Telegram Web Link
🎯 #بازار

رییس جمهور و مجلس و سازمان و ... همه بسیج شدند که همین چند هفته قبل جلوی ریزش هیجانی بازار رو بگیرند. حالا که بازار کمی ترسش ریخته و بخاطر یکسری عوامل بنیادی در چند گروه داره رشد میکنه و ترس بازار ریخته ، یکسری کدها حقیقی و حقوقی بازار رو سرکوب میکنند.

صندوق توسعه کارمزد سهامداران رو میگیره که سهامشون رو در حساس ترین مقاطع سرکوب کنه؟! در ریزش ها که یا پول نداره یا هلدینگ هارو جمع میکنن که خودشون سهمشون رو حمایت کنن. گویا تنها کاربرد صندوق توسعه و بعضی کد های حقوقی این هست که با پول سهامدار ، سهمش رو سرکوب کنند.

سازمان بورس که در کف بازار با چند تلفن فروش حقوقی هارو میبنده ، نمیتونه به صندوق توسعه یا این حقوقی هایی که رو به پایین میفروشند ابلاغ کنه که بجز صف خرید نفروشید؟!

لفظ "سهامدار خرد" فقط تبدیل شده به یک ابزار برای شعار دادن و ممبر جمع کردن ! وگرنه که باید پول کارمزدش رو گرفت و سرکوبش کرد...

@Marketerchnl
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
افراطی ها ببینند ..

جنگ یعنی صدای گریه اون بچه اکراینی ...

همین قدر ترسناک ، همین قدر زشت و همینقدر بی رحم...

@Marketerchnl
🎯#بازار

✍🏽 بازارهای جهانی در حال ثبت رکورد های تاریخی است درحالی که بازار سرمایه ما صرفا نظاره گر است !!
#نفت با جهش حدود 9% به 106 دلار رسید
#آلومینیوم که روسیه بازیگر مهمی در این بازار به شمار می آید ، به دلیل نگرانی از وضعیت آتی عرضه در بازارهای جهانی به رکورد 3555 دلار رسید
#روی هم مجددا در حال نزدیک شدن به سقف های تاریخی است و امروز با جهش قابل توجه به 3800 دلار رسید !
#مس بعد از مدتی استراحت مجددا به بیش از 10000 دلار دست پیدا کرد و با 2.75% رشد به 10155 دلار رسید.
در بازار #فولاد هم نرخ ها صعودی بود به طوری که نرخ اسلب فوب دریای سیاه با 19.7% جهش مجددا به بالای 700 دلار رسید عدد 775 دلار را ثبت کرد !! همچنین نرخ اسلب صادراتی ایران نیز با جهش قابل توجه 10.7% به 620 دلار رسید که خبر بسیار خوبی برای فولادسازان ایرانی است.

@Marketerchnl
Sina Soleymani
🎯#بازار ✍🏽 بازارهای جهانی در حال ثبت رکورد های تاریخی است درحالی که بازار سرمایه ما صرفا نظاره گر است !! #نفت با جهش حدود 9% به 106 دلار رسید #آلومینیوم که روسیه بازیگر مهمی در این بازار به شمار می آید ، به دلیل نگرانی از وضعیت آتی عرضه در بازارهای جهانی…
ما در دهه 80 و اوایل دهه 90 ، چنین شرایطی رو تجریه کردیم. زمانی که با کمی بالا و پایین ، نفت بالای 100 دلار بود ، روی 4000 دلار و ...

در هر مقطعی علاوه بر نرخ های جهانی ، متغیر های دیگری هم بر روند بازار سرمایه تاثیر گذار بودند مثل نرخ ارز ، نرخ بهره ، سیاست های دولت و ... بنابراین نمیتوان جز به جز شرایط امروز را با شرایط سیکل های قبلی بازار مقایسه کرد.

اما از باب رشد قیمت های جهانی که اتفاقا تورم خارجی را بر ما تحمیل میکند ، ما شرایط مشابهی را تجربه کردیم که بر فروش شرکت ها اثر گذار بود. مثلا گروه فولاد و گروه روی که مشخصا با رشد قیمت های جهانی ، صفوف خرید را تجربه میکردند. یا فضای بازار سرمایه به دلیل نفت بالای 100 دلار و افزایش درآمدهای ارزی دولت و روشن تر شدن چشم انداز درآمدی برای دولت ، فضای مثبت و امیدوارکننده ای رو تجربه میکرد.

در هرصورت طی یکسال و نیم گذشته ، شرکت های مهم در صنایع کلیدی مثل فولاد ، پالایشی و حتی اخیرا گروه روی ، نرخ هایی را تجربه کرده اند که شاید تا پیش از این رویا بود.

تغییرات فرمول نرخ گاز خوراک و سایر تغییراتی که در بودجه لحاظ شد نیز ، بر این گروه ها تاثیرات چشم گیری نسبت به گروه هایی مثل گروه پتروشیمی نیست !

لذا بنظر میرسد محافظ کاری بیش از حد بازار و نگرانی بیش از حد ( که البته طبیعی هم هست چون درست نقطه مقابل خوش بینی بیش از اندازه ابتدای سال 99 بوده و بعد از آن خوش بینی افراطی طبیعتا بازار برای مدتی باید اسیر چنین فاز احتیاطی بشود ) باعث شده تا این فرصت ها با بی اعتمادی بازار رو به رو شده و از بین برود !

فرصت هایی که اگر در شرایط نرمال و عادی بازار ایجاد میشد ، قطعا شاهد رونق بازار سرمایه میشد.

@Marketerchnl
Sina Soleymani
🎯#مهم #فولاد #فخوز #هرمز #کاوه #ارفع ✍🏽 طی هفته های اخیر تحرکاتی در بازار فولاد ایجاد شده و نرخ شمش فولادی با افزایش حدود 6.5% 🔺به 14.3 میلیون تومان بر هر تن رسیده که با احتساب نرخ نیمایی ، مبنای دلاری شمش 531 دلار بر تن است.در حالی که نرخ شمش بورس کالا با…
🎯#فولاد #فخوز #هرمز #کاوه #ارفع

✍🏽 نرخ شمش فولادی بعد از ماه ها وارد روند صعودی جدیدی شده است که در تحلیل قبلی به آن اشاره شد. نرخ شمش فولاد با جهش 9.4% 🔺 نسبت به انتهای بهمن ماه به 15.65 میلیون تومان بر تن رسیده و روند نزولی و اصلاحی ماه های اخیر خود را شکسته است.

✍🏽 میانگین سه ماه اخیر شمش 14.11 میلیون تومان بر تن بوده که امروز نرخ شمش 10.8% بالاتر از میانگین سه ماهه قرار گرفته و به نزدیکی سقف تاریخی خود در محدوده 16.4 میلیون تومان رسیده است.

✍🏽 نرخ شمش صادراتی فوب ایران طی یکماه گذشته به دلیل محدودیت های عرضه و تنش در شرق اروپا ، رشد قابل توجهی داشته. نرخ بیلت ایران با جهش 27.2% 🔺 به 700 دلار و نرخ اسلب با جهش 33.9% 🔺 به 750 دلار رسیده.لذا نرخ های داخلی نیز به دنبال این افزایش قیمت ها صعودی شده است.

✍🏽 با این شرایط ، گزارشات فصل بهار فولادسازان احتمالا با میانگین نرخ بیش از 15 میلیون تومان بر تن روانه کدال خواهد شد که بالاتر از کل سال 1400 است و این خبر خوبی برای بازار خواهد بود.

@Marketerchnl
Sina Soleymani
🎯 #متانول #زاگرس #شخارک #شفن #کاوه ✍🏽 هنرنمایی دولت و مجلس انقلابی رو در تغییر نرخ گاز میتونید در جدول فوق با جزئیات مشاهده کنید. ✍🏽 بهای تمام شده تولید متانول از سال 1398 تا شش ماهه نخست سال 1400 به ترتیب 120 ، 153 و 205 دلار بوده که حاشیه سود معقولی برای…
🎯#متانول #زاگرس #شخارک #شفن

✍🏽 بهای متانول با رشد 30.87%🔺 طی یکماه اخیر به 496 دلار بر تن رسیده که خبر خوبی برای صنعت متانول ماست. متانول سازان ایرانی بعد از تغییر فرمول نرخ خوراک ، همانطور که در تحلیل قبلی اشاره شده بود به مرز زیان دهی رسیده بودند و با نرخ های فروش زیر 350 دلار ، عملا تداوم فعالیت آنها صرفه اقتصادی نداشت.

✍🏽 حالا با جهش نرخ متانول ، مارجین تولید متانول به 166 دلار بر هر تن رسیده ( با احتساب نرخ فوب حدودا 130 دلار ) که موجب بهبود چشم انداز سودآوری این صنعت خواهد شد.
مارجین تولید متانول ماه قبل حدود 49 دلار بود که به دلیل جهش شدید طی یکماه گذشته 3.3 برابر شده است.

@Marketerchnl
🎯 #وبملت

✍🏽 از نظر فاندامنتالی در مطالب قبلی زیاد در مورد این سهم صحبت شد. از نظر نموداری پرقدرت و با صف خرید سنگین ، خط روند 18 ماهه خودش رو شکست و از روند اصلاحی خارج شده.
نمودار شاخص گروه بانکی هم تا حدود زیادی تابع نمودار بانک ملت هست ، بنابراین شاخص گروه هم در جهت نمودار بانک ملت حرکت خواهد داشت.

@Marketerchnl
🎯#شپنا

✍🏽 شپنا هم به عنوان نماد شاخص گروه پالایشی ، الگوی مثلث رو از نظر کلاسیک داره تکمیل میکنه که وقتی در محدوده 550 بود هم از نظر بنیادی بررسی شد هم تکنیکی. شپنا هم تا محدود 750-800 تومان فعلا میتونه رشد داشته باشه و بعد نیاز به کمی اصلاح داره برای فاز آخر اصلاح.

🎯قاعدتا گروه پالایشی هم رفتار مشابهی خواهد داشت. این گروه از نظر کرک اسپرد و سودآوری در شرایط ایده آلی قرار دارند که هر 8 تا 10 سال یکبار چنین اتفاقی میوفته. نمودار و پیش بینی کرک اسپرد و سودآوری گروه پالایشی در مطالب قبلی موجود هست.

@Marketerchnl
🎯 #خودرو

✍🏽 گروه خودرو چون از نظر سودآوری چیزی برای بررسی ندارند ، من معمولا تحلیل ازشون نمیگذارم بخصوص از منظر تکنیکال. اما چون در این مقطع یکی از گروه های مورد توجه هست ، صرفا وضعیت کنونیش رو بررسی میکنیم.

✍🏽 ایران خودرو و سایپا ، هردو از الگو های اصلاحی دو ساله خروج پرقدرتی داشتند. اما باید دقت داشت این گروه فعلا از نظر سودآوری چیزی برای عرضه ندارند بنابراین نمیشه خیلی به نمودارها هم اتکا کرد. این نمودار هم صرفا برای بررسی روند و وضعیت فعلی گروه خودرو هست.

@Marketerchnl
🎯#وبصادر

✍🏽 وبصادر هم مثل وبملت و کل گروه بانکی ، درگیر خروج از کانال نزولی 18 ماهه بود و آخرین فاز اصلاحی خودش رو تکمیل کرد. در آخرین روز معاملاتی با صف سنگینی بالای مقاومت سقف کانال بسته شد و با توجه به الگویی که تکمیل کرده ( هم از نظر کلاسیک الگوی پرچم زده هم الیوتی ) مثل بقیه گروه میتونه روند خوبی داشته باشه.
@Marketerchnl
آقایون
این صندوق تثبیت رو کنترل کنید !

این صندوق که در ریزش بازار منتظر کارت به کارت کردن پولش بود از صندوق توسعه ملی ، حالا بعد از ۵۰٪ ریزش بازار و دو روز مثبت شدن ، شروع کرده رو به پایین بازار رو تثبیت کنه؟!

من به این فکر میکنم که پول کارمزد همین سهامدار رو میگیرید باهاش سهمشون رو رنج منفی میزنید خجالت میکشم !

این بازار از ترس مرداد ۹۹ هر ۱۰٪ خودش یکبار همه صف هارو عرضه میکنه ، دیگه تثبیت کردنتون چیه؟!
اونموقع که باید تثبیت میکردید ، نکردید !

@Marketerchnl
خودرویی ها حدودا 50-60% رشد کردند.
پالایشی ها هم حدود 40-50% رشد قیمت داشتند.
فلزات اساسی هم به تازگی شروع به رشد کردند و حدودا 20-30% رشد قیمت داشتند که این روند کماکان ادامه دارد.

اما بانک ها که هم تسعیر ارز داده اند هم مجددا شهریور ماه تسعیر ارز دارند ، هم سهامدار عمده خودرویی ها و پالایشی ها و فلزات هستند و هم وضعیت عملیاتی مناسبی دارند ، تقریبا هیچ رشدی نداشته اند ! تنها رشد این گروه بانک ملت بود که عقب ماندگی خود را نسبت به سایر همگروهی ها پر کرد !

الان در گروه بانکی نمادهایی داریم که صرفا ارزش پرتفوی سرمایه گذاری آنها به اندازه نصف ارزش بازارشان شده و این گپ ایجاد شده بین بازده این گروه با سایر گروه ها جالب هست.

@Marketerchnl
🎯 نگاهی به وضعیت #نقدینگی در سال 1400

✍🏽 در سال 1400 تا دی ماه بطور متوسط ماهانه 10.9 همت به پایه پولی و 102.5 همت به حجم نقدینگی افزوده شده ! علاوه بر این در سال 1400 پایه پولی بطور ماهانه 2.17% و نقدینگی 2.62% رشد کرده است که این رشد مشابه سال قبل است.

✍🏽ضریب فزاینده در اردیبهشت ماه به پایین ترین سطح خود رسید که 7.303 واحد بود اما با روی کار آمدن دولت جدید ، روند رشد آن شتاب گرفت و در دی ماه به 7.926 واحد رسید !

✍🏽 تنها نکته مثبت در سال 1400 که یکی از عوامل سکون و رکود فعلی در همه بازار ها است ، کاهش شتاب رشد پول نسبت به رشد شبه پول بود.این امر در کنار رشد مبلغ درآمدهای ارزی دولت و تعدیل انتظارات تورمی به واسطه مذاکرات برجام ، موجب شد تا اثر خلق نقدینگی در سال 1400 در بازارها نمایان نشود.
بطور کلی دولت های اصولگرا در خلق نقدینگی پرقدرت عمل میکنند اما با هدایت و حبس نقدینگی در سیستم بانکی یا فروش پرحجم اوراق ، بطور موقت موجب رکود در بازارها می شوند اما پس از گذشت مدتی اثر چاپ پول و خلق نقدینگی بصورت انفجاری در جامعه نمایان میشود.

@Marketerchnl
Sina Soleymani
🎯#پالایشی #شپنا #شبندر #شتران #شاوان #شبریز ✍🏽 کرک اسپرد پالایشگاه ها در هفته گذشته به دلیل رشد پر شتاب قیمت نفت ، اندکی کاهش یافت و به عدد 14.2 دلار رسید اما این عدد در محدوده سقف تاریخی قبل از کرونا قرار دارد. ✍🏽 کرک اسپرد پالایشگاه ها در بهمن ماه به 16.9…
🎯 بسیار مهم برای #پالایش #شپنا #شبندر #شتران #شبریز #شاوان

✍🏽 فراتر از رویا برای صنعت پالایشی ! در پی تثبیت قیمت نفت فراتر از بازه 90 الی 100 دلار طی هفته های گذشته و کاهش شتاب رشد بهای نفت ، کرک اسپرد فرآورده های نفتی رشد خود را مجددا آغاز کردند بطوری که در فروردین ماه کرک اسپرد پالایشگاه ها با جهش خیره کننده به 29.36 دلار رسید !!!!

✍🏽 میانگین فصل بهار ، تابستان ، پاییز و زمستان سال 1400 به ترتیب برابر 9.31 دلار ، 11.11 دلار ، 14.06 دلار و 16.89 دلار بوده است. بنابراین همانطور که در تحلیل قبلی صنعت پالایشی عرض شد ، گزارشات زمستان از پاییز بهتر خواهد بود و گزارشات بهار اوج گزارشات پالایشی ها خواهد بود.

✍🏽 نکته بسیار قابل توجه در کنار رشد شدید کرک اسپرد و جهش 71% نسبت به میانگین زمستان ، مثبت شدن کرک اسپرد نفت کوره است که 20% از سبد محصولات پالایشگاه های مارا تشکیل میدهد. مثبت شدن کرک اسپرد این محصول باعث جهش بیشتر سود پالایشگاه ها خواهد شد.

@Marketerchnl
Sina Soleymani
🎯#فولاد #فخوز #هرمز #کاوه #ارفع ✍🏽 نرخ شمش فولادی بعد از ماه ها وارد روند صعودی جدیدی شده است که در تحلیل قبلی به آن اشاره شد. نرخ شمش فولاد با جهش 9.4% 🔺 نسبت به انتهای بهمن ماه به 15.65 میلیون تومان بر تن رسیده و روند نزولی و اصلاحی ماه های اخیر خود را…
🎯 تاریخ سازی شمش فولاد و شکسته شدن سقف تاریخی ! #فولاد #فخوز #کاوه #هرمز #ارفع

✍🏽 بالاترین نرخ شمش فولادی در مهرماه 1400 به ثبت رسید که رکورد 16.4 میلیون تومان بر هر تن زده شد. پس از آن درماه های اخیر نرخ شمش بین 16.4 تا 12.85 میلیون تومان بر هر تن در نوسان بود. اما حالا در ابتدای سال 1401 نرخ شمش تحت تاثیر رشد نرخ های جهانی ، افزایش تقاضا برای افزایش ذخایر انبار داخلی مصرف کنندگان و افزایش آرام نرخ دلار نیمایی ، سقف تاریخی شکسته شده است.

✍🏽 میانگین نرخ شمش در زمستان 1400 ، معادل 14.24 میلیون تومان بر هر تن بوده و میانگین کل سال 1400 نیز برابر با 14.11 میلیون تومان بر هر تن بوده. بنابراین گزارشات فولاد سازان از نظر عملیاتی در فصل زمستان نزدیک به گزارشات پاییز خواهد بود ، اما گزارشات فصل بهار 1401 با فرض ثبات نرخ در بازارهای جهانی ، در بخش نرخ فروش با جهش 17.2%🔺 نسبت به میانگین زمستان همراه خواهد بود. علاوه بر این ، مبنای دلاری نرخ شمش به 677 دلار بر هر تن رسیده که درحال نزدیک شدن به نرخ های صادراتی ایران است و این خبر بسیار خوبی برای فولادسازان داخلی بعد از ماه ها رکود است.

@Marketerchnl
🎯 مقایسه روند نرخ شمش #فولاد و قیمت سهام #فولاد مبارکه

✍🏽 به وضوح مشخص است که قیمت سهام فولاد مبارکه همواره پیرو نرخ شمش فولاد بوده است. در برخی موارد مانند روند پرشتاب نیمه اول 1399 ، قیمت سهام فولاد مبارکه از نرخ شمش جلو افتاده است که به دلیل خاصیت پیشخور کردن بازار سهام بوده. اما در سایر موارد همواره با یک تاخیر زمانی اندک ، قیمت سهام فولاد مبارکه به دنبال نرخ شمش حرکت کرده است. دلیل این امر ساده است چون نرخ محصولات فولاد مبارکه تابعی از شمش و بازار کالایی فولاد است.

✍🏽 درحال حاضر رشد خوبی در نرخ فروش محصولات فولاد مبارکه رخ داده و میانگین فروش ماهانه این شرکت در ابتدای 1401 به 12همت بطور ماهانه رسیده است. در صورتی که نرخ شمش در سطح 15 الی 17 میلیون تومان بر تن تثبیت شود ، فروش ماهانه فولاد مبارکه به سطح 14 الی 15 همت نیز خواهد رسید.

✍🏽 لذا انتظار میرود که با شکست سقف تاریخی نرخ شمش فولاد و "به شرط تثبیت این نرخ ها" قیمت فولاد مبارکه هم تابع این روند حرکت نماید.

@Marketerchnl
🎯فرآیند واگذاری بلوک بانکها هم آغاز شد

این بخشنامه در راستای مصوبه وزیر اقتصاد در جهت اصلاح ساختار بانکها ، واگذاری اموال مازاد و خروج از بنگاه داری هست.
بر اساس این بخشنامه ، بانکها شش ماه فرصت دارند تا سقف ۱۰٪ از سهام تحت مالکیت را در هیئت مدیره به عنوان سهام خزانه مصوب کنند. مازاد بر ۱۰٪ را در دل صندوق بازارگردانی اختصاصی ( در دل خود بانک ) تجمیع کنند و در مرحله بعد فرآیند ارزشیابی و واگذاری صورت پذیرد. بنابراین در صورتی که این بلوک ها واقعا واگذار شود ، سود حاصل از واگذاری بطور مستقیم در دل بانکها شناسایی خواهد شد .
خریداران این بلوک ها که احتمالا هلدینگ ها یا کنسرسیومی از شرکت ها خواهد بود ، مالکان بانکها خواهند بود.
مکانیزم بانکها هم دقیقا مشابه واگذاری بلوک خودرویی ها درنظر گرفته شده.
باید دید این بلوک ها خریدار خواهد داشت یا خیر.

در مجموع رویه ای که دولت جدید و وزیر اقتصاد از چندماه قبل آغاز کردند درجهت اصلاح ساختار نظام بانکی ، واگذاری اموال مازاد و خروج از بنگاه داری ، فرمولی کردن تسعیر ارز و تثبیت نرخ بهره رویه کاملا درستی هست که امیدواریم این اقدامات بطور عملی به اجرا در بیاییند.

@Marketerchnl
🎯#فولاد

✍🏽اخیرا صحبت از وضع عوارض بر صادرات محصولات فولادی در فصل گرما شده که باید در این مورد به مواردی دقت نمود :

▪️وضع عوارض صادرات بر محصولات و مقاطع فولادی صرفا برای فصل گرما ( تابستان ) است. همانطور که در سال قبل شاهد بودیم ، به دلیل کمبود ظرفیت در شبکه برق کشور ، در فصل گرما با افزایش سطح مصرف ، برق صنایع محدود و این امر منجر به کاهش سطح تولید صنایع میگردد. لذا در فصل تابستان ما با محدود شدن عرضه مواجه هستیم.

دولت برای تعادل در عرضه و تقاضا ، دو راه دارد :

۱- دخالت در نظام قیمت گذاری : یعنی دستکاری نرخ پایه ، عرضه دستوری فولادسازان با نرخ پایین تر از نرخ بازار ، تخصیص سهمیه ارزان به مصرف کنندگان و ...
این روش ها بیشترین زیان را برای تولیدکنندگان دارد و در کنار آن بیشترین سطح فساد در اجرای آنها ایجاد میشود.
این سیستم منسوخ سالها گریبانگیر صنایع مختلف ما بخصوص فولادسازان ما بوده و منجر شد رانت ایجاد شده از جیب سهامداران به جیب دلالان منتقل شود.

۲- دخالت در عرضه و تقاضا : یکی از بهترین و کارآمد ترین روش ها برای به تعادل رسیدن قیمت ها ، ایجاد مشوق برای عرضه در بازار های داخلی یا صادرات محصولات است. این روش در تمام کشورهای توسعه یافته استفاده میشود. بطور مثال چین ، امریکا ، آلمان و ... درمقاطع مختلف ، زمانی که نیاز به افزایش عرضه در داخل یا در بخش صادراتی است ، بدون دخالت در نظام قیمت گذاری و بدون اجبار و دستور به شرکت ها ، با استفاده از ابزارهایی مانند عوارض ، مالیات و ... شرکت ها را تشویق به حرکت در سمت و سوی مورد نظر خود میکنند.
یکی از این ابزارها ، وضع عوارض صادراتی است.

▪️باید توجه داشت وضع عوارض در فصل تابستان ، برای جلوگیری از افزایش قیمت ها ناشی از محدود شدن عرضه است. لذا با شروع فصل پاییز ، صادرات محصولات مجددا به روال قبل برخواهد گشت.

▪️ این عوارض به هیچ عنوان موجب زیاندهی فولاد سازان نخواهد شد. بلکه ممکن است در "برخی" شرکتها که صرفا صادراتی هستند موجب کاهش حاشیه سود شود. بنابراین شرکت هایی که امکان فروش محصولات در بورس کالا را دارند ، مشکلی بابت فروش محصولات ندارند. صرفا به اندازه اختلاف همیشگی نرخ بورس کالا و نرخ صادراتی با کاهش نرخ فروش مواجه خواهند شد.

▪️ رویه جدیدی که وزارت صمت و وزارت اقتصاد در پیش گرفتند ، استفاده صحیح از ابزارهای دولت در جهت هدایت صنایع است. خروج دولت از رویه دخالت در مکانیزم نرخ گذاری اتفاقی خوشایند برای صنایع خواهد بود.

@Marketerchnl
2024/09/30 13:36:20
Back to Top
HTML Embed Code: