Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
زارع پور: بیش از دو برابر نیاز کشور اینترنت داریم/ سرعت اینترنت بیش از ۶۰ درصد افزایش یافته/طرح پوشش سراسری فیبر نوری قانون شد

وزیر ارتباطات پس از جلسه هیات دولت:

🔹️در کمتر از سه سال معادل بیش از دو دهه گذشته به ظرفیت شبکه مادر ارتباطی کشور اضافه کردیم. ظرفیت اینترنت بین الملل کشور دو برابر شده است.

🔹️بیش از ۶۰ درصد سرعت اینترنت افزایش یافته و از دی ماه سال گذشته بیش از ۲۰ درصد سرعت اینترنت افزایش داشته است.

🔹طرح فیبر نوری به 8 میلیون خانوار تحت پوشش میرسد به زودی مراسم 8 میلیون را در خراسان شمالی خواهیم گرفت شنبه کل استان خراسان شمالی تحت پوشش قرار خواهد گرفت.

🔹درچند شهر استان تهران طرح فیبر نوری تکمیل شده و افتتاح می شود.

🔹برنامه داشتیم تا پایان 1404 کل کشور تحت پوشش فیبر نوری قرار گیرد اما پیگیری کردیم این برنامه تبدیل به قانون شده و دولت بعدی هم این پروژه را دنبال می کند.

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
پزشکیان: اگر با صندوق‌های رای قهر کنید، به همان‌ها رای می‌دهید که به محدودیت بیشتر اعتقاد و باور دارند/نباید با چوب و باتوم با مردم گفت‌وگو کرد

مسعود پزشکیان در دانشگاه اصفهان:

🔹️نادیده گرفتن مردم است که باعث ایجاد مشکل می‌شود، گرفتاری‌ها به دلیل این است که افراد بی تجربه و نادان را در جایی گذاشتیم که برای مردم تصمیم بگیرند، مردم باید خودشان برای خودشان تصمیم بگیرند.

🔹اگر با صندوق‌های رای قهر کنید، به همان‌ها رای می‌دهید که به محدودیت بیشتر اعتقاد و باور دارند.

🔹اجازه نخواهیم داد اقوام و مذاهب و ادیان را نادیده بگیرند.

🔹اجازه نخواهیم داد دانشجو به دلیل باورش اخراج و استاد به دلیل اعتقادش بازنشسته شود.

🔹به عنوان یک ایرانی، مطالبه‌گر حقوق شما خواهم بود.

🔹️نباید با دختران این سرزمین با چوب و باتوم برخورد کرد، با تهدید نمی‌توان مردم و کشور را اصلاح کرد، با مهربانی و زبان نرم می‌توان با مردم صحبت کرد.

🔹مشکل آب زاینده‌رود قابل حل است؛ اگر کسانی حاکم شوند که به تخصص و کارشناسی باور داشته باشند.

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
روزنامه دنیای اقتصاد
. 🔹 راستی‌آزمایی ادعاهای اقتصادی نامزدهای انتخاباتی(۲) / اثر تحریم‌ها بر اقتصاد ایران چه بوده است؟ 🔹در میان نامزدهای ریاست جمهوری نظرات مختلفی در حوزه تجارت خارجی و اثر تحریم‌ها بر شرایط اقتصادی کشور مطرح شده است. 🔹برخی نامزدها به آسیب دیدن مصرف‌کنندگان…
.
🔹 راستی‌آزمایی ادعاهای اقتصادی نامزدهای انتخاباتی(۳) / قانون بانکداری مرکزی چه به ارمغان آورده است؟

🔹قاضی‌زاده هاشمی و قالیباف نامزدهایی بودند که در سخنان خود به قانون بانکداری مرکزی و اثر مثبت آن بر اقتدار بانک‌مرکزی و‌انضباط‌بخشی به مسائل مالی اشاره کردند.

🔹مطابق گزارش‌های «دنیای اقتصاد» در دومین بازبینی مجلس در این طرح، مساله استقلال بانک مرکزی کمرنگ یا به‌طور کامل حذف شد.

🔹برخی مدعی‌اند قدرت نظارتی جدیدی که در بازبینی دوم به بانک مرکزی داده شده است، پیشرفت مهم و قابل توجهی به حساب می‌آید؛ اما این حرف نادرستی است؛ چراکه همین حالا نیز بانک مرکزی قوانین خیلی خوبی برای نظارت بر بانک‌ها در اختیار دارد؛ اما آنچه این نهاد را از تحقق این هدف بازمی‌دارد عدم استقلال این نهاد است.

🔹در قانون فعلی یک هیات عالی برای بانک مرکزی در نظر گرفته شده است که دو نفر از اعضای آن سیاسی و بقیه غیرسیاسی هستند؛ باید توجه داشت در شورای پول و اعتبار امروز اعضا افرادی سیاسی هستند و از وزن کم‌وبیش یکسانی برخوردارند.

🔹همچنین در قانون جدید پیش‌بینی شده است در هیات عالی بانک مرکزی وزیر اقتصاد، رئیس سازمان برنامه و بودجه و چند کارشناس منصوب رئیس‌جمهور حضور داشته باشند.

🔹وزیر اقتصاد مایل است مالیات کمتری بگیرد و رئیس سازمان برنامه نیز به دنبال تامین تمام و کمال منابع خود است.

🔹قابل پیش‌بینی است. در این شرایط هر مخالفتی از سوی کارشناسان منجر به عزل آنها خواهد شد و بانک مرکزی بیش از پیش استقلالش را از دست می‌دهد.

🔹در این شرایط نه تنها پولی‌سازی بودجه و اضافه‌برداشت‌ بانک‌ها کنترل نخواهد شد، بلکه علاوه بر ریسک عدم استفاده بانک مرکزی از اختیارات نظارتی خود، ریسک سوءاستفاده از این اختیارات نیز اضافه خواهد شد.

🔹بنابراین کاملا قابل پیش‌بینی است که دولت در بزنگاه‌های به‌کارگیری سیاست‌های ضد تورمی از این اختیارات به نفع خود بهره خواهد برد و مانع از عملکرد درست بانک مرکزی می‌شود.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #راستی_آزمایی #صحت_سنجی #نامزدها #قانون_بانکداری_مرکزی

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 امضای توافق‌نامه مشارکت راهبردی جامع میان روسیه و کره‌شمالی/ پوتین: روسیه و کره شمالی در صورت وقوع جنگ به هم کمک می‌کنند

🔹رئیس‌جمهوری روسیه در سفر به پیونگ‌یانک با کیم جونگ اون، رهبر کره‌شمالی، توافق‌نامه‌ مشارکت راهبردی جامع که جایگزین اسناد مشابه در سال‌های ۱۹۶۱ و ۲۰۰۰ می‌شود را امضا کردند.

🔹ولادیمیر پوتین به دنبال امضای توافق مشارکت راهبردی جامع با کره شمالی اعلام کرد که مسکو و پیونگ یانگ متعهد شدند که در صورت حمله به یک طرف، دیگر به کمک بیاید.

🔹پوتین تاکید کرد: مسکو و پیونگ یانگ هر دو سیاست خارجی مستقلی را دنبال می‌کنند و زبان باج‌خواهی و دیکته کردن را نمی پذیرند.

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
روزنامه دنیای اقتصاد
🔹 مناظره اول از لنز تحریریه (1) / مناظره بی‌رمق ✍🏻 پویا جبل‌عاملی/ سردبیر روزنامه «دنیای اقتصاد» 🔹در یک کلام مناظره اقتصادی نامزدهای ریاست‌جمهوری راضی‌کننده نبود. 🔹کسی که در مسند رئیس دولت می‌نشیند باید اولا ذهن منسجمی داشته و ثانیا تصویر خوبی از ریشه…
.
🔹 مناظره اول از لنز تحریریه (2) / نسخه فوری راهگشای بورس نیست

المیرا میرابوالفتحی /دبیر گروه بورس

🔸آنچه از مناظره نخست کاندیداها به چشم می‌خورد نداشتن اشراف کافی به عمق مسائل اقتصادی و به‌خصوص مشکلات بازار سهام است؛ به طوری که هنوز به دنبال راه‌‌حل‌های فوری برای رفع مشکلات بورس هستند.

🔸این در حالی است که جای زخم کاری تصمیمات یک‌شبه هنوز بر بدن بی‌جان بورس باقی مانده است.

🔸در دولت سیزدهم که بورس جزو اولویت های آن بود، بیش از 133هزار میلیارد تومان خروج پول حقیقی ثبت شده است و درصورتی‌که دولت چهاردهم به جای نسخه‌های فوری به دنبال یک برنامه جامع برای رفع مشکلات نباشد، امیدی به بازگشت اعتماد سرمایه‌گذاران به بورس نیست.

🔸باید توجه کرد که در نهایت بورس آیینه گویایی از وضعیت اقتصاد کشور است و اگر ماشین اقتصاد کشور به حرکت افتد، رونق بورس نیز حتمی خواهد بود.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #مناظره #تحریریه

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔹 افزایش تمایل بانک‌های مرکزی به خرید طلا

🔹 در دوران پسا کرونا و جنگ اوکراین، بانک‌های مرکزی برای ایجاد ثبات اقتصادی از ذخایر طلای خود استفاده کردند. اکنون به بازسازی این ذخایر نیاز دارند و تمایل به خرید طلا افزایش یافته است.

🔹 انتخابات پیش‌رو در ایالات‌متحده و عدم ثبات اقتصادی آمریکا موجب کاهش محبوبیت اسناد خزانه و افزایش تقاضا برای طلا شده است.

🔹 نظرسنجی از 69 بانک مرکزی نشان داد که 28 درصد از آن‌ها انتظار دارند ذخایر طلای خود را در 12 ماه آینده افزایش دهند. این رقم از سال 2018 تاکنون بالاترین مقدار است. 68 درصد نیز انتظار تغییر نداشتند و تنها 3 درصد به کاهش ذخایر اشاره کردند.

🔹 62 درصد از پاسخ‌دهندگان معتقدند که سهم دلار به عنوان ارز ذخیره جهانی در پنج سال آینده کاهش می‌یابد. این عدد در نظرسنجی‌های سال 2023 حدود 55 درصد و در سال 2022 حدود 42 درصد بوده است.

🔹 عوامل موثر در کاهش نقش دلار شامل «سطح نرخ بهره»، «نگرانی‌های تورم» و «بی‌ثباتی ژئوپلیتیک» می‌شوند.

🔹 مدیران ارشد 69 بانک مرکزی جهان شامل 24 بانک از اقتصادهای توسعه‌یافته و 45 بانک از اقتصادهای درحال‌توسعه در این نظرسنجی شرکت کردند.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #طلا #تمایل_به_خرید_طلا #بانک_های_مرکزی

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 واکنش سرپرست وزارت امور خارجه به اظهارات ظریف: عرصه سیاست خارجی غنیمت نیست که در کارزار انتخاباتی آن را به تاراج بگذاریم

🔹علی باقری، سرپرست وزارت امور خارجه در پاسخ به سوال دانشجو: در رقابت های انتخاباتی نباید سرمایه سیاست خارجی خود را هزینه کنیم.

🔹عرصه سیاست خارجی غنیمت نیست که در کارزار انتخاباتی آن را به تاراج بگذاریم.

🔹وظیفه همه‌ی ما این است که از مرزهای سیاست خارجی به عنوان گنجینه ملی صیانت کنیم.

🔹بحث های سیاست داخلی و انتخاباتی را وارد مسائل اساسی سیاست خارجی نباید کرد.

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
🔹 «این غیرحرفه‌ای‌ترین روش برگزاری مناظره است»

حسینعلی حاجی‌دلیگانی، نماینده شاهین‌شهر:

🔸مناظره دوشنبه خیلی قانع‌کننده نبود. اساسی‌ترین بحث، بحث اقتصادی بود، اما کاندیداها نتوانستند به صورت روشن بگویند که چه کار می‌خواهند انجام دهند.

حمید قزوینی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب:

🔹در این مناظره ما شاهد تشریفات غیرضروری بودیم که به نظرم مخاطب را به‌شدت اذیت می‌کرد.

🔹این غیرحرفه‌ای‌ترین روش برگزاری مناظره است.

🔹این‌ افراد امکانات رسانه‌ای بیشتری در اختیارشان بوده، اما پزشکیان تکراری نیست و آقای پورمحمدی هم همین حالت را دارد.

🔹پزشکیان دارد تلاش می‌کند، این چهره را تغییر دهد، اما بقیه در همان نقش قبلی خودشان هستند.

🔹آقای زاکانی چهره‌ای تهاجمی دارد. آقای جلیلی کارشناس و مسلط به امور خود را نشان می‌دهد به این معنا که به‌شدت به امور اشراف دارد و جزئیات را می‌داند.

🔹آقای قالیباف هم خود را به صورت یک رئیس‌جمهور کارآمد با کلید‌واژه مدیر و قوی نشان می‌دهد.

🔹همان چهره تکراری که سال ۸۴ می‌خواست نشان دهد؛ بسیجی با روحیه رضاخانی، اما به نظر هنوز روی همان مدار حرکت می‌کند.

🔹آقای قاضی‌زاده‌هاشمی هم که بیشتر به نظر آمده تا سهمی از این موقعیت خود ببرد.

محمدرضا جلایی‌پور، فعال سیاسی اصلاح‌طلب:

🔸سر جمع خوب بود. به نظر من پزشکیان خوب و مردمی ظاهر شد. بعد از او پورمحمدی بود که حرف حساب داشت.

🔸ضمنا میزگرد سیاسی پزشکیان که با حضور ظریف بود کولاک کرد. می‌شود گفت یک میزگرد فوق‌العاده تاثیرگذار بود. پزشکیان حرف‌های مفیدی زد.

ناصر ایمانی، فعال سیاسی اصولگرا:

🔹برخی از مطالبی که از سوی نامزدها مطرح می‌شود، اصلا اختیاراتش در دست قوه مجریه نیست. باید طرح مسائل به گونه‌ای باشد که فرد وقتی رئیس‌جمهور شد، قطعا این کاری که می‌گوید را بتواند اجرایی کند.

🔹به عنوان مثال؛ بحث مربوط به برطرف کردن تحریم‌ها، قابل اجرا نیست مگر اینکه تصمیم‌گیری بر طبق قانون اساسی انجام شود و به تایید رهبری برسد.

🔹همه خواستار این هستند که تحریم‌ها باید برداشته شود، اما از طرف دیگر حقایق موجود را هم می‌دانیم. این ادعاها یک نوعی انحراف افکار عمومی تلقی می‌شود. چراکه در کشور همه اختیارات به عهده رئیس‌جمهور نیست.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #نامزدها #مناظره #نمایندگان_مجلس #انتقاد

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥قاضی زاده: ما می‌خواهیم کشوری دسته دوم و سوم نباشیم در عین حال که امنیت خودمان را نیز حفظ کنیم/سیاست خارجی باید دستاورد داشته باشد

نامزد چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در میزگرد سیاسی:

🔹️قبل از دولت سیزدهم دو رویکرد داشتیم. اما در دولت سیزدهم این رویکردها کنار گذاشته شد و رویکرد جدید به کار گرفته شد.

🔹️دیپلماسی دولت سیزدهم دیپلماسی متوهمانه را به دیپلماسی عمل‌گرا تغییر داد.

🔹️با روی کار آمدن شهید رئیسی و شهید امیرعبدالهیان، کشورهای همسایه رویکرد غلط دولت قبلشان را تغییر دادند.

🔹️باید با چارچوب های موجود کار کنیم تا با قدرتمندی خودمان نظام بین المللی را به چند جانبه گرایی تغییر دهیم.

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
روزنامه دنیای اقتصاد
🎥قاضی زاده: ما می‌خواهیم کشوری دسته دوم و سوم نباشیم در عین حال که امنیت خودمان را نیز حفظ کنیم/سیاست خارجی باید دستاورد داشته باشد نامزد چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در میزگرد سیاسی: 🔹️قبل از دولت سیزدهم دو رویکرد داشتیم. اما در دولت سیزدهم این رویکردها…
قاضی زاده هاشمی: صحبت‌هایی که این روزها برخی مطرح می‌کنند نوعی لمپنیزم سیاسی است/ آمریکایی‌ها ما را به عنوان قدرت پذیرفته‌اند

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری:

🔹آمریکایی ها ما را به عنوان قدرت پذیرفته اند در اظهار نظرهایشان هم هست باید این جایگاه را حفظ کنیم مذاکرات را از طریق کشور ثالث ادامه دهیم.

🔹نمی توانیم مسائل بنیادین مان را با آمریکایی ها حل کنیم قابل حل نیست تا زمانی که آمریکایی ها مبنائا تغییر رویه ندهند.

🔹اما به لحاظ تاکتیکی و موضعی، محصول قابل داده شدن است مثلا در دولت شهید رئیسی پول هایمان را جابجا کردیم و نفت فروختیم.

🔹حتی با کشورهای تحت نفوذ آمریکا ارتباط گرفتیم.

🔹آمریکا رو به افول است این درگیری هایی که در جامعه داخلی دارند، یکی از نشانه های آن است؛ آمریکایی ها نمی توانند از مردم خودشان سرباز بگیرند و باید از گواتمالا سرباز اجیر کنند.

🔹نمی خواهم دشمن را کوچک نشان دهم اما به این بزرگی نیست اما صحبت هایی که دوستان می کنند، نوعی لمپنیزم سیاسی است و خودشان را در عرصه قدرت حفظ کنند.

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
📈 نبض بازار ارز امروز

🛍 درصد تغییرات، نسبت به قیمت‌های روز گذشته محاسبه شده است.

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔹 راستی‌آزمایی ادعاهای اقتصادی نامزدهای انتخاباتی(4) / دیدگاه‌ها درباره تورم چه بود؟

🔹بررسی دیدگاه‌های نامزدها نشان می‌دهد به طور کلی اکثر نامزدها به اثر ناترازی‌های بانکی و بودجه‌ای بر تورم معترف‌اند.

🔹به نظر می‌رسد بخشی از نظام تصمیم‌گیری سیاسی بر این موضوع آگاه شده است که ادامه روند کنونی برای وضعیت کشور مفید نخواهد بود با این حال اراده کافی برای بهبود وضعیت تورمی در بلندمدت هنوز به وجود نیامده است.

🔹در مقابل برخی نیروهای سیاسی هنوز راه حل‌های دستوری همچون ایجاد سامانه و یا سرکوب قیمت ارز را برای کنترل تورم کارساز می‌دانند.

🔹مشخص نیست این نسخه های منسوخ تا چه زمانی باید در کشور آزمایش شوند تا خطا بودن و ناکارآمد بودن انها مشخص شود.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #راستی_آزمایی #صحت_سنجی #نامزدها #تورم

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
سفر باقری به دوحه

🔺️دنیای اقتصاد:
علی باقری سرپرست وزارت امور خارجه به منظور دیدار و گفتگو با مقامات عالیرتبه قطر، برای سفری چند ساعته، تهران را به مقصد دوحه ترک کرد.

🔺️رایزنی و تبادل نظر با مقامات قطری پیرامون بسیج ظرفیت‌های جهان اسلام برای پایان بخشیدن به جنایات و نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه و کمک‌رسانی سریع به ساکنان غزه، در رأس محورهای گفتگو و تبادل نظر سفر باقری به دوحه قرار دارد.

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
📈نبض بازار طلا و سکه امروز

🛍درصد تغییرات، نسبت به قیمت‌های روز گذشته محاسبه شده است

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
ابلاغ مصوبه تعیین سقف اجاره‌بها؛ هفته آینده

بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی گفت:

🔹مصوبه تعیین سقف اجاره‌بها هفته آینده ابلاغ می‌شود‌. تعیین سقف اجاره‌بها مسکن در چند استان باقی مانده است.

🔹این اولین باری است که دولت با این ابزار بازار اجاره مسکن را کنترل خواهد کرد و با ابزارهای مشخصی که در این قانون برای برخورد با اشخاصی که قانون را رعایت نمی‌کنند، در نظر گرفته شده، امیدواریم وضعیت بازار اجاره مسکن سامان پیدا کند./تسنیم

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Forwarded from تبلیغات
💥 فروش نقدی و اقساطی سیمکارت های همراه اول

😍فروش سیمکارت های ۰۹۱۲ به صورت ویژه😍

توسط شرکت ستاره اول (*۱#) به عنوان بزرگترین عرضه کننده مستقیم سیم‌کارت های همراه اول در کشور

تنوع بالا،قیمت مناسب

بدون نیاز به چک و ضامن
📣 فقط با واریز ۳۰ درصد پیش پرداخت

📌 همین الان سیم‌کارتتو انتخاب کن
🔹 http://3tr.in/stm

📍برای ورود به سایت vpn خود را قطع کنید
🔹 50 درصد قانون ساماندهی صنعت خودرو اجرا نشده

🟡دنیای اقتصاد نوشت:

🔸در بحبوبه انتخابات ریاست جمهوری، وزیر صمت به مجلس احضار شده تا در مورد نحوه اجرای قانون ساماندهی صنعت خودرو توضیحاتی ارایه دهد.

🔸قانونی که پیش از تصویب نمایندگان مجلس در آبان ماه 1400، در مجلس نهم با عنوان "طرح ساماندهی بازار خودرو" آن هم از سوی کمیسیون اصل 90 ، ارایه شد.

🔸اعضای کمیسیون اصل 90 در مجلس نهم، همزمان با توقف واردات خودرو در دولت دهم، طرحی برای آزادسازی واردات و کاهش تعرفه ها به صحن علنی مجلس بردند حال آنکه این طرح در نهایت به کمیسیون صنایع ارسال شد.

🔸بدین ترتیب ماهیت این طرح تغییر و کلا هویتی جدید برای آن تعریف شد هویتی که بیشتر تمایل به حمایت از تولید داخل داشت.

🔸حالا نمایندگان مجلس معتقدند که قانون ساماندهی خودرو که از آبان ماه 1400 ابلاغ شده عملکرد ۵۰ درصدی داشته است.

🔸بدین ترتیب صحن مجلس دیروز تماما انتقاد به وضعیت خودرو بود. از وزیر صمت گرفته تا نمایندگان مجلس.

🔸همگی منتقد و معترض نسبت به آنچه در شرکت های خودروساز می گذرد و یا بازاری که سال هاست نابسامان است.

🔸نمایندگان مجلس اما در کنار انتقاد به وضع موجود خودرو، بیشتر به دلیل عدم ابلاغ آیین نامه خودروهای کارکرده وزیر را مورد بازخواست قرار دادند.

🔸در این جلسه عباس علی آبادی تاکید کرد که مسائل صنعت خودروی کشور یک شبه حل نخواهد شد و راهکارهای کوتاه مدت و بلندمدت برای حل این موضوع نیازمند است.

🔸وی گفت که مخالف قیمت گذاری دستوری است و وزارت صمت برای برون رفت از شرایط حاکم طرح‌های مهمی را تدارک دیده است.

🔸رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس نیز عنوان کرد که واردات خودروی کارکرده با توجه به ارزبری کمتر می‌تواند به افزایش واردات و به تبع آن تنظیم بازار کمک کند.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #خودرو #قانون_ساماندهی_صنعت_خودرو

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
📷پزشکیان: [تحریم‌های] «شعب ابی طالب» در صدر اسلام هم ۳ سال طول کشید، نه ۴۰ سال

🔹نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ایکس نوشت: اکنون قاطبه مردم در «شعب ابی طالب» هستند، اما خانواده‌های مسئولان، در ناز و نعمت زندگی می‌کنند. از مردم هم انتظار دارند تا ابد در شرایط سخت زندگی کنند.

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
🔹 از رقابت داغ اتریوم و سولانا چه خبر؟

🔹در اواخر سال 2023 در حالی که اکثر ارز‌های دیجیتال هنوز روند صعودی خود را آغاز نکرده بودند، سولانا موفق شد تا در دو ماه پایانی از محدوده 20 دلار به بیش از 100 دلار رشد داشته باشد و عملکرد بهتری نسبت به بسیاری از آلت کوین‌های دیگر بازار ثبت کند.

با وجود این عملکرد بسیار خوب، برتری سولانا ادامه دار نبود و اتریوم به عنوان دومین ارز برتر بازار موفق شد تا در ادامه سال جایگاه خود را در حوزه دیفای پس بگیرد.

🔹 این رقابت به ویژه در طی یک ماه گذشته در مرحله مهمی قرار گرفت و با افزایش توجه‌ها به اتریوم، سولانا موفق نشد تا محبوبیت خود را در بازار حفظ کند و ارزش بازار و همچنین قیمت ارز دیجیتال آن با کاهش قابل توجهی همراه بوده است.

🔺تنها طی یک هفته اخیر، قیمت سولانا کاهش تقریباً 11 درصدی ثبت کرده است. بنابراین به نظر می‌رسد که رقابت چندین ماه گذشته میان سولانا و اتریوم به پایان خود رسیده است و به زودی و با راه‌اندازی صندوق‌های قابل معامله اسپات، اتریوم باری دیگر فاصله خود را با رقبا زیاد خواهد کرد.

🔹با این حال، این شرایط به معنی پایان مسیر سولانا و دیگر رقبای اتریوم نیست. در حالی که تا به امروز سولانا و دیگر شبکه‌های مشابه در شکست اتریوم در فضای دیفای موفق نبوده‌اند، اما این شبکه‌ها در کنار اتریوم به فعالیت خود ادامه داده‌اند و طی سالیان گذشته اکوسیستم پیرامون آن‌ها رشد قابل توجهی پیدا کرده است.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #بلاکچین #رمزارز #اتریوم #سولانا

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2024/06/19 15:00:25
Back to Top
HTML Embed Code: