Telegram Web Link
🔺فرهنگ، علوم انسانی و پیشرفت

🔸فرهنگ حاکم بر جوامع علمی ما نه شرقی است نه غربی و نه اسلامی.غربی نیست برای اینکه بعضی جهات غرب که منجر به ترقی و توسعه شده را نداریم، شرقی هم نیست برای اینکه ژاپن و چین هم بالاخرة خودشان را نجات دادند؛ اسلامی هم نیست چون از ذات تفکر اسلامی دور شده‌ایم

🔹این یک واقعیت است که ما با عینک فرهنگی به امور نگاه نمی‌کنیم این در حالی است که در اسلام همه امور مادی، وسیله است برای رسیدن به اخلاق معنوی.متاسفانه در مراکز آموزشی ما فرهنگ یک بُعد فراموش شده است

🔸ریشه فرهنگ در علوم انسانی است،ولی برای ما شأنی ندارد و غالب مشاغل حکومتی و مراکز تصمیم‌گیری هم دست فارغ‌التحصیلان علوم مهندسی و پزشکی است.علوم انسانی نقش اساسی در حل معضلات جامعه دارد ولی این در جامعه ما درک نشده.علوم انسانی هویت سازند زیرا فرهنگ را می‌سازند و هویت هر جامعه نتیجه فرهنگ آن است
🔹برآوردن نیازهای انسانی مستلزم آشنایی عالمان با علوم انسانی است تا یک بینش کل‌نگر پیدا کنند.فرهنگ ما خیلی از فرهنگ اسلامی دور شده است و این یک امر خطرناکی است که به هویت ملی ما لطمه زده است.متاسفانه الان همه نگاه‌ها معطوف به غرب است

📝 متن کامل 👉
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
آیا به بهانه دشواری سوالات بنیادی میتوان آنها را کنار گذاشت؟

🎥دکتر #مهدی_گلشنی

#فلسفه_علم
#کلیپ_تصویری
@physics25
@prof_golshani
دکتر مهدی گلشنی
📚 #معرفی_کتاب: عقل و دین نویسنده: استاد علی ربانی گلپایگانی 📄 تعداد صفحات: ۴۳۲ صفحه رابطه عقل و دین بر تعامل سازنده استوار است؛ شناخت باورهای اساسی دین، استنباط احکام شرعی، فهم مفاهیم وحیانی و دفاع از اصول و فروع دین، کارکردهای مهم عقل در دین شناسی است.…
📚 #معرفی_کتاب درآمدی به تاریخ فلسفه اسلامی

دکتر نصرالله حکمت(استاد دانشگاه شهید بهشتی)

✂️بخشی از کتاب:
🔹تاریخ فلسفه اسلامی موجود ، روایتی جعلی و قلابی اما شکیل - و شاید برای عده‌ای پذیرفتنی - از جریان فلسفه و تفکر اسلامی است .
🔸این روایت که براساس آن ، پارادایمی مسلط پدید آمده ، مولود مطالعات و پژوهش‌های مستشرقان در این یکی دو قرن اخیر است .
🔹بندهٔ حقیر ، الحال پس از سال‌ها مطالعه و تحقیق و تدریس به این نتیجه رسیده‌ایم که این روایت ، گرچه در پاره‌ای از اجزایش با آراء و اقوال فیلسوفان مسلمان ، انطباق دارد اما در کل خود هیچ گونه انطباقی با حقیقت و روح #فلسفه_اسلامی ندارد و یک روایت کاملاً مجعول است .

📚از کتاب درآمدی به تاریخ #فلسفه اسلامی ، ص۱۳

🗃ناشر: انتشارات الهام 👉

کانال دوستداران استاد مهدی گلشنی🔻
🔴 @prof_golshani
Forwarded from طبیعیات
📌 جهت اطلاع

کتاب دکتر وفا با عنوان «Puzzles to Unravel the Universe» اخیرا توسط نشر نو به عنوان «معماهایی برای رازگشایی عالم» منتشر شده است.


نکته مهمی که وجود دارد این است که: تمام فصول کتاب ترجمه شده است، به استثنای یک فصل: فصل علم و دین!

سالهاست که عده ای با جریانی که راه انداخته اند، میخواهند اینگونه القا کنند که "همه دانشمندان، دین را کناری گذاشته اند. دین چرندیات است (و قالوا اساطیر الاولین). دین ضد علم است."

واقعا چرا تمام کتابهای ضد دین، که با بیان شبه علمی، سعی در تمسخر دین و ابطال آن دارند، فورا ترجمه میشوند؟

چرا جوابهایی که دانشمندان به کتابهای الحادی داده اند، ترجمه نمیشود؟

به عنوان مثال، کتابی که به انجیل خداناباوران معروف است، ترجمه و به راحتی با تخفیف در دسترس است؟ اما جوابهایی که دانشمندان در جواب به آن نوشته اند، هیچ ترجمه نمیشود؟

چرا حتی در ترجمه یک کتاب، وقتی یک فصل راجع به علم و دین است، آن فصل سانسور میشود و ترجمه نمیشود؟
??حکمت متعاليه و انقلاب اسلامي نشست بيست و سوم احياي متافيزيک و…
جناب آقاي دکتر مهدي گلشني استاد ممتاز دانشگاه صنعتي شريف
💥نشست احیای متافیزیک و فلسفه در محیط های علمی

🎤ارائه دهنده: پروفسور #مهدی_گلشنی

👤دبیرعلمی: دکتر سید جواد میر خلیلی

🏢پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی

کانال دوستداران استاد مهدی گلشنی🔻
🔴 @prof_golshani
Forwarded from منتهی
🎯 یادداشت | #سانسور | حذف فصلی از کتاب برندۀ جایزۀ مصطفی(ص) در رابطه با علم و دین

🔸دکتر کامران وفا (استاد فیزیک دانشگاه هاروارد) کتابی را در سال ۲۰۲۰ با عنوان «Puzzles to Unravel the Universe»
منتشر کردند. این کتاب توسط دکتر ارفعی (استاد فیزیک دانشگاه صنعتی شریف) با عنوان «معماهایی برای رازگشایی از عالم» به زبان فارسی ترجمه شد و اخیرا توسط نشر_نو چاپ و روانه بازار ایران شد.

🔸مسأله عجیب در ترجمه این کتاب رخ داد تا مورد توجه و بحث در جامعه دانشگاهی ما قرار گیرد. متأسفانه فصل ۱۰ این کتاب که در مورد علم و دین می باشد در ترجمۀ فارسی حذف شده است!!
هنوز دلایل حذف این بخش از کتاب به طور واضح مشخص نیست. لازم است مترجم محترم یا ناشر بابت حذف چنین فصل مهمی توضیحات خود را ارائه دهند.

🔸دکتر وفا به طور مشترک با دکتر زاهد حسن برندۀ جایزه مصطفی(ص) برای سال ۲۰۲۱ شد. جایزۀ مصطفی(ص) نشان عالی علم و فناوری جهان اسلام که هر دوسال یکبار به دانشمندان نوآور مسلمان اعطا می شود.

🔸متن کامل در این باره را از اینجا مطالعه کنید.

#علم | #دین |#فلسفه| #فیزیک |#دکتر_وفا | 📚 معماهایی برای رازگشایی از عالم

🔹منتهی

@MONTAHACOGNITION
دکتر مهدی گلشنی
🎯 یادداشت | #سانسور | حذف فصلی از کتاب برندۀ جایزۀ مصطفی(ص) در رابطه با علم و دین 🔸دکتر کامران وفا (استاد فیزیک دانشگاه هاروارد) کتابی را در سال ۲۰۲۰ با عنوان «Puzzles to Unravel the Universe» منتشر کردند. این کتاب توسط دکتر ارفعی (استاد فیزیک دانشگاه صنعتی…
👈 برخی نکاتی از فصل ترجمه نشده و سانسور شده علم و دین کتاب دکتر وفا (این نکات توسط دکتر خطیری ترجمه شده است):

♦️ الهام برای علم از منبع دین


"Scientists often ask questions that are shaped by religious views. Even if one is interested in pure science, and perhaps for the sake of science , we should not try to eliminate religion outright –and prevent it from entering the conversation– as it may serve as a source of inspiration."


«دانشمندان اغلب سوالاتی را مطرح می کنند که بر اساس دیدگاه های دینی شکل گرفته اند. حتی اگر کسی به علم محض علاقه دارد، و شاید بخاطر علم، ما نباید سعی کنیم دین را کاملاً حذف کنیم -و از ورود آن به گفتگو جلوگیری کنیم- زیرا ممکن است منبع الهام باشد.»
 

♦️ علم٬ اسلام و قرآن


Another example of the beneficial role of religion concerns the rise of science during the height of the Islamic civilization about a thousand years ago, which has been attributed to the fact that many of the scientists at the time were inspired by the teachings of Islam and the Quran.

 

یک مثال دیگر از نقش مفید دین مربوط به ظهور علم در اوج #تمدن_اسلامی در حدود هزار سال پیش است٬ که نشان از این حقیقت دارد که بسیاری از دانشمندان آن دوره تحت تأثیرات آموزه های اسلام و قرآن بوده اند.

 

♦️  علم و اثر پذیری از فلسفه و فرهنگ


A closely related topic is the role of philosophy in science. Today, the pragmatism of American culture has influenced science greatly. Nowadays, scientists rarely talk about philosophy, and in fact many of them tend to look down on philosophy. This is probably rooted in American pragmatism. If you look back at the deliberations over quantum mechanics by Einstein, Heisenberg and other early practitioners, much of the discussion was philosophical in nature. This is rarely the case today among leading physicists. However, if you look deeply, you see that most scientists are influenced by philosophical principles, whether they admit it or not. Many scientists are perhaps unknowingly amateur philosophers! Philosophical principles can (and do) replace religious views for some scientists.

 

موضوعی که بشدت مرتبط است، نقش فلسفه در علم است. امروزه فرهنگ عمل‌گرای آمریکایی تاثیر فراوانی بر علم گذاشته است. امروزه دانشمندان به ندرت در مورد فلسفه صحبت می کنند و در واقع بسیاری از آنها تمایل دارند که فلسفه را تحقیر کنند. این احتمالاً ریشه در پراگماتیسم آمریکایی دارد. اگر به بحث های مربوط به مکانیک کوانتومی توسط اینشتین، هایزنبرگ و سایرین نگاهی بیندازید، بیشتر بحث‌ها ماهیت فلسفی داشت. امروزه در میان فیزیکدانان برجسته به ندرت چنین است. با این حال، اگر به طور عمیق بنگرید، می بینید که اکثر دانشمندان چه بپذیرند و چه نپذیرند، تحت تأثیر اصول فلسفی هستند. شاید بسیاری از دانشمندان به شکل نادانسته ای فیلسوفانی آماتور باشند! اصول فلسفی می تواند جایگزین دیدگاه های دینی برای برخی از دانشمندان شود.

🌐 منبع:
https://montaha.blog.ir/1400/08/01/vafa-book-science-religion

❇️کانال دوستداران استاد مهدی گلشنی🔻
🔴 @prof_golshani
@physics25
دکتر مهدی گلشنی
📚 #معرفی_کتاب: عقل و دین نویسنده: استاد علی ربانی گلپایگانی 📄 تعداد صفحات: ۴۳۲ صفحه رابطه عقل و دین بر تعامل سازنده استوار است؛ شناخت باورهای اساسی دین، استنباط احکام شرعی، فهم مفاهیم وحیانی و دفاع از اصول و فروع دین، کارکردهای مهم عقل در دین شناسی است.…
📚 #معرفی_کتاب معنا و معیار علم دینی در گستره علوم تجربی

استاد علی ربانی گلپایگانی

بحث از رابطه دانش بشری با دین از دغدغه های مشترک و دیرینه عالمان متدین و دین داران عالم بوده است. به تناسب نوع دانش بشری که در هر عصر مورد توجه بوده، یا به دلیل تخصص عالمانی که به این مبحث توجه کرده اند، این مسأله در هر برهه ای از زمان شکل خاصی به خود گرفته و تحت عنوانی خاص، مانند «رابطه عقل و دین» یا «فلسفه و دین» یا «علم و دین» مطرح شده است.
وجه مشترک این مباحث گوناگون این است که همه می خواهند بدانند میان دانشی که منشأ آسمانی و الهی دارد و از راه وحی و الهام به دست بشر می رسد با دانش هایی که ریشه در فهم عادی بشر دارند و از مجاری ادراکی عمومی (عقل و تجربه حسی) به دست می آیند چه نسبتی وجود دارد؟ این مسأله هنگامی جدی تر می شود و به صورت یک معضل رخ می نماید که میان معرفت دینی با معرفت بشری بر سر یک مسأله اختلاف نظر بروز کند.... .

🗃 ناشر: انتشارات رائد

چاپ: اول ۱۳۹۷

📄تعداد صفحات: ۵۱۴ صفحه

🛍مشاهده فهرست کامل کتاب و خرید کتاب👉

#علم_و_دین
#علم_دینی

کانال دوستداران استاد مهدی گلشنی👇
🔴 @prof_golshani
پیام تسليت دانشمند ارجمند جناب آقای دکتر مهدی گلشنی خطاب به آیت الله فیاضی

باسمه تعالی
محضر مبارک حضرت آیت‌الله فیاضی دامت افاضاته

با عرض سلام،درگذشت همسر بزرگوار آن حضرت را به حضرتعالی و اهل بیت آن استاد عالیمقام تسلیت می گویم و از خداوند متعال برای حضرتعالی سلامت و مزید توفیقات ربانی و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت دارم.
ارادتمند و ملتمس دعا

دکتر مهدی گلشنی
۱۱ آبان ۱۴۰۰

@hekmateislami
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
✂️ #سانسور در جریان ترجمه‌ی کتب علمی! / به "جریان ترجمه" مشکوکم!

🎥دکتر #مهدی_گلشنی از تعصب‌های جاهلانه‌ی بعضی از دانشگاهیان و اهالی علم در ایران میگوید که کتاب های علمی را یکسویه ترجمه میکنند و اجازه نمیدهند صداهای مخالف الحاد به جامعه‌ی ایران برسد!...

متن کامل نشست انرژی در فیزیک و فلسفه 👉

#فلسفه_علم
#کلیپ_تصویری

کانال دوستداران استاد مهدی گلشنی👇
🔴 @prof_golshani
📚 #کتاب «تحلیلی از دیدگاه‌های فلسفی فیزیکدانان معاصر» استاد #مهدی_گلشنی را از طاقچه مطالعه کنید👇

https://taaghche.com/book/9022

💰قیمت ۱۰،۸۰۰ تومان

کانال دوستداران استاد مهدی گلشنی🔻
🔴 @prof_golshani
دکتر مهدی گلشنی
📚 #کتاب «تحلیلی از دیدگاه‌های فلسفی فیزیکدانان معاصر» استاد #مهدی_گلشنی را از طاقچه مطالعه کنید👇 https://taaghche.com/book/9022 💰قیمت ۱۰،۸۰۰ تومان کانال دوستداران استاد مهدی گلشنی🔻 🔴 @prof_golshani
📚 #کتاب «تحلیلی از دیدگاه‌های فلسفی فیزیکدانان معاصر» استاد #مهدی_گلشنی را در "کتابخوان همراه نور" با قیمت ارزانتر مطالعه کنید👇

http://hamrahnoor.ir/book/96608

💰قیمت ۸.۵۰۰

کانال دوستداران استاد مهدی گلشنی🔻
🔴 @prof_golshani
🔰دو تجلیل در جشنواره‌های پایان‌نامه و کتاب سال دانشجویی

🔻دبیرخانه جشنواره‌های ملی پایان‌نامه و کتاب سال دانشجویی اعلام کرد، در مراسم اختتامیه این دو جشنواره از دکتر نوش‌آفرین انصاری و دکتر مهدی گلشنی تجلیل می‌شود.

🔗 I لینک خبر I
🆔 @iqnanews
🔸«آیت عقل و دین»؛ ویژه نامه چهلمین روز درگذشت علامه حسن زاده آملی(ره) به عنوان ضمیمهِ ماهنامه فرهنگی و هنری «آرمان هنر» همراه با مطالبی متنوع درباره این دانشمندِ فقید در 148 صفحه منتشر شد.

🔻🔻دراین ویژه نامه، آثار و گفتارهایی از آیت الله العظمی جوادی آملی، مهدی گلشنی، سید سلمان صفوی، منوچهر صدوقی سها، غلامرضا اعوانی، عبدالکریم پارسا، سید یحیی یثربی، سید حسن امین، قادر فاضلی، محمدرضا زائری، کریم فیضی تبریزی، محمد حسین اکبری ساوجی،مجید فرخ زادی ، حسن سیدی ساروی، محسن آزموده، رضا اسماعیلی و آریا یونسی منتشر شده است.

🔻این ویژه نامه در 148 صفحه وزیری و با قیمت 35 هزار تومان منتشر شده است و علاقه مندان می توانند آن را از کیوسک های فروش مطبوعات در خیابان انقلاب تهران، از چهارراه فلسطین تا میدان انقلاب، همچنین کتابفروشی های موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، انتشارات حکمت، انتشارات مولی و انتشارات خوارزمی تهیه نمایند.

🔻همچنین نسخه الکترونیکی این ویژه نامه نیز با تخفیف ویژه در اپلیکیشن های «طاقچه» و «جار» در اختیار علاقه مندان قرار گرفته است.

@armanhonarmonthly
🔺نام پرفسور #مهدی_گلشنی در میان 100 فیزیکدانِ مطرح کوانتومی جهان

📚کتاب: فیزیکدانان کوانتومی
📖فهرست اسامی و گزیدۀ فعالیت فیزیکدانان مطرحِ کوانتومی در طول تاریخ

کانال دوستداران استاد گلشنی👇
🔴 @prof_golshani
چرا_تاسیس_انجمن_علم_و_دین_ضروری_است؟_دکتر_گلشنی_.PDF
98.9 KB
چرا تأسیس انجمن علم و دین ضروری است؟


دکتر #مهدی_گلشنی

مقدمه
فعالیت علمی در جوامع اسلامی و ایران اسلامی به دلایل متعددی از علوم طبیعی فاصله گرفت و این علوم سیر تحول خویش را در جوامع غربی طی نمود. اگر چه علوم طبیعی در غرب در ابتدا با دین تعارضی نداشت و کار علمی یک عبادت تلقی می‌شد، لیکن به‌مرور زمان به دلایل اجتماعی-فرهنگی و به علت ظهور مکاتب فلسفی مادی و پوزیتیویستی از ادیان توحیدی فاصله گرفت...

#مقاله
#علم_و_دین
#علم_دینی

کانال دوستداران استاد گلشنی👇
🔴 @prof_golshani
Forwarded from Quantum problems
⭕️ تحجر فکری در لباس آزاد اندیشی (قسمت اول)

حدوداً هفت سال پیش، که سال آخر کارشناسی بودم، با یکی از اساتید بنام دانشکده درس ترمودینامیک داشتم. استاد تأکید زیادی بر روی استفاده از کتاب زبان اصلی بجای نسخه های ترجمه شده به فارسی داشت. استدلالش این بود که در فرآیند ترجمه مفاهیم به صورت کامل منتقل نمی شوند و شما همواره درس را ناقص یاد خواهید گرفت. این استدلال برای من که اندک مطالعه ای در زمینۀ زبانشناسی داشتم دلپذیر و مورد قبول بود. اما یک روز اتفاق جالبی افتاد که نقطۀ عطفی در شناخت بیشتر من از این استاد شد.

یک روز استاد به دانشجویان کلاس ایمیل زد که نمی توانم فردا در کلاس باشم و کلاس برگزار نمیشود. اما متن ایمیل به انگلیسی بود! این موضوع خیلی برایم عجیب بود. به هر حال هم استاد و هم ما فارسی زبان بودیم و کلاس هم در کشور فارسی زبان برگزار میشد. اینجا دیگر بحث ترجمه و اینها مطرح نبود و یا مسئلۀ علمی نبود که استاد بخواهد به زبان علمی بنویسد! علیرغم حس رودربایستی که همیشه بین استاد و دانشجو وجود دارد، جسارت به خرج دادم و ایمیلی به ایشان زدم و این مسئله را تذکر دادم. ایشان نیز پاسخ دادند که در آخر جلسه بعد بمان تا صحبت کنیم.

جلسه بعدی رسید و ما سر کلاس نشسته بودیم که استاد وارد شد و ما به احترام ایستادیم. ایشان نگاهی به من انداخت و گفت من اصلا فلسفه و این چیزها رو قبول ندارم! علامت تعجب بود که از سرم فوران میکرد!!! بحث ایمیل انگلیسی چه ربطی به فلسفه داشت؟🤔 گفتم صبر میکنم تا آخر کلاس ببینم منظور استاد چه بود. کلاس تمام شد و من ماندم و یکی دیگر از رفقا. خلاصه بگویم که صحبت از هر چیزی شد جز موضوعی که من برایش ایمیل زده بودم. گویی استاد چیزی در دلش مانده بود و فقط میخواست آن را بیرون بریزد.

ایشان میگفت من فلسفه را قبول ندارم. پرسیدیم چرا؟ اینگونه استدلال کرد: "یک-من چند کتاب فلسفی خواندم. دو-متوجه نشدم. سه-من آدم باهوشی هستم. ⬅️ در نتیجه فلسفه بدرد نمیخورد!" واقعا برایم عجیب بود که استادی در این سطح اینگونه استدلال می کند، حال آنکه برجسته ترین فیزیکدانان صریحاً اعلام نموده اند که تا چه حد اصول فلسفی و متافیزیکی در پیشبرد علم ضروری است. کار به اینجا ختم نشد. ایشان شروع کرد به انکار دین و خدا و در نهایت هم منطق. دود بود که از کلۀ ما بلند می شد. یک دانشجوی کارشناسی چه توانی دارد که یک استاد تمام فیزیک، اینگونه ضروری ترین عقایدش را مورد حمله قرار دهد؟

هفته ها ذهنم مشغول بود و مدام به حرف های ایشان فکر می کردم. یا من یک عمر در اشتباه بودم و یا آن استاد تمام. متاسفانه هم، همیشه این پندار در ناخودآگاهمان هست که کسی که مدرک و جایگاه علمی بالاتری دارد حرفش در تمام موارد درست است. حال آنکه در طول تاریخ بارها این موضوع تکرار شده که دانشمندان بزرگ اشتباهات فاحشی در مورد زمینه های غیر از تخصص شان کرده اند. اما بهرحال تغییر باور زمان و انرژی زیادی میبرد. خداروشکر میکنم که بعد از این ماجرا با اساتید برجسته و بزرگ خارجی و داخلی نظیر جناب دکتر گلشنی برخورد داشتم و بسیاری از حقایق و باورهای عمیق، دربارۀ رابطۀ علم و دین و فلسفه را از ایشان آموختم. اما همیشه این سوال در ذهنم هست که چگونه یک فیزیکدانی که هر روز از قواعد عقلی برای حل مسائل استفاده میکند به این راحتی میتواند این قواعد و نتایج آن ها را انکار کند؟

این موضوع، پارادوکس بزرگی بود که در ذهنم حل نمیشد تا اینکه چند وقت پیش متوجه شدم این استاد کتابی را ترجمه نموده و یک فصلی از آن را که مربوط به رابطۀ علم و دین بوده، حذف کرده است...

📝 ادامه دارد...

🆔@QMproblems
دکتر مهدی گلشنی
📚 #معرفی_کتاب درآمدی به تاریخ فلسفه اسلامی دکتر نصرالله حکمت(استاد دانشگاه شهید بهشتی) ✂️بخشی از کتاب: 🔹تاریخ فلسفه اسلامی موجود ، روایتی جعلی و قلابی اما شکیل - و شاید برای عده‌ای پذیرفتنی - از جریان فلسفه و تفکر اسلامی است . 🔸این روایت که براساس آن ،…
💥 تمدنی که نباید فراموش شود

یک جایی خوانده بودیم که حدود ۱۰۰۰ سال پیش در شهر بغداد و در دوران اوج تمدن اسلامی ۱۰۰ کتابفروشی فعالیت می‌کردند. اما نمی‌دانستیم که چگونه این موضوع را به شما بگوییم! چون منبع قابل اعتمادی برای آن نداشتیم.

حالا این موضوع کتابفروشی‌های ۱۰۰۰سال پیش را بگذارید در کنار چندین موضوع دیگر. اثبات کروی بودن زمین، کشف قوانین حرکت و ... که همگی برای اولین بار توسط مسلمانان کشف شدند! کشفیاتی که همگی ذیل پرچم تمدنی رخ داد که اسلامی بود.
📚 کتاب برگ های گمشده روایت‌گر دوران پرشکوه تمدن اسلامی است. مطالبی که در کتاب گفته شده است همگی چندین منبع معتبر و سند دست اول دارد که خیال آدم را از خواندن‌شان راحت می‌کند. روایت‌های دست اول از دورانی که کمتر به برای ما شناخته شده است.

✍️⁩ سعید مستغاثی

📄۴۳۲صفحه

☎️ 📦 ۰۲۱-۶۶۴۰۳۴۷۹

#معرفی_کتاب
#تمدن_اسلامی

کانال دوستداران استاد گلشنی👇
🔴 @prof_golshani
2024/10/02 12:23:32
Back to Top
HTML Embed Code: