Telegram Web Link
👆👆👆👆
📸 #گزارش_تصویری گردهمایی سراسری مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های کشور

🚩تالار شهید فتوحی دانشگاه صنعتی اصفهان

📲 @iutonline
🔻در حاشیه گردهمایی مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ها در دانشگاه صنعتی اصفهان:

دانشگاه اجتماعی، اعتلابخش سرمایه اجتماعی جامعه / تأکید مدیران فرهنگی وزارت علوم بر جایگاه فرهنگی دانشگاه ها

✳️در نشست مشترک معاون فرهنگی، مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و مدیرکل دفتر سیاست گذاری و برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در حاشیه گردهمایی مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ها در دانشگاه صنعتی اصفهان، بر جایگاه فرهنگی دانشگاه در جامعه تأکید شد.

🔺در این نشست معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات وفناوری گفت: باید 3 سرمایه فرهنگی، اجتماعی و اخلاقی را در بین دانشجویان تقویت کنیم و دانشجویانی توانمند تربیت کنیم که سبب بالارفتن اقتدار دانشگاه خواهد شد همچنین اگر درکنار سرمایه علمی، دانشگاه ها به سرمایه فرهنگی، اجتماعی واخلاقی توجه کنند دانشگاه اقتدار و حرمت بیشتری خواهد داشت.
دکترغلامرضا غفاری افزود: در حال حاضر به رغم فرسایشی که بود اما همچنان نهاد دانشگاه از نهادهای مورد اعتماد جامعه است و از دیگر دستگاه ها خواهش می کنیم که در مواجه با نهاد دانشگاه اقتدار و سرمایه آن را حفظ کنند.
وی با بیان این که اقتدار کشور در گرو علم و علم در درون دانشگاه است، افزود: دانشگاه اجتماعی می تواند سرمایه اجتماعی جامعه را حفظ کند.
غفاری با اشاره به ویژگی های خاص نیروهای فرهنگی گفت: نیروهای فرهنگی متفاوت از نیروهای سایر حوزه ها هستند مدیران فرهنگی باید در جهت تقویت خود و غنا بخشیدن به اندیشه تلاش مضاعفی داشته باشند.
غفاری با تأکید بر ایجاد شبکه در راستای حداکثر شدن ضریب نفوذ فرهنگ در دانشگاه ها، ادامه داد: امروزه در مقیاس ملی، دانستن نبض فرهنگی جامعه برای تمام سیاست گذاران فرهنگی و اجتماعی یک ضرورت جدی است که در این راه باید با تحلیل فضای مجازی بدانیم که چه چیزهایی برای جامعه اهمیت دارد و جهت گیری دانشجو به چه سمتی است.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تصریح کرد: دانشگاه اجتماعی می تواند سرمایه اجتماعی دانشگاه را حفظ کند.خطای دانشجو به نام دانشگاه نوشته می شود همانگونه که درخشش دانشجو سبب اقتدار دانشگاه می شود.

***لزوم ایجاد فضای نقادی عالمانه در دانشگاه ها / برخی از آئین نامه ها بدون هویت هستند

در ادامه مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: از زمان حضور دکترغفاری به عنوان معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم بحث دانشگاه مؤثر در این وزارت خانه دنبال شد و برنامه های متعددی تعریف کردیم. بحث دیگر مربوط به زیست دانشگاهی بود، دانشگاه یک زیست جهانی و فضای جدیدی برای دانشجو است دانشگاه به مثابه یک رنگین کمان کل تعاملات انسانی را دربرمی گیرد.
محمد هادی عسکری با بیان این که زیست دانشجویی از حس بلوغ رفتاری شکل می گیرد افزود: دانشگاه باید مسائل را رصد کند و راهکار نیز ارائه دهد و بسترسازی را نیز جدی بگیرد. همه ما در حوزه فرهنگی و اجتماعی باید کنشی ایجاد کنیم و به ارتقاء سرمایه اجتماعی فکر کنیم و ناگزیریم که مشارکت دانشجویان را در برنامه ها افزایش دهیم. نقطه مقابل این مشارکت، انزوا است که اگر براساس پژوهش ها خوب سامان ندهیم شاهد افزایش آسیب های اجتماعی خواهیم بود.
عسکری گفت: باید تدابیری اتخاذ کرد تا شاهد پیوستگی خانواده دانشگاه باشیم و با توجه به تأثیر مثبت مبانی هویت ساز می توان به عنوان دانشگاه مؤثر ورود کنیم و بحث آموزش و تغییر در برخی آیین نامه ها و برگزاری رویدادهای دانشجویی را جدی بگیریم.
وی افزود: باید پذیرفت که سیستمی که فاقد آموزش باشد نمی تواند تهدید را به فرصت تبدیل کند سازمان فرهنگی باید هم یادگیرنده و هم یاددهنده باشد ما مصون از آزمایش نیستیم و نیاز داریم اطلاعات خود را به روز نماییم.
مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم ادامه داد: مدیران فرهنگی در خط مقدم فرهنگ هستند و باید در کمیسیون ها حضور پررنگ داشته باشند. همچنین برخی آیین نامه ها در شرایط امروز دیگر کمک حال نیستند و حالت اضطرار ندارند و بعضاً هویت هایی درآن دیده نشده است و باید برای داشتن دانشجوهای کارآفرین در برخی آیین نامه ها تجدید نظر کرد.
وی با تأکید به لزوم اهمیت سه حوزه انجمن علمی، کانون های فرهنگی و اجتماعی و نشریات، تصریح کرد: فضای دانشگاه با فضای بیرون متفاوت است برای همین باید انجمن ها را هدایت کرد تا دچار توهم نشوند و زمانی که در جامعه قرار می گیرند تهی نیز نشوند.
عسکری با اشاره به کانون های فرهنگی و اجتماعی گفت: این محیط به ذات خود محیط فعالی است و این کانون ها به دلیل ظرفیت های بالایی که در هنر دارد ، می تواند در حفظ مبانی تمدنی مربوط به خودمان کمک حال باشد.
مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با اعتقاد بر این که دانشجویان باید احساس کنند در سرنوشت خود سهیم هستند، عنوان کرد: در این راستا سامانه جامع نشریات را راه اندازی کرده ایم تا فضای دانشگاه به سمت استانداردها برود. ما علی رغم تمام مشکلات اقتصادی تمام الزامات را فراهم کرده ایم زیرا باید عزمی جدی داشته باشیم. 30 هزار آثار به دست ما رسیده که نشان دهنده خروج دانشگاه از رخوت است.
وی با بیان این که در جشنواره قرآن و عترت شاهد حضور 350 هزا نفری دانشجویان در فعالیت های قرآنی بودیم، ادامه داد: در دولت یازدهم و دوازدهم توجه زیادی به مبانی انقلابی در دانشگاه ها شده است و از خانواده های شهدا در دانشگاه ها تجلیل به عمل آمد همچنین حضور دانشجویان در پیاده روی اربعین و کنگره شهدا نشان از مشارکت مسوولانه بخش فرهنگی وزارت علوم و سازمان بسیج دانشجویی است و ما ناگزیریم تا برنامه ریزی اقتضایی متناسب با دانشگاه ها را داشته باشیم و در جهت تقویت دینی حرکت کنیم.
عسکری با بیان اینکه در محیط فرهنگی نباید نگاه از بالا به پایین داشت اضافه کرد: ملزم هستیم تا برای جلب مشارکت بیشتر دانشجویان از طریق بهبود روش ها ضریب نفوذ خود را در دانشگاه ها بالا ببریم تا سبب نشاط در دانشگاه ها شود.
وی افزود: دانشگاه قلب تپنده جامعه است و معاونت فرهنگی دانشگاه ها می توانند قلب دانشگاه ها باشند عناصر فرهنگی باید مواجه عقلانی با مسائل داشته باشند و در دانشگاه ها باید نقادی عالمانه باشد و آستانه تحمل مدیران فرهنگی بالا برود و با کم کردن اشتباهات سهوی دانشجویان خلاقیت در برنامه های فرهنگی را بالا ببریم و مهارت های نوآورانه در دانشجویان را فعال کنیم.
عسکری با بیان این که خلاقیت اسم رمز مشارکت بیشتر برای فعالیت های فرهنگی است، تصریح کرد: هنر یک مدیر فرهنگی این است که مسأله را به یک پروژه تبدیل کند و به صورت تیمی بر روی مسائل کار کنند تا تیمی کار کردن از اردون دانشگاه شروع شود و به عنوان مدلی موفق به بقیه دانشگاه ها سرایت کند.

***ایجاد شبکه افکار سنجی دانشگاه های دولتی ایران

مدیر کل دفتر سیاست گذاری و برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم نیز در این نشست گفت: یکی از بحث های مورد توجه، موضوع بحران مخاطب وکمی مشارکت دانشجویان است. ما برای مجموعه های فرهنگی شش هزار نفری و بالاتر کار فرهنگی انجام می دهیم و باید مخاطبان خود را بیشتر کنیم.
دکتر زهرا پارساپور با اشاره به این که برای شروع هر فعالیتی باید ابتدا خودمان به آن فعالیت باور داشته باشیم وسپس مطمئن از نتیجه باشیم، گفت: صرف بودجه برای هر فعالیت فرهنگی که حس کنم مخاطب ندارد قابل تامل است همچنین باید نیاز فرهنگی مدیران و خواسته دانشجویان شناخته شود تا این دو خواسته را به هم نزدیک کنیم.
وی ادامه داد: اگر دانشجو نیازی دارد اما خواسته اش نیست باید تدبیری اندیشید که نیازش را در قالبی ارائه دهیم که مورد توجه وی قرار گیرد.
پارساپور با بیان این که بحث پایش ها آنی است و باید به روز باشد، عنوان کرد: دفتر سیاست گذاری در گذشته پایش را به بیرون می سپرد اما اکنون شبکه افکار سنجی دانشگاه های دولتی ایران شکل گرفته است و جلسه آموزش کارشناسان ما در هفته گذشته برگزار شد. در این راستا کارشناسان فرهنگی ما مدیریت این بخش را به عهده گرفته اند.
وی تأکید کرد: این کارشناسان فرهنگی وظیفه دارند تا دانشجویان را مشارکت دهند. لازم به ذکر است برای این افکار سنجی به کمک مدیران فرهنگی و رؤسای دانشگاه ها نیاز داریم که در نهایت این اطلاعات می تواند در اختیار سازمان های مرتبط قرار بگیرد.
پارساپور با اعتقاد بر این که با اهمیت دادن به اولویت های دانشجویان می توان شاهد فضایی شاد در دانشگاه ها بودگفت: طراحی اردوها برای پیشگیری از آسیب های اجتماعی و دید و بازدید دانشگاهی در راستای تقویت هویت دانشگاهی قرار داده شده است که این دید و بازدید در 20 دانشگاه کشور به صورت پایلوت اجرا خواهد شد.
گفتني است: شصت و هفتمین گردهمایی سراسری مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور با موضوع دانشگاه اجتماعی، مسئولیت‌های اجتماعی و سیاست گذاری فرهنگی در دانشگاه، روز گذشته در دانشگاه صنعتی اصفهان آغاز شده و امروز به پایان خواهد رسید.

http://www.tg-me.com/iutonline
🔻همزمان با روز جهانی اینترنت امن‌تر:

ششمین دوره مسابقات ملی فتح پرچم (CTF) توسط مرکز تخصصی آپا دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می شود

✳️همزمان با روز جهانی اینترنت امن‌تر، ششمین دوره مسابقات ملی فتح پرچم (CTF) چهارشنبه 17 بهمن ماه به همت مرکز تخصصی آپا دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می شود.

🔺مسابقه فتح پرچم(CTF)به عنوان یکی از جذاب‌ترین مسابقات دانشگاهی یک مانور شبیه‌سازی‌شده در فضای سایبری است که درآن متخصصان فناوری‌اطلاعات به رقابت با یکدیگر می‌پردازند. در این دسته از مسابقات چالش‌های متنوعی در محورهای مختلف در اختیار شرکت‌کنندگان قرار داده می‌شود تا مهارت آن‌ها در بخش‌های گوناگون مورد ارزیابی قرار گیرد.
مرکز تخصصی آپا دانشگاه صنعتی اصفهان، با تجربه برگزاری موفق پنج دوره مسابقه فتح پرچم(CTF)در سطح ملی در قالب جشنواره ملی امنیت فضای تبادل اطلاعات، برای ششمین سال متوالی مسابقه ملی فتح پرچم را با هدف کشف و پرورش استعدادهای جدید در حوزه امنیت فناوری اطلاعات و رشد و شکوفایی توانایی دانشجویان و علاقه‌مندان فناوری اطلاعات برگزار می‌نماید.
این مسابقه سعی برآن دارد تا ضمن برپایی رقابتی جذاب بین افراد آشنا به این حوزه، با ارائه سؤالات طبقه‌بندی شده از آسان به سخت، افرادی که با این محورها آشنایی اندکی دارند را نیز تحت پوشش قرار دهد.
این دوره از رقابت های ملی فتح پرچم(CTF)، همزمان با روز جهانی اینترنت امن‌تر، چهارشنبه 17 بهمن ماه به صورت آنلاین برگزار و از برگزیدگان این رقابت در اختتامیه ششمین جشنواره ملی امنیت فضای تبادل اطلاعات در اسفند ماه ۹۷ تجلیل خواهد شد.
http://www.tg-me.com/iutonline
🔻با حضورگسترده دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌های اصفهان:

معرفی گرنت هاي بین‌المللی دردانشگاه صنعتی اصفهان

✳️کارگاه معرفی گرنت هاي بین‌المللی برای فرصت‌های مطالعاتی و پروژه‌های تحقیقاتی مشترک، با حضور گسترده اعضای هیئت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌های اصفهان صبح امروز در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.

🔺رئیس دفتر همکاری های علمی بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان در این کارگاه از تشکیل کنسرسیوم همکاری ‌های بین‌المللی بین دانشگاه‌های پیشرو اصفهان خبر داد.
دکتر سیما فاخران افزود: این کنسرسیوم به پیشنهاد دانشگاه صنعتی اصفهان و با حضور این دانشگاه و نیز دانشگاه های اصفهان، علوم پزشکی اصفهان، هنر و شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان است که طبق آن مقرر است یک حرکت منسجم برای هم‌افزایی ظرفیت‌ها برای فعالیت‌های علمی بین‌المللی داشته باشیم.
وی با بیان این که هر یک از این دانشگاه ها ظرفیت ها و تجربیات متفاوتی دارند و به لحاظ ماهیتی نیز رشته‌ها و تجربیات مختلف می‌تواند باعث هم‌افزایی حرکت‌های بین‌المللی شود، تصریح کرد: دراین راستا سلسله نشست هایی را به منظور معرفی اعتبارات بین‌المللی تدارک دیده ایم که این کارگاه نخستین رویداد در این زمینه است.
عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان ادامه داد: به جز برگزاری نشست‌های تخصصی، مقرر است این دانشگاه ها برای استاندارد سازی آموزش عالی و همچنین برندسازی و تبلیغات بین‌المللی و جذب دانشجویان خارجی نیز با یکدیگر همکاری داشته باشند.
فاخران با اشاره به ابعاد مختلف کارگاه معرفی گرنت هاي بین‌المللی در این دانشگاه، اضافه کرد: بیش از 400 عضو هیئت علمی و دانشجوی تحصیلات تکمیلی از دانشگاه های اصفهان در این کارگاه شرکت نمودند.
وی بیان کرد: در این کارگاه یک روزه دو استاد از دانشگاه گرتس اتریش و موسسه DAD آلمان حضور دارند.
رئیس دفتر همکاری های علمی بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان ادامه داد: این اولین کنسرسیوم IUN همکاری‌های بین‌المللی در سطح کشور است و با توجه به شرایط تحریم و نقض تعهدات برجام و مشكلات مالي كه پیش روی دانشگاه‌ها قرارگرفته است دیگر حرکت‌های انفرادی و پراکنده دانشگاه‌ها جوابگو وراهگشا نخواهد بود.
فاخران افزود: این شبکه یک پشتوانه مناسب است تا بتوانیم با یک قوام و استحکام بیشتر، ضمن افزایش فعالیت‌های بین‌المللی، با حضور در نمایشگاه‌های بین‌المللی و چاپ کاتولوگ ها، ظرفیت‌های مختلف استان، رشته‌های گوناگون دانشگاه ها و توانمندی‌های مختلف را به نمایش بگذاریم.
رئیس دفتر همکاری های علمی بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان درپایان تصریح کرد: به زودی در یک جلسه رسمی با حضور مقامات استان تفاهم‌نامه این کنسرسیوم به امضاء خواهد رسید.
http://www.tg-me.com/iutonline
🔻درآئینی باشکوه و با حضور اعضای هیئت علمی:

تجلیل از پژوهشگران، فناوران و مدرسان برگزیده دانشگاه صنعتی اصفهان

✳️جشنوارة تجلیل از پژوهشگران، فناوران و مدرسان برگزیده دانشگاه صنعتی اصفهان، عصر روز گذشته با حضور اعضای هیئت علمی این دانشگاه در تالار شهید فتوحی برگزار شد.

🔺رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان، در اين مراسم، با تبریک ایام‌الله دهه فجر انقلاب اسلامی ابراز امیدواری کرد که استادان دانشگاه تمامی تلاش خود را برای محقق شدن آرمان‌های بزرگ انقلاب اسلامی که در قالب استقلال، آزادی و عدالت پایه‌ریزی شده است به کار ببرند.

****شناسايي ابرچالش‌هاي منطقه‌اي و ملي و ارائه ابرطرح‌ها / انتخاب 16 پروژه مشترك با سوئيس

دكتر سيد محمود مدرس هاشمي به مرور بخش هایی از سیاست‌ها، برنامه‌ها و بررسی مسائل پژوهش و فناوری این دانشگاه پرداخت وگفت: دانشگاه صنعتی اصفهان براي دستيابي به مرجعيت علمي‌ و فناوري در آسيا، فعاليت هايي همچون تقويت نظريه‌پردازي و نوآوري در مرزهاي علم و دانش، حضور مؤثر در عرصه‌هاي بين‌المللي، افزايش بهره‌مندي از استادان، پژوهشگران و دانشجويان برجسته و كارآمد و همچنين تسهيل، تقويت و گسترش همكاري‌ها و تعاملات دوسويه‌ منطقه‌اي، ملي و بين‌المللي را دنبال مي كند.
وي افزود: بررسي امکان پذيري ارتباط بين‌المللي ساختارهاي پژوهشي دانشگاه با مراکز يا شرکت هاي تحقيقاتي معتبر بين‌المللي، راه‌اندازي مدرسه اشتغال، ثبت برند ويژه دانشگاه و توسعه رويدادهاي کارآفريني، شناسايي ابرچالش هاي منطقه اي و ملي و ارائه ابرطرح‌ها، توسعه کتابخانه ديجيتال و همچنين جذب گرنت هاي بين المللي در زمينه فناوري و تأمين تجهيزات آزمايشگاهي پژوهشي با توجه به استانداردهاي روز دنيا از جمله اقدامات پيش بيني شده مرتبط با پژوهش و فناوري در این دانشگاه مي باشد.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با بيان اين كه در حال حاضر دانشجویان رشته‌های مختلف اين دانشگاه می‌توانند با مباحث کارآفرینی آشنا شوند، ادامه داد: دانشجويان از اين طريق با مسائل گوناگون اين حوزه شامل موضوعات مالی، حقوقی، بیمه اي، تأسیس شرکت و فنون مذاکره آشنا شده و همگرایی مربوطه را دریافت مي کنند.
وي با بيان اقدامات انجام شده در راستای تحقق اهداف كلان برنامه راهبردي دانشگاه؛ به تشكيل هفت كميته اجرايي از جمله كميته تحول در پژوهش و فناوري اشاره كرد و گفت: بازنگری و اصلاح برخي آئین نامه ها، تأمين بخشي از تجهيزات پژوهشي مورد نياز به مبلغ 20 ميليارد تومان، تفاهم نامه با بنیاد امور نخبگان و صندوق حمایت از پژوهشگران جهت پسا دکتری، افزايش ميزان پژوهانه اعضاي هيئت علمي و برقراري دسترسي به پايگاه هاي اطلاعاتي بخشي از اقدامات انجام شده در سال هاي 1392 تا 1396 در اين زمينه بوده است.
مدرس هاشمی تشکيل گروه هاي صنعت محور، استقرار در شرکت شهرک های صنعتی و اتاق بازرگانی، مكانيزه نمودن بسياري از روندهاي حوزه، تأسیس مدیریت نوآوری و تجاری سازی فناوری، راه اندازي مرکز نوآوري دانشگاه با ظرفيت 22 واحد فناور با همكاري معاونت علمي رياست جمهور، تدوين، تصويب و ابلاغ آيين نامه فعاليت اعضاي هيئت علمي در شرکت هاي دانش بنيان و جلب حمايت شهرك علمي تحقيقاتي اصفهان در مركز نوآوري و مركز رشد دانشگاه را از ديگر فعاليت ها بیان كرد.
وی در ادامه به بيان اقدامات انجام شده پژوهش و فناوري در قالب طرح تحول از سال گذشته تاكنون پرداخت و تصریح کرد: تدوين آيين نامه حمايت از سرآمدان دانشگاه در حوزه‌هاي پژوهشي، نوآوري و فناوري، تدوين آيين نامه حمايت از فعاليت هاي سرآمد دانشگاه در حوزه پژوهش و فناوري، حمايت از پارساهاي با قابليت تجاري سازي (طرح پارساتك)، استقرار نظام تعامل با شركت‌هاي دانش‌بنيان اعضاي هيئت علمي و راه اندازي مدرسه کارآفرینی (اشتغال) از جمله اين اقدامات است.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان شناسايي ابرچالش‌هاي منطقه‌اي و ملي و ارائه ابرطرح‌ها، تبديل پژوهشكده فولاد به نوع سوم و تدوين و امضاي برنامه پنج ساله اين پژوهشكده به مبلغ 110 ميليارد تومان را از ديگر اقدامات در اين زمينه برشمرد و افزود: پژوهشكده آب و فاضلاب به عنوان اتاق فكر كميته سازگاري با كم آبي استان فعال شده و پهناي باند دانشگاه نيز با رشد هفت و نیم برابري در 4 سال گذشته به 750 MBPS افزايش پيدا كرده است.
مدرس هاشمی به فعاليت هاي انجام شده در مسير تحول روابط بين الملل نيز اشاره كرد و گفت: ارتقاء دفتر همكاري هاي بين المللي به مديريت روابط بين الملل زير نظر رياست دانشگاه، تبادل استاد و دانشجو با كشورهاي مختلف بوي‍ژه سوئيس، ارتباط با سِرن به عنوان يكي از مؤسسات پژوهشي برجسته در دنيا و تلاش جهت عضويت در آن، ارتباط مؤثر با مؤسسات بين المللي معتبر مانند ICRANET ، ICTP ، CAS و اعزام 53 نفر از اعضاي هيئت علمي به فرصت مطالعاتي كوتاه مدت تابستانه از جمله اين فعاليت ها می باشد.
ادامه 👇👇👇
وی به هماهنگي انتخاب 16 پروژه مشترك با سوئيس از ميان 180 طرح و آغاز اجراي دو پروژه از دانشگاه صنعتي اصفهان اشاره كرد و افزود: محوريت استقرار ايستگاه تحقيقاتي اكولوژيك بياباني با همكاري آكادمي علوم چين در دانشگاه و چهار نقطه ديگر كشور، اعزام 24 نفر از دانشجويان به دوره كوتاه مدت (3ماهه كارشناسي و 6 ماهه ارشد) در كشور ايتاليا و تلاش جهت جذب گرنت‌های بین‌المللی در زمینه پژوهش و فناوری از طريق ساختارهای بین‌المللی از ديگر اقدامات در مسير تحول روابط بين الملل دانشگاه بوده است.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با اعلام انتشار 1530 مقاله ISIدر سال 2017 ميلادي توسط محققان این دانشگاه، به رشد ارجاعات مقالات اين دانشگاه اشاره كرد وگفت: خوشبختانه شاخص h (h-Index) کل دانشگاه در حال حاضر 112 است و متوسط ارجاعات به هر مقاله دانشگاه نيز حدود 10 ارجاع مي باشد.

****پژوهش هاي بنيادي، كاربردي، منجر به حل مسئله بر اساس دانش روز دنيا و یا بر اساس نوآوري، چهار رسالت دانشگاه

مدرس هاشمی، با ابراز خرسندي از کمترین تعداد مقالات نامعتبر اين دانشگاه درکشور، بالاترین درصد رشد مقالات با کیفیت (Q1) در کشور را نشان دهنده کيفيت پژوهش در اين دانشگاه عنوان كرد و افزود: در سال 1397 تعداد 129 قرارداد صنعتی با مبلغ 26 ميليارد تومان منعقد شده است.
وي همچنين به دستاوردهاي حوزه نوآوري و فناوري دانشگاه اشاره كرد و گفت: در يك سال و نيم اخير 40 رویداد کارآفرینی یک روزه و 15 رویداد کارآفرینی طولانی برگزار شده و 28 تیم‌ فناور نيز پذیرش شده و900 میلیون تومان نيز به عنوان گرنت فناوری هزينه شده است.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان تعداد پایان‌نامه‌های حمایت شده طرح جوانه را 25 پايان نامه به مبلغ 130 میلیون تومان با همكاري شهرك علمي تحقيقاتي اصفهان عنوان كرد و افزود: تعداد 20 فناوری ثبت شده در کمیته مالکیت فکری داشته ايم و در سال‌های 93 تا 95 مبلغ 550 میلیون تومان به عنوان جایزه تجاری‌سازی فناوری پرداخت شده و مبلغ جایزه در حال بررسی سال‌های 94 تا 96 نيز 750 میلیون تومان مي باشد.
وی با تأكيد بر اين كه دانشگاه محل كشف حقيقت است، گفت: پژوهش هاي بنيادي، پژوهش هاي كاربردي، پژوهش هاي منجر به حل مسئله بر اساس دانش روز دنيا و پژوهش هاي منجر به حل مسئله بر اساس نوآوري، چهار رسالت دانشگاه در حوزه پژوهش محسوب مي شوند.
مدرس هاشمی تلاش كم نظير و از خودگذشتگي دانشگاهيان بويژه اعضاي هيئت علمي را موجب وضعيت خوب پژوهشي دانشگاه صنعتی اصفهان دانست و افزود: امروز كشور و دانشگاه روزهاي سختي را پشت سر مي گذارد كه بايد با درايت، تدبير، همفكري، همدلي و همكاري اين روزهاي سخت را با كمترين خسارت پشت سر بگذاريم.

****دستاوردهای ارزنده اعضای هیئت علمی به رغم مشکلات سخت اقتصادی

معاون پژوهش و فناوري دانشگاه صنعتي اصفهان نیز در این مراسم با عذرخواهي از اعضاي هيئت علمي این دانشگاه به دلیل كمبودها و محدوديت ها در حوزه پژوهش مانند پژوهانه و فرصت مطالعاتي، شرايط دانشگاه در اين زمينه را متأثر از شرايط سخت اقتصادي كشور عنوان كرد.
دكتر محمدجواد اميدي با تقدير از تلاش اعضاي هيئت علمي دانشگاه صنعتي اصفهان، افزود: عليرغم تمام اين مشكلات شاهد توانمندي ها و دستاورهاي خوب پژوهشي در اين دانشگاه هستيم.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته به منظور انتخاب پژوهشگران، فناوران و مدرسان برگزیده دانشگاه صنعتی اصفهان برای این جشنواره، تصریح کرد: سعي نمودیم تا حوزه هاي مختلف پژوهشي مانند انتشارات، فناوران، پژوهشكده ها و ... را در اين دوره پوشش دهيم.

****تأکید بر بهره گیری از دانشگاهیان در استانداری اصفهان/ سالانه 70 میلیارد تومان صرف پایان‌نامه‌ها در استان اصفهان می‌شود
ادامه 👇👇👇
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری اصفهان نيز در اين مراسم، چهل‌سالگی انقلاب اسلامی را فرصتی مناسب برای نقد و بررسی نقطه ضعف ها دانست وگفت: سوءمدیریت و ناکارآمدی مهم‌ترین نقاط ضعف ما در طول اين سال ها بوده است.
دکتر قاضی عسگر با ابراز خرسندي از تصميم دانشگاه صنعتي اصفهان مبني بر ایجاد گروه مدیریت و اقتصاد در دانشکده صنایع اين دانشگاه، افزود: متاسفانه در کشور شاهد عدم استفاده از استراتژیست‌ها و آینده‌پژوهان در حوزه‌های مختلف بوده ايم و لازم است این آینده‌پژوهان را شناسایی نموده و از آن ها استفاده كنيم.
وي با تأكيد بر لزوم استفاده از مشاوران خارجی در بخش هاي مختلف، توسعه بی‌برنامه و بی‌رویه آموزش عالی در سال‌های گذشته را يكي از مشكلات اين حوزه عنوان كرد و گقت: سالانه 70 میلیارد تومان صرف پایان‌نامه‌ها در استان اصفهان می‌شود.
عضو هیئت علمی دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی اصفهان به ارايه گزارشي از فعاليت هاي استانداري پرداخت و گفت: خوشبختانه بودجه‌های پژوهشی يك درصد تجمیع شده است تا به چند پروژه پژوهشی شاخص كه نتایج ملموسی به دنبال داشته باشد اختصاص یابد.
قاضی عسگر با تأكيد بر اين كه دانشگاه باید نقش خود را در حل مسائل استان اصفهان مشخص نماید؛ موضوع آب را يكي از مهم‌ترین اولویت‌های حوزه کاری در استانداری اصفهان دانست و افزود: در حوزه فناوری‌های نوین نيز فعالیت‌های خوبی در حال انجام است و جمع‌آوری و تبدیل دی‌اکسید کربن به ترکیبات با ارزش نيز در دستور کار قرار دارد.
وي با اشاره به اين كه در صدد تولید درخت‌های مصنوعی برای جذب دی‌اکسید کربن و تبدیل به آب و اکسیژن هستیم، گفت: توسعه گردشگری و صنایع دستی، صادرات محصولات هنری، اشتغال و رفع موانع تولید، حذف بروکراسی و بررسی علمی سیستم برای مبارزه با فساد سیستماتیک اداری از جمله فعالیت‌های استانداری اصفهان مي باشد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری اصفهان، با اعلام آمادگي استانداري مبني بر پذیرش نقد و بررسی عملکرد دستگاه‌های اجرایی استان، گفت: براي تحقق تمامی اين موارد نیازمند همکاری دانشگاهیان هستيم.
در این آئین از پژوهشگران، فناوران و مدرسان برگزیده دانشگاه صنعتی اصفهان شامل، استادان نمونه کشوری، پژوهشگران و فناوران برتر استان، پژوهشگران و مدرسان برگزیده دانشگاه، استادان شاخص و برگزیده جشنواره های ملی، پژوهشکده های برگزیده، فعالان عرصه بین الملل، فناوران و کارآفرینان برگزیده، برگزیدگان حوزه نشر و دبیران همایش های برگزار شده طی 5 سال گذشته تجلیل بعمل آمد.
http://www.tg-me.com/iutonline
🔻به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان:

نشست اعضای هیئت عالی جذب با اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های مرکز استان اصفهان برگزار شد

✳️نشست گفتگوی رودرروی اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های مرکز استان اصفهان با اعضای هیئت عالی جذب اعضای هیئت علمی، عصر امروز در تالار شهید فتوحی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.

🔺دراین نشست، رئیس هیئت عالی جذب اعضای هیئت علمی با تبریک چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، مصوبه 608 شورای عالی انقلاب فرهنگی را حرکتی بی نظیر در جذب 58 هزار عضو هیئت علمی طی 10 سال توصیف کرد.
دکتر محمد علی کی نژاد با اشاره به گزینش اعضای هیئت علمی توسط حدود هزار و 800 عضو هیئت علمی در دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی، افزود: پیش از این تقریباً شش یا هفت نفر در دو وزارتخانه داشتیم که گزینش هیئت علمی دانشگاه‌های کشور را برعهده داشتند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی به اختیارات هیئت‌های اجرایی جذب اعضای هیئت علمی اشاره و تصریح کرد: انتشار فراخوان جذب اعضای هیئت علمی طی دو مرتبه در هرسال اقدامی در راستای عدالت در جذب افراد طی 10 سال اخیر بوده است.
وی با بیان این که مشکلات به وجود آمده در بخش بورسیه ها و برداشت های خاص صورت گرفته واقعیت خارجی نداشت، بیان کرد: ادعا می‌کنیم که هیچ نفری در دانشگاه ها به دلایل سیاسی جذب يا رد نشده است.
کی نژاد افزود: اعضای هیئت‌های اجرایی جذب در دانشگاه‌ها بهترین افراد به لحاظ صلاحیت های علمی و عمومی هستند.
رئیس هیئت عالی جذب اعضای هیئت علمی در ادامه گفت: این هیئت منتخب شورای عالی انقلاب فرهنگی است و نمی‌تواند به مسائل اجرایی بپردازد. باید به مسائل سیاست‌گذاری بپردازد اما به دلیل مشکلاتی که پیش آمده ناچار شدیم به مسائل اجرايي وارد شویم كه برای ما بسیار سخت است.
وی اصلاح ساختار هیئت علمی دانشگاه‌ها را به نفع کشور توصیف کرد و ادامه داد: شاگردپروری و تربیت اعضای هیئت علمی، ایجاد رشته های جدید و بین رشته ای و توجه به نقش تربیتی استادان از موارد مورد انتظار از اعضای هیئت علمی است.
این نشست با برگزاری میزگرد پرسش و پاسخ با اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های مرکز استان اصفهان ادامه یافت.
گفتنی است: در ادامه این نشست، همایش منطقه ای هیئت های اجرایی جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه های استان های اصفهان، یزد و چهارمحال و بختیاری فردا پنجشنبه 25 بهمن ماه به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می شود.
http://www.tg-me.com/iutonline
🔻#دعوتنامه
پوشش خبری مراسم بزرگداشت مرحوم استاد همایون خرم

🔹با سخنرانی استاد لوریس چکناوریان و با حضور خانواده آن استاد فقید و اساتید برجسته هنری کشور از جمله علی اصغر شاه زیدی، سیدرضا طباطبایی، ملک محمد مسعودی، محمدتقی سعیدی، دکتر صدر نوری، دکتر کزازی، مسعود کرامتی، مهرانه مهین ترابی، ایرج راد، بهروز رضوی، رسول نجفیان و افسر اسدی و اجرای دکتر محمد اصفهانی و بابک شهرکی

🔶ضروری است همکاران ارجمند و خبرنگاران گرامی پیش از حضور در این آئین با روابط عمومی دانشگاه تماس و هماهنگی نمایند.

🗓زمان: سه شنبه 30 بهمن ماه 1397 از ساعت 18:30
🚩مکان: تالار بزرگ شیخ بهایی دانشگاه صنعتی اصفهان

📲 www.tg-me.com/iutonline
🔻با حضور هنرمندان برجسته کشور:

آئین بزرگداشت استاد همایون خرم دردانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد

✳️مراسم بزرگداشت چهره برجسته موسیقی ایران استاد همایون خرم با حضور خانواده آن مرحوم، مسئولان دانشگاه صنعتی اصفهان و جمعی از هنرمندان برجسته کشور شب گذشته در تالار شیخ بهایی این دانشگاه برگزارشد.

🔺در ابتدای این مراسم رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان از همایون خرم به عنوان یکی از دردانه های موسیقی معاصر ایران نام برد و گفت: این نوازنده بی مانند که از سرزمین نغمه پرداز بوشهر سر برآورد بافضل و فرهنگی کامل، کمر به رشد و تعالی موسیقی سنتی وطن بست و با نگاهی تیزبین و شوقی سرشار افسانه های شیرین آفرید و آتشی در دل سودازدگان شعر و موسیقی انداخت.
دکتر سید محمود مدرس هاشمی افزود: بر خود می بالیم که جوانان متعهد و هنرمند دانشگاه صنعتی اصفهان داعیه دار یادکرد و تعظیم بزرگان هنر هستند.
وی ادامه داد: دانشگاه صنعتی اصفهان که در عمر 40 ساله خود دستاوردهای کم نظیر و ارزشمندی را به جامعه عرضه داشته است همواره بر این باور بوده که دانشگاه صرفاً محلی برای کسب تخصص نیست بلکه عرصه ای برای شکوفایی همه استعدادهای جوانان است.
مدرس هاشمی اضافه کرد: همین باور بوده که باعث شده در میان حدود 50 هزار دانش آموخته این دانشگاه صدها هنرمند و نویسنده شاخص در حوزه های علوم انسانی و هنر بروز و ظهور یابد.
در ادامه استاد لوریس هایکازی چکناواریان موسیقی دان و آهنگساز برجسته ایران گفت: ما باید قدر هنرمندان را آن گونه که شایسته است بدانیم و پیش از آن که این گوهرهای فرهنگی را از دست بدهیم آن ها را تکریم نمائیم.
وی مالک حقیقی هنر را خدا دانست و افزود: هنر از هنرمند است اما مال او نیست همان گونه که طفل نوزاد از مادر است اما مال مادر نیست بلکه مالکیت الهی دارد.
این هنرمند برجسته ادامه داد: قدرت الهی است که در هنرمند متجلی شده است زیرا چنانچه خالق هنر زمینی باشد هنرش پایدار نیست و یکبار مصرف است.
چکناواریان اضافه کرد: هنر همایون خرم خدایی بود زیرا اثر او از یاد رفتنی و یکبار مصرف نیست.
همچنین بردیا صدرنوری از هنرمندان موسیقی کشور و دبیر جشنواره موسیقی همایون خرم با تقدیر از کانون موسیقی دانشگاه صنعتی اصفهان بخاطر برگزاری این مراسم ابراز امیدواری کرد: برگزاری چنین همایش هایی به تعالی هنر بینجامد.
وی با اشاره به این که از سال 93 تاکنون پنج بار جشنواره موسیقی همایون خرم برگزار شد، افزود: اولین جشنواره با حضور 74 شرکت کننده برگزار شد اما امسال این جشنواره با حضور یک هزار و 524 هنرمند نوجوان و جوان پنج تا 18 سال برگزار شد.
این هنرمند بیان کرد: موفقیت این جشنواره موسیقی مرهون اثرگذاری همایون خرم در فرهنگ و هنر این سرزمین است.
فرزند همایون خرم به عنوان دیگر سخنران این مراسم با بیان خاطراتی از پدرش گفت : همایون خرم تنها به خاطر موسیقی نبود بلکه او بوسیله موسیقی از مدرسه عشق به میکده عشق کوچ کرد.
رضا خرم افزود: پدرم در موازات فراگیری موسیقی به تحصیلات آکادمیک پرداخت و همین عامل باعث شد تا هنر او به دریوزگی نیافتد.
وی اضافه کرد: معشوقه خرم که موسیقی بود در هرجایی حضور نداشت و تنها در راه هنر قدم برداشت.
فرزند همایون خرم ادامه داد: پدرم تزکیه دل و نفس انجام می داد و در ره معشوق قدم بر می داشت و غرور، بخل و حسد نتوانست بر روح سیقل یافته او ححاب کند و این مهمترین علل موفقیت همایون خرم بود.
در این مراسم که با حضور جمعی از هنرمندان صاحب نام کشور برگزار شد خانواده همایون خرم کتاب زندگینامه این هنرمند فقید را به کتابخانه دانشگاه صنعتی اصفهان اهدا کرد.
همچنین تابلو نقاشی منقش به چهره همایون خرم پس از امضا توسط هنرمندان توسط رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان به همسر و فرزند همایون خرم اهدا شد.
در جریان این مراسم دو تن از شاگردان خرم قطعاتی را به یاد این استاد موسیقی نواختند و محمد اصفهانی نیز یکی از آثار خود که توسط همایون خرم آهنگسازی شده بود اجرا کرد.
گفتنی است: استاد همایون خرم نوازنده ویولن، موسیقی‌دان و آهنگساز برجسته، یکی از اعضای شورای عالی خانه موسیقی ایران بود که در سال ۱۳۹۱ درگذشت.
http://www.tg-me.com/iutonline
🔻با امضاء تفاهم نامه مشترک میان مراکز علمی وتحقیقاتی برتر استان:

ایجاد کنسرسیوم فعاليت هاي بین المللی مراكز علمي و فناوري پیشرو استان به ميزباني دانشگاه صنعتی اصفهان

✳️کنسرسیوم همكاري هاي علمي بين المللي مشترك ميان مراکز علمی و فناوری پيشرو اصفهان با امضاء تفاهم نامه میان رؤسای دانشگاه های صنعتي اصفهان، اصفهان، علوم پزشکي، هنرو شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان تشکیل می گردد.

🔺مدير روابط بين الملل دانشگاه صنعتی اصفهان با اعلام خبر فوق گفت: این کنسرسیوم به پيشنهاد دانشگاه صنعتي اصفهان ودر راستاي همسو نمودن فعاليت هاي علمي بين المللي مشترك ميان مراکز علمی و فناوری پيشرو اصفهان به منظور استفاده بهينه از توانمندی های علمي پژوهشي و اجرائي و بهره مندی از تجربیات طرفین ایجاد می گردد.
دکتر سیما فاخران افزود: موضوع اين كنسرسيوم هم افزایی ظرفيت هاو مزیت هاي دانشگاه ها و مراكز علمي و فناوری برتر اصفهان در جهت ارتقاي همكاري علمي و بين المللي و هدايت دانشگاه ها به سطوح بين المللي با انجام فعاليت ها و پروژه های مشترك مي باشد.
وی با اشاره به اهداف پیش بینی شده در راستای تشکیل این مجموعه، تصریح کرد: بهره مندی دانشگاه ها و مراکز فناوری عضو از مزیت های مختلف یکدیگر از قبیل توانمندي‌هاي تجربي، پژوهشي، ارتباطات بين‌المللي، فضای فیزیکی به منظور تشکیل کلاس ها و هدایت پایان نامه ها و رساله های دکتری و امكان بازديد از آزمايشگاه‌ها و واحدهاي علمي پژوهشي طرفین برای ایجاد زمینه های همکاری مشترک بين المللي از جمله این اهداف می باشد.
عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان ارتقاء سطح دانشگاه های عضو به رتبه های بین المللی به صورت پایدار، مبادلات آموزشی وجذب دانشجویان خارجی را از دیگر اهداف تشکیل این کنسرسیوم توصیف کرد و ادامه داد: تبادل اطلاعات و همکاری در زمینه برندسازي و بازاريابي بين المللي و تبادل نظر پیرامون اولویت های تحقیقاتی دانشگاه هاي عضوجهت هدایت و تبیین طرح¬های تحقیقاتی مشترک بين المللي از دیگر اهداف ایجاد این مجموعه است.
فاخران بیان كرد: برگزاری همایش¬ها وکارگاه¬های علمی بین¬المللی وتشکیل انجمن¬های علمی مشترك، تعریف رشته ¬های بین رشته¬ای و همكاري درخصوص تاليف و انتشاركتاب ها و نشريات علمي پژوهشي بين¬المللي، برگزاري غرفه هاي مشترك در نمايشگاه¬هاي بين¬المللي و برگزاری مسابقات علمی فرهنگی واردوهای دانشجویی با کشورهای مورد معاهده با جمهوری اسلامی ایران از اهداف دیگر ایجاد کنسرسیوم فعاليت هاي بین المللی مراكز علمي و فناوري پیشرو استان اصفهان است.
مدير روابط بين الملل دانشگاه صنعتی اصفهان اضافه کرد: آئین امضاء اين تفاهم نامه با حضور رؤسای دانشگاه های صنعتي اصفهان، اصفهان، علوم پزشکي، هنر و شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان، برخی مقامات شهر و استان اصفهان و نیز اعضای هیئت علمی فعال در عرصه بین الملل چهارشنبه 15 اسفندماه در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار خواهد شد.
وی درپایان ابراز امیدواری کرد که در سایه این ائتلاف مشترک و با هم افزايي توانمندي هاي موجود در مؤسسات عضو این مجموعه، و با توجه به چالش ها و مشكلاتي كه مراكز علمي و فناوري در شرايط كنوني در عرصه بين الملل با آن مواجه مي باشند، اين كنسرسيوم به عنوان قطب علمي اصفهان بتواند به پيشرفت هاي چشمگيري در زمينه فعاليت هاي علمي بين المللي دست يابد.
گفتنی است: علاوه بر مراودات گسترده علمی بین المللی اعضای این کنسرسیوم، پيش از اين از سوي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، دانشگاه صنعتي اصفهان به عنوان نهاد ملي هماهنگ كننده ارتباطات علمي ایران با کشور سوئيس، دانشگاه اصفهان با كره جنوبي و دانشگاه علوم پزشكي با کشور آلمان معرفی شده است. همچنين دانشگاه هنر اصفهان به عنوان دانشگاه هنر پيشرو در ايران و شهرك علمي تحقيقاتي اصفهان به عنوان پارك فناوري پيشتاز در ايران اعلام شده است.
http://www.tg-me.com/iutonline
2024/09/23 12:15:56
Back to Top
HTML Embed Code: