Telegram Web Link
👆👆👆👆👆👆

📸 هم اینک / #گزارش_تصویری همایش ملی بررسی نحوه همکاری دانشگاه های ایران با سازمان پژوهش های هسته ای اروپا(CERN) با حضور معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات وفناوری، مدیران پژوهشی این وزارتخانه، معاونین پژوهش وفناوری دانشگاه های بزرگ کشور و نیز اعضای هیئت علمی مرتبط با این سازمان علمی پژوهشی در دانشگاه صنعتي اصفهان
🔻در همایشی با حضور معاون پژوهشی وزیر علوم عنوان شد:

عزم دانشمندان ایرانی برای ارتقاء همکاری ها با سازمان پژوهش های هسته ای اروپا(CERN)

✳️همایش ملی بررسی نحوه همکاری دانشگاه های ایران با سازمان پژوهش های هسته ای اروپا(CERN) عصر امروز و با تأکید بر ارتقاء همکاری ها با این مؤسسه علمی بین المللی، در دانشگاه صنعتی اصفهان خاتمه یافت.

معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم در این گردهمایی گفت: در مجموعه وزارت علوم اصولاً حوزه مطالعات و علوم بنیادین بعنوان موتور جلوبرنده تحقیقات در حوزه‌های دیگر از اهمیت زیادی برخوردار است كه یکی از حوزه هاي بسیار مهم آن فیزیک است.

دکتر مسعود برومند افزود: در دنیا به دلیل اهمیت تحقیقاتی که در این حوزه صورت می‌گیرد پروژه‌های مشترک بین‌المللی بسیاری طراحی شده است که یکی از مهم‌ترین و قدیمی‌ترین پروژه‌ها، سرن (SERN) است.

* تأکید بر لزوم حمایت از تحقیقات در زمینه علوم هسته‌ای/ ایجاد ارتباطات بین‌المللی به منظور افزایش ظرفیت ها

وی با بیان این که در گذشته نیز کشور ما در توسعه پروژه سرن مشارکت داشته و تجهیزاتي را ساخته و به عنوان سهم خودش دراین مجموعه ارائه کرده است، تصریح کرد: مجموعه‌های تحقیقاتی ما شامل دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها دراین حوزه فعاليت داشته‌اند ولي الان به جایی رسیده‌ایم که برای توسعه فعالیت‌ها نیازمند برنامه‌ریزی دقیق‌تر و مشارکت و همفکری هستیم و لازم است این همفکری و هم‌اندیشی را دانشمندان فیزیک ما انجام دهند.
معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم با اشاره به مشارکت بسیار مناسب کشور در این حوزه، بیان کرد: بخشی از انتشارات علمی ما که بسیار رشد پیدا کرده است در همین زمینه می باشد.
برومند با تأکید بر لزوم حمایت از تحقیقات در زمینه علوم هسته‌ای، گفت: نکته بسیار مهم که در این حوزه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است موضوع فیزیک است اما آنچه که در این تحقیقات صورت می‌گیرد با بقیه حوزه‌های علوم ارتباط تنگاتنگی دارد.
وی شيمي به عنوان یکی از پایه‌های اساسی علم و نیز بسیاري از علوم فنی و مهندسی، برق، مکانیک، سازه ها و مواد پیشرفته را از دیگر رشته های مرتبط با تحقیقات در حوزه علوم هسته ای دانست و بیان کرد: بسیار مهم است که تحقیقات در این حوزه بتواند ارتباط خود را با حوزه‌های کاربردی تر برقرار نماید.
معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم نتیجه این اتفاق را مؤثر در پیشبرد فناوری‌های صلح‌آمیز در زمینه های علوم هسته‌ای قلمداد کرد و افزود: این همان چیزی است که الان در مجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به خوبی صورت می‌گیرد.
برومند با بیان این که در حال حاضر میزان رشد انتشارات علمی ما در دنیا در زمره نخستین کشورهاست، بیان کرد: به طور طبیعی انتشارات در حوزه علوم پایه مانند شیمی و فیزیک سهم قابل توجهی را تشکیل می‌دهد و بخش قابل توجهی از حدود 54 هزار انتشار نمایه شده بین‌المللی، به فیزیک و دیگر علوم پایه اختصاص دارد.
وی با تأکید بر ظرفیت های گسترده کشور در این رشته پر اهمیت، اضافه کرد: با ایجاد ارتباطات بین‌المللی که از گذشته شروع شده و با این چنین جلساتی آن را توسعه خواهیم داد، مشارکت ما در پروژه‌های بین‌المللی نسبت گذشته بیشتر خواهد شد و طبیعتاً می‌تواند دستاوردهای بهتری برای کشور فراهم نماید.

*
دانشگاه صنعتی اصفهان مبتکر الگوهای جدید در حوزه فناوری و نوآوری

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان نیز در این همایش، با تبریک ایام ولادت با سعادت پیامبر اکرم و امام صادق (ع) گفت: امروز برگزاری چنین رویدادها و همایش‌هایی در حوزه علم و فناوری در کشور ما نهادینه شده و به یک کار روزمره برای بسیاری از دانشگاه‌ها تبدیل شده است.
دکتر سید محمود مدرس هاشمی افزود: با همتی که دانشگاهیان، دانشمندان و نخبگان ما داشتند در سال‌های اخیر از یک رشد علمی چشمگیر و خیره‌کننده برخوردار بوده‌ایم وبراساس مستندات بین المللی، در سال 2017 رشد تولیدات علمی ایران هشت و 9 دهم درصد بوده كه در واقع رشد اول دنیا تلقی می‌شود.
وی ادامه داد: ما در سال 2012 ، یک و سه دهم درصد از تولید علم دنیا را داشته‌ایم و در شش ماهه اول سال 2018 این عدد به دو و یک دهم درصد افزایش پیدا کرده است.
استاد دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان این که در سال 2012، Hindex کشور، 150 بوده و این عدد در سال 2017 به 257 ارتقا پیدا کرده است، تصریح کرد: در این سال ها تعداد دانشگاه‌های ما در رتبه‌بندی‌های مختلف علمی بین‌المللی افزایش چشمگیری داشته است.
مدرس هاشمی بیان کرد: به عنوان نمونه در رتبه بندی تایمز كه یکی از رتبه‌بندی‌های معتبر دنیا است در سال 2013 فقط یک دانشگاه از ایران حضور داشته که در سال 2018 ، تعداد 18 دانشگاه از ایران در این رتبه‌بندی حضور پیدا کردند.
وی با بیان این که در حوزه‌های فناوری، نوآوری، پارک‌ها، شهرک‌ها و بسیاری از این موارد رشد چشمگیري را در سال‌های اخیر شاهد
بوده و امید است تا با استمرار این همکاری ها مشارکت بیشتری در این علم داشته باشیم.

شایان ذکر است: سرن(SERN) آزمایشگاه تحقیقات هسته‌ای اروپا و محلی برای تجمع دانشمندان جهت بررسی آخرین پیشرفت‌های علمی در زمینه هسته‌ای و ذرات و تکنولوژی‌های اطراف آن است که در سال ۱۹۵۴ تاسیس شد و وظیفه اصلی آن یافتن و مطالعه ساختار ماده در کوچکترین ابعاد قابل دسترس است.
این آزمایشگاه از نظر انرژی و فناوری های طراحی و ابداع شده درآن، قادر به بررسی ماده در ابعاد بسیار ریز و اجزای سازنده هسته‌ها، دستیابی به شرایط اولیه تکوین جهان هستی در مقیاس قابل کنترل آزمایشگاه و بخصوص نوع جدیدی از ماده هسته‌ای است که امید می‌رود در آینده منجر به فناوری‌های بسیار بدیع شود.
در این همایش که با حضور معاونین پژوهش وفناوری دانشگاه های بزرگ کشور و نیز اعضای هیئت علمی مرتبط با این سازمان علمی پژوهشی برگزار شد، دکتر مارتین گاستال معاون رئیس سرن در امور کشورهای خاورمیانه، خانم دکتر Archana Sharma از آشکار ساز CMS سرن، دکتر محمدی و دکتر خاکزاد از پژوهشگاه دانش‌های بنیادی، دکتر بقراطی از دانشگاه دامغان و خانم دکتر عبیده جعفری، دکتر غلامی و دکتر بخشیان از اعضای هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان، سخنرانی کردند.

http://www.tg-me.com/iutonline
بودیم، اضافه کرد: همه این ها به برکت تلاش و همت نخبگان، دانشگاهیان، استادان و دانشجویانی است که در دانشگاه‌ها به ویژه دانشگاه‌های معتبرکشور مشغول آموزش و تحقیق هستند و این در حالی است که همه ما می‌دانیم از مشکلات، کمبودها و نقایص بسیاری در دانشگاه‌ها رنج می‌بریم.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به پایه گذاری زیرساخت های بسیار ارزشمند در طول 40 سال گذشته در این دانشگاه، بیان کرد: ارائه حدود 50 هزار دانش آموخته ممتاز، رشد چشمگیر مقالات علمی، ارائه الگوهای جدید در حوزه فناوری و نوآوری همچون تأسیس پارک‌های علم و فناوری و ایجاد شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان بعنوان بزرگ‌ترین پارک علم و فناوری کشور است طی دو دهه گذشته، از جمله دستاوردهای مهم این دانشگاه است.
مدرس هاشمی با اشاره به تدوین و تصویب برنامه تحول راهبردی دانشگاه صنعتی اصفهان در سال گذشته، افزود: در این برنامه راهبردی هفت هدف کلان به عنوان اهدافی که ما را به قله چشم‌انداز دانشگاه در سال 1404 خواهد رساند تدوین شده است.
وی بین‌المللی شدن را یکی از اهداف هفت گانه این دانشگاه در این طرح دانست و بیان کرد: اگرچه دانشگاه‌های مختلف دنیا امروز نیم‌نگاهی به رتبه بندی ها دارند و تلاش می‌کنند در رتبه‌بندی‌ها جایگاه خوبی را به دست بیاورند اما بین‌المللی‌شدن الزاماً مترادف با جایگاه خوب در رتبه‌بندی‌ها نیست و از دید ما بین‌المللی‌شدن به مفهوم قرار گرفتن دانشگاه در کاروان و جریان علم و فناوری دنیا می باشد.
مدرس هاشمی ادامه داد: در سال های گذشته و با تمهید وزارت علوم،دانشگاه‌هایی با عنوان کانون‌های هماهنگی ارتباط با دانشگاه‌های دنیا در نظر گرفته شدند که دانشگاه صنعتی اصفهان نیز به عنوان کانون‌ هماهنگی ارتباط با مراکز معتبر کشور سوییس در نظر گرفته شد که خوشبختانه گام‌های بسیار خوبی در این زمینه برداشته شده است.
وی مؤسسه سرن را از معتبرترین مراکز پژوهشی و پژوهشگاه‌هاي دنیا دانست و اضافه کرد: همکاران ما در دانشکده‌های مختلف، به ویژه در دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی اصفهان از سال‌های گذشته ارتباطات بسیار خوبی را با این مجموعه علمی داشته‌اند و مقالات متعددی را به صورت مشترک به چاپ رسانده‌اند.


SERN*** تجلی یک همکاری صلح‌آمیز بین‌المللی و مفید برای همه کشورها

رئیس این گردهمایی علمی نیز گفت: در حال حاضر علم دنیا به جایی رسیده است که یک دانشمند نمی‌تواند در خانه خودش بنشیند و به کشفیات بپردازد.
دکتر احمد شیرزاد افزود: در سرن (SERN)بيش از صد كشور مشاركت دارند و هر کشور به فراخور وضعیت خودش مشغول همکاری است. بنابراین سرن تجلی یک همکاری صلح‌آمیز بین‌المللی است و برای همه کشورها نیز سود و فایده دارد.
وی با بیان این که به همین نسبت هم مثلاً در ایران یک محقق نمي تواند به طور جداگانه به کار ذرات بنیادی و همکاری با سرن بپردازد، بیان کرد: حتماً به آن نیاز داریم که با یک نقشه و یک برنامه مشخص همه دانشگاه‌ها را در این موضوع سهیم نماییم.
عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان با تأکید بر نقش هدایت و همراهی وزارت علوم در این زمینه، تصریح کرد: در سطح کشور یک تجربه جدید است كه بتوانیم یک همکاری بین دانشگاهی و بین دانشکده‌های مختلف یک دانشگاه را تجربه کنیم و از این جهت فکر می‌کنم دستاوردهای خیلی بزرگی برای آینده ما خواهد داشت.


*** کیفیت همکاری ها ایران بسیار فراتر از انتظارات سرن بوده است

استاد دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی شریف نیز در این همایش با بیان این که شروع همکاری دانشگاه‌های ایران و وزارت علوم با سرن به سال 1371 باز می‌گردد، گفت: حدود 9 سال طول کشید تا یک توافق‌نامه میان وزارت علوم و مجموعه سرن امضا شد و تاکنون 17 سال است که این همکاری ادامه دارد.
دکتر رضا منصوری افزود: با توجه به اینکه هزینه‌های ریالی که ایران انجام داده است در مقایسه با کشورهای دیگر بسیار اندک است، دستاورد های بسیار مهمی به دست آمده و مستقل از هر اشکالی که در طول این سال‌ها داشته‌ایم نتیجه این همکاری‌ها نشان می‌دهد که ایران توانسته است به لحاظ کیفی بسیار بیشتر از انتظاری که خود سرن داشته است همكاري نماید.
وی با ابراز خرسندی از جدیت وزات علوم طی یکسال گذشته برای همکاری بیشتر با سرن، بیان کرد: قبلاً فقط پژوهشگاه ذرات بنیادی در این زمینه فعال بود اما اکنون به دنبال آن هستیم كه مشارکت دانشگاه‌ها بسیار گسترده‌تر از قبل شود.
دانشمند فیزیک دانشگاه صنعتی شریف تصریح کرد: هم اكنون در سرن ده ها پروژه مختلف علمی در زمینه‌های مختلف در حال انجام است و اعضای وابسته که کوچک‌ترین آن ها پاکستان است نزديك به يك و نيم میلیون یورو در سال پرداخت می نمایند.
منصوری، اضافه کرد: ما در 17 سال گذشته كمتر از مبلغي كه كشور پاكستان در طول يك سال پرداخت كرده است را پرداخته ايم و با این شرایط دستاوردهای ما نشان می دهد که نقش مان كمتر از پاکستان ن
👆👆👆👆👆👆
چهار پست فوق
🔺🔺🔺 مشروح خبر همایش ملی بررسی نحوه همکاری دانشگاه های ایران با سازمان پژوهش های هسته ای اروپا(CERN) با حضور معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات وفناوری، مدیران پژوهشی این وزارتخانه، معاونین پژوهش وفناوری دانشگاه های بزرگ کشور و نیز اعضای هیئت علمی مرتبط با این سازمان علمی پژوهشی در دانشگاه صنعتي اصفهان
عزم_دانشمندان_ایرانی_برای_ارتقاء.docx
24.6 KB
🔺🔺🔺 مشروح خبر همایش ملی بررسی نحوه همکاری دانشگاه های ایران با سازمان پژوهش های هسته ای اروپا(CERN) با حضور معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات وفناوری، مدیران پژوهشی
کانال اختصاصی خبرنگاران(دانشگاه صنعتی اصفهان)
Photo
🔻با همکاری آکادمی علوم چین:

احداث نخستین ایستگاه تحقیقات اقلیمی اکولوژیکی بین المللی کشور دردانشگاه صنعتی اصفهان

✳️با احداث نخستین ایستگاه تحقیقاتی اکوسیستم های بیابان در دانشگاه صنعتی اصفهان، جمهوری اسلامی ایران نیز به شبکه مطالعات اقلیمی اکولوژی خاورمیانه، آسیای مرکزی، چین و قاره آفریقا متصل گردید.

🔺مسئول راه اندازی این ایستگاه تحقیقاتی با اعلام خبر فوق گفت: ایستگاه تحقیقاتی ایجاد شده در شمال شرقی اراضی دانشگاه صنعتی اصفهان با نام مخفف دفسی (DEFSI)، حاصل همکاری مستمر بین دانشکده مهندسی منابع طبیعی و دفتر همکاری های علمی و بین المللی این دانشگاه و مؤسسه اکولوژی و جغرافیای شینجیانگ آکادمی علوم کشور چین می باشد.
دکتر رضا جعفری افزود: همکاری با این مؤسسه بین المللی از سال 2016 آغاز و پس از برگزاری همایش بین الملی سامانه های اطلاعات جغرافیایی جاده ابریشم در سال 2017 توسط دانشکده مهندسی منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان، ارتباطات علمی دوجانبه تقویت شد تا در نهایت به عقد قرارداد احداث این ایستگاه به عنوان یکی از مدرن ترین ایستگاه های پایش اقلیمی اکولوژیکی در کشور منتهی گردید.
وی احداث دو ایستگاه دیگر تحقیقات اقلیمی اکولوژیکی در دانشگاه گیلان و دانشگاه شیراز را از دیگر دستاوردهای پیگیری ها و ارتباطات بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان در این حوزه بیان کرد و ادامه داد: این سه ایستگاه با توجه به سه اقلیم متفاوت ایران در نقاط مختلف احداث و وظیفه هماهنگی روابط بین المللی آن ها بر عهده دانشگاه صنعتی اصفهان خواهد بود.
عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان تصریح کرد: مؤسسه اکولوژی و جغرافیای شینجیانگ آکادمی علوم کشور چین با تأسیس این نوع ایستگاه ها در قاره های مختلف ضمن جمع آوری اطلاعات اقلیمی و اکولوژیکی به منظور مطالعات مختلف، از این داده ها در طرح های کلان بین المللی بهره برداری می نماید.
جعفری با اشاره به نحوه عملکرد این ایستگاه تحقیقاتی بین المللی، ادامه داد: قرار است ایستگاه دفسی (DEFSI) بصورت خودکار به اندازه گیری مؤلفه های مختلف اقلیمی و اکولوژیکی از جمله تابش فعال فتوسنتزی، اندازه گیری تبادلات گازی مانند دی اکسید کربن، ماوراء بنفش، تشعشعات ورودی و خروجی خورشید، جریان گرمای خاک و رطوبت هوا و خاک و غیره بپردازد.
مدیرایستگاه تحقیقاتی اکوسیستم های بیابان دانشگاه صنعتی اصفهان با تأکید بر مزایای متعدد احداث این ایستگاه، افزود: عضویت در شبکه ارزیابی اکولوژیک منطقه آسیا(آسیای دور، مرکزی و خاورمیانه) وآفریقا که کشورهایی از جمله چین، تاجیکستان، ازبکستان، قزاقستان و برخی کشورهای افریقایی شامل آن هستند و نیزه بهره برداری از داده های این ایستگاه ها در فعالیت های مختلف آموزشی پژوهشی از جمله این مزایا است.
وی مشارکت در طرح های کلان بین المللی در آینده به ویژه موضوعات حول احیای جاده ابریشم، تعریف طرح های بین المللی کلان با کشورهای منطقه آسیا- آفریقا و سازمان های بین المللی مرتبط با این شبکه، مرجع قرار گرفتن دانشگاه صنعتی اصفهان در مطالعات مختلف تغییرات اقلیمی اکولوژیکی و رفرنس دهی به این دانشگاه در منابع علمی داخلی و بین المللی با توجه به داده های ایستگاه ایجاد شده در این دانشگاه را از دیگر مزایای احداث ایستگاه دفسی در دانشگاه صنعتی اصفهان بیان کرد.
عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان، عضویت این دانشگاه در شبکه های اقلیم شناسی داخلی و بین المللی، جمع آوری داده های اقلیمی اکولوژیکی بعنوان شاخص ایران مرکزی، ایجاد امکان فعالیت های آموزشی و پژوهشی برای محققان و فراهم شدن امکان تبادل استاد و دانشجو بین کشورهای مختلف قاره آسیا را از دیگر دستاوردهای احداث نخستین ایستگاه تحقیقات اقلیمی اکولوژیکی بین المللی کشور دردانشگاه صنعتی اصفهان بیان کرد.
جعفری درپایان تصریح کرد: انجام این طرح با همکاری نزدیک مؤسسه اکولوژی و جغرافیای شینجیانگ آکادمی علوم کشور چین، یکی از مهم ترین طرح های کلان بین المللی است که در این حوزه به انجام رسیده و آئین افتتاحیه رسمی آن در بهار سال 1398 و در گردهمایی با حضور طرف های چینی و نیز مسئولین دیگر ایستگاه های بین المللی در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار خواهد شد.
http://www.tg-me.com/iutonline
🔻با كسب هشت رتبه و عنوان شايسته تقدير:

دانشگاه صنعتي اصفهان، دانشگاه برگزيده یازدهمین جشنواره ملی حرکت

✳️دانشگاه صنعتي اصفهان در پايان یازدهمین جشنواره ملی حرکت، ضمن احراز هشت رتبه و عنوان شايسته تقدير، به عنوان دانشگاه برگزيده در حوزه عملكرد انجمن هاي علمي دانشجويي معرفي شد.

🔺در اين جشنواره كه با حضور 620 شركت كننده و مهمان داخلي و خارجي در دانشگاه اصفهان برگزار شد، دانشگاه صنعتي اصفهان به عنوان دانشگاه برگزيده این دوره شناخته شد.
گروه دانشجويي مخترع دانشگاه صنعتي اصفهان، به دليل اختراع فرآيند و ابزار كاهش آفلاتوكسين مواد غذايي مايع (شير) به روش تثبيت ميكروبي در بستر ثابت سراميكي، شايسته تقدير شناخته شد.
انجمن علمي مهندسی نساجي دانشگاه صنعتی اصفهان،رتبه اول در بخش فعاليت خلاقانه را به دلیل برگزاری مسابقه مهندسي خلاق كسب كرد و انجمن علمي مهندسی كشاورزي این دانشگاه نيز، رتبه سوم در بخش انجمن علمی برتر را به دست آورد.
همچنین در بخش انجمن علمی برتر، انجمن هاي علمي مهندسی نساجي و فيزيك دانشگاه صنعتی اصفهان نيز به عنوان انجمن هاي علمی شايسته تقدير معرفي شدند.
انجمن علمي مهندسي شيمي دانشگاه صنعتی اصفهان با برگزاری مسابقه شبيه سازي فرآيند، شايسته تقدير شناخته شد و انجمن علمي مهندسی صنايع این دانشگاه نيز با انتشار "نشريه بهبود" عنوان شايسته تقدير بخش نشريه یازدهمین جشنواره ملی حرکت را به دست آورد.
در بخش فعاليت خلاقانه نيز، "طرح هم انديشي زاينده رود" از انجمن علمي منابع طبيعي دانشگاه صنعتي اصفهان عنوان شايسته تقدير را كسب كرد.
گفتني است: یازدهمین جشنواره ملی حرکت، با ارائه 1355 اثر از 106 دانشگاه کشور با هدف افزایش مشارکت دانشجویان در فعالیت‌های علمی و حمایت و تشویق آن ها، شناسایی انجمن‌ها و دانشجویان دارای دستاوردهای علمی ممتاز و انتقال تجربه فعالیت‌های علمی موفق، چهارم تا هفتم آذر ماه در دانشگاه اصفهان برگزار شد.
http://www.tg-me.com/iutonline
🔻با انجام یک فعالیت پژوهشی 5 ساله:

طراحی و تولید لباس ضد سلولیت برای نخستین بار در دانشگاه صنعتی اصفهان

✳️محققان دانشگاه صنعتی اصفهان برای نخستین بار لباس ضدسلولیت فشارنده با اثر میکروماساژ و قابلیت شارژ مجدد را طراحی و تولید کردند.

🔺عضوگروه پژوهشی این طرح با اعلام خبر فوق گفت: منسوجات آرایشی بهداشتی دسته جدیدی از منسوجات با مواد فعال هستند که روشی نوین و مناسب برای استفاده از محصولات آرایشی در زندگی مدرن و پر مشغله امروزی را ارائه می کنند.
دکتر اکبر خدامی افزود: این منسوجات عملکردی مشابه باکرم های آرایشی یا لوسین های مورد استفاده در زندگی روزانه را دارند و با توجه به این که قسمت زیادی از بدن را در طول روز و به مدت طولانی می پوشانند، این امر فرصتی مناسب برای انتقال راحت مواد با ویژگی های مراقبت از پوست با بهره گیری از کالای نساجی را فراهم نموده است.
وی اضافه کرد: علاوه براین، به دلیل تماس مستقیم منسوجات با پوست، انواع مواد فعال با ویژگی های مراقبت از پوست از جمله مواد ضد سلولیت و چاقی را می توان به کالای نساجی منتقل نموده تا این مواد در حین تماس با بدن از لباس آزاد شده و بطور مستقیم جذب پوست شوند.
عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان این که تاکنون لباس های لاغری و ضدسلولیت در کشورتولید نشده است، تصریح کرد: این گروه فناور برای نخستین بار اقدام به تولید شلوارک ضدسلولیت و چاقی نموده است.
خدامی افزود: استفاده از محصولات آرایشی بهداشتی حاوی مواد چربی سوز که عموماً به صورت کرم، ژل، لوسیون و روغن های لاغری عرضه می شوند، از روش های مبارزه با چاقی و سلولیت است که بهره گیری مداوم از آن ها مستلزم صرف وقت و هزینه زیاد می باشد.
وی با اشاره به اثرگذاری کوتاه مدت کرم های آرایشی یا لوسین ها و از بین رفتن اثر مراقبت از پوست آن ها پس از زمانی کوتاه، بیان کرد: منسوجات تولید شده برای این منظور به عنوان پوست دوم انسان عمل کرده و با تماس طولانی مدت با بدن و رهایش مداوم و تدریجی مقادیر اندکی از ماده فعال بکار رفته، ضمن افزایش اثر مراقبت از پوست، با عملکردی بسیار مؤثرتر از شیوه یک مرحله ای استفاده از این مواد، مشکل چاقی و بروز سلولیت را برطرف می¬کند.
عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان به تولید این محصول برای نخستین بار در کشور اشاره کرد و ادامه داد: نمونه های خارجی این محصول برگرفته از فناوری میکروکپسول های حاوی مواد شیمیایی و دارای عوارض جانبی است که به دلیل عمر محدود آن، پس از یک دوره استفاده اثر خود را از دست خواهد داد در حالی که محصول تولیدی توسط این گروه فناور، امکان شارژ مجدد مواد و استفاده مکرر از لباس پس از رهایش کامل مواد را فراهم می نماید.
خدامی بیان کرد: در محصول تولیدی این گروه فناورابتدا یک سیستم رهایش کنترل شده و تدریجی روی پارچه اعمال و پس از آن مواد فعال چربی سوز طبیعی در این سیستم بارگذاری و به این ترتیب یک لباس ضد سلولیت حاوی مواد فعال چربی سوز تهیه شد که مواد فعال تنها با پوشیدن و در اثر اصطکاک حاصل از برقراری تماس با بدن، از سیستم رهایش آزاد شده، به پوست نفوذ می کند و اثرات لاغری و ضد سلولیت را حاصل می نماید.
وی با اشاره به حذف مواد شیمیایی در تولید این محصول، بیان کرد: به دلیل سازگاری الیاف طبیعی مثل پنبه یا پنبه، لاکرا با پوست و نیز خاصیت کشسانی آن ها، این شلوارک با استفاده از این الیاف تولید و قسمت داخلی آن نیز به گونه ای طراحی شده که نوع بافت اثر میکروماساژ داشته و با محکم نگه داشتن اندام تحت پوشش، ضمن تسهیل چربی سوزی، ظاهری متناسب را ارائه نماید.
عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان اضافه کرد: شلوارک ضدچاقی فشارنده به گونه ای طراحی شده است که با حرکات طبیعی بدن انسان و نسبت به شرایطی چون pH و دمای بدن، ماده فعال مورد نظر را از لباس جدا کرده و به پوست منتقل می نماید.
خدامی در پایان اضافه کرد: این البسه لاغری می تواند به صورت شلوارک، شلوار، گن های شکمی، گن های سرتاسری (از نوک پا تا شانه ها، از زانو تا زیر سینه، از زانو تا شانه ها)، در هشت اندازه و رنگ مختلف تولید و به بازار عرضه شود.
گفتنی است: دانش فنی و تولید انبوه منسوجات آرایشی بهداشتی در کشور و نیز لباس لاغرکننده و ضد سلولیت با اثر میکروماساژ و قابلت شارژمجدد حاصل فعالیت پژوهشی مشترک میان آقایان دکتر اکبر خدامی دانشیار دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان و دکترمجید راستی اردکانی فوق تخصص جراحی پلاستیک به همراه چهار محقق دیگر این گروه پژوهشی است.
http://www.tg-me.com/iutonline
کانال اختصاصی خبرنگاران(دانشگاه صنعتی اصفهان)
Photo
🔻با امضاء توافق نامه چندجانبه:

دانشگاه صنعتي اصفهان، مجري طراحي و ساخت نخستين سامانه رادار ثانويه پيشرفته (MSSR)

✳️در مراسم امضاء توافق نامه آغاز فاز نخست بومي سازي زيرساخت هاي ناوبري هوايي ايران، دانشگاه صنعتي اصفهان به عنوان مجري طراحي و ساخت نخستين سامانه رادار ثانويه پيشرفته (MSSR) كشور معرفي شد.

🔺این آئین روزگذشته و با حضور معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور، مسئولان دانشگاه صنعتی اصفهان، مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران و مدیران عامل و رؤسای سازمان‌ها و شرکت های زیرمجموعه وزارت راه و شهرسازی در ساختمان مرکزی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران برگزار شد.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به جزئیات این توافق نامه گفت: این دانشگاه از دیرباز به عنوان قطب رادار ایران شناخته می شود و در این راستا پروژه تحقيق، طراحي، ساخت، توليد، نصب و راه‌اندازي، پنج نمونه رادار و انجام آموزش‌هاي لازم با هدف بومي سازي فناوري سامانه كامل راداري MSSR-S با هدف تكميل پوشش راه هاي هوايي و فرودگاه های کشور، به دانشگاه صنعتی اصفهان واگذار گردید.
دکتر سید محمود مدرس هاشمی، انجام تحقیقات و ساخت سیستم را تعهد دانشگاه صنعتی اصفهان در این طرح بیان کرد و افزود: شركت فرودگاه ها و ناوبري هوايي ايران به عنوان بهره بردار و تأمین کننده منابع مالی و نیز همکار در نصب و راه اندازی و گروه صنايع الكترونيك هوايي و تجهيزات فرودگاهي صاشيراز به عنوان مجموعه دریافت کننده دانش فنی تولید و ایجاد کننده ساختار پشتیبانی و تجاری سازی، در اين پروژه مشاركت خواهند داشت.
وی تصریح کرد: این طرح با حمایت و نظارت ستاد توسعه فناوري هاي حوزه فضايي حمل و نقل پيشرفته معاونت علمی و فناوری رياست جمهوری انجام خواهد شد.
مدرس هاشمی در پایان اضافه کرد: براساس این توافق نامه، شناسایی و مستندسازی نیازهای پژوهشی و فناوری در این زمینه، انجام مطالعات پژوهشی و فناوری درخصوص توسعه دانش فنی و انتقال آن و ارائه خدمات علمی، نظارتی، مشاوره‌ای و آموزشی درخصوص این فناوری از جمله زمینه های همکاری دانشگاه صنعتی اصفهان در این توافق نامه چندجانبه است.
http://www.tg-me.com/iutonline
2024/09/23 12:16:21
Back to Top
HTML Embed Code: