Telegram Web Link
📌 منتشر شد:

✳️ آموزش نوشتن بیو اینستاگرام برای کسب و کار | ۶ راهکار با مثال ایرانی

‏اینستاگرام سریع‌تر از هر شبکه اجتماعی دیگری در حال رشد است و دارای وسیع‌ترین توزیع سنی است. در ایران، روزانه میلیون‌ها نفر از پروفایل‌های تجاری و کسب‌وکارهای عضو اینستاگرام بازدید‌ می‌کنند، با آنها ارتباط برقرار کرده و یا خرید می‌کنند. پروفایل اینستاگرام شما اولین تأثیر را در مورد برند تجاری‌تان به‌جاگذاشته و مهم‌ترین دلیل حضور شما در اینستاگرام را بیان‌ می‌کند. بخش اصلی این پروفایل، قسمت بیو اینستاگرام (Instagram Bio) است که‌ می‌توانید با درج اصلی‌ترین ویژگی‌های خود در قالب ۱۵۰ کاراکتر، خودتان را معرفی کنید و به بازدیدکنندگان جدید نشان دهید که چرا باید شما را در اینستاگرام، فالو کرده و محصولات و پست‌‎های شما را دنبال کنند. در این مقاله از آکادمی کاپریلا، همه چیز را راجب بیو اینستاگرام به شما آموزش می‌دهیم، همراه ما باشید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ بیو اینستاگرام چه‌کاری برای برند شما انجام می‌دهد؟
‏ ○ چگونه با بیو اینستاگرام خود، تأثیر اولیه خوبی داشته‌باشیم؟
‏ ○ چک لیست بیو اینستاگرام


🔸 بیو اینستاگرام چه‌کاری برای برند شما انجام می‌دهد؟

‏بیوگرافی اینستاگرام به بازدیدکنندگان شما نشان‌ می‌دهد که شما چه‌کسی هستید، چه‌چیزی ارائه‌ می‌دهید و چرا باید به برند شما اهمیت دهند؛ بنابراین ارزش آن را دارد که زمانی کافی را برای تکمیلِ درست آن صرف کنید.

‏ممکن است بیو اینستاگرام اولین راه ارتباطی شما و کسی باشد که نام تجاری‌تان را با کلیک کردن روی هشتگ اینستاگرام پیدا کرده است. آیا بیوگرافی شما به قدر کافی واضح است که نشان دهد چرا باید کسی شما را دنبال کند؟ آیا بهترین جنبه‌های برند شما را به نمایش‌ می‌گذارد؟

‏یک بیو عالی در اینستاگرام، شخصیت برند شما را برجسته‌ می‌کند و کاربران را وادار‌ می‌کند که در این مورد اقدامی انجام دهند که‌ آن کار می‌تواند کلیک بر روی لینک بیو شما، بازدید از وبسایت شرکت و یا حتی دنبال‌کردن (Follow) حساب کاربری‌تان باشد.


🔸 چگونه با بیو اینستاگرام خود، تأثیر اولیه خوبی داشته‌باشیم؟

‏اولین قدم برای ایجاد یک بیو خوب در اینستاگرام، این است که از اسم خود یا کلمه کلیدی قابل جستجو در قسمت نام (Name)، استفاده کنید. به‌عنوان مثال، اگر در حوزه بهداشت و سلامت فعالیت‌ می‌کنید، ممکن است بخواهید نام کامل خود را همراه با عنوان شغلی‌تان در بخش نام وارد کنید. به‌این ترتیب، وقتی افراد، تخصص شما را در اینستاگرام جستجو‌ می‌کنند به راحتی‌ می‌توانند حساب کاربری شما را پیدا کنند.

‏به تصویر زیر دقت کنید که چگونه با درج اسم و شغل خود در بخش نام، باعث وضوح بیشتر در اسم اینستاگرام خود و نیز افزایش احتمال دیده‌شدن در جستجوهای اینستاگرام (ّرای کلمات ژل و بوتاکس) شده‌است.

‏اینستاگرام فیلدهای نام و نام کاربری را در درخواست‌های جستجو در نظر‌ می‌گیرد، بنابراین اطمینان از بهینه‌سازی آنها بسیار مهم است. با توجه به این نکته، ممکن است بخواهید از کلمات کلیدی حوزه کسب‌وکار خود استفاده کنید که ممکن است بازدیدکنندگان بالقوه، آنها را در اینستاگرام جستجو کنند. آیا خدمات خاصی ارائه‌ می‌دهید؟ آیا برای موضوع یا مورد خاصی شناخته‌شده هستید؟



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 آموزش نوشتن بیو اینستاگرام برای کسب و کار | ۶ راهکار با مثال ایرانی — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: شبکه های اجتماعی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ گوگل آنالیتیکس چیست؟ | راهنمای گام به گام ثبت نام، تنظیمات و استفاده

‏در ذهنتان پزشک‌ها را مجسم کنید. قطعاً تصویر ذهنی شما، فردی با روپوش سفید و گوشی پزشکی است. آن گوشی، ابزار کار پزشک است؛ ابزاری که همیشه باید همراهش باشد تا بتواند اولین معاینه برای تشخیص بیماری را انجام دهد. در همه تخصص‌ها و حرفه‌ها، چنین ابزارهای کلیدی وجود دارد و در دیجیتال مارکتینگ و کسب‌وکارهای اینترنتی، می‌توان گوگل آنالیتیکس (Google Analytics) را یکی از مهم‌ترین ابزارهای کلیدی نامید؛ ابزاری که باید هر روز برای مشاهدهداده‌های وبسایت مانند اطلاعات کمپین‌ها، فروش، بازدیدکننده‌ها و … از آن استفاده شود.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ گوگل آنالیتیکس چیست؟
‏ ○ چرا گوگل آنالیتیکس برای کسب‌وکار من مهم است؟
‏ ○ هزینه گوگل آنالیتیکس چقدر است؟
‏ ○ گوگل آنالیتیکس چگونه کار‌ می‌کند؟
‏ ○ گوگل آنالیتیکس چگونه نصب و راه‌اندازی‌ می‌شود؟
‏ ○ داده‌های در دسترس و روش مشاهده آنها در گوگل آنالیتیکس چیست؟
‏ ○ مهم‌ترین داده‌ها و بهترین گزارش‌های گوگل آنالیتیکس
‏ ○ چگونه تنظیمات گوگل آنالیتیکس را سفارشی‌سازی کنیم؟
‏ ○ جستجوهای سایت خود را رهگیری کنید.
‏ ○ چگونه گوگل آنالیتیکس را یاد بگیریم؟


🔸 گوگل آنالیتیکس چیست؟

‏گوگل آنالیتیکس (Google Analytics) که به‌اختصار، GA هم نامیده می‌شود، دارای قطعه‌ای کد است که به یک وبسایت اضافه‌ می‌کنید تا تمام داده‌های کمی و کیفی از بازدیدهای وبسایت را جمع‌آوری، اندازه‌گیری و تحلیل‌ ‌کند. گوگل آنالیتیکس بخشی از پلتفرم جامع بازاریابی گوگل است که به عنوان GMP نیز شناخته‌ می‌شود و ابزار و خدمتی جامع برای همه نیازهای تبلیغاتی، جمع‌آوری داده و گزارشگیری است. کلیه نرم‌افزارهای آنلاین GMP، دسترسی به داده‌های تبلیغات جستجو (گوگل ادز)، تبلیغات نمایشی و ویدئویی، نظرسنجی و بهینه‌سازی سایت را مهیا کرده و البته تحلیل اطلاعات را بسیار ساده‌ می‌کند. در این بین، گوگل آنالیتیکس یکی از کاربردی‌ترین ابزارهای GMP می‌باشد که به نوعی، نقطه اتصال سایر نرم‌افزارهای گوگل است.


🔸 چرا گوگل آنالیتیکس برای کسب‌وکار من مهم است؟

‏به‌طور خلاصه‌ می‌توان گفت گوگل آنالیتیکس به شما کمک‌ می‌کند که کسب‌وکار آنلاین خود را رشد دهید. آنالیتیکس کمک‌ می‌کند تا مشتریان خود را بهتر شناخته، از رفتارشان در وبسایت، مطلع شده و آنها را درک کنید. بنابراین‌ می‌توانید تجربیات بهتری را برای آنها ایجاد کرده و براساس مشتریان فعلی خود، مشتریان جدیدی پیدا کنید.

‏گوگل آنالیتیکس، ترافیک وبسایت شما را به زبان کمی و کیفی تبدیل کرده و گزارشات جامعی را از آنچه درون وبسایتتان رخ می‌دهد به شما نشان می‌دهد. به‌‎عنوان مثال، گوگل آنالیتیکس به شما می‌گوید:

‏– روزانه چند نفر وارد سایت می‌شود.

‏– از کجا به سایت شما می‌آیند.

‏– چند صفحه و چه صفحاتی را می‌بینند.

‏– چند دقیقه در سایت می‌مانند.

‏– خرید می‌کنند؟ عضو سایت می‌شوند؟ کتاب الکترونیکی را دانلود می‌کنند؟

‏– و گزارش‌های بیشتری که در ادامه مقاله با آنها آشنا خواهید شد.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 گوگل آنالیتیکس چیست؟ | راهنمای گام به گام ثبت نام، تنظیمات و استفاده — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: ابزارها


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ قیف فروش (Sales Funnel) چیست؟ | راهنمای ساده و کامل قیف بازاریابی

‏دیجیتال مارکتینگ، فرآیندی یکپارچه و چندین مرحله‌ای است و تا زمانی‌که مشتری خرید را انجام ندهد، گام اول تلاش‌های ما تمام نمی‌شود. اما بعد از خرید مشتری هم تاکتیک‌ها و قواعد مختلفی باید رعایت شود تا مشتری، مجدداً از شما خرید کرده و دیگران را به خرید از شما دعوت کند. اما در گام اول، یعنی تبدیل کاربر به مشتری، فرآیندی وجود دارد که به آن قیف فروش (Sales Funnel) یا قیف بازاریابی (Marketing Funnel) گفته می‌شود. این قیف، مراحلی دارد که روی مشتریان بالقوه و احتمالی کار می‌کند، کسانی‌که قصد خرید ندارند از قیف خارج‌شده و درنهایت، بخشی از آن مشتریان، به مشتری بالفعل شما تبدیل خواهندشد.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ مقدمه‌ای بر قیف فروش
‏ ○ قیف فروش یا قیف بازاریابی چیست؟
‏ ○ چرا قیف فروش مهم است؟
‏ ○ قیف فروش چگونه کار می‌کند؟
‏ ○ چهار مرحله قیف فروش چیست؟
‏ ○ مثال قیف فروش
‏ ○ چگونه قیف فروش طراحی کنیم؟
‏ ○ اندازه‌گیری موفقیت قیف فروش
‏ ○ چگونه قیف فروش خود را بهینه کنیم؟
‏ ○ نتیجه‌گیری


🔸 مقدمه‌ای بر قیف فروش

‏هر یک از مراحل قیف فروش بر رفتار مصرف‌کننده یا خریدار نهایی تأثیر دارد. شما باید تمام مراحل را به‌طور کامل بشناسید. با آگاهی از مشخصات هر مرحله، می‌توانید از روش‌هایی برای بهبود تعداد افرادی که از یک مرحله به مرحله دیگر می‌روند، استفاده کنید. این هدایت کاربران به مراحل بعدی، می‌تواند تأثیر فاحشی بر رشد کسب‌وکار و افزایش درآمد شما بگذارد.

‏فرض کنید شما تعداد مخاطبان هد را در دو مرحله اول قیف فروش خود، دو برابر می‌کنید. در این‌حالت شما تعداد لید (سرنخ فروش) خود را دو برابر خواهید کرد و نتیجه آنکه درصد مشتریان قطعی خود را نیز دو برابر می‌کنید. این افزایش، هر ماه ۴ برابر مشتری جدید به شما خواهد داد.
طراحی و مدیریت قیف فروش، یکی از قدرتمندترین مفاهیم در کسب‌وکار و بازاریابی شما است و در ادامه، به آن به‌طور عمیق‌تر می‌پردازیم.


🔸 قیف فروش یا قیف بازاریابی چیست؟

‏قیف فروش، هر مرحله‌ای است که شخص باید به ترتیب طی کند تا به مشتری شما تبدیل شود. در همین ابتدا برای درک بهتر، یک قیف فروش فرضی را برای یک مغازه، مثال می‌زنیم.

‏«افراد بالای قیف فروش کسانی هستند که در کنار فروشگاه شما قدم می‌زنند (مرحله اول). درصدی از آنها تصمیم می‌گیرند که وارد مغازه شوند (مرحله دوم). مشتری قفسه‌ای از تی‌شرت‌های حراجی را می‌بیند. او محصولی را در قفسه می‌بیند و به آن اشاره می‌کند (مرحله سوم). سپس مشتری، چهار تی‌شرت انتخاب می‌کند و به سمت صندوق می‌رود. آنها در آخرین مرحله هستند. اگر همه چیز خوب پیش برود، آنها خرید را به پایان می‌رسانند و از انتهای قیف فروش خارج می‌شوند.»

‏همین روند، برای هر نوع کسب‌وکاری با ساختاری متناسب با آن کسب‌وکار اما در یک چارچوب مشخص انجام می‌شود. قیف فروش در کسب‌وکارهای آنلاین می‌تواند در چندین بخش از فرآیندهای بازاریابی وجود داشته‌باشد. قیف هر بخش می‌تواند ساختار و جزئیاتی متفاوت‌ داشته‌باشد یا قیف شما در تمام کانال‌های بازاریابی‌تان یکسان باشد (از نظر تاکتیک‌ها، محتواها، پیشنهادها و …).



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 قیف فروش (Sales Funnel) چیست؟ | راهنمای ساده و کامل قیف بازاریابی — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: لید و تبدیل


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ تجارت الکترونیک (eCommerce) چیست؟ | راه‌اندازی و توسعه به روشی آسان

‏اگر این مقاله را می‌خوانید، یعنی می‌خواهید بدانید نوع جدید و امروزی کسب‌وکار که بازدهی مالی خوبی دارد و می‌توان با کمترین هزینه و در منزل، آن کسب‌وکار را راه‌اندازی و مدیریت کرد، چیست. این ویژگی‌های بیان‌شده، ما را به اصطلاحی به‌نام «تجارت الکترونیک» یا «تجارت الکترونیکی» می‌رساند که به‌عنوان موضوع این مقاله از آکادمی کاپریلا انتخاب شده‌است.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ تجارت الکترونیک چیست؟
‏ ○ مدل­‌های مختلف تجارت الکترونیک چیست؟
‏ ○ مزایای تجارت الکترونیک چیست؟
‏ ○ چگونه تجارت الکترونیکی راه‌اندازی کنیم؟


🔸 تجارت الکترونیک چیست؟

‏تجارت الکترونیک (ECommerce) به هر نوع تراکنش کسب‌وکاری گفته می‌­شود که به‌صورت آنلاین انجام می‌­شود. مشهورترین نمونه تجارت الکترونیک، خرید آنلاین است. خرید آنلاین به‌معنی خرید و فروش کالا از طریق اینترنت و با استفاده از یک دستگاه (موبایل، تبلت، کامپیوتر و لب‌تاپ) است. بااین‌حال، تجارت الکترونیکی می­‌تواند شامل انواع دیگری از فعالیت­‌ها از جمله حراج و مزایده‌های آنلاین، درگاه‌های پرداخت، بلیط‌فروشی آنلاین، بانکداری اینترنتی و … باشد.

‏در ایران، کسب‌وکارهای اینترنتی هم جزئی از تجارت الکترونیک درنظر گرفته‌می‌شوند در حالی‌که تجارت الکترونیک (ECommerce) به خرید و فروش آنلاین اشاره دارد اما کسب‌وکار آنلاین (Ebusiness) به هر نوع کسب‌وکاری که در بستر اینترنت راه‌اندازی شود، گفته می‌شود.

‏تجارت موبایلی (Mobile Commerce) یا mCommerce، مسیری جدید و با رشد سریع در تجارت الکترونیکی است که تحت تأثیر بازار در حال گسترش و نفوذ گوشی‌­های هوشمند و راحتی نسل جدید با خرید آنلاین است. در سال ۲۰۱۸، بخش تجارت الکترونیک جهانی نسبت به سال قبل آن، ۳۹/۱ درصد افزایش فروش داشته‌است و ایران هم مشابه سایر کشورها، در این زمینه با رشد چشمگیر همراه است.


🔸 مدل­‌های مختلف تجارت الکترونیک چیست؟

‏تجارت الکترونیک معمولاً بر اساس نوع شرکت‌کنندگان در تراکنش، به B۲B ،B۲C و C۲C و C۲B طبقه‌بندی می‌شود. به‌طور کلی این مدل­‌های تجاری عبارتند از:

‏تجارت B۲B زمانی انجام می‌­شود که برخی کسب‌وکارها، محصولات و خدمات خود را به کسب‌و‌کارهای دیگر می‌فروشند. به عبارت ساده‌تر، مشتریان نهایی یک کسب‌وکار، کسب‌وکارهای دیگر هستند. یک مثال از این نوع تجارت، فروشگاه­‌های لوازم اداری است که تجهیزات اداری را به کسب‌وکارها می‌فروشند.

‏تجارت B۲C، رایج‌­ترین مدل تجاری است که در آن کسب‌وکارها، محصولات و خدمات خود را به‌صورت مستقیم به مشتریان می‌­فروشند. یک مثال از مدل تجارت B۲C می‌­تواند دیجیکالا، اسنپ، نت‌برگ، فرادرس و … باشد که شما هم از آنها خرید داشته‌اید.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 تجارت الکترونیک (eCommerce) چیست؟ | راه‌اندازی و توسعه به روشی آسان — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: تجارت الکترونیک


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ KPI در دیجیتال مارکتینگ چیست؟ | روش محاسبه شاخص کلیدی عملکرد با مثال

‏مهم‌ترین مزیت دیجیتال مارکتینگ نسبت به بازاریابی غیر دیجیتال، امکان اندازه‌گیری راحت عملکرد و تبدیل نتایج به اعدادی قابل فهم می‌باشد. این اعداد و نتایج، نشان می‌دهند که آیا در مسیر درستی برای موفقیت کسب‌وکار خود هستیم یا به بیراهه می‌رویم. به‌چنین اعدادی که شاخصی برای سنجش موفقیت یا عدم موفقیت تلاش‌های ما هستند، شاخص‌های کلیدی عملکرد یا KPI گفته‌می‌شود. در این مقاله از آکادمی کاپریلا قرار است با Key Performance Indicators در دیجیتال مارکتینگ، نحوه انتخاب KPI، نمونه KPI، تحلیل گزارش KPI و مثال‌های متعدد آشنا شویم و بتوانیم از مدل برنامه‌ریزی RACE و تعیین اهداف SMART در استراتژی دیجیتال مارکتینگ خود استفاده کنیم.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ شاخص­ های کلیدی عملکرد (KPI) چیست؟
‏ ○ چگونه KPIها را انتخاب کنیم؟
‏ ○ چه KPIهایی را اندازه‌گیری نکنیم؟
‏ ○ روش تنظیم KPI ‏کانال‌های بازاریابی
‏ ○ ارتباط بودجه­ با KPIها چیست؟
‏ ○ طراحی شاخص کلیدی عملکرد دیجیتال با مدل SMART
‏ ○ چگونه برای KPIها، اهداف عددی تعیین کنیم؟
‏ ○ نحوه تنظیم مرزهای شاخص کلیدی عملکرد ‏
‏ ○ مطابقت دادن شاخص کلیدی عملکرد با مدل RACE
‏ ○ ارزیابی پیشرفت در یک زمان چالشی
‏ ○ نتیجه‌گیری


🔸 شاخص­ های کلیدی عملکرد (KPI) چیست؟

‏شاخص­‌های کلیدی عملکرد‏ یا KPIهای دیجیتال مارکتینگ، اهداف کمّی هستند که به شما کمک می­‌کنند در تلاش‌های بازاریابی خود، به‌سمت موفقیت حرکت کنید و میزان موفقیت‌تان را اندازه‌گیری کنید. در یک محیط رقابتی یا چالش‌برانگیز، مانند نوسانات اقتصادی در ایران، برنامه‌ر‌یزی شاخص‌­های کلیدی عملکرد ‏کوتاه‌مدت و بلندمدت، مهم‌تر از همیشه خواهد بود.

‏شاخص‌­های کلیدی عملکرد،‏ روشی مفید برای بازاریابان دیجیتال است تا بتوانند انتظارات خود را از استراتژی‌شان مشخص کنند و اثبات کنند که عملکردشان تأثیر مثبت دارد. از نظر افرادی که اطلاعات کمی از دیجیتال مارکتینگ دارند، سنجش موفقیت فعالیت‌های دیجیتال مارکتینگ دشوار است، اما واقعاً اینطور نیست. درحقیقت، اندازه‌گیری پیشرفت کمپین‌های بازاریابی دیجیتال معمولاً آسان‌­تر از یک کمپین بازاریابی آفلاین است.

‏هدف از این مقاله، کمک به شما برای تعیین شاخص کلیدی عملکرد یا KPIهای‏ دیجیتال مارکتینگ برای اندازه‌گیری چیزی‌ است که درحال حاضر برای شما و مدیران مافوق‌تان اهمیت دارد. در دوران رکود اقتصادی، برنامه‌ریزی هوشمندانه بازاریابی برای سنجش پیشرفت خود و نشان دادن ارزش عملکرد، ضروری است. در ادامه، در مورد انتخاب شاخص کلیدی عملکرد، بودجه‌بندی و نحوه ارتباط‌دادن شاخص کلیدی عملکرد به مدل RACE صحبت خواهیم‌کرد.


🔸 چگونه KPIها را انتخاب کنیم؟

‏مهم‌ترین قسمت تعیین و تنظیم KPI،‏ انتخاب این است که چه‌چیزی باید اندازه‌گیری شود. شما هرگز نمی­‌خواهید در این مرحله، اشتباهی مرتکب شوید، اما نگران نباشید، تعیین آنچه که باید اندازه‌گیری شود، بسیار ساده است؛ فقط مطمئن شوید فاکتورهایی که می­‌توانند روی اهداف کسب‌وکارتان تأثیر بگذارند را اندازه‌گیری می­‌کنید.

‏معمولاً شاخص‌­های کلیدی عملکرد با تبدیل (Conversion) ارتباط دارند. در دوران رکود اقتصادی، تبدیل کاربر به مشتری، از اهمیت بیشتری برخوردار است، چون می‌­تواند به‌معنای تفاوت بین تحقق اهداف مالی شما یا مواجه‌شدن با مشکلات مالی بعدی باشد.

‏به‌عنوان یک قاعده کلی، تبدیل‌ها باید واضح باشند (یعنی به‌راحتی تعریف و اندازه‌گیری شوند) و به‌طور قابل‌توجهی برای شرکت، سودمند باشند (به‌عنوان مثال، خرید کنند یا فرم تماس را پر ­کنند).



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 KPI در دیجیتال مارکتینگ چیست؟ | روش محاسبه شاخص کلیدی عملکرد با مثال — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: استراتژی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:
✳️ تحقیق کلمات کلیدی چیست؟ | معرفی ابزارها، روش‌ها و استراتژی‌های Keyword Research

‏وقتی می‌خواهید وبسایت خود را برای گوگل، بهینه کنید و سئو انجام دهید، پیش از شروع کار باید بدانید که وبسایت را برای چه کلمه یا کلمات کلیدی سئو کنید. این کلمات، نیازها و خواسته‌های مخاطبان و مشتریان هدف شما هستند که در گوگل، جستجو می‌شوند. پس آگاهی از تحقیق کلمات کلیدی (Keyword Research) یا در ترجمه‌ای دیگر، پژوهش کلمات کلیدی برای شناسایی آنچه مخاطبان شما می‌خواهند و در گوگل به دنبال آن می‌گردند، گام مهم و کلیدی در سئو می‌باشد. این مقاله از آکادمی کاپریلا به شما کمک می‌کند تا به تحقیق کلمات کلیدی مسلط شوید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ تحقیق کلمات کلیدی چیست و چه اهمیتی دارد؟
‏ ○ قبل از پژوهش کلمات کلیدی، سوال بپرسید.
‏ ○ مردم چه کلماتی را جستجو می‌کنند؟
‏ ○ تحقیق استراتژیک میزان جستجو
‏ ○ کدام فرمت کاملاً متناسب با منظور جستجوگر است؟
‏ ○ ابزارهایی تحقیق کلمات کلیدی


🔸 تحقیق کلمات کلیدی چیست و چه اهمیتی دارد؟

‏قدرت تحقیق کلمات کلیدی در شناخت بهتر بازار هدف شما و چگونگی جستجوی آنها برای محتوا، خدمات و یا محصولات شما نهفته است. تحقیق کلمات کلیدی اطلاعات جستجوی کلمات هدف را در اختیار شما قرار می‌دهد که می‌تواند در پاسخ دادن به سوالاتی مانند:

‏– افراد به دنبال چه هستند؟

‏– چند نفر به دنبال آن هستند؟

‏– آنها این اطلاعات را در چه فرمتی می‌خواهند؟

‏به شما کمک کنند.

‏بعد از آنکه مشخص شد که چه کلماتی جستجو می‌شود، باید با بررسی میزان جستجو و سایر اطلاعات مرتبط با کلمات که در ادامه مقاله گفته خواهد شد، آنها را اولویت‌بندی کنیم و به کمک پژوهش کلمات کلیدی مشخص کنیم که کدام کلمات کلیدی استراتژیک را در محتوای وبسایت خود هدف قرار دهیم و چگونه برای راضی‌کردن کاربران و موتورهای جستجو، آن محتوا را آماده کنیم.


🔸 قبل از پژوهش کلمات کلیدی، سوال بپرسید.

‏اگر یک مشاور سئو هستید، قبل از اینکه بتوانید از طریق بهینه‌سازی برای موتورهای جستجو به کسب‌وکارها کمک کنید، ابتدا باید با کسب‌وکار، مشتریان‌ و اهدافشان آشنا شوید. در اینجاست که ممکن است بخواهید میان‌بر بزنید. بسیاری از افراد، این مرحله مهم برنامه‌ریزی را نادیده می‌گیرند. زیرا تحقیق کلمات کلیدی زمان‌بر است و نیز از خود می‌پرسید چرا برای تحقیق در مورد موضوعی از آن آگاهی دارید، وقت بگذارید؟ پاسخ این است که آن کلماتی که شما می‌خواهید برای سئو انتخاب کنید و آنچه مخاطب شما می‌خواهد و جستجو می‌کند، اغلب دو چیز کاملاً متفاوت است. تمرکز بر مخاطب‌تان و سپس با استفاده از داده‌های کلمه کلیدی برای اصلاح تفکرات قبلی خود، کمپین‌های بسیار موفقیت‌آمیزتری نسبت به کلمات کلیدی اولیه‌تان اجرا خواهید کرد.

‏یک مثال: یک موسسه آموزشی، درباره سئو اطلاعاتی شنیده‌است و برای چگونگی بهبود سئو و افزایش تعداد دفعات نمایش کسب‌وکارش در نتایج «جستجوی ارگانیک» به کمک نیاز دارد. برای کمک به آنها، ابتدا باید مشتریان‌شان را بشناسید. برای انجام این کار، ممکن است سوالاتی مانند موارد زیر را از صاحب کسب‌وکار بپرسید:

‏– کسب‌وکار آنها چه آموزش‌هایی و به چه شیوه‌ای (آموزش حضوری، آنلاین، دانلودی و…) ارائه می‌دهد؟

‏– افراد به دنبال چه نوع آموزش‌هایی هستند؟

‏– چه زمانی افراد در جستجوی آموزش‌های مربوطه هستند؟
‏– آیا تغییرات فصلی در طول سال وجود دارد؟
‏– افراد چگونه آموزش‌ها را جستجو می‌کنند؟

‏– آنها از چه کلماتی استفاده می‌کنند؟

‏– آنها چه سوالاتی می‌پرسند؟

‏– آیا بیشتر جستجوها، برروی دستگاه‌های تلفن همراه انجام می‌شود؟

‏– چرا افراد در گوگل به دنبال آموزش‌های مورد نیاز خود هستند؟

‏– آیا افراد در جستجوی نوع خاصی از آموزش هستند یا صرفاً در جستجوی کسب اطلاعات بیشتر و سطحی هستند؟

‏– مشتریان بالقوه از نظر منطقه‌ سکونت ساکن شهر خاصی هستند یا در کل کشور و یا ایرانیان کل جهان ساکن هستند؟

‏و در آخر، بهترین گزینه دست شماست: چگونه می‌توانید بهترین محتوای مرتبط با آموزش‌ها را برای جذب مخاطب هدف و برآورده‌کردن چیزهایی که آنها به‌دنبال آن هستند، تولید کنید؟ پرسیدن این سوالات، یک گام مهم برنامه‌ریزی است که در تحقیق کلمات کلیدی، راهنمای شما خواهد بود و به شما کمک می‌کند محتوای بهتری تولید کنید.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 تحقیق کلمات کلیدی چیست؟ | معرفی ابزارها، روش‌ها و استراتژی‌های Keyword Research — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: سئو

📖
آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ گذاشتن چند لینک در اینستاگرام با بهلینک | معرفی و آموزش ابزار رایگان و حرفه‌ای

‏هر شبکه اجتماعی، محدودیت‌های خودش را دارد. تا چند سال قبل نمی‌توانستیم بیش از یک لینک در بیو اینستاگرام قرار دهیم و معمولاً فقط لینک صفحه اصلی وبسایت ما قرار داده می‌شد. این محدودیت، ابزارهای مختلفی را در زبان انگلیسی و با هزینه‌های دلاری به‌وجود آورد. اما در این مقاله، یکی از کامل‌ترین ابزارهای گذاشتن چند لینک در بیو اینستاگرام را به شما معرفی می‌کنیم و آموزش استفاده رایگان از بهلینک نیز بیان خواهد شد. پس تا انتها، با آکادمی کاپریلا باشید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ چرا باید چند لینک در بیو اینستاگرام بگذاریم؟
‏ ○ چگونه با بهلینک، چند لینک در بیو اینستاگرام بگذاریم؟
‏ ○ کدام لینک‌ها را در بیو اینستاگرام بگذاریم؟


🔸 چرا باید چند لینک در بیو اینستاگرام بگذاریم؟

‏در گذشته، سایت‌های ایرانی وقتی کمپین فروش برگزار می‌کردند یا مقاله‌ای جدید منتشر می‌کردند، در پست اینستاگرام خود چنین می‌نوشتند: «برای مشاهده محصولات/مقاله به لینک بیو مراجعه کنید». این یعنی هر بار با کمپین جدید یا مقاله جدید، باید لینک بیو اینستاگرام خود را عوض می‌کردند.

‏اگر شما یک پست وبلاگ منتشر کردید و می‌خواهید فالوئرهای شما، هم از آن پست و هم وب‌سایت‌تان دیدن کنند، می‌توانید هم‌زمان، فالوئرهای خود را به دیدن مقاله و وبسایت خود دعوت کنید. گاهی هم ممکن است بخواهید لینک ۴ یا ۵ مقاله یا محصول خود را در بیو اینستاگرام بگذارید و این یعنی، به ابزاری موثر برای گذاشتن چند لینک در بیو نیاز دارید.

‏تمام کاربران اینستاگرام با موبایل هستند و تمام سایت‌ها هم نسخه موبایلی نسبتاً پیچیده دارند. فرض کنید برای چند محصول فروشگاه خود تخفیف گذاشته‌اید، فالوئر شما برای خرید محصول، باید روی لینک بیو کلیک کند، وارد صفحه اصلی سایت شود، با کمی سردرگمی، بخش جستجوی سایت یا دسته‌بندی‌ها را پیدا کند، به‌دنبال محصول مورد نظر خود بگردد، بارها صفحه را به بالا و پایین بکشد تا در نهایت، محصول را مشاهده کند. بسیاری از کاربران، چنین حوصله‌ای ندارند و می‌خواهند با کمترین کلیک و زمان، به خواسته خود برسند. اینجاست که راهکار گذاشتن چند لینک در اینستاگرام به کمک شما و مشتری می‌آید.


🔸 چگونه با بهلینک، چند لینک در بیو اینستاگرام بگذاریم؟

‏آنچه باید در ابتدا بدانید این است که برای درج لینک در بیو اینستاگرام خود، باید وارد پروفایل اینستاگرام خود شده و روی «ویرایش پروفایل/Edit profile» کلیک کنید. سپس در بخش سوم که عبارت “Website” را نوشته، لینک خود را درج کرده و در نهایت، ذخیره کنید. اما برای اینکه بتوانید چند لینک در اینستاگرام خود در قالب یک لینک بگذارید، می‌توانید از ابزار رایگان و ساده بهلینک استفاده کنید.

‏با بهلینک می‌توانید به رایگان به امکانات و مزایای زیر دسترسی داشته باشید:

‏– خودتان را بهتر و کامل‌تر و با آدرس لینک دلخواه معرفی کنید.

‏– چندین لینک را در یک صفحه کنار هم قرار دهید.

‏– به سوالات رایج در مورد خود و یا کسب‌وکارتان پاسخ دهید.

‏– راه‌های ارتباط با خودتان را لیست و مدیریت کنید.

‏– با یک لینک، کالا و خدمات خود را معرفی کنید.

‏– برای آخرین پست‌های خود، لینک مجزا تعریف کنید.

‏– دنبال کنندگان‌تان را در خصوص کالا و خدمات خود بهتر و کامل‌تر راهنمایی کنید.

‏– یک لینک را در همه شبکه‌های اجتماعی خود قرار دهید.

‏– فالوورهای خود در هر شبکه را به دنبال‌کنندگان حساب خود در شبکه دیگر تبدیل کنید.

‏– با چند کلیک، محتوای لینک‌شده در همه شبکه‌ها را یک‌جا، بروزرسانی کنید.

‏برای گذاشتن چند لینک در بیو اینستاگرام، ابتدا وارد وبسایت بهلینک شده و روی گزینه «ایجاد بهلینک رایگان» کلیک کنید.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 گذاشتن چند لینک در اینستاگرام با بهلینک | معرفی و آموزش ابزار رایگان و حرفه‌ای — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: ابزارها


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM

❇️ آشنایی با بازاریابی مشارکتی یا Affiliate Marketing در ۱۲ دقیقه | ویدئوی آموزشی به زبان ساده

در این ویدئوی آموزشی، به تعریف بازاریابی مشارکتی، مزایا و روش‌های آن پرداخته شده است.

نسخه متنی این مطلب بر روی:

وبسایت آکادمی کاپریلا | کانال تلگرام کاپریلا

‏__________________________________


برای دسترسی سریع و آسان به منابع آموزشی جامع در حوزه دیجیتال مارکتینگ، روی لینک زیر کلیک کنید.

🔗 مجموعه کامل آموزش‌های بازاریابی دیجیتال — کلیک کنید.

📌 کانال اختصاصی آموزش‌های دیجیتال مارکتینگ

آخرین مطالب علمی، مقالات رایگان و ویدئوهای آموزشی بازاریابی دیجیتال را در کانال اختصاصی دیجیتال مارکتینگ [@Kaprila] دنبال کنید. 👇

@Kaprila — مطالب و آموزشهای بازاریابی دیجیتال

‌.
📌 منتشر شد:
✳️ بازیکاری (Gamification) در بازاریابی چیست؟ | بازی فروش و برندسازی

‏چند سال پیش که سریال «قهوه تلخ» در شبکه نمایش خانگی پخش می‌شد، از ویدئوکلوب نزدیک خانه، DVDهای این سریال را می‌خریدم. با خرید هر قسمت، صاحب فروشگاه، کاغذی کوچک و دارای مهر فروشگاه را به ما می‌داد و همیشه می‌گفت: «اگر ۱۰ تا از این کاغذا جمع کنید می‌تونید یه DVD رایگان بخرید» و این پیشنهاد، باعث شد دو خرید رایگان از آنجا داشته‌باشم. در آن زمان با مفاهیم بازاریابی آشنایی نداشتم اما امروز به‌خوبی می‌دانم که پیشنهاد آن مغازه، نمونه‌ای ساده اما کارآمد از تکنیک «بازیکاری» در بازاریابی که معمولاً «گیمیفیکیشن» (Gamification) خوانده می‌شود، بوده‌است. در این مقاله از آکادمی کاپریلا، شما را با تعریف بازیکاری، اصول، ویژگی‌ها و مزایای آن آشنا می‌کنیم.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ بازیکاری یا گیمیفیکیشن چیست؟
‏ ○ چرا بازیکاری نتیجه می‌دهد؟
‏ ○ معایب و مزایا بازیکاری در بازاریابی چیست؟
‏ ○ چگونه از بازیکاری در استراتژی بازاریابی استفاده کنیم؟
‏ ○ برترین مثال‌های گیمیفیکیشن از زبان متخصصان جهانی
‏ ○ بررسی یک مثال بازیکاری ایرانی


🔸 بازیکاری یا گیمیفیکیشن چیست؟

‏اصطلاح “Gamification” یا بازیکاری، این‌روزها در فضای بازاریابی و بازاریابی دیجیتال کشور به دفعات، شنیده می‌شود. گاهاً دوره‌های آموزشی هم برای آن برگزار می‌شود اما در کمتر کسب‌وکارهایی شاهد اجرای تکنیک بازیکاری هستیم و شاید، عدم درک عمیق آن، مانعی برای به‌کارگیری آن ایجاد کرده‌است.

‏زمانی‌که این تکنیک وارد ایران شد، هنوز ترجمه معادل و مناسبی نداشت و به‌همین دلیل، از «گیمیفیکیشن» استفاده می‌شد و امروز هم، بسیاری از دیجیتال مارکترها، به جای «بازیکاری»، از «گیمیفیکیشن» استفاده می‌کنند. اما واقعاً بازیکاری چیست؟

‏بازیکاری یکی از تکنیک‌های بازاریابی است که هدف آن مانند هر تکنیک دیگر، افزایش فروش است. استراتژی فروش در بازیکاری، فراتر از مسابقات سرگرمی در یک وب­سایت یا اپلیکیشن می‌­باشد. بازیکاری، فرآیندی است که لذت و چالش‌های بازی و رقابت (رقابت با خود یا دیگران) را با اهداف بازاریابی و فروش، ادغام می‌کند. در این تکنیک، باید مولفه­‌هایی به سایت یا اپلیکیشن خود اضافه کنید: جوایز، چالش­‌ و محرک‌های اقدام و …. این مولفه‌ها باعث تحریک میل به موفقیت می‌شود و از حس رقابت و میل به پیروزی یا سرگرمی استفاده می‌کند و در این بین، بدون نارضایتی یا حس اجبار در کاربر، از سایت یا اپلیکیشن شما در راستای اهداف مورد نظرتان استفاده می‌کنند.


🔸 چرا بازیکاری نتیجه می‌دهد؟

‏شما با استفاده از گیمیفیکیشن، تجربه‌ای سرگرم‌­کننده برای مشتریان خود به وجود می­‌آورید و این تجربه، در ذهن مخاطب، حسی خوب در مورد شما ایجاد می‌کند که منجر به ارتباط قوی‌تر و بلندمدت‌تر آنها با برند شما خواهد شد. این تکنیک، به مشتریان شما برای تعامل و مشارکت با شما انگیزه و دلیل می‌دهد و شانس آنها برای کسب پاداش و جوایز مادی، برنده‌شدن و … محرک قوی برای این تعامل خواهد بود.

‏همان‌گونه که ارتباط خوب دو نفر باعث نزدیکی آنها به هم می‌شود، بازیکاری کمک می‌کند تا مشتری با شما ارتباط عاطفی برقرار کرده و وفاداری آنها را به‌دست‌آورید.

‏بازیکاری، هیچ محدودیتی ندارد و می‌توانید همیشه در حال اجرای آن باشید و مولفه‌های بازی خود را مرتباً آپدیت کرده و ارتقا دهید. این تنوع، از تکراری و خسته‌کننده شدن بازی شما جلوگیری خواهد کرد.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 بازیکاری (Gamification) در بازاریابی چیست؟ | بازی فروش و برندسازی — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: استراتژی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ کپشن اینستاگرام چیست؟ | آموزش کپشن‌نویسی برای افزایش فروش

‏قطعاً چشم‌­پوشی از فرصت دسترسی به مشتریان بالقوه در اینستاگرام برای کسب‌وکارهای ایرانی غیر ممکن است. رشد سریع کاربران شبکه‌ اجتماعی اینستاگرام در ایران، سبب‌شده تا حتی کوچکترین کسب‌وکارها هم به‌دنبال یادگیری اصول بازاریابی در اینستاگرام باشند. یکی از عواملی که می‌تواند شما را در اینستاگرام مارکتینگ موفق کند، یادگیری اصول صحیح نوشتن کپشن اینستاگرام است و در این مقاله از آکادمی کاپریلا، صفر تا صد کپشن‌نویسی را به شما یاد می‌دهیم.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ اهمیت کپشن در اینستاگرام
‏ ○ کپشن جذاب و خاص در اینستاگرام چه ویژگی‌هایی دارد؟
‏ ○ ارتباط اهداف کمپین با کپشن اینستاگرام
‏ ○ آموزش نوشتن کپشن خوب و جذاب در اینستاگرام
‏ ○ نکات تکمیلی برای کپشن اینستاگرام
‏ ○ نکته پایانی: جاذبه و دافعه کپشن‌های اینستاگرام


🔸 اهمیت کپشن در اینستاگرام

‏هر پست اینستاگرام از سه بخش اصلی عکس/ویدئو، متن توضیحی یا کپشن و هشتگ‌ها تشکیل می‌شود. استفاده از هشتگ‌ها و کپشن اختیاری است اما تاثیر بسیار زیادی در دیده‌شدن پست و جذب فالوئر دارد. اگر از اینستاگرام به‌عنوان ابزاری برای بازاریابی و فروش استفاده می‌کنید، با توجه‌نکردن به کپشن‌­های اینستاگرام و محتوایی که در آن می‌نویسید، فرصت‌­های مهم و ارزشمندی را از دست‌خواهید داد.

‏از کپشن­ اینستاگرام می‌­توان به‌منظور بهبود کسب‌وکارتان بهره بگیرید چون:

‏– باعث افزایش بازدید از وب­سایت شما می­‌شوند.

‏– در جذب فالوئرهای جدید موثر هستند.

‏– باعث افزایش فروش می‌­شوند.

‏یک عکس جذاب در اینستاگرام می­‌تواند چشم‌های کاربران را هنگام پایین‌کشیدن صفحه، به خود جلب کند، اما یک کپشن خوب و حرفه‌ای که با فکر و برنامه نوشته شود، تا حد بسزایی می‌­تواند در تحقق هدف پست (جذب فالوئر، فروش، برندینگ و …) موثر واقع‌شود.


🔸 کپشن جذاب و خاص در اینستاگرام چه ویژگی‌هایی دارد؟

‏در ابتدا باید بدانید وقتی در اینستاگرام از عبارت «تعامل» کاربران استفاده می‌کنیم، منظور این است که فالوئرها، پست‌های شما را لایک، ذخیره یا فوروارد کرده و یا نظر ارسال‌کنند. با توجه به الگوریتم‌های اینستاگرام، هرچه تعامل کاربران با پست شما بیشتر باشد، اینستاگرام، پست شما را به افراد بیشتری نمایش می‌دهد (مخصوصاً در بخش Explore). به‌همین‌دلیل همیشه به‌خاطر داشته‌باشید که کپشن‌­های جذاب و جالب برای مخاطب، می‌­تواند باعث تعامل بیشتر مخاطب با پست یا صفحه شما شوند.

‏یک متن تبلیغاتی حرفه‌ای در کپشن، داستان و هویت برند شما را تشکیل می‌­دهد و از طرفی، به فالوئران شما هم کمک می­‌کند تا بفهمند:

‏– شما چه می‌فروشید؟

‏– محصول شما چه ویژگی‌هایی دارد؟

‏– آیا محصول شما، نیاز آنها را برطرف می‌کند؟

‏– چرا باید از شما خرید کنند؟

‏– چطور از شما خرید کنند؟

‏به‌طور خلاصه و جمع‎‌بندی‌شده می‌توان گفت که کپشن­‌های اینستاگرام می‌­توانند در موفقیت کسب‌وکار شما در بازاریابی شبکه­‌های اجتماعی نقش کلیدی داشته‌باشند. اگر عکس‌ها در اینستاگرام، توجه و نگاه مخاطب را به‌خود جلب می‌کند، کپشن‌ها می‌توانند آن نگاه را به تصمیمی برای خرید، تعامل یا فالوکردن تبدیل کند.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 کپشن اینستاگرام چیست؟ | آموزش کپشن‌نویسی برای افزایش فروش — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: شبکه های اجتماعی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

✳️ معرفی بهلینک — سرویسی برای درج چند لینک در بیو اینستاگرام

‏امروزه با وجود شبکه‌های اجتماعی مختلف، کسب‌وکارها تمایل بیشتری برای توسعه زمینه کاری خود از طریق بازاریابی رسانه های اجتماعی دارند و به همین دلیل سعی در بکارگیری کارشناسان تولید محتوا و معرفی محصولات و خدمات خود دارند. از جمله شبکه‌های اجتماعی پرکاربرد برای دیجیتال مارکتینگ، اینستاگرام است و افراد یا کسب‌وکارها می‌توانند با درج لینک در بیو اینستاگرام خود، محتوای تولیدی خود را به اشتراک بگذارند. با درج بهلینک در بیو اینستاگرام می‌توان از چندین لینک برای معرفی محصولات و خدمات به بازدیدکنندگان استفاده کرد.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ اهمیت استفاده از لینک بهینه در بیو اینستاگرام
‏ ○ خصوصیات بهلینک به عنوان یک لینک بهینه
‏ ○ نحوه ساخت بهلینک
‏ ○ نحوه وارد کردن بهلینک در بیو اینستاگرام


🔸 اهمیت استفاده از لینک بهینه در بیو اینستاگرام

‏اگر سعی کرده باشید بیو اینستاگرام خود را به شکلی مناسب بنویسید حتما به این نکته پی برده‌اید که تنها در ۱۵۰ کاراکتر باید فعالیت و خدمات خود برای بازدیدکنندگان خود شرح دهید. علاوه بر این، این امکان وجود دارد که با معرفی وب‌سایت خود به بازدیدکنندگان، اطلاعات بیشتری در اختیار آن‌ها قرار دهید. حتی بسیاری از کسب‌وکارها از فونت خاصی در متن بیو استفاده می‌کنند و به این ترتیب، بیو جذاب‌تری را در اختیار بازدیدکننده قرار می‌دهند.

‏البته در بسیاری از موارد، درج تنها یک لینک نمی‌تواند به خوبی تمامی خدمات و محصولات را معرفی کند. علاوه بر این، در اینستاگرام این امکان وجود ندارد که به هر یک از پست‌های خود لینکی اختصاص دهید و به ناچار باید بازدیدکنندگان را به بازدید از صفحه اصلی و لینک در بیو اینستاگرام خود دعوت کنید. در نتیجه، برای هر پستی که بخواهید لینکی در آن قرار دهید، باید لینک بیو اینستاگرام را عوض کنید.

‏این کار محدودیت‌هایی برای شما به عنوان یک دیجیتال مارکتر ایجاد می‌کند در حالیکه می‌توانید چندین کمپین تبلیغاتی در فیسبوک داشته باشید و این امکان وجود دارد که هر چند ساعت، توییتی با لینک مشخص در توییتر منتشر کنید. باید به این نکته توجه دااشته باشید که نمی‌توانید برای محصولات مختلف خود در یک هفته چندین بار تبلیغ کنید. همچنین مناسب نیست که برای هر پست منتشر شده، تبلیغ جداگانه در نظر بگیرید.


🔸 خصوصیات بهلینک به عنوان یک لینک بهینه

‏تا اینجا در مورد اهمیت استفاده از لینک بهینه صحبت کردیم و محدودیت‌های بکارگیری لینک در بیو اینستاگرام را شرح دادیم. اما در ادامه متن قصد داریم ویژگی‌های بهلینک را به عنوان یک لینک بهینه مورد بررسی قرار دهیم. به طور کلی، ویژگی‌های بهلینک در زیر فهرست شده‌اند که به توضیح هریک از آن‌ها خواهیم پرداخت.

‏– درج چندین لینک به جای یک لینک در بیو اینستاگرام

‏– وارد کردن آدرس پست‌های اخیر در وبلاگ یا شبکه‌های اجتماعی

‏– وارد کردن لینک مربوط به صفحه محصولات

‏– درج شماره تماس‌های مختلف به همراه آیدی پیام‌رسان‌هایی همچون واتساپ و تلگرام

‏– ثبت پاسخ سوالات متداول

‏– ارائه تاریخچه کوتاه از کسب‌وکار

‏– نمایش آدرس دقیق پستی

‏علاوه بر ویژگی‌های بالا، بهلینک این امکان را فراهم می‌کند که بخشی را به عنوان توضیحات در لینک خود قرار دهید تا محدودیت ۱۵۰ کاراکتر بیو اینستاگرام نیز رفع شود.

‏می‌دانیم که در بیو اینستاگرام تنها امکان درج یک لینک وجود دارد اما اگر این لینک، بهلینک باشد، بازدیدکنندگان با مراجعه به آن این امکان را دارند که با لینک‌های مختلفی روبرو شوند. به طور مثال، می‌توانید نتایج برگزاری قرعه‌کشی را در لینکی جداگانه قرار دهید.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 بهلینک — سرویسی برای درج چند لینک در بیو اینستاگرام — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: عمومی | کاربردی

📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا
📌 منتشر شد:

✳️ هک رشد چیست و هکر رشد کیست؟ | رشد نجومی با کمترین زمان و بودجه

‏یکی از بزرگ‌ترین و پربحث‌ترین موضوعات مطرح‌شده در سال­های اخیر دنیای بازاریابی، اصطلاحی به نام هک رشد یا Growth hacking است که هم‌چنان چالش‌های معنا و نحوه اجرای آن ادامه‌دارد؛ به‌طوری‌که پاسخ سؤال «معنی هک رشد چیست؟» هنوز نتوانسته به پاسخ واحدی برسد.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ هک رشد چیست؟
‏ ○ تفاوت هک رشد و بازاریابی چیست؟
‏ ○ وظایف و مهارت‌های لازم برای هک رشد چیست؟
‏ ○ چارچوب ذهنی هک رشد
‏ ○ دو مثال موفق هک رشد


🔸 هک رشد چیست؟

‏هک رشد یکی از استراتژی‌های بازاریابی است که با فرآیندی داده‌محور و متکی به داده‌ها، با آزمون و سعی و خطای مستمر، بر رشد سریع و زیاد کسب‌وکار متمرکز است. یک هکر رشد (Growth hacker) به شکل سازمان‌دهی‌شده و با بهینه‌سازی مستمر محصول، فرصت‌های جدید رشد در هر مرحله از سفر مشتری – از آگاه‌سازی مشتری گرفته تا هواداری برند – را شناسایی و از آن به بهترین شکل استفاده می‌کند.

‏شروع هک رشد را در سال ۲۰۱۰ و منسوب به Sean Ellis می‌دانند و از آنجایی‌که این روش به بودجه و منابع کمی نیاز دارد، بین استارتاپ‌ها به محبوبیت رسید. در سال‌های بعد، افراد بیشتری وارد این حوزه شدند و اصطلاحاتی مانند هکر رشد، بازاریاب رشد (Growth marketer)، بازاریاب فنی (Technical marketer)، بازاریاب داده‌محور (Data-driven marketer) یا سرپرست رشد (Head of growth) را به وجود آوردند.

‏هک رشد از همان سال‌ها توانست هم بین شرکت‌­های سنتی و هم شرکت‌های توسعه‌یافته استارتاپی مانند اوبر (Uber)، تیک­‌تاک (TikTok) یا شاپیفای (Shopify) بسیار فراگیر شود، به‌گونه‌ای که این شرکت‌ها کارمندانی را تحت عنوان مدیر رشد و اعضای تیم رشد استخدام می‌کنند. در ایران هم با تاخیری سه چهار ساله، هک رشد توانست جای خود را در اکوسیستم کارآفرینی کشور باز کند و به تدریج، بین فعالان بازاریابی و استارتاپی شناخته‌شود. تصویر زیر، روند جستجوی جهانی هک رشد را نشان می‌دهد که به‌نوعی می‌توان افزایش محبوبیت و استفاده از آن را با نمودار زیر در جهان و ایران در نظر گرفت.


🔸 تفاوت هک رشد و بازاریابی چیست؟

‏سوالی که پیش می‌آید این است که: «آیا می‌توان هک رشد را صرفاً رویکردی پیشرفته در بازاریابی دانست؟» اما نمی‌توان با بله یا خیر به این سوال جواب داد چون گاهی نمی‌توان بین هک رشد و بازاریابی، تفاوت زیادی قائل شد. به عقیده برخی کارشناسان، تفاوت‌هایی در تعریف کار هکرهای رشد و کارشناسان بازاریابی وجود دارد که باعث می‌شود نتوان آن‌ها را در یک دسته‌بندی قرار داد و دقیقاً همین تفاوت‌ها هستند که هک رشد را محبوب و شاخص کرده‌است. این تفاوت‌ها سبب شده که متخصصان و شرکت‌ها، از اصطلاح «بازاریابی رشد» استفاده کنند، چون واژه هک و هک‌کردن در ذهن عموم، بار منفی ایجاد می‌کند. گرچه هدف یک هکر رشد و یک کارشناس بازاریابی، یکسان و توسعه کسب‌وکار و افزایش درآمد است اما مسیری که این دو برای رسیدن به هدف طی می‌کنند و نحوه حرکت آنها متفاوت است.

‏هک رشد تلاش می‌کند با کمترین زمان و بودجه، بیشترین رشد کسب‌وکار را با روش‌هایی خلاقانه محقق کند اما بازاریابی، عمدتاً به دنبال رشدی ملایم و مطمئن با روش‌ها و ابزارها و تاکتیک‌های مختلف است تا بتواند جایگاه برند و کسب‌وکار را در بازار رقابتی خود تثبیت کند. برای تکمیل این بحث، شش تفاوت عمده­ میان دو اصطلاح بازاریابی و هک رشد را مطرح کردیم:

‏– هکر رشد، تمام مراحل قیف بازاریابی از مرحله اول یعنی آگاه‌سازی تا ارجاع را به‌کار می‌گیرد، در حالی‌که اکثر کارشناسان بازاریابی فقط بر مراحل آگاهی و کسب مشتری در قیف بازاریابی تمرکز دارند. تصویر زیر، مراحل قیف فروش را با مدل AARRR نشان می‌دهد.

‏– هکر رشد، آزمایش‌های کوچک اما متعددی را اجرا می‌کند و مسیرهای مختلف را برای شناسایی بهترین مسیر کسب مشتری و فروش، مورد آزمایش قرارمی‌دهد، اما کارشناسان بازاریابی اغلب روی تاکتیک‌های چندجانبه و بلندمدت کار می‌کنند.

‏– هکر رشد بر فرصت­‌های رشد پیش رو و دست‌یافتنی تمرکز می‌­کند، درحالی‌که کارشناسان بازاریابی به‌حدی درگیر فرآیندهای بازاریابی و برندسازی هستند که فرصت این کار را پیدا نمی‌کنند.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 هک رشد چیست و هکر رشد کیست؟ | رشد نجومی با کمترین زمان و بودجه — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: استراتژی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ سئو (SEO) چیست؟ | سئو وبسایت با اصول کلاه سفید گوگل

‏این روزها که قیمت دلار افزایش‌یافته و تبلیغات گوگل ادز، صرفه اقتصادی ندارد، اهمیت سئو (Search Engine Optimization: SEO) بسیار پررنگ‌ترشده و شرکت‌ها و وبسایت‌های ایرانی، بودجه و منابع بیشتری را برای آن درنظرگرفته‌اند. اهمیت کسب رتبه برتر در نتایج گوگل، فقط به کسب ترافیک هدفمند خلاصه نمی‌شود و گرفتن سهم بازار از رقبا و شکار مشتریان احتمالی، اصلی‌ترین نتیجه بهینه‌سازی سایت برای موتورهای جستجو، مخصوصاً گوگل است. این مقاله از آکادمی کاپریلا، شما را با ماهیت، کارکرد و جزئیات سئو آشنا می‌کند.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ سئو (SEO) چیست؟
‏ ○ گام اول سئو: آشنایی با گوگل
‏ ○ چرا سئو مهم است؟
‏ ○ سئو On-Page و Off-Page
‏ ○ خودمان سئو کنیم یا متخصص؟
‏ ○ سئو کلاه سفید و کلاه سیاه
‏ ○ پارامترهای سئو از نگاه گوگل
‏ ○ شناخت اهداف وب­سایت/مخاطب


🔸 سئو (SEO) چیست؟

‏اگر بخواهیم سئو را به‌صورت کلمه‌به‌کلمه معنی‌کنیم، «بهینه‌­سازی موتور جستجو» (Search Engine Optimization) معنای آن خواهدبود. اما برای انتقال بهتر معنای سئو، باید آن را به‌صورت «بهینه‌سازی برای موتور جستجو» معنی کرد که توضیح بهتری ارائه می‌دهد. چون در سئو قرار است وبسایت را برای موتورهای جستجو، بهینه کنیم. هدف سئو، بالابردن سطح کیفی و کمی ورود بازدیدکنندگان گوگل به سایت و دیده‌شدن برند در موتورهای جستجو به واسطه روش‌های ارگانیک (طبیعی) و بدون پرداخت پول است.

‏سئو، فقط به گوگل محدود نمی‌شود بلکه سایر موتورهای جستجو را هم شامل‌می‌شود اما کاربران اینترنت در ایران، عمدتاً از گوگل استفاده می‌کنند و به‌همین‌دلیل در ایران، سئو وبسایت را مطابق با استانداردهای گوگل انجام می‌دهیم. در ادامه مقاله، فقط به گوگل اشاره می‌کنیم و استانداردهای آن را بررسی می‌کنیم.

‏شاید به‌نظربرسد که سئو، ابزاری منحصر به گوگل است، درحالی‌که اینطور نیست و به‌همان‌اندازه که سئو برای گوگل برنامه دارد، با کاربران هم در ارتباط است و به آنها هم توجه‌دارد. اصل مطلب سئو این است که بفهمیم کاربران، چه‌چیزهایی را در گوگل جستجو می‌کنند، به‌دنبال چه هستند، از چه کلماتی در جستجوهای خود استفاده می‌کنند و چه نوع محتوایی مورد پسندشان است. وقتی پاسخ این سوالات رو بفهمیم، بهتر می‌توانیم با آنها ارتباط برقرار کنیم و در نتیجه بهترین پیشنهادها و راه‌حل‌های خود را به آنها ارائه‌کنیم. زمانی‌که راه‌حل‌های ما برای کاربران، مناسب باشد، گوگل متوجه این موضوع شده و مطالب ما را در اختیار کاربران بیشتری قرار می‌دهد.


🔸 گام اول سئو: آشنایی با گوگل

‏موتورهای جستجو از جمله گوگل، برای پاسخ‌دادن به سوالات کاربران طراحی شدند. وقتی شما سوالی را در گوگل مطرح می‌کنید یا کلمه‌ای را تایپ می‌کنید، از میان میلیاردها محتوای تولیدشده در وب که در پایگاه‌داده فهرست‌شده گوگل ثبت‌شدند، مطالب و صفحاتی که بیشترین ارتباط را با جستجوی شما دارد، شناسایی شده و در کسری از ثانیه، به شما نشان داده‎‌می‌شود.

‏عملکرد سریع موتورهای جستجو برای پردازش و نمایش اطلاعات، در دو اصطلاح پیمایش (Crawling) و فهرست‌بندی (Indexing) خلاصه می‌شود. گوگل، در مرحله اول، صفحات جدید آنلاین را شناسایی و پیمایش می‌کند و سپس آن را فهرست‌بندی و ایندکس می‌کند. در مرحله بعد، با توجه به آنالیز روی محتوای صفحه و سایر پارامترهای داخلی آن صفحه و نیز در مقایسه با صفحات مشابه در سایر سایتها، آن صفحه را در فهرست نتایج خود، رتبه‌بندی می‌کند. نکته مهم آنکه رتبه‌بندی گوگل برای صفحات، دائمی نیست و مرتباً در حال تغییر و به‌روزرسانی است. یعنی اگر امروز در رتبه یک گوگل هستید، تضمینی نیست که فردا هم در همان رتبه باشید و برعکس، اگر امروز رتبه ۳۰ هستید، ممکن است فردا در صفحه اول باشید. پس وقتی یک مقاله یا صفحه‌ای را منتشر می‌کنید، آن را رها نکرده و همواره روی بهبود یا تثبیت رتبه آن کار کنید.

‏ترافیک ورودی از گوگل، به دو دسته «ارگانیگ | Organic» و «پولی | Paid» تقسیم می‌شود. نتایج پولی که مربوط به تبلیغات در موتورهای جستجو مانند گوگل ادز می‌باشد و ارتباطی به سئو یا تاثیری بر آن ندارد. ترافیک ارگانیک، آن دسته از ترافیک گوگل است که با سئو و کسب رتبه در نتایج گوگل به‌دست‌می‌آید (بدون پرداخت هزینه به گوگل).


مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 سئو (SEO) چیست؟ | سئو وبسایت با اصول کلاه سفید گوگل — کلیک کنید (+)

📚
طبقه‌بندی موضوعی: سئو


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ دیجیتال مارکتینگ چیست؟ | یادگیری آسان بازاریابی دیجیتال ایرانی

‏افزایش سالانه ضریب نفوذ اینترنت در کشور، گسترش فرهنگ خرید اینترنتی و استفاده از خدمات آنلاین را به‌دنبال‌داشته‌است. درنتیجه، شرکت‌ها و کسب‌وکارهای بیشتری در تلاش‌اند تا در فضای اینترنت، مشتریانی از سراسر کشور را به خود جذب‌کنند. از آنجایی‌که بازاریابی آفلاین مانند بیلبوردها، تبلیغات چاپی و تبلیغات تلوزیونی به جز هزینه بالا، بازدهی قبلی را ندارد، استفاده از نسل جدید بازاریابی به نام دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی دیجیتال، به انتخاب اول یا یکی از گزینه‌های اصلی بازاریابی کسب‌وکارها تبدیل‌شده‌است.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ کدام درست است؟ بازاریابی دیجیتال یا بازاریابی اینترنتی؟
‏ ○ دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی دیجیتال چیست؟
‏ ○ انواع دیجیتال مارکتینگ
‏ ○ دلایل اهمیت و مزایای دیجیتال مارکتینگ
‏ ○ جمع‌بندی و نتیجه‌گیری


🔸 کدام درست است؟ بازاریابی دیجیتال یا بازاریابی اینترنتی؟

‏طبق لغت و کاربرد، بازاریابی اینترنتی به بازاریابی در بستر اینترنت گفته می‌شود و بازاریابی دیجیتال، انجام بازاریابی با ابزارهای دیجیتال مانند اینترنت، تلوزیون هوشمند، گجت‌های پوشیدنی، واقعیت مجازی و …. این تعریف به ما می‌گوید که بازاریابی اینترنتی، زیرمجموعه بازاریابی دیجیتال است اما در ایران، اصطلاح دیجیتال مارکتینگ برای بازاریابی اینترنتی استفاده می‌شود. به‌همین‌دلیل ما هم در این مقاله هم از دیجیتال مارکتینگ استفاده می‌کنیم تا درک مطلب، ساده‌تر شود.


🔸 دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی دیجیتال چیست؟

‏همان‌طور که گفته شد، دیجیتال مارکتینگ، بازاریابی با ابزارهای دیجیتالی است که به اینترنت متصل هستند و به معنی استفاده از تاکتیک‌ها، ابزارها و کانال‌های آنلاین متعدد با هدف برقراری ارتباط با مشتریان هدف، در جایی‌که بیشترین وقت خود را در آن صرف می‌کنند: شبکه‌های اجتماعی، اپلیکیشن‌ها و… می‌باشد. در جهان، اولویت بسیاری از کسب‌وکارها در بازاریابی، بازاریابی دیجیتال است و از بخش‌های مختلف دیجیتال مارکتینگ، با توجه به نوع کسب‌وکار خود، بیشترین بهره را می‌برند.

‏در ایران، هنوز بسیاری از کسب‌وکارهای کوچک و بزرگ، دیجیتال مارکتینگ را اولویت اول بازاریابی خود قرار ندادند، اما این رویه، هر ساله در حال گسترش‌است. به‌طور کلی می‌توان گفت که استفاده از بازاریابی شبکه‌های اجتماعی مخصوصاً اینستاگرام مارکتینگ، انتخاب اول و پس از آن، سئو در انتخاب دوم کسب‌وکارهای ایرانی قراردارد. بازاریابی محتوایی، ایمیل مارکتینگ، تبلیغات آنلاین، بازاریابی درونگرا و … در گزینه‌های بعدی قراردارند (بازاریابی درونگرا، نوعی استراتژی در بازاریابی دیجیتال است که خود، از بخش‌های مختلفی استفاده می‌کند و در ادامه مقاله به آن می‌پردازیم). ختم کلام آنکه هر نوع اقدامی که در راستای اهداف بازاریابی، تبلیغات و برندسازی شرکت در اینترنت انجام‌شود، دیجیتال مارکتینگ محسوب می‌شود.

‏بازاریابان دیجیتالی باتجربه به خوبی ‌می‌دانند که هر کمپین بازاریابی در فضای آنلاین، به چه شکل و چه میزانی در راستای اهداف کلان کسب‌وکارشان است و با توجه به آن اهداف استراتژیک، از طریق کانال‌های تبلیغاتی رایگان و پولی که در اختیاردارند، ‌کمپین‌های خود را اجرا می‌کنند.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 دیجیتال مارکتینگ چیست؟ | یادگیری آسان بازاریابی دیجیتال ایرانی — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: استراتژی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ بازاریابی درونگرا (Inbound Marketing) چیست؟ | جذب مخاطب هدف با محتوای هدفمند

‏هدف بازاریابی، برندسازی و فروش است و این هدف، با مجموعه­‌ای از استراتژی‌­ها، ابزارها و مدل­‌های اجرایی به‌­دست­‌می‌­آید. یکی از رویکردهایی که اخیراً در بازاریابی با استقبال زیادی مواجه‌شده، بازاریابی درونگرا (Inbound Marketing) می‌­باشد. در این مقاله از آکادمی کاپریلا، در مورد بازاریابی درونگرا صحبت می‌­کنیم، اهداف و نحوه اجرای آن را بررسی‌کرده و سپس، به آموزش استراتژی‌ها، تاکتیک‌ها، مراحل اجرایی و نرخ بازگشت سرمایه (ROI) آن خواهیم‌­پرداخت.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ بازاریابی درونگرا چیست؟
‏ ○ مشکلات قابل حل توسط بازاریابی درونگرا
‏ ○ نرخ بازگشت سرمایه در بازاریابی درونگرا
‏ ○ استراتژی‌­های بازاریابی درونگرا
‏ ○ اجرا و بهینه‌سازی بازاریابی درونگرا


🔸 بازاریابی درونگرا چیست؟

‏کلمه «درونگرا»، نزدیک­ترین معنی به کلمه ” Inbound” است که در فضای دیجیتال مارکتینگ از آن استفاده می‌­شود، اما برخی، از عبارت بازاریابی جاذبه‌ای هم استفاده‌می‌کنند. بازاریابی درونگرا یا بازاریابی جاذبه‌ای به مشتریان بالقوه کمک می‌کند که در مسیر رسیدن به اهداف و نیازهایشان، شما را پیداکنند. این پیداکردن، معمولاً قبل از آنکه مشتری برای خرید آماده‌باشد، اتفاق می‌­­افتد و در آن لحظه، ارتباط به­‌موقع و مناسب شما با مشتری، به انتخاب‌شدن برندتان توسط مشتری و درنهایت به خرید از شما و درآمدزایی منجر خواهدشد.

‏بازاریابی درونگرا (خوانش عبارت انگلیسی: اینباند مارکتینگ) مجموعه‌ای از تکنیک‌های بازاریابی کششی (Pull Marketing) است که شامل بازاریابی محتوایی، بازاریابی شبکه‌های اجتماعی، بلاگینگ و سئو می­‌باشد تا به آگاهی از برند و جلب توجه مخاطب به کسب­‌وکار منجر شود.

‏بازاریابی برونگرا (Outbound Marketing) به دنبال مشتری می­‌گردد، اما بازاریابی درونگرا (Inbound Marketing) سعی‌می‌کند خود را در مسیر مشتری قراردهد تا مشتری، به سمت کسب­‌وکار بیاید. شرکت‌هایی که از بازاریابی درونگرا بهره می‌برند، به‌جای سروصدای تبلیغاتی، سعی­‌می‌کنند آگاهی­‌سازی‌کنند، ارتباط با مخاطب را افزایش‌دهند و درنهایت، جذب لید کنند.


🔸 مشکلات قابل حل توسط بازاریابی درونگرا

‏– نیاز به افزایش آگاهی از برند: بخش بزرگی از چرخه‌های خرید (۹۳ درصد) از طریق جستجو در موتورهای جستجو و شبکه‌­های اجتماعی شروع می‌شود. اما زمانی می‌توان در مورد برند خود، آگاهی­‌سازی لازم را انجام‌داد که وبسایت و صفحات اجتماعی شما در نتایج جستجو، جز گزینه‌های اول باشد. لازمه این کار، تولید و انتشار محتوای مناسب و پیام‌رسانی صحیح و در مکان، زمان و موضوع مناسب در بازاریابی درونگرا است.

‏– نیاز به افزایش انتخاب برند: با مطالب آموزشی، سرگرم­‌کننده و تعاملی، در مراحل قبل از تصمیم به خرید مشتری، می­‌توانید اعتماد آنها را جلب‌کرده و تمایل آنها به انتخاب شما در هنگام خرید را افزایش‌دهید. هیچ‌­وقت، قدرت و تاثیر ایجاد حس نزدیکی با مخاطب را دست کم نگیرید.

‏– نیاز به جذب لید بیشتر با بودجه کمتر: بازاریابی درونگرا مانند یک سرمایه‌گذاری بلندمدت می‌باشد که در طول زمان، به ثمر می­‌رسد. زمانی­‌که شما در تولید محتوایی که به‌­طور ارگانیک، لید جذب کند، تسلط پیداکنید، نتایج تلاش‌­های شما مرتباً چندبرابر می‌­شود.

‏– نیاز به نیرو یا بودجه کافی برای بازاریابی درونگرا: هرچه بیشتر در زمینه بازاریابی درونگرا تلاش‌کنید، نتیجه بهتر و بیشتری کسب می‌کنید؛ اما اگر استراتژی خوبی را برای بخش‌­های کلیدی کار مانند تولید و انتشار محتوا به‌کار­بگیرید، می‌­توانید از عدم هدررفت تلاش‌­های خود مطمئن‌باشید.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 بازاریابی درونگرا (Inbound Marketing) چیست؟ | جذب مخاطب هدف با محتوای هدفمند — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: استراتژی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ آموزش و محاسبه مهم‌ترین سنجه‌های تجارت الکترونیک به زبان ساده

‏هر کسب‌‎وکاری، شاخص‌های خاص خود را دارد و همیشه بعضی از شاخص‌ها، از اهمیت بیشتری برخوردار هستند. در کسب‌وکارهای اینترنتی خرده‌فروشی و تجارت الکترونیک، به‌جز KPIهای معمول کسب‌وکارهای آنلاین، KPIهای دیگری نیز مطرح‌هستند که همیشه باید اندازه‌گیری و رصد شوند. از جمله این شاخص‌ها، میانگین ارزش سفارش و میانگین اندازه سبد خرید است که در مقالات قبلی در مورد آنها صحبت‌کردیم. اما در این مقاله از آکادمی کاپریلا، سایر شاخص‌ها و سنجه‌ها را برای شما آموزش‌داده‌ایم. این شاخص‌ها در بسیاری از کسب‌وکارهای غیر آنلاین هم استفاده‌می‌شود و جزئی از داده‌های کلیدی در امور حسابداری و سنجش موفقیت شرکت می‌باشد.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ میانگین قیمت فروش چیست؟
‏ ○ درآمد (Revenue) چیست؟
‏ ○ درآمد خالص (Net Income) چیست؟
‏ ○ سود خالص (Net Profit) چیست؟
‏ ○ حاشیه سود (Gross Margin) چیست؟


🔸 میانگین قیمت فروش چیست؟

‏اگر بخواهیم تعریف ساده‌ای از میانگین قیمت فروش (Average Selling Price: ASP) ارائه‌دهیم، باید گفت که میانگین قیمتی است که یک محصول یا خدمت، با آن فروخته‌می‌شود. این سنجه به‌صورتی است که آن را می‌توان برای یک محصول یا خدمت یا حتی برای کل بازار به‌کاربرد. همچنین از این سنجه می‌توان برای مقایسه‌کردن کسب‌وکارها و تعیین قیمت محصولات و خدمات مشابه نیز استفاده‌کرد. از نام جایگزین ارزش میانگین سفارش (Average Order Value) برای این سنجه هم استفاده‌می‌شود.

‏میانگین قیمت سفارش، معمولاً برای کسب‌وکارهای متوسط و بزرگ مانند کسب‌وکارهای حوزه خرده‌فروشی، رستوران‌ها و تکنولوژی به‌کارمی‌رود، اما می‌توان آن را در اکثر کسب‌وکارها به‌کاربرد.

‏میانگین قیمت فروش این توانایی را دارد که میزان اثرگذاری تیم فروش شرکت را در جایگاه کلی آن شرکت در بازار مشخص‌کند. این سنجه برعکس سنجه‌های درآمدی دیگر، هم برای مشتریان قابل لمس است و هم توسط تیم‌های بازاریابی و فروش به خوبی درک و به‌کارگرفته ‌می‌شود. مدیران فروش می‌توانند از این سنجه برای بررسی عملکرد بخش‌های مختلف فروش شرکت استفاده‌کنند که البته ماهیت آن سنجه در شرکت‌ها و بخش‌بندی‌های مختلف کاربران، متفاوت است.


🔸 درآمد (Revenue) چیست؟

‏هرگونه فعالیت در قالب چارچوب یک کسب‌وکار که منتج به دریافت عایدی مالی شود، به معنی کسب درآمد است. این تعریف، پرکاربردترین تعریفی است که در فضای کسب‌وکارها از آن استفاده می‌شود. اسامی جایگزین درآمد عبارتند از: عایدی (Income)، فروش ناخالص (Gross Sales).

‏درآمد کسب‌وکارها فرمول خاصی ندارد و فقط باید درآمدی که از هر بخش، محصول یا خدمت به‌دست‌می‌آید، جمع‌شود. به عنوان مثال، اگر کاربری، اشتراک وبسایت شما را برای یک سال و به قیمت ۱۲ میلیون تومان خریداری کند، درآمد ماهانه شما از آن کاربر، یک میلیون تومان و درآمد سالانه شما، ۱۲ میلیون تومان خواهد بود.

‏در محاسبه درآمد، هزینه‌های اولیه مانند هزینه تبلیغات، تامین کالا و … از مبلغ درآمد کم نمی‌شود. عدد درآمد به ما می‌گوید که از کسب‌وکارمان توانستیم چقدر پول تولیدکنیم. گرچه هر فروشی منجر به درآمد می­‌شود اما درآمد، فقط از فروش به‌دست‌نمی‌آید؛ در برخی کسب‌وکارها، درآمدهای غیر عملیاتی یا درآمد از منابع فرعی و مقطعی هم وجوددارد. مثلاً شاید وبسایت شما محصولات آموزشی می‌فروشد و مدل اصلی کسب‌وکار و درآمد آن، فروش آموزش‌ها است و میزان این فروش، موفقیت کسب‌وکار را مشخص‌می‌کند، اما ممکن است درآمدهای فرعی و مقطعی مانند جذب تبلیغات در وبسایت‌تان نیز به‌دست‌آید.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 آموزش و محاسبه مهم‌ترین سنجه‌های تجارت الکترونیک به زبان ساده — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: تجارت الکترونیک


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ بالا بردن امنیت اینستاگرام و حفظ حریم شخصی با راهکارهای قطعی و موثر

‏اینستاگرام فرصتی فراهم‌کرده تا بتوانیم از همه لحظات و اتفاقات زندگی خود عکس‌بگیریم و به اشتراک‌بگذاریم. البته جدای از این خصوصیت خوب، این اپلیکیشن مثل هر اپلیکیشن دیگری می‌­تواند مورد هک و کلاهبرداری قراربگیرد. اما این موارد برای شبکه اجتماعی اینستاگرام که در مالکیت فیسبوک است، کمتر اتفاق می‌افتد، مگر آنکه از سمت ما، اشتباه یا کم‌کاری رخ‌دهد و امنیت اینستاگرام ما به خطربیافتد.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ راهکارهای امنیت در اینستاگرام
‏ ○ راهکارهای حفظ حریم شخصی در اینستاگرام
‏ ○ جمع‌بندی امنیت اینستاگرام


🔸 راهکارهای امنیت در اینستاگرام

‏مهم‌ترین پیش‌شرط‌های افزایش امنیت اینستاگرام که باید توسط همه کاربران اینستاگرام رعایت‌شود، در زیر بیان‌شده‌است:

‏– استفاده از رمز ورودهای پیچیده: انتخاب رمزهای شامل اعداد، نشانه‌ها، حروف کوچک و بزرگ انگلیسی و استفاده از کلماتی غیر مشابه با نام شخصی یا نام حساب اینستاگرام خود. به‌عنوان‌مثال: sUPod(&۱۲۴ka+

‏– درج ایمیل در پروفایل: اکثر حساب‌های اینستاگرام با شماره همراه ساخته‌می‌شوند. اتصال ایمیل به حساب خود باعث می‌شود در صورت بروز مشکل و نیاز به تغییر رمز ورود یا بازگرداندن حساب، گزینه‌های بیشتری در اختیار شما قرار‌بگیرد.

‏– اتصال حساب اینستاگرام به فیس‌بوک: یکی از بهترین راههای بازگرداندن حساب‌های هک‌شده اینستاگرام، استفاده از اتصال فیس‌بوک به حساب اینستاگرام است تا در صورت هک‌شدن یا ناتوانی در تغییر رمز ورود، از طریق فیس‌بوک بتوانید حساب اینستاگرام خود را دوباره به‌دست‌بگیرید.

‏همچنین سعی‌کنید در گوشی‌های همراه یا رایانه‌های دیگران، وارد حساب کاربری خود نشوید (چون ممکن است با خروج از آن حساب، پسورد شما در آن دستگاه ذخیره‌شود). همچنین اگر موبایل‌تان برای مدتی در دست دیگران (مثلاً تعمیرکار موبایل یا کافی‌نت) قرارداشته، بعد از تحویل دستگاه، اینستاگرام خود را شامل شماره تماس و ایمیل و مشخصات امنیتی آن را چک‌کنید.

‏یکی از بهترین راه‌ها برای رفع نگرانی هک‌شدن اینستاگرام، استفاده از روش احراز هویت دو عاملی است که به دلیل کارایی آن در افزایش امنیت حساب کاربری، در بسیاری از سایت‌ها هم از آن استفاده می‌شود. در این روش، تنها زمانی می‌توان حساب شما را هک‌کرد که علاوه‌بر دانستن پسورد شما، به موبایلتان هم دسترسی داشته‌باشند تا کد موقت عبور که به تلفنتان (یا ایمیل شما) ارسال‌می‌شود را به‌دست‌آورند.


🔸 راهکارهای حفظ حریم شخصی در اینستاگرام

‏اینستاگرام یک شبکه اجتماعی است و به‌طور پیش‌فرض، وقتی پستی منتشر می‌کنید، برای همه قابل مشاهده است. خصوصی‌کردن حساب اینستاگرام یا همان Private، علاوه بر آنکه باعث می‌شود فقط دوستان و افراد قابل اعتماد شما، پستهایتان را ببینند و به حسابتان دسترسی داشته‌باشند، می‌توانید با این کار، امنیت حساب اینستاگرام خود را نیز ارتقا دهید. کافی‌ست به مسیر Settings > Privacy > Account Privacy بروید و گزینه حساب خصوصی را فعال‌کنید.

‏با خصوصی‌شدن حساب اینستاگرامتان، تصاویر و محتوای شما در بخش جستجوی اینستاگرام یا Explore نمایش داده نمی‌شود و کسی نمی‌تواند فعالیت شما را ببیند (چه پستهایی را لایک کردید و …) و حتی امکان ارسال دایرکت مسیج هم وجود ندارد. تصاویر شما با خصوصی‌شدن، در بخش جستجوی تصاویر گوگل (Google Images) هم نشان داده نمی‌شود.

‏اگر به یک کاربر اینستاگرام مشکوک هستید (یا اگر در صفحه شما عملکردی منفی و مخرب دارد)، می‌توانید از سه روش زیر برای قطع دسترسی آن کاربر به حسابتان استفاده‌کنید:



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 بالا بردن امنیت اینستاگرام و حفظ حریم شخصی با راهکارهای قطعی و موثر — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: شبکه های اجتماعی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ بازاریابی داده محور چیست؟ | آموزش استفاده از داده‌ها برای افزایش فروش و برندسازی

‏اگر روند چند سال اخیر دیجیتال مارکتینگ کشور را زیر نظر بگیریم، متوجه می‌شویم که نقش داده‌ها برای کسب‌وکارها و کارشناسان بازاریابی، پررنگ‌تر شده است. اهمیت داده‌ها و تاثیر آنها در تصمیم‌گیری‌های خرد و کلان بازاریابی مانند طراحی استراتژی، تاکتیک‌ها، ابزارها، بهینه‌سازی‌ها و … باعث شده تا شاخه‌ای مستقل اما مرتبط با دیجیتال مارکتینگ، با نام بازاریابی داده محور یا بازاریابی مبتنی بر داده (Data-Driven Marketing) به وجود آید. این شاخه، خود از مشخصات و مهارت‌های تخصصی شامل شده و در این مقاله از آکادمی کاپریلا، شما را با آن آشنا می‌کنیم.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ بازاریابی داده محور چیست؟
‏ ○ مزایای بازاریابی داده محور چیست؟
‏ ○ چالش‌­های بازاریابی داده محور
‏ ○ چگونه بازاریابی داده محور موفقی اجرا کنیم؟
‏ ○ مراحل بازاریابی داده محور
‏ ○ مثال‌هایی از کاربرد بازاریابی داده محور


🔸 بازاریابی داده محور چیست؟

‏بازاریابی داده محور به مدلی از بازاریابی گفته می‌شود که در آن، تیم‌­های بازاریابی طبق آنالیز کلان‌داده (Big Data)، استراتژی‌های بازاریابی را طراحی می‌کنند. دیدگاه‌ها، ایده‌ها و راهکارهایی که تحلیل داده‌ها در مورد خواسته‌های مشتری و روندهای کلان بازار فراهم می­‌کند، بر موفقیت کمپین بازاریابی اثرگذار خواهد بود.

‏با وجود این‌که در سال‌های گذشته، رویکرد داده محور در زمینه­ بازاریابی کارایی کمی داشت، اما امروزه به علت زیاد شدن تعداد کانال­‌های رسانه‌­ای تخصصی و توقعات در حال افزایش مشتری، فرآیند تحلیل داده در کمپین‌های بازاریابی، بیش از پیش ضروری شده است. گرچه بازاریابی داده محور با داده‌های کلان و در حجم زیاد، کارایی بهتر و کامل‌تری دارد اما بسیاری از کسب‌وکارهای کوچک می‌توانند باحداکثر داده‌های موجود خود، به سمت داده محوری حرکت کنند.

‏در حال حاضر، مقادیر وسیع اطلاعاتی که در دسترس شرکت‌ها است، به پیشرفت برنامه‌­ریزی داده محور رسانه‌ها کمک زیادی کرده است. تیم‌­های بازاریابی، داده‌­ها را با کمک نرم‌­افزارها و وبسایت‌های ‌مختلف، جمع­‌آوری کرده و با بکارگیری مدل‌سازی علت‌سنجی (Attribution Modeling) مناسب، میزان و ماهیت تعامل با برند را در سفر خرید مشتری دنبال می‌کنند. پس از جمع‌آوری و آنالیز تمامی این اطلاعات، تیم‌­های بازاریابی قادر به تشخیص این نکته هستند که کدام محتوا، ابزار و کانال، سبب مشارکت و تعامل بیشتری شده و کدام کانال، بیشترین نرخ بازگشت سرمایه (ROI) را ایجاد کرده است. شرکت‌ها نیز می‌توانند طبق این نتایج، کمپین‌های خود را ساماندهی کرده و در نتیجه، از تجربه خوب مشتریان خود و بالاترین بازده بازاریابی، مطمئن شوند.


🔸 مزایای بازاریابی داده محور چیست؟

‏دنیای امروز پر از پیام‌­های متنوع از برندهای مختلف است و به همین دلیل، مشتریان امروزی دقیقاً می‌دانند که کدام پیام بازاریابی، آن‌ها را جذب می­‌کند و به کدام یک، توجهی نکنند. تیم‌های بازاریابی با بکارگیری استراتژی بازاریابی داده محور، می‌توانند احتمال کلیک کردن مخاطب هدف روی تبلیغ و سپس، ثبت‌نام مخاطب در وبینار، خواندن پست وبلاگ، خرید از سایت و یا هر اقدام دیگری که در راستای هدف و استراتژی لیدسازی و تبدیل کاربر به مشتری برند است را به میزان قابل توجهی افزایش دهند.

‏روش‌های داده محور با ارائه­ شناختی از نیازها و علاقه­‌مندی‌­های مشتری به شرکت‌ها و متخصصان بازاریابی، سبب ارتقای تجربه مشتری و درک برند می‌شوند و درنهایت، میزان تبدیل و فروش را نیز افزایش می‌دهند؛ زیرا به احتمال بسیار زیاد، پیام­‌رسانی هدفمندی که از طریق بازاریابی داده محور ارائه شده است، باعث جلب توجه کاربران می‌شود. از جمله­ مهم‌ترین مزیت‌های بازاریابی داده محور در این زمینه، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:


مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 بازاریابی داده محور چیست؟ | آموزش استفاده از داده‌ها برای افزایش فروش و برندسازی — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: استراتژی


📖
آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا
📌 منتشر شد:

✳️ زنجیره ارزش برند (Brand Value Chain) چیست؟ | طراحی مدل ارزش برند

‏همانطور که یک محصول یا شرکت، یک شبه به یک برند تبدیل نمی‌شود، یک برند هم برای فراگیر شدن، محبوب‌تر شدن و ارزشمندتر شدن در نگاه مشتری، به زمان و انجام فعالیت‌هایی مستمر نیاز دارد. زمانی یک برند جای خود را در بازار تثبیت می‌کند که در نگاه مشتری، ارزش و اعتبار بالایی داشته باشد و این ارزشمندی، با مجموعه فعالیت‌های مستمری محقق می‌شود که به آن زنجیره ارزش برند (Brand Value Chain) می‌گویند.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ مقدمه‌ای برای زنجیره ارزش برند
‏ ○ زنجیره ارزش برند چیست؟
‏ ○ مراحل ارزش در مدل زنجیره ارزش برند
‏ ○ مرحله دوم: ادراک مشتری و تصویر برند
‏ ○ مرحله سوم: عملکرد بازار
‏ ○ جمع‌بندی


🔸 مقدمه‌ای برای زنجیره ارزش برند

‏برخلاف تصور عام، برند به نام، لوگو یا عناصر ظاهری یک شرکت گفته نمی‌شود، بلکه برند، درک و تصویر ذهنی افراد از یک محصول، فرد یا کسب‌وکار است و برندینگ، به این تصویر ذهنی شکل و مفهوم می‌دهد. اما نقش و جایگاه زنجیره ارزش برند در این میان چیست؟

‏فرض کنید می‌خواهید یک کیک تولد درست کنید. زمانی کیک شما خوش‌طعم می‌شود که از مواد اولیه، ابزارها و دستور پخت مناسب استفاده کنید چون می‌دانید‌ مواد اولیه و دستور پخت بی‌کیفیت، طعم و حتی ظاهر کیک را کاهش می‌دهد. آنچه در کیک خوشمزه شما وجود دارد (که باعث درست شدن کیک و خوشمزه شدن آن شده) و ترتیبی که برای کسب نتیجه نهایی مطلوب رعایت می‌شود، زنجیره ارزش برند است. هر بخش از برند مانند کیک، نتیجه‌گیری مهمی را در پی دارد: ارزش کلی آن بخش برای هدف نهایی (طعم خوب کیک) چیست؟

‏در این مقاله، مدل زنجیره ارزش برند را به طور کامل توضیح دادیم و شما را از عوامل مختلفی که ارزش کلی یک برند را تشکیل می‌دهد، مطلع می‌کنیم. دانستن این موضوع به شما کمک می‌کند تا ارزش برند خود را بالا ببرید، زیرا مشخص می‌شود که برای موفقیت یک برند، باید به چه مواردی توجه کرد.


🔸 زنجیره ارزش برند چیست؟

‏فرآیندی را که برای یک برند، ایجاد ارزش می‌کند زنجیره ارزش برند (Brand Value Chain) می‌نامند. این زنجیره، از ابتدا تا انتهای ارزش‌سازی را مشخص کرده و به شرکت کمک می‌کند تا گام‌های لازم برای ایجاد ارزش برند را طی کند. معمولاً مدل‌های رایج برای زنجیره ارزش برند به صورت مراحل خطی و مشابهی استفاده می‌شوند اما بین این مدل‌ها، تفاوت زیادی در جزئیات اجرایی وجود دارد.

‏شروع مطالعه و استفاده از مدل زنجیره ارزش برند، تحقیق کلر و لمان (Keller and Lehmann) می‌باشد که با کمک فاکتورهای مشخص خارج از برند به نام عوامل افزایشی یا “Multipliers”، هر مرحله از برند را به مرحله بعدی منتقل می‌کند. مدل کلر و لمان، مدلی اولیه است که برای هر برند و هر بازار، می‌توان آن را تغییر و بهبود داد. تصویر زیر، درک بهتری از این مدل به شما ارائه می‌کند.

‏زمانی می‌توان به راحتی کارکرد این مدل را درک کرد که به ساختار اصلی آن توجه کنید. در فرآیند ایجاد ارزش برند، مرحله اول که شروع ایجاد ارزش برند است و در نهایت، به مرحله چهارم که مرحله اندازه‌گیری ارزش برند است ختم می‌شود. هر مرحله با توجه به انجام تاکتیک‌های داخلی و عوامل خارجی (multiplier) به مرحله بعدی منتقل می‌شود.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 زنجیره ارزش برند (Brand Value Chain) چیست؟ | طراحی مدل ارزش برند — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: برند


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ منوی خرده نانی (Breadcrumbs) چیست؟ | ضرورتی مهم برای سئو و تجربه کاربری

‏در کودکی، داستان خرده‌نان‌ها را شنیدیم، بچه‌هایی که برای گم نشدن، در مسیر خود خرده‌نان می‌ریزند تا مسیر برگشت به خانه را پیدا کنند. این خرده نان‌ها، با نام بردکرامب (Breadcrumbs) در دنیای سئو و دیجیتال مارکتینگ، همان کارایی را دارد. منوی خرده نانی یکی از فاکتورهای موثر در سئو و تجربه کاربری در وبسایت است و در این مقاله از آکادمی کاپریلا، شما را با ماهیت، انواع، تاثیر آن در سئو و سایر اطلاعات ضروری آشنا می‌کنیم.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ بردکرامب یا منوی خرده نانی (Breadcrumb) چیست؟
‏ ○ انواع منوی خرده نانی
‏ ○ سه فایده ‌منوی خرده نانی برای سئو
‏ ○ استفاده از منوی خرده نانی در وردپرس
‏ ○ اشتباهات رایج در استفاده از ‌بردکرامب
‏ ○ جمع‌بندی


🔸 بردکرامب یا منوی خرده نانی (Breadcrumb) چیست؟

‏بردکرامب‌ها یا منوی خرده نانی، بخشی از عناصر جهت‌یابی (Navigation) وبسایت هستند که هم برای ایجاد تجربه کاربری بهتر (User experience: UX) و هم برای سهولت دسترسی ربات‌ها و خزنده‌های موتورهای جست‌جو به صفحات سایت استفاده می‌شوند.

‏منوهای خرده نانی، سلسله مراتب و مسیری از سایت که به صفحه‌ای که کاربر در آن حضور دارد ختم می‌شود را نمایش می‌دهد، اینکه چه مسیری از صفحه اصلی طی شده تا به آن صفحه داخلی رسیده است. هر مسیر، شامل عنوان صفحه است که با کلیک روی آن می‌توان به صفحات مراحل قبل، بازگشت. معمولاً منوی خرده نانی را در بالای محتوای داخلی صفحات (زیر سربرگ و منوی اصلی) سایت وبه گونه‌ای قابل دید قرار می‌دهند. برای درک بهتر، به مثال زیر از وبسایت آموزش ویدئویی فرادرس توجه کنید.

‏صفحه‌ای که در آن حضور داشتیم، دوره‌های آموزش ویدئویی حوزه کسب و کار و استارتاپ‌ها بوده که به عنوان آخرین ایستگاه حضور ما، در منوی خرده نانی قرار گرفته است. برای اینکه ما و موتورهای جستجو بفهمند این صفحه، در کجای وبسایت قرار داشته و مربوط به چه بخش‌ها و سلسه‌مراتبی است، ساختاری قبل آن قرار گرفته: خانه> مجموعه‌‎های آموزشی.


🔸 انواع منوی خرده نانی

‏بردکرامب‌ها هم انواع مختلفی دارند اما سه نوع آنها بیشتر از بقیه، رایج هستند وکه هر نوع، برای یک هدف مشخص استفاده می‌شوند. پس قبل از استفاده از منوی خرده نانی، باید بدانید که کدام نوع آن برای وبسایت شما مناسب‌تر است.

‏این نوع از منوی خرده نانی که به عنوان Location-Based Breadcrumbs یا بردکرامب مکانی نیز نامیده می‌شود رایج‌ترین نوع آن در وب است و به کاربران می‌گوید که در کجای وبسایت قرار دارند و چطور باید به صفحه اصلی یا مراحل قبلی بازگردند. منویی که در مثال وبسایت فرادرس بررسی شد، از نوع منوی خرده نانی سلسله مراتبی است (خانه> مجموعه‌‎های آموزشی> مجموعه آموزش کسب‌وکار و استارت‌آپ).

‏فروشگاه‌های اینترنتی و وبسایتهای تجارت الکترونیک که محصولات متنوعی بر اساس ویژگی‌ها و مشخصه‌های متفاوتی دارند، از منوی خرده نانی ویژگی‌محور استفاده می‌کنند. به عنوان مثال، در یک فروشگاه اینترنتی لباس، منوی خرده نانی می‌تواند مانند این باشد: خانه> پوشاک مردانه> کیف و کفش> کفش مجلسی> نوین چرم.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 منوی خرده نانی (Breadcrumbs) چیست؟ | ضرورتی مهم برای سئو و تجربه کاربری — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: سئو


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

2024/09/24 17:16:29
Back to Top
HTML Embed Code: