Telegram Web Link
@PublicExit
اگر تو می‌توانی بگویی که من با بدنم چه كار كنم، من هم می‌توانم به تو بگویم که با قرآن‌ت چه كار کنی؟
@PublicExit
مردم ایران از گشنگی در حال هلاک‌شدن هستند، آنگاه پول این ملّت سیه‌روز علاوه بر جنگ‌افروزی حکومت، هزینه تل زینب و قبر کلثوم و رقیه و ... می‌شود.

منبع خبری: شیعه نیوز
https://goo.gl/iF6R1k
@PublicExit
برای مؤمن، حقیقت توهین است.
@PublicExit
#فرانک_سیناترا| یک کار مثبت که به نام مذهب انجام شده به من نشان بده، من صد کار منفی که به نام مذهب انجام شده نشان‌ت می‌دهم.
@PublicExit
#کنفسیوس| "آنچه برای خود نمی‌پسندی برای دیگران هم مپسند."

برگرفته از کتاب "منتخبات" این فیلسوف چینی ۴۷۹ ــ ۵۵۱ سال قبل از میلاد
@PublicExit
"تنها چیز ضروری برای به پیروزی رسیدن شر، عدم تلاش انسان‌های نیک می‌باشد."

#ادموند_برک| سیاست‌مدار و نظریه‌پرداز فلسفه سیاسی ایرلندی
هیلل نویر، مدیر اجرایی سازمان دیده‌بان سازمان ملل متحد، ۱۵ جولای ۲۰۱۴

"اگر فریادتان در سال گذشته هنگامی که هزاران نفر از معترضان توسط ترکیه، مصر و لیبی کشته و زخمی شدند در نیامد، یا زمانی که قربانیان بیش از پیش توسط ایران به دار آویخته شدند، زنان و کودکان در افغانستان بمباران شدند، مردم در سودان جنوبی قتل عام شدند، ۱۸۰۰ فلسطینی در سوریه توسط بشار اسد از گرسنگی مردند و قتل عام شدند، صدها نفر در پاکستان در حملات تروریستی جهادی کشته شدند، ۱۰،۰۰۰ عراقی‌ها توسط تروریست‌ها کشته شدند، روستائیان در نیجریه سلاخی شدند، در همه این لحظه‌ها سکوت کردی و فقط برای غزه فریادت بر می‌خیزد! نشان می‌دهد که شما طرفدار حقوق بشر نیستی، بلکه فقط یک ضد اسرائیل هستی."
@PublicExit
@PublicExit
کتاب مقدس! (رابرت جی اينگرسول)

زمانی که ما تصديق کنيم که يک کتاب آنچنان آسمانی و مقدس است که از ترديد و انتقاد معاف شده، افکار و اندیشه ما، دقيقاً از همان لحظه، به بردگی و اسارت کشانده می‌شود. اينکه خدا ارتباط خود را با موجوداتی هوشيار و انديشه‌ور برقرار ساخته ولی درست هنگامی که همان هوشمندان به جرم بهره‌جويی از عقل و درايت خود، کمر همت به درک و فهم آن ارتباط می‌بندند، محکوم به عذاب ابدی و دوزخ بشوند، جز پنداربافی و تصوری مضحک و بی‌اساس نيست.

اگر ما باوری راسخ داريم که می‌توانيم از خرد و نيروی حقيقت‌جويی خود استفاده کنيم، در همين رابطه مسلماً حق داريم که کردار خود را هم با آن انديشه منطبق کنيم و هيچ خدايی هم حق ندارد که ما را به آن دليل تعزير و تنبيه نمايد.

دکترينی که معتقد است شادمانی و رستگاری در آينده بستگی به ايمان و کيش و مذهب دارد مخوف و هولناک است. اين زشت‌ترين و پوچ‌ترين پنداربافی‌هاست. اينکه ايمان و مذهب، پاداش‌هايی ابدی بهمراه خواهند داشت، در حالی که خردگرايی، ديدگاه‌های عينی و تجربيات انسانی شايسته عذاب و عقوبت‌های ابدی خواهند بود، توهمی آنچنان بيهوده و عبث است که لياقت خرده‌گيری را هم ندارد. تنها معجونی اندوهناک از جهل و جنون بنام "کيش و ايمان" می‌تواند مدافع و سنگر چنين پنداری باشد.

اين کتاب‌های "مقدس" را همانند کتاب‌های ديگر بخوانيد. فکر و خرد خود را بکار بياندازيد همانگونه که هنگام خواندن کتاب‌های ديگر بکار میاندازيد. عينک‌های تکريم و تعبد را از چشمان خود برداريد. اشباح خيالی ترس را از قلب‌های خود بزدائيد. ردای خرافه را از بلندای افکار خود به کناری بزنيد و بعد انجيل و قرآن "مقدس" را بخوانيد. متعجب خواهيد شد که چگونه، حتی برای يک لحظه، تصور می‌کرديد که موجودی فرزانه و با خرد، بخشنده و مهربان، نويسنده و نگارنده و مبلغ جهل و قساوت نهفته در آنها بوده است!

عده‌ای برای فرو نشانی خشم خدايان، بخود مأموريت داده‌اند، تا مردم را به وظایف خود در برابر اين نيروهای پنهان آشنا کنند. پيدايش دکانداران کيش‌ها، از همين‌جاست. عاملينی که تظاهر می‌کنند که حد فاصلی بين خشم خدايان و بی‌پناهی مردمان هستند. اين سوداگران دين، خود را وکلای انسان‌ها در پيشدادگاه بهشتی وانمود می‌کنند.

اينان پرچم نامریی آتش‌بس جنگی، اعتراض و درخواست‌ها را حمل می‌کنند. اينان با دستورالعمل‌هایی باز گشته‌اند که به اقتدار و قدرت تکيه بزنند. مردمان در برابر خادم خود به زانو میافتند و اين دين‌فروشان از هيبتی که دل‌های مردم از بابت اعتبار و نفوذشان در خدايان ايجاد شده، سوء استفاده نموده، همنوعان خود را به چاپلوسانی دغل‌کار و برده‌هايی بی‌اختيار مبدل کردند.
@PublicExit
@PublicExit
اگر هیچ عدالتی برای مردم وجود ندارد،
پس بگذار که هیچ آرامشی هم برای حکومت‌ها وجود نداشته باشد.

#امیلیانو_زاپاتا| رهبر برجسته انقلاب مکزیک علیه حکومت دیکتاتوری پورفیریو دیاس
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
@PublicExit
مستند "مهاجرت افغان‌ها تا غلام‌های زر خرید ایرانی"

حکومت ایران در مسیر توسعه‌طلبیِ منطقه‌ای از هزاران افغان به عنوان نیروی جنگی استفاده میکند.
@PublicExit
نسل‌کشی امری پسندیده در قرآن

هیتلر مادر مرده فقط خواست نسل یهودیان را منقرض کند، این همه فیلم ساختند و کتاب نوشتند تا او را محکوم بسازند، اکثراً هم با نفرت از او یاد می‌کنند، حالا برای رفع اتهام از مرحوم هیتلر نگاهی به آموزه‌های قرآنی می‌اندازیم!

داستان نوح را که می‌خوانیم می‌بینیم طبق قرآن در آن زمان الله کل نسل بشر به جز چندتا عزیز دُر دانه‌‌اش را که به آن‌ها سهام عدالت کشتی تعلق گرفت، از بین می‌بَرد! تفاوتی برای زن و بچه و نوزاد هم قائل نشد، البته نمی‌توان خرده گرفت! بالاخره پروژه عظیمی بود و به همین دلیل نباید در جزئیات غرق شد و زن‌ها و بچه‌ها را جدا کرد، از قدیم هم گفتند که تر و خشک با هم می‌سوزند! اینطور شد که بزرگ‌ترین نسل‌کشی تاریخ رُخ داد.

دلیل الله برای اینکار چه بوده است؟ خُب واضح است! آن زمان هنوز الله با دموکراسی و آزادی اندیشه ناآشنا بود! تاریخ‌نگاران می‌گویند که آن زمان فقط دیکتاتوری مُد بود! الله هم هی به مردم می‌گفت برای من دولا راست بشوید، آن‌ها هم که گوش‌شان بدهکار نبود، طفلی الله بیچاره هم که از این قضیه دیگر حوصله‌اش سر می‌رود، به جای اینکه یک پیامبر دیگر بفرستد و این گمراهان را به شیوه انسان‌دوستانه هدایت کند، مجبور شد کل نسل‌شان را بزند از ریشه قلم کند و یک اصلاح نژادی انجام بدهد تا نسل بعد دیگر با دولا راست‌شدن مشکلی نداشته باشند.

ما هم بودیم احتمالاً همین کار را می‌کردیم. بالاخره صبر هم حدی دارد، یک بار بگوئیم خم‌شو، دو بار بگوئیم خم‌شو، ده بار بگوئیم! وقتی حرف حالی‌شان نشود دیگر هیچ چاره‌ای نمی‌ماند جز نسل‌کشی! اصولاً همیشه پاک‌کردن صورت مسئله خیلی راحت‌تر از حل‌کردن آن است، می‌گویی نه؟ امتحان کن.

قوم لوط و عاد ثمود هم به همین ترتیب چموش‌بازی در آوردند، الله هم تنها گزینه سریع و دم دستی برای هدایت را به کار می‌بَرد و نسل‌شان را منقرض می‌کند، البته همان‌طور که می‌دانید الله مهربان‌ترینِ مهربان‌هاست و این کار را از روی محبت‌ش انجام داد! هم روش سریعی بود و مؤثر واقع شد و هم الله خسته نشد، پیامبر هم لازم نداشت و از طرفی وقت ارزشمند کفار نیز با نصیحت‌کردن گرفته نشد. هرکس که می‌گوید این عمل غیرانسانی است، حتماً اگر نکات مثبت این قضیه را در نظر بگیرد، می‌فهمد که این روش‌ عین عدل الهی است. اصلاً غلط کرده‌اید که غیر از این فکر کنید.


به سبک انشاءهای دوران مدرسه بد نیست در پایان یک نتیجه‌گیری هم داشته باشیم:

اول اینکه هیتلر بیچاره برخلاف ادعاهای بدخواهان یک بی‌خدا نبود، بلکه یک مذهبی و باخدای واقعی بود که الله را الگوی خود قرار داد اما به دلیل کمبود امکانات موفق نشد مسئولیت سنگین الهی خودش را کامل به انجام برساند و گمراهان یهود را منقرض کند! نتیجه دیگر اینکه نسل‌کشی خوب است البته به شرطی که انجام دهنده آن الله باشد! در ضمن دموکراسی و آزادی بیان و اندیشه، همه افکار کفرآمیزی هستند که باید مسلمانان هوشیار این اندیشه‌های کفرآمیز را هرچه سریع‌تر از ذهن خود پاک کنند! نکته اخلاقی دیگر اینکه بهترین راه و سریع‌ترین راه امر به معروف و نهی از منکر کشتن طرف و خانواده‌ اوست! الکی خودتان را با نصیحت خسته نکنید.
@PublicExit
@PublicExit
خدایان اصلاً مردم را نمی‌کشند. افراد مبتلا به خدایان مردم را می‌کشند.
💥سادات ایران| سیّد یعنی چه؟
(بخش نخست ۱/۴)

نویسنده: ویلم فلور ایرانشناس معروف هلندی| عباس جوادی

گفتار زیر نخستین بخش از رساله ۴ قسمتی به قلم ویلم فلور درباره نقش اجتماعی و سیاسی سیّد‌ها در ایران دوره قاجار است که طبق منابع اروپایی در سال ۲۰۱۶ در مجله مطالعات ایرانی با این مشخصات منتشر شده است:
Willem Floor: Seyyeds in Qajar Iran According to European Sources; in: Studia Iranica, 45/2, 2016

💫برای مطالعه کامل این مقاله instant view را در پایین پست لمس کنید.

@PublicExit
https://goo.gl/ZYRD8f
@PublicExit
#جیمز_رندی| کسانی که بدون دلیل باور کرده‌اند را نمی‌توان با دلیل قانع کرد.
@PublicExit
لمپنیسم مذهبی (بخش نخست ۱/۲)

لمپن‌ها عناصری از افراد اجتماعی هستند که روی هم رفته در تولید اجتماعی شرکت ندارند، در نتیجه در تولید اجتماعی استثمار نمی‌شوند و از طریق طفیلی‌گری زندگی می‌کنند. مانند: گدایان، دزدان، فواحش و ...

لمپن‌ها متناسب با زندگی اقتصادی و شرایط اجتماعی و روحی خود گرایش‌هایی به سمت مذهب و خرافات و ماوراء پیدا می‌کنند اگر چه لمپن‌ها در سنین کودکی و در موقعیت طبقاتی قبلی با افکار و اعتقادات مذهبی و در محیط مذهبی پرورش یافته‌اند ولی کار موقّت و زندگی بسیار سخت و شاق، آن‌هم با در بدری و آوارگی و فقر، آن‌ها را بیش از بیش به طرف مذهب سوق می‌دهد.

لمپن برای فراموش‌کردن تلخی‌های زندگی و کسب آرامش و تسلّی خاطر از وسائل مختلف استفاده می‌کند که یکی از آن‌ها مذهب است.

لمپن، نصيب، قسمت، شانس و سرنوشت را قبول دارد و این نوع اعتقادات را از طریق مذهب و تصوف بدست می‌آورد و برای توجیه و تبیین اختلافات طبقاتی و تفاوت‌های زندگی خود و دیگران به مذهب متوسل می‌شود.

لمپن مذهب را به عنوان يک جریان اعتقادی و برای مواقع ضروری قبول دارد.

اصولاً او نه به مذهب عمل می‌کند و نه زندگی‌‌اش را با دستورات و منظورهای مذهبی وفق می‌دهد ولی هم مذهبی‌ها از او راضی‌ند و هم او رابطه صمیمی و نزديک و خوبی با آن‌ها و روحانیون دارد.

لمپن‌ها به علت تزلزل و بی‌سرانجامی فوق‌العاده وضع اقتصادی‌شان، اغلب اعتقادات مذهبی‌شان با کفر و بدگویی و دشنام به خدا و دین و مقدّسات مذهبی توأم است.

حوادث تلخ و ناگواری در زندگی لمپن پیش می‌آید که او را نسبت به همه‌چیز و همه‌کس بدبین و زده و خشمگین می‌نماید. هر اندازه بین این حوادث ناگوار و مذهب ارتباط نزدیکتری باشد عصبانیّت و عکس‌العمل و بدگویی لمپن شدیدتر است.

نامردی‌ها و تجاوزانی را که لمپن‌ها در ارتباط با خشکه مقدّس‌ها و جانماز آبکش‌ها متحمل می‌شوند و صدمات و ناراحتی‌هایی را كه به نام مذهب و خدا از حوادث و اتّفاقات می‌بینند آن‌ها را عملاً از مذهب دور کرده و با کفر و دشنام بیشتری از دین یاد می‌کنند. لمپن به وسیله مذهب اختلافات طبقاتی و زندگی پر از فقر و مسکنت خود را توجیه و تفسیر کرده و از این طریق با ارضاء‌کردن خود موجبات خشنودی و تسلّی خاطر خویش را فراهم می‌نماید.

لمپن مراسم مذهبی را به طور موقّت در زمان‌های معیّن از سال برگزار می‌کند و مسلماً او چند ماه از سال را به طور موقّت پیرو دین است و آداب و رسوم مذهبی را در حد امکان و برحسب اعتقادات‌ش انجام می‌دهد| ادامه دارد...
@PublicExit
@PublicExit
قرآن الهام‌بخش برای عدم تحمل، قتل و ترور است!
@PublicExit
لمپنیسم مذهبی (بخش دوم و پایانی ۲/۲)

لمپن می‌گوید که در ماه محرم و صفر و رمضان باید همه کارها را کنار گذاشت و برای جبران و تلافی آن نه ماه تا حدِّ ممکن در این سه ماه به مذهب پرداخت. لمپن می‌گوید که برای این سه ماه باید عرق‌خوری و روسپی‌بازی و کودک‌نوازی و قماربازی و حتی دزدی و کارهای دیگر را از هر نوع که باشد کنار گذاشت و از اذیّت و آزار مردم اجتناب کرد. البته این نوع اعتقادات عملاً از حدود حرف تجاوز نمی‌کند و طرح این‌گونه مطالب و گفتگوها در درجه اول برای تظاهر به دین‌داری و در عین حال جلب نظر و فریب دیگران است. آنان ضمن آنکه درین سه ماه بخصوص در دهه اول ماه محرم و نیمه دوم ماه رمضان در فرصت‌هایی که بدست می‌آورند در مجالس و مراسم مذهبی شرکت می‌کنند در عین حال حتی در عزیزترین شب‌های مذهبی نیز از قمار‌بازی، کودک‌نوازی، دزدی، عرق‌خوری و فاحشگی دست بر نمی‌دارند.

مذهب و هيئت و عزاداری برای بعضی از لمپن‌ها، هم فال است و هم تماشا. لمپن‌ها با همه مفاسدی که دارند و اعمال خلاف شرعی که انجام می‌دهند مورد تأیید و احترام قرار می‌گیرند.

از طرفی لمپن‌ها، با شرکت و كمک در برگزاری مراسم مذهبی اعتماد و احترام توده مذهبی را در قبال آن‌همه رذالت‌ها و پستی‌ها و مفاسد جلب می‌کنند و بدین صورت با تجارب خصوصی خود خوب می‌دانند که چگونه و چطور می‌توان احترام و تأیید توده مذهبی را به دست آورد.

در هر شهر از مجموع هیئت‌ها و دسته‌ها فقط چند دسته بزرگ هست که سابقه چند ده ساله دارند که شهرت و معروفیّت عمومی پیدا کرده‌اند. دسته‌های موفّق بین توده مذهبی برای لمپن‌هایی که اداره آن را دارند کسب شهرت و اهمیّت می‌نماید و در روزهای گرم عزاداری محرم و رمضان همه‌جا بین افراد مذهبی صحبت از حماسه چگونگی موفقیّت گردانندگان دسته موفّق است.

موفقیّت‌هایی که از این نوع مراسمات بدست می‌آید موجب جلب نظر مقامات دولتی و عناصر پول‌دار و بازاری و پیشه‌وران می‌شود. در نتیجه گردانندگان هیئت که اکثراً لمپن‌ها هستند می‌توانند از مجموعه این مزایا و امتیازات استفاده کنند.

لمپن به دو منظور اساسی در مراسم و جریانات مذهبی شرکت می‌کنند:

١. اغلب مجالس عزاداری و هیئت‌ها زیر رهبری لمپن شاخص و با همکاری و همدستی دیگر دور و بری‌های او تشکیل و اداره می‌شود. این نوع کوشش‌ها او و دوستان‌ش را در نظر توده مذهبی شاخص می‌کند و ضمن جلب احترام و اعتماد مسلمین و مسلمان اینجا تنها جایی است که لمپن خودش را از دیگران ممتاز کرده و تفوق خود را بر دیگران نشان می‌دهد و چون جای نجیبانه‌ای برای عرضه خود ندارد نمی‌تواند از این نوع حوادث برای عرضه شخصیّت منکوب‌شده خویش استفاده نکند. این عمل برای لمپنی که در طول زندگی و در همه شرایط مورد تحقیر و اهانت است، اهمیّت فوق‌العاده‌ای دارد. اکثریّت جماعت مذهبی را توده خُرده بورژوازی تشکیل می‌دهند، لمپن از اینکه خرده بورژوازی را در این نوع مواقع این طرف و آن طرف می‌کشد و رهبری و فرماندهی دارد به طرز انتقام‌جویانه‌ای احساس غرور و تفوق می‌کند.

۲. با تشکیل و بسط این نوع مجالس، ضمن رونق و حراست مذهب بر درآمد، سخنوران می‌افزایند. رضامندی سخنوران موجب عفو و بخشش آن‌ها است و به همین وسیله به مراکز روحانی نزدیک می‌شوند و با تجلیل و احترام و حمایت از آن‌ها و حامیان‌شان متقابلاً در مواقع بحرانی پشتیبانی آن را نسبت به خود جلب می‌کنند.
@PublicExit
2024/10/03 06:32:09
Back to Top
HTML Embed Code: