Telegram Web Link
دولت چهاردهم: به سمت میانه‌روی

دو تحلیلگر سیاسی با نگاهی به آخرین وضعیت فضای سیاسی کشور بر این باور هستند که دولت چهاردهم در مسیر میانه‌روها و به سمت میانه‌روی خواهد بود.

عبدالرضا داوری بر این باور است که رقابت نهایی میان علی لاریجانی و محمدباقر قالیباف است و محمدجواد روح نیز قالیباف را جدی‌ترین نامزد انتخابات ۱۴۰۳ می‌داند.

آقایان داوری و روح تاکید دارند که دولت چهاردهم به نسبت دولت سیزدهم دولتی میانه‌رو خواهد بود.

بخشی از مصاحبه:

محمدجواد روح: حتی اگر همه‌ی کاندیداهای جریان میانه‌روها هم تایید شوند، قالیباف جدی‌ترین نامزد انتخابات است. کاندیداهای دیگر جریان اصولگرا هم برای سهم‌گیری و یا صرفا برای نمایندگی از جریان خود در صحنه‌ی ثبت نام انتخابات آمده‌اند.

عبدالرضا داوری: فضای انتخاباتی چندان مبهم نیست و مسیر انتخابات پیش رو تقریبا روشن است. به نظر من رئیس جمهور بعدی قالیباف و یا لاریجانی است. صحبت های رهبری هم نشان داد که ایشان نمی‌خواهند کشور دست نیروهای تندرو و رادیکال باشد.

متن کامل گزارش مصاحبه
@ensafnews
انجمن آرمان دانشگاه علم و صنعت در برابر اتهامات مربوط به بیانیه‌ی این انجمن پس از حکم اعدام محمد قبادلو در جلسه هیئت نظارت دفاعیه‌اش را ارائه داد


کانال تلگرامی انجمن اسلامی آرمان دانشجویان دانشگاه علم صنعت ده خرداد طی متن زیر خبر از ارائه‌ی دفاع خود و انتظار ابلاغ نتیجه‌ی کتبی هیئت نظارت داد:

🔹طی گزارش صورت گرفته توسط حراست دانشگاه از انجمن آرمان پیرو بیانیه منتشر شده در خصوص حکم اعدام محمد قبادلو در جلسه هیئت نظارت بر تشکل‌ها و در حضور هیئت منصفه، انجمن آرمان از اتهامات وارده مبنی بر «توهین به قانون» و «زیر سوال بردن حکم دین در رابطه با قصاص نفس» دفاع کرد.

🔹لازم به ذکر است این جلسه قرار بود در انتهای اسفند ماه برگزار گردد که توسط هیئت نظارت بارها به تعویق افتاد.

🔹انجمن آرمان هم‌اکنون منتظر ابلاغ کتبی نتیجه از سوی هیئت نظارت بر تشکل‌ها می‌باشد.

@ensafnews
انصاف نیوز pinned «دولت چهاردهم: به سمت میانه‌روی دو تحلیلگر سیاسی با نگاهی به آخرین وضعیت فضای سیاسی کشور بر این باور هستند که دولت چهاردهم در مسیر میانه‌روها و به سمت میانه‌روی خواهد بود. عبدالرضا داوری بر این باور است که رقابت نهایی میان علی لاریجانی و محمدباقر قالیباف…»
بیانیه‌ی ۱۵۱ اندیشمند و فعال سیاسی و مدنی: راهگشایی کنیم
| پای ایران در میان است! |

۱۵۱ نفر از اندیشمندان و فعالان سیاسی و مدنیِ دغدغه‌مند توسعه و مردمسالاری در ایران در بیانیه‌ای تحلیلی و تفصیلی از حکمرانان و نیروهای سیاسی دعوت کردند در انتخابات زودرسِ ۱۴۰۳ برای تقویتِ میانهٔ اصلاح‌گر و ممکن‌سازیِ توافق‌های مساله‌محور و راهگشا برای ایران بکوشند. جواد ظریف، مقصود فراستخواه، ماشاءالله شمس‌الواعظین، محمدجواد آذری جهرمی، بیژن عبدالکریمی، رضا نصری، محمدمهدی مجاهدی، مهدی غنی، محمد ترکمان، حسین سلاح‌ورزی، حمیدرضا جلائی‌پور، علی باقری، احمد شیرزاد، محمدرضا جلائی‌پور، محمد قوچانی، احمد عزیزی، حجت‌الله میرزایی، مهدی شیرزاد، مرضیه آذرافزا، مجید فراهانی، محمدصادق جوادی حصار، محمدرضا مهاجری، غلامحسین محمدی، سینا رحیم‌پور، علی هنری، سجاد سالک، شهاب‌الدین طباطبایی، وحید عابدینی، محمدامین نیکجو، متین رمضان‌خواه، مسعود سالاری، سعید نورمحمدی، محمدحسین نعیمی‌پور، علیرضا خامسیان، امین کاوئی، برزین جعفرتاش، احسان مجتهدی، محمد حضرتی، مجتبی بیات، علی نقیه، علی نصری، علی‌اصغر شفیعیان، حامد ذاکرحسین، امیر اقتناعی، میترا جلوداری، علی وفقی، ابوذر معتمدی، الهه نوری، حسین سپهوند، محمدهاشم سمتی، بهنام ذوقی، سعید الله‌بداشتی، حامد ذاکرحسین، مهرداد احمدی شیخانی، داور نظری و مجید یونسیان در میان امضاکنندگان این بیانیهٔ تحلیلی‌اند.

متن کامل این بیانیه و اسامی امضاکنندگان را می‌توانید در لینک زیر بخوانید:

https://ensafnews.com/527457/
@ensafnews
راه‌گشایی کنیم.pdf
1.9 MB
👆🏼فایل پی‌دی‌اف متن کامل بیانیهٔ ۱۵۱ نفر از اندیشمندان و فعالان سیاسی و مدنی دربارهٔ انتخابات ۱۴۰۳
@ensafnews
📷 حضور احمدی‌نژاد در بازار تهران
@ensafnews
یک حقوقدان: شاهکار شورای نگهبان تایید کسانی است که در مردم هم حُسن شهرت و سابقه دارند

عباس کریمی، استاد تمام دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران، تایید کاندیداهای دارای حسن شهرت و سابقه در مردم را شاهکار شورای نگهبان در انتخابات ۸ تیر ۴۰۳ دانست و ابراز امیدواری کرد در شرایط خطیر کشور، همه گروه‌های اجتماعی نماینده‌ای در عرصه رقابت داشته باشند و به مشارکت در انتخابات ترغیب شوند.

آقای کریمی در گفت‌وگو با انصاف نیوز درباره حد و حدود قانونی نظارت شورای نگهبان بر انتخابات گفت: طبق قانون اساسی، شورای نگهبان یک نهاد داوری بین قوا است که کارش از جنس داوری و قضائی و نوعی قضاوت در رابطه با مسائل کلی و عمومی است.

او ادامه داد: معادل شورای نگهبان در ایران، نهادهای مشابهی در نظام‌های سیاسی مشهور دنیا قابل شناسایی است. در فرانسه شورای قانون اساسی این کار را انجام می‌دهد یا در ایتالیا، دادگاه قانون اساسی وظایفی مشابه شورای نگهبان ایران دارند.

رئیس اسبق موسسه حقوق تطبیقی دانشگاه تهران گفت: طبیعی است که نظارت این نهاد، نظارت نهایی است و تحت کنترل هیچ نهاد دیگری نیست.

آقای کریمی استقلال شورای نگهبان را دارای یک حسن و یک عیب دانست و ادامه داد: حسن استقلال شورای نگهبان این است که کار کشور گره نمی‌خورد و نهادی داریم که حرف آخر را می‌زند. عیبش این است که اگر شائبه اتخاذ مواضع جناحی برای این شورا پیش بیاید، نهاد داوری تضعیف می‌شود و اطمینان عمومی از بین می‌رود.

متن کامل گزارش این مصاحبه
@ensafnews
بیانیه خاتمی درباره انتخابات هشت تیر

بیانیه‌ی سیدمحمد خاتمی درباره انتخابات هشت تیر به نقل از کانال تلگرامی ‘خاتمی‌مدیا’ در پی می‌آید:

بسم الله الرحمن الرحیم

بارها گفته‌ام و باز هم می گویم که استقرار سامان “مردم سالاری” که خواست دیرینه‌ی ملت ایران و گشاینده راه به سوی آینده‌ی بهتر است با انتخابات و از راه آن میسر است؛ در صورتیکه انتخابات سالم و رقابتی باشد و انتخاب کننده مردم باشند نه حاکمان. و ما تا رسیدن به انتخاباتی معیار فاصله داریم.
ولی با توجه به اوضاع و احوال درونی و بیرونی و پیرامونی چه بسا شرکت در انتخابات موجه باشد ولو اینکه شرایط انتخابات کاملا مطلوب وجود نداشته باشد.

اﯾﻦ ﺑﻨﺪه‌ی ﮐﻮﭼﮏ ﺧﺪاوﻧﺪ که ﺑﺮ اﯾﻦ ﺑﺎور ﺑﻮده و ﻫﺴﺘﻢ ﮐﻪ ﻫﻤﻮاره ﺑﺎﯾﺪ در ﮐﻨﺎر ﻣـﺮدم و ﺑـﺎ ﻣـﺮدم ﺑود و ﺧﯿﺮ و ﺻﻼح آﻧﺎن را خواست، ضمن تایید راﻫﺒﺮد اﻧﺘﺨﺎﺑﺎﺗﯽ ﺟﺒﻬﻪ اﺻﻼﺣﺎت، اگر پیشنهاد جبهه محقق شود در انتخابات شرکت می کنم.

درباره‌ی نامزد مورد نظر ﺿﻤﻦ ﺗﺄﮐﯿﺪ ﺑﺮ ﻟﺰوم ﺑﺮﺧﻮرداري وي از ﺷﺮاﯾﻂ ﻋﺎم، ﺑﻪ وﯾﮋه راﺳﺘﮕﻮﯾﯽ، ﭘﺎﮐﺪاﻣﻨﯽ، ﭘﺎﮐﺪﺳﺘﯽ و ﻋﺰم و ﺗﻮان ﺧﺪﻣﺖ صادقانه ﺑﻪ ملت، ﺑﯿﺎن ﭼﻨﺪ ﻧﮑﺘﻪ را مفید ﻣﯽ داﻧﻢ:

۱- نامزد مورد نظر باید در باور و عمل ملتزم به اصلاحات و تحول و تلاشگر در جهت اصلاح در همه عرصه‌های ساختاری و رویکردی باشد.

در اﯾﻦ ﻟﺤﻈﻪ از زﻣﺎن ﮔﺮﭼﻪ ﺗﺤﻮل اﺳﺎﺳﯽ دور از دﺳﺘﺮس و ﺣﺮﮐﺖ ﺑﻪ ﺳﻮي آن ﺑﺎ دﺷﻮاري‌ﻫﺎی فراوان روﺑﺮو اﺳﺖ، وﻟﯽ ﻧﻔﺲ ﺑﺎور ﺑﻪ تحول و اﺻﻼح ﺳﺒﺐ ﺧﻮاﻫﺪ ﺷﺪ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺗﻌﺎﻣﻞ ﻣﺜﺒﺖ و سازنده ﺑﺎ ارﮐﺎن ﺣﺎﮐﻤﯿﺖ ﺑﻪ ﻧﻔﻊ ﻣﺮدم و بکارگیری همه امکانات و ظرفیت هائی که در اختیار دارد، که چندان هم زیاد نیست، در جهت تحول مثبت در همه عرصه های اقتصادی، سیاسی، علمی و فرهنگی گام بردارد و اﻣﯿﺪ ﺑﻪ ﺑﻬﺒﻮدی ﺗﺪرﯾﺠﯽ اوﺿﺎع را ﺑﯿﺸﺘﺮ و نگرانی‌ها از ﺑﺪﺗﺮ ﺷﺪن ﺷﺮاﯾﻂ را کمتر کند.

متن کامل این بیانیه
@ensafnews
انصاف نیوز pinned «یک حقوقدان: شاهکار شورای نگهبان تایید کسانی است که در مردم هم حُسن شهرت و سابقه دارند عباس کریمی، استاد تمام دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران، تایید کاندیداهای دارای حسن شهرت و سابقه در مردم را شاهکار شورای نگهبان در انتخابات ۸ تیر ۴۰۳ دانست و ابراز…»
ادعاها و شایعات درباره‌ی ستادهای انتخاباتی کاندیداها در این روزها زیاد است. پس از ادعای یک فعال رسانه‌ای اصولگرا درباره‌ی ستاد علی لاریجانی، برخی به توییت دو هفته پیش همین اکانت اشاره کرده‌اند.
@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 کلیپی درباره‌ی ثبت نام «مصطفی پورمحمدی» در انتخابات با عنوان «قرار ما این نبود»
@ensafnews
روزنامه‌ی اصولگرای وطن امروز، نزدیک به مهرداد بذرپاش، می‌گوید که کاندیداهای این انتخابات از میان این ۱۲ نفر خواهند بود. ۸۰ نفر برای کاندیداتوری ثبت نام کرده بودند. این در حالی است که برخی تحلیلگران معتقدند تایید صلاحیت بذرپاش هم قطعی نیست.
@ensafnews
لغو مراسم سیزدهمین سالیاد مهندس عزت الله سحابی، هاله سحابی و هدی صابر


🔹به اطلاع می رساند مراسم سیزدهمین سالگرد عزت‌الله سحابی، هاله سحابی و هدی صابر توسط دادستانی لواسان لغو گردید.
[کانال تلگرامی مجله ایران فردا]

@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 ۱۵ خرداد ۱۳۹۲، روحانی در مناظره دوم: در زندگی خصوصی مردم مداخله نکنیم

حسن روحانی در دومین مناظره کاندیداهای انتخابات ریاست‌جمهوری یازدهم که به موضوعات اجتماعی و فرهنگی اختصاص داشت، گفت: این قدر مداخله در امور زندگی مردم و خصوصاً در زندگی خصوصی مردم نداشته باشیم. اگر مواردی هست اولویت چیست؟ اولویت همان است که ما امروز در خیابان‌ها می‌بینیم چهار تا جوان اگر کوچک‌ترین تخلفی کردند، با آن‌ها برخورد می‌شود؟ فسادهای بزرگ و مسائل بسیار کلان را فراموش کردیم و چسبیدیم به مسائل جزئی که قابل گذشت است و می‌شود از طریق فرهنگی آن را حل‌وفصل کرد. مسائل فرهنگی باید از طریق فرهنگی حل و فصل شود. پلیس آخرین مرحله‌ای است که در مسائل فرهنگی باید وارد عمل شود.
روحانی افزود: هنر بهترین سفیر ما در جهان است. از حافظ سفیر بهتری داریم که به اروپا و آمریکا بفرستیم؟ از هنر فرشچیان و امیرخانی و احصایی غرورآفرین‌تر داریم؟ از صدای شجریان بهتر داریم؟ همه این‌ها به عنوان سفیران ما هستند که می‌توانند در سطح جهان افکار عمومی جهان را به مفاخر و میراث عظیم فرهنگی ما جذب و جلب کنند.
@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 ابراز نگرانی جمیله الهدی، همسر ابراهیم رئیسی از تبلیغات آنچه «جریان سازش» خواند
@ensafnews
2024/11/18 13:24:33
Back to Top
HTML Embed Code: