Telegram Web Link
هاشمی تمدن بزرگ می‌خواست بدون دخالت رعیت | خاتمی مظهر نجابت و احمدی‌نژاد محصول غرور اصلاح‌طلبان بود | تنها ۲ راه داریم؛ یا حذف پست ریاست‌ جمهوری یا…

مرور زمانه و زمینه ۱۳ دوره انتخابات ریاست جمهوری در گفت‌وگو با محمدجواد مظفر (۲)

حذف پست ریاست جمهوری شاید مهم‌ترین فراز این گفت‌وگو باشد که در دقایق پایانی مطرح شد. در بخش نخست این گفت‌وگو، زمینه و زمانه انتخابات ریاست‌جمهوری را تا پایان دولت چهارم که مصادف با رحلت امام و تغییرات قانون اساسی بود، مرور کردیم. در بخش دوم، محمدجواد مظفر، انتخابات ریاست‌جمهوری از دوره هاشمی تا مرحوم رئیسی را دوره و پیشنهادهایی برای آن‌چه مشکل ساختاری کشور می‌نامد ارائه کرده است.

بخش‌هایی از مصاحبه:

🔹از یکی دو سال مانده به پایان دولت چهارم، مشخص بود بعد از آقای خامنه‌ای، آقای هاشمی دولت تشکیل می‌دهد. این مشخص بود. حالا این‌جا هم فوت امام و هم اصلاح قانون اساسی تقریبا با پایان دولت چهارم هم‌زمان می‌شود. بنابراین وقتی آقای هاشمی دولت پنجم را تشکیل داد، پست نخست‌وزیری حذف شده بود. در همین سال بود که ماجرای بازداشت و زندان من هم رخ داد.

🔹آقای هاشمی یک ویژگی مهم داشت؛ این‌که دوست داشت مردم ایران خوب زندگی کنند. او خودش خوب زندگی کرده بود و اصلا آدم خوب زندگی کنی بود! اما ایشان یک اشتباه بزرگ کرد. بعد از هر جنگ فراگیر، جامعه و مدیریت جامعه به دو نکته توجه می‌کنند؛ رستاخیزی از کار ملی و قناعت ملی را رقم می‌زنند. اشتباه آقای هاشمی این بود که فکر می‌کرد بعد از جنگ مردم باید روی خوشی ببینند و بنابراین به یک رشته اقدامات اقتصادی دست زد که مناسب آن موقع نبود. ما به الگویی از مصرف در زمان جنگ رسیده بودیم که می‌توانست تداوم پیدا کند و باعث انباشت ثروت در جامعه شود.

متن کامل این مصاحبه
@ensafnews
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 حسن روحانی: به کسی رأی بدهیم که سالم، صادق و شجاع است/ به این حرف‌ها گوش نکنید که رئیس‌جمهور از قبل تعیین شده است

حسن روحانی روز چهارشنبه گذشته (۳۰ خرداد) در دیدار جمعی از وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم ویژگی‌های کاندیدای مطلوب را بیان کرد؛ نامزدی که صادق، سالم، شجاع و وفادار است و به رفع تحریم‌ها، شایسته‌سالاری و تغییر و تحول باور دارد.

به این حرف‌ها هم گوش نکنیم که رئیس‌جمهور از قبل تعیین شده است و اسمش معلوم است. ما باید کارمان را انجام دهیم. در سال ۹۲ به خود من هم می‌گفتند که تو برای چه تبلیغ و صحبت می‌کنی؟ رئیس‌جمهور که معلوم و تعیین شده است!

@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥مصاحبه‌هایی در حاشیه‌ی تجمع شیرودی:

🔹من هم با صندوق [رای] قهر بودم اما تاریخ‌هایی هستند که نقطه‌ی عطفند.

🔹صداقت و پاکی آقای پزشکیان را در جریان مناظرات هم دیدیم.

🔹برای اینکه دیگر در ایران شاهد تمامیت‌خواهی، تضیع حقوق عمومی ملت نباشیم.

@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 پزشکیان در پاسخ به سوالی درباره‌ی این که آیا دولتش دولت سوم خاتمی یا روحانی است:
دولت اول خودم خواهد بود ولی دولت روحانی چه ایرادی داشت؟ به هر در میزنند تا همان برجام دولت روحانی را برگردانند. برجام را کی خراب کرد؟


@ensafnews
انصاف نیوز pinned «هاشمی تمدن بزرگ می‌خواست بدون دخالت رعیت | خاتمی مظهر نجابت و احمدی‌نژاد محصول غرور اصلاح‌طلبان بود | تنها ۲ راه داریم؛ یا حذف پست ریاست‌ جمهوری یا… مرور زمانه و زمینه ۱۳ دوره انتخابات ریاست جمهوری در گفت‌وگو با محمدجواد مظفر (۲) حذف پست ریاست جمهوری شاید…»
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 حمایت بهزاد نبوی از پزشکیان: وضعيت اقتصادى كشور امان مردم را بريده است / حل اين مشكل راهى جز تجديدنظر در سياست خارجى ندارد/ پزشكيان بهترين فردى است كه مى‌تواند اين مسير را دنبال كند

بهزاد نبوی به جماران گفت:

در این انتخابات برخلاف انتخابات‌های سال‌های گذشته خواص فعال شدند

مشكل اساسى كشور، مشكل اقتصاد و معيشت است

حل كردن مشكلات اقتصادى جز از راه سياست خارجى امكان‌پذیر نيست

محور حركت رييس جمهور بايد بر مدار تجديد نظر در سياست خارجى باشد

مشكلات ديگر بر جاى خود باقى است اما مشكل اقتصادى امان مردم را بريده است

بايد دنبال كسى باشيم كه احتمال بدهيم مى تواند اين سياست را دنبال كند

همين كه عزم و اعتقاد براى حركت در اين مسير را داشته باشد براى ما بسيار مهم است

آقاى پزشكيان بهترين نامزدى است كه مى‌تواند در اين مسير حركت كند

بايد از ظريف تشكر كرد كه فعالانه خود را وقف ستاد آقاى پزشكيان كرده است

@ensafnews
سیاست خارجی در دولت ۶ کاندیدای ریاست جمهوری | رویکرد تحریمی یک کاندید و دو پوششی‌ | قالیباف محتاط برای کسب رای | پزشکیان بدنبال تعامل و رفع تحریم با احیای برجام

شش کاندیدای چهاردهمین دوره‌ی انتخابات ریاست جمهوری، متناسب با رویکردشان، مدیریت سیاست خارجی را تبیین کردند. به نظر ساسان کریمی، مدرس سیاست خارجی، دو رویکرد تحریمی و تعامل سازنده از طریق احیای برجام، مورد توجه نامزدهای انتخاباتی است.

به گزارش انصاف نیوز، تاثیر مدیریت سیاست خارجی به گونه‌ای است که روی زندگی مردم به شکل مستقیم و غیرمستقیم تاثیر دارد. گفت‌وگویی در همین زمینه با ساسان کریمی، پژوهشگر سیاست خارجی، سیاستگذاری، روابط بین الملل، دانشگاه تهران، انجام شده است که متن کامل آن را در ادامه می‌خوانید.

بخش‌هایی از مصاحبه:

🔹نمونه‌ی موفقی در جهان سراغ نداریم که براساس رویکرد تحریمی توانسته باشد موفق شود و نرخ بهره‌وری را بالا ببرد. آنها جذب سرمایه خارجی را هم الزامی نمی‌دانند و به داشتن سرمایه‌‌ی داخلی بسنده می‌کنند. سرمایه‌ی داخلی هم به اندازه‌ی کافی وجود ندارد.

🔹گرایش بعدی، تعامل سازنده است که در سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ابلاغ شده است. آقای پورمحمدی که به‌عنوان یک نامزد پرتوان ولی فرعی در انتخابات حاضر شده‌اند، این رویکرد را نمایندگی می‌کنند.

🔹به نظرم رویکرد مناسب، سیاست خارجی مدنظر آقای پزشکیان، یعنی گشایش از طریق رفع تحریم‌هاست که سه موضوع منافع، امنیت و عزت ملی را دنبال می‌کند.

متن کامل این مصاحبه
@ensafnews
نگرانی یکی از مدیران دولت سیزدهم که به سعید جلیلی نزدیک است از روند رو به رشد پزشکیان در روزهای اخیر
@ensafnews
تاکید علی عبدالعلی‌زاده بر اجرای طرح «هر شهروند ۲ رای» در روز ۸ تیر

علی عبدالعلی زاده در دومین نشست خبری با اصحاب‌ رسانه، گفت: بیش از ۸۰ درصد نظرسنجی‌ها نشان‌ می‌دهد که‌ آقای دکتر مسعود پزشکیان تا امروز رتبه‌ اول است. مطمئن هستیم که انتخابات درست برگزار خواهد شد. شما با دقت “مسعود پزشکیان” را بنویسید و ما در همه صندوق‌ها نماینده داریم و وظیفه آنها این است که پزشکیان، پزشکیان خوانده‌ شود.

عبدالعلی زاده گفت: شعار “هر شهروند یک ستاد” را به “هر شهروند دو رأی”تبدیل کرده‌ایم. یعنی با کسانی‌ که‌ هنوز تصمیم دارند شرکت نکنند، صحبت‌ کرده و تشویق کنند پای صندوق بیایند.
[جماران]

متن کامل گزارش
@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥علی عبدالعلی‌زاده، رئیس ستاد مسعود پزشکیان: پزشکیان، پزشکیان است

🔹دولت مسعود پزشکیان نه دولت سوم روحانی و نه دولت سوم خاتمی‌ست. دولت جدیدی‌ست با روحیه و نگاه جدید.

@ensafnews
کاتوزیان: اگر پزشکیان رئیس‌جمهور شود وضع مردم بهتر می‌شود/ رای دادن به پزشکیان عاقلانه و حمایت خاتمی از او مسئولانه است

🔹محمدعلی کاتوزیان‌، استاد دانشگاه آکسفورد و متخصص برجستهٔ تاریخ اجتماعی ایران، رای دادن به پزشکیان را عملی عاقلانه دانست که وضع مردم را بهبود می بخشد.

🔹کاتوزیان گفت: به نظرم اگر مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور شود وضع مردم بهتر از وضع فعلی‌شان می‌شود. رای دادن به او عاقلانه و موضع محمد خاتمی در حمایت از او مسئولانه است.

@emsafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥گوشه‌هایی از حرف‌های هواداران مسعود پزشکیان با تحریمی‌ها:

🔹آن‌ها که با صندوق رای قهر کرده‌اند از بس که دولت‌های گذشته دروغ گفته‌اند و وعده‌ی سر خرمن داده‌اند.

🔹جوانان ما دارند می‌سوزند.

🔹حرف راست را ما از پزشکیان شنیدیم.

@ensafnews
برنامه سخنرانان ستادهای پزشکیان در روز چهارشنبه؛ مسعود پزشکیان در آذربایجان‌شرقی، خراسان رضوی، لرستان و هرمزگان

@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
رای ندادن چه پیامی دارد؟ احمد میدری: در واقع هیچ!

@ensafnews
دفتر محمود احمدی نژاد اعلام کرد که او در انتخابات پیش رو مطلقا و قطعا از هیچ فرد و هیچ جریانی حمایت نکرده و نخواهند کرد.

@ensafnews
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
حمایت روحانی از پزشکیان:
به کسی رأی دهیم که مصمم است سایه تحریم را از سر مردم بردارد


🎥حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر حسن روحانی، رئیس‌جمهور ایران در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، در پیامی ویدئویی درباره چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری، حمایت خود را از دکتر مسعود پزشکیان اعلام کرد و از مردم خواست روز جمعه هشتم تیر به این کاندیدا که دارای صفاتی چون صداقت، شجاعت و وفاداری به منافع ملی است، رأی دهند.

🔹ما باید روز جمعه به کسی رأی بدهیم که مصمم است سایه تحریم را از سر مردم ایران بردارد. مصمم است برجام را احیا کند. به کسی رأی بدهیم که به دنبال آن خواهد بود به FATF ملحق شویم و مشکلات بانک‌ها و روابط بانکی را به حل‌وفصل برساند.

🔹من از مردمی که خواهان تعامل سازنده با جهان و خواهان اعتدال در داخل کشور هستند، می‌خواهم که روز جمعه به دکتر مسعود پزشکیان رأی بدهند.

@ensafnews
فراستخواه درباره‌ی انتخابات: سرمشق امکان را جایگزین فقدان کنید

مقصود فراستخواه، جامعه‌شناس و صاحب نظریه‌ی «کنشگر مرزی» می‌گوید از سال ۷۶ در دانشگاه تبریز معلم بود و پزشکیان را از نزدیک می‌شناسد. او درباره‌ی فعالیت‌های او قبل از انقلاب هم آگاهی دارد و پزشکیان را یک فعال ملی، عدالتخواه و اجتماعی شناخته است. فراستخواه انتخاب پزشکیان را فرصتی برای مردم می‌داند و «راهگشایی» را با پزشکیان ممکن توصیف می‌کند. این نظریه‌پرداز در این مصاحبه از فضاها و امکان‌های مرزی و حکایت میرزا یوسف مستشارالدوله نیز می‌گوید.

بخشی از مصاحبه:

من سرد بودن فضا و جامعه را می‌فهمم. این جامعه زود اعتماد نمی‌کند، زود بسیج نمی‌شود، هر چیزی را نقد می‌کند و… از طرف دیگر فرسایش سرمایه اجتماعی را هم داریم. بنابراین به نتیجه رسیدن در مورد رای ندادن به نوعی حق شهروندی‌ست.

اما مشکلی که من اینجا دارم این است که حق هم دارند که از کوچکترین فرصت‌ها استفاده کنند. انتخابات یک فرصت است. ممکن است بگویید خب شرکت نمی‌کنند اما این فقط یک اظهار نظر منفی‌ست. مردم می‌توانند اظهارنظرهای مثبتی هم داشته باشند. اگر حس می‌کنند فردی ممکن است قدری فضا را بهبود دهد یا فرصتی ایجاد کند خب حق انتخاب برایشان ایجاد می‌کند. کما اینکه شخصا در مورد آقای پزشکیان چنین تحلیلی دارم.

بر حسب شناختی که از قبل از ایشان دارم فکر می‌کنم آقای پزشکیان نمی‌تواند معجزه کند یا خیلی کارها را انجام دهد ولی می‌تواند بعضی کارها را انج۹ام دهد. یعنی علیرغم تمام محدودیت‌های ساختاری‌ای که وجود دارد ایشان می‌تواند امکان‌هایی را بین محدودیت‌ها ایجاد کند.

متن کامل این گزارش
@ensafnews
فراستخواه: راهگشایی با پزشکیان ممکن است

مقصود فراستخواه، جامعه‌شناس و نظریه‌پرداز، در مصاحبه‌اش با انصاف نیوز از شخصیت مسعود پزشکیان و کنشگری اجتماعی و عدالتخواهانه‌ی او قبل از انقلاب گفت. او در سال ۷۶ هم در دانشگاه تبریز تدریس کرده است و تجربه‌ای نزدیک از دوران ریاست او دارد. مقصود فراستخواه در بخش دیگری از این مصاحبه‌ی تفصیلی در مورد بیانیه‌ی راهگشایی که امضا کرده است می‌گوید و آن را با پزشکیان ممکن می‌داند.

مقصود فراستخواه درباره‌ی پزشکیان گفت:

من قبل از سال ۷۶ در دانشگاه تبریز معلم بودم و دکتر پزشکیان رئیس دانشگاه بود. او قبل از انقلاب کنشگر اجتماعی، ملی و عدالتخواه بود. او از خانواده‌ای از پایین‌تر از طبقه‌ی متوسط برخاست و از ابتدا خودش کار کرد. در زمان دانشجویی هم مطالبه داشت و فعال بود.

مثل آلن تورن معتقدم جامعه به‌جای اینکه با دولت و نظام‌های اداری ساخته شود، از معانی ساخته شده است. پزشکیان کسی بود که در تولید جمعی معنا مشارکت داشت. بعضی‌ها بعد از انقلاب از دولت فاصله‌ی معرفتی گرفتند و بیشتر نقد داشتند اما آقای پزشکیان علاوه بر انتقاد و عدالت‌خواهی، برای دفاع از کشور مشارکت داشت و از همان ابتدا با وجود نخبگی، مردمی بود.

با وجود آن که پزشکیان جراح هم شد، خودش را تافته‌ی جدا بافته نمی‌دانست. در زمان ریاست دانشگاه هم هیچ تبختری از او ندیدم. دیدگاه‌ها و مواضع او در جهت حقوق شهروندی است و تعلقش به اقوام در راستای مصالح ایران است. عملکرد او به گونه‌ای است که حقوق کسی را تضییع نمی‌کند و سعی می‌کند با مشارکت مردم اداره‌ی امور را در جهت عدالت، دیپلماسی، گفت‌وگوی صلح‌آمیز با مردم و جهان و توسعه اقتصاد پیش ببرد.

متن کامل این مصاحبه
@ensafnews
عبدالله رمضان‌زاده در صفحه‌ی توئیترش نوشت:
در پیچ‌های تاریخی مردانی از آذربایجان ایران را به سلامت گذر داده‌اند


@ensafnews
انصاف نیوز pinned «فراستخواه درباره‌ی انتخابات: سرمشق امکان را جایگزین فقدان کنید مقصود فراستخواه، جامعه‌شناس و صاحب نظریه‌ی «کنشگر مرزی» می‌گوید از سال ۷۶ در دانشگاه تبریز معلم بود و پزشکیان را از نزدیک می‌شناسد. او درباره‌ی فعالیت‌های او قبل از انقلاب هم آگاهی دارد و پزشکیان…»
2024/06/26 12:52:10
Back to Top
HTML Embed Code: