Telegram Web Link
⭕️ از دیدگاه ناپلئون هیل ثروت فقط منابع مالی نیست. در دنیای امروزی ثروت فراتر از پول است. ایشان در کتاب «کلید طلایی ثروت» دوازده نوع ثروت را معرفی می کند:

🔸1. رویکرد ذهنی مثبت(مثبت اندیشی)
🔹2.سلامتی و تندرستی واقعی.
🔸3.تقویت تعاملات و روابط انسانی.
🔹4.رهایی از ترس.
🔸5.امید به موفقیت.
🔹6.داشتن نیروی ایمان و باور حقیقی.
🔸7.اشتیاق به بخشش .
🔹 8.عشق ورزیدن به کار.
🔸9.تعصب نداشتن افراطی.
🔹10.انضباط شخصی.
🔸11.توانایی درک دیگران.
🔹 12.امنیت اقتصادی.

🆔 @fmut_ir
⭕️ استراتژیست کیست؟

امروزه مدیرانی که از تفکر استراتژیک برخوردار باشند قادرند سازمان‌هایی ایجاد کنند که بلندمدت گرا و همه جانبه نگر باشند. براساس مطالعه‌ای که در شرکت‌های چند کسب‌وکاره (هلدینگ) در ایران انجام پذیرفته این یافته به دست آمده است که مدیران استراتژیست یک یا چند ویژگی از ویژگی‌های ذیل را از خود نشان می‌دهند. به بیان دیگر، استراتژیست ها از هفت استراتژی در حل مسائل بهره می‌گیرند:

ویژگی‌های استراتژیست ها:

1️⃣ چشم انداز دارند: آنها تصوری از آینده در ذهن خود دارند و برای دست یافتن به آن تلاش می‌کنند.

2️⃣ تجزیه و تحلیل گرند: آنها موضوعات را به اجزای سازنده شان می‌شکنند و هر مسئله‌ای را با دقت مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌دهند.

3️⃣ روابط را می‌بینند: آنها به طور بخشی تصمیم نمی‌گیرند. می‌دانند که هر مسئله‌ای ابعاد گوناگونی دارد و تأثیرات آن وسیع است. به علاوه موضوعات بسیاری هستند که می‌توانند آن را تحت تأثیر خود قرار دهند.

4️⃣ پرسشگرند: فرضیات بدیهی را به چالش می‌کشند. از نظر آنان اگر کاری تا به امروز به شیوه یکسانی انجام می‌گرفته از این پس می‌تواند به شکل متفاوتی انجام شود. آنها به موضوعات و علل آنها جور دیگری می‌نگرند.

5️⃣ خلاقند: آنها موضوعات ظاهراً نامرتبط را به هم متصل می‌کنند و راه‌حل‌های جدیدی برای مسائل پیدا می‌کنند.

6️⃣ هم افزایی ایجاد می‌کنند: آنها منابع و قابلیت‌های موجود را به گونه‌ای با هم ترکیب می‌کنند که نتیجه از مجموع اجزا بزرگتر و مؤثرتر باشد.

7️⃣ مزیت خلق می‌کنند: آنها قادرند به منابع و قابلیت‌های برتر و عملکرد و نتایجی بهتر از رقبا دست پیدا کنند.

دانشکده مدیریت دانشگاه تهران
⭕️تاثیر زبان بدن بر موفقیت در کسب و کار
🗣

🆔@fmut_it
⭕️نکاتی برای افزایش مخاطبان شبکه اجتماعی

صرف نظر از اینکه استارتاپ شما در چه مرحله‌ای قرار دارد، بدون شک قصد دارید روند افزایش مخاطب شبکه های اجتماعی خود را شروع کرده یا ادامه دهید. هر چه تعداد افرادی که به طور موثر و از طریق تبلیغات، جذب شبکه‌ی اجتماعی شما می‌شوند بیشتر باشد، راه‌اندازی استارتاپ و فروشِ مستمر و مداوم آن بهتر خواهد بود. در اینجا به ۱۵ نکته برای افزایش مخاطب استارتاپ شما در سه شبکه‌ی اجتماعی برتر می‌پردازیم. در ابتدا استراتژی‌های مشترک در تمام شبکه های اجتماعی را بیان می‌کنیم.

▪️ادامه ی مقاله در لینک زیر :
👇👇👇

15 نکته جهت افزایش مخاطبان شبکه اجتماعی
⭕️ ارزش حفظ مشتریان را دست‌کم نگیرید!

اگر تمرکز خود را روی مشتریان نگذارید و کارهایی انجام ندهید تا احساس باارزش بودن کنند، در نهایت هزینه هنگفتی متحمل می‌شوید و مشتریان دائمی را از دست خواهید داد.

با توجه به نظر Bain & Company یکی از مطرح‌ترین شرکت‌های مشاوره کسب‌وکار، جذب مشتری جدید برای کسب‌وکار هزینه‌ای معادل ۶ تا ۷ برابر بیشتر از حفظ مشتری فعلی در بر دارد. لازم است هر کاری که می‌توانید انجام دهید تا همواره وفاداری مشتریان را جلب کنید و هرگز ارزش حفظ مشتریان را دست کم نگیرید.
در زیر به بررسی عوامل اصلی دستیابی به میزان حفظ مشتری برای افزایش درآمد می‌پردازیم.

1️⃣ شناخت بیشتر مشتریان

⭕️اگر احتیاجات مشتریان از سوی کسب‌وکاری برآورده شود، مشتری آن کسب‌وکار را به سایر کسب‌وکارها که صرفا به‌عنوان مشتری در نظر گرفته می‌شوند، ترجیح می‌دهد.
یکی از تاکتیک‌های موفقیت، صرف زمان بیشتر برای هر مشتری است. بهتر است درتمام راهکارهای افزایش کسب‌وکار این استراتژی ساده را در نظر گرفت.

2️⃣ اجرای سیستم‌های بازخورد

⭕️فراهم کردن فضایی برای مشتریان برای مطرح کردن نیازها، نقش مهمی در ایجاد تجربه مشتری مثبت ایفا می‌کند. سیستم‌هایی مانند نظرسنجی یا مطرح کردن سوال درباره بازخورد از مشتریان قدیمی کمک خواهد کرد تا از نظرات آنها درباره کسب‌وکار، محصولات و خدمات ارائه شده، اطلاع پیدا کنید.

3️⃣ رفتار خوب و مودبانه

⭕️یک روش دیگر برای جلب رضایت مشتریان، قدردانی از آنها است؛ اما غافلگیری راهکار تاثیرگذارتری است.
افراد هرگز اتفاقات خوشایند و غیرمنتظره‌ای را که در زندگی برایشان اتفاق می‌افتد، فراموش نمی‌کنند و مهربانی تاثیر دائمی بر جای خواهد گذاشت. سعی کنید با ایجاد خلاقیت در کسب‌وکار، عملکردی متفاوت‌تر از دیگران داشته باشید و تشکر و حق شناسی از مشتریان را در دستور کار خود قرار دهید.

4️⃣ ارائه خدمات پیشگیرانه

⭕️نکاتی در مورد ارائه خدمات به مشتریان وجود دارد که در هر کسب‌وکاری باید آنها را آموخت. یکی از آن نکات، سبکی از خدمات مشتری یعنی «خدمات پیشگیرانه» است که با پیش‌بینی مشکلات احتمالی قبل از وقوع، می‌توان مانع روی دادن برخی از اتفاقات شد.
می‌توانید کارهای ساده‌ای انجام دهید برای مثال پیش از اینکه مشتریان با شما تماس بگیرند و سوالات یا خواسته‌های خود را مطرح کنند با آنها در ارتباط باشید تا متوجه نیازها و پرسش هایشان شوید.

💢سرمایه‌گذاری بر مشتریان، درآمد شما را بیشتر و موفقیت‌تان را در کسب‌وکار تضمین می‌کند. مشتری قلب تپنده سازمان است، برای حفظ مشتریان همه تلاش خود را به‌کار گیرید.

✍️ منبع : Forbes

دانشکده مدیریت دانشگاه تهران
⭕️ واژگان مدیریتی

نظریه مسیر - هدف: یکی از نظریه‌های رهبری بر اساس الگوی انگیزشی است که در آن پیروان به‌شرط وجود منافع یا سود در آینده، از رهبر خود حمایت می‌کنند.

🆔 @fmut_ir
⭕️ 3 نکته کاربردی مدیریت تیم کاری

🔶1- افراد را ارزیابی کنید
اطلاعات مفیدی در مورد قوت و ضعف اعضای تیم بدست آورید. با ساخت تیم‌ها با افرادی که هر کدام بخشی از توانمندی‌های مورد نیاز برای راه‌اندازی کسب‌وکار مدنظر را دارند، می‌توان به نتایج بزرگی دست یافت.

🔶2- متفاوت فکر کردن را تشویق کنید
دومین جنبه، تشویق تفکر متفاوت است. ما می­دانیم که افراد اطلاعات را به روش­های متفاوتی پردازش می­کنند. برخی افراد، برونگراتر از دیگران هستند. برخی افراد دارای شیوه تفکر درونگرایی بیشتری هستند. این افراد مدت زمان بیشتری برای تفکر و ارائه نظر نیاز دارند. هر دو آن­ها مفید و لازم هستند.

🔶3-موفقیت را اندازه‌گیری کنید
سومین توصیه برای آماده کردن تیم‌های کاری موفق آن است که به اعضاء اجازه دهیم سیستم اندازه­گیری خاصی ایجاد نمایند که معتقدند مناسب­ترین راه اندازه‌گیری موفقیت است. رهبران زیرک می­دانند که ایجاد اهداف قابل اندازه‌گیری، جزء ضروری برای پیشرفت موفق شرکت است.


دانشکده مدیریت دانشگاه تهران
⭕️ 7 تکنیک مدیریت موفق

مهمترین بخش در مدیریت این است که فردی باشید که بخواهید دیگران آن را دنبال کنند. هر حرکتی که شما در یک تشکیلات سازمان یافته انجام می دهید به اینکه دیگران بخواهند شما را در آینده دنبال کنند، موثر است. یک مدیر موفق که دیگران بخواهند وی را دنبال کنند باید خصوصیات زیر را داشته باشد:

🍁 باید روابط بین فردی مستحکم و مسئولیت پذیر در بین افراد ایجاد کنید.

🍁 یک تیم تشکیل دهید و به پرسنل این امکان را دهید که در کارهای گروهی شرکت کنند.

🍁 مسائل مالی را در نظر بگیرید. هدف هایی را در نظر بگیرید و میزان فعالیت و پیشرفت افراد را در نظر بگیرید.

🍁 فضایی را به وجود بیاورید که در آن افراد از سلامت روانی برخوردار باشند و به حدی که پویایی خود را از دست ندهند و در جهت رسیدن به اهداف سازمان تلاش فراوان بکنند.

🍁 از مثال ها پیروی کنید اگر کسی کار درستی انجام داده و به شما اثبات شده است آن را دنبال کنید و جواب بگیرید.

🍁 به دیگران کمک کنید تا رشد کنند و از طریق آموزش و یادگیری های حرفه ای توانایی ها و استعداد های خود را توسعه بخشند.

🌍منبع: humanresources

دانشکده مدیریت دانشگاه تهران
⭕️برند برای یک شرکت، همانند خوشنامی برای یک فرد است، با تلاش برای انجام کارهای سخت به شکلی نیکو، خوشنامی به دست می‌آورید.

🆔@fmut_ir
⭕️مدیریت برند چیست؟

شما به عنوان مدیر برند، مسئولیت مدیریت مهمترین دارایی سازمان، یعنی برند را بر عهده دارید، یک برند موفق نه تنها موجب افزایش سودآوری برای شرکت می شود بلکه با ساخت و استقرار یک ارتباط خوب با مشتریانش ( وفادارسازی مشتریان) موجب مستحکم نمودن برند حتی در زمانی که چالش های اقتصادی بر جامعه حکم فرماست، خواهد شد.

👈اگرچه عده ای براین باورند که تنها برندهای فعال در حوزه ی کالاهای مصرفی یا FMCG ) Fast-moving consumer goods) باید برروی ساخت و استحکام برندسازی خود تمرکز کنند، اما حقیقتا در دنیای کسب و کار، هر برندی که بخواهد در صنف و صنعت خود پیشرو و موفق باشد باید برروی برندینگ و استحکام آن سرمایه گذاری نماید.

🔴پیشنهاد ما اینست برای موفقیت برند خود مقاله زیر را مطالعه کنید :
👇👇👇

مدیریت برند
⭕️ 7 دروغ بزرگ مدیریت زمان!

🔸"این کار فقط یک دقیقه طول می کشد"
معمولا کاری که تصور می شود که انجام آن "یک دقیقه طول می کشد" چندین دقیقه و یا بیشتر زمان می برد.
دفعه بعد، اگر فردی از شما درخواست زمان کرد و اطمینان داد که "فقط یک دقیقه طول می کشد"، به او بگویید "این جمله نادرست است. من به شما پنج دقیقه زمان می دهم. از همین حالا می توانید شروع کنید." نباید با این تصور غلط مدیریت زمان را وارد چالش کرد.

🔸" من به این هر چه سریعتر نیاز دارم"
زمانی که این جمله را می شنوید، به فرد بگویید که این جمله نادرستی است. از او بخواهید که زمانی را که باید کار را به او تحویل داده شود را به طور دقیق مشخص کند. وقتی از عبارت "هر چه سریعتر" استفاده می شود، دو تاریخ متفاوت در ذهن طرفین شکل می گیرد که باید بر سر آن، به یک توافق رسید.

🔸" من این را الان نیاز دارم"
کارها معمولا اضطراری نیستند. دیگران را با کارهای پیش پا افتاده، گول نزنید.
در این مواقع می توانید بگویید که "من مطمئن نیستم که بتوانم این کار را الان انجام دهم. چه می شود اگر از الان تا هفته آینده وقت بخواهم؟" زمان زیادی درخواست کنید که دچار بحران مدیریت زمان نشوید.

🔸"من می توانم این را در یک ساعت انجام دهم"
این یک دروغ کوچک است. چرا همیشه انجام کاری، دو برابر زمانی که ما انتظارش را داشتیم طول می کشد؟ به این خاطر که کمتر کسی از ما می تواند زمان دقیق کامل کردن یک کار را بصورت دقیق پیش بینی کند.

🔸 "او فرد با 'تاخیری' است"
فردی که همیشه 20 دقیقه دیر به قرار ملاقات و یا انجام امور می پردازد، همیشه همین حدود تاخیر در کارها خواهد داشت. به این فرد نمی توان گفت فرد با تاخیر، این فرد سروقت کارها را انجام می دهد منتها با 20 دقیقه تاخیر!
می توانیم بگوییم که اگر برای او ساعت خاصی را در نظر گرفتیم، احتمالا 20 دقیقه تاخیر خواهد داشت.

🔸 "هزینه ای ندارد"
شما "هیچ چیز را در مقابل هیچ چیز" بدست نمی آورید. هر چیزی قیمتی دارد. شاید هزینه کاری، پول شما نباشد اما معمولا در این شرایط، زمان شما است.

🔸" به جای اینکه به او نشان دهم چطور این کار را انجام دهد، خودم سریع انجام می دهم"
اگر این جمله در مورد کاری بیان شود که فقط یک بار قرار است انجام شود، می تواند جمله درستی باشد. اما تصور کنید که این جمله در مورد کاری بیان شود که دائما تکرار خواهد شد، در این صورت جمله نادرستی خواهد بود.

دانشکده مدیریت دانشگاه تهران
⭕️اگرباورکنی کارهادرست پیش میروندفقط فرصتهارامی بینی اگر باورکنی کارهادرست پیش نمیروند فقط موانع را خواهی دید.

👤وین دایر

دانشکده مدیریت دانشگاه تهران
⭕️ مدیریت اقتضایی

👈نظریه مدیریت اقتضایی بیان می دارد که هیچ روش مدیریتی قوی وجود ندارد که کاربرد صد در صد داشته باشد. بلکه باید با توجه به شرایط خاص و موقعیت سازمان تصمیم گیری های لازم به عمل آید. نظریه مدیریت اقتضایی به توانمندی مدیر در تشخیص نیاز ها و سازگاری امکانات سازمان جهت برطرف کردن نیاز ها بستگی دارد. مدیر می تواند با توجه به هوش بالا و اعتماد به نفس کافی و با تکیه بر تجربیات خویش بهترین راه حل را برای توسعه کسب و کار به کار گیرد.

🍃 تفکرات رایج در مدیریت اقتضایی

• در مدیریت یک سبک جهانی و بهترین شیوه وجود ندارد
• طراحی سازمان باید متناسب با محیط صورت پذیرد
• نیاز های سازمان زمانی ارضا می شود که سبک های رهبری متناسب با خواست کارکنان باشد
• سازمان های توانمند نه تنها بین خودشان با سازمان تناسب ایجاد می کنند بلکه در تلاشند بین اجزای درونیشان و زیر مجموعه سازمانشان نیز تناسب ایجاد کنند.

دانشکده مدیریت دانشگاه تهران
⭕️ راهکارهایی برای مدیریت زمان
👇👇👇
دانشکده مدیریت دانشگاه تهران
⭕️ ۱۰ تکنیک برای بهتر مذاکره کردن

۱- آماده‌سازی، آماده‌سازی، آماده‌سازی
ورود به مذاکره، بدون آماده‌ سازی، جز به شکست نمی‌انجامد. اول از خودتان شروع نمایید. از چیزی که می‌خواهید مطمئن شوید. در خصوص فرد یا سازمان مقابل تحقیق نمایید، نیازهایش را بشناسید، نقاط قوت و ضعف آن را درک نمایید. شاید نیاز باشد از یک مشاوره مدیریت، مشاوره مالی یا یک وکیل نیز کمک فکری دریافت نمایید.

۲- به زمان‌بندی توجه نمایید
زمان‌بندی در مذاکره بسیار حائز اهمیت است. سوال پرسیدن بسیار مهم است، اما اینکه چه زمانی بپرسید، مهمتر است. زمان هجوم و زمان انتظار را باید در نظر داشت. دقت نمایید که اگر زمان فشار در طرف مقابل زیاد باشد حتما موجب تخریب رابطه در بلندمدت خواهد شد.

۳- تمایلات شخص را کنار بگذارید
یک مذاکره‌کننده حرفه‌ای به اینکه چه کسی از نتایج یک مذاکره موفق سود واقعی را می‌برد، فکر نمی‌کند و تنها به موفق بودن در مذاکره می‌اندیشد. وظیفه یک مذاکره‌کننده حرفه‌ای این است که این حس را در طرف مقابل ایجاد نماید که توافق نهایی، نتیجه ایده و تمایل اوست.

۴- تقویت مهارت شنیداری
یک مذاکره ‌کننده حرفه‌ای، شنونده صبوری است. سخن دیگران را قطع نمی‌کند. دیگران را تشویق می‌کند که اول صحبت نمایند. زیرا امکان فکر کردن را به شما می‌دهد.

۵- سوال پرسیدن بسیار مهم است
با سوال پرسیدن تقاضا و اولویت‌های طرف مذاکره مشخص می‌گردد. اگر ندانیم چه تشریح نماییم
سوال، تکنیک هک نمودن مغز طرف مقابل است و پاسخ مناسب به آن سوالات، کرک مورد نیاز دستیابی به موفقیت است.

۶- پیش‌بینی انتظارات
باید برای انتظارات خویش و تمام احتمالات ممکن برنامه داشته باشید. حتما طرف مقابل نیز به همین موارد فکر می‌کند، پس هرگز پیشنهاد اول را قبول ننمایید. حتی اگر بهتر از آن چیزی باشد که انتظارش را داشته‌اید. بهتر است در اولین گام، پیشنهاد را مؤدبانه رد نمایید. زیرا که معلوم نیست که چه امتیازات دیگری می‌توانید به دست آورید.

۷- ارائه نظر و انتظار عکس‌العمل
حتما وارد مذاکره‌ای شوید که طرف مقابل به نتایج حاصل از قرارداد، حتما متعهد باشد. مذاکره و بعد قراردادی که بین دو طرف چسبی به نام تعهد کتبی وجود نداشته باشد، هر لحظه در خطر است.

۸- هرگز وارد مشکلات دیگران نشو
معمولا طرف مقابل شما، برای آنکه آنچه شما می‌خواهید به شما ندهد، مشکلات خود را بر سر میز مذاکره می آورد تا مشکلات خود را به مشکلات شما تبدیل نماید. هرگز اجازه این کار را به وی ندهید.شاید برای مشکلاتش راهکاری بیابید تا این مشکلات بر معامله شما اثر منفی نگذارد و شما را به عقب‌نشینی وادار ننماید. مثلا اگر در خصوص بودجه خود گلایه نمود وی را به راهکارهای تامین مالی سوق دهید.

۹- بر اصول خود پایبند بمانید
به عنوان یک شخص حقیقی و یا مالک یک کسب‌ و کار، حتما دارای یک سری اصول و قواعد برای خودتان هستید که حاضر به زیر پا گذاشتن آن نیستید. این قواعد خط قرمز شماست، اگر طرف مقابل از آن خطوط قرمز عبور کرد، باید به ترک مذاکره بیاندیشید.

۱۰- مذاکره را با تائید پایانی ببندید
اگر جلسه مذاکره به پایان خود نزدیک می‌شود، حتما تمام مطالب را یک‌ بار جمع‌بندی نمایید. پس از مذاکره، از طریق نامه یا ایمیل، نتایج مذاکره را پیگیری نمایید.

دانشکده مدیریت دانشگاه تهران
⭕️بهبود فرهنگ‌ سازمانی از اقدامات مدیرعامل شرکت شروع می‌شود و برخی تصمیمات ساده اما ضروری، مسیر موفقیت آن را هموار می‌کند.

دانشکده مدیریت دانشگاه تهران
⭕️مدیریت ریسک

تمام سازمان ها با عدم قطعیت مواجه اند و چالش مهم مدیران آن است که بتوانند محاسبه نمایند چه مقدار از پذیرش عدم قطعیت ها ، برای ارزش آفرینی برای سهام داران و ذینفعان دیگر، قابل قبول است و استراتژی مناسب برای پاسخ به هر یک ازعدم قطعیت های فضای کسب و کار کدام است.
ریسک میزان احتمالی است که یک واقعه ناشی از عدم قطعیت های فضای کسب و کار اتفاق افتاده و دستیابی سازمان به استراتژی هایش را تحت تاثیر قرار دهد. در بعضی از منابع ، جنبه های منفی واقعه ها به عنوان ریسک و جنبه های مثبت آن به عنوان فرصت(Opportunities) نام گذاری گردیده است.

🔴در این مقاله قصد داریم به " مدیریت ریسک سازمانی" بپردازیم. برای مطالعه این مقاله بر روی لینک زیر کلیک کنید:

🔗 مدیریت ریسک سازمانی

🆔 @fmut_ir
⭕️ از مدیریت ذره بینی خود بپرهیزید‼️

👈مدیریت ذره بینی یکی از بیماریهای مدیریت است که باعث می شود مدیر بیش از حد درگیر جزییات شود. و این بیماری یکی از شایعترین بیماریهای مدیریت در ایران است.

برای جلوگیری از تاثیرگذاری منفی مدیریت ذره بینی بر خودتان سه راهکار زیر را توصیه میکنم:

🚫بر دستاورد نهایی تمرکز کنید:
قبل از تعیین هدف اصلی و نهایی بر جزییات تمرکز نکنید. هدف نهایی را همیشه در ذهن داشته باشید و در برابر وسوسه هایی که شما را به توجه بیش از اندازه به جزییات ترغیب می کنند مقاومت نشان دهید.

🚫 از انتقاد کردن به تصمیمات خود قبل از کسب نتیجه نهایی خودداری کنید:
اگر در میانه راه و قبل از دستیابی به نتیجه نهایی، مسیر و جهت پروژه را تغییر دهید، باعث ایجاد مشکل و دردسر برای خود و همکارانتان خواهید شد. قبل از اتخاذ هر گونه تصمیم برای تغییر مسیر حرکت تمامی امکانات و فرصت های احتمالی را به صورت کامل بررسی کنید.

🚫 در زمان مناسب شیوه مدیریت ذره بینی را به کار بگیرید:
برخی از پروژه ها نیز نیازمند توجه به پاره ای جزئيات است. در چنین شرایطی به مدیر ذره بینی درون خود اجازه دهید برای مدت کوتاهی زمام امور را در دست بگیرد.

‍‍دانشکده مدیریت دانشگاه تهران
⭕️اگردرانتظاریک اتفاق خوب دریک زمان درست بمانید،حدس بزنیدچه اتفاقی رخ میدهد؟شما همچنان انتظارمیکشیدوانتظار میکشیدوهرگزموفق نخواهیدشد.

👤هارواکر

دانشکده مدیریت دانشگاه تهران
2024/09/30 16:37:57
Back to Top
HTML Embed Code: