Telegram Web Link
۳۸۲
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به همه دوستان ارتیادی و دوستان کنکوری
با توجه به اینکه مدت هاست که در مورد رشته های علوم پزشکی مطالب جدیدی بارگذاری نشده ، فرصت رو غنیمت شمردم و تصمیم گرفتم یه توضیح مختصر و ان شاءالله مفید براتون بگذارم اولین و مهم ترین نکته که توی انتخاب هر رشته ای مهم هست استعداد و علاقه است‌ و من خودم چون دیدم این رو میگم که اصلا بدون استعدادو علاقه شما حتی در بهترین رشته ها هم پیشرفت نمی کنید.
من خودم ورودی ۱۴۰۱ پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هستم‌.
چرا گفتم دانشگاه علوم پزشكي؟
چون در واقع دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با دانشگاه شهید بهشتی متفاوت هست و تصمیماتشون کاملا متفاوت هست. البته این مورد رو برای دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران هم داریم.
در مورد دانشگاه اول اینکه دانشکده ما توی همون ولنجک هست اما دقیقا مقابل سمتی که دانشگاه شهید بهشتی هست و درواقع از سمت پایین کنار بیمارستان طالقانی و از سمت بالا هم کنر دانشگاه توانبخشی
دانشکده ما یه جورایی مرکز اصلی دانشگاه علوم پزشکی هست و چون خیلی از بقیه دانشکده ها بزرگتر و مجهز تر هست، خیلی از واحد های عملی بچه های دندون و چند تا از رشته های پیراپزشکی توی دانشکده ما برگزار میشه. همچنین که مجموعه ورزشی هم داخل محوطه دانشگاه ماست و میدونم‌که کلاس های تربیت بدنی بچه های دندون هم در دانشکده ماست.
دانشکده دندون روبروی دانشگاه ماست و در سمت دانشگاه شهید بهشتی و در همون مجموعه است. دانشکده دندون بیش تر حالت درمانگاهی داره برای کارورزی بچه ها و خیلی هم بزرگ نیست .
در عوض دانشگاه ما فضای بسیار وسیع و سرسبزی داره، یک مسجد داخل حیاط برای خوندن نماز هست،یک بوفه داخل ساختمان اصلی دانشگاه هست که خیلی عالیه و همه چیز داره، تقریبا میشه گفت مثل یک رستورانه
و یک تعاونی هم داخل محوطه دانشگاه هست که در واقع مثل یه فروشگاهه و موادغذایی و بهداشتی و لوازم خونه داره.
من خودم خوابگاهی نیستم اما میدونم که خوابگاه به صورت بلوک بلوک هست و اتاق ها ۳ نفره است. هر بلوک سالن مطالعه جدا و ۲۴ ساعته داره و خب ۴ طبقه است که آسانسور هم نداره . اتاق ماشین لباس شویی داره،سالن غذاخوری و هر طبقه حداقل یک آشپز خانه که کاملا مجهز هست و ماکروفر هم داره و هر اتاق هم یک یخچال داره .
خوابگاه الزهرا که برای دختران هست روبروی دانشکده داروسازی پردیس نیایش هست.
از خوابگاه به دانشگاه از ساعت ۷:۳۰صبح یک ربع به یک ربع تا ۹ صبح سرویس هست که بچه هایی هم که خوابگاهی نیستند بین راه میتونند سوار بشن.
از ساعت دوازده و نیم تا پنج و نیم هم نیم ساعت به نیم ساعت سرویس برگشت هست ،هم برای دختران و هم برای پسران.
غذای سلف هم عموم غذا های دانشگاه خوب اند اما خوابگاه رو بچه ها بعضی اوقات راضی نیستند .
به تازگی هم سر آشپز رو عوض کردند که ان شاءالله کیفیتشون بهتر هم بشه .
حالا از دانشگاه بگذریم و بریم سراغ رشته
رشته پزشکی جز سه رشته پرطرفدار تجربی هست و دوران تحصیل که حدود ۷ سال هست به چهار دوره ی علوم پایه و فیزیوپاتولوژی و استاژری(کار آموزی) و اینترنی(کارورزی) تقسیم میشه.
نمای کلی رشته:
در دوران علوم پایه که با رشته های دندون و دارو چارت اصلی مشترک داره اما خیلی سخت تر و کامل تر از اون ها هست شما فقط آموزش می‌بینید و داخل دانشگاه هستید و در پایان یک آزمون جامع علوم پایه میدید و نهایتا سه بار میتونید شرکت کنید و قبول بشید و اگر خدای نکرده شما قبول نشید باید با رشته پزشکی خداحافظی کنید.
دوره فیزیوپاتولوژی هم کاملا آموزشی و در دانشگاه هست اما کمی تخصصی تر میشه و شما آماده ورود به بیمارستان و دوره استاژری میشید. در پایان دوره فیزیوپاتولوژی وارد دوره استاژری و بیمارستان میشید اما اجازه کار درمانی در بیمارستان ندارید و فقط آموزش می‌بینید و آماده پزشک شدن می شوید . در پایان دو دوره فیزیوپاتولوژی و استاژری یک آزمون پره اینترنی میدید و نهایتا ۳ بار فرصت قبول شدن دارید.
بعد از اون وارد دوران اینترنی میشید و در واقع پزشک شدید 🥳
در آخر هم یک آزمون صلاحیت بالینی خواهید داشت که بعد از اون شماره نظام پزشکی رو دریافت خواهید کرد و اگر استریت نباشید وارد دوران طرح خواهید شد و اگر هم استریت باشید میتونید آزمون دستیاری شرکت کنید.(شرایط استریت شدن رو از اینترنت میتونید پیدا کنید )
رشته پزشکی واقعا رشته سخت و پر زحمتی هست و در این مسیر خیلی از افراد شما رو قضاوت های خوب یا بد و درست یا نادرست خواهند کرد. پس باید واقعا آدم مستقل و محکمی باشید و به اون چیزی که باور دارید، پایبند باشید.حتی در مسیر تحصیلتون به دلیل سختی ها ممکنه حیلی از همکلاسی ها حرف منفی بزنند و بگن اصلا ما چرا اومدیم و ... اما اگر واقعا ناراضی باشند ،می‌توانند انصراف بدهند و این یعنی شما اصلا نباید به حرف اون ها اهمیت بدین .
@ertiad
و در نهایت اون زمانی که یک بیماری رو درمان می‌کنید و اون با لبخند رضایت به شما نگاه میکنه و براتون دعا میکنه،اون موقع است که شما آرامش و لبخند خدا رو احساس می‌کنید.
و در آخر ان شاءالله هر چه صلاحتون هست، روزیتون باشه.
سوالی باشه در خدمتم.
آیدی من:
@Asdpr

#پزشکی
#شهید_بهشتی
#تجربی
@ertiad
۳۸۳
۳۸۴
سلام دانشجوی حقوق دانشگاه تهران ورودی ۱۴۰۱ هستم
دلیل اینکه چرا این رشته رو انتخاب کردم نمی‌دونم ولی تو این یه سالی که تو این دانشگاه سپری کردم یه چیزایی درست گیرم شد که شاید به درد بقیه بخوره :

این رشته اصلا آسون نیست چون حجم مطالب و منابع و کتاب ها فوق العاده زیاده بخاطر همین اکثر دروس طوری نیستن که بشه با شب امتحان خوندن پاس شد چون غالب منابع ۲۰۰ صفحه به بالاست .

این رشته خیلی خشکه و فضای دانشگاه جو سنگینی داره چون رقابت شدید و افتضاحی تو دانشگاه تهران هست و اکثر بچه ها در وهله ی اول به چشم رقیب بهم نگاه میکنن.

یکی از نکات دیگه ای که برای موفقیت تو این رشته باید توجه بشه اینه ک حتما شخصیت اجتماعی ،تحلیل گر و استدلالی باید داشته باشید تا ماده به ماده قانون و هر کیس و پرونده و تحلیل کنید و سر هر کلاسی تا میتونید صحبت کنید و نظر بدید ( خیلی از اساتید به صحبت سرکلاس بیشتر از نمره برگه توجه میکنن ) در غیر اینصورت اذیت میشید.

بهترین اساتید تو دانشگاه تهران میتونید پیدا کنید چون از لحاظ سطح علمی و پختگی درجه یکن به همین خاطر مطمئنا اگر سر کلاس هر کدوم بشینید خیلی مطالب یاد میگیرید.

نمره گرفتن تو این دانشگاه سخته . چون یه عده از اساتید معلوم نیست چجوری نمره میدن یه عده شون خیلی سخت گیرن و انتظار بالایی ازتون دارن ولی با این حال کم نیستن تعداد کسایی که هم خوب نمره میدن هم خوب امتحان میگیرن.
#حقوق
#دانشگاه_تهران
#انسانی
@ertiad
سلام

بعضی از اعضای کانال از دوستان تقاضا داشتند که در رابطه با موارد زیر هم اگر تجربه‌ای داشتند، لطف کنند برای ارتیاد ارسال کنند تا به اشتراک گذاشته بشه:

- معماری
- دانشگاه آزاد، علوم تحقیقات
- رشته‌های گروه هنر
- تاریخ
- زیست فناوری
- بیوتکنولوژی
- مهندسی صنایع، مدیریت، اقتصاد
- مکاترونیک
- فیزیک مهندسی
-پروتز دندان
- مترجمی زبان
-روان‌شناسی دانشگاه فردوسی
- شرایط تحصیل و آزادسازی مدرک و … دانشگاه تربیت مدرس
- ادبیات انگلیسی
- مدیریت دانشگاه تهران یا علامه

- من قصد تحصیل در رشته مهندسی کامپیوتر رو دارم و میخواستم بدونم امکانش هست بپرسید کدوم دانشگاه ازاد در تهران شرایط بهتری داره؟

- تجربه‌ی مرتبط با این پیام: من با این‌که فارغ‌التحصیل شدم ولی ھنوز پست‌ها رو دنبال می‌کنم.
من پرستاری خوندم و تازہ طرحم رو شروع کردم اما واقعا برای کنکورم تمام تلاشمو نکردم و از ھمون اولم ھیچ علاقه‌ای نداشتم. اون احساسی ھست که ھمیشه ھمراھته و میگه این شغل مناسبت نیست. ھر چند توی وظایفم چه توی کارورزی و چه الان ھیچ وقت کوتاھی نکردم اما از درون ھیچ وقت راضی نیستم.
الان ٢٣ سالمه و توی سردرگمی موندم.
ھم میتونم ارشد بدم و از بالین راحت شم و بعدم دکتری و ھیئت علمی،
ھم اینکه دوبارہ کنکور بدم و توی یکی از رشته‌های دندون یا پزشکی یا دارو که علاقمند بودم بهشون تحصیل کنم.
می‌خواستم اگر ممکنه پیامم رو توی کانال بذارید که افرادی که تجارب مشابه داشتن و بعد از فارغ التحصیلی کنکور مجدد دادن منو راھنمایی کنن.

- سلام خسته نباشید
میشه بپرسید کسی هم هست هم دانشجو باشه هم واسه کنکور خونده باشه
می‌خوام ببینم شدنی هست کنار دانشگاه واسه کنکور سال بعد هم خوند

#نیازمندی‌ها 😃
@ertiad
۳۸۵
سلام به همه دوستان گرامی امیدوارم حال همگی خوب باشه
من دانشجوی علوم آزمایشگاهی شیراز ورودی ۱۴۰۱ هستم.
این رشته اولین انتخاب من بود و با علاقه و تصمیم خودم وارد این رشته شدم.
این رشته مناسب افرادی هست که به کار در ازمایشگاه علاقه دارند و تقریبا میشه گفت رشته علوم پایه‌ی علوم پزشکی هست.(در مقایسه با رشته داروسازی هم در دوره تحصیل و هم هنگام کار کردن دیگه در ازمایشگاه هستید ، متاسفانه شرکت های داروساز در کشور ما خیلی کم و انگشت شمار هستند و همینطور شرکت های تحقیقاتی-بازار کار رشته های علوم پزشکی در ایران یا بخش درمان هست یا تدریس،اگر به کار در عرصه تحقیقات علاقه دارید باید مهاجرت کنید -خلاصه اگر به کار در ازمایشگاه علاقه دارید چون رتبه خوب اوردید داروسازی نرید- برخلاف اسمش توی این کشور دارویی نخواهید ساخت)
یکی از خوبی های این رشته اینه که بازار کار خوبی توی ایران داره و همینطور بین رشته های علوم پزشکی برای مهاجرت هم خیلی مناسبه.
تقریبا میشه گفت برای مهاجرت تا حدودی شرایط مشابه با پرستاری رو داره و حتی به بعضی کشورها راحت تر میشه اپلای کرد نسبت به رشته پرستاری.
حقوق اکثر رشته های علوم پزشکی هم توی دوره‌ی طرح یکسان هست، البته بغیر از رشته هایی که کارانه دریافت میکنند.
درس های این رشته رو هم باید بگم که نسبت به بقیه رشته های پیراپزشکی سخت تر هست؛ (مثلا درس های رشته پرستاری تا حدودی آسان تر هست و واحد های عملیشون از همون ترم اول شروع میشه- ما از ترم سوم ۳ واحد کاراموزی داریم و با توجه به چیزهایی که شنیدم فقط خونگیری یادمیگیریم-در کل ۱۶ واحد کارموزی داریم از ۱۳۰ واحد)
اما شرایط شغلی بنسبت بقیه خیلی بهتر هست
اول از همه باید بگم به نسبت بقیه شغل های توی بیمارستان، واقعا خیلی رشته تمیز تری هست؛بر خلاف تصور جامعه، چونکه ماده‌ای که میخواید آزمایش کنید نباید کوچک ترین چیزی واردش بشه و هیچ ارتباط حسی با ماده‌ای که ازمایش میشه اصلا ندارید(همونطور که بدیهیه در ازمایشگاه نباید چیزی رو بو یا لمس کرد فقط مشاهده میکنید)
دوم اینکه میتونید توی فیلد های مختلف کار کنید
هم اینکه شما با بیمار بد حال سر و کار ندارید،باید بگم سروکله زدن با بیمار یا همراه بیمار اصلا اونطوری که تصور میکنید رویایی نیست؛قطعا فرد بیمار اخلاق و حوصله درست و حسابی نداره. شاید پشت سرتون بیمار دعاتون کنه و از شما متشکر باشه ولی روبه روی درمانگر که باشند شرایط فرق میکنه.
قصد جسارت به بقیه درمانگر هارو ندارم چون کادر درمان همه باهم کار میکنند و کار هیچکدام به تنهایی کافی نیست،قطعا شجاعت و توان روحی بیشتری میخواد که در خط اول درمان باشید.
بشخصه ترجیح میدم اصلا با بیمار سر و کار نداشته باشم.
یک چیزی راجب همه‌ی دانشگاها باید بدونید که توی هیچ دانشگاهی درس یاد نمیدهند، فکر نکنید اگه رفتید دانشگاه رنک یک اساتید قراره خیلی خوب درس بدهند و شما با کوله باری از دانش از کلاس خارج بشید، شما هر دانشگاهی رفتید باید خودتون درس رو یاد بگیرید؛ میشه گفت توی این مورد دانشگاه ازاد و سراسری و پیام نور باهم فرقی ندارند.
البته در دانشگاه های به قولا رنک یک اساتید سختگیرتر هستند و دانشجویان هم وقت بیشتری برای درس میگذارند؛
خیلی مواقع در دانشگاه های دیگر به دلیل خلوت تر بودن کلاس و ازمایشگاه شما حتی یادگیری بیشتری هم در کار های عملی دارید.
توصیه‌ای که اساتید به ما در دانشگاه کردند این بود که در دوران دانشجویی بریم و در ازمایشگاه ها حتی مجانی کار کنیم و یاد بگیریم،تجربه بسیار خوبی هست و چون شما دانشجو هستید اشتباهی هم از شما سر بزنه برخورد بدی نخواهند داشت، هم اینکه با محیط کار اشنا میشید و انگیزه خوبی برای درس خوندنتون پیدا میکنید.
راجع به دانشگاه شیراز هم که باید بگم هم اساتید و هم دانشجویان خیلی مغرور و در حال رقابت هستند و نسبت به دانشگاه های دیگه شاید خیلی جو خوشگذرونی نباشه. (این حرف رو میزنم چون چند دانشگاه دیگه رو از نزدیک دیدم و با دانشجوهاشون در ارتباط بودم.)
علوم پزشکی دانشگاه شیراز متاسفانه دانشکده‌ها هرکدوم یک جای شهر هستند و محیط دانشگاه نسبت به بقیه دانشگاه ها خیلی کوچکتر هست.
@ertiad
دانشکده پیراپزشکی شیراز شامل دوتا از رشته های کارشناسی رادیولوژی و علوم ازمایشگاهی هست،به علاوه چندتا رشته کارشناسی ارشد.
البته دانشکده با اینکه خیلی کوچیکه فضای قشنگی داره.
راجع به خوابگاه های علوم پزشکی هم باید بگم که همیشه بهترین خوابگاه های هر شهر برای اون ۳ تا رشته‌ی اول تجربی هستش، من خودم خوابگاهی نیستم ولی خوابگاه رو دیدم و بنسبت فضای اتاق ها خوبه ، هرچند خوابگاه بچه های دانشکده پیراپزشکی و بهداشت رو میدونم که حیاط یا فضای باز نداره. (پیشنهاد میکنم حتما برای دانشگاه های استان خودتون یا نزدیک به محل سکونت درخواست بدید)
در اخر امیدوارم هر دانشگاه و رشته‌ای قبول شدید ارامش داشته باشید و بتونید خوب تلاش کنید.

#علوم_آزمایشگاهی
#دانشگاه_شیراز
#تجربی
@ertiad
علوم آزمایشگاهی، دانشگاه شیراز.pdf
12.8 MB
این هم برنامه اموزشی دوره کارشناسی پیوسته علوم ازمایشگاهی هست.
#علوم_آزمایشگاهی
#دانشگاه_شیراز
#تجربی
@ertiad
۳۸۶
سلام
امیدوارم یه دانشگاه عالی قبول بشید.
اول راجع به دانشگاه بگم که یک مشکل اساسی که داریم دانشگاه مجمع الجزایری هست و دانشکده ها تو تهران پخشن خوب قطعا ارتباط با سایر رشته ها کمتر میشه بخاطر همین زیاد نمی تونم توضیحاتی بدم ولی حقیقتش اینکه زیاد اون تصوری که از یه دانشگاه دارید بهتون دست نمیده. دانشکده ما که صنایع هست حقیقتا خیلی بی بخاره ولی برای برق و مکانیک شنیدم خیلی دانشکده های قوی هستند مخصوصا برق خواجه.
خود رشته صنایع که معروفه به آسون بودن البته آسون نیست فقط بین بقیه رشته های مهندسی راحت تره و خیلی کمتر با روابط ریاضی و فرمول های پیچیده سر و کار داریم ولی در کل رشته جالبیه و فقط از دید محاسباتی به قضایا نگاه نمی کنید و شاید به صورت کلی بشه گفت باید به روابط انسانی و هماهنگی های انجام یک پروژه رو انجام بدید و تا حدودی صنایع چیزی بین رشته های مدیریت و مهندسی هست و درس هایی هم که داریم دقیقا به همین شکله مثلا اقتصاد، اصول بازاریابی، تحقیق در عملیات و که ارتباط زیادی با مدیریت دارند رو داریم که همراه با دروس تخصصی صنایع مثل آمار مهندسی و ارزیابی کار و زمان و کنترل پروژه که واقعا بنظرم خودم خیلی جذاب ترن نسبت به دروس سخت و پیچیده رشته های دیگه ی مهندسی که تخصصی وارد یک موضوع میشن.
کلا تو صنایع دروس خیلی مختلف ولی مرتبطی می خونید و برای ادامه تحصیل یا ورود به بازار کار دستتون خیلی بازه مثلا
علم داده که بیشتر با آمار و برنامه نویسی کار داره
مدیریت سیستم های کلان
بهینه سازی
سیستم های مالی
مدیریت پروژه
مدیریت منابع انسانی
لجستیک و حمل و نقل
و کلی زیر مجموعه که امکان جا به جایی راحتی بینشون رو دارید
بازار کارش هم که حرف نداره واقعا من اکثر آگهی های استخدامی شرکت ها رو که می بینم شرکتی نیست که مهندس صنایع نخواد همین تازگی هم پارس جنوبی 20 تا سهمیه بومی جذب می کنن و کلا بازار کارش تو ایران به خصوص تو شهر های بزرگ که معمولا صنعتی ترن و نیاز بیشتری دارن به افرادی که کار های مدیریت و بهینه سازی رو انجام میدن بیشتر حس میشه
توی خارج کشور هم به همین صورت و صنایع جزء بالاترین استخدامی ها رو داره تو رشته های مهندسی و برعکس بعضی رشته ها که روند نزولی دارن صنایع توی خارج میزان استخدامیش داره بیشتره میشه
برای مهاجرت تحصیلی و اپلای هم شنیدم که رشته صنایع رو خیلی خوب جذب می کنن.
#مهندسی_صنایع
#دانشگاه_خواجه_نصیر
#ریاضی
@ertiad
۳۸۷
[در ادامه‌ی متن ۳۵۲]
سلام خدمت همه دوستانی که برای آینده شون دغدغه دارن.

چون خودم قبلاً از کانال ارتیاد بهره بردم و سود کردم، تصمیم گرفتم من هم به بقیه کمک کنم
من رشته علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی یاسوج میخونم.

اول از رشته‌مون میگم، یه رشته عالی و تقریباً نو پا که اصلاً اشباع نشده و بنابر این از لحاظ پیدا کردن کار نگران نباشین.
بعد از گرفتن مدرک "کارشناسی" میتونید در مراکز بهداشت، خانه های بهداشت، مراکز درمانی، بیمارستان یا حتی "مطب" مشغول به کار بشین.
مثل رشته‌های پرستاری، هوشبری، اتاق عمل و.... آقا بالاسر ندارید و این یه نکته خیلی مثبت محسوب میشه. وقتی دکترای تخصصی تون (phd) رو بگیرید به معنای واقعی متخصص تغذیه و رژیم درمانی هستید.
پرستاران محترم با این همه نفوذ و انجمن صنفی و... هنوز نتونستن به طور عملی، تعرفه رو برای خودشون تصویب کنن ولی برای رشته ما با اینکه هنوز صنف نداریم، تعرفه مون رو میگیریم.
اگر میخواید زودتر به درآمد برسید رشته های پیراپزشکی مثل پرستاری خوب هستن ولی اگر آینده نگر هستید و میخواید پیشرفت کنید ، تغذیه عالیه. بدیِ پرستاری و... اینه که جای پیشرفت خیلی خاصی نخواهید داشت.

یکی از خوبیای دیگه رشته ما این هست که طرح دو ساله اختیاری هست و اجباری نیست.

نکته دیگه اینکه تقریباً همه درسای رشته تغذیه مفهومی و حفظی هست و شما با محاسبات و فیزیک کاری ندارید. بنابراین اگر به شیمی و زیست بیشتر از ریاضی و فیزیک علاقه دارین، این رشته ساخته شده برای شما.

از دانشگاه‌مون بگم براتون:
دانشگاه علوم پزشکی یاسوج یه دانشگاه از رنج متوسط هست نه سطح بدی داره نه مثل شهید بهشتی و تهران و... هست.
بنده ساکن قم هستم، دو سال پیش که یاسوج قبول شدم ، اولش خیلی ناراحت بودم گفتم مگه کهگیلویه و بویراحمد دانشگاه هم داره؟ و...
ولی الان که دو سال از تحصیلم میگذره از سطح علمی دانشگاه ناراضی نیستم.
در ضمن این نکته رو اصلا فراموش نکنید که اگر دنبال پیشرفت و موفق شدن در دوران دانشجویی هستین، باید خودتون تلاش کنید و منتظر اساتید و کادر نباشید. این دقیقاً تفاوت دانشجو و دانش آموز هست.
اصلاً فکر نکنید با قبول شدن در شهرهای کوچک برای دکترا و اپلای و... به مشکل بر میخورید، چون موفق شدن به تلاش و رزومه شما (معدل، مقاله نویسی و پژوهش و...) مربوط میشه.

آب و هوا و مردم یاسوج هم که خوب هستن انصافاً... (شهر یاسوج به پایتخت طبیعت ایران معروفه.)
یاسوج بین اصفهان و شیراز هست، از اصفهان حدود چهار ساعت که به سمت جنوب، و از شیراز دو ساعت که به سمت شمال برید به یاسوج می‌رسین.
البته بچه‌هایی که مثل خودم در کلان شهرها زندگی میکنن، بدونن که یاسوج شهر کوچکی هستش و ممکنه اوایلش که به شهرهای کوچک میرید از لحاظ امکانات و مدرنیته سختتون باشه.


امیدوارم که بتونم کمکتون کرده باشم.

#تغذیه
#علوم_تغذیه
#دانشگاه_یاسوج
#علوم_پزشکی_یاسوج
#تجربی

@ertiad
۳۸۸
درود و مهر
من دانشجوی آموزش تاریخ (فرهنگیان) ورودی ۱۴۰۱ هستم. دیدم توی درخواست ها رشته تاریخ هم بود ، فلذا میخوام یه سری توضیحات راجع به این رشته و دانشگاه خدمتتون عرض کنم.
تقریبا اکثر دانشجو های فرهنگیان به این موضوع اذعان می‌کنن که دانشگاه فرهنگیان شبیه مدرسه اس و ما خودمون بهش میگیم "متوسطه سوم"😂.
اساتید دانشگاه فرهنگیان بعضا علم چندانی ندارن و در واقع همون معلمای مدرسه ان که اومدن تو دانشگاه درس میدن(استثناهایی هم وجود داره البته)


و اما راجع به رشته. رشته تاریخ (و رشته جغرافیا) تنها رشته های دانشگاه فرهنگیان ان که توی کل کشور فقط یک دانشگاه اونها رو پذیرش میکنه. تاریخ خرم آباد لرستان و جغرافیا کرج. یعنی ما توی کلاسمون تقریبا از همه استانا داریم از ارومیه و تبریز گرفته تا سیستان بلوچستان!!
اینو مد نظر داشته باشید که خیلی موضوع مهمیه.


در مورد درسای خود رشته تاریخم که بخوام بگم ، واقعا درسا سنگینه و اصلاااا شب امتحانی نیست. ما ترم اول منبع ۳۰۰ صفحه ای داشتیم و به شدتتتت سنگین ، ترم دوم هم اوضاع به همین منوال بود چه بسا سنگین تر.
اگر علاقه ندارید پیشنهاد میکنم اصلا و ابدا وارد این رشته نشید و جای کسایی که واقعا علاقه دارنو پر نکنید!(به نظر من اگه علاقه ندارید اصلا این رشته رونزنید نه که بیاید تو اولویت های پایین تون بزنید.)
ما داریم تو کلاس کسایی که علاقه ندارن و می‌بینیم شبای امتحان شکنجه میشن، چون پر از اسامی و تاریخ و موارد حفظیه.


بر خلاف دانشجوهای فرهنگیانی که میگن توی دانشگاه فرهنگیان رقابت نیست، به نظرم توی رشته ما رقابت خیلی زیاده و استادا هم واقعا سختگیرن. در حالی که می‌بینم بقیه رشته ها اصلا اینجوری نیست.

من وظیفم دونستم که اینا رو با شما به اشتراک بذارم. امیدوارم که براتون مفید باشه.
بهترینا رو از خدا براتون میخوام. به امید موفقیتتون✌️🏻🤍

#تاریخ
#آموزش_تاریخ
#دانشگاه_فرهنگیان

@ertiad
۳۸۹
سلام به همه
خدا قوت به عزیزانی که غول کنکور رو گذروندن و الان دنبال رشته مناسب با خودشون میگردن

من دانشجو سال دوم زبان روسی دانشگاه بابلسر هستم و گفتم شاید بیان یه سری نکات به صورت تیتروار بهتون کمک کنه.

اول از این شروع میکنم که پذیرفته شدن تو رشته زبان روسی دانشگاه مازندران(بابلسر) به چه رتبه ای نیاز داره؟این رشته تا سال گذشته بر اساس سوابق تحصیلی دانشجو میگرفت ولی امسال رو نمیدونم و البته لازم به ذکره که قبولی های پارسال معدل های بالای ۱۹ بودن

• گروه زبان روسی دانشگاه مازندران گروه خیلی قوی هستش و بعد گروه های روسی دانشگاه های دولتی تهران گروه روسی این دانشگاه قرار داره.

•دانشگاه مازندارن دانشگاه تقریبا خوبیه از لحاظ سطح علمی ولی جز دانشگاه های تاپ نیست(برای انتخاب دانشگاه مورد نظرتون به نظرم به سطح علمی گروه رشتتون دقت کنید نه سطح علمی دانشگاه)

•از لحاظ موقعیت جغرافیایی هم نزدیک دریاس و کلا از درب خروجی دانشگاه تا لب دریا ۵ تا ۱۰ دقیقه راهه😁

•خوابگاه های دخترونه و پسرونه هم نزدیک دانشگاهن نگران دور بودن مسافت خوابگاه نباشید و علاوه بر خوابگاه،بابلسر کلی خونه و خوابگاه خودگردان داره برای کسایی که خوابگاه بهشون تعلق نمیگیره

•جمعیت این دانشگاه تقریبا روی ۱۳ هزار نفره و دانشگاه شلوغی نیست

•برای تردد در سطح دانشگاه هم هنوز وسیله نقلیه عمومی تدارک ندیدن و هرجای دانشگاه بخوای بری باید با پاهای مبارکتون تردد کنید😂

خب برم سراغ رشته زبان روسی
رشته زبان روسی رشته تقریبا سختیه چون این زبان یه زبان صرفیه و تماااام کلمات، افعال و هر جزیی از جمله که فکرشو بکنید صرف میشه بخاطر همین یکم یاد گرفتنش دشواره ولی اول اگه علاقه داشته باشین و یا حتی اگه علاقه نداشته باشین و پشتکار داشته باشین فقط میتونین به راحتی این زبانو یاد بگیرین
و عمده سختی هاش سال اوله بعدش دیگه به سختی عادت میکنین 😂
سال اول و دوم احتمالا یکم افت تحصیلی دارین و بی انگیزه هستین ولی نگران نباشین چون دیگه اواسط سال دوم و شروع سال سوم این مشکلات برطرف میشه، البته این رفع مشکل بستگی به خودتون داره
در واقع خودتون باید تو مدت این ۳ یا ۴ ترم زمینه شغل آینده خودتونو رو مشخص‌کنید تا انگیزه بگیرید و بتونید خوب درس بخونید.
آینده شغلی این رشته هم تا این لحظه و این ساعت خوب بوده چون روابط ما با روسیه در حال حاضر خیلی خوبه و این یعنی تقاضای مترجم زبان روسی زیاده 😁
بیشترین مناطق جغرافیایی هم ک متقاضی مترجم زبان روسی هستن :شهر های حاشیه دریای خزر، تهران، اصفهان ،شیراز و شهر های جنوبی که با گاز و نفت سر و کار دارن.

اینو فراموش کردم بگم که ارشد این رشته در سه گرایش:ادبیات زبان روسی، مترجمی زبان روسی و آموزش زبان روسی هستش که در ۳ دانشگاه ایران ارائه میشه؛دانشگاه تهران،دانشگاه تربیت مدرس و دانشگاه مازندارن

و در آخر ۲ تا نکته بگم
یکی اینکه ملاکتون برای انتخاب رشته اول از همه علاقه شخصیتون باشه و بعد بقیه موارد
و دوم اینکه اگه سوالی بود من در خدمتم این آیدیمه @Leila_nmtii

#زبان_روسی
#دانشگاه_بابلسر
@ertiad
2024/09/22 05:30:02
Back to Top
HTML Embed Code: