 درصد نیز جزو مناطق شکار ممنوع می‌باشد، اگر برنامه‌ریزی درستي در این زمینه صورت بگيرد می‌توانیم عملکرد موفقی داشته باشیم.
عضو هيئت علمي دانشكده منابع طبيعي دانشگاه صنعتي اصفهان نیز در اين همايش به بيان طرح سطح‌بندی شهرستان‌های استان اصفهان براساس شاخص‌های توسعه گردشگری پرداخت وگفت: اگر بخواهیم به توسعه پایدار برسیم باید نگاه آمایشی را محور کارها قرار دهیم.
دكتر عليرضا سفيانيان با بيان لزوم شناخت اصول و مبانی آمایش سرزمین و اعتقاد به آن، وجود هماهنگی لازم در اين زمينه را بسيار مهم دانست و افزود: تاکنون در این طرح نیمی از شهرستان‌های استان اصفهان از نظر جاذبه‌ها، آداب و رسوم، صنايع، غذا، جلوه‌های طبیعی و غیره مورد بررسي قرار گرفته است.
وي شاخص بودن بسیاری از آثار تاریخی استان اصفهان را یکی از ویژگی‌های اساسی استان در زمینه گردشگری بيان كرد و افزود: از این ویژگی های منحصر به فرد می‌توان در مقیاس بین‌المللی گردشگری استفاده نمود.
سفيانيان، رویکرد سیستمی و یکپارچه به ظرفیت ها، در نظر گرفتن مقتضیات زمان و مکان با توجه به آینده و توسعه موزون را از مباحث اساسی آمایش سرزمین عنوان كرد و افزود: ضعف نگاه علمی و دانشگاهی به بخش‌های مختلف گردشگری و ساخت و سازهای نامناسب و ناهماهنگ برای بهره‌برداری از جاذبه‌های گردشگری از جمله مشكلات اين بخش به شمار مي رود.
گفتنی است: اين همايش یک روزه با همکاری دانشگاه صنعتی اصفهان، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان واداره کل حفاظت محیط زیست استان اصفهان صبح امروز در سالن همايش هاي دانشکده منابع طبیعی این دانشگاه برگزار شد.
http://www.tg-me.com/iutonline
👆👆👆
📸 #گزارش_تصویری/ هم اینک نشست پروژه مدیریت یکپارچه منابع آب زاینده رود
🔺با حضور مدیران ارشد وزارت نیرو، مدیران ارشد استان و محققان آلمانی انجام دهنده این طرح

@iutonline
🔻در نشست هم اندیشی در دانشگاه صنعتی اصفهان:

طرح مدیریت یکپارچه منابع آب رودخانه زاینده رود با همکاری علمی محققان ایران وآلمان

✳️نشست هم‌اندیشی طرح مدیریت یکپارچه منابع آب رودخانه زاینده رود، صبح امروز و با حضور مسئولین دانشگاه صنعتي اصفهان، پژوهشگران و مسئولان وزارت علوم و تحقيقات آلمان، مسئولين وزارت نيرو، حوزه آب استان اصفهان، در اين دانشگاه آغاز به كار كرد.

🔺رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان در اين مراسم، با ابراز خرسندي از ميزباني این نشست هم‌اندیشی با موضوع مهم آب در اين دانشگاه، گفت: آب موضوعي است که علاوه بر متخصصان، مردم عادی نیز با مشکلات و معضلات آن کاملاً آشنا هستند و یکی از اولویت‌های جدی کشوربه شمار می رود.
دکتر سیدمحمود مدرس هاشمی، با اشاره به قرار گرفتن كشور ايران در یک منطقه خشک و نیمه‌خشک، ادامه داد: از هزاران سال پیش تاکنون موضوع آب بسیار برای ما ارزشمند بوده و در فرهنگ ملي و ديني ما از اهمیت بسزایی برخوردار است.
وي با تأكيد بر نقش قنوات به عنوان یکی از محورهای توسعه کشاورزی در ايران، افزود: در کشور ما قنات هايي وجود دارد که با عمق بیش از 300 متر از هزاران سال پیش تاکنون قابل استفاده است و اين نشان دهنده توجه نیاکان ما به بهره‌برداری بهینه از آب مي باشد.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان، افزایش جمعیت، نیاز روزافزون به استفاده از آب، ایجاد صنایع آب بر و مدرنیته را موجب جدی‌تر و حادتر مشکلات در حوزه آب دانست و تصریح کرد: خشک‌سالی‌های اخیر در فلات مرکزی ایران، برداشت هاي بي حساب و بارگذاری بیش از توان اکولوژیکی، باعث بروز مشکلاتی در استفاده از آب زاینده‌رود شده است.
مدرس هاشمی، با اشاره به اين موضوع که ما امروز در استفاده از آب و تأمین آب با کمیت و کیفیت لازم دچار مشکل هستیم، تأكيد كرد: باید به این نکته نیز توجه داشته باشیم که ما امانت‌دار این امانت بزرگ برای نسل‌های آینده نيز هستيم و اين كار را در مدیریت منابع آب بسیار دشوارتر و پیچیده‌تر می‌کند.
وي تنها راه‌حل این مشکل را مدیریت یکپارچه، جامع‌نگر و علمی به موضوع آب زاینده‌رود عنوان كرد و افزود: خوشبختانه در پروژه‌ای که از سال‌های گذشته با همکاری محققان ایرانی و آلمانی انجام شده، مدیریت یکپارچه حوزه آبریز زاینده‌رود به طور درست و صحیح مدنظر این پروژه قرار گرفته است.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به دستاوردهاي علمي، آموزشي و پژوهشي فراوان اين دانشگاه در طول 40 سال فعاليت، گفت: دانشگاه صنعتی اصفهان در زمینه پیشبرد مرزهای دانش و تولید علم، مقالات بسیار کیفی را به دنیا عرضه داشته و تاکنون بیش از 2500 طرح صنعتی در زمینه‌های مختلف را با صنایع گوناگون اجرا کرده‌ است.
وي با بيان اين كه الگوی ایجاد فناوری و شرکت‌های دانش بنیان برای اولین بار توسط دانشگاه صنعتی اصفهان در کشور شروع به کار کرده و اولین و بزرگ‌ترین پارک علم و فناوری ایران نيز در اين دانشگاه وجود دارد، افزود: بايد با این توانمندی، بیش از پیش در رفع مشکلات و چالش‌های کشور و منطقه فعال باشيم و در همين راستا موضوع آب به عنوان یکی از چالش‌های اساسی کشور مورد توجه این دانشگاه است.
مدرس هاشمی تصريح كرد: دانشکده‌های کشاورزی، عمران و منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان به طور خاص و ویژه بر روی موضوع آب مشغول انجام کار هستند و در برخی دیگر از دانشکده‌ها نیز در موضوعات مرتبط با آب فعالیت‌های پژوهشی صورت می‌گیرد.
وي با اشاره به تأسیس پژوهشکده آب و فاضلاب دردانشگاه صنعتي اصفهان با هدف جهت‌دهی به فعالیت‌های پژوهشی، گفت: اين پژوهشكده به طور مستقیم با سازمان آب منطقه‌ای، شرکت آب و فاضلاب، شرکت آب و فاضلاب روستایی و سازمان محیط زیست همکاری می‌کند و خوشبختانه در طول چندسال گذشته فعالیت‌های بسیار خوبی در اين زمینه صورت گرفته است.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان، انجام ده‌ها پایان نامه کارشناسی ارشد و رساله دکترا در این خصوص، اجراي چندین طرح پژوهشی، رویدادهای کارآفرینی و فن‌آفرینی و برگزاري کنگره‌ها، کنفرانس‌ها و سمینارهاي متعدد در اين دانشگاه را نشان دهنده عزم جدی دانشگاه صنعتي اصفهان در ارائه راه‌حل‌های علمی برای مشکلات کشور در حوزه آب عنوان كرد.
وي با اعلام آمادگي دانشگاه صنعتی اصفهان برای همکاری در کلیه زمینه‌های پژوهشی مرتبط با مدیریت یکپارچه آب زاینده‌رود، ابراز اميدواري كرد: با همکاری و حمایت وزارت نیرو و سازمان‌های متولی برای عقد قرارداد، تفاهم‌نامه و جهت‌دهی فعالیت‌های پژوهشی دانشگاه، از ظرفیت محققین، استادان ودانشجویان در این زمینه استفاده گردد.
مدرس هاشمی، همکاری با کشور آلمان در این زمینه را در راستاي استفاده از تجربیات بین‌المللی بيان كرد و گفت: از دولت انتظار داریم علاوه بر توجه ویژه‌ به موضوع زاینده‌رود، تخصیص بودجه، همکاری، برنامه‌ریزی و استفاده از ظرفیت‌های علمی در استان، كشور و ظرفیت‌های بین‌المللی را مدنظر قرار دهد.
رییس هیات آلمانی پروژه مدیریت یکپارچه منابع آب زاینده رود نیز در این آئین با تأكيد بر ورود سیاستگذاران به موضوع زاينده رود، گفت: در طول هشت سال گذشته بر روی سه حوزه آشنایی با بستر رودخانه، جمع آوری اطلاعات و گردآوری ایده ها و تفکرات با کارشنان ایرانی كار كرديم.
دکتر شهروز مهاجری با ابراز خرسندي از اعتماد دو جانبه متخصصان ایرانی و آلمانی، گفت: مرزهای موجود بین کشورها در این پروژه مطرح نیست و به عنوان تیم آلمانی به دنبال منافع شخصی در این طرح نیستيم، چرا كه این پروژه متعلق به رودخانه زاینده رود است.
وي با اشاره به ورود ابزارآلات و استراتژی های مجموعه در این طرح، افزود: زمانی که با این ایده پروژه را آغاز کردم قول دادم، مدلی بیطرف را پیاده سازی و از تیم خلاق آلمانی برای پیشبرد این طرح استفاده نمايم.
رییس هیات آلمانی پروژه مدیریت یکپارچه منابع آب زاینده رود، توسعه یکپارچه در حوزه اقتصادی، منابع مرتبط و زمین های کشاورزی حاشیه زاینده رود را از جمله اهداف این طرح برشمرد و گفت: حوزه اقتصادی، زیست محیطی، رفاه و تعامل و نیز در نظر گرفتن اکوسیستم ها از دیگر موضوعات مورد بحث این طرح است.
مهاجري با اشاره به طراحی ابزارآلاتی در چارچوب این پروژه با متخصصان ایرانی در اصفهان و چهارمحال و بختیاری، افزود: در ارتباط با مانیتورینگ کیفیت آب در زاینده رود تحقیقاتی انجام شده تا طرح یکپارچه منابع زاینده رود به ثمر بنشیند.
وی مشارکت و در نظر گرفتن ظرفیت ها و همکاری را لازمه حل معضلات آبی عنوان كرد و تصریح کرد: استفاده از فناوری های نوین آلمان و آزمایش آن ها در ایران و آماده سازی نیروها با استفاده از موقعیت های دستگاه ها در دستور کار قرار دارد.
مهاجری، طرح بازسازی کانال های فاضلاب اصفهان را یکی از پروژه های پایلوت بيان كرد و افزود: تلاش می کنیم تا با انتقال سنسورهای حساس و فناوری جدید، فرآیندها را بهینه سازی و در بهره برداری از انرژی صرفه جویی کنیم.
وی با بیان تلاش زياد آلمان جهت بهینه سازی آب، گفت: در ایران بخش های زیادی وجود دارد كه از تکنولوژی های مثبت برخوردار نیستند، اما این در حالی است که وارد کردن تکنولوژی به آسانی صورت می گیرد.
رییس هیات آلمانی پروژه مدیریت یکپارچه منابع آب زاینده رود با تاكيد بر پتانسیل بالاي ايران در به کارگیری فناوری افزود: اگر مسوولان ایران فناوری های امروز آلمان را به کار بگیرند تحولات مثبتی در کل منطقه ایجاد خواهند کرد که سبب فاصله گرفتن از بحران می شود.
وی با بيان اين كه اجرای طرح یکپارچه سازی منابع آب، دیدگاه موسسات بین المللی مختلف را به این منطقه متمرکز نموده، گفت: زاینده رود و تالاب گاوخونی مورد حمایت های کشورهایی همچون هلند، فرانسه و ایتالیا قرار گرفته است.
پروژه مدیریت یکپارچه منابع آب رودخانه زاینده رود توسط محققان آلمانی، با حمایت وزارت علوم آلمان و وزارت نیرو ایران و با همکاری دانشگاه صنعتی اصفهان و مشارکت شرکت آب منطقه ای اصفهان طی 8 سال به انجام رسیده و اینک فاز دوم آن به اتمام رسیده است.
گفتنی است: نشست هم اندیشی پروژه مدیریت یکپارچه منابع آب رودخانه زاینده رود با همکاری پژوهشکده آب و فاضلاب دانشگاه صنعتی اصفهان و شرکت آب منطقه ای اصفهان تا فردا 19 آذرماه در دانشگاه صنعتی اصفهان ادامه دارد.
http://www.tg-me.com/iutonline
yaldaye_mehr.rar
2.3 MB
📸 #گزارش_تصویری #یلدای_مهر
جشن شب یلدای کانون خیریه بچه های آسمان دانشگاه صنعتی اصفهان برای 300 کودک کار

http://www.tg-me.com/iutonline
🔻بر اساس اعلام شركت آبفاي استان اصفهان:

دانشگاه صنعتی اصفهان با کاهش 39 درصدی، پیشتاز در بهره وری مصرف آب

✳️براساس اعلام شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان، دانشگاه صنعتی اصفهان با کاهش 39 درصدی مصرف آب، دستگاه برتر استان در صرفه جویی این ماده حیاتی شناخته شد.

🔺در این رکورد که حاصل ارزیابی ها از هفت ماهه نخست سال جاری از جمله تابستان است، دانشگاه صنعتي اصفهان نسبت به زمان مشابه سال گذشته، بيش از 39 درصد در مصرف آب صرفه جویی نموده است.
مدير عامل شركت آبفاي استان اصفهان در نامه ای با ابراز قدردانی از مديريت علمي دانشگاه صنعتي اصفهان در اين زمينه؛ به كارگيري اقلام كاهنده مصرف آب، توسعه بازچرخاني آب خاكستري و ساير اقدامات فني در تمامي تأسيسات، دانشكده ها و واحدهاي مسكوني را از جمله دلايل كسب اين موفقيت عنوان كرد.
در بخشي از تقديرنامه شركت آبفاي استان اصفهان آمده است:
دانشگاه صنعتي اصفهان يكي از قطب هاي مهم آموزشي كشور است كه تاكنون فرهيختگان و اساتيد بزرگي را به جامعه علمي كشور عرضه كرده است.
اين بار حسن شهرت و اثرگذاري اين نهاد فرهنگي و آموزشي در حوزه مديريت مصرف بهينه آب تجلي يافته تا در جهت عمل به مسئوليت هاي اجتماعي و به مدد حركت و اقدام جهادي، ميانگين مصرف آب در اين واحد دانشگاهي عظيم كه به لحاظ وسعت و پراكندگي واحدهاي آموزشي زبانزد است در هفت ماهه نخست سال 1397 بيش از 39 درصد نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل كاهش يابد.
شركت آبفاي استان اصفهان بر خود لازم مي داند اين تلاش ها و فعاليت هاي قابل توجه را ارج نهاده و با اهداي اين لوح تقدير از مديريت، استادان، كاركنان و دانشجويان محترم دانشگاه صنعتي اصفهان صميمانه تقدير و تشكر كند.
گفتنی است: تشکیل شورای راهبری مدیریت سبز، بهینه سازی مصرف انرژی، مدیریت آب و استفاده از پساب، مدیریت منابع، پسماند و اقلام مصرفی و طرح توسعه تصفیه خانه فاضلاب و توسعه شبکه آبیاری قطره ای از جمله مهمترین دستاوردها و سیاست های دانشگاه صنعتی اصفهان در حوزه مدیریت سبز وکاهش مصرف آب است که از سال ها قبل این دانشگاه را به برترین دانشگاه کشور در بهره وری مصرف آب مبدل ساخته است.
http://www.tg-me.com/iutonline
🔻برای نخستین بار در کشور:

اجراي شیوه ای نوین در افزایش کیفیت و ظرفیت تولید PVC توسط محقق دانشگاه صنعتی اصفهان

✳️عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان با ارائه شیوه ای نوین در تولیدPVC، ضمن افزایش کیفیت و نرخ تولید و کاهش انرژی و هزینه تولید این محصول، عنوان يكي از طرح هاي برتر وزارت علوم را به خود اختصاص داد.

🔺این طرح با عنوان "تدوین دانش فنی افزایش تدریجی آغازگر برای بهبود خواص محصولPVC و كاهش مدت زمان واكنش" توسط دكتر نسرين اعتصامي دانشيار دانشكده مهندسي شيمي دانشگاه صنعتي اصفهان ارائه شده است.
عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به اهمیت صنعت پلیمر به عنوان یکی از شاخه های ارزشمند صنایع پتروشیمی، گفت: از مهم ترین محصولات این صنعت پلی وینیل کلراید است که عموم مردم آن را با نام پي وي سي(PVC) مي شناسند.
اعتصامی با بیان این کهPVC یکی از پرمصرف ترین ترموپلاست ها در دنیا است، تصریح کرد: کاربردهای متنوع، قیمت پایین، وزن کم، شفافیت و انعطاف پذیري آن سبب شده تا با تولید بیش از 37 میلیون تن در سال، بعد از پلی اتیلن و پلی پروپیلن بیشترین پليمر تولیدی در دنيا باشد.
وی با اشاره به کاربردهای متعدد این پلیمر محبوب در صنایع گوناگون، افزود: صنايع ساختماني مانند ساخت انواع لوله هاي آب و فاضلاب، درب و پنجره، دكوراسيون و تزيينات، عایق سيم هاي برق، صنايع پوشاك و چرم مصنوعي، بطری های گوناگون، صنعت اسباب بازي، تجهيزات پزشكي، صنايع بسته بندي و حمل و نقل، از جمله کاربری های این ماده مهم است.
عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان بیان کرد: شیوه پلیمریزاسیون تعلیقی یکی از چهار روش تولید این محصول در دنیا است که قریب به 80 درصد از PVC دنیا به این روش تولید می شود.
اعتصامی با اشاره به ابعاد و چالش های پیش روی تولید این محصول اضافه کرد: این روش درصنعت بصورت ناپيوسته و در رآكتورهاي همزن دار انجام می شود که با توجه به مدت زمان طولاني واكنش، سرعت تولید محصول پايين است و با عنایت به این که همه مواد اوليه از ابتدا به رآكتور وارد مي شود، احتمال عملكرد نامناسب كاتاليست و يا انتقال حرارت نامناسب سبب بروز خطر انفجار،آسيب رسيدن به تجهيزات رآكتور و يا تولید محصول معيوب مي گردد.
وی با بیان این که عموماً افزایش نرخ تولید مستلزم توسعه تکنولوژی و سرمایه گذاری کلان است، افزود: يكي از برتري هاي اين طرح آن است كه بدون نياز به فناوری های پيچيده و صرفاً با تغییراتي در روش های عملياتي توانسته است تولید پذیری رآكتور را تاحد زيادي افزایش دهد.
عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی اصفهان ادامه داد: در روش های کنونی تولید PVC، سرعت واكنش در ابتداي فرآيند کم و در انتها افزایش می یابد که سبب عدم بهره برداری مناسب از ظرفیت سرمايشي رآكتور می شود.
اعتصامی بیان کرد: در این طرح با تزريق تدريجي یک کاتالیست خیلی تُند با نیمه عمر پایین و تجزیه سریع آن، ضمن ثابت نگه داشتن سرعت واکنش در طول مدت پليمريزاسيون و بهره برداری حداکثری از ظرفیت سرمايشی رآكتور، مي توان محصول مورد نظر را در مدت زمانی بسيارکمتر به دست آورد.
وی با اشاره به اين كه اجرای این طرح به دليل مشكلات انتقال و نگهداري مواد اوليه واكنش، در شركت پژوهش و فناوري پتروشيمي واحد جنوب كشور( ماهشهر) انجام شد، گفت: بر این اساس، طراحی و ساخت یک سامانه آزمایشی كامل، شامل رآكتور، كندانسور و مجموعه دستگاه هاي لازم، با امکان بهره برداری در دیگر پروژه ها، و نيز سنتز و تهيه کاتالیست تُند مورد نیاز برای این فرآیند در کشور از جمله دستاوردهای ديگر این طرح است.
دانشیار دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان این که این فناوری پیش از این در اختیار چند شرکت خارجی ازکشورهای آلمان، اسپانيا و روسيه بود، تصریح کرد: امروز با افتخار مي توان گفت دانش فني اين فرآيند در داخل كشور نيز قابل اجراست.
اعتصامی اضافه کرد: ایمنی بسیار بالای این فرآیند، كاهش بيش از 45 درصدي زمان واكنش، افزايش قابل ملاحظه ظرفيت توليد براي اولين بار در كشور، بهبود خواص محصول،كاهش هزينه ها و انتشار 5 مقاله در مجلات معتبر بين المللي از جمله دستاوردهاي انجام این طرح به شمار مي رود.
وی ادامه داد: با توجه به سابقه پژوهشي دانشگاه صنعتي اصفهان در زمينه PVC، اين دانشگاه به عنوان "قطب پژوهشي پلي وينيل كلرايد" وزرات نفت تعيين و تصويب شده است.
محقق دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی اصفهان در پایان تصریح کرد: این طرح که در قالب یک اختراع
با عنوان " فرآيند پليمريزاسيون وينيل كلرايد با افزايش تدريجي آغازگر" به ثبت رسیده، عنوان يكي از طرح هاي پژوهشی برتر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1396 را به خود اختصاص داد.
http://www.tg-me.com/iutonline
🔻با امضای سند راهبردی پژوهشکده فولاد:

انتخاب دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان قطب پژوهشی فولاد ایران

✳️در حاشیه نخستین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران، سند راهبردی پژوهشکده فولاد دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان قطب پژوهشی فولاد ایران میان رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان و مدیران عامل شرکت فولاد مبارکه و شرکت فولاد هرمزگان به امضاء رسید.

🔺معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به جایگاه برجسته این دانشگاه در پژوهش های حوزه فولاد کشورگفت: این دانشگاه با پشتوانه عظیم استادان و پژوهشگران برجسته و توانمند این عرصه و کسب رتبه اول کشور در علم مواد، همکاری مؤثری را با صنایع فولادی کشورآغاز نموده است.
دکتر محمدجواد امیدی افزود: بر این اساس و مطابق با مأموریت جدید پژوهشکده فولاد دانشگاه صنعتی اصفهان، این پژوهشکده با مشارکت هلدینگ شرکت فولاد مبارکه شامل فولاد مبارکه اصفهان و فولاد هرمزگان، مأموریت ارتقا پایداری صنعت فولاد در سطح ملی و منطقه ای را در دستور کار قرار داده که در انجام این مهم، نوآوری و تجاری سازی پژوهش های تقاضامحور، آینده محور و خلاقانه مورد توجه ویژه قرار گرفته است.
وی با بیان دیگر ابعاد این سند راهبردی تصریح کرد: در این سند با پیش‌بینی اختصاص یک هزارو 100 میلیارد ریال براي يك برنامه پنج ساله، فعالیت‌های این پژوهشکده در 7 محور مختلف سازمان دهي شده است؛ به گونه‌ای که با همکاری شبکه اي از متخصصین و پژوهشگران سراسرکشور راهبری و مدیریت صنعت فولاد با رویکردی نوین پایه‌ریزی شود.
امیدی اضافه کرد: توسعه تولید فولادهای جدید با ارزش افزوده بالا، توسعه فناوری و افزایش بهره وری با بهینه سازی فرآیندهای تولید و بهبود عملکرد تجهیزات، مدیریت پسماند، پساب و ضایعات صنعتی، مطالعه و بررسی توسعه زیرساخت ها و ابزارهای صنعت تولید فولاد، تدوین استانداردها و ارتقاء دانش فنی پرسنل بهره بردار و انتقال تکنولوژی، تدوین استراتژی تأمین مواد اولیه، افزودنی ها و مواد مصرفی در صنعت فولاد با ملاحظات کمی و کیفی و توسعه و بروزرسانی آزمایشگاه ها و واحدهای پایلوت، عناوین حوزه های تخصصی این پژوهشکده می باشد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی اصفهان ادامه داد: استفاده از ظرفیت های موجود در دانشگاه ها و مراکز علمی وپژوهشی مشتمل بر متخصصان و اعضای هیئت علمی و بهره گیری از دانشجویان تحصیلات تکمیلی و امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی جهت انجام پژوهش های کاربردی، اجرای پروژه های نوآورانه توسط مراکز نوآوری و شرکت های استارتاپی و پرورش و اثبات ایده، از جمله ابعاد همکاری این پژوهشکده با صنعت فولاد کشور خواهد بود.
وی بیان کرد: تدوین دانش فنی و توسعه فناوری، امکان سنجی تولید صنعتی و انجام مطالعات اقتصادی، تهیه طرح کسب وکار، طراحی و مهندسی، صنعتی سازی محصولات شرکت های استارتاپی و تجاری سازی فناوری های نوین و ساخت، اجرا، راه اندازی و بهره برداری از واحدهای صنعتی، دیگر مؤلفه های تعامل پژوهشکده فولاد دانشگاه صنعتی اصفهان با صنایع این حوزه را شکل خواهد داد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی اصفهان در پایان ابراز امیدواری کرد که امضای سند راهبردی پژوهشکده فولاد این دانشگاه، سبب ارتقاء صنعت فولاد کشور در بخش های مختلف گردد.
گفتنی است: سند راهبردی پژوهشکده فولاد دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان قطب پژوهشی فولاد ایران، دوشنبه 17 دی ماه در حاشیه نخستین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران میان رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان و مدیران عامل شرکت فولاد مبارکه و شرکت فولاد هرمزگان به امضاء رسید.
http://www.tg-me.com/iutonline
🔻معاون وزیر علوم در دانشگاه صنعتی اصفهان:

کنکور سراسری سال 98 صرفاً برای رشته محل های پرمتقاضی/ معرفی رشته محل های بدون کنکور

✳️معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری صبح امروز و در نشست شورای معاونان آموزشی دانشگاه های منطقه 6 کشور در دانشگاه صنعتی اصفهان، از برگزاری کنکور 98 صرفاً برای رشته محل های پرمتقاضی خبر داد.

🔺معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دراین نشست با بیان این که وضعیت غیرقابل قبول رشد کمی در حوزه آموزش عالی توجه همه مسئولان و دست اندرکاران را به خود معطوف داشته است گفت: این رشد غیرمنطقی سبب شده که امروز در اکثر مناطق و شهرهای کوچک، مراکزی وابسته به وزارت علوم تشکیل شود و به ارائه خدمات با کیفیت بسیار پایین بپردازند.
دکتر مجتبی شریعتی نیاسر افزود: از سال 1393 مهار رشد کمی مراکز آموزش عالی به عنوان یک پروژه در دستور کار وزارت علوم قرار گرفت که به رغم فشارهای بسیار زیاد، از توسعه بی رویه و رشد کمی غیرمنطقی مراکز آموزش عالی جلوگیری شد.
وی کیفی سازی را گام بعدی در راستای ارتقاء آموزش عالی کشور عنوان کرد و ادامه داد: سه شعار محوری کنترل کمی، ارتقا کیفی و اقتدار و هماهنگی، از جمله برنامه های این وزارتخانه از ابتدا بوده که موضوع رشد کمی تاحد بسیار زیادی مهار شد اما در ارتقاء کیفی نیاز به فعالیت های فراوان داریم.
معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، مدیریت منطقه ای را ازجمله کلیدواژه های اصلی آمایش آموزش عالی کشور دانست و افزود: بر این اساس لازم است نظام تصمیم سازی آموزش عالی در مناطق مختلف کشور متمرکز شده و دانشگاه های مطرح و بزرگ منطقه ای با محوریت در این تصمیم سازی، خرد جمعی و همفکری دیگر مراکز را به سمت تصمیم گیری در ستاد هدایت نمایند.
شریعتی نیاسر با اشاره به مأموریت گرایی به عنوان دیگر کلیدواژه اصلی آمایش آموزش عالی کشور تصریح کرد: برنامه محوری از رموز موفقیت فردی و اجتماعی همه انسان ها است و بنابراین لازم است مدیران بخش های مختلف آموزش عالی ضمن تعیین مأموریت مجموعه تحت مدیریت خود، آن بخش را صرفاً در راستای اهداف و مأموریت های تعریف شده هدایت نمایند.
وی اضافه کرد: با توجه به کثرت دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی در کشور، ضروری است اهداف و زمینه مأموریت دانشگاه ها مشخص و مراکز آموزش عالی منطبق بر زمینه تعریف شده برای فعالیت خود و نیز رده های تعیین شده برای جذب دانشجو حرکت کنند.
معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تأکید کرد: ضروری است تا در راستای این مأموریت گرایی رشته ها ی دانشگاهی بازتعریف و رشته هایی که در راستای برنامه های دانشگاه ها نیستند حذف شوند.
شریعتی نیاسر،ساماندهی و متمرکز کردن ظرفیت های آموزش عالی را دیگر کلید واژه مهم آمایش آموزش عالی کشور دانست وگفت: ضروری است تا با یک برنامه منسجم نظام های متفرقه و پراکنده دانشگاهی یکپارچه شده و از ظرفیت های آن ها به نحو مطلوب استفاده گردد.
وی ادامه داد: قائل به این هستم که کنکور بصورت متمرکز در همه سطوح حذف شود اما این موضوع به صورت زودهنگام قابل تحقق نیست و شاید تا سه سال آینده به طول انجامد.
معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان این که تا امسال بیش از 85 درصد داوطلبان برمبنای سوابق تحصیلی به دانشگاه می روند، افزود: 25 اسفندماه سال جاری رشته محل هایی که کنکور آن ها حذف می شود معرفی و در سال 98 صرفاً درصد کمی از رشته محل های پرمتقاضی از طریق کنکور دانشجو خواهند گرفت.
شریعتی نیاسر در پایان تصریح کرد: پیش بینی می شود با این تدبیر، ضمن کاهش درصد قابل قبولی از داوطلبان کنکور در سال آینده، فشار و بار روانی خانواده ها نیز کاهش پیدا کرده و زمینه لازم برای حذف کنکور از دیگر رشته ها در سال های بعد فراهم گردد.

افتخارات علمی و صنعتی مرهون تلاش های دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی است


رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان نیز در ابتدای این نشست با اشاره به افتخارات کم نظیر آموزش عالی کشور در چهل سال بعد از انقلاب اسلامی، این دستاوردها را حاصل تلاش ها وخدمات اعضای هیئت علمی، دانشجویان و دانشگاهیان عنوان کرد.
دکتر سید محمود مدرس هاشمی افزود: افتخارات کسب شده در سایر حوزه های غیر از آموزش عالی همچون صنعت هسته ای، صنایع دفاعی و صنایع مختلف تولیدی نیز مرهون تلاش های دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی در تربیت دانش آموختگان توانمند به منظور تأثیرگذاری در این عرصه ها است.
وی با اشاره به جایگاه مناسب کشور در حوزه آموزش، این دستاورد را برگرفته از تلاش های مدیران این عرصه دانست و افزود: پس از تهران، دانشگاه های منطقه شش کشور درکنار دانشگاه های بزرگ و تأثیرگذار این منطقه، از جمله مراکز آموزش عالی پرظرفیت، توانمند و پرتلاش در کشور هستند.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان اضافه کرد: مباحث آمایش آموزش عالی ومأموریت گرایی، تعیین و افزایش اختیارات داننشگاه ها در سطوح مختلف و امکانات، تجهیزات و بودجه از جمله موضوعات مهم آموزش عالی کشور است که به رغم فعالیت مناسب این دانشگاه ها بر کیفیت دانشگاه ها و خروجی آن ها اثر گذاشته و لازم است دراین خصوص تمهیدات لازم پیش بینی گردد.
مدرس هاشمی ابراز امیدواری کرد که با تلاش های معاونت آموزشی و دیگر بخش های وزارت علوم، زمینه حل این مشکلات فراهم گردد.
گفتنی است: نشست شورای معاونان آموزشی دانشگاه های منطقه 6 کشور با حضور معاون آموزشی وزیر علوم و رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان و معاونان آموزشی دانشگاه و مراکز آموزش عالی این منطقه صبح امروز در در محل سالن کنفرانس حوزه ریاست دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.
http://www.tg-me.com/iutonline
🔻نهم و دهم بهمن ماه:

دانشگاه صنعتی اصفهان، میزبان مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های سراسرکشور

✳️شصت و هفتمین گردهمایی سراسری مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور، نهم و دهم بهمن ماه با حضور معاون فرهنگی اجتماعی وزیر علوم در دانشگاه صنعتي اصفهان برگزار می شود.

🔺در این گردهمایی که با حضور دکتر غلامرضا غفاری معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و دیگر مدیران این وزارتخانه برگزار می شود، بیش از یکصد و بیست تن از مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی كشور درخصوص موضوعات فرهنگی دانشگاه ها به گفتگو و تبادل نظر خواهند پرداخت.
جلسات سخنرانی‌، کارگاه‌ها و نشست‌های مشترک با موضوعاتي همچون دانشگاه اجتماعی، مسئولیت‌های اجتماعی و سیاست گذاری فرهنگی در دانشگاه، از جمله برنامه هاي اين گردهمایی دو روزه خواهد بود.
گفتني است: شصت و هفتمین گردهمایی سراسری مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور، روزهای نهم و دهم بهمن ماه در محل دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار خواهد شد.
http://www.tg-me.com/iutonline
🔻#دعوتنامه
پوشش خبری گردهمایی سراسری مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های کشور

🔹با حضور دکتر غلامرضا غفاری معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری

🗓زمان برگزاری آئین افتتاحیه: سه شنبه مورخ 97/11/9 از ساعت 8:30 صبح
🚩مکان: تالار شهید فتوحی دانشگاه صنعتی اصفهان

📲 www.tg-me.com/iutonline
2024/09/23 14:38:34
Back to Top
HTML Embed Code: