Telegram Web Link
رضوی‌فقیه: عبور زودهنگام از پزشکیان به سود هیچ‌کس نیست | در مطالبه‌گری اصالت با برنامه است، نه مجری | انتقاد از کابینه پزشکیان اغلب شتاب‌زده و نامنصفانه است

علی نیلی، انصاف نیوز: سعید رضوی‌فقیه در متن جنبش دانشجویی نیمه دوم دهه ۷۰ زیست؛ دوره‌ای که بخشی از تلخ‌ترین تجربه‌های سیاسی در خاطره جمعی ایرانیان را در خود جای داده است. با تجربه زیسته آن دوره و لمس عینی دستاوردهای «عبور از خاتمی» و «سرنوشت اصلاحات»، هشدار می‌دهد که «عبور زودهنگام از پزشکیان» قطعا به زیان جامعه‌ای رقم می‌خورد که آدم برفیِ امیدش زیر آفتاب تند تندروی و افراط و انباشت مطالبات در حال ذوب شدن است.

انصاف نیوز: بالاخره پس از حرف و حدیث‌های بسیار، کابینه پزشکیان به مجلس معرفی شد. فهرست منتشر شده نقدهای بسیاری را در پی داشت و خیلی‌ها رئیس‌جمهور را مورد عتاب و خطاب قرار دادند. نظر شما درباره کابینه و انتقاد از کابینه چیست؟

رضوی فقیه: فکر می‌کنم نقدهایی که به فهرست کابینه پزشکیان می‌شود، شتاب‌زده است و ما باید شکیبایی بیشتری از خودمان در این خصوص نشان دهیم. آقای پزشکیان با هویت مشخصی وارد عرصه انتخابات شد و تقریبا همه ما می‌دانستیم چارچوب فکری‌اش چیست، پیشینه‌اش چیست، چه برنامه‌ای برای قوه مجریه دارد، چگونه می‌خواهد با نهادهای حکومتی تعامل کند و… اگر این مختصات را مدنظر قرار دهیم، کابینه‌ی معرفی‌شده که معطل رای اعتماد مجلس هم هست، خیلی شگفت‌آور نیست؛ نمی‌گویم دقیقا قابل پیش‌بینی بود اما کابینه معرفی شده خیلی هم از معیارهایی که آقای پزشکیان را با آن‌ها می‌شناختیم دور نیست.

انصاف نیوز: اتفاقا بخش زیادی از نقدها در این زمینه است که کابینه با مختصات خود پزشکیان و آن‌چه وعده داده تطابق ندارد. این کابینه نمی‌تواند آن وعده « طرحی نو درانداختن» در اداره کشور را پوشش دهد.

رضوی فقیه: این نقد مبتنی بر این پیش‌فرض است که پزشکیان قرار است طرحی نو دراندازد. در این‌صورت باید به طرح اصالت دهیم، نه به کسانی که قرار است طرح را اجرا کنند. نمی‌گویم آدم‌ها اثری ندارند بلکه می‌گویم مهم‌تر از شخص وزیر، طرح مورد نظر برای وزارتخانه و سازماندهی نیروی انسانی یعنی بدنه‌ای است که می‌خواهد این طرح را اجرا کند. وزیر یک نفر است؛ این‌که شما چه کسی را در راس وزارتخانه بگذارید به نظر من مهم است اما تعیین‌کننده نهایی نیست. به نظرم بدنه کارشناسی و بدنه اجرایی بسیار موثرتر و تعیین کننده‌تر از شخص وزیر هستند.

آن‌چه از مشکلات کشور شنیده‌ایم و می‌دانیم این است که ساختارها ایراد دارد؛ ساختارها مستقل از افراد هستند و اگر می‌خواهیم تغییرات ساختاری بدهیم، نباید اصالت را به شخص وزرا یا روسای سازمان‌ها بدهیم.

تجربه دوره اصلاحات به نظرم در این زمینه آموزنده است؛ در آن دوره در راس بعضی وزارتخانه‌ها افراد بزرگی قرار داشتند اما عملا نتوانستند کار مهم و ویژه‌ای انجام دهند. اولین وزیر کشور آقای خاتمی درگیر تعارضات جدی با سیستم شد و حذفش کردند. دومین وزیر کشور دولت اصلاحات، آقای موسوی‌لاری بود که در سال ۸۴ انتخاباتی پر از حرف و حدیث برگزار کرد که از دلش محمود احمدی‌نژاد بیرون آمد. پیش‌تر از آن هم به برگزاری انتخابات مجلس هفتم با آن شرایط اسفبار تن داده بود. در اصلاح‌طلب بودن آقای موسوی‌لاری که کسی نمی‌تواند شک کند اما ایشان در وزارت کشور چنین عملکرد و کارنامه‌ای داشت. این نشان می‌دهد لزوما آدم‌های بزرگ و صاحب اسم و عنوان در اداره یک سازمان یا وزارتخانه موفق نیستند. صرف اصلاح‌طلب بودن وزیر، ضامن موفقیت یک وزارتخانه در مسیر مطالبات اصلاحی نیست.

این‌که گفتم نباید شتاب‌زده نقد کنیم، ناظر به همین نکته است که معتقدم باید صبر کنیم و ببینیم آیا وزیر کشور پیشنهادی پزشکیان می‌تواند در مسیر عملی کردن وعده‌های او گام بردارد یا نه؟ اگر نتوانست، قطعا همه با هم عملکرد رئیس‌جمهور و وزیرش را صریح و بی مجامله نقد می‌کنیم.

گلایه‌ام از دوستان اصلاح‌طلب این است که لازم نبود این همه محتوای تولید شده در نقد کابینه پزشکیان در عرصه عمومی به صورت علنی مطرح شود. بسیاری از این دوستان به آقای پزشکیان دسترسی دارند و می‌توانند ایشان را ببینند یا مکتوبات خود را به دستش برسانند؛ چرا این مطالب را به خود او منتقل نکرده‌اند؟ بالاخره آقای پزشکیان یا نقدها را می‌پذیرفته یا پاسخی قابل اعتنا می‌داده است. یعنی یا قانع می‌شده و یا قانع می‌کرده. بنابرین ابراز علنی این نقدها چه سودی به حال جامعه و مردم دارد، جز این‌که ناامیدی پیش از موعد را دامن می‌زند و به سرخوردگی اجتماعی منجر می‌شود.

لینک ادامه‌ی مصاحبه:
https://ensafnews.com/540424

میان‌تیترها:
▫️ به پزشکیان فرصت دهیم
▫️ قانونمندی‌های مطالبه‌گری
▫️ دیالیکتیک جنبش‌های اجتماعی و جنبش‌های اعتراضی
▫️ قانون‌مندی‌های مذاکره، تعامل و توافق

@ensafnews
سخنی درباره معرفی کابینه دکتر پزشکیان | آیت الله ناظم زاده

آیت الله سید اصغر ناظم زاده، استاد حوزه علمیه قم، در یادداشتی درباره‌ی کابینه‌ی معرفی شده‌ی دکتر پزشکیان که به انصاف نیوز ارسال شده، نوشته است:

بسم الله الرحمن الرحیم

با توجه به تجربه‌های طولانی از فراز و نشیب های کشور و اوضاع و احوال دیروز و امروز انقلاب، چندکلمه با ملت عزیز، با همراهان فرهیخته‌ی رئیس جمهور، با نمایندگان مجلس و با شخص رئیس جمهور محترم در میان می‌گذارم:

یکم: با شما مردم فهیم وآگاه که با اکثریت آرا دکتر پزشکیان را برگزیدید، سخنم این است که مسیر درستی را پیمودید و فرد صادقی را انتخاب کردید. از این انتخاب، پشیمان نباشید. امید است به زودی پس از استقرار دولت ایشان آثار و برکات آن را همه ملت لمس کنند و دیگر اخبار تکاندهنده‌ای از اختلاس و غارت بیت المال و ظلم به مردم و جوانان به گوش نرسد و اگر هم شد به شدت با آن برخورد شود و لاپوشانی نگردد.

دوم: با شما همراهان فرهیخته و دلسوز که همواره دغدغه‌های به حقی از عمل به وعده‌های دکتر پزشکیان دارید عرضم این است که چه خوب است، اختیارات رئیس جمهور را در محدوده قانون اساسی و نیز شرایط موجود کشور و همچنین ساختار مستقر سیاسیی را در نظر بگیرید.

به علاوه ایشان از ابتدا در کنار شعارهای انتخاباتی از “تعامل” سخن می‌گفتند، تا بتوانند به وعده‌های خود عمل کنند، بنابراین اگر در کابینه معرفی شده به مجلس وجود برخی وزرای ناهماهنگ با ایده‌های رئیس جمهور، مشاهده می‌شود و بسیاری از شما دلسوزان را شوکه کرد و با انتقادهای فراوان وبه حقی روبرو شد، ولی باز هم باید منتظر بود و دید که با همه این تعامل و سعه صدر و بزگواری، مجلسیان محترم پاسخ آن را چگونه خواهند داد. لذا تنها راه این است که دوستان و علاقمندانی که از سر دلسوزی، انتقاد می‌کنند کمی صبر کنند و در این خصوص قلم‌ها را در نیام ببرند و اجازه دهند کابینه با رای اعتماد گرفتن از مجلس مشغول به کار شود، آن‌گاه به قول آقای دکتر پزشکیان به نقد عملکرد بپردازند و تحقق وعده‌ها را از او طلب کنند از این رو اگر وزیری از هر جناحی ضعیف باشد و یا راهی غیر از مسیر وعده‌های آقای دکتر پزشکیان می‌رود، از باب امر‌ به معروف و نهی از منکر مراحل نقد و انتقاد را بپیمایند و‌ اگر از حد گذشت به قول خودشان “رای خود را پس بگیرند”.

سوم: با نمایندگان محترم مجلس، سخن برادرانه‌ام این است که به کاندیداهای معرفی شده از طرف رئیس جمهور به دید انصاف و با ملاک منافع ملی نگاه کنند و خداپسندانه رای دهند و نگرش‌های جناحی و رنگ و بوی رقابت‌های دوره انتخابات را کنار گذارند تا مبادا سامان‌دهی امور کشور و مردم به تاخیر افتد و کشمکش‌های جناحی بالا بگیرد و دکتر پزشکیان از کابینه ائتلافی پشیمان شود و آخرالامر مورد ملامت دوست و دشمن قرار گیریم.

و چهارم: با آقای رئیس جمهور

۱- جناب عالی از آغاز تا پایان دوره تبلیغات را با استناد به فرازهای نورانی قرآن و نهج البلاغه پیمودید و مکرر این سخن مولا را یادآور شدید که «ذمتی بما اقول رهینه»، لذا برادرانه یادآور می‌شوم که اگر کمترین بی توجهی به آنچه به گردن گرفتید بروز و ظهور کند زیر سوال بردن قرآن و کلام پیامبر و اهل‌بیت_ علیهم السلام_ است. البته اطمینان داریم چنین اتفاقی نخواهد افتاد.

۲- در این انتخابات، چهره‌های خدوم و شایسته و کاردانی همراه و یاور شما شدند و موج‌های بلندی را در تهیج مردم برای رای دادن به شما و حضور در پای صندوق‌های رای ایجاد کردند؛ چهره‌هایی که برخی از آنان، سخت مورد بغض و حسادت جناح مقابل بودند، ولی چون مسیر شما و شعارها و وعده‌های‌تان را حق می‌دانستند از آبروی خود گذشتند و همه سرمایه حیثیتی خود را به میدان آوردند و با احساس خطر و با وجود احتمال عدم پیروزی، و بدون تقاضای شغل و مقام، مردانه ایستادند و تمام قد مقابل انبوه مخالفان شما – که امروز بعضی از آنها کاندید وزارت شما شده‌اند – استقامت ورزیدند، تا روزنه امیدی در کشور باز شود و گره‌های فروبسته‌ای از این ملک و میهن گشوده گردد. لذا انتظارمی‌رود ترفندهای حریف و مدارای بیش از حد شما، سبب نشود آن یاران وفادار به حاشیه روند و پیشنهادهای به حق آنان شنیده نشود! که این کار با مروت و مردانگی و تعالیم قرآن و نهج البلاغه، سازگاری ندارد.

در پایان برای شما و همکارانی که برمی‌گزینید آرزوی موفقیت دارم.

والسلام علیکم ورحمت الله.

حوزه علمیه قم
سید اصغر ناظم زاده
۲۵ مرداد ۱۴۰۳

https://ensafnews.com/540563
@ensafnews
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥علی‌اصغر شفیعیان، سردبیر انصاف نیوز:

🔹 پزشکیان ملاحظات رهبری در ترکیب کابینه‌ی پیشنهادی‌اش در نظر گرفته است

🔹 مسئله شخص آدم‌ها نیست. آدم‌ها تغییر می‌کنند.مهم این است که تمام این آدم‌ها هم‌جهت با پزشکیان کار کنند

🔹تیم متوسط هماهنگ با رئیس جمهور بهتر از تیم قوی ناهماهنگ است

🔹اگر این اسامی هم‌جهت با برنامه‌های پزشکیان نباشند شاید در مقاطعی جا به جا شوند

@ensafnews
همسر، و نه متعلقه!

حجت الاسلام مهراب صادق‌نیا در یادداشتی تلگرامی با عنوان «همسر، و نه متعلقه!» نوشت:

به دنبال درگذشت همسر باایمان و وفادار مرجع بزرگوار شیعیان، آیت‌الله العظمی شبیری زنجانی (دام ظله)، پیام‌های تسلیتی از جانب شماری از بزرگان حوزه‌های علمیه و برخی شخصیت‌های سیاسی صادر شد. تعبیرهایی که در این پیام‌ها در اشاره به آن بانوی فرزانه و وارسته به کار رفته شایسته‌ی توجه است. رهبری معظم انقلاب، برابر دقتی که در به کار بستن کلمات دارند از مفهوم “بانوی مکرمه، همسر گرامی” استفاده کردند. آیت‌الله جوادی آملی در پیام‌شان از مفهوم “کریمه‌ی بیت مرجع عالیقدر” استفاده کرده‌اند. تعبیری لطیف و پرمِهر که مورد توجه بسیاری و از جمله بیت حضرت آیت‌الله العظمی شبیری هم قرار گرفت. آیت‌الله نوری همدانی و آیت‌الله آملی لاریجانی از مفهوم “همسر مکرّمه”، و حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی از مفهوم “همسر مکرمه و مجلله” بهره گرفته‌اند. مفاهیمی که با ادبیات جهان امروز سازگارترند.

با این حال، در شماری از پیام‌های تسلیت، از مفهوم “متعلقه” استفاده شده است. برای نمونه، امروز نیز چندین پیامک رسمی از طرف حوزه‌ی علمیه برای دعوت به مشارکت در آیین تشییع، تدفین، و تکریم آن بانوی پرهیزکار منتشر شد که در آن‌ها از کلمه‌ی “متعلّقه” که وجه مؤنث “متعلّق” است، استفاده شده بود. این کلمه در ادبیات سنتی، بیش‌تر برای اشاره به همسران عالمان دینی به کار برده می‌شود. کلمه‌ای که برای جهان امروز می‌تواند آزاردهنده بوده و نشانه‌ای از تفسیر حوزویان از “زن” و “همسر” به شمار آید. در روزگاری که حوزه و حوزویان بیش از هر زمان دیگری در معرض داوری و نکته‌سنجی هستند، شایسته است که از هرگونه تعبیری که چالش میان حوزه و روحانیّت با جهان جدید را تشدید می‌کند پرهیز شود. البته، وقتی این نکته را در جمع برخی از استادان حوزه مطرح کرده و به این تعبیر خرده گرفتم، به “غرب‌زدگی” و “متاثر شدن از ادبیات فمنیستی” متهم شدم!

زبان پدیده‌ی فرهنگی پیچیده‌ای است. آینه‌ای‌ست که حیات فرهنگی ما را آشکار می‌کند و نظام ارزشی‌مان را برملا. ما در زبان‌مان زندگی می‌کنیم و شخصیت فرهنگی و نیز جهان‌معنای ما در زیر زبان‌مان پنهان است: ” المرء مخبوء تحت طى لسانه.”(امام على عليه‌السلام)

تا مرد سخن نگفته باشد
عیب و هنرش نهفته باشد.

کلمه‌ها نظام فکری ما هستند. ما جهان پیرامون خود را به وسیله‌ی همین کلمه‌ها برساخت می‌کنیم. کلمه‌ها را باید جدی گرفت.

درگذشت بانوی پرهیزکار، کریمه‌ی مرجع عالی‌قدر شیعه آیت‌الله‌العظمی شبیری زنجانی، بانو حاجیه خانم مجد را به حضرت ایشان و فرزندان و بازماندگان محترم تسلیت می‌گویم.

https://ensafnews.com/540485
@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 «تنها احزاب می‌توانند برای رفتارهای جامعه‌ی کلنگی کاری کنند»

محمد عطریانفر در گفتگو با انصاف نیوز

@ensafnews
تیتر و عکس همدلانه‌ی روزنامه‌ی نزدیک به قالیباف در اولین روز جلسات رای‌اعتماد وزرای پیشنهادی پزشکیان
@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 آغاز بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت در مجلس

@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 حمایت علیرضا مرندی، رییس فرهنگستان علوم پزشکی از محمدرضا ظفرقندی، وزیر پیشنهادی بهداشت:

✔️ هر چی بیشتر ایشان [ دکتر ظفرقندی] را می شناسم برای پیشرفت کاری سلامت‌ کشورمان دلگرمتر میشوم.‌ امیدوارم خدا به ایشان کمک کند.

✔️خودشان [ دکتر ظفرقندی] با همت والایی که دارند و نیز با وجود دکتر پزشکیان و نظام جمهوری اسلامی و مردم خوبی که داریم. یادمان باشد ما خیلی به مردم مدیونیم و مستضعفین را فراموش نکنند.

✔️هدفشان[ هدف دکتر ظفر قندی] عدالت در سلامت است. ان شاءالله از طریق شبکه و سیاستهای کلی همه چیز درست میشود.

✔️من خیلی خیلی خوش بینم‌ و خدا بهشون کمک کند.
[جماران]
@ensafnews
عطریانفر: در برابر فشارها انعطاف به خرج ندهید آقای پزشکیان | پاسخگویشان کنید

محمد عطریانفر، از اعضای شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی، تاکید می‌کند که کابینه‌ی وفاق ملی کابینه‌ی مونتاژی نیست. او تاکید دارد که استفاده از عوامل شکست‌خورده‌ی جریان مخالف می‌تواند برای برنامه‌های مسعود پزشکیان حتی بازدارنده شود. این فعال حزبی در پایان مصاحبه با اشاره به سال ۸۸ این تاریخ را نقطه‌ی عطفی دانست که اگر با روش و زبان مفاهمه با آن برخورد می‌شد حوادث سال‌های بعد از جمله ۱۴۰۱ ممکن بود که رخ ندهد.

محمد عطریانفر در مقدمه‌ی مصاحبه‌ای با انصاف نیوز، از اصل حضور پزشکیان در انتخابات و موفقیت او گفت و آن را تحسین کرد. او در توضیح شخصیت پزشکیان به صداقت و یکی بودن باور و عملکرد پزشکیان اشاره می‌کرد یعنی چیزی که به گفته‌ی او میان سیاسیون ایران تقریبا کمیاب یا نایاب است.

میان‌تیترها:

🔹در برابر فشارهای بیرونی با نهادهای بالاتر گفت‌وگو کنید

🔹کابینه باید دست و بال دولت باشد نه وزر و وبال آن

🔹کارستان اصلاح‌طلبان

🔹نیاز به رأی مردمِ ناقص‌العقلِ سیاسی!

🔹۸۸ نقطه‌ی عطفی بود که از دست رفت و آغازگر اتفاقات سال‌های بعد شد

🔹میانه‌روی و پذیرش عرصه «مشترک» سیاست‌ورزی


متن کامل این مصاحبه
@ensafnews
انصاف نیوز pinned «عطریانفر: در برابر فشارها انعطاف به خرج ندهید آقای پزشکیان | پاسخگویشان کنید محمد عطریانفر، از اعضای شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی، تاکید می‌کند که کابینه‌ی وفاق ملی کابینه‌ی مونتاژی نیست. او تاکید دارد که استفاده از عوامل شکست‌خورده‌ی جریان مخالف می‌تواند…»
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 «حجاب و فیلترینگ نیاز به اجماع ملی دارد»

برشی از مصاحبه‌ی علی‌اصغر شفیعیان
@ensafnews
اعتراض به شهر لوازم خانگی | یک شهروند: کالا را با گیج کردن مشتری می‌فروشند

یک شهروند با اعتراض به شهر لوازم خانگی مدعی شد این مجموعه با استراتژی قیمت‌های مختلف، مشتری‌های خود را گیج می‌کند و اجناس را به گران‌ترین قیمت ممکن می‌فروشد.

خانم س.رحیمی، شهروند تهرانی، در تماس با انصاف نیوز گفت: دو هفته پیش برای خرید یک دستگاه اجاق گاز و یک دستگاه یخچال به شعبه مرکزی شهر لوازم خانگی رفتم و بعد از چند ساعت مطالعه و مقایسه، یک دستگاه یخچال برند پاکشوما و یک دستگاه اجاق گاز انتخاب کردم.

این شهروند ادامه داد: با توجه به قیمت یخچال، امکان خرید نقدی نداشتم و بنابراین برای یافتن کسی که دسته چک دارد، فروشگاه را ترک کردم.

این خانم سرپرست خانوار گفت: ابتدای هفته جاری به شعبه اصلی شهر لوازم خانگی بازگشتم که مدل مدنظر را تهیه کنم اما در کمال تعجب در کمتر از ۱۵ روز قیمت کالا تغییر کرده و از ۶۸ میلیون تومان به ۷۵ میلیون تومان رسیده بود.

متن کامل گزارش تماس یکی از مخاطبین
@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥صبر کنید و «عملکرد» وزرا را قضاوت کنید

@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥پزشکیان: الان وضعیتی نیست که با هم دعوا کنیم | من هر چه گفتم در عمل امتحانم کنید

رییس جمهور در صحن علنی مجلس:

🔹ما پایبند به قانون هستیم؛ آن را میدان عمل امتحان کنید

🔹۲۰ سال قرار است در چشم‌انداز اول باشیم؛ فقط با هم دعوا کردیم

[اعتماد]
@ensafnews
۳ هزار خودروی هیوندایی روانه بازار ایران می شود/ عرضه جدید هیوندا توسان، کونا، اکسنت و الانترا به بازار توسط کرمان موتور

شرکت تجارت بین‌المللی و پشتیبانی کرمان خودرو (کی‌تی‌ال KTL)، نماینده رسمی شرکت هیوندای موتور کره جنوبی در ایران که در دور جدید واردات خودرو در سال گذشته تاکنون 2 هزار دستگاه خودرو به بازار عرضه کرده است، از عرضه 3 هزار دستگاه خودرو  هیوندایی دیگر در ماه آینده خبر داد.
خودروهای هیوندای کونا، اکسنت، الانترا و توسان 4 مدل از جدیدترین محصولات هیوندایی است که  به زودی توسط شرکت KTL به بازار عرضه می شوند.
نماینده رسمی شرکت هیوندای موتور کره جنوبی، در ایران 3 هزار خودرو در مدل‌های کونا Kona، الانترا Elantra، اکسنت Accent و توسان Tucson را به بازار عرضه خواهد کرد که با عرضه این خودروها می‌تواند شاهد رقابت جدیدی میان خودروهای جدید وارداتی باشیم.
۸۰۰ دستگاه هیوندا کونا آماده ورود به بازار
هیوندای کونا Hyundai Kona یکی از محصولات جدید شرکت کی‌تی‌ال KTL است که به زودی 800 دستگاه از آن وارد بازار ایران می شوند.
هیوندا کونا وارداتی با چه مشخصاتی می آید
نسل اول هیوندای Kona در سال ۲۰۱۷ رونمایی شد و در ابتدا پلتفرم مشترکی با هیوندای I30 داشت. نسل دوم این خودرو که شرکت KTL آن را وارد بازار ایران می‌کند، در سال ۲۰۲۲ در مدل‌های بنزینی، هیبریدی و تمام برقی وارد بازارهای جهانی شد و از این حیث خودرو نسبتا جدید با امکانات و تجهیزات به‌روزی محسوب می‌شود. 
نسخه بنزینی این کراس اوور، به طور کلی در بخش طراحی ظاهری، سبک طراحی نوین و در عین حال جسورانه را دنبال می‌کند. در طراحی این خودرو جزئیات زیادی را می‌توان مشاهده کرد که باعث جذابیت‌های ظاهری این خودرو شده است.
موتور بنزینی هیوندای کونا ۲۰۲۴ یک پیشرانه دو لیتری تنفس طبیعی، از سری پیشرانه‌های Smart Stream گروه هیوندای کیا است. موتور این خودرو می‌تواند ۱۴۷ اسب بخار قدرت و ۱۷۹ نیوتن متر گشتاور را تولید و از طریق جعبه دنده CVT مخصوص گروه هیوندای کیا، موسوم به IVT، به چرخ‌های جلو منتقل کند.
هیوندای کونا دارای استاندارد آلایندگی یورو ۶ بوده و مصرف سوخت میانگین آن به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر، ۷.۳۵ لیتر که با توجه به حجم موتور این خودرو عدد بسیار خوبی است و از نقات قوت آن نسبت به رقبا به شمار می‌آید. 
شرکت KTL، بازوی واردات کرمان موتور با دارا بودن شبکه نمایندگی‌های مجاز در سراسر کشور و پیاده سازی استانداردهای بین‌المللی شرکت هیوندای و برخورداری از پرسنل فنی و ستادی مجرب و آموزش دیده در سراسر کشور، آماده ارائه خدمات به مالکین کلیه خودروهای توزیع شده هیوندای در ایران است. همچنین تأمین قطعات یدکی اصلی از شرکت هیوندای موتور کره جنوبی توسط این شرکت انجام می‌شود.

https://ensafnews.com/540989/
@ensafnews
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
#سایه_روشن_تاریخ

اظهارنظر حسین فاطمی دربارهٔ عدم همراهی مصدّق با برانداختن پهلوی به روایت امیرخسرو افشار قاسملو (دیپلمات و وزیر خارجه):

«فاطمی بسیار به مصدّق نزدیک بود و خیال می‌کنم که مصدّق را کاملاً در دست داشت و آخر سر در روزی که آخرین بار مصدق را دیده‌بود، ۲۶-۲۵ مرداد بود، در اتومبیل وزارت خارجه به اتّفاق دکتر [علی] شایگان، خیلی به مصدّق بد می‌گفته در آن اتومبیل.

رانندهٔ اتومبیل وزیر خارجه، علی‌خان، برایم تعریف کرد که «از خانهٔ مصدق که آمدیم بیرون، در اتومبیل خیلی برافروخته بود و به دکتر شایگان می‌گفت این مرتیکه پیر و خرفت شده، من هرچه به این فشار می‌آورم که شورای سلطنت تشکیل بدهیم و کلک پهلوی را بکنیم، زیر بار نمی‌رود. این خرفت شده. من می‌دانم که اگر این کار را نکنیم، همه‌مان از بین رفته‌ایم. این است که تو اقلاً یک کاری بکن. این نمی‌فهمد دارد چه کار می‌کند.» این را علی‌خان راننده برایم تعریف کرد.

من در وطن‌پرستی دکتر مصدّق تردیدی ندارم، ولی راجع به حسین فاطمی، به غیر از ذکاوت و هوش و تیزبینی‌اش چیزهای دیگری دستگیرم نشد و نمی‌دانم.»

(پروژهٔ تاریخ شفاهی ایران- دانشگاه هاروارد)

@ensafnews
سید مهدی طباطبایی در حکمی به معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور انتخاب شد.

به گزارش شفقنا، سید مهدی طباطبایی، صاحب امتياز، مديرمسئول و سردبير ماهنامه نسيم بيداري و روزنامه ارمغان بيداري است.

@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
محمدرضا ظفرقندی درباره‌ی اشارات نمایندگان مجلس به دیدگاه او راجع به انتخابات مجلس:
نمی‌توانیم واقعیات را کتمان کنیم. اگر کسی را بدون دلیل حذف کنند، طبیعتا انتخابات در آن ناحیه مخدوش می‌شود

@ensafnews
2024/10/04 19:21:31
Back to Top
HTML Embed Code: