Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 توضیحات محمد عطریانفر درباره‌ی «وفاق ملی»

🔹کابینه‌ی وفاق ملی کابینه‌ی مونتاژ نیست

🔹وفاق یعنی گروه‌های سیاسی که به بحران رسیدند از مطالبات حداکثری خود دست بردارند و به اشتراکات اعتماد کنند

🔹نیروهای شکست‌خورده‌ی طرف مقابل اجازه نخواهند داد منافع مردم تامین شود

@ensafnews
مسعود و چوبه دار

محسن رنانی در یادداشتی که با زبان کنایی آغاز می‌شود نوشت:

یکم: دکتر پزشکیان سلام

رئیس جمهورِ فقط یک ماه عزیز، انگار تو ایرانی نیستی!؟ تو نمی‌دانی که برای مردم ایران تراز سیاست‌مدار صادق و پاک و قدرتمند، فقط امیرکبیر است و مصدق و موسوی؟؟ پس برای چه نشسته‌ای و دم فروبسته‌ای؟ نکند در پشت صحنه با اصحاب قدرت بسته‌ای؟ آیا با وجود آن که اصلی‌ترین وزیرانت را زدند؛ و مجبورت کردند همان که قبلا تو را برای مجلس و ریاست جمهوری رد صلاحیت کرده بود، اکنون وزیر کنی؛ و رقیبت را که خودشان برای ریاست جمهوری تاییدش کرده بودند حالا برای وزارت دولت تو هم رد صلاحیت کردند؛ و یک نظامی اصول‌گرای حامی حصر و برخورد با حجاب اختیاری را برای وزارت کشور به تو تحمیل کردند؛ و یک بوروکرات چفیه‌انداز را که تازه اکنون دانشجوی دکتری دانشگاه دفاع ملی است، گفته‌اند بگذاری وزیر آموزش؛ تو باز هم مانده‌ای که بمانی؟

مگر تو انصاف نداری که این‌گونه حقوق ناشی از رای مردم را به پای قدرت قربانی کرده‌ای؟ ما داشتیم گزینش پیران فرسوده و خنثایی را که در اطراف خود گماشته ‌بودی و ارتباط تو را با دیگر یارانت قطع کرده‌اند هضم می‌‌کردیم که ناگاه با فهرست وزرایت شوکه شدیم. نه، تو یا باید پای یک وزیر کشور اصلاح‌طلبِ تحول‌خواه می‌ایستادی؛ یا باید پای یک وزیر آموزش‌وپرورش دانشمند و تحول‌خواه که نخواهد مغز بچه‌های مردم را با باورهای خام ایدئولوژیک ایمان سوز پر کند می‌ایستادی؛ یا آن که همان جا عندالمجلس استعفا می‌دادی و با افتخار به خانه می‌رفتی، تا ما دلمان خنک شود! ما سالهاست خون جامعه‌مان به کمبود هورمونهای افتخارآمیز امیرکبیر و مصدق و موسوی دچار شده است! فکر کردیم تو آمده‌ای تا این کمبود را جبران کنی!!

چرا اصرار داری سپهسالار ناصری یا قوام‌السلطنه پهلوی یا خاتمی … باشی؟؟ مگر این قدرت چقدر مزه دارد که رهایش نمی‌کنی؟ پس کو نتیجه آن همه نهج‌البلاغه که خواندی؟ پس کو آن همه قول که دادی؟ چرا جرأت نداری بعد از یک ماه که تو را انتخاب کرده‌ایم بیایی افشاگری کنی و همه چیز را بگویی؟ چرا اینقدر منفعل؟ چرا همین حالا که هنوز وزیر کشورت و وزیر ارتباطاتت همان وزرای دولت قبلی هستند دستور نمی‌دهی که گشت ارشاد را برچینند و فیلترینگ را حذف کنند و اگر نکردند عزلشان کنی؟؟

آقای پزشکیان آبروی ما را بردی! امید ما را ناامید کردی! هنوز رئیس‌جمهور نشده رفوزه شدی! ای کاش می‌دانستی که در ایران رئیس‌الوزرای عاقبت به‌خیر فقط کسی است که یا در حمام رگش را بگشایند یا با تبعید به روستا دق مرگش کنند و یا در حصر، گرد مرگ بر سر و رویش بپاشند.

متن کامل این یادداشت
@ensafnews
استوری تحلیلی #سید_امیر_خرم پژوهشگر و عضو سابق دفتر سیاسی نهضت آزادی درباره فهرست پیشنهادی وزرای دولت چهاردهم
[راهبرد]
@ensafnews
دکتر پزشکیان: صبر کنید کابینه کار کند و آن‌را از روی عملکردش نقد کنید.

@ensafnews
اعزام ۳۰ هزار زائر اولی به عتبات عالیات / تأمین بیش از ۱۶ میلیون بطری آب معدنی برای زائران اربعین

سید امیرحسین مدنی مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام:

🔹۳۰ هزار نفر زائر اولی و افراد نیازمند از مناطق محروم و کم‌برخوردار کشور که در حسرت زیارت مانده­‌اند، با حمایت ستاد اجرایی فرمان امام با تخصیص اعتباری بالغ بر ۱۲۰ میلیارد تومان به عتبات عالیات مشرف خواهند شد.

🔹با توجه به گرمای کم­‌سابقه هوا، توزیع بیش از ۱۶ میلیون بطری آب معدنی و ۴۰ هزار قالب یخ، تدارک دیده شده است.

🔹 بیمارستان سیار ۹۲ تختخوابی برکت در عمود ۹۸۹ با حضور ۱۶۰ نفر کادر درمان آماده خدمت‌رسانی به زائران حسینی است.

🔹توزیع دو میلیون پرس غذای گرم از طریق مواکب، استقرار ۶ کارخانه تولید یخ سیار و پخت روزانه ۳۰ هزار قرص نان در مرز مهران از برنامه­‌های این ستاد در حوزه تأمین مواد غذایی و آشامیدنی است.

@ensafnews
نامه عباس کریمی، حقوقدان، به رییس جمهور درباره قانون مشاغل حساس

@ensafnews
بسمه تعالی

كُلُّ مَنْ عَلَيْها فانٍ و َ يَبْقى‏ و َجْهُ رَبِّكَ ذُ و الْجَلالِ و الْإِكْرامِ

برادر ارجمند و داغدیده ام آقای علی اصغر شفیعیان

خبر آسمانی شدن پدر گرانقدر شما، موجب تاثر بسیار است. متاسفانه زمانه هر روز، در دل تقدیر خود هجرانی و فقدانی دارد و تنهایی ها را مضاعف می سازد. درگذشت پدر، مصیبتی سخت و جبران ناپذیر است که جز با تسلیم در برابر امر پروردگار میسر نخواهد بود.

آن پدر با صفا و مومن، عمری را مصروف تربیت فرزند برومندی چون شما کرد و اینک در جوار حق، به آرامش ابدی رسیده است. یاد نسل آن پدران زحمتکش و رنجدیده به خیر که به حلال خدا اهتمام و از حرام خدا پرهیز داشتند و لقمه ی پاک و حریت و شرف مهمترین وصیت ایشان به نسل بعد بود.

علی عزیز و نازنین؛
شما چه در دوران ایسنا و چه در دوران انصاف نیوز، برای اعلای کلمه آزادی و انصاف و صداقت بسیار کوشیدید و ان شاء الله در آینده نیز با اهتمام به همین ارزش ها، و با ایمان و دعا و خیرخواهی، باقیات صالحات آن پدر بزرگوار، خواهید بود.

از خداوند منان، برای روح پاک آن پدر، علو درجات و غفران واسعه و شفاعت حضرت سید الشهدا (ع) و برای شما و مادر گرانقدر و خانم مطهره شفیعی ارجمند و یکایک اعضای خانواده آرامش و شکیبایی مسئلت دارم.

ابوالفضل فاتح
۱۹ مرداد ۱۴۰۳

@ensafnews
🎙 همه کمک کنیم که رئیس‌جمهور موفق به برآوردن خواست ملت شود

سيدمحمد خاتمى در واكنش به فضاى سیاسی و رسانه‌ای ايجاد شده نسبت به فهرست پيشنهادى دکتر پزشکیان به مجلس، خواستار درک موقعیت پیچیده و خطیر کنونی و برخورد واقع‌بينانه و مبتنی بر اطلاعات درست و انصاف در قبال آنچه كه رخ داده و رخ خواهد داد، شد. وی خواست که همه به رئیس جمهور محترم در انجام وظایف سنگینی که دارد و عمل کردن به خواست ملت و قول‌هایی که داده است یاری رسانیم.

رئيس دولت اصلاحات كه روز دوشنبه در جمع مشاوران خود سخن مى‌گفت، تأكيد كرد: انتخاب اعضاء هيئت دولت در مجموع روند قابل فهم و طبيعى داشته است. طبعاً هر کار تازه‌ای ممکن است اشکالاتی داشته باشد و این امر نبايد موجب ارزیابی‌های شتابزده و نوميدى شود و نباید از موضع حمایت رئیس جمهوری که هنوز کار خود را شروع نکرده است به وادی انتقاد سخت و مخالفت افتاد.

سيدمحمد خاتمى واکنش‌های تند را بعضاً متأثر از نارضایتی‌های انباشته شده جامعه و توقعات برآمده از انتخابات و بعضاً ناشی از برخی پيش‌داوری‌ها و ذهنيت‌هاى نادرست و بى‌اطلاعی از فرایند انتخاب دانست و افزود: «ما هم ضمن تأیید انتخاب‌های خوبی که شده است بر این باوریم که در بعضی موارد می شد خیلی بهتر عمل کرد ولی به جناب پزشکیان احترام می‌گذاریم و ایشان را صاحب حق در انتخاب همکارانشان می‌دانیم و از ایشان انتظار معجزه در هر شرایطی نداریم. طبعاً علاقه‌مند و خواستار آن هستیم که به وعده‌هایى که داده‌اند پای‌بند باشند و ان‌شاءالله چنین خواهد شد.

رئیس جمهوری اسبق ایران تصریح کرد: وقتى ایشان مى‌گويد طرح نور، طرح سياهى است، طبعاً جلوى آن خواهد ایستاد. وقتی آن‌چه را بر جامعه دانشگاهى و فرهیخته می‌گذرد نمی‌پسندد، می‌کوشد آنچه درست است و مورد پسند آنان است عملی شود. وقتی از تحقیر هنرمندان و توهین و جفا به آن‌ها (که بسیاری از آن‌ها از خود نهادهای رسمی فرهنگی بوده است نه نهادهای امنیتی) رنج می‌برد با آن مخالفت خواهد کرد. ایشان پای‌بند به قول و نظر خود مبنی بر رابطه و تعامل بر اساس مصالح ملی با دنیا و رفع تحریم‌هاست و نیز به اصلاح در عرصه اقتصادی بخصوص آنچه به معیشت و بهداشت و امنیت مردم مربوط می‌شود و به توسعه توأم با عدالت می‌انجامد باور دارد، لذا در عمل هم پای‌بند خواهد بود و این‌ها خواست‌هایی است که باید از ایشان داشت.

سید محمد خاتمی خاطرنشان کرد: دولت وفاق ملى و وحدت هم رویکرد خوبی است، ولی ۵۰ درصدی که در انتخابات شرکت نکردند و چندین ميليون نفری كه عمدتاً از ترس این‌که زمام امور به‌دست جریانی نا‌مطلوب برای مصالح ملی و امنیت و توسعه کشور بیفتد، به ايشان رأى دادند، باید در امر وفاق و وحدت موردِ نظرِ جدّی باشند؛ نه فقط گروه‌ها و جریان‌های خاصی که پایگاه محدودی در متن جامعه دارند. وفاق ملی، ائتلاف سیاسی نیست، توجه همگانی به خواست ملت، برای تغییر و اصلاح امور است. برای پیش‌برد آن حاکمیت و همه جریان‌های سیاسی باید عملاً از این راهبرد حمایت کنند.

وی در خاتمه تأکید کرد: اصلاح‌طلبان و همه خیرخواهان کشور و ملت نباید مواضع اصولى خود را برای اصلاح رویه‌های غلط حکمرانی از یاد ببرند و باید نگاه انتقادى و البته خیرخواهانه‌ی خود را نسبت به دولت داشته باشند؛ ولی از هر برخورد هيجانى و غیرمنصفانه و شتابزده با مسائل که ناشی از اتکاء به داده‌های نادرست و یا ناتمام و ذهنیت‌ها و قضاوت‌های پیشینی و عدم توجه به پیچیدگی‌های امور و آینده‌نگری است خودداری کنند. راه اصلاح راه دراز و پرفرازونشیبی است و هرگامی که در این راه برداشته شود مغتنم است.
[خاتمی مدیا]
@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 بغض معاون اجرایی رییس جمهور برای ایران

سخنان مهم دکتر قائم پناه در مورد کابینه پیشنهادی دکتر پزشکیان

▫️ وزیر کشور پیشنهادی کسی است که رویکردها و قول های دکتر پزشکیان را می خواهد اجرا کند
▫️ آقای مومنی همیشه در کنار مردم بوده و رویکرد ایشان تغییر و اصلاح طلبانه است هرچند که اصولگراست.

@ensafnews
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
#سایه_روشن_تاریخ

تغییر جوّ رسانه‌ای حمایت از زنان به مخالفت و حسادت با ورود زنان به مجلس، از نگاه مهرانگیز دولتشاهی، نمایندهٔ مجلس (مصاحبه با بنیاد مطالعات ایران):

«همین روزنامه‌ها قبل از این که ما به مجلس برویم، خیلی از جمعیت‌های زنان و کارهای زنان، مطالب را منعکس می‌کردند. بعد از آنکه ما [زنان] به مجلس رفتیم اصلاً ورق برگشت.

[دلیلش] یکی اینکه حرف گفتنی دیگر زیاد شد، مدّت‌ها بود که مجلس‌ها تعطیل بود. حالا مجلس بود ... و اینها یک مطالب تازه‌ای داشتند که بگویند.

از طرفی من فکر می‌کردم که اینها حس می‌کنند که [اگر] به ما حمله کنند،  دو گروه را خوشحال می‌کنند؛ یکی تقریباً همهٔ مردها را، نود درصد مردها را و یکی هم یک درصد زیادی از زن‌ها را.

مثلاً من می‌دیدم یک آقایی که خودش روزنامه‌نگار هم بود، خیلی بدجوری می‌نوشت. در صورتی که سابق با ما خوب بود. مدّتی هم عضو جمعیت ما بود. عضو حزب مردم هم بود.

یک دفعه به یکی از آقایانی که با او آشنا بود گفتم «این چرا هی به ما بد می‌گوید؟»، گفت «این دلش می‌خواست خودش روی این صندلی [نمایندگی] شما نشسته‌باشد.» گفتم «مگر من مانعش شدم؟»

@ensafnews

[متن کامل این بخش ⬇️]
...
انصاف نیوز
#سایه_روشن_تاریخ تغییر جوّ رسانه‌ای حمایت از زنان به مخالفت و حسادت با ورود زنان به مجلس، از نگاه مهرانگیز دولتشاهی، نمایندهٔ مجلس (مصاحبه با بنیاد مطالعات ایران): «همین روزنامه‌ها قبل از این که ما به مجلس برویم، خیلی از جمعیت‌های زنان و کارهای زنان، مطالب…
#سایه_روشن_تاریخ

تغییر جوّ رسانه‌ای حمایت از زنان به مخالفت و حسادت با ورود زنان به مجلس، از نگاه مهرانگیز دولتشاهی، نمایندهٔ مجلس (مصاحبه با بنیاد مطالعات ایران):

«همین روزنامه‌ها قبل از این که ما به مجلس برویم، خیلی از جمعیت‌های زنان و کارهای زنان مطالب را منعکس می‌کردند. بعد از آنکه ما [زنان] به مجلس رفتیم اصلاً ورق برگشت.

[دلیلش] یکی اینکه حرف گفتنی دیگر زیاد شد، مدّت‌ها بود که مجلس‌ها تعطیل بود. حالا مجلس بود ... و اینها یک مطالب تازه‌ای داشتند که بگویند.

از طرفی من فکر می‌کردم که اینها حس می‌کنند که [اگر] به ما حمله کنند،  دو گروه را خوشحال می‌کنند؛ یکی تقریباً همهٔ مردها را، نود درصد مردها را و یکی هم یک درصد زیادی از زن‌ها را.

مثلاً من می‌دیدم یک آقایی که خودش روزنامه‌نگار هم بود، خیلی بدجوری می‌نوشت. در صورتی که سابق با ما خوب بود. مدّتی هم عضو جمعیت ما بود. عضو حزب مردم هم بود.

یک دفعه به یکی از آقایانی که با او آشنا بود گفتم «این چرا هی به ما بد می‌گوید؟»، گفت «این دلش می‌خواست خودش روی این صندلی [نمایندگی] شما نشسته‌باشد.» گفتم «مگر من مانعش شدم؟»

به‌خصوص روزنامهٔ «زن روز» واقعاً حمله‌های خیلی بد می‌کرد. همان اوایل که ما رفته‌بودیم مجلس بعضی از روزنامه‌ها عبارات زننده می‌نوشتند که «اینهایی که رفتند مجلس، لایق نبودند، نالایق بودند.».

یک روز دو تا از این خانم‌هایی که برای «زن روز» کار می‌کردند، آمدند دوروبر ماها که «چرا کاری نمی‌کنید توی مجلس؟»، گفتیم «حالا اوایل کار است. [کارهایی] می‌کنیم.» جواب‌هایی می‌دادیم و یک مقدار کارهایی را هم که می‌کردیم، نمی‌خواستیم بگوییم؛ همین کمیسیون‌هایی که دائر شده‌بود و بررسی می‌کرد، ولی قرار بود در اطرافش حرف نزنیم. اینها هم هی می‌خواستند از ماها حرف دربیاورند‌. بعد می‌رفتند خیلی زشت چیز می‌نوشتند.

یک دفعه یکی از این روزنامه‌ها، مدیرش آن آقای عظیمی بود، یک چیز بیخودی نوشته‌بود، مثلاً نوشته‌بود که «توی مجلس خانم دولتشاهی پایش گرفت به قالی، زمین خورد و پای ظریفش صدمه دید.»

تلفن زدم. گفتم «آقای عظیمی، اینکه واقع نشده یک همچنین چیزی. اگر هم می‌شد، این چه اهمیتی داشت؟ این اخبار مهمّ مجلس است که آدم منعکس بکند؟». گفت «خوب بالاخره مخبرهای ما دلشان می‌خواهد یک چیزهایی بنویسند که مردم بخوانند. اگر بنویسند «خانم دولتشاهی» خواننده دارد و بیشتر جلب توجّه می‌کند.

بعضی‌هایشان یک وقت‌هایی یک چیزهای لوس و بی‌معنی می‌نوشتند که قصدی نداشتند، ولی زن را کوچک می‌کردند. اوّل‌ها شروع کرده‌بودند بگویند «وکیله» برای زن‌ها. می‌گفتیم بابا نکنید، لغت اختراع نکنید، این درست نیست. همه وکیل اند توی مجلس. وکیله یعنی چه؟

یک خرده تا یک مدّتی آن موقع «زن روز» که خیلی به ماها حمله می‌کرد. حتّی یک مقدار آقای هویدا مداخله کرد، ولی اینها باز هم کوتاه نیامدند.»

@ensafnews
تاکید پورمحمدی بر حمایت از پزشکیان

@ensafnews
حمایت سخنگوی ستاد انتخاباتی سعید جلیلی از ظفرقندی، وزیر بهداشت پیشنهادی دولت پزشکیان

🔹دکتر شهرام یزدانی با انتشار بیانیه ای از اهمیت رای قاطع و بالا به دکتر محمدرضا ظفرقندی، وزیر پیشنهادی بهداشت حمایت کرد.

🔹نیل به اهداف عالی نظام سلامت مانند اثربخشی و کیفیت سیاستگذاری، تولیت واحد و موثر سلامت، نظام مراقبت های اولیه سلامت فراگیر و موثر، شفاف سازی حدود تکلیفی دولت در ارایه خدمات سلامت، مشارکت مالی  عادلانه آحاد جامعه در تامین منابع نظام سلامت، عدم تحمیل هزینه های کمرشکن خدمات سلامت به خانواده ها، بهینه سازی پیامدهای سلامت با توجه به محدودیت منابع مالی نظام سلامت، کاهش بار  قابل انتساب بیماری ها به عوامل خطرزای سلامت، سبک زندگی سالم، سرمایه اجتماعی بالا به عنوان مبنای سلامت اجتماعی، فرهنگ سلامت غنی، هرم جمعیتی بهینه و انسان سالم در بستر زیست بوم سالم مستلزم اصلاحاتی وسیع و بنیادین در نظام سلامت و نظامات مرتبط کشور است.

🔹بخشی از این اهداف به واسطه اِعمال حاکمیت درون بخشی محقق می گردد و بخش بزرگتری از آن از طریق رهبری بین بخشی قابل تحقق می باشد؛ بطور قطع این اصلاحات وسیع تنها در حضور یک وزیر قوی و با صلاحیت های رهبری بالا در راس نظام سلامت میسر می باشد.

🔹خوشبختانه جناب آقای دکتر ظفرقندی وزیر بهداشت و درمان پیشنهادی دولت چهاردهم از ویژگی هایی مانند کاریزمای فردی، دانش مدیریتی و تجربه بالا  برخوردار می باشند ولی ایشان برای پیشبرد برنامه هایشان نیازمند اعتماد و حمایت عموم مردم هستند.

🔹رای اعتماد قاطع به ایشان در مجلس، نشان‌دهنده حمایت قوی از سوی نمایندگان مردم است و به ایشان این امکان را می‌دهد که با قدرت و اعتماد به نفس بالا به اجرای برنامه‌ها و اصلاحات مورد نظر خود بپردازد. این حمایت مجلس نه تنها به پیشبرد اهداف نظام سلامت کمک می‌کند، بلکه به ارتقای سلامت عمومی جامعه و بهبود کیفیت زندگی مردم نیز منجر می‌شود.
[جماران]

@ensafnews
مراقب شمشیرهای آخته باشیم

|عرصه‌ی سیاست، نیازمند شکیبایی استراتژیک است
|

ابوالفضل فاتح، موسس ایسنا، در یادداشتی نوشت:

بسمه تعالی

همچنان بر این باورم که مهمترین شاخصه ی انتخابات اخیر،  تولد «ضلع سوم» بود. زایش ضلع سوم، تحولاتی در پی خواهد داشت که فراتر از کابینه با همه اهمیتش خواهد بود.

در این حال، اگر کابینه را ملاک قرار دهیم، کابینه نیز خود پلی است به دو ضلع دیگر، و شاکله ی آن باید بتواند در قالب میانجی ایفای نقش کند. ممکن است ضرورتا همه کسانی که در یک تیم قرار می گیرند بهترین افراد پست خودشان نباشند و ما با انتخاب مربی تیم تفاوت نظر جدی داشته باشیم. اما، دشواری های انتخاب در یک جامعه ی پر شکاف با مراکز مختلف قدرت باید مد نظر قرار گیرد.

البته دولت می توانست و می تواند در گفت و گو با مردم و شفاف ساختن فرآیند ها، و با کاربست تیم رسانه ای حرفه ای و جامع الاطراف، فضای عمومی را برای نیل به خیر مشترک خود و مردم تسهیل کند. مردم نیز به خوبی می دانند، عملکرد کابینه نظیر یک تیم ورزشی و مربی اش پس از فرصت مناسب قابل سنجش است. به یاد آوریم که ایران عزیز ما به کدام سو روانه بود؟  به یاد آوریم که گفته بودیم «اگر انتخاب آقای پزشکیان ۵ درصد هم بهبود ایجاد کند، بهتر از صفر درصد یا بدتر شدن وضعیت است».

عرصه ی سیاست، عرصه ی عشق و نفرت نیست و نیازمند شکیبایی استراتژیک است. انتقادها، موهبت و موجب شکل گیری فضای گفت و گو است و از آقای پزشکیان و دولت ایشان انتظار می رود مد نظر قرار دهند. این که با فیلترهای معیوب، کشور را از انتخاب انسان های درجه یک نظیر دکتر ظریف و بسیاری دیگر محروم کنند جای تاثر بسیار دارد و باید  اصلاح شود. اما مراقب شمشیرهای آخته باشیم که گلوی کل و جزء ضلع سوم را یک جا به تیغ جفا نکشند. هجوم بی قاعده، خلاف آینده نگری و مروت و مصحلت است. بیدار باشیم، هجمه به دولت یک ماهه آن هم  در لحظه ی شکل گیری نطفه ی آن، موجب ناقص الخلقه شدن این پدیده نگردد. این نه به نفع توسعه ی کشور و به نفع شما و نه اضلاع دیگر است. اگر هر کس اسب خود را بتازاند وسهم خود را مطالبه، و با رادیکال ترین ادبیات، دیگری را قیمه کند، توازن رویایی بیش نخواهد بود. جریانات سیاسی کشور فراموش نکنند، آقای پزشکیان کاندیدای مستقلی بوده اند که همه پذیرفته ایم از ایشان حمایت کنیم تا ایران از این پیچ خطرناک تاریخی به سلامت عبور کند. اگر آبرویی گذاشته ایم برای ایران گذاشته ایم، و آقای پزشکیان نیز باید آبروی ایران باشد.

والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
ابوالفضل فاتح
۲۴ مرداد ۱۴۰۳

@ensafnews
حمایت انجمن رسانه های کشاورزی از وزارت نوری قزلجه


انجمن صنفی رسانه های تخصصی کشاورزی و صنایع غذایی کشور با صدور بیانیه ای  از انتخاب غلامرضا نوری قزلجه به عنوان وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی حمایت کردند.

در  بیانیه انجمن صنفی رسانه های تخصصی کشاورزی و صنایع غذایی کشور در حمایت از  از غلامرضا نوری  آمده است: حرکت به سمت اقتصاد بدون نفت تنها راه ثبات سیاسی و اقتصادی کشور است و با نگاهی کوتاه به جدول تولید ناخالص ملی کشور  می توان به راحتی پی برد که تنها با ارتقاء تولید صادراتی محصولات کشاورزی و غذا براساس مشارکت تشکل های مردم نهاد می توان به این مهم دست یافت.


این بیانیه می افزاید: می توان با گشایش مسیر توسعه بازار محصولات صادراتی کشاورزی و غذا، شاهد اقتصاد بدون نفت، روستاهای مولدپایدار در کشور باشیم. کاری که ماهاتیرمحمد فقط با روغن پالم برای مالزی انجام داد.

@ensafnews
چرخه پیروزی و افول در تاریخ ایران

🖊مهدی مکارمی، دکتری جامعه شناسی اقتصادی و توسعه دانشگاه تهران:

انتقادات به کابینه پیشنهادی رئیس جمهور پزشکیان، بحث‌های زیادی را به راه انداخته. نخبگان و تحلیل‌گران مختلف، با اشاره به ترکیب کابینه پیشنهادی، از آن انتقاد کرده‌اند. این انتقادات، اگرچه ممکن است از نیت‌های خیرخواهانه و اصلاح‌طلبانه نشأت گرفته باشد، اما در صورت عدم مدیریت صحیح، می‌تواند به تضعیف اعتماد عمومی و افزایش سرخوردگی های اجتماعی منجر شود. در بین همه اظهارنظرها، سخنان جهانگیری توجه را بیشتر جلب کرد و بهانه برای نوشتن شد.
انتقادات به کابینه پزشکیان بازتاب مشکلات ساختاری عمیق‌تر در جامعه است؛ مشکلاتی که فوران در نظریه "مقاومت شکننده" به تفصیل به آن پرداخته است. فوران بر این باور است که جامعه ایران به دلیل ضعف‌های ساختاری و ناپایداری‌های اجتماعی و سیاسی، اغلب پس از دستیابی به موفقیت‌های اولیه، به سرعت به دوره‌های افول و بحران وارد می‌شود. این چرخه معیوب، بارها و بارها در تاریخ ایران تکرار شده و مانع از دستیابی به ثبات و توسعه پایدار شده.
یکی از دلایل اصلی این افول‌های مکرر، سرخوردگی عمومی و عدم مدیریت انتظارات است. وقتی جامعه به پیروزی یا موفقیتی دست می‌یابد، انتظارات مردم به سرعت افزایش می‌یابد و انتظار دارند که همه مشکلات به سرعت حل شود. اما ساختار ضعیف و شکننده، توانایی پاسخ به این انتظارات را ندارند و به سرعت نارضایتی و سرخوردگی عمومی جایگزین امید و اشتیاق می‌شود. این سرخوردگی، به نوبه خود، به تضعیف نهادها و انسجام اجتماعی منجر شده و زمینه‌ساز بحران‌ها و افول‌های بعدی میشود.
در چنین شرایطی، نقش نخبگان در مدیریت انتظارات و هدایت جامعه به سوی اصلاحات تدریجی و پایدار، بیش از پیش اهمیت پیدا می‌کند. آنها باید با واقعبینی و درک شرایط موجود و البته نقد مشفقانه و حمایت مستمر، انتظارات مردم را مدیریت کرده و جامعه را به سمت مداومت و استمرار در مسیر اصلاحات هدایت کنند. این مدیریت هوشمندانه انتظارات، می‌تواند از بروز سرخوردگی‌های غیرضروری و نارضایتی‌های اجتماعی جلوگیری کرده و به تقویت ثبات و پایداری سیاسی کمک کند.
همایون کاتوزیان، در تحلیل خود از "جامعه کلنگی" ایران، به این نکته اشاره می‌کند که هر گونه تغییر و تحول در ایران، به دلیل نبود نهادهای مدنی قوی و ثبات سیاسی، به صورت بنیادین و ویرانگر انجام می‌شود. در این جامعه، هر دوره اصلاح یا تغییر به معنای نابودی دستاوردهای قبلی است و جامعه در یک چرخه معیوب از تغییرات ناگهانی و افول‌های متوالی گرفتار شده است. از این رو، اصلاحات تدریجی و پایدار، کلید خروج از این چرخه معیوب است.
پزشکیان، به عنوان یک چهره اصلاح‌طلب، به سنت و گفتمان فکری اصلاح‌طلبی در ایران تعلق دارد. این گفتمان در تاریخ معاصر ایران همواره بر اصلاحات تدریجی و پایدار تاکید داشته است. از دهه‌های گذشته تاکنون، تلاش‌های اصلاح‌طلبانه در ایران نشان داده است که هر گونه تغییر پایدار و موثر، تنها از طریق مداومت و استمرار در اصلاحات امکان‌پذیر است. این بخش از تاریخ معاصر ایران نشان می‌دهد که کسانی که به اصلاحات معتقد هستند، ناگزیر از تلاش برای پیشبرد اصلاحات تدریجی هستند.
در نهایت، آنچه ایران امروز به آن نیاز دارد، مداومت و استمرار در مسیر اصلاحات است. جامعه باید به جای انتظار برای تغییرات سریع و ناگهانی، به اهمیت اصلاحات تدریجی و پایدار پی ببرد. نخبگان نیز باید با مدیریت هوشمندانه انتظارات، جامعه را به سمت پذیرش این واقعیت هدایت کنند. تنها از این طریق است که می‌توان از تکرار چرخه‌های پیروزی و افول جلوگیری کرد و به سوی آینده‌ای روشن‌تر و پایدارتر گام برداشت.
ما  باید در عین پیگیری مطالبات، به جای هجمه به دولت و رئیس جمهور منتخب، حواسمان به جامعه و امید شکننده اش باشد. مداومت و استمرار در مسیر اصلاحات، کلید خروج از چرخه‌های معیوب تاریخ ایران است. با اتحاد و تمرکز بر اهداف بلندمدت، می‌توانیم به آینده‌ای روشن‌تر و پایدارتر دست یابیم.
ما در ایام انتخابات برای قانع کردن کسانی که استدلال شان برای رای ندادن این بود که "فایده ای ندارد" می گفتیم اگر پزشکیان بیاید شاید بیست درصد اوضاع بهتر شود اما اگر فلانی بیاید اوضاع حتما70درصد بدتر می شود! حالا بعد از انتخابات، در کابینه عارف و صالحی امیری و ظفرقندی و همتی و پاک نژاد و ستار هاشمی و میدری و... حضور دارند.
ما به مداومت و استمرار نیازداریم. چرخه های افول و پیروزی باید به چرخه های مستمر امید و اصلاح تدریجی-با همه نقاط ضعف و قوتش- تبدیل شوند. سرخوردگی اجتماعی، در این چرخه مستمر و مداوم، وقفه می اندازد. هر نقدی می کنیم، حواسمان به جامعه باشد. شاید نقش آوانگارد نخبگان این باشد.

@ensafnews
نمایش خودروهای جدید آفرودی کرمان موتور

کرمان موتور که این روزها یکی از معدود خودروسازان حاضر در نمایشگاه آفرود است، پیکاپ T9 را با شمایلی جدید به این نمایشگاه آورده است.
 
به گزارش عصر ایران، بازار بزرگ ایران (ایرانمال) در این روزها میزبان نمایشگاه آفرود و کمپینگ است و کرمان موتور یکی از دو خودروساز حاضر در این نمایشگاه است که بزرگ‌ترین غرفه این نمایشگاه را به خود اختصاص داده و نه تنها پرفروش‌ترین پیکاپ بازار بلکه جدیدترین پیکاپ بازار را نیز به این نمایشگاه آورده است.
بخش دیگری از تجهیزاتی که روی پیکاپ T9 نصب شده هم شامل سپر عقب و جلوی آفرودی با هدف افزایش زاویه ورود و خروج این پیکاپ در شیب‌های مثبت و منفی است.
 باربند، رکاب، رینگ و لاستیک، سایه‌بان و پروژکتور نیز بخش دیگری از تجهیزات نصب شده روی این پیکاپ جدید کرمان موتور است که در نمایشگاه آفرود و کمپینگ ایرانمال مورد توجه بازدیدکنندگان قرار گرفته است.
 
کرمان موتور در این نمایشگاه البته فقط با پیکاپ‌های این برند حاضر نشده و نگاه ویژه‌ای به بحث خدمات پس از فروش محصولات خود داشته و به همین منظور بخشی را به این قسمت اختصاص داده است.
 
در مجموع باید گفت که کرمان موتور در نمایشگاه آفرود، حضور پررنگی دارد و دلیل اصلی آن هم جایگاه این شرکت در بازار خودروهای آفرودی با دو پیکاپ T8 و T9 است.
نمایشگاه آفرود و کمپینگ تا روز جمعه در ایرانمال برقرار است و علاقمندان می‌توانند از ساعت 14 تا 22 شب برای بازدید از غرفه کرمان موتور به طبقه دوم محل نمایشگاه‌های این مجتمع تجاری مراجعه کنند.

@ensafnews
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 شفیعیان: کابینه معرفی شده شبیه‌ترین به شخص پزشکیان است

علی اصغر شفیعیان، مدیر انصاف نیوز، در برنامه زمانه از شبکه دو سیما با موضوع بررسی کابینه‌ی دولت چهاردهم
@ensafnews
معاون اجرایی ستاد پزشکیان: ۵۰ درصدی که رای ندادند برای رئیس جمهور بسیار مهم هستند

معاون اجرایی ستاد دکتر پزشکیان با اشاره به تاکید رئیس دولت چهاردهم بر توجه به «همه‌ی مردم» گفت: علاوه بر افرادی که در انتخابات شرکت کرده‌اند، ۵۰ درصد که رای نداند برای رئیس جمهور بسیار مهم هستند.

نورالدین آهی در گفت‌وگو با انصاف نیوز گفت: یکی از شعارهای اصلی آقای رئیس جمهور وفاق ملی بوده است. برخی به اشتباه دولت وفاق ملی را دولت ائتلافی معنا کرده‌اند، در صورتی که چنین برداشتی صحیح نیست.

او ادامه داد: وفاق ملی به معنای ایجاد اشتراک نظر درباره‌ی چالش‌های اساسی کشور است تا فهم و نگاه مشترک نسبت به آنها ایجاد شود و پس از ایجاد این فهم مشترک راه‌حل‌هایی برای رفع هر یک از آنها ارائه می‌شود. در چنین نگاهی دیگر گرایش‌های سیاسی دخیل نیست و هر کسی کارآمدتر است برای رفع هر چالشی به کار گرفته می‌شود.

آقای آهی با بیان اینکه «نگاه محوری رئیس جمهور عدالت‌محوری است»، گفت: یکی از وجوه عدالت توزیع عادلانه‌ی ثروت و قدرت است. تاکید رئیس جمهور این است که صدای بی صدایان باشد.

او سازوکار تعیین کابینه در شورای راهبری و زیرمجموعه‌های آن را یکی دیگر از وجوه عدالت دانست و گفت: هر چند به این کار هم مانند هر کار دیگری نقدهایی می‌توان وارد کرد اما نباید فراموش کرد که این سازوکار نسبت به روش‌های پیشین انتخاب کابینه قابل دفاع است. البته طبیعی است که یک حرکت تازه نواقصی هم داشته باشد.

متن کامل گزارش این مصاحبه
@ensafnews
2024/10/04 17:16:50
Back to Top
HTML Embed Code: