Telegram Web Link
@indianstudies

‏مخالفت پلیس با واردات خودرو از هند

رئیس پلیس راهور می‌گوید شنیده‌ام خودروهایی در هند دپو شده و قصد دارند وارد کنند. صرفا اسم خودروی خارجی که ایمنی ایجاد نمی‌کند وگرنه همین پراید و تیبا هست و نیازی به واردات نداریم.

سید کمال هادیانفر، رئیس پلیس راهور فراجا گفت: ورود خودروهای ایمن در گذشته باعث کاهش کشته‌ها شده همچنین واردات باعث شد خودروسازهای داخلی وارد یک رقابت شود که البته از سال ۸۷ به بعد و با واردات خودرو، خودروسازان به دنبال کیفی‌سازی خودروهای خود رفتند.

انتظار این است که خودروهای کیفی و ایمن وارد کشور شود همچنین طرحی تعریف شده که از هند می‌خواهند خودرو شش هزار دلاری وارد کنند؛ اگر این چنین است که ما پراید و تیبا را در کشور داریم.
@indianstudies

دفتر خیاط خانوادگی در کشمیر
مطالعات شبه قاره هند
@indianstudies دفتر خیاط خانوادگی در کشمیر
@indianstudies

نظام اجتماعی خانواده محور کشمیر

نظام اجتماعی مردم کشمیر شدیدا خانواده محور است. یعنی اینکه اساسا شناخت و کنشگری اجتماعی با هویت فردی صورت نمی‌گیرد و هویت خانوادگی ملاک است. آدم‌ها را با عنوان پسر فلانی یا عضو خانواده فلانی می‌شناسند. خانواده هم مفهومی فراتر از پدر و مادر و فرزندان دارد و شامل برادران و خواهران و پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها هم می‌شود.

خانواده‌ها پزشک مشخص دارند یعنی مثلا عموم بچه‌های یک خانواده توسط پزشک زنان ثابتی بدنیا می‌آیند. دختر من و بچه‌های خواهرهایم و بچه‌های باجناقم همه توسط یک متخصص زنان بدنیا آمده‌اند. پزشک پدرم و مادرم و عمه‌ام و خواهرم هم یک متخصص داخلی ثابت بود و هست. بیست و چهارساعته هم جواب می‌دهند چون رابطه با پزشک یک رابطه خانوادگی است.

حتی خیاط هم ثابت و خانوادگی است. اندازه‌های همه اعضای خانواده از ۳۰ سال قبل در دفتر خیاط خانوادگی ثبت است. رساندن سرموقع سفارش هم ذیل معادله رابطه خانوادگی با خیاط تعریف می‌شود. امروز که رفتم یک دست لباس محلی برای دوخت سفارش بدهم، آقای میر که خیاط خانوادگی ماست، دفترچه اندازه‌گیری‌اش را باز کرد و اندازه‌های بیست سال قبلم را نشانم داد؛ وقتی برای عقد سفارش لباس داده بودم!

این فضای خانواده محور البته محصور در اینجا نیست و در نواحی مختلف روستایی یا شهرستان‌های ایران هم جاری و ساری است اما هرچه مثلا دچار توسعه می‌شویم، دایره محوریت خانواده در فضای اجتماعی محدودتر می‌شود و چه بسا مفاهیمی مانند پزشک خانواده، خیاط خانواده، فروشگاه خانواده، قبرستان خانواده و ... برای بسیاری نامالوف شده باشند.

سرباز روح الله رضوی
مطالعات شبه قاره هند
@indianstudies تداوم سیل و زلزله در شبه قاره شمار کشته‌های زمین‌لرزه ۶.۱ ریشتری جنوب‌شرق افغانستان به نزدیک ۱۰۰۰ نفر رسید. در این حادثه حداقل ۶۱۰ نفر هم مجروح شده‌اند. در این زلزله قسمت‌هایی از جنوب‌شرق افغانستان و بخش‌هایی از پاکستان لرزید و تلفات سنگینی…
@indianstudies

کمک رسانی به زلزله زدگان افغانستان

وزرای خارجه آمریکا، آلمان و بریتانیا از آمادگی کشورهای خود جهت کمک به زلزله زدگان مناطق جنوب شرق افغانستان خبر دادند.

در این حال ظهر امروز، اولین کاروان از کمک های اولیه و نیروهای امدادگر هلال‌احمر ایران برای کمک به زلزله زدگان افغانستانی وارد فرودگاه «خوست» شدند.

این محموله که به وسیله هواپیماهای ترابری ارتش به افغانستان اعزام شده شامل چادرهای امدادی، کمک های پزشکی و اورژانس می‌شود.

بخش دیگری از کمک‌های ایران از مرز استان سیستان و بلوچستان به صورت زمینی به افغانستان ارسال شده است.

کمک هایی هم از قطر و پاکستان برای آسیب‌دیدگان زلزله افغانستان ارسال شده است.

نزدیک به دو روز از وقوع زلزله در ولایت های خوست و پکتیکا می‌گذرد و تاکنون اعلام شده که بیش از ۱۵۰۰ نفر از مردم افغانستان در این حادثه جان خود را از دست داده‌اند. طالبان می گوید ۴۰۰ نفر هم در اثر سیل جان خود را از دست داده اند.

منابع محلی می‌گویند که هنوز ممکن است صدها نفر زیر آوار باقی مانده باشند. شب گذشته، بارش باران و وزش تندباد امدادرسانی به آسیب‌دیدگان را مختل کرد.

بربنیاد گزارش‌ها به روستاهای دوردست و صعب‌العبور هنوز هیچ‌گونه کمکی صورت نگرفته و مشخص نیست که آمار تلفات در آن مناطق چقدر است.

پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان، در توییتی، با مجروحان و آسیب دیدگان زلزله مرگبار در جنوب شرق افغانستان، ابراز همدردی و برای جان‌باختگان این حادثه دعا کرد.

علاوه بر بی ثباتی وضعیت آب و هوایی، ناآشنایی طالبان به چگونگی مدیریت بحران و امدادرسانی، تحریم های بین المللی علیه طالبان، و نیز فرسودگی بافت مسکونی چالش های دوران بازسازی پس از زلزله کنونی است.
مطالعات شبه قاره هند
@indianstudies چرخش و تعامل تدریجی هند با طالبان همزمان با تحولات اخیر افغانستان به نظر می‌رسد وضعیت داخلی این کشور و پویایی منطقه‌ای، متفاوت از گذشته است و بسیاری از کشورهای همسایه را وادار کرده تا با وجود اختلافات‌شان با افراط‌گرایی طالبان، خط سازنده‌ای…
@indianstudies

بازگشایی سفارت هند در افغانستان

هند با اعزام یک "تیم فنی" به افغانستان، از بازگشایی سفارت خود در کابل پس از چندین ماه تعطیلی خبر داد.

وزارت خارجه افغانستان گفته که بازگشت دیپلمات ‌های هند و بازگشایی سفارت این کشور در کابل نشان می‌دهد که امنیت در کشور تامین شده و به تمام حقوق سیاسی و دیپلماتیک احترام گذاشته می شود.
مطالعات شبه قاره هند
@indianstudies 🔹سفیر ایران در پاکستان از افزایش ۴۶ درصدی تجارت میان دو کشور خبر داد سفیر ایران در پاکستان اعلام کرد: طی ۴ ماه اخیر میزان تجارت میان اسلام آباد و تهران بیش از ۴۶ درصد افزایش داشته است. هنردوست تصریح کرد: با وجود تمام مشکلاتی که پیش روی روابط…
@indianstudies

سهم ۲/۳ درصدی کالاهای ایرانی از واردات پاکستان

میزان واردات کالایی کشور پاکستان از ۳۱ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۰ به بیش از ۵۴ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۱ رسیده است.

طی این مدت صادرات کالاهای ایرانی به پاکستان نیز از ۵۵۱ میلیون دلار در سال ۲۰۱۰ به یک میلیارد و ۲۶۱ میلیون دلار در سال ۲۰۲۱ رسیده است. به عبارتی طی یک دهه اخیر سهم کالاهای ایرانی در سبد وارداتی پاکستان از ۱/۸ درصد به ۲/۳ درصد در دو سال اخیر رسیده است.
نود اقتصادی
@indianstudies

دو دیدگاه هم‌جهت درخصوص درستی رفتار سیاسی هند به ویژه متعاقب تحولات اوکراین

رحمان قهرمان پور در توییتر می نویسد:

هند از موقعیتی که وضعیت کنونی نظم بین المللی برایش فراهم کرده حداکثر استفاده را می کند. هم از روسیه نفت و غذای ارزان تر می خرد و هم در سیاست آمریکا برای مهار چین نقش ایفا می کند. سفر اخیر مودی به امارات را هم باید در راستای همین بازی بزرگ در سیاست جهانی درک کرد: سیاست موازنه.

هند ظرفیت حضور جدی و بلند مدت در خاورمیانه را ندارد اما سخت در تلاش است از سرمایه های موجود در خلیج فارس برای تقویت قدرت خود در عرصه بین المللی بهره بگیرد. زیرا از رقیب بزرگ خود چین یاد گرفته است قدرت اقتصادی و فنی موثرترین ابزار ارتقای قدرت یک کشور در جهان است.

هند سرزمین عجایب سیاسی هم هست. دموکراسی خاص، نظام انتخاباتی و حقوق اساسی عجین شده با تاریخ و تنوع جمعیتی هند، سیاست خارجی متوازن با آمریکا و روسیه و در کنار همه اینها نخبگانی که فهم دقیقی از جهان و تحولات آن دارند. داستان توسعه هند هم مثل داستان چین نکات زیادی برای آموختن دارد.

امیرحسین عسکری هم در کانال مطالعات اروپا می نویسد:

بحران اوکراین و اهمیت جایگاه ایران؛

وقوع بحران اوکراین و تجاوز نظامی روسیه به یک کشور مستقل و عضو ملل متحد ابعاد و پیامدهای متعددی را در محیط بین المللی به دنبال داشته است که ممکن است نتایج و پیامدهای آن از حد مورد انتظار نیز فراتر رود.

اما جایگاه ایران در این بحران چیست؟

در طول دوره جنگ سرد استراتژی مهار برای جلوگیری از سرایت کمونیسم و نفوذ شوروی توسط ایالات متحده دنبال می‌شد و در این زمینه برخی مناطق و کشورها حائز اهمیت بودند اما با آغاز دهه ۹۰ میلادی که با فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی همراه بود استراتژی مهار جایگاه خود را از دست داد.

حمله نظامی روسیه به اوکراین موجب شده است بار دیگر غرب از ناحیه روسیه احساس تهدید و خطر کند و از این رو استراتژی مهار روسیه در دستور کار کشورهای غربی به ویژه ایالات متحده قرار گیرد.

جایگاه ایران برای غرب در این استراتژی بسیار حیاتی و مهم است زیرا علاوه بر این که روسیه را از طریق گریدور شمال جنوب INSTC به آب‌های آزاد در خلیج فارس وصل می‌کند، از طریق قرار گرفتن در مسیر ابتکار جاده کمربند جمهوری خلق چین BRI نیزمی تواند نقش بیشتری در افزایش قدرت روسیه ایفا کند.

از همین رو حضور آمریکا و شرکت‌های آمریکایی در ایران می‌تواند به میزان زیادی بر استراتژی مهار روسیه اثرگذار باشد و مذاکرات پیرامون احیای توافق هسته‌ای می‌تواند یکی از ابزارهای آمریکا برای حضور در ایران باشد.

تجربه تاریخی ایران چه می‌گوید؟

از نظر تاریخی هر گاه ایران به عنوان مرکز رقابت ابرقدرت‌های شرق و غرب تبدیل شده است ابرقدرت‌ها منافع خود را تأمین کرده‌اند و آنچه باقی مانده است خسران و آسیب برای ایران و جامعه‌ی ایرانی بوده است.

ایران در این زمینه می‌بایست از استراتژی هندوستان استفاده کند.

هند در حالی که با چین دارای مشکلات و اختلاف‌های عمده‌ای است در بریکس شرکت می‌کند و نگاه ویژه‌ای به سازمان شانگهای دارد؛ در حالی که با روسیه دچار اختلافات عمده‌ای است با این کشور برای تأمین منافع خود مذاکره و معامله می‌کند و در حالی که با روسیه همکاری می‌کند با غرب نیز معامله و مذاکره می‌کند.
مطالعات شبه قاره هند
‌@indianstudies درگیری دولت جدید پاکستان با حامیان نخست وزیر پیشین در پی درگیری بین تظاهرکنندگان حامی عمران خان، نخست وزیر سابق پاکستان، و پلیس در شهر اسلام‌آباد، پایتخت، دولت از ارتش برای کمک به حفاظت از ساختمان‌های دولتی کمک خواسته است. اواخر روز سه‌شنبه،…
@indianstudies

صف‌آرایی دوباره عمران خان و یارانش با دولت مستقر پاکستان

هزاران نفر از هواداران عمران خان، نخست‌وزیر سابق پاکستان، روز شنبه در اسلام‌آباد پایتخت این کشور علیه افزایش قابل توجه هزینه‌ها که در دوران شهباز شریف، نخست‌وزیر فعلی رخ داده، تظاهرات کردند.

کسری بودجه قابل توجه دولت پاکستان موجب شد تا دولت شهباز شریف تصمیم بگیرد که یارانه سوخت را قطع کند. در پی افزایش قیمت سوخت، هزینه حمل و نقل در پاکستان ۶۲.۲٪ نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

حالا عمران خان در راهپیمایی حامیانش گفت پاکستان یک "دولت وارداتی" را قبول نخواهد کرد.

عمران خان پس از شکست در رای عدم اعتماد پارلمان پاکستان از قدرت برکنار شد و خودش این اقدام را بخشی از توطئه به رهبری آمریکا می‌داند که تبعات اقتصادی هم بر کشور خواهد داشت.
@indianstudies

سند امنیت ملی پاکستان و کریدور سیپک

در گام نخست این نکته اهمیت دارد که سند "سیاست امنیت ملی پاکستان 2022-2026" از کشمکش سنتی توسعه و امنیت فراتر می رود، و مفهوم "امنیت اقتصادی" را به عنوان هسته اصلی برجسته و بر امنیت انسانی تأکید می نماید.

این سند تمرکز را بر بهبود شاخص های اقتصادی-اجتماعی پاکستان قرار می دهد و برای رسیدن به آن، این کشور باید به یک اقتصاد صادراتی تبدیل شود و صادرات خود را برای جذب سرمایه گذاری مستقیم خارجی، کاهش بیکاری و حمایت از توزیع عادلانه درآمد افزایش دهد.

در این سند اشاره می شود که کریدور اقتصادی چین و پاکستان (CPEC) یکی از این پروژه های بزرگ است که چنین فرصتی را برای پاکستان فراهم می کند تا به یک اقتصاد صادراتی تبدیل شود و از این طریق در درازمدت به توسعه اجتماعی و اقتصادی دست یابد.

مطالعات چين
@indianstudies

شبه قاره‌ای‌ها به دنبال نخست‌وزیری انگلیس

ریشی سوناک، پس از استعفای شوکه‌کننده‌اش از سمت وزارت دارایی در سرنگونی بوریس جانسون، یکی از گزینه‌های اصلی برای نخست‌وزیری بریتانیا است.

سوناک که آمادگی خود را برای پست نخست‌وزیری اعلام کرده در اولین سخنان خود بازسازی اقتصاد و اعتماد عمومی را اولویت خود خواهند.

بسیاری همسر نارایانا مورتی را شایسته‌ترین فرد می‌دانند، اما نیمی از کاندیداهای کلیدی در حال رقابت برای تصدی پست اصلی هستند. از این میان لیز تراس، وزیر خارجه و ساجد جاوید، وزیر بهداشت مستعفی شانس بیشتری دارند.

ساجد جاوید هم اصالتا پنجابی است. جاوید در سال ۱۹۶۹ در یکی از شهرها لنکشایر در شمال انگلستان در یک خانواده مهاجر پاکستانی متولد شد. پدرش راننده اتوبوس بود که بعدا به شهر بریستول مهاجرت کرد و یک مغازه کوچک را راه انداخت.

ساجد جاوید در رشته حقوق و علوم سیاسی دانشگاه اکستر تحصیل کرد و پس از پایان تحصیلات در بخش مالی به کار پرداخت. او در انتخابات پارلمانی سال ۲۰۱۰ به مجلس عوام راه یافت و به سرعت به سمت‌های معاون اقتصادی و سپس معاون مالی وزیر خزانه‌داری منصوب شد.

استعفای همزمان سوناک و ساجد جاوید از سمت وزیر بهداشت سه روز پیش، آخرین میخ بر تابوت سیاسی جانسون بود و باعث خروج بیش از ۵۰ وزیر دیگر دولت شد.

با این حال محبوبیت سوناک در ماه‌های اخیر کاهش یافته است. وزیر دارایی سابق به دلیل کندی در واکنش به بحران هزینه زندگی که انگلیسی‌ها را تحت تأثیر قرار داد مورد انتقاد قرار گرفت و بحث بر سر وضعیت مالیاتی غیرمجاز همسر میلیونر او، رأی‌دهندگان را بیشتر از خود دور کرده است.
مطالعات شبه قاره هند
@indianstudies استمرار وضعیت وخیم سریلانکا تولید ناخالص سریلانکا سه و نیم درصد در سال ۲۰۲۲ کاهش پیدا میکند. سازمان ملل برنامه ریزی کرده است که ظرف ۴ ماه چهل و هشت میلیون دلار به دولت کمک کند. Sri Lanka's GDP to drop by at least 3.5% in 2022 The UN plans…
@indianstudies

استعفای نخست‌وزیر سریلانکا

مردم به ستوه آمده سریلانکا از شرایط وخیم اقتصادیشان امروز بدون خشونت به خیابان‌ها آمدند و کاخ ریاست جمهوری را اشغال کردند.

گوتابایا راجاپاکسا که از فرماندهان ارتش بوده در سال ۲۰۱۸ توانسته بود به مقام ریاست‌جمهوری برسد. او همینک فراری شده و مخالفان خواستار استعفای وی هستند.

پس از هجوم هزاران معترض به اقامتگاه رسمی رئیس‌جمهور سریلانکا، دفتر نخست‌وزیر این کشور اعلام کرد «رانیل ویکرمسینگ» که همینک نخست‌وزیر است مایل به استعفا شده تا راه را برای دولت «فراگیر» باز کند.
مطالعات شبه قاره هند
@indianstudies استعفای نخست‌وزیر سریلانکا مردم به ستوه آمده سریلانکا از شرایط وخیم اقتصادیشان امروز بدون خشونت به خیابان‌ها آمدند و کاخ ریاست جمهوری را اشغال کردند. گوتابایا راجاپاکسا که از فرماندهان ارتش بوده در سال ۲۰۱۸ توانسته بود به مقام ریاست‌جمهوری…
@indianstudies

دستور توزیع رایگان سوخت و آینده پرابهام سریلانکا

گوتابایا راجاپاکسا رئیس جمهور سریلانکا که محل حضور وی معلوم نیست، به مقامات این کشور دستور داده است تا اولین کشتی حامل ٣٧٠٠ تن سوخت دیزل پس از رسیدن به نیروگاه کراوالاپیتیا تخلیه و بدون مشکلی توزیع شود.

معترضان سریلانکایی که پس از فرار رئیس‌جمهور موفق به ورود به کاخ او شدند، قادرند هر چند کوتاه و مختصر طعم لذت‌هایی را بچشند که گروه کوچکی در قدرت انحصارش را داشتند. از جمله این لذت‌ها شنا در استخر و ورزش در باشگاه بدنسازی است که در محل کاخ وجود دارد.

معترضان گفته‌‌اند که تا زمانی که رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر رسما استعفا ندهند اقامتگاه‌های آنها را ترک نخواهند کرد.

در همین حال منابع رسمی در وزارت بهداشت سریلانکا اعلام کردند که در جریان اعتراضات سراسری در این کشور، ۱۰۳ نفر زخمی شدند اما وضعیت جسمانی یک نفر از آنها وخیم است.
مطالعات شبه قاره هند
@indianstudies دستور توزیع رایگان سوخت و آینده پرابهام سریلانکا گوتابایا راجاپاکسا رئیس جمهور سریلانکا که محل حضور وی معلوم نیست، به مقامات این کشور دستور داده است تا اولین کشتی حامل ٣٧٠٠ تن سوخت دیزل پس از رسیدن به نیروگاه کراوالاپیتیا تخلیه و بدون مشکلی…
@indianstudies

استعفای رئیس‌جمهور و پیشنهاد تشکیل دولت فراگیر در سریلانکا

در پی اعتراضات گسترده مردمی در سریلانکا، رییس جمهور این کشور استعفا کرد. بر اساس گزارش‌ها، معترضان هنوز کاخ ریاست‌جمهوری و اقامتگاه نخست‌وزیر را در اختیار دارند و تا استعفای آن‌ها، از خروج از این دو ساختمان خودداری کرده‌اند.

این هجوم مردم صحنه های عجیبی را بازسازی کرد که بی شباهت به جنبش وال استریت نبود. مردم به داخل استخرها شیرجه زدند؛ روی تخت‌های سایه‌بان‌دار خوابیدند و در تلویزیون‌های بزرگ چندین اینچی هم بازی‌های کریکت را تماشا می‌کردند و هم اخبار خیابان‌های سریلانکا و پایتخت این کشور را می‌دیدند.

پس از اعلام استعفای نخست وزیر و رئیس‌جمهوری سریلانکا به دنبال بزرگترین اعتراضات ضددولتی در این کشور و تصرف اقامتگاه رئیس‌جمهور توسط معترضان، احزاب اپوزیسیون سریلانکا موافقت کردند تا دولت جدیدی را تشکیل دهند.

Sri Lanka's Minister Wijedasa Rajapaksa says all cabinet ministers have resigned, allowing parties to pave the way for an all-party government. PM Wickremesinghe chairs the cabinet meeting.

Sri Lanka's opposition parties met to agree on the new government a day after the president and prime minister offered to resign.
مطالعات شبه قاره هند
@indianstudies 🔻 هند خواستار اتصال بندر چابهار به کریدور شمال -جنوب شد 🔹وزیر امور خارجه هند پنجشنبه شب با طرح پیشنهادی، قرار گرفتن بندر چابهار در مسیر حمل و نقل بین المللی شمال- جنوب را خواستار شد. 🔹"اس جایشانکار" در سخنرانی خود در "روز چابهار" در اجلاس…
@indianstudies

نخستین قطار ترانزیت کانتینری روسیه به هند از مرز ریلی سرخس وارد ايران شد

قطار ترانزیتی کانتینری روسیه به هند که از طریق مرز ریلی سرخس وارد کشور شد جزو مسیر شرقی کریدور شمال جنوب محسوب می‌شود که از ایستگاه چخوف روسیه واقع در استان مسکو در ۶ تیرماه سال جاری و در مسیر ۳۸۰۰ کیلومتری  با ظرفیت ۳۹ کانتینر از مسیر روسیه، قزاقستان، ترکمنستان وارد ایران شده و پس از آن طی یک مسیر ریلی ۱۶۰۰ کیلومتری به بندرعباس خواهد رسید و در نهایت از طریق مسیر دریایی به بندر ناواشوای هندوستان وصل خواهد شد.

کریدور شمال جنوب شامل سه مسیر شرقی، غربی و میانی است که مذاکرات و توافقات برای راه اندازی خط ریلی گرمسار ـ اینچه برون از مسیر میانی این کریدور در دولت سیزدهم انجام شده است.
رسد
مطالعات شبه قاره هند
@indianstudies استعفای رئیس‌جمهور و پیشنهاد تشکیل دولت فراگیر در سریلانکا در پی اعتراضات گسترده مردمی در سریلانکا، رییس جمهور این کشور استعفا کرد. بر اساس گزارش‌ها، معترضان هنوز کاخ ریاست‌جمهوری و اقامتگاه نخست‌وزیر را در اختیار دارند و تا استعفای آن‌ها،…
@indianstudies

فرار رییس‌جمهور سریلانکا به مالدیو

راجاپاکسا، همسرش و دو محافظ او بامداد چهارشنبه با هواپیمای نظامی به مالدیو رفتند.

گوتابایا راجاپاکسا، رییس‌جمهوری سریلانکا در ساعات اولیه بامداد چهارشنبه پس از روزها اعتراض مردمی در این کشور و به آتش کشیده شدن ساختمان ریاست جمهوری، از سریلانکا فرار کرد.

بحران اقتصادی وخیم در سریلانکار به کمبود شدید سوخت و مواد غذایی در این کشور منجر شده است.

به گفته مقامات فرودگاه، این هواپیما به دلیل سردرگمی در مورد اینکه آیا مقامات مالدیو به آن اجازه فرود در خاک خود را داده اند یا خیر، بیش از یک ساعت روی آسفالت باقی مانده و قادر به بلند شدن نبود. گفته می شود مقصد نهایی رئیس جمهور مستعفی سریلانکا کشور آسیایی دیگری است.

اعضای خانواده راجاپاکسا طی حدود دو دهه گذشته و با حمایت دولت چین زمام امور سریلانکا را در دست داشته‌اند و بخش قابل توجهی از سیاستمداران کنونی سریلانکا نیز متهم به همکاری با این خانواده هستند.
@Indianstudies

حزب حاکم اس ال پی پی ویکرمسینگه نخست وزیر کنونی را برای پست ریاست جمهوری معرفی کرد. انتخابات ۲۰ جولای برگزار خواهد شد. در همین حال ماهیندا راجاپاکسا و برادر کوچکش ممنوع الخروج شده اند.

Sri Lanka's ruling Podujana Peramuna Party (SLPP) will nominate Ranil Wickremesinghe, the country's incumbent PM and the acting head of state, in the upcoming presidential election scheduled for July 20.

Facing its worst economic crisis since independence in 1948, Sri Lanka has been thrown into another round of political turmoil, with protesters taking over the homes and offices of ex-President Gotabaya Rajapaksa and former PM Ranil Wickremesinghe, who is now serving as acting president. All parties are slated to decide the next leader on July 20.

Sri Lanka's Supreme Court has issued an order banning ex-PM Mahinda Rajapaksa and his younger brother & ex- Finance Minister Basil Rajapaksa from leaving the country until July 28.
مطالعات شبه قاره هند
@indianstudies صف‌آرایی دوباره عمران خان و یارانش با دولت مستقر پاکستان هزاران نفر از هواداران عمران خان، نخست‌وزیر سابق پاکستان، روز شنبه در اسلام‌آباد پایتخت این کشور علیه افزایش قابل توجه هزینه‌ها که در دوران شهباز شریف، نخست‌وزیر فعلی رخ داده، تظاهرات…
@indianstudies

استمرار بحران سوخت در پاکستان

در حالی که اوج گرفتن بحران مالی در سریلانکا و سقوط دولت تا حدی تحت تاثیر تغییرات ژئواکونومی بحران اوکراین و مسئله سوخت بود پاکستان هم در وضعیت شکننده ای قرار دارد. و چالش‌های امنیتی بحران سوخت در پاکستان روبه افزایش گذاشته است.

پاکستان در بحبوحه بحران انرژی که دولت شهباز شریف با آن مواجه است، روزانه حدود ۳ هزار تن زغال سنگ از افغانستان وارد می کند. پاکستان از زغال سنگ افغانستان برای نیروگاه های برق در شهرهای مختلف استفاده می کند.

شهباز شریف در گفتگو با رئیس جمهور ایران هم گفته بود پاکستان علاقمند به گسترش تبادل کالا و تهاتر و نیز همکاری در زمینه انرژی با ایران است.

دولت پاکستان حالا از کاهش قیمت سوخت در این کشور خبر می دهد تا در جریان افزایش تورم جهانی بتواند با مشکلات اقتصادی این کشور مقابله کند. پیش از این دولت پاکستان قیمت سوخت را به خاطر افزایش قیمت سوخت در بیشتر کشورهای جهان افزایش داده بود.
بیشترین حمایتِ اعتباری-انرژی از سریلانکا در مقطع اخیر توسط کدام کشور/ نهاد انجام می گیرد؟
Final Results
18%
بانک توسعه آسیائی
14%
صندوق بین‌المللی پول
2%
بانک جهانی
8%
روسیه
27%
چین
24%
هند
6%
آمریکا
مطالعات شبه قاره هند
بیشترین حمایتِ اعتباری-انرژی از سریلانکا در مقطع اخیر توسط کدام کشور/ نهاد انجام می گیرد؟
@indianstudies

اختصاص خط اعتباری و انتقال گاز برای تامین انرژی سریلانکای بحران زده توسط دولت هند

Sri Lankan Power and Energy Minister Kanchana Wijesekera said that India is the "only country" that has provided Sri Lanka with a credit line amid a severe economic crisis there.

India has committed $3.8 billion to support Sri Lanka.

India gas emerged as Sri Lanka's top lender, followed by the Asian Development Bank, the World Bank, China, and Japan respectively.

India's ex-Ambassador to Sri Lanka, Ashok Kantha, said that the "western world is too caught up with Ukraine to devote much time and resources" to the ongoing economic crisis in Sri Lanka. "Other than India, which has pledged close to $4 billion as economic assistance to Sri Lanka, western agencies like...World Bank and...IMF have done very little," Kantha told.

Sri Lanka's acting President Ranil Wickremesinghe says talks with IMF are nearing completion as the country seeks a massive bailout package".
2024/09/21 20:01:26
Back to Top
HTML Embed Code: