Telegram Web Link
۳۶۷
سلام رفقا، من ورودی ١۴٠١ مهندسی صنایع بوعلی سینای همدانم..
همین اول کاری بهتون میگم خیلی رویاپردازی نکنید (از اکیپ و دوستا عشق و حال و محیط و استاد و دانشگاه گرفته تا هرررچی) قبل و بعد انتخاب رشته چون ممکنه بخوره تو ذوقتونو و هرچی حس خوبی که میتونید تو دانشگاه تجربه کنید بپره! نه خیلی فجیع به قضیه نگاه کنید، نه خیلی رویایی!همه چی به دید آدم بستگی داره، من دید مثبتی به دانشگاهمون دارم!
موقع انتخاب رشته اولویتم اصلا مهندسی صنایع نبود خیلیم باهاش آشنا نبودم، اما با توجه به صحبتهایی که بامشاورم داشتم راضی شدم توی انتخاب رشته‌ام بذارمش.خدا اینجوری خواست که کلا هدف ما تغییر کنه و اونچیزی نشه که هدفم بود، من اصلا به صنایع فکر نمیکردم و اولویت‌های آخر بود، هیچ ذهنیتی راجع به دانشگاه و رشتم نداشتم! ولی خداروشکر که خوب پیش رفت، حداقل برای من..
گفتنیا رو قبلا راجع به مهندسی صنایع گفتن تو چنل سرچ کنید.. کلی بخوام بگم مهندس صنایع روی بهینه سازی و بهروری تمرکز داره.. ترم١، ٢دروس پایه و عمومی بیشتر پاس میکنید، درسای تخصصی غالبا از ترم۴شروع میشه، اینکه میگن ریاضیاتش آسونه و.. الکیه، تنها فرقش با بقیه مهندسی ها اینه که ٣ واحد ریاضی مهندسی پاس نمیکنیم ولی بقیه مشترکه، دروس تخصصی آسون نیستن ولی میشه گفت ملموس ترن تا بقیه مهندسیا مثلا شما حساب میکنید اگر فلان کارو کارگر انجام بده چقدر سود افزایش پیدا میکنه و کاربردیه! در نتیجه راحت تر می‌فهمید و یادمیگیرید و وقت بیشتری نسبت به بقیه مهندسیا خواهید داشت. کار مهندسی صنایع محدودبه کارخونه ها نمیشه و ۹ تا گرایش برای ارشد داره که کلی دستتون رو برای رسیدن به علاقتون باز میزاره مثل گرایش علم داده (برای کسایی که از برنامه نویسیو دیتاساینس خوششون میاد) یا مثل سیستم های سلامت که میتونید توی بیمارستان ها مشغول به کار بشید و..
ترم بالایی هایی رو دیدم و میگن زرنگ باشی و از وقتت برای یادگیری نرم افزارای تخصصی رشته استفاده کنی تو ترم۵ میتونی شاغل شی! این نشون میده بازارکارش خوبه! تا اینجا استادامون خوب بودن ولی اگر به فکر کاری خودت باید همت کنی،از مدرک چیزی درنمیاد!
بوعلی بزرگ قشنگه ونسبت به بقیه جاها امکاناتش خوبه و یجورایی میشه گفت شهرکیه برای خودش..
اگر اشتباه نکنم٧ ٨ تا دانشکده داره اما دانشکده هنرومعماری جدا از پردیس اصلیه..
موقع انتخاب رشته حواستون به دانشکدهای اقماری که جدای پردیس اصلیه باشه حتماااا که سرتون کلاه نره!
خوابگاه ها داخل دانشگاهن ولی به دلیل کمبود جا، جدیدا سه تا مجتمع خوابگاهی جدید ساختن که ظرفیت بره بالا..
خوابگاها خوبن، من ترم١و٢خوابگاه کوثر بودم که سوییتی بود ولی میگن برای سال آینده احتمالابدن به دانشجومتاهلا، بقیه مجتمعها اتاقن، حموم و سرویس و آشپزخونه توی راهرو و عمومیه..نماز خونه و سالن مطالعه و سایت هم دارن(پسرا خوابگاهشون باشگاهم داره)
داخل دانشگاه بازارچه هس که فست فودی، میوه‌وتره بار، لوازم تحریری،خشکشویی،کافی نت، خیاطی و یه کافی شاپ کیوت داره.. چندوقت پیش نونوایی هم افتتاح کردن :)) یه مسجد بزرگ هم داره و استخر و باشگاه که برای دانشجو ها میشه گفت رایگانه..
برای تردد هم سرویس ها و اتوبوس ها تو تایم مشخص قبل هر کلاس یا تایم ناهار و شام هستن.
غذا هم از سلف مرکزی معمولا میگیرن یا بوفه علوم پایه.. کیفیت غذاها خوب بود مخصوصا اوایل ترم ولی وقتایی که بودجه به تهش میرسه و آخر ترم میشه قابلیت افتضاح شدن رو داره اما اگر آدم سخت گیر و افاده ای نباشی مثل من اونقدر اذیت نمیشی! فوقش خیلی حال نمیکنی از بوفه علوم پایه یافست‌فودی دانشگاه غذا میگیری یاخودت درست میکنی!
از فضای بیرونم بخوام بگم که پر از درخت و سرسبزه، دریاچه مصنوعی و پشت دانشگاهم رودخونه هست(که یکم بخاطر خشک سالی کم آب شدن) ، راه سنگی هم که پاتوق اکثریته.. اما خب از حراست نمیشه هیچ جا غافل شد :/
ساختمان خانه فرهنگ هم کلاسا و انجمن های هنری فرهنگی وهلال احمرو.. توش برگزار میشن، هماهنگیای جشن و.. تقریبا با اوناست.
دانشکده مهندسی و علوم پایه و کشاورزی قدیمی ترین دانشکده هان،دانشکده مهندسی رو یه سری ساختمون جدید دارن میسازن ولی فکر نکنم حالاحالاها آماده بشه.. کشاورزی جدید هم ساختن که ارشدها و دکترا فعلا استفاده میکنن.
داخل دانشکدمون کافه تریا وانتشاراتی وسالن مطالعه و کتابخونه داره..اگر راهتون افتاد پیش ماو دانشکده مهندسی ممکنه تاچندین روز اول داخلش گم بشید ولی بعدش دستتون میاد، این راجعبه خود دانشگاهم صدق میکنه!
ما که وارد دانشگاه شدیم مهمترین توصیه ای که بهمون شد این بود ترم اول رل نزنید رفقا😂
حداقل دو ترم طول میکشه چشمتون باز شه از ما گفتن بود!خیلیم به اکیپی که اون اوایل تشکیل میشه اعتماد نکنید، معمولا دعوا میشه و ازهم میپاشن و اکیپای کوچکتریو تشکیل میدن!
اگر سوالی داشتید: @MSZ_6
#مهندسی_صنایع
#بوعلی_سینا
#ریاضی
@ertiad
۳۶۸
سلام وقت بخیر
دانشجو برق دانشگاه شریف هستم
برق رشته قوی و گسترده ایه
از ریاضیات محض تا فیزیک محض و مهندسی محض و کار های پزشکی و تحقیقات و کاملا صنعتی و ..‌.. در حوزه های خیلی وسیع میتوان تو این رشته پیدا کرد .
این گستردگی میتونه اولش ازار دهنده باشه چون مجبورید کلی درس از فاز های مختلف بگذرونید که بعدا بدردتون هم نخواهد خورد و و کلی انرژی الکی بگیره و فشار بخورید و ازون درس متنفر باشید و ... مخصوصا اگه تقریبا میدونید چه فاز و گرایشی دوست دارید کار کنید احتمالا فحش میدید :)
تو دانشگاه شریف هم این رشته خیلی سختگیری های خودش رو داره
اکثر استادا معتقد به میانگین پایین هستند و یا خیلیییییییی کار و تمرین و پروژه و ... از دانشجو انتظار دارند .
اما باز هم دانشکده گسترده برق استاد های فوق العاده قوی و متنوعی توش پیدا میشن
ولی خب باز انتظار نمره عالی یا زندگی راحت رو با ورود به این رشته در شریف اصلا نداشته باشید :) + اعصاب سالم و راحت و جو این دانشکده :)
ولی باز مقدار خوبی اینچیزا بستگی به شخص خودتون داره تاثیر جو و اینکه چجوری برخورد کنین با سختی درس ها یا رقابت و نمره پایین و نرد های...
دیگه نکته خاصی بنظرم نمیاد که بگم و نمیشه خیلی انتظار داشت تو این سن مطمئن شید نسبت به علاقه تون و ...
استرس و وسواس نمیخواد داشته باشید . بنظرم اکثر رشته ها انقدر متنوع هستند که اگه خود یادگیری و یسری چیزای خاص ... براتون لذت بخش باشه بتونید یه فیلد جذاب مخصوص خودتون پیدا کنید یا تو فیلد های بین رشته ای راحت از دانشکده های دیگه واحد بردارین و ...
ولی خلاصه اگه بیاید برق اینجا کلی فحش میدید به دانشکدتون و درسای مشابهی که تو دانشکده کامپیوتر و .. ارائه میشن نمره کمتری و با فشار خیلی بیشتری بگیرید :)
و حتی میگن تو شریف نسبت به دانشگاه های دیگه این رشته برق باید مباحث بیشتری یاد بگیری و ... پاس کنی
+ اینکه چرا‌ نمره مهمه اصن خب اولا که باید بالاخره درس رو پاس کنی :) بعدشم برای اپلای بجز جو رقابت و ... معدل از فاکتور های مهمه... که تو میخوای تو یه حوزه با کلی آدم دیگه اپلای کنی ولی طرف اونقد دقت نمیکنه که اره این بنده خدا تو برق این درسارو پاس کرده و فلان استاد مضخرف گیرش اومده ولی اونیکی تو دانشکده کامپیوتر پاس کرده و میانگین اون درس اندازه ماکسیمم این برقی هاست :) البته منکه هنوز اپلای نکردم ولی خب ...

#مهندسی_برق
#صنعتی_شريف
#ریاضی
@ertiad
۳۶۹
سلام و احترام، خدا قوت به تمامی دوستان
بنده هم لازم دونستم در مورد دانشگاه فرهنگیان و رشته‌ی آموزش ابتدایی مطالبی رو بیان کنم
شما میتونین از هر سه رشته‌ی تجربی، انسانی و ریاضی وارد دانشگاه فرهنگیان بشین و رشته‌ی آموزش ابتدایی هم با ظرفیت های مختلف از هر سه رشته دانشجو میگیره؛ البته این ظرفیتا سال به سال تغییر میکنه و دقیق نمیتونیم بگیم با چه رتبه‌ای میشه وارد این دانشگاه شد مثلا امسال(۴۰۱) با رتبه‌ی ۱۶۰۰۰ تجربی و ۴۰۰۰ انسانی هم این رشته رو قبول شدند در حالی که سال قبلش رتبه‌‌ی ۱۴۰۰۰ تجربی حتی دعوت به مصاحبه هم نشد( در مورد شرایط مصاحبه دوستان در کانال توضیح دادند)
یه نکته‌ای که لازمه بگم اینه که اصلا مهم نیست شما رشته‌های فرهنگیان رو به عنوان الویت چندمتون تو لیست انتخاب رشته وارد میکنین و اینکه اول دبیری هارو بزنین یا ابتدایی کاملا وابسته به نظر شماست( از این جهت میگم که دیدم یسری از افراد ناآگاه میگن اگه فرهنگیان رو اخر بزنی اصن دعوت به مصاحبه نمیشی و.. در حالی که اشتباهه.)
در مورد خود دانشگاه و فضاش بگم که دانشگاه فرهنگیان یه مدرسه است فقط یکم بزرگتر و بعضا با امکانات بیشتر از مدرسه؛ دانشگاه مختلط نیست، چیزی به اسم انتخاب واحد اونجوری که باید وجود نداره و شما صرفا باید درس‌هایی که براتون هر ترم انتخاب میشه رو تایید کنید استاد خیلی خوب و درجه یک خیلی کم پیدا میشه تو دانشگاه، جو دانشگاه فوق العاده با دانشگاه‌های دیگه فرق داره، محدودیت برای پوشش بیشتر از دانشگاه‌های دیگه است البته چادر تو همه‌ی پردیس‌ها و مراکز اجباری نیست( امتیاز مثبت ولی داره.)
البته همه‌ی این شرایطی که گفتم از هر پردیس به پردیس دیگه فرق میکنه و شرایط همه‌ی مراکز یکسان نیست.
در ضمن شما از بدو ورود به دانشگاه کارمند رسمی دولت محسوب میشید و حقوق دریافت میکنین که البته اگر خوابگاهی باشین ۴۵% و اگر ترددی باشین ۲۵% از حقوق ماهانتون کسر میشه
در مورد رشته‌ی آموزش ابتدایی هم بگم که شما در این رشته برای معلم دبستان شدن آماده میشید و اگر بخواین بعدا دبیرستان یا راهنمایی تدریس کنین شرایطش فوق العاده سخته و حتی شاید هیچ‌وقت این امکان براتون فراهم نشه؛ درس‌هایی که می‌خونید شامل آموزش دروس مختلف ابتدایی( قرآن، فارسی، علوم و..)، نظریه‌های یادگیری، روانشناسی رشد و...است.
اگر سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم  
@Soha_y

#دانشگاه_فرهنگیان
#آموزش_ابتدایی

@ertiad
۳۷۰
سلام
من دانشجوی داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران ورودی ۱۴۰۱ هستم. تا جایی که من دیدم، در این کانال بیشتر بچه‌هایی که از داروسازی نوشتن سال‌های آخر تحصیلشون بوده و کمتر کسی از سال‌های اول اینجا نوشته. پس منم می‌نویسم!
من قبل کنکور خیلی نگران این بودم که در چه رشته‌ای باید ادامه تحصیل بدم (و به همین سبب کلا در پست‌های ارتیاد می‌چرخیدم 😂)، چه رشته‌ای برام مناسب‌تره و در آینده در کجای سیستم دنیا قراره کار کنم. اولویت اولم دکترای پیوسته بیوتکنولوژی دانشگاه تهران بود (که نیاوردم) و در نتیجه در اولویت دومم که داروی تهران بود پذیرفته شدم.
رشته داروسازی رو از این جهت انتخاب کردم که بین رشته‌های علوم تجربی، چهارراه علومه و طیف خیلی خیلی گسترده‌ای از رشته‌ها و پوزیشن‌های کاری رو شامل می‌شه. علاوه بر‌ دروس تخصصی داروسازی، بچه‌های داروسازی هم دروس نزدیک به پزشکی مثل آناتومی، فیزیولوژی و بافت‌شناسی، هم دروس نزدیک به علوم زیستی مثل میکروب‌شناسی، انگل‌شناسی، ویروس‌شناسی، بیوشیمی، ایمونولوژی، ژنتیک و بیوتکنولوژی، هم دروس شیمی مثل شیمی آلی، تجزیه، دارویی و آنالیز دستگاهی و هم حتی دروسی مثل مدیریت، ریاضی و اقتصاد رو می‌گذرونن. این باعث می‌شه دید خیلی وسیعی نسبت به علوم داشته باشن و در آینده پست‌های مختلفی رو بگیرن.
حجم درس‌های داروسازی واقعا سنگینه (مخصوصا در ترم‌های ۶ تا ۸ - بعدش بیشتر در بیمارستان، کارخونه و داروخونه کارآموزی دارید) اما خب فشار بیمارستانی پزشکی رو نداره؛ و کار آزمایشگاهی هم نقش خیلی مهمی داره در موفقیت شما به عنوان یک داروساز. به خاطر داشته باشید که دکترای عمومی داروسازی ۱۱ ترمه و پس از اون هم می‌تونید در یک دوره حدود ۴ ساله تخصص یا PhD بگیرید. البته که مثل رشته‌های دیگر علوم پزشکی، باید طرح هم بگذرونید.
بر خلاف تصور خیلی‌ها، داروسازی فقط یک تخصص داره 😅 که فارماکوتراپی بالینیه. بقیه دوره‌های تحصیلات تکمیلی داروسازی دکترای تخصصی یا PhD هستن و از رشته‌های علوم پایه هم می‌شه بهشون رسید.
داروسازی ۱۲ تا PhD داره: فارماسیوتیکس (داروسازی صنعتی)، شیمی دارویی، کنترل غذا و دارو (بیشتر میکروبیولوژیه)، بیوتکنولوژی دارویی (ساخت فرآورده‌های پروبیوتیک، واکسن و پروتئین‌های نوترکیب)، داروسازی هسته‌ای، فارماکوگنوزی (داروهای گیاهی)، هیدرولوژی پزشکی (علوم غذاییه بیش‌تر)، داروسازی سنتی، فارماکولوژی و سم‌شناسی (مکانیسم اثر داروها و عوارضشون)، نانوتکنولوژی دارویی، بیومتریال (ساخت تجهیزاتی مثل استنت رگ) و اقتصاد و مدیریت
پس از پایان تحصیل، عادی‌ترین کاری که می‌تونید بکنید کار در داروخونه به عنوان مسئول فنیه (قبلا آزمونی به نام ۱۸۰واحدی برگزار می‌شد در ترم ۹ که می‌تونستید بعدش کار کنید اما خب از ورودی ۹۹ به بعد این آزمون برداشته شده). همچنین می‌تونید داروخونه خودتون رو بزنید، در شرکت‌های داروسازی استخدام بشید یا
در دانشگاه درس بدید.
همچنین داروسازی نسبت به پزشکی یا دندان‌پزشکی فضای اپلای خیلی خیلی بهتری داره (چون علوم پایه طوره) و می‌تونید به این گزینه هم جدی فکر کنید.
دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده خوبیه و احتمالا در قیاس با بقیه دانشکده‌های ایران، حرف اول رو می‌زنه. اساتید خوب زیادی داره و متاسفانه، اساتید بد زیادی هم. با این حال از جهت تجهیزات و محیط، واقعا خوبه.
خوابگاه ما در کوی علوم پزشکی تهران عه (امیرآباد شمالی) و خب محیط خوب و امکانات نسبتا مناسبی (مثل سوپرمارکت، خشکشویی، آرایشگاه و آب‌میوه‌فروشی) داره.
توصیه من اینه که اگر تصمیم گرفتید داروساز خوبی باشید، در ترم‌های ابتدایی معدلتون رو خیلی بالا ببرید تا در آینده و با سخت‌تر شدن دروس به مشکل بر نخورید؛ حتما سعی کنید مقاله بنویسید، استادهای خوب رو دریابید و در دوره عمومی، تجربه کار در شرکت رو کسب کنید.
و در نهایت، مهم اینه که از کاری که انجام می‌دید لذت ببرید و درش بهترین باشید؛ پس انجامش بدید ❤️
#داروسازی
#دانشگاه_تهران
#تجربی
@ertiad
سلام به همراهان ارتیاد،
این هشتمین سال فعالیت این کانال است. تا الان حدود سی‌صد و هفتاد نفر تجربه‌شان را از رشته تحصیلی‌شان، دانشگاهشان، زندگی دانشجویی، مسیر کاری‌‌ای که پس از آن طی کرده‌اند، و چالش‌هایی که پشت سر گذاشته اند، در این کانال به اشتراک گذاشته‌اند.

مخاطب اصلی این کانال بچه‌های دبیرستانی و کنکوری هستند، که احتمالا مثل اکثر ما در دوران مدرسه فرصت کمی برای آشنایی با رشته‌ها و مسیرهای ممکن پیش‌رو داشته اند، و این کانال بخشی از این جای خالی را برایشان پر خواهد کرد.

البته باید توجه داشت که بخشی از این تجربیات به اشتراک‌گذاشته‌شده ممکن است تجربه فردی نویسنده باشد و لزوما قابل تعمیم نیست.

اگر دانشجو یا فارغ التحصیل هستید تجربیاتتان را در قالب فایل متنی یا صوتی برای ما ارسال کنید. حتی اگر جزو نویسنده‌‌های سال‌هاي قبل بوده‌اید و در این مدت تجربیات جدیدی کسب کرده‌اید، از آن‌ها بگویید.

ارتیاد را به دوستانتان معرفی کنید.

ارتباط با ادمین @ertiad1402
کانال @ertiad
Forwarded from ارتياد
سلام دوستان،
چون هشتگ‌های کانال خیلی دقیق نیستند، پیشنهاد می‌کنم اگر به دنبال رشته یا دانشگاه خاصی هستید حتما در کانال سرچش کنید.
پیشنهاد می‌کنم مطالبی که درباره‌ی اون رشته‌ نیستند رو هم بخونید، بعضی نکات گفته شده میتونه به انتخاب دقیق‌ترتون کمک کنه.
@ertiad
۳۷۱
سلام و امیدوارم حالتون خوب باشه
من دانشجوی روان‌شناسی ورودی سال ۱۴۰۰ دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه چمران هستم
اول در مورد رشته روان شناسی و سال های تحصیل صحبت می کنم ، بعدش در مورد دانشگاه چمران که نسبت به هر دو آگاهی داده باشم
رشته روان شناسی یک رشته ی شناوره یعنی از هر سه کنکور انسانی ، تجربی و ریاضی میتونید وارد این رشته بشید
تا چند سال پیش ، رشته روان شناسی از همون مقطع کارشناسی دارای گرایش بود ( کارشناسی روان شناسی بالینی و کارشناسی روان شناسی صنعتی و سازمانی و … ) ولی وزارت علوم این موضوع رو اصلاح کرد و الان فقط یک نوع کارشناسی روان شناسی وجود داره و در سرتاسر کشور تدریس میشه و گرایش های تخصصی از مقطع ارشد شروع میشن
دروس رشته روان شناسی توی دوره کارشناسی شامل روان شناسی شخصیت ، آسیب شناسی روانی ، بهداشت روانی ، روان شناسی رشد ، آزمون های روانی ، روان شناسی تربیتی ، روان شناسی فیزیولوژیک و ….
در مجموع توی دوران کارشناسی باید ۶۹ واحد پایه و ۳۷ واحد درس تخصصی و ۱۰ واحد دروس اختیاری ( دروسی مثل روان شناسی جنسی ، روان شناسی جنایی و …. اختیاری به حساب میان ) پاس کنید

دانشگاه چمران ، روان شناسی رو در ۷ ترم تدریس میکنه

توی دوران کارشناسی شما مباحث و موضوعات درسی زیادی رو مطالعه می کنید و ترم اول و دوم بیشتر دروس پایه ایی مثل کلیات روان شناسی عمومی ، تاریخ روان شناسی ، فلسفه روان شناسی ، جامعه شناسی و فیزولوژی اعصاب و غدد دارید

ارشد روان شناسی رو هم میشه در وزارت علوم تحصیل کرد و هم در وزارت بهداشت
وزارت بهداشت ظرفیت پذیرش خیلی کمتری داره و فقط کسانی رو پذیرش میکنه که کارشناسی روان شناسی خونده باشن و توی دوره ارشد هم کارورزی دارید
اما وزارت علوم ظرفیت خیلی بالایی داره و تنوع گرایش خیلی بیشتری داره ( گرایش های بالینی ، عمومی ، تربیتی ، روان سنجی ، شناختی ، کودکان استثنائی ، صنعتی و سازمانی و … )

رشته روان شناسی نیازمند مطالعه و توانایی تحلیلی فراوانه و نتیجه گرفتن داخل این رشته نیازمند تلاش و زمان زیاده

از نظر مجوز فعالیت هم میتونید خودتون مجوز کلینیک بگیرید یا در کلینیک های خصوصی کار کنید

شغل هایی مثل : درمانگر ، مشاور سازمانی ، مرکز ترک اعتیاد ، تاسیس مهدکودک یا مربی ، کار در بهزیستی ، مراکز نگهداری سالمندان ، استخدامی آموزش و پرورش ، استخدامی سازمان بهزیستی و …


اما دانشگاه چمران

این دانشگاه قطب جنوب غرب کشوره و یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه های کشوره و امکانات رفاهی خوبی داره
سیستم اتوبوس رانی داخل دانشگاه ( به علت بزرگ بودن دانشگاه ) ، ۲ تا مرکز سلف غذا ، استخر ، باشگاه بدن سازی ، زمین تنیس و فوتبال ، سالن تئاتر ، مرکز رصدخانه ، موزه ، کتابخونه مرکزی بزرگ ، سالن مطالعه و …

ولی توجه کنید که استان خوزستان اوایل پاییز و همچنین اواخر بهار ، آب و هوای گرمی داره ولی زمستون های خنک و خوبی داره که راحت هستید و سردی شدید نداره

مجتمع های خوابگاهی دقیقا کنار دانشگاه هستن و مشکل رفت و آمد ندارید

تجربه زندگی در اهواز هم خوب بوده ، مردم اهواز خوب ، خونگرم و مهمان نواز هستن.

#روان_شناسی
#دانشگاه_چمران

@ertiad
۳۷۲
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام روزتون بخیر.🥰
رشته من ژنتیک (زیست سلولی مولکولی) مقطع کارشناسی ورودی بهمن ۱۴۰۱ دانشگاه شاندیز مشهد هستم. (روزانه، زیرنظرفردوسی، غیرانتفاعی)
من دردوران قبل ازکنکورم ودبیرستان درموردهمه رشته های زیرگروه علوم پزشکی (فقط زیرگروه ۱) تحقیق کردم و سعی کردم علاقه اصلیم و به دور از کلیشه‌های مردم جامعه وحرف های ناامیدکننده نت انتخاب کنم. درنهایت رشته برگزیده من بین اون همه رشته ژنتیک شد. دلیل اصلی که من برای ژنتیک داشتم این بود که هم تحقیقاتی بود وهم بالینی🔬🧬🩺 واین تشنگی وجودی من رو از علم سیراب میکرد. من واقعا عشق عجیبی به ژنتیک پیداکردم وبی صبرانه دوست داشتم. ورودی مهر۱۴۰۱ علوم تغذیه قوچان اوردم که البته انصراف دادم و نرفتم چون عشق اصلی من ژنتیک بود پس گفتم میخونم دوباره ولی این بار خداروشکر تکمیل ظرفیت تونستم ژنتیک بیارم. بهمن ۱۴۰۱.
پس اولین نکته مهم دررشته ژنتیک عشق وعلاقه هست.
درمورد چارت درسی واینها ترجیحم این هست که حرفی نزنم چون تو نت هست و مطالب مهم تروارزنده تری درمورد این رشته هست که هیچ جا گفته نشده. یاحداقل خیلی باید گشت تا پیدا کرد...
شما اگر در مورد رشته ژنتیک در نت سرچ کنید آنچنان سیاه نمایی شده که از زمین و اسمان ناامید خواهید شد،🫣بدلیل اینکه گاها برای کاسبان کنکوربه صرفه نیست که دانش اموزان ما درمورد همه رشته‌ها بدونن🙂!
رشته ژنتیک ازسال ۹۶ اسمش به زیست سلولی مولکولی تغییر پیدا کرد (ولی همچنان به ژنتیک معروفه🖐🏻😁وفقط تودفترچه انتخاب رشته فرق کرده). این رشته تا بالاترین مدارک تحصیلی امکان ادامه دادن داره.
درمقطع ارشد شما میتونید کنکور وزارت علوم و یا بهداشت شرکت کنید. مقطع وزارت علوم میشه ژنتیک مولکولی ومقطع وزارت بهداشت میشه ژنتیک پزشکی.
این رشته درمقطع لیسانس شغلی مرتبط به رشته خودش نداره.
(من خودم از ابتدایی که میخواستم واردبشم با خودم عهدبستم قراره ده سال درس بخونم تا بشم متخصص ژنتیک☺️🫶🏻این تفکر منه وفکر نمیکنم میخوام لیسانس بخونم یا فوق......)
این رشته درمقطع دکترا ژنتیک پزشکی(تخصص ژنتیک پزشکی که هدف بنده هست) مهرنظام پزشکی داره وتنها رشته ای هست که باپایه علوم پایه به شما مهر تعلق میگیره. بدلیل کمبود بیش از اندازه متخصص ژنتیک و ارزش اون.
فرق متخصص ژنتیک بامشاور ژنتیک چیست؟متخصص ژنتیک کسی هست ۱۰سال ژنتیک خونده وبطور تخصصی ژنتیک، ژن درمانی، و درمان بیماری های ژنتیکی به عهده اون هست (البته ژنتیک درمانش با قرص ودارو خیلی سروکار نداره وخیلی جذاب تر از اون چیزیه که فکرکنید😎).
مشاورین ژنتیک افرادی هستند که پزشکی عمومی خوندند و یک دوره تخصص و یا دوره‌های عادی گذروندن و فقط میتونن مشاوره های غیرتخصصی ارائه بدن. مگر اینکه خیلی حرفه‌ای خونده باشن وبتونن تخصصی تر مشاوره بدن.
آیا متخصصین ژنتیک پزشکی میتونن مطب بزنند و یا آزمایشگاه؟ بله ازمایشگاه در مقطع دکترا میتونن بزنن، ومطب هم میتونن بزنن فقط باید با یک پزشک عمومی همراه باشند (نیازبه پروانه کسب‌ پزشک عمومی ومتخصص ژنتیک).
ورودی های رشته ژنتیک بسیار کم هستند به همین دلیل این رشته هیچ وقت اشباع نمیشه، و هرکی وارد این رشته شده با عشق اومده. و دلیل ورودی کمش هم دو دلیل هست: ۱.ارزش واقعی این رشته هنوز جا نیفتاده درایران ۲.درمقطع لیسانس بستر شغلی درحیطه کاری خودش نداره خیلی (چون رشته تخصصی هست وبرای بازار کار نیاز به تخصص های خیلی بیشتری هست درزمینه ژنتیک)...
این رشته بسیاربسیاااااااااار سعی و تلاش و کوشش زیادی و به علاوه عشق فراوانی میخواد. انگیزه وهدف هم بسیارمهم هست.👩🏻‍💻🧬
خدا را هزاران بار شاکرم علاقه منو دراین رشته قرارداد وامیدوارم با توکل به خدا شما هم به اهدافتون برسید و بنده ای باشید که خدا به اون افتخار کنه
ودر اخر حرفی از استاد بزرگ ژنتیک پرفسور فرهود بگم: گمان میکردم ژنتیک زیرشاخه ای از علم پزشکی است،حال فهمیدم علم پزشکی زیرشاخه ای از ژنتیک است...🧬
درمورداپلای، چارت درسی و … در نت بسیار گفته شده من نکاتی روگفتم که خیلی کم جایی گفتن....🙂
ودر اخر نصیحتی دوستانه: رشته رو با تفکر و تحقیق انتخاب کنید نه اینکه اسم کدومش قشنگ تره، یا بهتره، یا کدوم تو جامعه باکلاس‌تر و مدرن‌تره، اگر بر این اساس انتخاب کنید یک جا میبینید باز هم وجود کمال گرای انسانیتون سیراب نیست از پیشرفت علمیتون، چون با علاقه پیش نرفتید.🤷🏻‍♀
و این رو بگم اگر عرضه وعلاقه باشه میشه ازکاه، کوه ساخت
موفق باشید💯
#ژنتیک
#زیست_سلولی_ملکولی
#دانشگاه_شاندیز_مشهد
@ertiad
۳۷۳
Audio
سلام و عرض ادب
دانشجوی دانشگاه شهید رجایی تهران هستم
سعی کردم توضیحات کاملی راجب دانشگاه و رشته مهندسی کامپیوتر خدمت شما عزیزان ارائه بدم .
هر سوالی داشتید راجع به این رشته و دانشگاه از طریق این ایدی میتونید بپرسید
@frb_82_re
امیدوارم براتون مفید باشه🌹
و بتونین بهترین تصمیم رو بگیرید واسه آیندتون

#مهندسی_کامپیوتر
#دانشگاه_شهید_رجایی_تهران
#ریاضی
@ertiad
ارتياد pinned «سلام به همراهان ارتیاد، این هشتمین سال فعالیت این کانال است. تا الان حدود سی‌صد و هفتاد نفر تجربه‌شان را از رشته تحصیلی‌شان، دانشگاهشان، زندگی دانشجویی، مسیر کاری‌‌ای که پس از آن طی کرده‌اند، و چالش‌هایی که پشت سر گذاشته اند، در این کانال به اشتراک گذاشته‌اند.…»
۳۷۴
2024/09/22 05:34:39
Back to Top
HTML Embed Code: