Telegram Web Link
✳️ میانگین ارزش سفارش یا AOV | افزایش سود بدون افزایش فروش

در تجارت الکترونیک و فروشگاه‌های اینترنتی، فقط تعداد سفارش نمی‌تواند گویای وضعیت آماری فروشگاه باشد. شاخص‌های متعدد دیگری نیز وجود دارند که باید در بررسی و تحلیل شرایط موجود هر فروشگاه اینترنتی به آن توجه داشت. یکی از این شاخص‌ها، میانگین ارزش سفارش است که به عنوان موضوع این مقاله کاپریلا انتخاب شده است.

══ فهرست مطالب ══

○ میانگین ارزش سفارش یا AOV چیست؟
○ چرا میانگین ارزش خرید مهم است؟
○ چند نکته از میانگین ارزش سفارش
○ سنجه‌های مهم تجارت الکترونیک برای AOV
○ چگونه آزمون A/B به بهبود میانگین ارزش سفارش کمک می‌کند؟


🔸 میانگین ارزش سفارش یا AOV چیست؟

میانگین ارزش سفارش (Average Order Value) در واقع میانگین مقدار پول صرف‌شده در هر بار انجام سفارش توسط مشتری در یک وبسایت یا اپلیکیشن موبایل را مشخص می‌کند. برای محاسبه میانگین ارزش سفارش شرکت خود، کافی‌ست جمع درآمد (کل مبلغ پرداخت شده برای تمام سفارشات) را بر تعداد سفارشات تقسیم کنید.

به عنوان مثال فرض کنید در ماه فروردین، فروش فروشگاه اینترنتی شما 300 میلیون تومان بوده و جمعاً 1،000 سفارش داشته‌اید. با تقسیم 300 میلیون تومان بر 1،000 سفارش، به عدد 300 هزار تومان می‌رسیم. پس می‌توان گفت میانگین ارزش سفارش ماه فروردین برابر با 300 هزار تومان بوده است.

میانگین ارزش سفارش، شاخص کارایی مهمی است که صاحبان کسب و کارهای آنلاین برای اطلاع از عادت‌های خرید مشتریان خود از آن استفاده می‌کنند. مشابه سنجه‌های دیگر، میانگین ارزش سفارش را نیز می‌توان در یک دوره زمانی ماهانه، سه ماهه، شش ماهه و … پیگیری کرد، اما اکثر شرکت‌ها میانگین ارزش سفارش ماهانه و تغییرات آن را محاسبه می‌کنند.


🔸 چرا میانگین ارزش خرید مهم است؟

اطلاع از میانگین ارزش سفارش کسب و کار به شما کمک می‌کند فعالیت‌های بازاریابی آنلاین و استراژی قیمت‌گذاری خود را ارزیابی کنید. این معیار، سنجه‌های مورد نیاز برای محاسبه ارزش بلندمدت هر کدام از مشتریان را نیز به شما ارائه می‌دهد. به عنوان مثال، وقتی میانگین ارزش سفارش وبسایت شما، ماهانه 300 هزار تومان است اما یکی از مشتریانتان هر ماه بیش از یک میلیون تومان از شما خرید می‌کند، بیانگر میزان وفاداری و سودآوری این مشتری خواهد بود.

میانگین ارزش سفارش مانند یک معیار برای رفتار مشتریان، به شما کمک می‌کند اهداف و استراتژی‌های خود را تعیین کنید و بازده این استراتژی‌ها را ارزیابی نمایید. گاهی کارشناسان بازاریابی، اکثر انرژی خود را برای افزایش ترافیک وبسایت صرف می‌کنند درحالی‌که بهتر آن است میانگین ارزش سفارش خود را افزایش دهند. افزایش ترافیک معمولاً هزینه به دنبال دارد، اما افزایش میانگین ارزش سفارش هیچ هزینه‌ای ندارد و به سودآوری شرکت کمک می‌کند. از آنجایی‌که برای هر سفارش یک مبلغ تراکنش وجود دارد، افزایش میانگین ارزش خرید، راهکاری است برای افزایش درآمد مستقیم و سود، بدون آنکه به افزایش تعداد تراکنش‌ها نیاز باشد.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 میانگین ارزش سفارش یا AOV | افزایش سود بدون افزایش فروش — کلیک کنید [+]

📚 طبقه‌بندی موضوعی: تجارت الکترونیک


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا
‌.
✳️ آگاهی از برند Brand Awareness به زبان ساده | شروع موفقیت ماندگار

تا به حال شده از روی نام تجاری یا برند (Brand) یک شرکت بتوانید به سادگی به محصولات و خدماتی که ارائه می‌دهند، پی ببرید و از این طریق به عنوان مشتری به آن‌ها مراجعه کنید؟ چگونه این اتفاق رخ می‌دهد؟ چه اسراری پشت این کار است؟ در این مقاله سعی می‌کنیم شما را با مفهوم، کاربردها و مزایای استفاده از «آگاهی از برند» یا “Brand Awareness” بیشتر آشنا کنیم. به شما تعریف برند، برندینگ و آگاهی از برند را خواهیم گفت. در ادامه، اهمیت آگاه سازی از برند را خواهیم گفت و به تفاوت مفهوم شناخت برند با آگاهی از برند اشاره‌ای خواهیم کرد و در پایان، مثال‌هایی از کمپین‌های موفق آگاهی از برند در دنیا را بازگو می‌کنیم. با کاپریلا همراه باشید.

══ فهرست مطالب ══

○ برند چیست؟
○ برندینگ چیست؟
○ آگاهی از برند (Brand Awareness) چیست؟
○ چرا آگاهی از برند مهم است؟
○ تفاوت آگاهی از برند با شناخت برند چیست؟
○ مثال‌هایی از کمپین‌های آگاهی از برند
○ نتیجه‌گیری


🔸 برند چیست؟

همان‌طورکه می‌دانید، برند یک نشانه (سمبول)، علامت، لوگو، اسم، کلمه یا جمله‌ای است که معمولاً شرکت‌ها برای ایجاد تمایز محصولات و خدمات خود با دیگر رقبا استفاده می‌کنند تا به عنوان نمادی از نام تجاری آنها شناخته شود. قطعاً به خاطرسپاری یک کلمه یا لوگو بسیار ساده‌تر از نام کامل یک شرکت و توضیحات مربوط به خدمات آن می‌باشد.

یک برند، شیوه‌ای است که یک شرکت، سازمان یا حتی یک فرد توسط کسانی که از محصولات و خدمات آنها استفاده می‌کنند فهمیده می‌شوند. به همین دلیل شرکت‌ها برند خود را از سطح ظاهری اسم و لوگو فراتر می‌برند چون احساسی قابل تشخیص که شرکت در مشتری برمی‌انگیزد، تعریف جامع‌تری از برند است. برندها در ذهن افراد شکل می‌گیرند و یک برداشت ادراکی-احساسی هستند.


🔸 برندینگ چیست؟

برندینگ (branding) یا برندسازی در واقع آن عملیاتی است که کسب و کار شما نیاز دارد تا در بازار پررقابت امروزه، توجه مشتری هدف را به شما جلب کند. برندینگ کاری می‌کند که مشتری جدید شما، به یک مشتری وفادار و دائمی تبدیل شود. به بیان دیگر، برندینگ تکنیکی است که شما را در دنیای تجارت یک پله بالاتر می‌برد. پس اگر خواهان موفقیت هستید، برندینگ را سرلوحه فعالیت‌های خود قرار دهید.

برند، چیزی است که مشتری از کسب و کار شما می‌بیند و درک می‌کند و برندینگ کاری است که شما انجام می‌دهید تا برند خود را به شکل داده و به ذهن مخاطب برسانید. وقتی لوگوی خود را با دقت طراحی می‌کنید، یا صدا یا موزیک منحصربه‌فردی را برای تبلیغات تجاری خود استفاده می‌کنید، شما مشغول برندینگ هستید. به عنوان مثال، استفاده مکرر و همیشگی ایرانسل از رنگ زرد، بخشی از هویت برند (Brand Identity) و فرآیند برندسازی آن می‌باشد. این تکرار سبب شده که مخاطب، هر بیلبورد شهری یا تبلیغات نمایشی آنلاین را در رنگ زرد مشاهده می‌کند ناخودآگاه نام ایرانسل در ذهن او نقش می‌بندد.

برندینگ، مجموعه‌ای از تلاش‌ها، ابزارها، منابع و مراحل است که به مرور زمان و به تدریج، به هدف خود یعنی برندسازی دست پیدا می‌کند. یکی از اولین مراحل برندینگ و نیز اولین دستاوردهای تلاش برای برند شدن، آگاهی از برند است که در ادامه به آن پرداخته‌ایم.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 آگاهی از برند Brand Awareness به زبان ساده | شروع موفقیت ماندگار — کلیک کنید [+]

📚 طبقه‌بندی موضوعی: برند


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا
‌.
✳️ آشنایی با Conversion | راهکار محاسبه و افزایش نرخ تبدیل

اگر کمی با دیجیتال مارکتینگ آشنایی داشته باشید حتماً اصطلاحی پرکاربرد به نام «تبدیل» یا «نرخ تبدیل» و شاید «بهینه سازی نرخ تبدیل» را شنیده باشید. هر فردی که در حوزه بازاریابی دیجیتال و کسب و کارهای اینترنتی فعالیت دارد باید پس از جذب بازدیدکننده به وبسایت خود، آنها را از یک کاربر عادی مشتاق به محصولات یا خدمات سایت، به یک مشتری بالقوه یا بالفعل تبدیل کند. این تبدیل کردن مخاطب به سرنخ فروش (لید) یا مشتری، از اصلی‌ترین گام‌های فروش آنلاین است و به همین دلیل، در مجله کاپریلا این موضوع را به شما آموزش می‌دهیم.

══ فهرست مطالب ══

○ تبدیل چیست؟
○ Conversion Rate یا نرخ تبدیل چیست؟
○ نرخ تبدیل خوب چقدر است؟
○ چگونه نرخ تبدیل را افزایش دهیم؟
○ بهینه‌سازی نرخ تبدیل چیست و چگونه انجام می‌شود؟
○ بهینه سازی نرخ تبدیل در PPC


🔸 تبدیل چیست؟

Conversion یا تبدیل زمانی رخ می‌دهد که بازدیدکنندگان وبسایت شما هدف و عملی خاص را در وبسایت انجام دهند، این هدف می‌تواند پر کردن فرم، دانلود کردن یک کتاب، ثبت نام، عضویت در خبرنامه و یا خرید کردن باشد. می‌توان گفت که درصد کل بازدیدکنندگانی که تبدیل می‌شوند، نرخ تبدیل نامیده می‌شود که در ادامه مقاله به آن می‌پردازیم.

با توجه به اهداف و یا نوع کسب‌و‌کار شما، انواع تبدیلی که در سایت شما می‌تواند رخ دهد ممکن است شامل طیف وسیعی باشد که لزوماً این تبدیل به فروش آنی ختم نمی‌شود. بر حسب استراتژی تبلیغات آنلاین شما، ممکن است بازدیدکنندگان وبسایت را به انجام هر یک از موارد زیر تشویق کنید تا بتوانید برنامه بلندمدت تبدیل آنان به مشتری را با راهکارهایی نظیر ایمیل مارکتینگ اجرا کنید:

ثبت نام به عنوان کاربر

ثبت نام در خبرنامه ایمیلی

دریافت ایمیل یا شماره موبایل در ازای دانلود یک کتابچه یا کد تخفیف

ثبت درخواست استفاده از نسخه آزمایشی نرم‌افزار

آگاهی از تعداد کاربران تبدیل شده، نرخ تبدیل (conversion rate) و هزینه‌ای که بابت هر تبدیل صرف می‌کنید (cost per conversion) به استفاده از نرم‌افزارهای تحلیلی در وبسایت مانند گوگل آنالیتیکس (google analytics) و گوگل تگ منیجر (google tag manager) نیاز دارد.


🔸 Conversion Rate یا نرخ تبدیل چیست؟

Conversion Rate یا نرخ تبدیل برای بررسی میزان موفقیت کمپین بازاریابی مورد استفاده قرار می‌گیرد و نشان می‌دهد چند درصد از بازدیدکنندگان وبسایت با انجام عمل مورد نظر شما (عضویت، دانلود، خرید و …) به مشتری بالقوه یا بالفعل شما تبدیل شده‌اند. نرخ تبدیل نمایانگر موفقیت در مجموعه تلاش‌های تیم بازاریابی و تیم فنی طراحی سایت است. موفقیت تیم بازاریابی یعنی بازدیدکنندگان، همان چیزی را می‌خواهند که شما ارائه می‌دهید و موفقیت تیم فنی یعنی بازدیدکنندگان به راحتی می‌توانند آن چیز مورد نظر خود را در وبسایت به دست بیاورند.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 تبدیل یا Conversion چیست؟ | راهکار محاسبه و افزایش نرخ تبدیل — کلیک کنید [+]

📚 طبقه‌بندی موضوعی: لید و تبدیل


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا
‌.
✳️ بازاریابی تجربی چیست؟ | تعامل رو در رو با مخاطب برای برندینگ و فروش

بر خلاف بازاریابی سنتی یا آنلاین، بازاریابی تجربی (Experiential Marketing) روشی سریع و مؤثر برای آگاه کردن مشتریان از برند خود از طریق ارتباط رو در رو با آنها می‌باشد. این آگاهی‌رسانی، همه پنج حس انسان را شامل می‌شود، احساساتی که خاطرات به یادماندنی ما را شکل می‌دهند و طبق تحقیقات، همین‌ احساس و تجربه‌ها وفاداری به برند را ایجاد می‌کنند. در ادامه، به طور کامل به تعریف این مدل بازاریابی پرداختیم. با کاپریلا همراه باشید.

══ فهرست مطالب ══

○ بازاریابی تجربی چیست؟
○ چرا امروزه بازاریابی تجربی اهمیت دارد؟
○ چرا به نرم‌افزار بازاریابی تجربی احتیاج داریم؟
○ یک مثال از بازاریابی تجربی
○ جمع‌بندی و دورنما


🔸 بازاریابی تجربی چیست؟

بازاریابی تجربی کمک می‌کند که به شیوه‌ای صحیح با مشتریان‌تان ارتباط برقرار کنید و هم‌زمان، وفاداری و آگاهی آنها را نسبت به برند خود بیشتر کنید. پاداش این تلاش شما، درکی است که مشتری نسبت به برندتان پیدا می‌کند که این دستاوردی بسیار باارزش در بازاریابی محسوب می‌شود.

مشتریان شما این فرصت را دارند که با برندتان ارتباط برقرار کنند و آن را طوری تجربه کنند که هیچ وقت با روش‌های بازاریابی سنتی یا حتی آنلاین ممکن نیست. شما هم این فرصت را دارید که تجاربی شگفت‌انگیز برایشان ایجاد کنید و اعتماد و وفاداری مشتریان فعلی خود را افزایش دهید. هم‌چنین می‌توانید به مشتریان آینده انگیزه بدهید تا اطلاعات بیشتری درباره برند شما کسب کنند. امروزه بازاریابی تجربی جذابیت و مقبولیت زیادی به دست آورده و تعاریف مختلفی برای آن ارائه می‌شود.

برای این که ساده‌تر از بازاریابی تجربی شناخت پیدا کنیم، تعریف زیر را آورده‌ایم:


🔸 چرا امروزه بازاریابی تجربی اهمیت دارد؟

بنا بر وبسایت فوربز (Forbes)، بازاریابی تجربی می تواند ارتباط استوار بین مشتریان و یک برند را تقویت کند. این بازاریابی می تواند به شما اجازه دهد تا داده‌های حیاتی در مورد مشارکت مشتریان را که برای بهبود استراتژی بازاریابی مفید هستند جمع‌آوری نماید.

شرکت‌های دارای بازاریابی تجربی می‌توانند رهیافتی یکپارچه را به کار گیرند. هدف اولیه این است که تجربه یک برند، ملموس و به شیوه آفلاین باشد اما شرکت‌کننده همچنان می‌خواهند که در فضای آنلاین درباره آن گفتگو کنند. باید در نظر داشت که 49%درصد مردم از رویدادهای برندها با موبایل، فیلم‌برداری می کنند، 39% درصدشان، فیلم‌ها را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک می‌گذارند و به همین دلیل به‌کارگیری عناصر دیجیتال در بازارایابی تجربی هم منطقی به نظر می‌رسد. به عنوان مثال یک هشتگ مرتبط با رویداد می‌تواند باعث صحبت کاربران در مورد تجربه‌شان از رویداد و در فضای آنلاین شود.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 بازاریابی تجربی چیست؟ | تعامل رو در رو با مخاطب برای برندینگ و فروش — کلیک کنید [+]

📚 طبقه‌بندی موضوعی: استراتژی | تبلیغات آنلاین

📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا
‌.
✳️ کپی رایتینگ چیست و کپی رایتر کیست؟ | هنر فروش با کلمات

اگر به تازگی با اصطلاح کپی رایتینگ یا نویسندگی تبلیغاتی آشنا شدید در این مقاله کلیه سوالات شما را پاسخ خواهیم داد. مهم نیست کپی رایتینگ (copywriting) را به عنوان شغل آینده‌ خود در نظر گرفته‌اید یا صرفاً یک منبع درآمد جانبی و یا حتی برای کسب اطلاعات بیشتر در این مورد به جستجو در اینترنت پرداختید، چون سؤال اصلی این است که کپی رایتینگ چیست؟ این مقاله کاپریلا در مورد کپی رایتینگ، همه سؤالات شما درباره آن و نیز کپی رایتر بودن را پاسخ خواهد داد.

══ فهرست مطالب ══

○ کپی رایتینگ چیست؟
○ کاربرد کپی رایتینگ در دیجیتال مارکتینگ چیست؟
○ کپی رایتر چیست و کیست؟
○ نقش کپی رایترها در بازاریابی چیست؟
○ یک کپی رایتر به چه مهارت‌هایی نیاز دارد؟
○ کپی رایتر چه محتوایی می‌نویسد؟
○ تفاوت بین کپی رایتینگ و تولید محتوا چیست؟


🔸 کپی رایتینگ چیست؟

کپی رایتینگ فرایند نوشتن مطالب بازاریابی و تبلیغاتی قانع‌کننده است، به گونه‌ای که به مردم انگیزه دهد کارهایی مانند خرید کردن، کلیک روی لینک، اهدای پول، ثبت نام کردن و … را انجام دهند. این محتوای تبلیغاتی می‌تواند حاوی تبلیغات متنی باشد که به صورت چاپی یا آنلاین منتشر ‌شود و یا در محتوای شفاهی مانند متن‌های مورد استفاده برای ویدئوها به کار گرفته شود.

در زبان انگلیسی، محتوای این مطالب با نام «کپی» شناخته می‌شود به همین دلیل این فرایند، کپی رایتینگ نام دارد (در انگلیسی، writing به معنی نوشتن است).

ما روزانه و در مکان‌های مختلف با نمونه‌هایی از کپی رایتینگ مواجه می‌شویم. تبلیغات چاپی و تراکتی یا پوسترهای روی دیوارها و بیلبوردها، آگهی‌های تلوزیونی و رادیویی یا بنرهای تبلیغاتی در وبسایتها. در تمام اینها از کپی رایتینگ استفاده شده است اما کیفیت هر نمونه از این متون تبلیغاتی متفاوت است و به همین دلیل، برخی از این محتواها تاثیرگذاری کمی روی ما دارد و حتی در مواقعی سبب تاثیر منفی نسبت به برند و محصول می‌شود.


🔸 کاربرد کپی رایتینگ در دیجیتال مارکتینگ چیست؟

همانطور که گفته شد بسیاری از مطالبی که در فضای آنلاین می‌خوانیم و می‌بینیم از کپی رایتینگ استفاده کرده‌اند، از جمله بیشتر صفحات وبسایتها، خبرنامه‌های ایمیلی که ثبت نام می‌کنیم و حتی ایمیل‌هایی که پس از ثبت نام در خبرنامه دریافت می‌کنیم.

مثال زیر از وبسایت Stitch Fix را در نظر بگیرید. این وبسایت به مردم کمک می‌کند سبکی از پوشش را که برایشان مناسب است پیدا کرده و خریداری کنند.

این صفحه طوری طراحی و متون آن نوشته شده که شما را مجبور کند به شیوه‌های مختلف وارد عمل شوید:



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 کپی رایتینگ چیست و کپی رایتر کیست؟ | هنر فروش با کلمات — کلیک کنید [+]

📚 طبقه‌بندی موضوعی: تبلیغات آنلاین | محتوا

📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا
‌.
✳️ نرخ کلیک یا CTR | محاسبه و افزایش نرخ کلیک سایت و تبلیغات

وقتی تبلیغات آنلاین خود را آغاز می‌کنیم، تعداد دفعاتی را که کاربران روی تبلیغ ما کلیک کردند ملاک موفقیت یا عدم موفقیت مرحله اول کمپین بازاریابی خود قرار می‌دهیم؛ اما آگاهی از بالا بودن تعداد کلیک روی تبلیغات برای ارزیابی موفقیت کمپین، کافی است؟ برای پاسخ به این سوال باید اصطلاحی به نام «نرخ کلیک» یا «نرخ کلیک خوری» که به‌طور خلاصه CTR خوانده می‌شود را بررسی کنیم.

══ فهرست مطالب ══

○ نرخ کلیک (CTR) چیست؟
○ کاربرد نرخ کلیک در دیجیتال مارکتینگ
○ چرا نرخ کلیک سایت مهم است؟
○ نرخ کلیک خوب چقدر است؟
○ روش‌های افزایش نرخ کلیک
○ بازاریابی برای مشتریان ایده‌آل برای نرخ تبدیل بهتر
○ پرسونای کاربری داده-محور بسازید


🔸 نرخ کلیک (CTR) چیست؟

نرخ کلیک (click-through rate) نسبت تعداد کلیک‌ها روی یک لینک خاص یا فراخوانی به اقدام (که با نام CTA یا کال تو اکشن نیز شناخته می‌شود، مثلاً گزینه قابل کلیک «اطلاعات بیشتر» در انتهای یک ایمیل) به تعداد دفعاتی است که افراد با آن لینک مواجه شده‌اند (یعنی تعداد بازدیدهای آن لینک توسط کاربران).

برای درک بهتر، به فرمول ساده زیر برای محاسبه نرخ کلیک دقت کنید:

100×(تعداد بازدید/تعداد کلیک)= نرخ کلیک


🔸 کاربرد نرخ کلیک در دیجیتال مارکتینگ

نرخ کلیک می‌تواند برای اندازه‌گیری موفقیت نتایج تبلیغات بنری و کلیکی (برای مثال تبلیغات همسان)، فراخوانی به اقدام‌های صفحه فرود، لینک‌های موجود در پست‌های وبلاگ و کمپین‌های ایمیلی و حتی تعداد کلیک روی لینک‌ها در نتایج گوگل استفاده شود. به طور خلاصه می‌توان گفت در هر جایی از فضای آنلاین که گزینه‌ای برای کلیک کردن وجود داشته باشد، نرخ کلیک دارای اهمیت خواهد بود. مثلاً تصویر زیر، استفاده از میانگین نرخ کلیک در نتایج سئو می‌باشد:



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 نرخ کلیک یا CTR | محاسبه و افزایش نرخ کلیک سایت و تبلیغات — کلیک کنید [+]

📚 طبقه‌بندی موضوعی: تبلیغات آنلاین


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا
‌.
✳️ تبلیغات آنلاین چیست؟انواع تبلیغات اینترنتی در دیجیتال مارکتینگ

یکی از واژه‌ها و راهکارهای پرکاربرد در دنیای بازاریابی و بازاریابی دیجیتال تبلیغات آنلاین می‌باشد که خود، طیف وسیعی از ابزارها، تکنیک‌ها و فعالیت‌ها را شامل می‌شود. تبلیغات آنلاین یا تبلیغات اینترنتی اهمیت بالایی در حوزه دیجیتال مارکتینگ دارد و به همین دلیل، موضوع این مقاله کاپریلا به چنین مبحثی اختصاص داده شده است.

══ فهرست مطالب ══

○ تبلیغات آنلاین چیست؟
○ انواع مختلف تبلیغات آنلاین
○ استفاده از بازاریابی برنامه‌ریزی‌شده برای تبلیغات آنلاین
○ جمع‌بندی تبلیغات آنلاین


🔸 تبلیغات آنلاین چیست؟

تبلیغات آنلاین به هنر استفاده از اینترنت به عنوان رسانه‌ای برای ارسال پیام‌های بازاریابی به مخاطب مشخص و مورد نظر گفته می‌شود. این امر برای جذب ترافیک وبسایت و رواج برند مفید است، اما در گذشته عمدتاً تبلیغات آنلاین برای دنبال نمودن مشتری هدف جهت عجین شدن در یک اقدام خاص نظیر انجام یک خرید طراحی می‌شد.


🔸 انواع مختلف تبلیغات آنلاین

انواع مختلفی از تبلیغات آنلاین یا تبلیغات وب و یا تبلیغات اینترنتی وجود دارد و دانستن اینکه از کجا باید شروع کرد کار دشواری است. جهت کمک به این مساله در ادامه برخی از انواع مهم تبلیغات آنلاین را بیان کرده‌ایم:

تبلیغات شبکه‌های اجتماعی

بازاریابی محتوایی

ایمیل مارکتینگ

تبلیغات موتور جستجو (SEM) شامل PPC

تبلیغات نمایشی

تبلیغات موبایلی

وقتی یک استراتژی بازاریابی شبکه‌های اجتماعی را تنظیم می‌کنید، می‌توانید تبلیغات روی پلتفرم‌های شبکه‌های اجتماعی را نیز در نظر بگیرید. اکثر وبسایت‌های شبکه‌های اجتماعی به تبلیغ‌کنندگان اجازه می‌دهند از این قابلیت استفاده کرده و محصولات خود را در پلتفرم تبلیغ کنند. آنها شامل ابزارهای تحلیل مناسب برای ارزیابی موفقیت سرمایه‌گذاری نیز هستند که می‌تواند شامل ترویج یک پست یا توییت، ترویج یک محتوای تولید شده توسط کاربر یا حتی یک کمپین بازاریابی کامل که در چند کانال اجتماعی ارائه شده‌است، می‌توانید تبلیغات در پلتفرم‌های شبکه اجتماعی را آغاز کنید.

اکثر شبکه‌های اجتماعی به راحتی به تبلیغ‌کنندگان اجازه می‌دهند از دسترسی آنها استفاده نموده و محصولات خود را در پلتفرم تبلیغ کنند. این تبلیغات ممکن است شامل ابزارهای تحلیل خوب جهت دسترسی به موفقیت سرمایه‌گذاری انجام شده نیز باشد. می‌تواند شامل یک توییت یا پست تبلیغ‌شده، ترویج یک محتوای تولیدشده توسط کاربر یا حتی یک کمپین کامل باشد که در چند کانال اجتماعی ارائه شده‌است.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 تبلیغات آنلاین چیست؟انواع تبلیغات اینترنتی در دیجیتال مارکتینگ — کلیک کنید [+]

📚 طبقه‌بندی موضوعی: تبلیغات آنلاین


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا
‌.
✳️ بهینه سازی تصاویر برای سئو | ۹ گام کلیدی در بهبود سئو محتوا

تصاویر برای تضمین دسترسی‌پذیری، جذابیت و جلب توجه کاربران به محتوای شما بسیار حائز اهمیت هستند، اما از نظر سئو نیز از همان درجه اهمیت برخوردار می‌باشند. نسخه آنکه تصاویر اطلاعات زمینه‌ای مهمی به موتورهای جستجو ارائه می‌دهند. ثانیا، تصاویر بهینه‌سازی شده بارگذاری صفحات را سرعت می‌بخشند، که این موجب افزایش تعامل کاربر و رتبه‌بندی موتور جستجو می‌شود. برای اینکه شرایط لازم برای موفقیت سئوی برند خود فراهم کنید، باید مبانی بهینه‌سازی تصاویر را بدانید. پس تا انتها با کاپریلا همراه باشید.

══ فهرست مطالب ══

○ بهینه‌ سازی تصاویر چیست؟
○ حجم تصاویر را کاهش دهید.
○ فرمت فایل صحیح را انتخاب کنید.
○ نسبت فشرده‌سازی مناسب را انتخاب کنید.
○ تست بهینه‌سازی تصاویر برای سرعت سایت
○ نام‌ تصاویر را بهینه‌سازی کنید.
○ از تگ‌های جایگزین (alt) استفاده کنید.
○ عنوان تصاویر را بهینه‌سازی کنید.
○ کپشن‌ها را اضافه کنید.
○ از تصاویر منحصربفرد استفاده کنید.
○ اطمینان از اینکه متن، توضیحی برای تصویر است.
○ داده‌های ساختاریافته به تصویر اضافه کنید.
○ از نقشه سایت استفاده کنید.
○ حرف آخر در بهینه‌سازی تصاویر


🔸 بهینه‌ سازی تصاویر چیست؟

بهینه‌سازی تصاویر به فرایند ایجاد و ارائه تصاویر باکیفیت در قالب، اندازه و رزولوشن کافی جهت افزایش تعامل کاربر گفته می‌شود. همچنین، شامل برچسب‌گذاری دقیق تصاویر است به طوری که خزنده‌های موتور جستجو بتوانند آنها را بخوانند و محتوای صفحه را درک کنند.

طبق HTTP Archive، تصاویر به طور میانگین 21 درصد از حجم کلی صفحه وب را در نوامبر 2018 به خود اختصاص داده‌اند. به علت اینکه تصاویر بایت‌های بیشتری نسبت به بخش‌های دیگر وبسایت مصرف می‌کنند، لذا حجم و پیچیدگی آنها تاثیر بسزایی بر کارایی سایت دارد.

اگر حجم تصاویر را بدون قربانی کردن کیفیت کاهش دهید، زمان بارگذاری صفحه بهبود می‌یابد و در نتیجه تجربه کاربری بازدیدکنندگان وبسایت نیز بهبود می‌یابد. یک مطالعه توسط گروه Aberdeen انجام شده‌است که نشان می‌دهد یک ثانیه تاخیر در زمان بارگذاری برابر با افت 7 درصدی نرخ تبدیل است و 40 درصد از مردم وبسایتی را که بارگذاری آن بیش از سه ثانیه طول بکشد ترک می‌کنند.


🔸 حجم تصاویر را کاهش دهید.

اندازه تصویر و اندازه فایل (حجم) دو مشخصه متفاوت هستند. اندازه تصویر به ابعاد یک تصویر گفته می‌شود (مثلا 1024 در 680). اندازه/حجم فایل به مقدار فضایی گفته می‌شود که برای ذخیره کردن آن روی سرور نیاز است (مثلا 350 کیلوبایت).

تصاویر دارای رزولوشن بیشتر و ابعاد بزرگتر (که معمولا با دوربین‌های حرفه‌ای ساخته می‌شوند) زمان بارگذاری صفحه شما را به شدت افزایش می‌دهند. اگرچه برای چاپ خوب هستند اما باید اندازه فایل را بدون از دست دادن کیفیت کاهش دهید تا در وب عملکرد و کارایی خوبی داشته باشد.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 بهینه سازی تصاویر برای سئو | ۹ گام کلیدی در بهبود سئو محتوا — کلیک کنید [+]

📚 طبقه‌بندی موضوعی: سئو


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا
‌.
✳️ لینک سازی (Link Building) چیست؟ | اهمیت لینک بیلدینگ در سئو

فرقی ندارد که در حوزه سئو، یک تازه‌کار هستید یا یک سئوکار حرفه‌ای. احتمالاً این آموزش لینک سازی یا لینک بیلدینگ (Link Building) برای شما نکاتی تازه و کاربردی خواهد داشت. اهمیت سئو و لینک سازی چیزی نیست که بتوانیم به راحتی آن را نادیده بگیریم. به هر حال اگر شما به فکر حضور در فضای رقابت آنلاین هستید، باید به سئو اهمیت دهید و اگر به سئو اهمیت می‌دهید، پس اهمیت و ارزش لینک سازی نباید بر شما پوشیده باشد. هدف از نوشتن این مقاله آموزشی این است که شما را در مسیر صحیح لینک سازی قرار دهد. درباره لینک بیلدینگ می‌توان هزاران کلمه نوشت اما ما در این مقاله از آکادمی کاپریلا آن را در چند سرفصل کوتاه و در عین حال کاربردی بررسی خواهیم کرد. امیدواریم برای شما هم کاربردی باشد.

══ فهرست مطالب ══

○ لینک سازی در سئو چیست؟
○ ساختار هایپرلینک در لینک سازی و سئو
○ لینک برای موتورهای جستجو چه معنایی دارد؟
○ وزن فاکتورهای رتبه‌بندی گوگل
○ در مورد لینک نوفالو چه می‌دانید؟
○ لینک سازی چه مزیتی برای کسب و کار شما دارد؟
○ پیش‌نیاز لینک سازی


🔸 لینک سازی در سئو چیست؟

لینک سازی به فرایند به دست آوردن هایپرلینک (Hyperlink: کلماتی که دارای لینک باشند) از وب‌سایت‌های دیگر برای وب‌سایت خود گفته می‌شود. موتورهای جستجو از هایپرلینک‌ها یا همان لینک‌ها برای کراول کردن (خزیدن) در وب‌سایت‌ها استفاده می‌کنند. موتورهای جستجو از طریق لینک‌ها بین تمامی صفحات وب‌سایت شما و حتی سایر وب‌سایت‌ها جابجا می‌شوند. روش‌ها و تکنیک‌های زیادی برای لینک بیلدینگ وجود دارد و تقریبا همه سئوکارها موافق هستند که لینک سازی یکی از سخت‌ترین مراحل سئو است و البته در صورتی که با هنر ساخت لینک با کیفیت، از پس سختی این مرحله گذر کنید، پاداش خوبی از جنس ترافیک ارگانیک و افزایش بازدید خواهید گرفت.


🔸 ساختار هایپرلینک در لینک سازی و سئو

برای درک اهمیت لینک سازی، لازم است در ابتدا روش ساخت لینک، نحوه مشاهده لینک توسط موتورهای جستجو و آنچه از آن برداشت می‌شود را درک کنیم.

شروع تگ لینک (Start of link tag): به این تگ در html، تگ انکر یا لنگر (anchor tag) یا تگ a گفته می‌شود و در واقع تگ لینک با این قسمت باز می‌شود و به موتورهای جستجو گفته می‌شود که این قسمت از html به قسمت دیگری لینک شده است.

موقعیت ارجاع لینک (Link referral location): «href» مخفف hyperlink reference است و متن داخل علامت دبل کوتیشن یا ” ” نشان دهنده آدرسی URLای است که لینک به آن ارجاع داده می‌شود. این آدرس، لزوماً آدرس یک صفحه وب نیست. بلکه می‌تواند آدرس یک فایل یا یک تصویر نیز باشد. در بعضی از لینک‌ها این قسمت با # شروع می‌شود که نشان‌دهنده این است که این لینک، مربوط به خود آن صفحه است و شما را به بخش دیگری از همان صفحه هدایت می‌کند.

متن قابل رویت یک لینک یا انکر تکست (Visible/anchor text of link): متنی که کاربران در صفحه می‌بینند و اگر بخواهند لینکی را باز کنند، باید روی آن کلیک کنند. احتمالاً در بسیاری از سایت‌ها با جمله اینجا کلیک کنید، مواجه شده‌اید. کلمه اینجا در واقع انکر تکست آن لینک بوده است. معمولاً ظاهر این کلمه با متن‌های بدون لینک، متفاوت است، در گذشته، کلمات دارای لینک معمولاً به رنگ آبی و به صورت زیرخط‌دار بودند ولی امروزه در سایت‌های مختلف، حالت نمایش لینک‌ها را سفارشی می‌کنند.

قسمت بسته شدن (Closure of link tag): این قسمت، پایان تگ لینک را به موتور جستجو اطلاع می‌دهد.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 لینک سازی (Link Building) چیست؟ | اهمیت لینک بیلدینگ در سئو — کلیک کنید [+]

📚 طبقه‌بندی موضوعی: سئو


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا
‌.
✳️ افیلیت مارکتینگ یا بازاریابی مشارکتی چیست؟ | افزایش فروش و کسب درآمد (+ ویدیوی رایگان)

یکی از تکنیک‌های موثر در بازاریابی و فروش، مدلی به نام Affiliate Marketing (بخوانید افیلیت مارکتینگ) است که در فارسی، معادل دقیقی ندارد و به شکل‌های زیر ترجمه و استفاده می‌شود:

══ فهرست مطالب ══

○ مقدمه‌ای بر افیلیت مارکتینگ یا بازاریابی وابسته
○ افیلیت مارکتینگ یا بازاریابی مشارکتی چیست؟
○ افیلیت مارکتینگ یا همکاری در فروش چطور کار می‌کند؟
○ افیلیت مارکترها چطور درآمد کسب می‌کنند؟
○ انواع مرسوم کانال‌های افیلیت مارکتینگ یا بازاریابی رابطه‌ای
○ راه‌اندازی سیستم همکاری در فروش برای سایت‌ها
○ دلایل افیلیت مارکتر شدن


🔸 مقدمه‌ای بر افیلیت مارکتینگ یا بازاریابی وابسته

خطاب به شرکت‌ها: اگر می‌توانستید بدون صرف هزینه تبلیغات و حتی تیم دیجیتال مارکتینگ، در همه جای فضای وب حضور داشته باشید و محصولات خود را به فروش برسانید، از این فرصت استفاده می‌کردید؟

خطاب به مشتری: اگر می‌توانستید بدون کار حضوری و تمام‌وقت در شرکت‌ها و یا تحمل دردسرهای راه‌انداز کسب و کار، درآمد کسب کنید، از این فرصت استفاده می‌کردید؟

آنچه در بالا گفته شد، مفهوم پشت افیلیت مارکتینگ است. افیلیت مارکتینگ یا بازاریابی مشارکتی، تاکتیکی محبوب برای افزایش فروش و کسب درآمد آنلاین قابل توجه است. این تاکتیک فروش که جز روش‌های بازاریابی جدید و مدرن به شمار می‌رود، اثربخشی خود را اثبات کرده است؛ به‌طوری‌که هم برای برندها و هم برای افیلیت مارکترها (بازاریاب‌ها) منافع زیادی به همراه دارد.


🔸 افیلیت مارکتینگ یا بازاریابی مشارکتی چیست؟

افیلیت مارکتینگ، فرایندی است که با کمک آن، فرد یا سایت بازاریاب، برای بازاریابی محصولات یک شرکت دیگر به ازای هر فروش موفق، کمیسیون می‌گیرد. بازاریاب، دنبال محصولی می‌گردد که از آن خوشش بیاید (پورسانت خوبی داشته باشد، محصولی پرفروش باشد و یا توانایی فروش آن را داشته باشد)، بعد محصول را تبلیغ می‌کند و بخشی از درآمد هر فروش را برای خودش برمی‌دارد.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 افیلیت مارکتینگ یا بازاریابی مشارکتی چیست؟ | افزایش فروش و کسب درآمد — کلیک کنید [+]

📽 نسخه ویدئویی همین مطلب [+]

📚 طبقه‌بندی موضوعی: استراتژی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا
.
✳️ مدل CPC و CPM در تبلیغات آنلاین چیست؟ | تفاوت‌ها، کاربردها و اثربخشی

وقتی بحث خرید تبلیغات آنلاین برای کسب و کار پیش می‌آید محبوب‌ترین مدل‌های قیمت‌گذاری CPM و CPC هستند. ما زیاد این سؤال را می‌شنویم که «باید از کدام مدل استفاده کنیم؟». قبل از پاسخ به آن بیایید تعریف کنیم که هر یک از این مدل‌های هزینه‌ای در تبلیغات آنلاین چه معنایی دارند. اگر می‌خواهید بدانید تفاوت بین این دو مدل قیمت‌گذاری چیست این مقاله آکادمی کاپریلا برای شما است.

══ فهرست مطالب ══

🔸عبارتهای CPC و CPM به چه معنی هستند؟
🔸 از بین CPC و CPM کدام را انتخاب کنیم؟
🔸کدام یک از CPC و CPM بهتر است؟

🔸 عبارتهای CPC و CPM به چه معنی هستند؟
عبارت CPC مخفف پرداخت هزینه به ازای هر کلیک یا Cost Per Click است. در این مدل قیمت‌گذاری، هر دفعه که مخاطب روی آگهی‌تان کلیک می‌کند هزینه مشخصی پرداخت می‌کنید. برای مثال، اگر در شبکه‌های تبلیغات کلیکی ایرانی، قیمت هر کلیک را 350 تومان انتخاب کنید و در طول مدت فعال بودن کمپین تبلیغاتی، 1000 کلیک روی تبلیغات شما انجام شود، در مجموع 350.000 تومان به شبکه تبلیغاتی پرداخت خواهید کرد.

عبارت CPM مخفف هزینه به ازای هر 1000 نمایش (Impression) یا Cost Per Mille است. با این مدل، مقدار مشخصی را به شبکه می‌پردازید تا 1000 بار آگهی‌تان را به مخاطبان نشان دهد. اینکه افراد برای ورود به آگهی کلیک کنند یا نه، تفاوتی در میزان پرداختی شما ایجاد نمی‌کند.


🔸 از بین CPC و CPM کدام را انتخاب کنیم؟
هر مدل قیمت‌گذاری نقاط قوت و ضعف خودش را دارد. با توجه به این که بازاریابی را برای چه محصول، خدمت یا هدفی انجام دهید، یکی از این مدل‌های قیمت‌گذاری ممکن است برای شما بهتر باشد. در ادامه، چند مورد از دلایلی که ممکن است یکی از این دو را انتخاب کنید آورده شده است:

در مدل CPC فقط هزینه تبلیغاتی را پرداخت می‌کنید که مردم روی آن کلیک می‌کنند. مهم نیست آگهی شما چند بار دیده شده باشد، اگر بر روی آن کلیک نکنند هزینه‌اش را پرداخت نمی‌کنید. این یک نقطه قوت است چون پول تبلیغاتی را نمی‌دهید که ممکن است باعث فروش شما نشود. به همین خاطر پیشنهادمان این است که چه برای کسب بازدید از وبسایت و چه برای فروش، از CPC استفاده کنید تا نرخ تبدیل کاربر به مشتری بیشتر شود. به عبارت دیگر، وقتی برای تحقق هدف تبلیغاتتان نیاز دارید مخاطبان را به سایت خود بکشانید (صفحه اصلی یا صفحه فرود کمپین)، CPC راهکار مناسب‌تری است.

نقطه ضعف اصلی این مدل این است که اگر زیاد به آگهی‌تان توجه نشود (تبلیغ شما جذاب نباشد یا برای جامعه هدف نامناسبی نمایش داده شود) ممکن است از چرخه شبکه تبلیغات خارج شود و افراد کمتری آن را ببینند. اگر افراد روی آگهی‌تان کلیک نکنند شبکه‌ها آگهی‌تان را نمایش نمی‌دهند چون پولی در ازای کلیک دریافت نمی‌کنند. همچنین هر چه نرخ کلیک کمتر باشد، معمولاً رقم بیشتری برای هر کلیک پرداخت می‌کنید و برعکس.


مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 مدل CPC و CPM در تبلیغات آنلاین چیست؟ | تفاوت‌ها، کاربردها و اثربخشی — کلیک کنید [+]

📚 طبقه‌بندی موضوعی: تبلیغات آنلاین


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا
.
✳️ لید و جذب لید (Lead Generation) و پرورش لید چیست؟ | راهنمای جامع و ساده

امکان ندارد مقاله‌ای در مورد دیجیتال مارکتینگ بخوانید اما از کلمه‌ای به نام لید (Lead) یا سرنخ فروش صحبت نشود. در ادامه آن مقالات احتمالاً از دو عبارت دیگر به نام جذب لید (Lead generation) و پرورش لید (Lead nurturing) هم صحبت می‌شود. نگران نباشید، در این مقاله از آکادمی کاپریلا به طور کامل با مفهوم لید و جذب لید و همچنین استفاده از lead generation در استراتژی‌های بازاریابی درونگرا (Inbound) با شما صحبت خواهد شد.

══ فهرست مطالب ══

○ مقدمه‌ای ‌بر لید و جذب لید
○ لید چیست؟
○ لید واجد شرایط بازاریابی (MQL)
○ لید واجد شرایط فروش (SQL)
○ لید واجد شرایط محصول (PQL)
○ فرصت‌های فروش (Sales Opportunity)
○ جذب لید یا لیدسازی چیست؟
○ چرا به لید نیاز دارید؟
○ فرآیند جذب لید
○ بازاریابی جذب لید
○ خرید لید، درست یا غلط؟
○ پرورش لید چیست؟


🔸 مقدمه‌ای ‌بر لید و جذب لید

بارها برای ما اتفاق افتاده که به دنبال مطلبی آموزشی در گوگل جستجو کنیم. مثلاً راهنمای پخت یک غذا را جستجو می‌کنیم و به سایتی می‌رسیم که دستور پخت آن غذا را در یک فایل دانلودی PDF تهیه کرده و از ما می‌خواهد برای دانلود رایگان آن فایل، ایمیل خود را وارد کنیم. پس از دانلود و چند روز بعد، ایمیلی دریافت می‌کنیم که اپلیکیشن آموزش آشپزی آن سایت را به ما معرفی می‌کند. این یعنی، به همین سادگی ما برای آن سایت، به یک لید تبدیل شدیم و احتمال تبدیل شدن ما به مشتری آن سایت وجود دارد.

در ادامه این مقاله، با تعریف لید شروع می‌کنیم و سپس این مساله را مطرح می‌­کنیم که جذب یا ایجاد لید آنلاین (online lead generation) چیست، چرا برای کسب و کار خود به لیدسازی نیاز دارید و چگونه می‌­توانید فردی را به عنوان لید با کیفیت، تعیین صلاحیت کنید، چگونه می‌­توانید لیدهای خود را با یک نام مشخص دسته‌بندی کنید و در نهایت، پاسخ به این سوال که چرا جذب لید درونگرا (Inbound) بسیار موثرتر از خرید لید است.


🔸 لید چیست؟

لید (Lead) یا سرنخ فروش، یا مشتری احتمالی، هر فردی است که علاقه خود را نسبت به محصول یا خدمات یک شرکت به شکلی نشان می‌­دهد و این یعنی احتمال تبدیل شدن او به مشتری و خرید از شرکت وجود دارد. لیدها معمولاً زمانی به عنوان یک سرنخ فروش یک شرکت مشخص می‌شوند که به نحوی اطلاعات خود را آگاهانه و داوطلبانه در اختیار شرکت قرار داده باشند، مثل پر کردن یک فرم، درخواست دانلود یک فایل، استفاده از نسخه آزمایشی محصول و …. بدین ترتیب، شرکت به جای خرید اطلاعات کاربران و تماس‌های تصادفی با آنها خودداری می‌کند.

بیایید فرض کنیم که یک جستجوی آنلاین انجام می­‌دهید تا درباره مراقبت از ماشین خود اطلاعات بیشتری کسب کنید. یک روز یا کمی بعد، ایمیلی را از سایت مربوطه دریافت می­‌کنید که یک محتوای آموزشی در این باره ایجاد کرده است که چگونه می‌­تواند به شما کمک کند که از ماشین خود مراقبت کنید. این فرآیند، بسیار بهتر از این است که به طور ناگهانی و بدون هیچ اطلاعاتی از اینکه آیا شما به تعمیرات ماشین خود اهمیت می­‌دهید یا خیر، با شما تماس می­‌گرفتند و محصولی را تبلیغ می‌کردند. لید بودن، به این معنا است.

لیدها بخشی از یک چرخه عمر (lifecycle) بزرگتر هستند که مصرف­‌کنندگان وقتی از بازدیدکننده به مشتری تبدیل می‌­شوند آن را دنبال می‌­کنند. همه لیدها به یک شکل ایجاد نمی‌شوند (و همه آنها دارای صلاحیت یکسانی نیستند). انواع مختلفی از لید وجود دارد که با توجه به اینکه آنها واجد چه شرایط کیفیتی هستند و در کدام مرحله از چرخه عمر خرید خود هستند دسته‌بندی می‌شوند که در ادامه، این دسته‌ها را توضیح داده‌ایم.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 لید و جذب لید (Lead Generation) و پرورش لید چیست؟ | راهنمای جامع و ساده — کلیک کنید [+]

📚 طبقه‌بندی موضوعی: لید و تبدیل


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا
.
✳️ بلاگینگ (Blogging) یا وبلاگ نویسی چیست؟ | نوشتن، برای کسب درآمد

‏در ایران، زمانی که اسم وبلاگ و وبلاگ نویسی به میان می‌آید، یاد سرویس‌های وبلاگ مثل بلاگفا، میهن بلاگ، پرشین بلاگ و … می‌افتیم، در حالیکه اگر از زاویه‌دید بازاریابی یا بازاریابی محتوایی به آن نگاه کنیم، وبلاگ نویسی یا بلاگینگ، تعریف و کاربردی فراتر را شامل می‌شود. این مقاله جذاب از آکادمی کاپریلا، علاوه بر آشنا کردن شما با مفهوم دقیق و درست وبلاگ نویسی، شما را با پتانسیل آن نیز آشنا کرده و مبانی اولیه را به شما آموزش می‌دهد.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ بلاگینگ یا وبلاگ نویسی چیست؟
‏ ○ چگونه بلاگینگ کنیم؟
‏ ○ مقایسه وبسایت­های معمول و وبلاگ نویسی
‏ ○ مزایا و معایب وبلاگ نویسی
‏ ○ نیازمندی‌های وبلاگ چیست؟
‏ ○ جمع‌بندی


🔸 بلاگینگ یا وبلاگ نویسی چیست؟

‏با تعریفی ساده می‌توان گفت وبلاگ نویسی شامل عکس­، نوشته‌ و انواع مختلف محتواهایی است که در فضای مجازی منتشر می‌شوند. در مجموع، وبلاگ نویسی به بیشتر افراد با مشاغل و علایق و تخصص‌های مختلف این امکان را می‌­دهد تا بتوانند نوشته‌های دلخواه خود را در آن منتشر کنند.

‏واژه بلاگ (blog) نسخه خلاصه شده وبلاگ (weblog) است و در ابتدا امکانی در وب برای کاربران عادی بود که روزمرگی‌ها و موضوعات مورد علاقه خود را به طور عمومی در محیط وب منتشر کنند. اما به مرور زمان که فضای وب و اینترنت با دنیای بازاریابی و کسب و کار پیوند خورد، وبلاگ‌ها از نظر هدف، فرمت محتوا و انتشار تغییرات زیادی داشت. مثلاً با توسعه یوتیوب (شبکه جهانی اشتراک‌گذاری ویدئو که آپارات، نمونه داخلی آن است)، وبلاگ‌های ویدئویی با نام وی‌بلاگ (Vblog) هم فراگیر شدند. همچنین با گسترش موضوعات نوشته‌ها، متن‌های وبلاگ با سایر فرمت‌های محتوایی ترکیب شد. مثلاً وبلاگی در مورد گردشگری، از عکس‌های متعددی استفاده می‌کرد و فوتوبلاگ (Photoblog) ایجاد شد.

‏علاوه بر این، وبلاگ نویسی می­‌تواند برای بسیاری از کسب و کارها از جمله در حوزه دیجیتال مارکتینگ بسیار مفید و به صرفه واقع شود. وبلاگ نویسی نیز مانند سایر موارد مشابه خود دارای یک سری از علائم و نشانه‌­های آشکار است که شناختن آن­ها می‌­تواند به شما در این زمینه کمک زیادی بکند. یکی از این مشخصه‌­ها، بروز کردن (انتشار محتوا) مستمر وبلاگ و و فرصت‌هایی برای خوانندگان مطالب برای ایجاد تعامل با وبلاگ و نویسنده می‌باشد.


🔸 چگونه بلاگینگ کنیم؟

‏امروزه وبلاگ نویسی بیش از هر زمان دیگری ساده‌تر و دارای گزینه‌های بیشتر است. یک کاربر عادی اینترنت می‌تواند با هر هدفی (علاقه، کسب درآمد و …) از یک یا چند گزینه زیر برای بلاگینگ استفاده کند:

‏– استفاده از سرویس‌های وبلاگدهی رایگان (مانند بلاگفا)

‏– استفاده از سرویس‎‌های اشتراک‌گذاری محتوا (مانند سایت ویرگول)

‏– راه‌اندازی سایت شخصی با دامنه دلخواه

‏– انتشار محتوا در شبکه‌های اجتماعی (بله، روزمره‌نویسی در شبکه‌های اجتماعی هم می‌تواند همان کارکرد وبلاگ نویسی را داشته باشد).

‏به طور معمول، هر وبلاگ توسط یک نفر اداره می‌شود اما وبلاگ‌های اشتراکی با چند نویسنده و یا تیم‌های محتوایی شرکت‌ها، کیفیت و تعداد مطالب وبلاگ‌ها را ارتقا دادند.


مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 بلاگینگ (Blogging) یا وبلاگ نویسی چیست؟ | نوشتن، برای کسب درآمد — کلیک کنید [+]

📚 طبقه‌بندی موضوعی: محتوا


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

✳️ ROI و ROAS چیست و چگونه محاسبه می‌شوند؟ | تفاوت و کاربردها به زبان ساده

‏وقتی با یک مشاور دیجیتال مارکتینگ یا آژانس‌ تبلیغاتی در مورد روش‌های مختلف کمپین‌های تبلیغاتی جذب لید یا فروش (Paid Acquisition Campaigns) مانند تبلیغات در گوگل (گوگل ادز) صحبت‌ می‌کنید، ممکن است اصطلاحاتی مانند “ROI” و “ROAS” را از زبان آنها بشنوید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ ROI چیست؟
‏ ○ ROAS چیست و چگونه محاسبه می‌شود؟
‏ ○ آیا ROI و ROAS یکسان هستند؟
‏ ○ تفاوت ROI و ROAS چیست؟
‏ ○ ROI یا ROAS؟ از کدام استفاده کنیم؟


🔸 ROI چیست؟

‏در زبان بازاریابی، ROI یعنی نرخ بازگشت سرمایه (Return On Investment)، اینکه آیا بیشتر از آنچه هزینه شده است، درآمد کسب‌ می‌کنید یا خیر. ROI یکی از رایج‌ترین سوالاتی است که معمولاً توسط تیم‌های اجرایی پرسیده‌ می‌شود. چیزی شبیه به این جمله که: «خب، نرخ بازگشت سرمایه آن چقدر خواهد بود؟» این سوالی است که پاسخ دادن به آن تقریباً‌ غیر ممکن یا بسیار سخت است چون هر کمپین بازاریابی به متغیرهای زیادی وابسته است و پیش از شروع کار و انجام آزمون‌های مختلف نظیر تست A/B، پیش‌بینی نتیجه دشوار است.

‏قطعاً هدف از صرف هر گونه هزینه، کسب درآمد است؛ چه به صورت ارتقای ویژگی‌های یک نرم‌افزار باشد، چه کسب مشتریان جدید و یا افزایش درآمد. در بازاریابی، باید همیشه تلاش کرد که میزان درآمد نسبت به میزان هزینه، بیشتر و درآمد، روندی رو به رشد داشته باشد. شاید بهتر است که سعی کنید به این سوال که “ROI چقدر خواهد بود؟” قبل از اجرای هیچ تستی، پاسخ ندهید. با این وجود، شما باید همواره آمادگی این را نیز داشته باشید که اعدادی را ارائه کنید که نشان‌دهنده فرصت‌های بازاریابی و استراتژی شما برای استفاده از آن فرصت‌ها و نیز هزینه‌ها‌ که می‌تواند شامل هزینه تیم، تبلیغات، تولید محتوا و … باشد.

‏فرمول ROI ساده است:


🔸 ROAS چیست و چگونه محاسبه می‌شود؟

‏ROAS اصطلاحی است که برای افرادی که در حوزه تبلیغات کار می‌کنند ممکن است آشنا باشد. اما معمولاً افرادی که دانش تبلیغاتی کمی دارند یا به تازگی وارد این حوزه شدند، اصطلاحی جدید و ناشناخته است.

‏ROAS مخفف بازگشت هزینه تبلیغات (Return On Advertising Spend) است که دارای فرمولی ساده است:

‏اگر پنج میلیون تومان صرف تبلیغات کرده‌اید و در نهایت، ۱۰ میلیون تومان درآمد کسب کردید، ROAS کمپین تبلیغاتی شما ۲۰۰ درصد است (۱۰ میلیون را بر ۵ میلیون تقسیم کرده و سپس در ۱۰۰ ضرب می‌کنیم).



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 ROI و ROAS چیست و چگونه محاسبه می‌شوند؟ | تفاوت و کاربردها به زبان ساده — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: تبلیغات آنلاین


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

✳️ CPL و CPA در تبلیغات آنلاین چیست؟ | تفاوت‌ها و کاربردها

‏بسیاری از کسب‌و‌کارهای آنلاین در ایران، تمرکز ویژه‌ای بر واژه «لید» دارند و همیشه تلاش می‌کنند تعداد لیدهای جذب‌شده خود را افزایش دهند. در مرحله بعد از جذب لید، معیاری که توجه کسب‌و‌کارها را به خود جلب می‌کند، هزینه تمام شده برای جذب هر لید یا CPL است. اما کسب‌و‌کارهای کمتری به معیار دیگری با عنوان CPA یا هزینه تمام شده برای هر کسب هر مشتری تمرکز می‌کنند. اما فرق CPA و CPL چیست و چه کاربردی دارند؟ در این مقاله از کاپریلا، به سوالات شما پاسخ داده‌ایم.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ مقدمه‌ای بر CPA و CPL
‏ ○ CPA برای قیف‌های لید
‏ ○ CPA برای قیف فروشگاه اینترنتی
‏ ○ مزایا و معایب CPL و CPA در تبلیغات
‏ ○ نتیجه‌گیری


🔸 مقدمه‌ای بر CPA و CPL

‏فرض کنیم شرکت شما یک نرم‌افزار طراحی کرده است و برای جذب مشتری، دو صفحه فرود مختلف برای دو کمپین بازاریابی مختلف، طراحی کرده است. در هر دو صفحه فرود، فرمی برای ثبت درخواست استفاده از نسخه آزمایشی نرم‌افزار قرار داده‌شده که ساختار و فرم هر صفحه متفاوت است.

‏بعد از اجرای کمپین، فرم اول، ۳۰۰ لید جذب ‌کرد (افرادی ‌که فرم را پر کردند) اما فقط ۵۰ نفر نسخه نهایی نرم‌افزار را خریداری کردند. فرم دوم، ۲۰۰ لید به دست آورد و ۷۰ نفر از این افراد، نرم‌افزار را خریدند. به نظر شما کدام صفحه و فرم، عملکرد بهتری داشته است؟ آیا صفحه اول که ۳۰۰ لید به‌دست آورده و CPL پایین‌تری دارد، بهتر است یا صفحه دوم که فروش بیشتر و CPA کمتری دارد؟ بیشتر بازاریابان دیجیتال روی تعداد لید جذب شده و هزینه جذب لید (CPL) تمرکز می‌کنند، درحالی‌که معیار CPA برای کسب‌و‌کارها مهم‌تر است. به‌همین دلیل نیاز است تفاوت و کاربردهای CPA و CPL را عمیق‌تر بررسی کنیم.

‏وقتی لیدها را از طریق تبلیغات نمایشی یا تبلیغات گوگل به‌دست می‌آورید، هر کلیک با روش زیر به مشتری تبدیل می‌شود:


🔸 CPA برای قیف‌های لید

‏برای قیف‌های لید، شاخص Cost Per Lead: CPL، هزینه تمام‌شده برای جذب هر لید است. به عنوان مثال، اگر یک میلیون تومان هزینه تبلیغات کرده باشید و ۱۰ لید به دست آورده باشید، CPL این کمپین، صد هزار تومان است (حاصل تقسیم هزینه بر تعداد لید جذب‌شده). یعنی برای جذب هر لید، صد هزار تومان پرداخت کرده‌اید.

‏شاخص دوم، هزینه کسب هر مشتری (Cost Per Acquisition: CPA)، به عنوان هزینه صرف شده برای کسب هر مشتری نهایی (کاربری که از شما خرید کرده باشد) است. این شاخص، نتیجه اصلی فعالیت‌های بازاریابی شما است که در پایین قیف فروش قرار می‌گیرد. برای مثال، اگر تبلیغ و صفحه فرود شما ۲۰ لید جذب کند و تنها ۵ نفر از آنها به مشتری نهایی تبدیل شوند (از شما خرید کردند)، نتیجه نهایی به شرح زیر خواهد شد:

‏یادتان باشد که در آخر، این مشتریان هستند که برای کسب‌و‌کار شما درآمد ایجاد می‌کنند، نه لیدها. برای مثال، اگر از تبلیغات کلیکی استفاده کنید احتمالاً تلاش می‌کنید با کمک بعضی روش‌ها، هزینه جذب مشتری را پایین بیاورید؛ روش‌هایی مثل انتخاب هدف‌مندی تبلیغات (نمایش تبلیغ برای جامعه مخاطب هدف). اما یکی از مهم‌ترین کارهایی‌ که باعث کاهش هزینه‌های جذب لید و کسب مشتری می‌شود، انجام بهینه‌سازی نرخ تبدیل (CRO) می‌باشد. هدف بهینه‌سازی نرخ تبدیل، افزایش تعداد لیدها و مشتریان در صفحه فرود و وبسایت، بدون افزایش بودجه تبلیغات است. بهترین ابزار CRO، استفاده از تست A/B می‌باشد تا به کمک این تست، بهینه‌ترین حالتی که به افزایش تعداد لید و مشتری منجر می‌شود را شناسایی کنید. هر چه تعداد لید و مشتری شما بیشتر شود، CPL و CPA شما کاهش پیدا می‌کند. کاهش CPL نتیجه مهمی است اما همیشه باید اولویت شما در بهینه‌سازی نرخ تبدیل، کاهش CPA با افزایش مشتریان نهایی باشد.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 CPL و CPA در تبلیغات آنلاین چیست؟ | تفاوت‌ها و کاربردها — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: تبلیغات آنلاین


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

✳️ اعتبار صفحه (Page Authority) چیست؟ | افزایش قدرت صفحه برای بهبود سئو

‏اگر به دنیای سئو علاقه‌مند هستید، آشنایی با اصطلاحات آن، به پیشرفت شما کمک زیادی می‌کند. هر اصطلاح، از مجموعه‌ای از فعالیت‌ها، تاکتیک‌ها، ابزارها و فاکتورها تشکیل شده که می‌تواند بر سئوی سایت شما تاثیر مثبت بگذارد. یکی از این اصطلاحات، قدرت صفحه یا اعتبار صفحه (Page Authority) نام دارد. این اصطلاح که گاهاً به صورت «پیج آتوریتی» هم شنیده می‌شود، یکی دیگر از ابداعات وبسایت MOZ می‌باشد. تا انتهای این مقاله از آکادمی کاپریلا را مطالعه کنید تا دانش سئوی خود را افزایش دهید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ قدرت صفحه (Page Authority) چیست؟
‏ ○ تعریف فنی اعتبار صفحه چیست؟
‏ ○ اعتبار صفحه چگونه امتیاز می‌گیرد؟
‏ ○ قدرت صفحه “خوب” چقدر است؟
‏ ○ قدرت صفحه در مقایسه با قدرت دامنه
‏ ○ اعتبار صفحه را چگونه مشاهده کنم؟
‏ ○ قدرت صفحه را چگونه افزایش دهم؟


🔸 قدرت صفحه (Page Authority) چیست؟

‏پیج آتوریتی (Page Authority) به اختصار (PA)، امتیاز‌ی است که توسط سایت Moz توسعه داده شده و پیش‌بینی می‌کند هر صفحه از وبسایت شما، در نتایج جستجوی گوگل و سایر موتورهای جستجو (SERP) چه رتبه‌ای (Rank) به‌دست می‌آورد. دامنه محدوده امتیاز هر صفحه از یک تا صد متغیر است و امتیازات بالاتر مربوط به توانایی بیشتر در کسب رتبه بهتر در سئو است. در نظر داشته باشید که این پیش‌بینی رتبه، فقط مخصوص همان صفحه است و نه سایر صفحات وبسایت.

‏قدرت صفحه بر اساس داده‌های ثبت‌شده سایت ما در گوگل و ده‌ها فاکتور دیگر محاسبه می‌شود؛ فاکتورهایی مانند قدرت دامنه (Domain Authority) که از مدل یادگیری ماشین (machine learning) برای شناسایی الگوریتمی استفاده می‌کند، یعنی الگوریتمی که با رتبه‌بندی هزاران صفحه‌ای که در نتایج گوگل نمایش داده می‌شوند و وبسایت Moz، جایگاه آن صفحات را نیز با کمک PA پیش‌بینی کرده است، بیشترین همبستگی را دارد، شناسایی و انتخاب می‌شود. سپس با استفاده از آن الگوریتم، امتیاز قدرت صفحه را تولید می‌کند.


🔸 تعریف فنی اعتبار صفحه چیست؟

‏اعتبار صفحه به همان روش اعتبار دامنه محاسبه می‌شود، ولی فقط برای یک صفحه به طور جداگانه (و نه کل سایت). پیج آتوریتی بر اساس داده‌های موجود در پایگاه‌داده صفحات فهرست‌شده در Moz، تعداد لینک­‌ها و ده‌ها فاکتور دیگر (در کل بیش از ۴۰ مورد) محاسبه می‌شود. نکته مهم این است که عناصر خاص صفحه مانند استفاده از کلمات کلیدی یا بهینه‌سازی محتوا را در نظر نمی‌گیرد.

‏قدرت صفحه مانند قدرت دامنه، با استفاده از یک الگوریتم یادگیری ماشین محاسبه می‌شود. بنابراین با تغییر داده‌ها در الگوریتم دچار نوسان خواهد شد. به همین علت، بهتر است از قدرت صفحه به عنوان یک معیار نسبی برای مقایسه در برابر صفحات دیگر سایت خود و یا سایت رقبا استفاده کنید، به جای آنکه از آن به عنوان یک مقدار قطعی “امتیازدهی” برای رتبه‌بندی یک صفحه استفاده کنید.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 اعتبار صفحه (Page Authority) چیست؟ | افزایش قدرت صفحه برای بهبود سئو — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: سئو


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

✳️ میانگین اندازه سبد خرید (Average Basket Size) چیست؟ | کاربرد و روش محاسبه

‏اصطلاحات و معیارهای مختلفی در تجارت الکترونیک و فروشگاه‌های اینترنتی استفاده می‌شود که بیانگر وضعیت آماری کسب‌وکار شما می‌باشد. محاسبه و نظارت مستمر بر این شاخص‌ها ضروری است، زیرا می‌توان به کمک آنها، از روند صعودی یا نزولی کسب‌وکار آگاه شد. در این مقاله از آکادمی کاپریلا، شما را با میانگین اندازه سبد خرید (ABS: Average Basket Size) که یکی از شاخص‌های مهم فروش می‌باشد، آشنا می‌کنیم. پس تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ میانگین اندازه سبد خرید چیست؟
‏ ○ محاسبه میانگین اندازه سبد خرید
‏ ○ نکات تکمیلی میانگین اندازه سبد خرید
‏ ○ ۶ راهکار برای افزایش میانگین اندازه سبد خرید


🔸 میانگین اندازه سبد خرید چیست؟

‏میانگین اندازه سبد خرید (ABS) معیاری برای کسب‌وکارهای حوزه تجارت الکترونیک است و ترکیبی از تعداد تراکنش‌ها را با اندازه‌گیری تعداد اقلام فروخته شده در هر تراکنش، به داده‌های عددی تبدیل می‌کند. به عبارت دیگر، با ABS می‌توان افزایش یا کاهش در تعداد اقلام خریداری‌شده توسط مشتری در هر تراکنش را اندازه‌گیری می‌کند. نام جایگزین میانگین اندازه سبد خرید عبارت است از میانگین محصول در هر خرید.


🔸 محاسبه میانگین اندازه سبد خرید

‏محاسبه این شاخص، ساده است. کافی‌ست تعداد کل محصولات فروش‌رفته را بر تعداد کل فاکتورهای فروش تقسیم کنید تا متوجه شوید در هر فاکتور، به‌طور میانگین چند کالا فروخته‌شده‌است.

‏به عنوان مثال، در طی یک ماه، یک وبسایت، ۴۰۰۰ تراکنش موفق داشته و در مجموع ۱۰ هزار محصول فروخته ‌شده‌است. میانگین اندازه سبد خرید شرکت در آن ماه، حاصل تقسیم ۱۰.۰۰۰ بر ۴۰۰۰ و برابر با ۲.۵ است. به عبارت دیگر، به طور میانگین، در هر فاکتور، ۲.۵ محصول به‌فروش رسیده‌است.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 میانگین اندازه سبد خرید (Average Basket Size) چیست؟ | کاربرد و روش محاسبه — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: تجارت الکترونیک


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ بازاریابی ایمیلی یا ایمیل مارکتینگ چیست؟ | مزایا و راهکارها در ایران

‏تا‌به‌حال شنیده‌اید که «ایمیل مارکتینگ در ایران جواب نمی‌دهد»، یا اینکه «مردم ایران، از ایمیل استفاده نمی‌کنند»؟. بسیاری از افراد، صرفاً با توجه‌کردن به‌خود و اطرافیان خود، به این نتیجه می‌رسند که از بازاریابی ایمیلی برای توسعه کسب‌وکار خود استفاده نکنند. درحالی‌که بسیاری از برندها و کسب‌وکارهای آنلاین بزرگ در ایران، سال‌هاست که ایمیل مارکتینگ، به عنوان جزئی از استراتژی دیجیتال مارکتینگ آنها استفاده می‌شود و هم‌چنان هم از آن استفاده می‌کنند.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ مقدمه‌ای بر ایمیل مارکتینگ
‏ ○ بازاریابی ایمیلی یا ایمیل مارکتینگ چیست؟
‏ ○ تاریخچه مختصری از ایمیل
‏ ○ مزایای بازاریابی ایمیلی (ایمیل مارکتینگ)
‏ ○ لیست مخاطبان ایمیل مارکتینگ
‏ ○ ایمیل مارکتینگ در ایران


🔸 مقدمه‌ای بر ایمیل مارکتینگ

‏استفاده از ایمیل در بازاریابی برای تبلیغ محصولات و خدمات کسب‌وکار و همچنین، ایجاد انگیزه برای وفاداری مشتریانتان بسیار مفید است. بازاریابی ایمیلی، نوعی بازاریابی است که می‌تواند مشتریان موجود در لیست ایمیل شما را از محصولات جدید، تخفیف‌ها و سایر خدمات کسب‌وکارتان مطلع سازد و کاربران جدید را به مشتری شما تبدیل کند. همچنین می‌تواند فروش آرام (soft sell: روش فروش با صبر و آرامی در برابر روش فروش با فشار و اصرار به مشتری یا hard sell) باشد تا مخاطبان خود را در مورد ارزش برندتان آگاه ساخته و یا آنها را برای خرید، تشویق کند. امروزه پلتفرم‌های ایمیل مارکتینگ می‌توانند به شما در طراحی، ساخت، ارسال و بهینه‌سازی بازاریابی ایمیلی کمک کنند تا بهترین نرخ بازگشت سرمایه را در برنامه بازاریابی خود به‌دست‌آورید.

‏وقتی می‌خواهید برند خود را رشد دهید یا محصولات خود را بفروشید، بازاریابی ایمیلی یکی از محبوب‌ترین و موثرترین ابزارهای تبلیغاتی برای کمپین­‌های بازاریابی است و نسبت به هزینه کم آن، بازدهی خوبی خواهد داشت. در ادامه مقاله، در مورد اینکه چطور بازاریابی ایمیلی و استفاده از ایمیل‌های تبلیغاتی به رشد کسب‌وکار شما کمک می‌کند، بحث خواهیم کرد و چند نکته برای شروع یک کمپین بازاریابی ایمیلی موفق را به شما ارائه می‌دهیم.


🔸 بازاریابی ایمیلی یا ایمیل مارکتینگ چیست؟

‏بازاریابی ایمیلی (Email Marketing) یک کانال بازاریابی قدرتمند و مقرون‌به‌صرفه است، نوعی بازاریابی مستقیم در بازاریابی دیجیتال که از ایمیل برای تبلیغ محصولات یا خدمات کسب‌وکار استفاده می‌کند. این روش، با هماهنگی با سایر فعالیت‌های بازاریابی خودکار (Marketing Automation)، می‌تواند به شما در آگاهی‌رسانی به مشتریان‌تان از جدیدترین محصولات یا پیشنهادهای فروش ویژه کمک کند. همچنین می‌تواند با جذب لید، آگاهی از برند، برقراری ارتباط و حفظ تعامل با مشتری در مراحل مختلف سفر خرید مشتری، به‌وسیله ارسال انواع ایمیل‌های بازاریابی در استراتژی بازاریابی شما نقشی محوری داشته‌باشد.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 بازاریابی ایمیلی یا ایمیل مارکتینگ چیست؟ | مزایا و راهکارها در ایران — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: ایمیل مارکتینگ


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ SERP Features یا ویژگی های SERP گوگل چیست؟ | آموزش کامل با مثال

‏شاید اصطلاح SERP برای شما تازگی داشته باشد و معنای آن را ندارید، اما بارها با آن مواجه شدید و SERP featuresهای مختلفی را در گوگل مشاهده کرده‌اید. در این مقاله، شما را به‌طور کامل با این اصطلاح آشنا می‌کنیم و با مثال‌های ایرانی، درک مطلب برای شما آسان و لذت‌بخش خواهد شد. پس برای اینکه به ویژگی‌های نتایچ گوگل یا SERP مسلط شوید، تا انتهای مقاله، همراه آکادمی کاپریلا باشید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ ویژگی‌های SERP چیست؟
‏ ○ انواع ویژگی‌های SERP چیست؟


🔸 ویژگی‌های SERP چیست؟

‏کلمه SERP به‌هر نتیجه‌ای که در صفحه نتایج موتور جستجو (Search Engine Results Page) از جمله گوگل نمایش داده می‌شود، گفته‌ می‌شود. وقتی کلمه‌ای را در گوگل جستجو می‌کنید، آن نتایجی که در هر صفحه به شما نشان داده می‌شود، همان SERP هستند که با بهینه‌سازی سایت (سئو)، می‌توان رتبه ارگانیک (رتبه‌ای که توسط گوگل به صفحه ما داده می‌شود) در گوگل را به دست آورد.

‏اما SERP Features، نوع دیگری از نتایج گوگل هستند. این نتایج، معمولاً شامل دسته رتبه ارگانیک نمی‌شوند چون گوگل، برای برخی از آنها تمایزهایی قائل می‌شود که در ادامه با آنها آشنا می‌شویم. رایج‌­ترین ویژگی‌های SERP عبارت‌اند از:

‏– ریچ اسنیپت (rich snippets): یک لایه بصری به نتیجه صفحه سایت در گوگل اضافه می‌کنند (به عنوان مثال، امتیازهای ستاره‌ای برای رتبه‌بندی محصولات)

‏– نتایج پولی (Paid Results): با پیشنهاد قیمت برای کلمات کلیدی، جایگاه‌های گوگل خریداری می‌شوند (گوگل ادز یا تبلیغات گوگلی)

‏– نتایج جهانی (Universal Results): همراه با نتایج ارگانیک ظاهر می‌شوند. به عنوان مثال، نتایج تصویر و featured snippets)

‏– داده‌­های گراف دانش (Knowledge Graph): به صورت پنل یا کادر جعبه‌ای ظاهر می‌شوند (به عنوان مثال، نتایج آب و هوا، اطلاعات افراد مشهور و …)

‏در روزهای ابتدایی گوگل، هر نتیجه در SERP، یکسان به نظر می‌رسید و این نتایج ارگانیک مرسوم، در طول سال‌ها تغییر چندانی در ظاهر نداشته است.


🔸 انواع ویژگی‌های SERP چیست؟

‏فهرست زیر، رایج‌ترین و موثرترین ویژگی‌های مکمل برای نتایج جستجوی گوگل را نشان می‌دهد.

‏– گوگل ادز (Google Ads)

‏– فیچر اسنیپت (Featured Snippet)

‏– مجموعه تصاویر (Image Pack)

‏– مقاله ژرف یا بنیادی (In-Depth Article)

‏– کارت دانش (Knowledge Card)

‏– پنل دانش (Knowledge Panel)

‏– مجموعه محلی (Local Pack)

‏– مجموعه تیزر محلی (Local Teaser Pack)

‏– جعبه اخبار (News Box)

‏– سوالات مرتبط (Related Questions)

‏– نقد و بررسی‌ها (Reviews)

‏– نتایج خرید (Shopping Results)

‏– پیوندهای سایت (Site links)

‏– توییت (Tweet)

‏– ویدئو (Video)

‏– سوالات متداول (FAQ)

‏– پادکست (Podcast)

‏– کتاب (Book)

‏سعی کردیم برای هر مورد، مثالی ایرانی پیدا کنیم اما برخی از ویژگی‌های نتایج گوگل که در بالا اشاره شد، بنابر یک یا چند دلیل زیر، فاقد مثال ایرانی هستند:

‏– همه قابلیت‌های نتایج گوگل برای وب فارسی، به کاملی وب انگلیسی نیست یا ارائه نمی‌شود.

‏– بسیاری از قابلیت‌های نتایج گوگل بر اساس موقعیت کنونی کاربر است و برای ایران، نمایش داده نمی‌شود.

‏– هیچ کسب‌وکاری در ایران از ویژگی مربوطه استفاده نکرده‌است.

‏– ما نتوانستیم نمونه ایرانی پیدا کنیم.

‏در ادامه، ویژگی‌های SERP را با هم بررسی می‌کنیم.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 SERP Features یا ویژگی های SERP گوگل چیست؟ | آموزش کامل با مثال — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: سئو


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ بیش فروشی (Upselling) و فروش مکمل (Cross-Selling) چیست؟ | تفاوت‌ها و کاربردها

‏تا به‌حال شده هنگام خرید اسانس‌های عطر، فروشنده به شما خرید حجم بیشتر با قیمت به‌صرفه‌تر را پیشنهاد کرده باشد؟ یا آنکه وقتی می‌خواهید ساندویچ بخرید، فروشنده به شما پیشنهاد می‌کند نوشیدنی و سیب‌زمینی هم سفارش دهید؟ پیشنهاد اول، بیش فروشی (Upselling) و پیشنهاد دوم، فروش مکمل (Cross-Selling) است که موضوع این مقاله از آکادمی کاپریلا است.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ مروری بر بیش فروشی و فروش مکمل
‏ ○ مقایسه فروش مکمل (Cross-Selling) و بیش فروشی (Upselling)
‏ ○ بیش فروشی (Upselling) چیست؟
‏ ○ فروش مکمل (Cross-Selling) چیست؟
‏ ○ تفاوت فروش مکمل (Cross-Selling) و بیش فروشی (Upselling)
‏ ○ نتیجه‌گیری و جمع‌بندی


🔸 مروری بر بیش فروشی و فروش مکمل

‏بیش فروشی یا Upselling استراتژی تشویق مشتری بالقوه به خرید کالای مشابه با مشخصات و ویژگی‌های بهتر و البته با قیمت بیشتر است.

‏در فروش مکمل یا Cross-Selling، وقتی مشتری کالای خود را انتخاب کرد، فروشنده یک کالای مکمل یا اضافی را به خریدار پیشنهاد می‌کند که به ارزش و منفعتی که مشتری از خرید به دست می‌آورد، اضافه می‌کند.

‏بیش فروشی و فروش مکمل دو روش بسیار موثر بازاریابی هستند که به‌وسیله آنها، فروشنده، مشتری را تشویق به خرید کالاهای بیشتر یا کالای بهتر می‌کند. این کار نه تنها به درآمد فروش فعلی اضافه می‌کند و باعث بهبود میانگین ارزش سفارش و میانگین اندازه سبد خرید می‌شود، بلکه برای مشتری هم ایجاد ارزش می‌کند.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 بیش فروشی (Upselling) و فروش مکمل (Cross-Selling) چیست؟ | تفاوت‌ها و کاربردها — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: تجارت الکترونیک


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

2024/09/24 15:32:21
Back to Top
HTML Embed Code: