Telegram Web Link
شایع‌ترین علائم زیرشاخه امیکرون چیست؟

مجله سلامتی
ویتامین E خطر گسترش بیماری آلزایمر را کاهش می‌دهد !

با پژوهشی که در آمریکا روی 6000 نفر انجام شد دریافت شد آن دسته از افرادی که آلزایمر نداشتند در عادت غذایی خود غذاهای سرشار از ویتامین E گنجانده‌‌اند.
ویتامین ای، رادیکال‌های آزاد را که محتملاً میتوانند به سلول‌های مغز آسیب بزنند، مهار میکند.

مجله سلامتی
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
معاونت آموزشی سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران تقدیم می‌کند: سلامت در پسا کرونا

مجله سلامتی
شیدایی، افسردگی کمترشناخته شده‌ای که با شروع فصل جدید عود می‌کند:

متخصص روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به این که شیدایی یا مانیا حالتی از افسردگی است، گفت: این اختلال همزمان با فصل بهار آغاز می‌شود و با تظاهراتی همانند نشاط ‌زدگی، خلق بالا به صورت شادی، خوش‌بینی افراطی، اشکال در تمرکز و برنامه‌ریزی‌های بلندپروازانه دیده می‌شود.

مجله سلامتی
به طور کلی افسردگی فصلی نوعی اختلال است که در آن فرد در دیگر زمان‌های سال شرایطی عادی دارد ولی در فصلی خاص احساس اضطراب و افسردگی می‌کند.

دکتر شمس با اشاره به این که احتمال بروز افسردگی با شروع فصل پاییز به مراتب بیشتر از بهار است توضیح داد: شیدایی یا مانیا حالتی از افسردگی است، در این مدل از اختلال خلق که همزمان با فصل بهار آغاز می‌شود انرژی فرد بسیار زیاد می‌شود به شکلی که این اختلال با تظاهراتی همانند نشاط ‌زدگی، تحریک‌پذیری، فعالیت بیش از حد، خلق بالا به صورت شادی، خوش‌بینی افراطی، بیقراری حرکتی، اشکال در تمرکز و برنامه‌ریزی‌های بلندپروازانه دیده می‌شود.

مجله سلامتی
هشدار؛ هر ورزشی مناسب شما نیست:
دکتر حسن براتی در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به این که رگ به رگ شدن، پیچ خوردگی، کشیده شدن بیش از حد یا پارگی رباط‌ها از شایع ترین آسیب‌های است که ممکن است حین ورزش کردن ایجاد شود اظهار کرد: اگر چنانچه حرکات ورزشی زیرنظر مربی و فرد متخصص انجام نشود، احتمال ایجاد آسیب‌های ورزشی به مراتب بالاتر خواهد رفت.

معایب ورزش کردن غیر اصولی از مزایای آن به مراتب بیشتر است:
وی با تاکید بر این که ورزش کردن بدون نظر مربی صرفا در حد نرمش‌های سبک و با هدف حفظ آمادگی جسمانی باید انجام شود خاطرنشان کرد: حرکات تخصصی باید زیرنظر مربی آشنا به حرکات فیزیولوژی انجام شود.

مجله سلامتی
محققان به درمان دیابت نوع یک نزدیک شده‌اند.

یک مرد ۶۴ ساله به نام «برایان شلتون»، برای درمان دیابت نوع یک، تحت پیوند سلول‌های بنیادی پانکراس قرار گرفت.
درمان او نسبتا موفقیت آمیز بود زیرا سطح انسولین و قند خون او اکنون بدون نیاز به دارو کنترل می‌شود.
این درمان هنوز کامل نیست. شلتون همچنان مقدار زیادی از داروهای سرکوب‌کننده سیستم ایمنی استفاده می‌کند تا بدنش پیوند را پس نزد. داروهایی که ممکن است عوارض خود را داشته باشند.
برایان احتمالا اولین فردی است که با یک روش درمانی جدید، از دیابت نوع یک بهبود می‌یابد. محققان امیدوارند که پیوند سلول‌های بنیادی به بهبود ۱.۵ میلیون آمریکایی مبتلا به این بیماری کمک کند.

مجله سلامتی
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
هشدار درباره مواد اولیه پفک و آب‌میوه‌های غیرطبیعی در برنامه زنده!
استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:
متأسفانه در کیک، کلوچه، بیسکویت‌ها و شکلات از چربی اشباع‌شده و روغن جامد استفاده می‌شود.

مجله سلامتی
کوآنزیم Q10 از طریق کاهش استرس-اکسیداتیو باعث حفظ سلامت قلب و عروق می‌شود.

بیماری‌های قلبی-عروقی شایع‌ترین عامل مرگ‌ومیر در سراسر جهان به‌شمار می‌روند. دریافت ترکیبات آنتی‌اکسیدانی و اسیدهای چرب مفید در پیشگیری و درمان این بیماری‌ها موثر است.

هرتزکپسول پلاس یوروویتال حاوی کیوتن، اسیدهای چرب امگا-۳ و امگا-۹ به‌همراه و ویتامین E است که باعث حفظ سلامت قلب و عروق می‌شود.

مجله سلامتی
مصرف چه ویتامین‌هایی در ابتلا به سرطان پروستات موثرند؟

همه ما کم و بیش با تغذیه سالم یعنی استفاده بیشتر از میوه‌ها و سبزیجات و مصرف کمتر فست فود‌ها و افزودنی‌های خوراکی آشنا هستیم. ولی بسیاری افراد به خصوص مردان؛ کمتر آن را جدی می‌گیرند و به آن توجه می‌کنند. آن‌ها اغلب در محل کار و به بهانه نداشتن وقت، بسیاری از وعده‌های غذایی خود را به چنین غذا‌هایی اختصاص می‌دهند.

فراموش نکنیم مصرف ویتامین‌ها نیز برای تقویت سیستم ایمنی بدن مناسب است. اما حتما باید تحت نظر پزشک انجام شود. ضمن آنکه دریافت دوز‌های بالای بعضی از آن‌ها می‌تواند تاثیر معکوس داشته باشد؛ همان گونه که مصرف دوز بالای ویتامین E و سلنیوم، خطر ابتلا به سرطان پروستات را افزایش می‌دهد؛ بنابراین مصرف هر دارویی مانند آسپرین که عده‌ای خودسرانه از آن استفاده می‌کنند و همچنین مکمل‌ها و ویتامین‌ها حتما باید تحت نظر پزشک انجام شوند.

مجله سلامتی
نشانه‎های اولیه بیماری آلزایمر

مجله سلامتی
آیا کووید۱۹ منجر به کاهش شنوایی می‌شود؟

مجله سلامتی
کدام نوع ویتامین D در تقویت سیستم ایمنی بدن مؤثرتر است؟

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که ویتامین D۳ می‌تواند در تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر عفونت‌های ویروسی در مقایسه با ویتامین D۲ مؤثرتر باشد.

مجله سلامتی
حمله ترس از اضطراب چیست؟
بین حملات پانیک، ترس از ایجاد و یا بروز حملات دوباره نیز برای فرد مبتلا وجود دارد، گفت: به این حملات، حملات ترس از اضطراب نیز گفته می‌شود.
پانیک با نشانه‌هایی مثل احساس افزایش شدید ضربان قلب، تعریق و لرزش و یا این احساس که بدن به شدت تکان می‌خورد، دچار تنگی نفس و یا احساس نرسیدن هوا یا خفگی شده‌اید و یا درد و ناراحتی قفسه سینه بروز می‌کند.

مجله سلامتی
روان سالم پلی به سوی جامعه سالم: چگونه حملات پانیک را پشت سر بگذاریم:
از جمله مشخصه‌های اختلال وحشت‌زدگی یا پانیک حملات دوره ای و ترس شدیدی است که فراوانی بروز آن‌ها می‌تواند از چند حمله در یک روز یا تعداد انگشت شماری در طول یکسال متفاوت باشد. پانیک معمولا همراه با ترس شدید بروز می‌کند.

مجله سلامتی
اختلال پانیک یا حمله وحشت زدگی با حملات مکررو غیر منتظره، اتفاق می‌افتد، اضافه کرد:
این حملات معمولا همراه با ترس شدید بروز می‌کند. حملات پانیک در هر حالتی ممکن است رخ دهد تاکید کرد: این حملات تابع هیچ قانونی نیست، و ممکن است در حال آرامش، خواب و یا اضطراب به یکباره حملات وحشت زدگی رخ دهد.

مجله سلامتی
Forwarded from گروه دارویی حکیمان (Keyvan Hooshmand)
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Melatonin (3mg)
قرص ملاتونین 💤

محصولی از برند ®Forte (فورت®)

🌙حاوی 3️⃣ میلی‌گرم ملاتونین در هر قرص

🌔رفع بی‌خوابی و کمک به تنظیم خواب
🌓بهبود کیفیت خواب
🌔تنظیم سطح هورمون ملاتونین در بدن
🌘مناسب برای افرادی که به دلایل گوناگون ازجمله استرس، شب‌کاری، افزایش سن و مصرف دخانیات دچار اختلال خواب شده‌اند.

دارای پروانه‌ بهداشتی از وزارت بهداشت و درمان

🏥قابل تهیه در داروخانه‌های معتبر سراسر کشور

📞تلفن مشاوره علمی: ۷۵۹۴۸-۰۲۱

🛒🔍برای کسب اطلاعات بیشتر و خرید محصول اینجا کلیک کنید.

گروه حکیمان
medexpress.ir
@Hakiman_Holding
مشاهده تغییرات مشابه آلزایمر در مغز بیماران کرونا:

مطالعات کوچک نشان داده است افرادی که بر اثر کرونای شدید می‌میرند، ناهنجاری‌های مغزی شبیه به تغییرات مشاهده شده در بیماری آلزایمر دارند، یعنی تجمع پروتئین "تاو" در داخل سلول‌های مغز و مقادیر غیر طبیعی پروتئین "بتا آمیلوئید" که در پلاک‌های آمیلوئید تجمع می‌یابند

اندرو مارکز از دانشگاه کلمبیا که به همراه تیمش در این زمینه مطالعه کرده‌اند، گفت: بیماران مبتلا به کرونای شدید ممکن است در آینده در معرض خطر بالای ابتلا به دمانس (زوال عقل) باشند اما هنوز زود است که در این زمینه نظر قطعی بدهیم و نیاز به مطالعات بیشتر است
دوز تقویتی را تزریق و از ابتلا به ویروس کرونا پیشگیری کنید. اگر به کرونا مبتلا شوید احتمالا نخواهید مرد اما ما هنوز چیزهای زیادی درباره اثرات طولانی‌مدت این بیماری نمی‌دانیم.

مجله سلامتی
2024/11/18 14:41:35
Back to Top
HTML Embed Code: