Telegram Web Link
🎯 صنعت #پالایشی ، #شپنا #شبندر #شتران #شبریز #شراز

✍🏽 در ابتدا باید توجه کرد که مفروضات در بخش درآمدها و مارجین ناخالص پالایشگاه ها ، با مفروضات "محتاطانه" لحاظ شده. بنابراین اگر متوسط بهای نفت را 90 یا 100 دلار لحاظ نماییم ، سود خالص پالایشگاه ها حدود 10 الی 12% بالاتر از برآوردهای فوق خواهد بود.

✍🏽 با فرض متوسط تقسیم سود 72% در این صنعت ، میانگین نفت 80 دلاری و دلار 28000 تومانی ، نسبت P/E متوسط صنعت پالایشی در سطح 3.57 واحد قرار خواهد گرفت.

✍🏽 از نظر P/E به ترتیب #شبریز #شپنا #شتران و #شبندر قرار دارند. #شراز قابل معامله نیست و نماد این شرکت متوقف است لذا نمیتوان در مورد وضعیت فعلی آن اظهار نظر کرد.

@Marketerchnl
🎯صنعت #پتروشیمی ، #زاگرس #شپدیس #پارس #نوری #آریا #شاراک #شیراز

✍🏽 نکته با اهمیت این است که مفروضات جدول فوق در حالت محتاطانه لحاظ گردیده است. لذا در صورتی که نرخ های کنونی را برای کل سال درنظر بگیریم ، حدود 10 الی 15% به سود خالص شرکت ها افزوده خواهد شد.

✍🏽 با مفروضات فوق ، گروه #اوره ساز به نسبت سایر بخش های صنعت پتروشیمی در وضعیت بهتری قرار دارند. #شاراک به دلیل خوراک مایع بودن تحت تاثیر فشار بر مارجین شرکت قرار دارد لذا با متعادل شدن قیمت نفت امکان بهبود سود خالص وجود دارد. #پارس هم کماکان متوقف است. سال مالی #شپدیس شهریورماه است.

@Marketerchnl
🎯 صنعت #فلزات_اساسی ، #فولاد #فملی #فخوز #هرمز #کاوه #ارفع #فباهنر #فاسمین #فایرا

✍🏽 اولین نکته با اهمیت در جدول فوق این است که به دلیل رشد شدید نرخ های جهانی ، مفروضات محافظ کارانه تر لحاظ شده. لذا احتمال بروز انحراف وجود دارد. اگر نرخ های فعلی را در محاسبات لحاظ کنیم حدود 10 الی 15% به سود خالص شرکت ها افزوده خواهد شد.

✍🏽 در گروه #فولادی به ترتیب #فخوز ، #هرمز #فولاد و #کاوه پایین ترین نسبت P/E را دارند. در این گروه #کاوه #فخوز و #هرمز بیشترین سطح صادرات محصولات را دارند. بنابراین حساسیت این شرکت ها نسبت به هرگونه تغییر در وضعیت صادرات بیشتر خواهد بود.

✍🏽 #فاسمین و #فایرا موجودی انبار قابل توجهی دارند. در محاسبات این دو شرکت ، فروش کل موجودی انبار به دلیل رعایت اصل محافظ کاری لحاظ نگردیده است. در صورتی که #فاسمین در صورت فروش موجودی خود حدود 420 تومان و فایرا حدود 83 تومان سود خالص شناسایی خواهند کرد که P/E این شرکت ها را به شدت تحت تاثیر قرار خواهد داد.

✍🏽 درنهایت میانگین P/E این صنعت در سطح 4.16 واحد قرار دارد.

@Marketerchnl
🎯 صنعت #کانی_فلزی ، #کگل #کچاد #کنور #کگهر

✍🏽 در این صنعت به دلیل نوسان پذیری کمتر قیمت ها ( به دلیل تمرکز در فروش داخلی و رعایت کردن کف نرخ محصولات به نسبت شمش فولادی ) سعی شده تا مفروضات تحلیل به قیمت های روز در بورس کالا نزدیک تر لحاظ شود.

✍🏽 در این صنعت میانگین P/E با لحاظ تقسیم سود مجمع در سطح 7.16 واحد قرار دارد. لذا در قیمت های فعلی جذابیت این صنعت نسبت به صنعت بالادستی یعنی صنعت #فولاد پایین تر است. #کگهر احتمالا بیشترین سطح تقسیم سود را خواهد داشت و سایر شرکت ها در حدود 70% تقسیم سود دارند.

✍🏽 بنابراین با مفروضات فوق به ترتیب #کچاد و #کنور تقریبا در یک سطح پایین ترین P/E را خواهند داشت و پس از آنها #کگل و #کگهر در مرحله بعد قرار خواهند گرفت.

@Marketerchnl
Forwarded from Sina Soleymani (Sina Soleymani)
🎯 بررسی ارزش نهایی سه بانک بزرگ بورسی #وبملت #وبصادر #وتجارت

✍🏽 با توجه به اخبار مربوط به توافق و همچنین اخباری مانند تغییر فرمول تسعیر ارز بانکها بر اساس 90% از متوسط شش ماهه نرخ سامانه نیما ، الزام بانکها به واگذاری املاک و زیرمجموعه ها و برگزاری مزایده دارایی ها و ... به بررسی ارزش بانکهای بورسی پرداختیم.

✍🏽 با توجه به توضیحات درج شده و محاسبات صورت گرفته ، با متوسط نرخ 23500 تومانی برای تسعیر ارز بانکها ، #وبملت امسال بالاترین سود تسعیر ارز را خواهد داشت. در محاسبات فوق برای رعایت اصل محافظ کاری تنها 2 میلیارد دلار از ذخایر ارزی بانک را مبنای محاسبه سود تسعیر ارز قرار داده ایم. لذا بانک ملت در سال جاری میتواند بین 16 الی 38 همت ( سقف 5 میلیارد دلار برای تسعیر ارز ) سود شناسایی کند و با توجه به اینکه در سال جاری این سود با نرخ مالیاتی 0% شناسایی میشود ، تمام این سود شناسایی خواهد گردید.

@Marketerchnl
Sina Soleymani
🎯 بررسی ارزش نهایی سه بانک بزرگ بورسی #وبملت #وبصادر #وتجارت ✍🏽 با توجه به اخبار مربوط به توافق و همچنین اخباری مانند تغییر فرمول تسعیر ارز بانکها بر اساس 90% از متوسط شش ماهه نرخ سامانه نیما ، الزام بانکها به واگذاری املاک و زیرمجموعه ها و برگزاری مزایده…
🎯 #وبصادر

✍🏽 با مشخص شدن گزارشات 12 ماهه صنایع، سطح درآمد سرمایه گذاری بانکها نیز قابل تخمین شده است.
در این محاسبات میزان تقسیم سود بر اساس متوسط درصد تقسیم سود صنعت تعیین شده تا انحراف تقسیم سود شرکت ها در مجمع نسبت به درصد تقسیم سود انتظاری ما به واسطه میانگین گیری تعدیل شود.

✍🏽 ارزش پرتفوی #وبصادر به 40همت و خالص ارزش پرتفوی سرمایه گذاری های بانک به 19.5 همت رسیده است!درحالی که کل ارزش روز بانک در سطح 35 همت قرار دارد.

✍🏽 وسپهر در 12 ماهه 109 تومان محقق کرد که درصد تقسیم سود حدود 90% است،اما به دلیل اصل محافظ کاری و محاسبه سود تقسیمی بر اساس میانگین صنعت ، درصد تقسیم سود حدود 70% لحاظ شده. تقسیم سود پالایشگاه ها نیز با متوسط 72% درنظر گرفته شده است.

✍🏽بنابراین در حالت محتاطانه ، بانک صادرات در مجامع پیش رو 4150 میلیارد تومان سود مجمع دریافت خواهد کرد که به ازای هر سهم 24 تومان خواهد بود. علاوه بر این 7 تومان نیز سود تسعیر ارز شناسایی خواهد شد.

لازم به ذکر است درپرتفوی بانک علاوه بر پالایشی ها،حدود 4% از #خودرو هم قرار دارد که در صورت واگذاری بلوک بانکها،سود قابل توجهی شناسایی خواهد شد.

@Marketerchnl
Sina Soleymani
🎯 بررسی ارزش نهایی سه بانک بزرگ بورسی #وبملت #وبصادر #وتجارت ✍🏽 با توجه به اخبار مربوط به توافق و همچنین اخباری مانند تغییر فرمول تسعیر ارز بانکها بر اساس 90% از متوسط شش ماهه نرخ سامانه نیما ، الزام بانکها به واگذاری املاک و زیرمجموعه ها و برگزاری مزایده…
🎯 #وتجارت

✍🏽در این محاسبات میزان تقسیم سود بر اساس متوسط درصد تقسیم سود صنعت تعیین شده تا انحراف تقسیم سود شرکت ها در مجمع نسبت به درصد تقسیم سود انتظاری ما به واسطه میانگین گیری تعدیل شود.

✍🏽 ارزش پرتفوی #وتجارت به 36.8 همت و خالص ارزش پرتفوی بانک به 6.98 همت رسیده است ! درحالی که کل ارزش بانک 47 همت است.

✍🏽 با توجه به تحقق سود مناسب در صنعت پالایشی و همچنین فولاد مبارکه ، سود سرمایه گذاری های وتجارت در خرداد ماه از محل تقسیم سود این شرکت ها 3.23 همت خواهد بود ، یعنی به ازای هر سهم 14 تومان ! متوسط درصد تقسیم سود پالایشی ها حدود 70% و تقسیم سود فولاد مبارکه 60% لحاظ شده است.

✍🏽 علاوه بر این بر اساس شفاف سازی بانک ، تراز ارزی بانک 700 میلیون دلار است که با نرخ تسعیر 20000 تومان در گزارش 12 ماهه معادل 13 تومان سود تسعیر ارز خواهد داشت.

لازم به ذکر است علاوه بر موارد فوق بانک تجارت 3% از #خودرو را در پرتفوی خود دارد که در صورت واگذاری بلوک بانکها سود قابل توجهی از این محل شناسایی خواهد کرد.

@Marketerchnl
🎯#مانیتور

✍🏽 #فولاد : بر اساس گزارش CISA در کوارتر اول سال 2022 تولید سنگ آهن چین به 201 میلیون تن رسیده که 11% 🔻 افت نسبت به مدت مشابه سال قبل را نشان میدهد. درحالی که تولید فولاد چین 10.5% 🔻 نسبت به مدت مشابه سال قبل افت کرده و به 243 میلیون تن رسیده است.

در کوارتر اول سال 2022 میزان مصرف واقعی فولاد صنایع اصلی چین 5% 🔻 کاهش داشته که در این بین صنعت ساختمان و انبوه سازی با 7% 🔻 افت و صنایع مونتاژی با 2% 🔻 افت کمترین و بیشترین میزان افت را در صنایع چین تجربه کرده اند.

واردات #سنگ_آهن چین نیز به دنبال کاهش مصرف 5.2% 🔻 کاهش یافته و به 268 میلیون تن رسیده که به دلیل سخت تر شدن محدودیت های کرونایی بخصوص در منطقه تانگشان چین بوده. منطقه تانگشان چین هاب اصلی تولید و تجارت محصولات چین است که بین 20% تا 30% از تجارت چین را در بر میگیرد.

به گزارش CISA در انتهای ماه مارچ ، بهای سنگ آهن وارداتی چین به 158.4 دلار در هر تن رسیده که 32% رشد را نسبت به ابتدای سال 2022 نشان میدهد ! دلیل این افزایش قیمت ها تنش های ژئوپولتیکی و محدودیت های کرونایی داخلی چین بوده که موجب شده بهای محصولات وارداتی بطور چشمگیری افزایش یابد.

تبعات اتفاقات فوق موجب شده تا فشار زیادی به مارجین تولیدکنندگان فولاد چین وارد شود بطوری که سود خالص تولیدکنندگان فولاد بطور متوسط 25.8% 🔻 کاهش یافته است. بنابراین بهای تمام شده کالای فروش رفته فولاد سازان چینی بدون در نظر گرفتن هزینه حمل محموله های فرامرزی در سطح 411 الی 456 دلار قرار دارد !!!

لذا پیش بینی می شود که بهای فولاد با توجه به کاهش قابل توجه مارجین فولاد سازان چینی ، کاهش شدیدی را تجربه نکند و سطح 510 الی 550 دلار با لحاظ کردن کف مارجین تاریخی 25% فولاد سازان ، به عنوان پایین ترین سطح قیمتی ممکن در شرایط فعلی برای نرخ فولاد باشد.
درصورتی که قیمت ها در زنجیره تولید فولاد با رفع تنش ها و برداشته شدن محدودیت های کرونایی ، کاهش قابل توجهی داشته باشد ، طبیعتا امکان افت بیشتر نرخ فولاد فراهم میشود اما در حال حاضر بنظر نمیرسد فضای زیادی برای رقابت منفی تولیدکنندگان فولاد وجود داشته باشد.

@Marketerchnl
🎯 #متانول

✍🏽 آخرین نرخ متانول چین در سطح 2660 - 2690 یوان ( 402 الی 406 دلار بر هر تن ) قرار گرفته است که نسبت به سقف 3130 یوانی در ابتدای ماه مارچ حدود 15% 🔻 افت را در یکماه گذشته تجربه کرده است.

✍🏽درحال حاضر قرارداد های با تاریخ سررسید یک ماهه و دوماه متانول در شاندونگ و مینگشوی چین در نزدیکی نرخ 400 دلار معامله می شود اما تغییرات قابل توجهی در شاخص فیوچرز متانول در حال رخ دادن است که نرخ های ماهه های نزدیک به تابستان حدود 12 الی 15% بالاتر از این نرخ معامله میشود.

✍🏽 همانطورکه در نمودار قیمتی متانول مشخص است ، بهای متانول در حال حاضر در پایین ترین سطوح خود قرار دارد و این موضوع حاشیه سود متانول سازان داخلی را با نرخ گاز 5000 تومانی شکننده میکند. اما در صورت تغییر در بهای متانول چین که مقصد اصلی متانول صادراتی متانول سازان ما است ، میتوان انتظار داشت وضعیت سودآوری و عملکرد این شرکت ها در ماه های آتی بهبود یابد.

@Marketerchnl
Sina Soleymani
🎯 بسیار مهم برای #پالایش #شپنا #شبندر #شتران #شبریز #شاوان ✍🏽 فراتر از رویا برای صنعت پالایشی ! در پی تثبیت قیمت نفت فراتر از بازه 90 الی 100 دلار طی هفته های گذشته و کاهش شتاب رشد بهای نفت ، کرک اسپرد فرآورده های نفتی رشد خود را مجددا آغاز کردند بطوری که…
🎯 #شبندر #شپنا #شتران #شاوان #شبریز

✍🏽 بهار جذاب پالایشی ها کماکان ادامه دارد. میانگین کرک اسپرد فروردین ماه پالایشی ها به 39.74 دلار رسیده که 135% بالاتر از میانگین فصل زمستان است !!

✍🏽 در نیمه دوم فروردین ماه کرک اسپرد نفت کوره مثبت شد و به 7 دلار رسید. کرک اسپرد گازوئیل هم به 59 دلار رسید که یک رکورد برای این محصول به حساب می آید. نفت کوره بنزین و گازوئیل بخش عمده سبد محصولات پالایشی را تشکیل میدهند لذا اثر افزایش کرک اسپرد این محصولات در سودآوری پالایشی ها چشمگیر است.

✍🏽 در صورت ثبات همین وضعیت تا خرداد ماه و حتی کاهش 30% کرک اسپرد کل ، پالایشی ها میتوانند در گزارش بهار به اندازه شش الی 9 ماه سال 1400 سود خالص محقق نمایند. زیرا میانگین فصل بهار 1401 حتی با فرض افت 30% کرک اسپرد تا خرداد ماه،بازهم فراتر از 25 دلار قرار خواهد گرفت که بیش از50% بالاتر از میانگین زمستان 1400 است که این صنعت بالاترین کرک اسپرد سال 1400 را داشت.

✍🏽 اما باید دقت داشت احتمالا این وضعیت در تابستان برای پالایشی ها کمی متفاوت خواهد بود. لذا نمیتوان انتظار داشت این شرایط تا انتهای سال ادامه یابد.

@Marketerchnl
🎯#وبملت #مهم

✍🏽 بانک ملت طی شفاف سازی اعلام کرده که مالیات 13227 میلیارد تومانی سال 1398 در پی شکایت بانک و پیگیری هیت حل اختلاف به 4917 میلیارد تومان تعدیل شده.

✍🏽 به عبارتی 8310 میلیارد تومان برگشت مالیات تشخیصی شناسایی کرده که عدد قابل توجهی هست.

✍🏽 کلا به طرز عجیبی این گروه طی این مدت هیچ بازدهی نداشتند. در صورتی که در طی ماه های اخیر بیشتر اخبار فاندامنتالی مثبت برای این گروه آمده و عملکرد بانکها هم چه از نظر تسعیر ارز ، چه سود سرمایه گذاری ها ، چه تراز عملیاتی مثبت بوده !

این درجا زدن شاید در کوتاه مدت به وجود بیاد اما زمانی که این گروه شروع به حرکت کنه قطعا شتاب حرکتش به مراتب بیشتر از حالت عادی خواهد شد و این یک رویه تکراری و طبیعی هست که بارها در گروه های مختلف پیش اومده. گروه های مختلف در مقاطع زمانی مختلف از وضعیت فاندامنتالی خوبی برخوردار شدند ولی در کوتاه مدت یا سرکوب شدند یا بازار بهشون توجه نکرد اما زمانی که شروع به رشد کردند حرکتشون سریع تر شد. آخرین نمونه هم گروه پالایشی بود که کرک اسپرد بالا میرفت اما پالایشی هارو 50-60% پایین تر از قیمت های فعلی میفروختند.

@Marketerchnl
Sina Soleymani
🎯فرآیند واگذاری بلوک بانکها هم آغاز شد این بخشنامه در راستای مصوبه وزیر اقتصاد در جهت اصلاح ساختار بانکها ، واگذاری اموال مازاد و خروج از بنگاه داری هست. بر اساس این بخشنامه ، بانکها شش ماه فرصت دارند تا سقف ۱۰٪ از سهام تحت مالکیت را در هیئت مدیره به عنوان…
🎯#وبصادر

گفت و گو با حسام سرفرازیان معاون سرمایه‌گذاری و توسعه کسب و کار گروه مالی سپهر صادرات :برنامه ما امسال خروج از سهام بانک صادرات با رعایت الزامات قانونی است


✍🏽برنامه اولیه ما رعایت الزاماتی است که از سمت نهاد ناظر هم سازمان بورس و هم بانک مرکزی برای مجموعه بانک صادرات و شرکت‌های تابع آن صادر شده است به همین دلیل تغییراتی در پرتفوی نیاز بود که به عمل آوریم


✍🏽از سرمایه‌گذاری‌هایی که مشمول آئین نامه سرمایه‌گذاری بانک مرکزی و قانون رفع موانع تولید هستند خارج شده ایم و به همین دلیل سهم پرتفوی ما در نمادهای بانکی کاهش پیدا خواهد کرد و گروه‌های دیگر جایگزین خواهد شد.


✍🏽 طبق بخشنامه صادره از بانک مرکزی شرکت‌های فرعی زیر مجموعه بانک‌ها نمی‌توانند سهامدار همان بانک باشند. باتوجه به ترکیب سهامداری مجموعه گروه مالی سپهر صادرات، بانک صادرات به عنوان سهامدار اصلی محسوب می‌شود و شرکت گروه مالی سپهر شرکت فرعی، به همین دلیل نیاز است که سهام موجود در پرتفوی گروه‌های سپهر به فروش برسد.


✍🏽به همین دلیل برنامه ما امسال خروج از سهام بانک صادرات با رعایت الزامات قانونی و حفظ منافع سهامداران است


✍🏽 به همین دلیل واگذاری بلوکی ابتدا در دستور کار مجموعه است که صرف بلوک هم در آن اعمال شده باشد و حداکثر نفع را برای تمامی سهامداران‌مان تأمین کنیم.

✍🏽 واگذاری به صورت بلوکی خواهد بود، اندکی هم واگذاری به صورت خرد هم ممکن است داشته باشیم. در حال رایزنی با گروه‌های مختلف حقوقی‌های بزرگ هستیم تا با کدام‌ به توافق می‌رسیم. که امسال، انشاالله ۱۰۰ درصد به نتیجه می‌رسد. بورس24

@Marketerchnl
Sina Soleymani
🎯#وبصادر گفت و گو با حسام سرفرازیان معاون سرمایه‌گذاری و توسعه کسب و کار گروه مالی سپهر صادرات :برنامه ما امسال خروج از سهام بانک صادرات با رعایت الزامات قانونی است ✍🏽برنامه اولیه ما رعایت الزاماتی است که از سمت نهاد ناظر هم سازمان بورس و هم بانک مرکزی…
همونطور که قبلا عرض شد ، واگذاری بلوک بانکها مثل خودرویی ها آغاز شده.

سود حاصل از این واگذاری ها مستقیما در دل بانکها شناسایی خواهد شد و عدد قابل توجهی خواهد بود.

نکته قابل توجه این هست که این فروش ها مستقیم در سود بانکها اثرگذار خواهد بود.

واقعا باعث تعجب هست که بانکها در این قیمت ها درحال معامله هستند.

مثلا بانک ملت برای سال ۱۴۰۰ :

امسال حدود ۳۵ الی ۴۰ تومان سود عملیاتی داره که تقریبا میشه ۸۰۰۰ میلیارد تومان سود خالص

۸۰۰۰ میلیارد تومان بازگشت مالیات شناسایی کرده

با فرض تسعیر ۵ میلیارد دلار ، حدود ۲۰۵۰۰ میلیارد تومان سود تسعیر ارز داره

نزدیک ۲۵۰۰ میلیارد تومان هم سود سرمایه گذاری دارد

بنابراین ۱۸۵۰۰ میلیارد تومان از سود بانک قابل تکرار هست و با P/E پنج واحدی ، ۹۲۵۰۰ میلیارد تومان ارزش بانک هست.

اگر ۲۰۵۰۰ میلیارد تومان تسعیر ارز رو هم با P/E یک محاسبه کنیم و به ۹۲۵۰۰ میلیارد تومان اضافه کنیم ، کف ارزش بانک ملت میشه ۱۱۳۰۰۰ میلیارد تومان !!!
ارزش فعلی بانک روی تابلو ۷۷۰۰۰ میلیارد تومان هست ...

این با مفروضات سال ۱۴۰۰ هست ، یعنی اصلا پیش بینی سال ۱۴۰۱ رو لحاظ نکردیم !


@Marketerchnl
Sina Soleymani
🎯 تاریخ سازی شمش فولاد و شکسته شدن سقف تاریخی ! #فولاد #فخوز #کاوه #هرمز #ارفع ✍🏽 بالاترین نرخ شمش فولادی در مهرماه 1400 به ثبت رسید که رکورد 16.4 میلیون تومان بر هر تن زده شد. پس از آن درماه های اخیر نرخ شمش بین 16.4 تا 12.85 میلیون تومان بر هر تن در نوسان…
🎯 #فولاد

✍🏽 شمش فولاد در اوج تاریخی قرار گرفته و در آخرین روز هفته گذشته به 16.3 میلیون تومان بر هر تن رسیده. محدوده قیمتی 16.4 میلیون تومان ، سقف تاریخی و بالاترین نرخی است که شمش فولاد تا به حال به خود دیده و حالا با افزایش نرخ جهانی و همچنین رشد مجددا نرخ ارز شاهد عبور نرخ شمش از این قیمت ها هستیم.

✍🏽 مبنای دلاری شمش در بازار آزاد بدون احتساب 9% مالیات بر ارزش افزوده حدود 649 دلار قرار دارد که با کسر مالیات نرخ شمش 591 دلار خواهد شد. در حالی که آخرین نرخ شمش صادراتی ایران نیز در نزدیکی همین سطوح و حدود 600 دلار تعیین شده. بنابراین با توجه به افت نرخ شمش صادراتی ایران ، نرخ داخلی افت کمتری را تجربه کرده که به دلیل رشد نرخ ارز بوده است.

✍🏽 میانگین نرخ شمش در سه ماه گذشته به 15.6 میلیون تومان رسیده. علاوه بر این ، میانگین فصل بهار 1401 تا به امروز 16.1 میلیون تومان بوده که 14.2% 🔺 بالاتر از میانگین نرخ سال 1400 است. بنابراین همانطور که قبلا پیش بینی شده بود ، گزارشات فصل بهار فولادی ها از نظر نرخ فروش به مراتب بهتر از فصول قبل خواهد بود.

@Marketerchnl
🎯#پالایشی #مهم

این جدول به مرور تکمیل خواهد شد.

✍🏽 گزارش حسابرسی نشده پالایشی ها منتشر شده. نکات مهمی در این گزارشات هست. نکته اول اینکه نرخ های در نظر گرفته شده در این گزارشات قطعی نیست و نرخ های علی الحساب هست. زیرا هنوز میزان صادرات اسفند ماه فرآورده ها مانند نفت کوره ، وکیوم باتوم و ... از سوی پالایش و پخش مشخص و اعلام نشده است.

✍🏽 نکته دوم ، هنوز گزارش اسفند ماه میزان صادرات فرآورده ها از سوی پالایش و‌پخش تعیین نشده. این میزان تعیین کننده نرخ خوراک پالایشگاه هاست. لذا از نرخ های برآوردی برای تهیه گزارشات استفاده شده.

✍🏽 نکته سوم ، انحراف سود گزارشات حسابرسی نشده ای که منتشر شده نسبت به سود پیش بینی ، بجز شراز که از نرخ های فصل قبل استفاده کرده و این عامل باعث شده تا انحراف سود اعلامی نسبت به پیش بینی ۲۶٪ باشد ، عمدتا زیر ۱۰٪ است ! بطور مثال سود پیش بینی شده شتران ۹۵ تومان بوده که در گزارش حسابرسی نشده ۸۵ تومان اعلام کرده.
لذا این انحرافات چندان معنا دار نیست و احتمالا در گزارشات حسابرسی شده تغییر خواهد کرد.

@Marketerchnl
75% از وسپهر مستقیم تحت تملک بانک صادرات هست.
مستقیم و غیر مستقیم 92.8% تحت تملک بانک صادرات هست.

مارکت کپ وسپهر که عمده پرتفوش بانک صادرات هست ، شده 25170 میلیارد تومان !

یعنی 23300 میلیارد تومان از پرتفوی بانک صادرات الان مربوط میشه به وسپهر !! در صورتی که خود بانک صادرات 37000 میلیارد تومانه. چند وقت قبل میگفتیم پرتفوی بانکها از خودشون بزرگتر شده ، کم کم داریم میرسیم به شرایطی که تک تک زیر مجموعه ها از خود بانک بزرگتر بشن ... بجای اینکه صادرات رشد کنه تا وسپهر رشد کنه ، صادرات منفی میشه وسپهر صف خرید ! اینم از عجایب بازار ماست.

چندوقت دیگه مرغداری ها هم از بانکها بزرگتر میشن به فضل خدا ...

@Marketerchnl
2024/09/30 15:23:30
Back to Top
HTML Embed Code: