Telegram Web Link
سلام وقت بخیر
من پارسال که کنکور داشتم از تجربیات این کانال استفاده کردم و امسال تصمیم گرفتم خودم نظرمو در مورد رشته و دانشگاهم بگم


من ورودی ۱۴۰۱ ریاضیات و کاربردها دانشگاه شهید بهشتی هستم و دو ترم گذروندم

اول از همه بگم که من اولویت ۴۶ ام رو قبول شدم

دانشکده ریاضی تو دانشگاه بهشتی شامل سه رشته ی علوم کامپیوتر ، آمار ، و ریاضی هست

تا اینجا با اساتید نسبتا خوبی از دانشکده ریاضی برخورد داشتم ولی خب تعدادشون بسیار کم هست و اکثر استاد ها بسیار بد نمره میدن و کلا با دانشجو راه نمیان

ترم اول که دانشگاه برامون انتخاب واحد کرد و ۱۸ واحد درس داد بهمون ، ترم دو هم خودمون درس برداشتیم

محیط دانشگاه بسیار دلباز و سرسبز هست و روزایی که تو دانشگاه هستید احساس دلگیری ندارید
زمستونا هم تا زانو برف میاد و کلا خیلی خوش میگذره😂
در کل محیطش و دستریش خوبه مثلا درکه و بام تهران و بازار تجریش و پالادیوم و برلیان مال نزدیکتونه و کلا عشق و حال به راهه


ولی خب از نظر رفت و آمد کمی سخته چون مترو نداره و نزدیک ترین مترو بهش مترو تجریش هست و از اونجا ون هست برای دانشگاه

کیفیت غذای سلف یه روزایی افتضاااح و یه روزایی خوبه

بچه ها از وضعیت خوابگاه ها خیلی راضی نیستن و خوابگاها تا خود دانشگاه فاصلشون زیاده
دانشگاه ولجنکه و خوابگاها یکیشون هفت تیره یکی تهرانپارسه و یکی بلوار کشاورز و خوابگاه کوی هم داخل خود دانشگاه است

و اما در مورد رشتم: رشته بسیار بسیار سختیه و واقعا باید علاقه داشته باشید تا بتونید ادامه بدید وگرنه کم میارید

مشروطی تو این رشته کاملا طبیعیه و حتی ورودی های ما ترم یک بیشترشون مشروط شدن

بازار کار آنچان خوبی در ایران نداره ولی برای اپلای و مهاجرت رشته خوبیه

میتونید بعد تحصیل برید سمت آموزش ریاضی و موسسات

در کل اگر رتبتون خوب بود اول برید سمت شریف و امیر کبیر و دانشگاه تهران و بعددد بهشتی.

#ریاضیات_و_کاربردها
#شهید_بهشتی
#ریاضی

@ertiad
۳۷۵
سلام دوستان.وقتتون بخیر باشه.
من مهندسی کامپیوتر دانشگاه شاهد ورودی ۴۰۱ هستم
از رشتم براتون بخوام بگم.خب یکی از پر طرفدار ترین رشته ها تو ریاضیه.رشته واقعا جذابیه و اگه علاقه داشته باشید بهش واقعا لذت میبرید و خیلی میتونید پیشرفت کنید. حتی اگه توش قوی باشید میتونید کار خوب با درامد عالی پیدا کنید. ولی خب من یه دوست داشتم که علاقه ای نداشت و الانم داره رشتشو عوض میکنه پس حتما درموردش یکم تحقیق کنید و بدونید چیه که بعدا خودتون اذیت نشید.تو این رشته شاید بیاید و ببینید خیلی از بچه‌های کلاستون خیلی واردتر از شمان، این به خاطر مدل همین رشتست اگه از قبل بلد باشی یه سری چیزارو خیلی جلوتر از بقیه میفتی ولی من خودم هیچی بلد نبودم، ولی الان راضیم واقعا. اینم بهتون بگم که رشته سختیه ولی بازم میگم اگه علاقه داشته باشید براتون شیرین میشه. یه چیز دیگ این رشته به روز بودنشه چون تکنولوژی درحال پیشرفته شما باید اطلاعاتتونو بروز کنید همیشه. من حالا اینو فعلا شنیدم و زیاد در موردش تحقیق نکردم ولی شنیدم که همون مدرک کارشناسی هم بگیرید کافیه و خیلی لازم نیس مثل یه سری از رشته ها ارشدتو حتما بگیری تا بتونی کار پیدا کنی. کلا زرنگ باشید کار راحت میتونید پیدا کنید حتی یه سری سایتا هست شرکتای خارجی پروژه هاشونو گذاشتن و شما میتونید بدون اینکه استخدام شید صرفا همون پروژه رو انجام بدید‌ و تحویلشون بدید و به دلار بهتون پول میدن.‌تنها چیزیم که این رشته از لوازم جانبی میخواد یه کامپیوتر یا لپتاپه که خب خیلیا لپتاپ میخرن از نظر قابل حمل بودنشو... و کلا نیازتون میشه و پیشنهاد میدم اگه ندارید بخرید.
حالا بخوام در مورد دانشگام بگم. دانشگاه خیلی بزرگیه اکثر رشته‌ها رو هم داره ولی یه سری رشته ها مثل معماری و هوا فضا رو یادمه که نداشت. دانشگاه یه تم مذهبی طور داره اونم فقط اسمشه، در اصل بیشتر در ظاهر دانشگاهه که چادر اجباریه برا دخترا و برا پسرا تیشرت ممنوعه که البته پسرا رعایت نمیکنن. پس اگه فکر میکنید که نمیتونید با چادر کنار بیاید سمت این دانشگاه نیاید چون حراستاش گیر میدن ولی جاهای دیگ اگه حراست نبینتتون اوکیه و یه سریا در میارن مثلا داخل کلاسا. دانشگاه یه مصاحبه هم داره و شنیده بودم که اگه دانشگاه های مصاحبه‌دار میخواین برید برا اینکه دعوت شید برا مصاحبه باید اولویت های بالا بزنید، البته نه لزوما اول دوما، منظورم اینه آخر اولویتاتون نباشه. مصاحبه ای که از من کردن واقعا آسون بود. مصاحبش دوقسمت بود یکی کتبی بود که یه سری چیزا نوشته بودن و براساس نظر شخصی‌ات گزینه درستو میزدی و یکی هم شفاهی که تک تک شماره میدادن و صدا میکردن و یه صحبت ۵ دقیقه ۱۰ دقیقه ای میکردنو تمام. از من کلا وضع حجاب و اعتقاداتمو پرسیدن و یه تشهد نمازو گفتن براشون بخونم چیز سختی واقعا نبود از بقیه دوستامم که شنیدم چیز سختی نپرسیده بودن. موقعیت مکانی دانشگاهم که نزدیک بهشت زهرا و حرم امامه و یه حالت بیابون طور داره، البته داخل دانشگاه نه ها بیرونش یعنی تو فصل گرما واقعا هوا گرمهه. تو فصل سرما هم نمیدونم چون من خودم سرمایی نیستم برا من اوکی بود. غذای سلفشم خوبه از نظرم. یه چیز خوب این دانشگاه هم رفت و آمدشه با اینکه طولانیه ولی شما سوار مترو میشید و میشینید تا بیاید دیگ چند تا خط و چند تا تاکسی و اینا نمیخواد باید ایستگاه حرم مطهر امام پیاده شید و روبه روی مترو اتوبوسای مخصوص دانشگاه هست که رایگانن و معمولا زیادن و معطلی ندارید اونجا ولی خب شده که مجبوری باید وایسی که اتوبوس بیاد چون یه سری ساعتا دانشجوهای زیادی کلاس دارن. تو اتوبوسم حدود ۵ دقیقه ۱۰ دقیقه طول میکشه که برسید دانشگاه همون روبه روی ورودی دانشگاهم پیادتون میکنن.خیلی از دانشجوها از این دانشگاه غر میزنن که این مورد فکر میکنم کلا دانشگاهای دیگ هم اتفاق میفته چون معمولا از جاهایی که الان قرار دارن همیشه معترضن ولی من در کل راضیم از دانشگاه البته که کلا آدم سختگیری نیستم. یه چیز دیگ هم درمورد خوابگاهش. خوابگاه پسرونش که فکر کنم دوتاست و خارج دانشگاهه رفت و آمدش نمیدونم چجوریه ولی از دانشگاه که اومدم بیرون دیدم اتوبوسای مخصوص خوابگاه رو گذاشتن و خوابگاهیا ازش استفاده میکنن.خوابگاه دخترانشم داخل خود دانشگاهه من خوابگاهی نیستم ولی خب شنیدم از دوستای خودم سختیای خودشو داره برق میره آب میره و ... .میدونمم اتاقاش ۴ نفره و ۶ نفرست.‌ دیگ اطلاعات زیادی درمورد خوابگاه ندارم.

@ertiad
من خودم خیلیی دودل بودم برا این دانشگاه و حتی مصاحبشو نمیخواستم برم ولی خب چون رشته برام اولویت داشت و واقعا دوست داشتم رشتمو اومدم و مصاحبشو دادم و قبول شدم و خداروشکر الان از انتخابم راضیم.اینم بگم اگه تو انتخاب واحداتون زده باشید و مصاحبه رو نرید میره انتخابای بعدیتونو هیچ مشکلی پیش نمیاد.
امیدوارم بهترین انتخابو کنید و تو تک تک لحظات زندگیتون موفق باشید

#مهندسی_کامپیوتر
#دانشگاه_شاهد
#ریاضی
@ertiad
۳۷۶
سلام، من دانشجوی رشته آموزش ابتدایی ورودی 1400 دانشگاه فرهنگیانم سعی میکنم توضیحات کامل درباره بخش های مختلف ارائه بدم هم درباره دانشگاه و هم رشته‌مون. قبل از شروع هم بگم چیزایی که میگم صرفا میشه گفت به طور کلی مربوط به پردیس هاست و نمیشه به دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی نسبت داد. و اینکه اسم پردیس خودمونو به دلایلی نمیبرم و مطالبی که اینجا میگم چیزیه که از جمع سه تا پردیس که دوستام بودن و خودم دیدم دارم میگم و به طور کلی میشه به همه پردیس ها نسبت داد. و اینکه سعی میکنم بیشتر معایب رو بگم مزایا برای همه مشخصه و همه جا زیاد روش تاکید شده ولی معایب خیلی کمتر گفته میشه.

دانشگاه فرهنگیان در هر استان وجود داره که بهشون "پردیس" گفته میشه. پردیس ها به طور کلی شباهت های زیادی با هم دارن ولی خب مدیریتشون کلا جدا از همدیگه اس و هر پردیس رئیس دانشگاه خودشو داره. (مثل این فروشگاه زنجیره ای هاست :) تو هر استان شعبه دارن ولی خب مدیریتشون جدا از همدیگه اس اما نهایتا زیر مجموعه فروشگاه اصلی محسوب میشن)

از لحاظ مدیریت و مسئولین دانشگاه، من یکی دوبار کارم بهشون خورده اوکی بودن و کارو راه انداختن ولی خب واقعیتش بگم اصلا جو مدرسه رو میتونید اونجا حس کنید یعنی مسئولین قشنگ انگار دارن با دانش آموزاشون برخورد میکنن و هیچ شان دانشجو معلمی برای شما قائل نیستن (استثنا قطعا وجود داره و هستن کسایی که به شدت خاکی و دوستداشتنی ان) از نظر انتقاد پذیری هم اکثریت اینطورین که انتقادتونو بنویسید و بدید، ایشالله اگه فرصتی پیش بیاد یه 5 سال بعد بررسی میکنیم :)))

از لحاظ وسعت و فضا پردیس ها با هم فرق میکنن ولی در کل همشون از وسعت خیلی بزرگ نیستن و واقعا انتظار یه دانشگاه نداشته باشید :) عملا همون دبیرستانتونو درنظر بگیرید یکم بزرگتر (نهایت 3 برابر از لحاظ وسعت) کنید میشه دانشگاه فرهنگیان. از لحاظ امکانات تفریحی هم باز پردیس به پردیس فرق میکنه ولی خب درکل تو این مورد هم انتظار زیادی نداشته باشید نهایتش یه باشگاه ورزشی و چند تا امکانات معمولی دیگه اس. کیفیت خوابگاه ها و اندازه اتاق ها شدیدا وابسته به پردیسه. پردیس ما چون تعداد دانشجو هاش زیاده و فضاش کمه، اتاق زیر 8 نفر وجود نداره. فضای اتاق ها هم برای 8 یا 10 نفر به شدت کوچیکه و همین باعث میشه واقعا بعضی اوقات اذیت بشید.(هم از این جهت که هر چی باشه سر و صدا هست تو اتاق و هم اینکه هوا یکم که گرم میشه اتاق تبدیل به حموم میشه :)))) ) در حالیکه یکی از رفیقام تو یه پردیس دیگه میخونه و میگه اونجا حتی اگه درخواست بدید اتاق 4 نفره هم میدن و اوکیه. از لحاظ کیفیت غذایی هم باز شدیدا وابسته به پردیسه که چقدر خرج کنه و به این موضوع اهمیت بده. پردیس ما ناهاراش بد نبودن واقعا ولی شام های خوبی نداشت اصلا. تو این موردم شما کافیه انتقاد کنی و میره تا انشالله 5 سال بعد بررسی بشه و عملا همه چی دست خود مسئولینه.


از لحاظ جو دانشجو ها و کلا جو دانشگاه رو میخوام از دو لحاظ بررسی کنم 1. از لحاظ جو دانشجو ها داخل کلاس 2. جو کل دانشگاه / از لحاظ داخل کلاس قشنگ همون دبیرستان رو در نظر بگیرید با این تفاوت که میتونید گوشی با خودتون ببرید و مثل دبیرستان یه سری دانشجو ها هستن که خیلی فعالن و کلا همونا با اساتید تعامل دارن بقیه فقط میان که حضور بزنن و با گوشی ور برن تا کلاس تموم بشه. از لحاظ جو دانشگاهی هم قشنگ هییییییییچ شور و اشتیاقی در هیچ دانشجویی نیست. دانشگاه از لحاظ جنسیتی که تفکیک شده و همینم واقعیتش خیلی تاثیر گذاشته :) هیچکس به دنبال حرکت جالبی زدن نیست و صرفا هر شخصی یه سری رفیق داره (که معمولا همون هم خوابگاهیاتون هستن) که با همونا میگرده و بیرون میرن و کاراشونو میکنن. کلا جو به شدت سردی تو دانشگاه برقراره. انجمن های علمی هم صرفا در اسم وجود دارن و هیچ فعالیتی توشون اتفاق نمیفته و کلا انتظار خاصی ازشون نداشته باشید که مثلا دوره یا همایش و چیزی برگزار کنن. از طرفی البته جو مذهبی بسیار فعاله :))) یعنی شما اگه مذهبی باشید احتمالا فرهنگیان بسیار مورد پسندتون واقع میشه چون هم مسئولین حمایت میکنن هم بخش اصلی دانشجو ها که کارای دانشگاه رو میچرخونن مذهبین. از طرفی هم اگه شما مخالف بعضی عقاید باشی نمیتونی بیان کنی چون اینجا فرهنگیانه و شما استخدام دولت هستید و ممکنه یهویی از بخش گزینش سر دربیارید و استخدامتون زیر سوال بره :) و درکل این شکلیه که کسایی که مذهبین اوکین و کسایی که مذهبی نیستن سعی میکنن نظراتشونو برای خودشون نگه دارن و بروز ندن :) البته دانشگاه از جهت ورزشی هم مقداری فعاله و باشگاه و اینا در دسترس هست و کسایی که علاقه دارن به ورزش میتونن استفاده کنن و اوکیه. ولی خب اگه تفکراتتون و تفریحاتون از دو حالت مذهبی و ورزشی خارجه کلا دانشگاه قراره سخت بگذره چون هیچ فعالیت خاص دیگه ای توش اتفاق نمیفته.

@ertiad
از لحاظ اساتید هم باز اساتید اصطلاحا "گودرتمند :)" نمیبینید و اکثریت همون معلم های مدرسه هستن که ادامه تحصیل دادن و خب در کنار مدرسه رفتنشون دانشگاه شما هم میان :))) اساتید سطح علمی بالایی در نظر نداشته باشید. مثل هر دانشگاه دیگه ای اساتید عقده ای وجود دارن ولی خب اکثریت خوبن و شما با یکم فعالیت در کلاس و با تدریس یه مبحث در طول ترم تاثیر زیادی روی نمره نهاییتون میذارید و عملا تو خیلی از موارد نمره 10 تضمین میشه براتون. اساتید خوب و قوی هم هستن ولی خیلی خیلی کمن.

رشته ما هم آموزش ابتداییه درسا به طور کلی آسونن اگه اساتید نخوان اذیت کنن به راحتی پاس میکنید. کلیت دروس هم ترکیب چند تا موضوعه. "روانشناسی، مباحث دینی و اسلام، نحوه تدریس" داخل رشته ما کلا هر چی که میخونید به طور کلی ترکیبی از این سه تاست.

مبحث دیگه حقوق دانشجو هاست. خب همونطور که میدونید از همین اول داستان شما حقوق میگیرید و همین 4 سال هم جزو سابقه کاریتون محسوب میشه. حکم در حال حاضر در مرداد 1402، 7 میلیون و 900 هزار تومن وجه رایج مملکته. که به این عدد دلخوش نباشید و در واقع دریافتی شما به دو شکله. اگه دانشجوی خوابگاهی باشید حوالی 3.5 ملیون دریافتی خواهد بود و اگه خوابگاهی نباشید و اصطلاحا ترددی باشید حدود 5 میلیون دریافتیتون خواهد بود. هر مبلغ دیگه ای غیر این گفتن کاملا چرته. پول اضافی ممکنه بدن ولی در آخر 4 سال کامل همه کسری هارو حساب میکنن و اگه بدهی داشته باشید یکجا باید برگردونید وگرنه فارغ التحصیل نمیشید :))) پس هر کی گفت بیشتر از این میگیریم بدونید انتهای 4 سال دهنش سرویسه. (البته البته حقوق تابستون فرق میکنه و دریافتی حدود 6.1 میلیونه برای همه دانشجو ها)

من تمام سعیم این بود که معایب رو بگم مزایارو همه میدونن، همینکه حقوق ثابت هست، آقایون سربازی ندارن، پیش خانواده و آشنا ها یکم شان بهتری دارید، شغلتون از الان مشخصه، سختی شغلی خیلی زیادی ندارید و تایم شغلتون کامل مشخصه، تعطیلی های زیادی دارید مثل 3 ماه تابستون و ... که خب نکاتی محسوب میشه که باعث میشه خیلیا فرهنگیان انتخاب کنن مِن جمله خودم ولی خب حتما حتما علایق و سلیقه تون رو درنظر بگیرید و درباره همه رشته ها و دانشگاه ها تحقیق کنید و نذارید دیگران نظرشونو تحمیل کنن بهتون. عمیقا برای تک تکتون آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم به رشته و دانشگاه دلخواهتون برسید :)❤️

اینم اضافه کنم که چطور درباره رشته ها و دانشگاه ها تحقیق کنید. 1. همین کانال ارتیاد بسیاااار خوبه 2. نی نی سایت فراموش نشه تجربیات خوبی هست توش :) (=دارک وب فارسی) 3. گروه ها و انجمن های علمی هر رشته رو داخل تلگرام سرچ کنید وارد گروهشون بشید و سوالاتتونو بپرسید خیلیا کمک میکنن و دید خیلی خوبی هم میده بهتون 4. سایت لینکدین (شبکه اجتماعی خارجی برای کاریابی و سابقه تحصیلی و کاریه) هم برای بچه های رشته ریاضی خیلی خوبه برید ببینید تو اون رشته و اون دانشگاه مدنظرتون کیا درس خوندن و الان کجان و دارن چیکار میکنن. اگه کسی بوده که از اون رشته و دانشگاه تونسته به جای خیلی خوبی برسه پس شما هم میتونید.

باز اگه سوالی چیزی داشتید من در خدمتتان هستم :)
@HolySpongeBob

#آموزش_ابتدایی
#دانشگاه_فرهنگیان
#ریاضی

@ertiad
۳۷۷
سلام خدمت همه ی همراهان ارتیاد عزیز:)
دوستان منم حدود دو ساله که با این چنل همراهم  و برای انتخاب رشته‌ام هم خیلی از پیامای اینجارو خوندم و استفاده کردم.
یه نکته‌ای که به نظرم خیلی مهمه رو فقط میخواستم بگم…
دوستان کنکوری لطفا لطفا قبل از اومدن رتبه‌ها و انتخاب رشتتون، رشته‌هایی که دوست دارین واقعا و دانشگاها رو بنویسین، و خودتون اولیت بندی کنین. قبل اومدن رتبه‌ها!
اینو به خاطر این میگم که
۱. اگه رتبتون خیلی خوب  شده باشه و رشته مورد نظر شما رشته تاپی عملا نباشه ناخوداگاه به این سمت کشیده میشین  که نکنه بعدا پشیمون بشم یا با این رتبم حیف نیس برم اون، انگار علاقتون گم میشه و گیجین تو دوران انتخاب رشته.
۲. اگرم رتبتون بدتر از حد انتظارتون بشه و رشته مورد نظرتونو تو دانشگاه پایین تر بتونین بدست بیارین بازم ناخوداگاه اینجوری میشه حالا من برم اون دانشگاه؟ یا
بزنم یه رشته پایین‌تر دانشگاه بهتر یا ....
کلا دوران انتخاب رشته به شدت گیج میشین و به خاطر اینکه هرکسی حتی مشاورتون هم بیشتر بر اساس عقاید خودش عمل میکنه واقعا شما میمونین بعدا خدایی نکرده پشیمونی 🙂
همین فقط چیزی ک برای من تجربس اینه که شما الان هرکدومتون یه هدفی دارین
نزارین رتبه‌ها بیاد برا خودتون بنویسین حداقل ده تا اولیت اولتونو
و موقع انتخاب رشته بیشتر به اونا نگاه کنین (الانم به این فکر نکنین که نه من که این رتبه رو نمیارم یا نه من که انقدر بد ندادم فقط و فقط علاقهههه‌تون)
پ ن: بنظرم سخت ترین مرحله کنکور همین انتخاب رشتس میدونم سخته اما جدیش بگیرین و علاقهههه‌تون مهمه .
امیدوارم موفق بشین.
۳۷۸
همه چیز درباره رشته ی مشاوره:
📍مشاور چیکار میکنه؟
مشاور به افراد کمک میکنه تا ارتباط خودشون با خودشون و یا اطرافیان رو بهبود ببخشن و بجای اینکه مشکلات سوار بر اونها باشه اونها سوار مشکلات باشه و بهش غلبه کنه.
📍تفاوت روان شناسی و مشاوره؟ حقیقتا این‌دو رشته تو مقطع کارشناسی تفاوت خاصی ندارند و بیشتر کسانی که میخواستن روان شناسی بخونند اما به هر دلیلی قبول نشدن میان رشته مشاوره و دروس خیللللی نزدیک و تقریبا یکی با روان شناسی رو میگذرونند. با این حال،مشاوره جنبه ی پیشگیری داره و روان شناسی جنبه ی درمان. یعنی‌ تو روان شناسی تعداد واحدای مربوط به آسیب شناسی بیشتره...همین! واقعا تفاوت دیگه ای از لحاظ علمی تو کارشناسی ندارن!
📍بازار کارش چطوره؟
خب اصلی ترینش کار تو کلینیک بعنوان مشاور هستش .چه حالا مشاوره تحصیلی، شغلی، توان بخشی و یا خانواده باشه(گرایشای ارشد) ولی با این حال میتونید با دادن ازمون استخدامی اموزش پرورش معلم بشین و تو مدارس بعنوان معلم‌و مشاور فعالیت کنید.
📍تجربه ی شخصیِ من؟
من الان آخرای راهم یک سال دیگه درسم تموم میشه. به شخصه کار درمان و کلینیک رو خیلی دوست ندارم ولی به شدت آدم مدرسه ای هستم و دوست دارم تو مدرسه کار کنم بعنوان مشاور نه معلم. بخاطر همین اول مشاوره رو زدم که هم‌دستم بازتر باشه و هم اگه یه روزی مدرسه زده شدم(!)بتونم با رشتم کار دیگه ای بکنم. 😅
اما راستش الان پشیمونم و احساس میکنم کسی که مثل من درمانگری و کار تو کلینیک رو دوست نداره، بهتره نره سمت این رشته چون‌اکثر واحدایی که پاس میکنید با این رویکرده که شما میخواین درمانگر شین و برید تو کلینیک کار کنید.
بنابراین فقط به علاقتون و استعدادتون نگاه کنید و برید سمت اون رشته ای که دلتون باهاشه.
📍سخن آخر:
سخت نگیرید شناختی که از خودتون دارید سال دیگه ممکنه ۱۸۰ درجه تغییر بکنه و به سمت و سوی دیگری کشیده بشین. خودتون رو به چهار تا دونه کتاب دانشگاه و استادا محدود نکنید و کارگاه شرکت کنید، برین بیاین و لذت ببرید از زندگیتون...
موفق باشید😍

#مشاوره
#انسانی #تجربی #ریاضی

@ertiad
ارتياد pinned «سلام به همراهان ارتیاد، این هشتمین سال فعالیت این کانال است. تا الان حدود سی‌صد و هفتاد نفر تجربه‌شان را از رشته تحصیلی‌شان، دانشگاهشان، زندگی دانشجویی، مسیر کاری‌‌ای که پس از آن طی کرده‌اند، و چالش‌هایی که پشت سر گذاشته اند، در این کانال به اشتراک گذاشته‌اند.…»
۳۷۹
به نام خدا
سلام علیکم خدمت دوستان عزیز و گل . اول خسته نباشید و خداقوت به همتون که این دوره از زندگیتون رو گذروندین و امیدوارم موفق بشین و اگر هم اتفاقی افتاد که باب میلتون نبود اصلا غصه نخورید خواهشا.
ورودی ۱۴۰۱ مکانیک شریف هستم و گفتم چنتا تجربیات مهم رو پیش روی شما بزارم . اول از هم دوست دارم یه چنتا نکته درباره نحوه انتخاب بگم بهتون. ببینین یه چیزی که واقعا خیلی به همه بچه های ریاضی فشار میارن این هست که برین کامپیوتر و خواهشا آیندتون رو با تحت تاثیر قرار گرفتن ذیل این فشارها تحت‌الشعاع قرار ندین . چون این ینی فک نکردن و فک نکردن مساوی هست با باختن . پس اول از همه ذهنتون رو برای شنیدن همه چیز آماده کنین و بعد با یک منطق درست حسابی انتخاب کنین. دوم اینکه، این نکته که میگن برای رشته ریاضی کار نیست برای افراد با احترام بازنده هست. شما در هر عرصه اگه زرنگ باشی و علاقه داشته باشی بدون که موفق میشی یا نهایت به جایی میرسی که از خودت راضی هستی پس اصلا نگران نباشید و خونسردی خودتون رو حفظ کنید تا هواپیما بپره😁. ببخشید وراجی میکنم ولی با این دید که از ایران میخواید برید پس بریم فلان رشته واقعا چیز مسخره‌ای و کوتاه‌بینی و سطحی نگری هست پس اینقد با این فکرها خودتون رو اذیت نکنین.

خب بریم سراغ رشته شریف مکانیک. نمیخوام تبلیغ مکانیک رو بکنم ولی خب حُسن اول بنظرم این هست که رشته مکانیک یک رشته به شدت جامع هست و داخل هر عرصه میتونی پا بذاری. از هوش مصنوعی گرفته تا پهباد کشاورزی گرفته تا پهباد جنگی بود تا تا تا . خلاصه بنظرم این نگرانی که آیندش محدوده کاملا غلط هست و میتونین به خیلی از عرصه‌ها وارد شین.
میریم وارد اصل مطلب که چجوری بفهمیم به مکانیک علاقه مندم:
ببنید دروس اصلی تا اونجا که من خوندم فیزیک نیرو و مطالعه حرکت بیشتر فیزیک دهم و سینماتیک و دینامیک و استاتیک کلا فیزیک مربوط به اجسام حالا از هر نظر . و خب بنظرم برای اینکه دید بهتر داشته باشین برین مثلا درس استاتیک یا دینامیک یا طراحی اجزا و و و رو ببنین و بدونین این فقط نیست و خب یه عده داخل دانشکده سر هوش مصنوعی و کار رباتیک کار‌ میکنن که حیلی جذاب هست و فقط این ها نیست .

درباره دانشکده هم خب شریفه دیگه . دانشکده جدید و دانشگاه با امکانات ک خلاصه و و و. بیاید خوشال میشیم😊
این هم آیدی من سوالی داشتین و کمک خواستین در خدمتم .
@Alireza_ari83

#مهندسی_مکانیک
#صنعتی_شریف
#ریاضی
@ertiad
۳۸۰
(ادامه‌ی متن ۳۳۷ از سال قبل)
ما به خاطر کرونا دیر به واحد های عملی رسیدیم که ترم ۵ بودیم و فوق العاده هیجان زده .
اما الان که هیجاناتمون تا حدودی خوابیده اولین نکنه ای که باید بگم اینکه فشار جسمی وارد به کسانی که تو حوزه ارتوپدی فنی کار می‌کنند واقعا ۱۰ برابر فشار روحی روانی اش هست .( بماند که فشار روحی روانی هم روی ما زیاده چون ما هم با بیماران طرف حسابیم هم با بازاری ها که قراره ازشون مواد و متریال بخریم و اوضاع اقصادی رو هم که می بینید)
ما به توصیه استادامون دیگه از آبان ماه تقریبا هممون رفتیم به عنوان کارآموز دیگه تو کلینیک های خصوصی مشغول بکار شدیم .این کار واقعا ضروریه و هر چی زودتر بهتر . من خودم چون هم درگیر افسردگی بودم هم از کرونا میترسیدم تعلل کردم .
بذارید خیالتون رو راحت کنم *"دانشگاه به شما از ساخت ارتز(بریس ها و...) فقط میتونه اون کار هایی رو یادتون بده که تو کلینیک بیرون به خاطر حساسیت کار و فشار صاحب کار تو مدت زمان کمی یاد میگیرید (مثل قلق های کار با گچ ) اما چون بهتون مواد و متریال نمیدن شما بالغ بر ۹۰ درصد پروسه ساخت رو فقط نظارت میکنید .(نه اینکه نداشته باشن گاها عمدی نمیدن تا برای بالادستی ها خودشیرینی کنند. حداقل تو هلال این شکلیه ؛یا اگرم بدن باید گروهی کار کنید .)
برای آموزش ساخت پروتز که دیگه هیچی ، کل کلاس فقط باید استاد رو نگاه کنید و توضیحاتش رو گوش کنید.
کار کردن رو نزارید بعد از فارغ التحصیلی، برای خودتون بده چون صاب کار شما رو به چشم کارشناس می بینه نه یه نیروی تازه کار، بعد اگه خراب کنید (اعتماد کنید به من ، هر مرحله از کار خیییییلللللییییییی آزمون و خطا و خراب کاری نیاز دارید )بهتون میگن تو اون دانشگاه چی یادتون دادن؟ مطمئن باشید که به غر غر اضافی ندارید !
پس تا اینجا شد
۱. به محض قبولی ، باشگاه برید🏋‍♂
۲.روحیه اتون رو قوی کنید
۳.هر چی سریعتر کار کنید
ولی ولی ولی بگم که (من به همه تعمیم نمیدم ولی) ارتوپد فنی ها اکثرا ناخن خشکن و ممکنه تا مدت‌های زیادی شما کار سنگین بکنید و پولی بهتون ندن یا خیلی کم بدن 👿
نظر شخصی من اینه که بدون پول اصلا کار نکنید چون خیلیا فقط ازتون کار میکشن چیزی رو لازم داری بهت یاد نمیدن و فقط معطلتون می‌کنند، شده در حد هزینه رفت و آمد پول دریافت کنید و بعد از افزایش مهارتتون درخواست حقوق بیشتر کنید .
یادتون باشه سیاست کلینیک ها با هم فرق میکنه و همه ممکنه همه جور بیماری نداشته باشن . شما ناگزیر هستید برای کامل کردن گنجینه مهارتی تون ، کار تو کلینیک های مختلف رو تجربه کنید
یه جا فقط ستون فقراته یه جا تمرکزش فقط رو سالمندانه و این مدل مارکتینگ برای صاحب کلینیک خوبه.
@ertiad
اما خودِ کار:
ببینید تو پیام قبلیم گفته بودم رشته آش شلم شورباس! کار از اونم بدتره !
شما گچ کاری میکنید!(گچ اصلا ماده مادر رشته است)
چرم کاری میکنید از دستگاه های سمباده و سنگ فرز و انواع اره ها به خصوص آره عمود بر استفاده می‌کنید
یه کوره بزرگ باید داشته باشید تو کارگاه
بعلاوه ورق های بزرگ پلی اتیلن و پلی پروپیلن
کار ، کار سختیه
ساعات زیاد کار کردن با تمرکز و صبوری زیاد در برابر مریض ها و کارفرما رو میخواد
من بعضی تازه ساعت ۷ شب ناهار میخورم .
صاحب کارم و بقیه همکارام چون آقا هستند و مجبور نیستن به کسی بابت بیرون بودن جواب پس بدن ، سابقه داشته ۴ صبح از کلینیک اومدن بیرون تا ۸ صبح دوباره برگردن
شما ممکنه ۱۲ ساعت حتی ۵ دقیقه هم فرصت نشستن پیدا نکنید .
ولی کار شما ارزشمنده، بازار کار نیازمند نیرو عه و بیکار نمی‌مونید.
البته پروتز های زیبایی (انگشت و گوش) به مراتب استقلال و درآمد و البته تقاضای بیشتری دارند ولی ریزه کاری هاش واقعا کار هر کسی نیست .
پروتز های فانکشنال(دست و پای مصنوعی) تعداد نیروی کارش به مراتب کمتره اما یادگرفتنش سخت تره
سر و کله زدن با مریضش هم سخت تره .اینکه یکی رو پیدا کنی بهت یاد بده از همههههههه اینا سخت تره.
ببخشید ،زیاد وراجی کردم . امیدوارم بهترین انتخاب ها پیش روی همتون باشه😺🦾🦿🦾🦿🦾🦿

#اعضای_مصنوعی_و_وسایل_کمکی
#موسسه_هلال_احمر
#تجربی
@ertiad
۳۸۱
سلام
من دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گرگان ورودی 1400 هستم.
رشته ی پزشکی 14 ترمه که شامل 4 ترم علوم پایه، 3 ترم فیزیوپات، 5 ترم استاجری و 2 ترم آخر اینترنی و در آخر هم پایان نامه
و شامل سه آزمون جامع و مهمه شامل آزمون علوم پایه، پِرِ اینترنی و آسکی.
دوران تحصیلش حقیقتا در مقطع علوم پایه به جز درس هایی مثل آناتومی چیزی از پزشکی یاد نمیدن و اصل کار وقتیه که شما وارد بیمارستان میشید.
توی بیمارستان کیس های جالب زیادیه و تازه اونجا میفهمید که پزشکی چیه و از این نظر رشته ی قشنگیه.
اما جدا از همه ی قشنگی های این رشته، سختی های زیادی هم در دوران دانشجویی داره مثل کشیک های سخت به خصوص در دوران اینترنی ، نداشتن درآمد در دوران دانشجویی تا ترم 10 که اونم ناچیزه و شما دستتون تو جیب خانواده است و یا خیلیا میرن تو کار مشاور کنکور بودن. پزشکی لولینگه و مثل پادگان شما باید از سال بالاییتون طبعیت کنید که بعضی ها شما رو اَبیوز میکنند.

پس از فارغ التحصیلی هم دو سال باید در مناطق محروم طرح بگذرونید(اگر تو آزمون علوم پایه جزو 2.5 درصد برتر، استعداد درخشان یا ازدواج کرده باشید میتونید امتحان تخصص بدید و طرح عمومی تون همراه طرح تخصص بشه) و یا میتونید اونو بخرید که طبق بخشنامه هر سال طبق تورم زیاد میشه. بعد طرح هم مجوز تاسیس مطب رو ندارید و باید تو بیمارستان کار یا برای امتحان تخصص بخونید که به خاطر شیفت های سخت و حقوق کم خیلی از رشته ها خالی موندن و رشته هایی مثل پوست و رادیو که کشیک کم و حقوقشون خوبه طرفدار دارند. در کل گزینه های شما بعد از فارغ التحصیلی عمومی موندن و فیلد زیبایی ، تخصص و مهاجرته که باید آزمون های زیادی برای کشور مورد نظر بدید تا مدرکتون تایید بشه.
در مورد دانشگاه گرگان فضای سبز قشنگی داره و خارج شهره. اساتید خوب زیاد و البته بد زیادی هم داره. ساختمان دانشکده پزشکی روزانه واسه 30 سال  پیشه و الان که ظرفیت ها رو زیاد کردن جوابگو نیست ولی کنارش یه دانشکده پزشکی پردیس هم داره که جدیدتر و بهتره اما آزمایشگاه ها همون ساختمون قدیمیه که خوبه.

در آخر توصیه ی من به شما اینه که رشته ی پزشکی رو با علاقه و چشم باز انتخاب کنید چونکه اگر اینجوری نباشه ممکنه وسطاش کم بیارید و راه پس و پیش نداشته باشید.
موفق باشید.
#پزشکی
#علوم_پزشکی_گرگان
#تجربی
@ertiad
2024/09/22 03:35:26
Back to Top
HTML Embed Code: