Telegram Web Link
اوا مری سنت در پشت صحنه فیلم هیچکاکی «شمال از شمال غربی»


🎬 North by Northwest 1959

Join 👉 @honar7modiran
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
طنازی های #هیچکاک در مورد ساخت فیلم شمال از شمال غربی. هیچکاک و ایده پردازی هایش(کری گرانت و دماغ آبراهام لینکن)

▪️گفتگوی بامزه با هیچکاک درباره ایده جالبش سر فیلمبرداری فیلم شمال از شمال غربی.


🎬 North by Northwest 1959

Join 👉 @honar7modiran
دو تا از پوسترهای فیلم را ببینید.
در یکی نوشته شده است:
North by Northwest
روی حرف N کار گرافیکی شده است و یک فلش به بالا خورده است. این فلش اشاره به هواپیمایی دارد که در Background در حال تعقیب کری گرانت است.
پوستر دوم، کری گرانت است و کوه های راشِمور (و در واقع تمثال های سنگی رئیس جمهور های آمریکا).

هر دو پوستر به شدّت پوستر های خوبی هستند و به شدّت توضیح دهنده ی فیلم.
#سیدجواد_یوسف_بیک

🎬 شمال از شمال غربی ١٩۵٩

Join 👉 @honar7modiran
#Shut 📸
سرگیجه ۱۹۵۸
پنجره عقبی ۱۹۵۴
شمال از شمال غربی ۱۹۵۹

انتقال ترس و دلهره به کاراکتر و مخاطب در لحظه و همزمان قاب هیچکاک و آثار او زنجیره وار به هم متصل اند ایده هایی که در اثار او مکمل هم هستند و فرایند و گذر در لحظه ماندگارتر از غایت و نتیجه.

#محمد_علیزاده_دهنوی

Join 👉 @honar7modiran‌‌
- مردم چيزهایی که فکر می‌کنند نیاز ندارن رو رد می‌کنند
درست مثل زنی که ندونه یه نفر عاشقشه...


🎥 North by Northwest 1959

Join 👉 @honar7modiran
از برترین لحظات تاریخ سینما

دست اوا ماری سنت در کوهستان راش مور در فیلم شمال از شمال غربی به دست کری گرانت پیوند می خورد.


🎬 North by Northwest 1959

Join 👉 @honar7modiran
لوکیشن هایی از فیلم شمال از شمال غربی

🎬 North by Northwest 1959

Join 👉 @honar7modiran
کری گرانت بازیگر آمریکایی انگلیسی بود. انستیتوی فیلم آمریکا در سال ۱۹۹۹ او را در در رده دوم برترین هنرپیشگان مرد تاریخ سینما قرار داد. او در پی بازی در فیلم‌هایی چون داستان فیلادلفیا، شمال از شمال غربی، بدنام و گرفتن یک دزد دارای شهرت فراوانی بود. جایزه اسکار افتخاری چهل و دومین مراسم آکادمی جوایز به وی اهدا شد.
جوایز و افتخارات
در سال ۱۹۴۱ و با بازی در فیلم پنی سرناد نامزد جایزه اسکار شد اما این جایزه به گری کوپر رسید. در عین حال بسیاری از کارگردان‌های بزرگ مانند هاوارد هاکس و آلفرد هیچکاک از بازی او در فیلم‌هایشان استقبال می‌کردند به‌طوری‌که هیچکاک دربارهٔ او می‌گوید: «در تمام زندگی‌ام تنها گرانت را دوست داشته‌ام!» و هاوارد هاکس نیز او را بی‌رقیب می‌نامد. گرانت بار دیگر و در سال ۱۹۴۴ برای فیلم هیچ جز قلب تنها نامزد جایزه اسکار می‌شود اما بار دیگر این جایزه را در دستان رقیبی به نام بینگ کرازبی می‌بیند. این مسئله تا حدی باعث ناراحتی وی می‌شود اما اهدای جایزه اسکار یک عمر موفقیت هنری (۱۹۷۰) باعث می‌شود تا این ناکامی‌ها کمرنگ شود. او یک بار دیگر هم به جایزه اسکار دست یافت، اما این‌بار برای بهترین هنرپیشه نقش اول زن که به‌خاطر عدم حضور اینگرید برگمن و به نمایندگی از او این جایزه به او داده شد. گرانت در فیلم‌های بسیاری برای هیچکاک ظاهر شد که در این میان می‌توان به فیلم‌های «بدنام»، «گرفتن یک دزد» و «شمال با نورث‌وست» اشاره کرد.
کری گرانت بر اثر سکته مغزی در ۲۹ نوامبر ۱۹۸۶ میلادی در سن ۸۲ سالگی در دونپورت، آیووا درگذشت.
Join 👉 @honar7modiran
🎞 در پایان ارائه ۱۳۸ ام " شمال از شمال غربی"، ضمن تشکر از همراهی و توجه شما گرانمایگان،ازهمکاری آقایان امین بذرافکن، حمید بهرامی و مهران زارعیان  کمال تشکر را دارم.

قدردانی ازمطالب عزیزان بزرگوار:
سیدجواد یوسف بیک، آریا باقری،علیرضا مجیدی، یعقوب رشتچیان، بهزاد خورشیدی، ساسان عادلی، مهران باقی، صدف پیکامی، بهروز آقاخانیان،  محمد علیزاده دهنوی

@artbeest
@Utopiafilm
@FilmBazan
@ArtCinema7
@kharmagaas
@Cinemayanii
@FormandFilm
@Perspective_7
@Dialoguegram
@classiccinema
@filmneveshtan
@cinemaofficial
@Film_Quarterly
@CinemaUnique
@honarnaamehh
@cinema_tographe
@ART2011JOURNAL
@LezzateNaghdeFilm
@Motion_Picture_Love

WWW.1pezeshk.com
filimo.com
نقد فارسی_سلام سینما _ ویستا_منظوم_تبیان زنجان_ سینما سنتر_نت نوشت_روزنامه شرق
🙏🙏🙏
ارائه بعدی:  چشم اندازی در مه

  کارگردان: تئو آنجلوپولوس


🎥  Landscape in the Mist 1988

Join 👉 @honar7modiran
فیلم چشم‌اندازی در مه ۱۹۸۸
کشور تولیدکننده : یونان، فرانسه و ایتالیا
محصول : تئو آنگلوپولوس
کارگردان : آنگلوپولوس

فیلمنامه‌نویس :
تونینو گوئرا، تاناسیس والتینوس و آنگلوپولوس، برمبنای داستانی نوشته آنگلوپولوس.

فیلمبردار : گیورگوس آروانیتیس
آهنگساز(موسیقی متن) : النی کاریندرو.

هنرپیشگان :
میکالیس زک، تانیا پالایئولوگوئو، استراتوس تزور تزوگلو، اواکوتامانیدوئو، آلیکی گئورگوئولی و انگلیس کازان.

جوایز:
١٩٨٨_۴۵مین جشنواره بین‌المللی ونیز شیر نقره ای
١٩٨٨_۴۵مین جشنواره ونیز جایزه دانشجویان دانشگاه ساپینزا رم
١٩٨٨_۴۵مین جشنواره بین‌المللی ونیز جایزه OCIC
١٩٨٩_٣٩مین جشنواره بین‌المللی برلین جایزه InterFilm
١٩٨٩_دومین جشنواره فیلم های اروپایی بهترین فیلم

خلاصه داستان:
پسر بچه اي به نام «الکساندروس» و خواهرش «وولا»، مادرشان را ترک مي کنند و سوار قطار مي شوند تا به آلمان بروند - به اين دو کودک نامشروع گفته اند پدرشان در آلمان است...

شرح فيلم:
تاريخ، سياست و اسطوره از مايه ها و مؤلفه هاي ديگر فيلم هاي آنگلوپولوس، در اين فيلم نيز حضوري پررنگ و تعيين کننده دارد. موسيقي الني کاريندرو، آهنگ ساز تقريبا هميشگي آنگلوپولوس، درخشان و مملو از حس غم غربت است.
فیلم در حالی که منتخب سینمای یونان برای حضور در بخش بهترین فیلم خارجی شصت و دومین دوره جوایز اسکار بود اما نتوانست نامزد شود. به دنبال فیلم‌های سفر به سیترا (۱۹۸۴) و زنبوردار (۱۹۸۶)، این فیلم به عنوان سومین فیلم از سه‌گانه سکوت آنجلوپولوس شناخته می‌شود.
🎬 Landscape in the Mist 1988
Join 👉 @honar7modiran
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
.
🎞 تریلر و تیزر فیلم «چشم اندازی در مه»

      کارگردان: تئو آنجلوپولوس 🔆



🎥  Landscape in the Mist 1988

Join 👉 @honar7modiran
⁉️ چرا باید این فیلم رو دید ؟

سومین قسمت از سه گانه سکوت آنجلوپولوس، که با سفر به سیترا آغاز شد و با زنبوردار ادامه پیدا کرد، پایانی بی نظیر بر این سه گانه و البته اثری درخشان در میان سایر آثار دیدنی آنجلوپولوس است، فیلم آن قدر در کارگردانی و پیاده سازی مفاهیم خوب است که تنها باید از دیدنش لذت برد.

⁣⁣آنجلوپولوس باز هم بی پروا دغدغه های همیشگیش را از ذهن بیرون ریخته تا همگی با آن ها همراه شوند، سفر، دوری، مهاجرت، سختی، توهین و انزجار، همان موضوعاتی که همیشه مد نظر پولوس بوده اند که هربار با بیانی قدرتمند آن ها را به بیننده عرضه کرده و همگان را تحت تاثیر قرار داده است، این بار نیز تا عمق وجود هر کسی می توانند نفوذ کنند

⁣⁣قاب های خیره کننده فیلم و البته موسیقی ای که همیشه جایگاهی خاص در سینمای آنجلوپولوس دارد، زیبایی های اثر را دو چندان کرده است. همان عناصری که در کنار تمام دغدغه ها و قصه فیلم، به اثر جانی مضاعف می بخشند.

⁣چشم اندازی در مه، اثری است درباره امید در میان ناامیدی، سفری برای یافتن چیزی که تنها یک رویاست، قصه ای است درباره دختری که به ناگاه بزرگ می شود، کودکی که دیگر کودک نیست و آرزویی که شاید محقق شود
#عباس_نصرالهی

در ارزيابی از چشم اندازی در مه اين فيلم را قابل فهم ترين اثر کارگردان آنجلوپولوس دانسته اند. اين فيلم تمثيلی است درباره قدرت ايمان، و درباره تله هايی که رويا سر راه انسان می گذارد.
خلاصه داستان از اين قرار است که دو کودک با هوش از يونان به سمت آلمان به راه می افتند تا پدرشان را پيدا کنند. سفری پر درد و بی نتيجه که در هر بزنگاهی تجربه مايوس کننده ای را سر راه دو کودک محزون قرار می دهد، و مجبورشان می کند با کاراکتر های دروغگو و دغلکاری روبرو شوند.
اما اين سفر با صحنه های ديدنی و مغشوش کننده بعيدی نيز همراه است، مانند برآمدن يک دست غول آسا از دريا، و منظره يک اسب در حال مرگ در برف.
بازتاب هايی از تاريخ يونان و همچنين از آثار اوليه آنجلوپولوس در سرتاسر اين سفر مشاهده می شود و به ياد بيننده می آورد که فيلم تنها در متن اين دو (تاريخ يونان، و روح کلی آثار کارگردان) قابل معنی کردن است.

🎬 چشم اندازی در مه ١٩٨٨
Join 👉 @honar7modiran
دو سه دقیقه اول فیلم، مسیر ابتدا تا انتها را به خوبی ترسیم می کند. دو کودک وارد کادر می شوند و دیالوگ کوتاهی «ترسیدی؟... نه» بین شان رد و بدل می شود تا سوال اصلی را برای بیننده ایجاد کند. به ایستگاه می رسند و مردی می پرسد « باز اومدین؟» و این دومین نکته است که نشان می دهد این عمل چند بار تکرار شده و سوال دومی برای ببیننده ایجاد می کند. قطار می رود و آن دو جا می مانند. و این سومین نقطه ی طلایی در همین شروع فیلم قبل از تیتراژ است که نشان می دهد مضمون اصلی فیلم جستجوگری و جا ماندن از حقیقت است. این شروع نشان از فیلمنامه ای مستحکم می دهد که فیلم آنجلوپولوس را بدون شلوغ بازی های هالیوودی و تروکاژهای سینمایی به مقام هنر می رساند.
فیلمی درباره ی یاس و قصور جامعه ی معاصر است. پدر لاابالی که تقریبا در تمامی آثار آنجلوپلوس به چشم می خورد، این بار به وجودی افسانه ای تبدیل شده، تا فرزندانش در جستجوی وی اواره شوند. در بی نظمی، دو کودک پدید می آیند، الکساندر کوچک و خواهر بزرگش، وولا. برای رهایی از تنهاییشان، دنیایی محرمانه برای خود ساخته اند و با رویاهایشان آبادش نموده اند. هر شب به ایستگاه قطار رفته و حرکت قطارهای به مقصد آلمان را می نگرند. جایی که مادرشان بافریب گفته که پدرشان زندگی می کند.
چشم اندازی در مه تنها درباره ی دو کودک، در جستجوی پدرشان نیست. سفری آغازین بسوی زندگی است. در مسیر آن ها همه چیز می آموزند : عشق و مرگ، دروغ و راستی، زیبایی و ویرانی. سفر حقیقتا راهی است برای تمرکز بر آنچه زندگی به همه ی ما داده است.
🎥 Landscape in the Mist 1988
Join 👉 @honar7modiran
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
۱/۷

تیتراژ و سکانس آغازین چشم اندازی در مه



🎥 Landscape in the Mist 1988

Join 👉 @honar7modiran
چشم اندازی در مه ( Landscape in the Mist 1988)

چیزی که حساب این فیلم را از فیلم‌های ژانر جدا می‌کند، رویکرد شاعرانه‌ی آنجلوپولوس به تمامی اتفاقات و کنش‌های فیلم است. رویکردی که در بعضی جاها، حتی برخلاف قواعد ژانر قدم بر می‌دارند. اصالت فیلمِ آنجلوپولوس، با حال و هوای شاعرانه و سنت استعاره‌گونه‌ی آن است، به همین دلیل است که فیلم در تحلیل از دریچه‌ی ژانر، لنگ می‌زند. این فیلم از الگوهای ژانر بهره می‌جوید تا به شاعرانگی خود بیافزاید

سومین فیلم از سه گانه سکوت ساخته آنجلوپولوس که تصویری از شعر در آن نمایان میشود .
«سه گانه سکوت» نمایش بی پناهی ادم هاییست که در پازل خاطرات خود در جستجوی ارزش های گمشده هستند ، انسان هایی که هویت خود را از دست داده اند ، در سرزمین مادری خود غم غربت را میچشند .
در این اثر نا امیدی و بیگانگی به اوج خود میرسد ، دو کودکی که باید با بیرحمی ها و ناملایمات روبه رو شوند ، بمیرند و زنده شوند و در مسیر و مقصد نامشخص ادامه دهند .
✍️ #محمد_علیزاده_دهنوی
🎥 Landscape in the Mist 1988

Join 👉 @honar7modiran
2024/09/21 19:30:32
Back to Top
HTML Embed Code: