Telegram Web Link
تراژدی انسانی در لبنان / دوشنبه مرگبارترین روز عروس خاورمیانه بود

🔹لبنانی‌ها روزهای سختی را می‌گذرانند. درگیری‌ها باعث شده هزاران نفر خانه‌های خود را در جنوب ترک کنند.

🔹روز دوشنبه «مرگبارترین روز برای لبنانی‌ها از سال۲۰۰۶ به این‌سو بود.» در این روز نزدیک به ۳۰۰ نقطه از سوی اسرائیل هدف گرفته شد و حدود ۵۰۰ کشته و ۱۶۵۰ زخمی برجای گذاشت.

🔹با افزایش حملات، انتظار می‌رود تلفات انسانی افزایش یابد. سخنگوی آژانس پناهندگان سازمان ملل متحد به الجزیره می‌گوید که «تلفات غیرنظامیان در لبنان در میان حملات اسرائیل غیرقابل قبول است.»

🔹وی گفت: «ده‌ها هزار نفر یک‌شبه یعنی طی دوشنبه‌شب ۲مهرماه مجبور به ترک خانه‌های خود شدند و این تعداد همچنان در حال افزایش است.»

🔹اخبار و تصاویر واصله حاکی از این است که بسیاری از شاهراه‌های حیاتی لبنان یا بسته است یا به‌شدت شلوغ است. ترافیک باعث شده روند حرکت خودروها به کندی صورت بگیرد. آنها خانه‌های خود را رها کرده و فقط با یک خودرو و وسایل ضروری به نقاط امن‌تر لبنان در حال کوچ هستند.

🔹این در حالی است که یک مقام اسرائیلی در گفت‌وگو با روزنامه معاریو ادعا کرد: «برنامه ما این است که حزب‌الله پرچم سفید را بالا ببرد» در غیر این صورت حملات اسرائیل باز هم ادامه خواهد یافت و آوارگی‌ها و فرارهای بیشتری را باعث خواهد شد.

🔹دولت لبنان مجبور شده است چندین هزار چادر برای سرپناه دادن به کسانی که از جنوب فرار کرده‌اند، علم کند.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #اسرائیل #لبنان #غزه #تنش

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
تایید لایحه عفاف و حجاب از سوی شورای نگهبان

🔹سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی از تایید لایحه حمایت از خانواده از طریق عفاف و حجاب موسوم به لایحه عفاف و حجاب از سوی شورای نگهبان خبر داد./ایسنا

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
فاجعه در راه است! / تحلیل «فارن‌افرز» از چشم‌انداز جنگ حزب‌الله و اسرائیل

🔹نشریه آمریکایی فارن افرز با طرح این سوال که چگونه می‌توان از جنگ بزرگ‌تر که هیچ یک از طرفین آن را نمی‌خواهند جلوگیری کرد؟ می‌نویسد:

🔹به نظر می‌‌‌رسد دو طرف در مارپیچ نظامی رو به بالا محبوس شده‌‌‌اند، اما هر دو بیشتر از چیزی که از یک جنگ تمام عیار در حال حاضر به دست می‌‌‌آورند، از دست خواهند داد.

🔹ساختارهای مشوق در اسرائیل و لبنان باید هر دو گروه از رهبران را وادار به تنش‌زدایی و انرژی بخشیدن به ترتیبات دیپلماتیک برای بازگرداندن آرامش در مرزها کنند.

🔹تجربه جنگ سال ۲۰۰۶ بین اسرائیل و حزب‌الله و این واقعیت که جنگ امروز به طور تصاعدی ویرانگرتر خواهد بود - از نظر تلفات جانی، خسارت‌های جانبی و خطر سرریز منطقه‌ای - دلایل بیشتری برای عقب‌نشینی هر دو طرف ارائه می‌دهد.

🔹به همین دلیل است که مذاکره‌‌‌کنندگان آمریکایی، از جمله عاموس هوخشتاین، فرستاده کاخ سفید، دسترسی ثابت سطح بالا در اسرائیل و لبنان دریافت کرده‌‌‌اند، زیرا آنها برای مذاکره در مورد پارامترهای ترتیبات دیپلماتیک به‌منظور پایان دادن به خصومت‌‌‌ها تلاش می‌کنند.

🔹پیچیدگی اما این است که سید حسن نصرالله کارزار حزب‌الله را به جنگ غزه مرتبط کرده است. این امر در عمل اسرائیل و لبنان را منوط به تصمیم‌گیری در مورد رویکرد یحیی سنوار می‌کند.

🔹ایالات متحده باید به فشار بر اسرائیل برای بیان طرح خود برای پایان دادن به عملیات نظامی علیه حماس و اولویت دادن به غیرنظامیان فلسطینی در غزه ادامه دهد.

🔹چنین پیشرفتی برای امنیت بلندمدت اسرائیل ضروری است؛ چیزی که به نظر می‌رسد رهبران آن که در دام تصمیم‌گیری‌های کوتاه‌مدت گرفتار شده‌اند، قادر به درک آن نیستند.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #آمریکا #اسرائیل #لبنان #حزب‌_الله

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
خسارت دولت به لوازم خانگی مردم و دستگاه‌های برقی صنعتگران؟

🔺دنیای‌اقتصاد:مدل قطعی برق در پاییز، متفاوت شد و این بار، با خسارت بیشتر به مصارف خانگی و صنعتی.

🔺شهروندان انتظار داشتند با کاهش حدود 10 درجه‌ای دمای هوا در مهر ماه نسبت به اوج گرمای تابستان، «خاموشی‌های ناگهانی و طولانی‌مدت» متوقف شود.

🔺نه تنها قطع برق در تهران و احتمال خیلی زیاد در دیگر شهرهای کشور، متوقف نشده است که با شروع پاییز، شکل خاموشی نیز تغییر مخرب پیدا کرده است.

🔺یکی از شهروندان تهرانی با روایت شکل قطعی برق در هفته‌های اخیر برای گروه شبکه‌های اجتماعی روزنامه «دنیای‌اقتصاد»، گفت: برق ساختمان صبح اول وقت (ساعت 6:30 صبح) قطع شود اما «صدایی نامتعارف» از یکی از لوازم خانگی بلند شد.

🔺این صدا بعداز اینکه، سیم برق دستگاه از پریز جدا شد، متوقف شد.

🔺به نظر می‌رسد خاموشی‌ها با افت شدید ولتاژ همراه است و ادامه این وضعیت، خسارت‌ها به تابلوهای برق لوازم خانگی و همچنین لوازم صنعتی در شرکت‌ها و کارخانه‌های صنعتی و تولیدی را شدیدتر خواهد کرد.

🔺طی تابستان امسال، شهروندان در مناطق مختلف با «خرابی تابلوهای برق پرهزینه آسانسور ساختمان»، «ماشین لباس‌شویی»، «یخچال» و ... روبرو شده بودند اما نمی‌دانند برای «پیگیری خسارت و جبران آن توسط دولت» به کجا باید مراجعه کنند.

#دنیای_اقتصاد #برق #خاموشی #تهران #دولت

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
چالش‌ها و فرصت‌های صندوق بازنشستگی کشوری چیست؟

🔹بررسی‌های یک پژوهش نشان می دهد که تنها ۱۲ درصد از هزینه‌های صندوق بازنشستگی کشوری از محل سود سرمایه‌گذاری‌های این صندوق تامین شده و باقی نیازها از بودجه عمومی تامین می‌شود.

🔹این وضعیت به دلیل عدم پرداخت کامل حق بیمه‌ها و بی‌توجهی به محاسبات بیمه‌ای ایجاد شده است. صندوق بازنشستگی کشوری با وجود مدیریت حجم بالایی از شرکت‌ها و املاک، در سال‌های اخیر نتوانسته بازدهی مناسبی از سرمایه‌گذاری‌های خود داشته باشد.

🔹از جمله چالش‌های مهم صندوق، زیان‌دهی برخی از شرکت‌های تابعه و نوسانات اقتصادی کلان است.

🔺کارشناسان معتقدند که یکی از مهمترین راه‌کارهای برای بهبود اوضاع خروج صندوق از بنگاه‌داری و حرکت به سمت سهام‌داری است.

🔹این رویکرد می‌تواند به بهبود مدیریت منابع، کاهش ریسک‌ها و افزایش شفافیت در اداره صندوق‌ها کمک کند.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #صندوق_های_بازنشستگی

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
مرکز پژوهش های مجلس: استراتژی بلندمدت برای توسعه خودروهای برقی وجود ندارد

🔹 «دنیای اقتصاد» نوشت:

🔹مرکز پژوهش های مجلس در گزارشی از نبود استراتژی مشخص در توسعه برقی ها خبر داد.

🔹بازوی پژوهشی مجلس به الزامات ورود ایران و نقش آفرینی در زنجیره بین المللی خودروهای برقی پرداخته است.

🔹در گزارش مذکور توسعه برقی ها به بلوغ در فناوری و سرمایه گذاری زیرساختی منوط شده است. بازوی پژوهشی مجلس پیش بینی کرده که با توجه به شرایط کنونی تا 10 سال آینده احتمال توسعه خودروهای برقی بسیار ضعیف است.

🔹سیاست دولت چهاردهم در مورد خودروهای برقی هنوز مشخص نیست، هرچند برخی منابع آگاه عنوان می کنند که تمایل سیاستگذار خودرو بر ورود و تولید هیبریدهای پلاگین به جای محصولات برقی است با این حال برنامه ریزی مشخصی در این زمینه اعلام نشده است.

🔹وزیر پیشین صمت که بر ورود برقی ها اصرار داشت تنها بر ضرورت استفاده از این دست از خودروها تاکید می کرد، حال آنکه در مورد مباحثی همچون شیوه مشخص ورود برقی‌ها با توجه به شرایط بومی، تحلیل رفتار مصرف‌کننده، منابع موجود در کشور و دیگر عوامل تعیین‌کننده اظهارنظر مشخصی نداشت.

🔹مرکز پژوهش‌های مجلس تهیه کرده، برقی سازی در صنایع خودرو و حمل ونقل در دنیا به روندی غیرقابل چشم پوشی تبدیل شده است.

🔹این موضوع سیاستگذاران را به سمت تعیین تکلیف درخصوص نوع مواجهه و نقش آفرینی در این روند سوق داده است.

🔹آنطور که تهیه‌کنندگان این گزارش تاکید کرده‌اند ورود و نقش‌آفرینی مناسب در زنجیره ارزش بین‌المللی خودروهای برقی نیازمند طی سه گام اساسی است: نخست، بررسی «چیستی» و شناخت مختصات کلان‌روند برقی‌سازی حمل‌ونقل در مقیاس جهانی؛ دوم، بررسی «چرایی» و نظام انگیزشی کشورهای پیشرو و احصای راهبرد مناسب کشور و سوم، تعیین «چگونگی» یا چارچوب کلی سیاست‌گذاری و طراحی جزئیات سیاستی.

🔹بازوی پژوهشی مجلس عنوان داشته که متأسفانه در روند فعلی برقی‌سازی در کشور، دو سطح اول مغفول مانده و اقدامات بدون توجه به الزامات ضروری در دستور کار قرار گرفته است.

🔹بازوی پژوهشی مجلس به سیاست‌گذاران توصیه کرده که باید با تبیین چشم‌انداز مشخص در حوزه صنعت خودرو و حمل‌ونقل، تخصیص منابع عمومی را به‌گونه‌ای تنظیم کنند که تحولات فناوری در جهت منفعت عمومی به حداکثر برسد. این امر مستلزم اجتناب از انگیزه‌های کوتاه‌مدت اجتماعی-اقتصادی متضاد است که ممکن است منافع بلندمدت بالقوه ملی را تضعیف کند.

🔹تهیه‌کنندگان این گزارش همچنین اعتقاد دارند که دیپلماسی تجاری به‌عنوان ابزاری در دست مجموعه متولی توسعه این حوزه، می‌تواند با تسهیل همکاری و هماهنگی بین کشورهای مدنظر در برنامه‌ریزی صورت‌گرفته، تشویق سرمایه‌گذاری و تجارت و رفع موانع توسعه همکاری‌های مؤثر و راهبردی، نقشی محوری در تقویت رشد صنایع خودروسازی و زنجیره تأمین آن در زنجیره ارزش صنعت خودرو در منطقه و جهان داشته باشد.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #خودرو #خودروی_برقی

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
بلینکن: روسیه در دورزدن تحریم‌ها به ایران کمک می‌کند

🔹وزیر خارجهٔ آمریکا: باید به همکاری روبه‌رشد روسیه با کرهٔ‌شمالی و ایران رسیدگی کنیم. اقدامات ایران، کرهٔ‌شمالی و روسیه در تناقض با چند قطعنامهٔ شورای امنیت سازمان ملل است.

🔹روابط روسیه با ایران، چین و کرهٔ‌شمالی یک جادهٔ یک‌طرفه نیست و این کشورها هم برای دورزدن تحریم‌ها و بی‌ثبات‌کردن منطقه از روسیه کمک می‌گیرند./فارس

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
«عددسازی» در مسکن ملی؛ تمام!/ پیام معنادار وزیر راه‌وشهرسازی به مدیران وزارتخانه

🔺دنیای‌اقتصاد: ا
ولین بار است که یک وزیر، آن هم در بخش مسکن، از «عددسازی» مدیران دولتی برای «بزرگنمایی اقدامات و تکالیف دولت نسبت به ملت» می‌گوید.

🔺فرزانه صادق در اولین جلسه کاری با مدیران استانی وزارت راه و شهرسازی و همچنین معاونین بخش مسکن خود، بعداز اینکه «گزارش عملکرد پیشرفت مسکن ملی» را از آنها دریافت می‌کند و متوجه «اختلاف آماری بین گزارش‌های مختلف» می‌شود، خطاب به مدیران اعلام می‌کند: «عددسازی، تمام»!

🔺ماجرا به انتقال دولت و مشخص شدن «پیشرفت واقعی ساخت‌وسازهای مسکن دولتی» و پایین بودن آن با «گزارش‌های پیشرفت اعلام شده» مربوط است.

🔺تصور می‌شود تا الان یک میلیون واحد مسکونی روی زمین‌های 99ساله در قالب مسکن‌ملی، احداث شده است.

🔺برخی حتی می‌گویند، 2 میلیون واحد مسکونی.

🔺اما الان مشخص شده است، قراردادهای ساخت مسکن دولتی روی زمین‌ 99 ساله، زیر 500 هزار واحد مسکونی است.

🔺وزیر راه‌وشهرسازی از مدیران استانی خواسته است، گزارش دقیق از آنچه «تعهد دولت چهاردهم نسبت به تعهدات دولت سیزدهم مقابل پیش‌خریداران مسکن ملی» است را به وزارتخانه اعلام کنند و برای تکمیل آنها طی 4سال آینده، برنامه ارایه کنند.

🔺در این جلسه، «4 مانع مقابل مسکن ملی» اعلام شد: پای‌کار نبودن وزارت نیرو و وزارت نفت برای تامین آب و برق و گاز پروژه‌ها، پای‌کار نبودن بانک‌ها برای پرداخت تسهیلات، عدم مشارکت انبوه‌سازان، پای‌کار نبودن دستگاه‌های دولتی استان‌ها.

🔺این ویدئو، هشدار وزیر درباره «عددسازی در مسکن ملی» را نشان می‌دهد.


#دنیای_اقتصاد #مسکن #وزیر #دولت #دولت_چهاردهم #پزشکیان #وزیر_راه_و_شهرسازی #فرزانه_صادق

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
روزنامه دنیای اقتصاد
. تعطیلی 5شنبه ها، سالانه ۵ تا ۸‌میلیارد دلار خسارت به اقتصاد ایران می زند! 👤 دیاکو حسینی؛ معاون بررسی‌‌‌‌‌‌‌‌‌های اقتصادی اتاق بازرگانی تهران: 🔺تعطیلی پنج‌‌‌‌‌‌‌‌‌شنبه‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها، سوای از هزینه‌هایی که به حوزه لجستیک و انبارداری تحمیل می‌کند، در خوشبین…
آخرین وضعیت طرح تعطیلی آخر هفته‌ها

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس:

🔹احتمالا تا دو هفته آینده  طرح تعطیلی آخر هفته‌ها به صحن علنی بیاید.

🔹از سوی دیگر هنوز هم پنجشنبه و جمعه به عنوان روزهای تعطیل هفته در نظر گرفته شده است و چند دستگاه‌ و سازمان را استثنا خواهیم کرد.

🔹دولت به تشخیص خود می‌تواند دستگاهی را استثنا کند./ایسنا

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
سرعت رشد اقتصادی چین کاهش یافت / بسته نجات اژدهای زرد

🔹اقتصاد چین اخیراً با مشکلاتی از جمله کاهش سرعت رشد اقتصادی و بحران در بازار املاک مواجه شده است.

🔹بانک مرکزی چین برای مقابله با این وضعیت، بسته‌ای از سیاست‌های محرک پولی را اعلام کرده است.

🔹 این بسته شامل کاهش نرخ بهره، کاهش ذخایر اجباری بانک‌ها و حمایت از بازار مسکن است. همچنین برنامه‌ای برای تزریق 113 میلیارد دلار نقدینگی به بازار سهام و راه‌اندازی صندوق تثبیت بازار در نظر گرفته شده است.

🔹چالش‌های اصلی چین شامل کاهش اعتماد سرمایه‌گذاران، کاهش قیمت املاک و کاهش تقاضای مصرف‌کنندگان است.

🔹به‌رغم تلاش‌های دولت، نگرانی‌هایی در مورد کافی بودن این سیاست‌ها برای احیای اقتصادی چین و دستیابی به رشد 5 درصدی وجود دارد.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #چین

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
روزنامه دنیای اقتصاد
🔴 از قیمت مسکن چه خبر؟ / گزارش نبض بازار شهریور 🔹 روزنامه «دنیای‌اقتصاد» نوشت: 🔺سنجش شاخص «قیمت پیشنهادی» مسکن که از ابتدای امسال توسط گروه مسکن روزنامه «دنیای‌اقتصاد» آغاز شد، برای ماه شهریور نشان می‌دهد: سطح قیمت در فایل‌های فروش آپارتمان در تهران حدود…
🔴 در بازار مسکن شهریورماه چه اتفاقاتی افتاد؟

🔺میانگین «قیمت‌‌‌پیشنهادی» واحد مسکونی در ماه گذشته با تغییر مثبت ۲ درصدی روبه‌رو شد.

🔺دو فاکتور «سود بانکی» و «انتخابات آمریکا» در بازار معاملات مسکن شهریور رویت شد...👇

🔗متن کامل این گزارش را اینجا بخوانید

#دنیای_اقتصاد #مسکن #بازار_مسکن #قیمت_مسکن #ملک #تهران #شهریور #بازدهی_بازار_ها

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
بورس از دلار و طلا جلو افتاد

🔺دنیای اقتصاد: بازار سهام معاملات اولین هفته از پاییز را نسبتا قدرتمند آغاز کرد و توانست به کانال ۲.۱میلیون واحد سرک بکشد.

🔺شاخص اصلی این بازار در معاملات امروز اگرچه در ابتدا نظاره‌گر تقاضای موثر سهامی بود اما رفته رفته عرضه‌ها شدت گرفت.

🔺درست برخلاف روز گذشته که سه بازار دلار ،طلا و سهام، معامله‌گران خود را هیجان‌زده کردند؛امروز از سرعت رشد بازارهای مذکور کاسته شد حتی دلار و طلا مجددا کاهش قیمت را ثبت کردند .

🔺دلار با عقبگرد به کانال ۵۹هزار تومان، نشان داد برای "صعود سریالی" کار سختی در پیش دارد.طلای ۱۸عیار نیز که در آخرین ساعات معامله دیروز تا گرمی ۳و ۹۰۰هزار تومان پرواز کرده بود امروز با سه میلیون و ۸۷۸ شد.

🔺این در حالی است که بورس به هر طریقی بود بورس توانست ازنزول فرار کند.شاخص بورس در روز چهارشنبه با افزایش ۰.۱۱ به سطح دو میلیون و ۱۵۵هزار واحد رسید.

🔺گفتگوی "دنیای اقتصاد" با کارشناسان بازار سرمایه نشان می‌دهد؛در میان بازارها،بورس تنها بازاری است که از شانس بیشتری برای "رشد مستمر" درنیمسال دوم ۱۴۰۳ برخوردار است.

🔺این موضوع وامدار ارزندگی قیمت در بورس و اصلاح و رکود طولانی مدت از ابتدای سال است.

🔺در آخرین روز معاملات این هفته،بازار سهام با خروج پول ۱۰۹ میلیارد تومانی سهامداران خرد مواجه شد و ارزش معاملات خرد با کاهش ۹درصدی به سطح ۴۰۷۳میلیارد تومان رسید.

#دنیای_اقتصاد #بورس

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥راستینه: رئیس‌ مجلس به زودی لایحه عفاف و حجاب را ابلاغ می‌‎کند/ نیازمند یک عزم ملی در اجرای این قانون هستیم

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس در صحن علنی:

🔹اکنون که لایحه عفاف و حجاب به تصویب شورای محترم نگهبان رسیده و رئیس محترم مجلس به زودی آن را ابلاغ خواهد نمود نیازمند یک عزم ملی در اجرای این قانون هستیم.

🔹انتظار می‌رود همه در کنار هم در برابر دشمنان ملت ایران که شرف و غیرت ما یعنی خانواده را نشانه گرفته اند بایستیم.

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
روزنامه دنیای اقتصاد pinned «🔴 روایت دست‌اول از ناایمنی در معدن‌های ایران / سال‌هاست که مسئول ایمنی نداریم! 🔹«دنیای اقتصاد» گفت‌وگویی داشته با یکی از کارگران سابق معدن طبس که دو دوست خود را در معدن معدنجو از دست داده است. 🔹کارگری که با او گفت‌وگو کردیم باور دارد: 🔺فقط اگر قبل از هر…»
با افزایش هک و حملات، آشنایی با آسیب‌پذیری‌های قرارداد هوشمند ضروری است

🔹یکی از بزرگترین پیشرفت‌ها در تاریخ فعالیت شبکه‌های بلاک چینی، عرضه شبکه اتریوم و معرفی قرارداد‌های هوشمند است.

🔹با این حال، قرارداد‌های هوشمند یک فناوری بی‌نقص نیستند و برخی چالش‌ها و مشکلات آن‌ها باعث شده تا بسیاری همچنان پلتفرم‌های غیرمتمرکز را گزینه مناسبی برای استفاده روزمره نبینند.

تخلیه موجودی از بستر‌های مالی، سرقت داده‌های مهم و حتی خاموشی پلتفرم از جمله مواردی هستند که در نتیجه آسیب‌پذیری‌های قرارداد‌های هوشمند می‌توانند رخ دهند.

🔹بنابراین، امروزه توجه‌ها نسبت به این موضوع افزایش یافته و بسیاری از توسعه‌دهندگان در تلاش هستند تا امنیت قرارداد‌های هوشمند و در نتیجه پلتفرم‌های غیرمتمرکز را افزایش دهند.

🔹به عنوان مثال، در سال 2016 حمله‌ای در شبکه اتریوم رخ داد و هکر‌ها به دلیل ضعف امنیتی در قرارداد هوشمند موفق شدند تا به پروژه دائو نفوذ کنند و دارایی‌های دیجیتال به ارزش تقریبی 50 میلیون دلار را به سرقت ببرند.

⚠️ آسیب‌پذیری در قرارداد‌های هوشمند پروژه‌های یک شبکه، در برخی زمان‌ها می‌تواند کل شبکه را تحت تأثیر قرار دهد و حتی به مواردی مانند توقف فعالیت و سقوط جایگاه شبکه و ارز دیجیتال آن در بازار منجر شود.

🔹امروزه ابزار‌های امنیتی خودکار و هوشمندی در بازار ارز‌های دیجیتال عرضه شده‌اند که در این زمینه به کاربران کمک می‌کنند.

🔹سرتیک اسکای نت از جمله این پروژه‌ها است که به عنوان زیرمجموعه پروژه بلاک چینی سرتیک عمل می‌کند و براساس برخی معیار‌ها و بررسی‌های هوشمند، به کد‌ها و قرارداد‌های هوشمند پروژه‌ها و ارز‌های دیجیتال نمره می‌دهد.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #بلاکچین #دیفای

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
خاورمیانه به قطب اول توریسم جهان تبدیل شد

🔹آمارهای هفت ماهه گردشگری بین‌الملل نشان می‌دهد، خاورمیانه با رشد 26 درصدی در مقایسه با سال 2019، همچنان پیشتاز سفرهای بین‌المللی است

🔺این رشد بیش از همه ناشی از تسهیل صدور روادید، سرمایه‌‌‌گذاری در پروژه‌‌‌های بزرگ گردشگری، افزایش ظرفیت هوایی، بازاریابی قوی، میزبانی رویدادها و تنوع محصولات بوده است.

🔹در مجموع آمارهای گردشگری سازمان ملل (UN Touris)، حاکی از آن است که توریسم جهان به سطح پیش از کرونا رسیده و تنها 4 درصد تا رسیدن کامل به سطح 2019 باقی مانده است که چشم انداز سال جاری نشان می‌دهد، تا پایان سال گردشگری بین‌الملل به این هدف خواهد رسید.

🔹با وجود طیف وسیعی از چالش‌‌‌های اقتصادی و ژئوپلیتیک، بازگشت مستمر در این بخش در حال شکل‌‌‌گیری است که به‌دلیل تقاضای شدید برای سفرهای بین‌المللی و همچنین اثربخشی تقویت ارتباطات هوایی و کاهش محدودیت‌های ویزا تحقق پذیرفته است.

🔹در مجموع ۶۷ مقصد از ۱۲۰ مقصد در سراسر جهان، بر اساس داده‌‌‌های ماهانه یا فصلی کشورها، در نیمه اول سال ۲۰۲۴، تعداد ورودی‌‌‌های سال ۲۰۱۹ را بازیابی کرده‌‌‌اند.

🔹قطر ‌با رشد ۱۴۷درصدی در مقایسه با ۲۰۱۹‌، آلبانی (۹۳درصد)، السالوادور (۸۱درصد)، عربستان سعودی (۷۳درصد)، جمهوری. مولداوی (۵۰درصد) و تانزانیا (۴۹درصد) قوی‌‌‌ترین عملکرد را در هفت ماهه اول ۲۰۲۴ به ثبت رساندند.

🔹همچنین، با توجه به درآمدهای گردشگری بین‌المللی، ۴۷ کشور از ۶۳ کشور، درآمدهای پیش از همه‌گیری را در ۶ماهه اول سال ۲۰۲۴ بازیابی کرده‌‌‌اند.

🔹آلبانی (۱۲۸درصد)، صربستان(۱۲۶درصد)، تاجیکستان(۸۵درصد)، پاکستان (۷۶درصد)، مونته‌نگرو(۷۰درصد)، مقدونیه شمالی‌(۶۰درصد) و پرتغال(۵۷درصد)، ترکیه(۵۵درصد) و کلمبیا(۵۴درصد) بهترین عملکرد را با کسب درآمد دو برابری از خود نشان دادند.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #گردشگری #گردشگری_بین‌الملل #خاورمیانه

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
سفر هیئت مالیاتی ایران به روسیه

🔺دنیای اقتصاد:
سید محمد هادی سبحانیان، رییس کل سازمان امور مالیاتی ایران و هیات همراه که در چارچوب اجلاس مالیاتی کشورهای عضو بریکس به روسیه سفر کرده‌اند، صبح امروز (4 مهر ماه) با حضور در محل سفارت جمهوری اسلامی ایران در مسکو با کاظم جلالی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در فدارسیون روسیه دیدار و گفتگو کردند.

🔺بحث و تبادل درباره چارچوب‌های توسعه همکاری‌های مالیاتی در حوزه‌های دوجانبه و گروه بریکس از جمله محورهای گفتگوی دو طرف بود.

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
چرا رشد اقتصادی ما بهبود نمی یابد؟ / بهره‌وری؛ ضامن رفاه کشورها

🔹بهره‌‌‌وری به‌عنوان یکی از دو موتور اصلی رشد اقتصادی، اهمیتی کلیدی در عمده نظریات حوزه رشد و توسعه اقتصادی دارد. تا جایی که برخی از اقتصاددانان مهم تاریخ از بهره‌‌‌وری به‌عنوان ضامن رفاه کشورها یاد می‌کنند.

🔹در ایران اما سهم نازل بهره‌‌‌وری از رشدهای سالانه اقتصادی همزمان با افول ساختاری تشکیل سرمایه در کشور موجب شده تا اقتصاد ایران نای رشد نداشته باشد و حتی به‌رغم وجود درآمدهای نفتی در سال‌های اخیر، به مقادیر نازلی از رشد اقتصادی سالانه بسنده کند.

✔️ پرونده امروز «باشگاه اقتصاددانان» با بررسی زوایای مختلف رشد اقتصادی، به بهره‌‌‌وری به‌عنوان عاملی که می‌‌‌تواند حیاتی دوباره به رگ‌‌‌های اقتصاد ایران تزریق کند، نگاه کرده است...👇

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #رشد_اقتصادی #بهره_وری

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
عارف: حتی اگر رئیس‌جمهور کسی را معرفی کرد، جز بر اساس ضوابط نپذیرید

معاون اول رئیس‌جمهور:

🔹بودجه مصوب کسری دارد و ایجاب می‌کند تخصیص را کم بدهیم و نمی‌توانیم تخصیص بالای ۹۰ درصد بدهیم.

🔹باید برای این تخصیص راهکار داشته باشیم.

🔹برنامه راهبردی دولت، اجرای سند چشم انداز است که در اغلب شاخص های این سند، جایگاه ما بدتر از سال‌های شروع این سند است.

🔹جز براساس ضوابط یک نفر را هم نپذیرید، حتی اگر رئیس‌جمهور کسی را معرفی کرد، شما حق ندارید خارج از ضوابط او را بپذیرید./ ایسنا

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
2024/11/15 10:35:51
Back to Top
HTML Embed Code: