Telegram Web Link
Forwarded from آثار کهن شیعه
⁉️آیا سؤال از منبع، گناه کبیره است؟!
(سخن آقای بندانی در توهین به محققین)

🔸متأسفانه میان اهل منبر، بسیارند آنان که در نقل مطالب دقتهای حدیث شناسی، فقهی و تاریخی نمی‌شود. این روش جدیدی نیست و در طی چند دهه گذشته انتقادات بزرگان دلسوز دین را نیز برانگیخته و بارها به آن تذکر داده شده است.

با این حال معمولا خود این قبیل منبری ها، به عجز علمی خود معترفند و ادعای محقق بودن هم ندارند.

🔸اما مسأله زمانی دردناکتر می‌شود که منبری نه تنها ادّعای محقق و مورخ بودن داشته باشد، بلکه به دیگران نیز اجازه ندهد در مورد مدرک سخنانش سؤال کنند!

🔸جناب بندانی نیشابوری اگر آنگونه که خود ادّعا می‌کند کتب خطی و چاپی در مشتش هست، آیا هرگز با احادیثی روبرو نشده که توهین به مؤمنین از گناهان بزرگست؟! آیا فردی که در تاریخ تحقیق کرده و به نتایجی متفاوت رسیده، سزاوار دشنام هایی از قبیل (بُز گَر) و.... است؟

🔸نحوه ی ارجاع ایشان به نسخ خطی جالب توجه است! هرکس مراجعه ی مختصری به کتابخانه ها داشته باشد، می داند که نه در کتابخانه آستان قدس و نه هیچ کتابخانه دیگری آدرس نسخه را بر اساس "شماره ی قفسه" نمی‌دهند!

https://www.tg-me.com/kotob_sh
#اسارت #مقتل #زیارت

⚫️ کتک و ناسزا و إهانت و مصائب را آنان دیدند، غذا و میوه و احترام و آرامشش به ما رسید

این روزها که از نواحی مختلف، سیل جمعيّت به سمت کربلا روانه شده، هرجا را که نظاره کنی افراد به صورت کاروانی و هیآت و انفرادی، زن و مرد، کوچک و بزرگ، کودک و شیرخواره، با غذا و آب گوارا و میوه و انواع خوراکی‌ها پذیرایی می‌‌شوند. حمّام‌های بین راهی و مواکب بسیار زیاد برای استراحت زوّار موجود است. خلاصه انواع پذیرایی و احترام و ادب را می‌توان در این مسیر مشاهده نمود.

👈🏻 در روزگاری اهل بیتِ امام حسین علیه السّلام از کربلا به صورت کاروان روانه شدند، ولی اوّلین پذيرايی از آنان در ابتدای حرکت چه بود؟

"أَیْدِیهِمْ مَغْلُولَةٌ إِلَی الْأَعْنَاقِ" _ دستها به گردن بسته شد! دیگر بماند که چه کسانی، دستان چه کسانی را بستند!

حال در مسیر زوّار کربلا، سایبان و عوامل خنک‌کننده بسیار است. آفتاب داغ هرجا رمق مردم را بگیرد، در زیر سایه و مقابل باد خنک استراحت می‌کنند. امّا کاروان اسیران کربلا به چه صورت طیّ طریق می‌کردند؟

"فَوْقَ أَقْتَابِ الْمَطِیَّاتِ تَلْفَحُ وُجُوهَهُمْ حَرُورُ الْهَاجِرَاتِ یُسَاقُونَ فِی الْفَلَوَاتِ" _ روی شترهای بی‌جهاز سوار ‌شدند، و باد داغ نيم روزى، صورت‌هایشان را مى‌سوزانْد. آنان را در دشت‌ها و صحراها مى‌بردند.

🔻 در مسیر زیارت، مردان شیعه مراقب زنان و دختران هستند و تعدادشان هم که الحمدلله و ماشاءالله میلیونی است.

امّا تنها مردِ کاروانِ اسیران کربلا، امام سجّاد علیه السّلام بود، آن هم با دستان بسته و حالی توصیف نشدنی میان نوامیس رسول خدا صلی الله علیه و آله؛ أحدی نمی‌تواند غربت و مظلومیّت و غیرت به جوش آمده آن حضرت را در آن روزها درک کند. چه بر امام غریب ما گذشت وقتی می‌دید که مخدّرات اهل بیت علیهم السّلام ناچارند همسفر حرامیان و اوباش شوند! چه می‌گویم؟ باز اوباش گاهی مردانگی و مروّت به خرج می‌دهند، امّا نواصبی که با کینه امیرالمؤمنین علیه السّلام بر خاندانش مسلّط شدند، رحم و مردانگی در وجودشان نبود. چه زمانی برای تلافی بهتر از فرصتی که به دست آورده بودند؟ برخی گزارشات را نمی‌توان به قلم و زبان آورد! و نباید هم آورد. حال مسائلی را که بر قلم و زبان نمی‌توان جاری کرد، امام سجّاد علیه السّلام به چشم دید! تنها و بی یار.

در مسیر زیارت، زنان با وجود کثرت مردان در تمام مسیر، ترسی به دل راه نمی‌دهند و امنیّت خود را تأمین شده می‌بینند.

ولی باید مُرد برای زنان و دخترانی که از ترس و دلهره، بارها مُردند و زنده شدند! 👇🏻
👆🏻 حال که سخن از امنیّت زنان در مسیر زیارت به میان آمد، بد نیست ‌شما را به نکته‌ای دردناک توجّه دهم:

اگر کسی بداند وقایع سختی در انتظار او و خانواده‌اش است، بیش از ديگرانی که با آن وقایع روبرو می‌شوند، رنج و درد تحمّل می‌کند. زیرا هم از قبل می‌دانسته و این درد را در سینه پنهان داشته، هم فکر برخورد با وقایع شب و روزش را می‌گیرد، هم تا روز واقعه، برای او مرگی تدریجی محسوب می‌شود. یکی از آخرین گفتگوهای جانسوز امیرالمؤمنین علیه السّلام قبل شهادت، با دخترش حضرت زینب سلام الله علیها بود. زینب کبری، برای پدر، از گزارشات امّ أيمن گفت، یعنی خبر شهادت امام حسین علیه السّلام و...؛ ( حقیر گویم: همیشه برایم عجیب و سؤال بود که امیرالمومنین علیه السّلام چگونه و با چه حالی جملاتی که خواهد آمد را برای دخترش بیان فرمودند! معمولا در اینگونه لحظات، پدر، دختر را آرام می‌کند و دلداری می‌دهد و ذهن او را به سمت و سویی دیگر سوق می‌دهد. امّا آن حضرت پرده‌ای را برای زینب کبری کنار زد که هم خودش آتش گرفت و هم دخترش! برداشت حقیر این است که إنگار پدر می‌خواهد به دختر بگوید که حالا بدتر از سخنان امّ أیمن را من به تو می‌گویم که آماده باشی. سپس فرمودند:)

«... وَ كَأَنِّي بِكِ وَ بِنِسَاءِ أَهْلِكِ سَبَايَا بِهَذَا الْبَلَدِ أَذِلَّاءَ خَاشِعِينَ تَخافُونَ أَنْ يَتَخَطَّفَكُمُ النّاسُ فَصَبْراً صَبْراً»

✍🏻 گويا می‌بينم كه تو و دختران همراه تو، به صورت اسيران درآمده، خوار و منكوب مى‌گرديد، هر لحظه هراس داريد كه مردم شما را برُبايند! پس بر شما باد به صبر و شكيبائى. ( کامل الزیارات، باب ٨٨ )

این کلام حضرت، مرا به یاد این آیه انداخت:

«وَ اذْكُرُوٓا إِذْ أَنْتُمْ قَلِيلٌ مُسْتَضْعَفُونَ فِي الْأَرْضِ تَخَافُونَ أَنْ يَتَخَطَّفَكُمُ النَّاسُ فَآوَاكُمْ وَأَيَّدَكُمْ بِنَصْرِهِ وَرَزَقَكُمْ مِنَ الطَّيِّبَاتِ لَعَلَّكُمْ تَشْكُرُونَ.»

و یاد كنید هنگامی كه شما در زمین گروهی اندك بودید، و ناتوان و زبون شمرده می‌شدید، و همواره می‌ترسیدید كه مردم [مشرك و كافر] شما را برُبایند [تا آزار دهند ونابود كنند] پس خداوند شما را [در شهر مدینه‌] جای داد و با یاریش نیرومندتان ساخت، و از [نعمت های‌] پاكیزه‌اش به شما روزی بخشید تا سپاس‌گزاری كنید. ( أنفال _ ٢۶ )

اينجا حرف‌های بسيار زیادی دارم. ‌شواهد و قرائنی برای سخن امیرالمومنین علیه السّلام؛ امّا ترجیح می‌دهم ورود نکنم. سخن از ناموس اهل بیت علیهم السّلام است، باید دهان بسته و زبان قطع شود. فقط می‌گویم: عظّم الله لکم الأجر يا أهل بيت النبوة؛ تمام عوالِم وجود، فدای یک لحظه #حزن و #اشک و غربت‌تان.

چندین بار از برخی گزارشات پیرامون إسارت و حال امام سجّاد عليه السّلام نوشتم و حذف کردم، بعد به نتیجه رسیدم که نمی‌توان و نباید نشر داد.

خلاصه فراموش نکنیم که چه مصائبی را زنان و دختران رسول خدا و امام سجاد علیهم السّلام در مسیر إسارت متحمّل شدند، و امروزه ما در مسیر زیارت، روی سفره پر زرق و برق نشسته‌ایم، مبادا منّت بگذاریم یا گمان کنیم که کاری کرده‌ایم! تازه باید منّت بکشیم که اجازه دهند ما هم جزئی از زوّار شویم و بذر جان و مال نمائیم. اهل بیت علیهم السّلام خیلی کریمند که ما را می‌پذیرند. جایی که انبیاء و ملائک زائر و سائلند، همچو منی اصلا نباید دیده شود. نور را چکار با ظلمت! اقیانوس را چکار با ذرّه! امّا نه تنها راهمان دادند، بلکه برایمان دعا و إستغفار هم می‌کنند.

بمانَد بقيّه‌اش ...

@ashkvareh
چهل حدیث حسینی.pdf
16.1 MB
کتاب چهل حدیث حسینی

صلی الله علیک یا أبا عبدالله

در این کتاب، چهل حدیث مربوط به امام حسین (ع) و زیارت ایشان جمع آوری شده است. متن عربی احادیث خطاطی شده و ترجمه‌ی هر حدیث در صفحه‌ی روبروی آن قرار دارد. سعی شده است احادیثی معتبر از کتاب کامل الزيارات گردآوری شود.
پس از این احادیث نیز چند زیارت مطلقه و مخصوصه امام حسین (ع) آمده است. بخش‌هایی از زيارت که مربوط به جزئیات و آداب آن است نیز به فارسی ترجمه شده است.
در پایان نیز زیارت آل یاسین، زیارت جامعه صغیره و جامعه کبیره و دو دعای جامع قرار گرفته است که برای دعا کردن پس از زيارت، مناسب است.
این کتاب، توشه‌ای مناسب برای زائران حسینی است و از این روی که دارای برخی از زیارات از راه دور است برای کسانی که مشرف نشده‌اند نیز مفید خواهد بود ان شاء الله.
با استفاده از لینک فهرست کتاب می‌توانید به صفحه‌ی دلخواه منتقل شوید.
این کتاب هم برای عرب‌زبانان و هم برای فارس‌زبانان محل استفاده خواهد بود.

برای دانلود سریعتر می‌توانید کتاب را از لینک زیر دانلود کنید:

https://B2n.ir/40HadithHoseini


در ثواب نشر این کتاب سهیم باشید.

شادی روح حضرت امّ البنین (سلام الله علیها) صلوات
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 اگر به مداحی‌های پرشور و مدح‌محور از نوع عربی علاقه‌مندید، این قطعه را که زیرنویس فارسی هم دارد، ببينيد

🎙 محمد الجنامی از مادحین جوان عراقی‌ست که چند سالیست مورد إستقبال عراقی‌ها واقع شده. غالب کارهایش با مضمون و محزون است.

(صوت این فیلم را هم قرار میدهم)

@ashkvareh
🔥 دودِ سوختن دشمنان تشیّع همه جا را گرفته

💢 از برخی گزارشات و تحلیل‌ها واضح است که دشمنان شیعه از سیل زوّار اهل بیت خصوصا امام حسین علیهم السّلام، سخت برآشفته و غضبناک شده‌اند و چنان آثار سوختگی در وجودشان رخ داده که دودش همه جا را آلوده کرده، "قُلْ مُوتُوا بِغَيْظِكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ." لذا تا جایی که می‌توانید شُکوه این ایّام را منتشر و منعکس کنید که مصداقی از إحیای امر اهل بیت علیهم السّلام است. کار دشمنان ما به جایی رسیده که دست به انتشار نقدها و إشکالات کودکانه و تحریف شده می‌زنند. این یعنی عجز‌؛ کجای دنیا در بیابان خشک و بی‌امکانات، برق و گاز و آب و غذا و میوه و حمّام آماده می‌کنند!؟ خدّام اهل بیت علیهم السّلام در گرمای بی‌سابقه، کورترین نقاط بیابانی را تبدیل به یک استراحتگاه و محلّ پذیرایی از زوّار کرده‌اند! این همه سختی طاقت‌فرسا را فقط أهلش می‌فهمند. تازه این فقط بخشی از عجایب این راهپیمائی چند ده میلیونی است. پس ای بیچاره‌گان عِرض خود مَبَرید! تمام دنیا مقابل قدرت امام حسین علیه السّلام زانو زده‌اند، سرتان را از زیر برف بیرون بیاورید.

👈🏻 برخی سُنّیان نیز بهتر است دست از تکرار شُبَهات نخ‌نما شده درباره #زیارت بردارند و تعصّب را وانهند و در کتب خود تأمل کنند، چرا که این همه کینه و بغض، ما را به چیزی جز ناصبی‌گری رهنمون نمی‌نماید. اگر ناصبی نیستید، خب این همه اظهار نفرت و انزجار نسبت به زيارت اهل بیت علیهم السّلام از چیست؟! تا کِی می‌خواهید با پُف‌کردن به چراغ حقّ تعالی، ریش خود را بسوزانید؟! چوب کبریت مگر یارای مقابله با نور خورشید دارد؟! گمان کردید این شوق زیارت مختصّ همین زمان است و مفت به دست آمده؟ اینجا را نگاه کنید. سلاطین با تمام قدرت و ثروت و نفوذ، نتوانستند با این مسئله مبازره کنند و فقط خود را منفور و مضحکه کردند.( بعنوان نمونه اینجا و اینجا را بنگرید.)

💡 زیارت در مکتب سُنّیان

ابن حجر گوید: ابوالشیخ در کتاب الثواب از رسول خدا (صلی الله علیه و آله) نقل کرده است: «مَن صَلّی علی عند قبری سمعته» هر کس بر من کنار قبرم صلوات بفرستد، می شنوم. ( فتح البارى، ج 6، ص 352 )

عبدالله بن عمر بن خطاب از پیامبر (صلی الله علیه و آله) گزارش می کند: «مَن زار قبری وجبت له شفاعتی»؛ هر کس قبرم را زیارت کند، شفاعتم بر او واجب می گردد.
ابن حجر هیتمی درباره این حدیث می نویسد: «الحدیث یشمل الذکر و الانثی من قرب أو بعد فیستدلّ به علی فضیلة شدّ الرحال لذلک و ندب السفر للزیارة اذ للوسائل حکم المقاصد»
این حکم شامل مرد و زن و فاصله دور و نزدیک، هر دو می شود و با آن، به فضیلت و استحباب مسافرت برای زیارت استدلال می شود؛ چون وسایل، حکم اهداف و مقاصد را دارند. یعنی اگر زیارت، مستحب است، مسافرت برای این منظور هم مستحب است.(رفع المناره، ص 51 و 263)

شربینی (از علمای شافعی مذهب قرن دهم هجری) از رسول خدا (صلی الله علیه و آله) نقل کرده است: «مَن جاءنی زائراً لم تنزعه حاجة الا زیارتی، کان حقاً علی الله تعالی أن أکون له شفیعاً یوم القیامة»؛ اگر کسی کنار قبرم برای زیارت بیاید و قصدش فقط زیارت من باشد، بر خداوند متعال است که من در روز قیامت شفیع او باشم. (مغنى المحتاج، ج 1، ص 512.)

رسول خدا (صلی الله علیه و آله) در ترغیب مردم به زیارت شهدای احد فرمودند: «. . . آتوهم و زوروهم و سلّموا علیهم والّذی نفسی بیده، لا یسلّم علیهم أحدا إلی یوم القیامة إلّا ردّوا علیه»؛ کنار قبرشان بیایید و زیارتشان کنید و بر آنها درود و رحمت بفرستید. سوگند به آن که جانم به اختیار اوست، کسی بر آنها تا روز قیامت درود و رحمت نمی فرستد، جز آن که درود و رحمت را به او باز میگردانند. ( واقدی، المغازى، ج 1، ص 313.)

از مطالعه فتاوای سُنّیان درباره توسّل به اموات و شفاعت و فضیلت زیارت، به دلالت مطابقی یا التزامی، جواز یا استحباب سفرهای زیارتی کاملا واضح است. بعنوان نمونه:

احمد بن حنبل گوید: «اذا دخلتم المقابر فاقرؤا الفاتحة و المعوّذتین»؛ زمانی که وارد مقبره ها شدید، سوره فاتحه و معوّذتین بخوانید. (مواهب الجليل، ج 3، ص 51.)

"نووی" درباره حکم زیارت قبور می گوید:
نصوص شافعی و اصحاب بر این نکته متفقند که برای مردها زیارت قبور مستحب است و این، سخن تمام علماست. عبدری در این باره اجماع علمای اسلام را حکایت کرده است. دلیل حکم شافعی، علاوه بر اجماع، احادیث صحیح و مشهور است. ( المجموع، ج 5، ص 310 و 311.)

"ذهبی" دعا در کنار قبور انبیا و صالحین و در مساجد و در عرفات و مزدلفه را مستجاب می دانند. (سير اعلام النبلاء، ج 10، ص 107.)
"خیرالدین آلوسی" می‌نویسد: همواره مردم در همه زمان ها و مناطق جهان بر زیارت قبر شریف پیامبر (صلی الله علیه و آله) به امید این که بر آنها خیر و برکت نازل شود و مشمول شفاعت آن حضرت قرار گیرند، اتفاق نظر داشته اند و فرقی هم بین ذکر توسّل و استغاثه و تشفّع و توجه به حضرت پیامبر یا غیر ایشان از انبیاء و اولیاء وجود ندارد. (جلاء العينين، ص 504.)

"ابن حجر" می نویسد: شافعی کنار ضریح ابوحنیفه می آمد و بر او سلام می فرستاد و برای برآورده شدن حوائجش به واسطه او به خداوند متوسّل می شد و ثابت شده که احمد بن حنبل به شافعی متوسّل می شد. وقتی به شافعی گزارش داده شد که مردم مغرب به مالک متوسل می شوند، بر آنها خرده نگرفت. (الغدير، ج 5، ص 194.)

"ابن حبّان" پیرامون زیارت قبر مطهّر امام رضا (علیه السلام) می‌نویسد: در زمان اقامت در طوس دچار هیچ سختی و گرفتاری نشدم که در پی آن، قبر علی بن موسی- که صلوات خدا بر جدش و او باد- را زیارت کنم و از خدا بخواهم آن را از من برطرف سازد، مگر این که آن سختی از من برطرف شد. این امر را مکرراً تجربه کردم و به همان نتیجه رسیدم. خداوند ما را بر محبت مصطفی و اهل بیت او صلی الله علیه و سلّم الله علیه و علیهم أجمعین بمیراند. (الثِقات، ج 8، ص 457)

"سمعانی" می گوید: مرقد موسی بن جعفر (علیهما السّلام) در بغداد مشهور است و مردم به زیارت ایشان می روند. من ایشان را بیش از یک بار با نوه‌اش، محمد بن رضا علی بن موسی (علیهم السّلام) زیارت کردم. (الانساب، ج 5، ص 406.)

موارد مذکور فقط مختصری از گزارشات این بحث است.

@ashkvareh
Forwarded from فضائل و معارف
🔘 مأموریت "ابراهيم دیزج" برای تخریب قبر مطهر امام حسین علیه السلام و عاقبت کار او

چرا منتصر پدرش متوکل را کُشت؟!

✍🏻 شیخ طوسی رحمه الله روایت کرده از فضل بن محمد بن عبدالحميد که گفت: بر ابراهيم ديزج داخل شدم - و من همسايه‌اش بودم و در بيمارى كه به مرگش انجاميد از او عيادت مى‌كردم- پس او را در بدحالى يافتم. او بيهوش بود و پزشك بر بالينش بود. از حالش پرسيدم و ميان من و او همنشينى و انسى بود كه موجب مى‌شد بمن اطمينان كند و با من راحت باشد. پس حالش را از من پنهان ساخت و بمن درباره پزشك اشاره‌اى كرد. پس پزشك اشاره او را فهميد و از حالش چيزى بدست نياورد و ندانست كه چه دوايى بنويسد تا او استفاده نمايد. پس برخاست و خارج شد و اتاق خالى گشت. سپس از حال او پرسيدم. او گفت: بخدا سوگند تو را آگاه مى‌نمايم و از خدا طلب بخشش مى‌نمايم. همانا متوكل بمن فرمان داد كه بسوى نينوا بجانب قبر حسين (عليه السّلام) خارج بشويم و آن را شخم زده و آثار قبر او را محو و نابود گردانیم. هنگام عصر به آن ناحيه رسيديم و همراه ما كارگران و بنّاهايى بودند كه با خود بيل و كلنگ داشتند. به نزد غلامان و يارانم آمدم تا كارگران را به ويرانى قبر و شخم زمين بگمارم، و خود را از خستگى سفر بر زمين انداختم تا بخوابم و مرا خواب در ربوده بود، كه ناگهان سر و صدايى شديد و بلند به گوش رسيد و غلامان مرا بيدار كردند. هراسان برخاستم و به غلامان گفتم: شما را چه شده است‌؟ گفتند: شگفت‌ترين امر است‌. گفتم: آن چيست‌⁉️ گفتند: در محلّ‌ قبر، گروهى ميان ما و قبر مانع شده‌اند و بطرف ما تیر پرتاب مى‌كنند! برخاستم تا حقيقت آن امر را روشن نمايم كه آن را همانگونه كه وصف كردند يافتم و آن حادثه در اولين شب از شبهاى بيض [يعنى سيزدهم ماه] بود. سپس گفتم: شما نيز بسويشان تيراندازى كنيد. اينان تيراندازى كردند و تيرهايمان بسويمان بازگشت. پس هيچ تيرى از آنها جز بر كسى كه آن را پرتاب كرده بود فرود نيامد و او را كُشت! از اين امر هراسان و ترسان شدم و تب‌ولرز مرا فرا گرفت. همان وقت از جانب قبر بازگشتم و خود را آماده ساختم كه متوكل مرا به قتل برساند، زیرا درباره قبر حسين (عليه السّلام) تمام آن‌چه را بمن گفته بود به انجام نرساند. راوی گويد به او گفتم: از آنچه از متوكل برحذرى كفايت شدى، چون متوكل اوايل ديشب كشته شد، و منتصر قاتلان او را در كشتنش يارى نمود. سپس بمن گفت: خبر قتل متوکل را شنيده‌ام ولى به بدنم چيزى رسيده است كه با آن اميدى به زنده ماندن ندارم. راوی گوید: اين امر در اول روز بود و ديزج روز را به شب نرسانده از دنيا رفت.

👈🏻 سپس شیخ طوسی رحمه الله از ابن خُشَیش و او از ابوالمفضل روایت کرده: منتصر شنيد كه پدرش متوکل، به حضرت فاطمه عليها السّلام ناسزا مى‌گويد‼️سپس از شخصی در این باره پرسيد. او گفت: كشتن او واجب است، جز آنكه هركس پدرش را به قتل رساند عمر طولانى نخواهد داشت. منتصر گفت: پروايى ندارم چنان‌چه با كشتن او از خدا فرمانبردارى نمايم و عمرم طولانى نگردد. پس او را به قتل رساند و پس از او هفت ماه بیشتر زندگى نكرد.

📘 أمالی، ط_دارالثقافه، ص ٣٢٧

متن عربی روایت:
https://lib.eshia.ir/27725/1/327

@fazaelvamaaref
Audio
#صوت #حزن #جزع #اشک

🔈 جناب استاد شیخ علی دهقانی

👈🏻 چرا عزاداریم؟!

@ashkvareh
#زیارت

🎙 جناب استاد شیخ علی دهقانی

زیارت #اربعین و آثار آن _ ویژگی‌های زائر امام حسین علیه السّلام _ دعای اهل آسمان برای زوّار امام حسین علیه السّلام:

www.aparat.com/v/TVjWt

www.aparat.com/v/p0keN

www.aparat.com/v/FrHGe

www.aparat.com/v/wp4OW

( پیشنهاد میکنم این مباحث را مشاهده فرمائید )

@ashkvareh
Audio
#زیارت

🎙جناب استاد معاونیان _ عجایب زیارت #اربعین

«ما دو تریلی آب برده بودیم، من خوشحال بودم که صد هزار آب برده‌ایم در حالی که این مقدار سهم یک روزِ یک موکب است، در چهار ساعت تمام شد...»

@ashkvareh
#شاعران‌اهل‌بیت‌عصمت

مرحوم ملا محمد آل نتیف:

«وَ حَبْلٌ بِه كُتِّفَ المُرتَـضى
بِـه كَتَّـفوا زَيـنَـباً و الـرَّبـابْ.»

✍🏻 دستان حضرت زینب و حضرت رباب را با همان طنابی بستند، که دستان علی مرتضی را با آن بسته بودند. (علیهم السّلام)

( آغاز این مصائب، از روز هجوم به منزل وحی بود. )

📓 الفاطميات، ٢ / ١۵٧

@ashkvareh
Arbaein Amad ~ Music-Fa.Com
Salim Moazenzade ~ Music-Fa.Com
#صوت_قدیمی

💢 بر کُشته‌گان نینوا، اربعین آمد

🎙 مرحوم مؤذن زاده

@ashkvareh
#وقایع_بعداز_شهادت

📢 خون گریستن آسمان بر امام حسین علیه السّلام

⚫️ این مطلب از واضحات است. نه تنها منابع شیعی، بلکه منابع مخالفین نیز به طرق مختلف این موضوع را نقل و ثبت کرده‌اند که به چند مورد اشاره می‌شود:

▪️ابواسحاق ثعلبی در تفسیرش ذیل آیه مبارکه «فَما بَکَت عَلیهم السَماء وَ الأرض» چندین روایت از ابن سیرین و سلیم قاضی نقل می‌کند که با شهادت حسین علیه السلام، آسمان بارانِ خون باریده است.

📚 الکشف و البیان، ٨/ ٣۵٣

▪️قرطبی در تفسیرش ذیل آیه مذکور به این مطلب که آسمان در شهادت امام حسین علیه السّلام خون گریست و بارانِ خون مشاهده شد، تصریح کرده است.

📚 تفسیر قرطبی، ١۶ / ١۴١

🔘 همچنین ابن کثیر و سبط ابن جوزی و جوینی و زرندی حنفی و دیگران به این مطلب تصریح کرده اند.

📚 تفسیر ابن کثیر، ۴ / ١۵۴ _ معارج الوصول، ص ۹۹ _ فرائد السمطین، ٢ / ١۶٨

🔘 امام صادق علیه السّلام فرمودند:

هنگامی که حسین علیه السّلام به شهادت رسید، هر چه در بهشت و جهنّم بود و هرآنچه دیده می‌شد و دیده نمی‌شد، برایش گریه کرد.

📚 الکافی، ۴ / ۵٧۵

مرتبط با این مطلب اينجا را مشاهده نمایید.

@ashkvareh
2024/09/30 17:22:42
Back to Top
HTML Embed Code: