Telegram Web Link
🔵⚪️🔴انقلاب فرانسه حقوق مساوی لیبرالی افراد را پایه گذاشت:


1791 سال رهایی یهودیان در فرانسه است
عبارت «رهایی یهودیان»، به حذف همه‌ی تبعیض‌های قانونی علیه یهودیان و همچنین اعطای حقوق مساوی با دیگر شهروندان در یک کشور دلالت دارد. در سپتامبر ۱۷۹۱، مجلس ملی فرانسه، به یهودیانی که سوگند وفاداری خورده بودند، حقوق شهروندی اعطا کرد. فرانسه در خط مقدم جنبش «رهایی یهودیان» بود. به عنوان مثال، یهودیان بعدها در سال ۱۸۳۰ در یونان، سال ۱۸۵۸ در بریتانیای کبیر، سال ۱۸۷۰ در ایتالیا، سال ۱۸۷۱ در آلمان و در سال ۱۸۹۱ در نروژ به حقوق برابر دست یافتند. اگرچه که برابری مدنی یهودیان به پشتوانه قانون ضمانت شده بود، اما یهودیان اروپایی همچنان درگیر یهودستیزی و تبعیض‌های اجتماعی بودند.

۲۴ ژوئن ۱۹۲۲؛ ترور یک سیاست‌مدار یهودی در آلمان
در این روز «والتر راتنائو» که یکی از شناخته‌شده‌ترین چهره‌های سیاسی یهودی جمهوری وایمار به شمار می‌رفت به‌دست تندروهای راست‌گرا ترور شد. راتنائو که از سال ۱۹۱۵ رییس شرکت جنرال الکتریک آلمان (AEG) بود، در سال ۱۹۲۲ به عنوان وزیر امور خارجه جمهوری وایمار معرفی شد. او به خاطر سیاست‌های خود در تحقق شرایط معاهده ورسای و عادی‌سازی روابط با اتحاد جماهیر شوروی و البته به خاطر یهودی بودن، مورد نفرت گروه‌های راست‌گرا قرار داشت. قتل راتنائو نشان‌دهنده‌‌ی کارزار یهودستیزانه‌ی راست‌گراها، برای مقصر نشان دادن یهودیان در شکست آلمان در جنگ جهانی اول می‌باشد.
🗓
۹ مارس ۱۹۳۶؛ قتل‌عام در پژتک، لهستان
با شدت‌ گرفتن خشونت‌ها در لهستان، سه یهودی در شهر کوچک «پژتک» در لهستان کشته و بیش از شصت نفر دیگر زخمی شدند. به دنبال این حمله و طی روزهای پس از آن، قتل‌عام و کشتار در شهرهای مجاور نیز گسترش پیدا کرد. در نهایت نزدیک به ۸۰ یهودی کشته و بیش از ۲۰۰ نفر زخمی شدند. خشونت‌ها علیه یهودیان و قتل‌عام آنان در مرکز لهستان در بازه بین سال‌های ۱۹۳۵ تا ۱۹۳۷ گسترش یافت؛ به عنوان مثال، می‌توان به یهودی‌کشی‌هایی اشاره کرد که در «چنتستوخووا»، «لوبلین»، «بیاویستوک» و «گرودنو» صورت گرفتند.

📚دایره المعارف هولوکاست
@cafe_andishe95
🗽میترسم نسل های آینده فراموش کنند آزادی به وسیله جنگ با فاشیسم و سوسیالیسم به دست آمد نه مدارا.‌ هیتلر با مدارا کردن قدرتمندتر شد و جنگ به راه انداخت.

کارل پوپر-فیلسوف لیبرال دموکرات
@cafe_andishe95
🗝چنانچه کسی مجبور باشد فلسفه کانت را در یک جمله خلاصه کند شاید هیچ کاری بهتر از دنبال کردن کانت پژوه بزرگ، دبلیو، اچ، والش نباشد که می گوید" 
او دلش می خواست بر اقتدار علم پافشاری و در عین حال استقلال اخلاقیات را نیز حفظ کند."

این کاری غول آسااست که هنوز هم در مقابل ما قرار دارد.
چگونه می توانیم افسون زدایی از کاینات را که محصول انقلاب کپرنیک و نیوتن در علوم طبیعی بود با تجربه ی بشر از دنیایی که در آن ارزش های اخلاقی، زیبایی شناختی، فرهنگی و دینی دمیده شده است آشتی دهیم؟ آیا این آشتی امکان پذیر است یا علم و اخلاقیات محکوم به جدایی و در افتادن به گردابی از هیچ گرایی کلی اند؟ به عقیده ی من پرسش هنوز به قوت خود باقی است. شاعر بزرگ آلمان، هولدرین، کانت را  « موسای ملت ما» می نامید.
آدم نمیداند کدام یک از جانشینان متعدد او خود را مسیح تصور می کرده اند..


کتاب :فیلسوفان مرده (زندگی و مرگِ فیلسوف) ص ۲۴۰_۲۳۹
●سایمون کریچلی

@cafe_andishe95
📍در مورد هگل، من حتی او را صاحب قریحه هم نمی دانم. هگل نویسنده ای است غیر قابل هضم. چنانکه حتی پر حرارت ترین مدافعان و هواخواهانش نیز اذعان دارند، سبک نگارشش « بدون تردید رسوایی آور» است، و از جهت مضمون و محتوای نوشته ها هم در تنها چیزی که از همه برتر است فقدان چشمگیر اصالت و ابتکار است. (هیچ چیز در نوشته های هگل نیست که پیش از او بهتر گفته نشده باشد)
در روش او که محورش موجه نمایی و مدافعه است، هیچ چیز نیست که از پیشینیان توجیه گرش به عاریت نگرفته باشد.
او این اندیشه ها و روش های عاریتی را با عزم جزم ولی بدون کوچکترین نشانی از درخشش فکری ، تنها وقف يک هدف کرد و آن نبرد با جامعه باز و خدمت به مخدوم خويش فردریک ويلهلم پادشاه پروس بود. هگل عقل را مغشوش و خوار کرد. این امر از پاره ای جهات وسیله لازم رسیدن به هدف فوق بود و از برخی جهات، نمودی اتفاقی ولی بسیار طبیعی از وضع روحی او. داستان هگل اگر به لحاظ پیامدهای منحوس آن نبود که نشان می دهد به چه سهولت يک دلقک ممكن است در مقام « تاریخ ساز » قرار گیرد ، اساساً ارزش بازگویی نداشت.


📚کارل پوپر-جامعه باز و دشمنانِ آن ص ۶۹۱
@cafe_andishe95
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
⚠️فعال سیاسی اصولگرا، محمدحسن قدیری ابیانه سفیر اسبق ایران در استرالیا گفت: وضع زندگی را با پاکستان و بنگلادش مقایسه کنید نه ژاپن و آلمان.


🔻زمانیکه بسیاری از کشورهای جهان مانند چین و مالزی و سنگاپور و ترکیه و امارات و ... در فقر بودند، سطح دغدغه دانشجویی که از روستا و شهر دور و نزدیک ۵۰ سال قبل آنهم با هزینه دولت رفته بودند آمریکا درس بخوانند، بعد از ۲ سال این بوده که من با قطار که میرفتم مشهد تو راه، کویر دیدم. مملکتی که تا ۳۰ سال قبلش حتی همان قطار را هم نداشته، در جمع رفقای کنفدراسیونی با آمریکا و آلمان مقایسه میکردند!

می‌گفت از امریکا ابتدا به اروپا رفتم و یکماه گشتم و سپس به تهران آمدم و از آن‌جا با قطار به مشهد رفتم. در امریکا و اروپا هرکجایی که میرفتم، صنعت هست، کارخانه هست، کشاورزی هست، آبادانی هست اما در راه مشهد من فقط کویر دیدم (ریل قطار از کنار دشت کویر می گذرد)!!!

🎙🎥پرویز ثابتی :
گفتم کدام ایالت تحصیل می‌کنید؟
گفت کالیفرنیا.
گفتم پس بهتر است از نوادا هم دیدن کنید؛
شما باید بدانید هر منطقه شرایط جغرافیایی و اقلیمی خود را دارد
.
✍🏼مهدی فرخی
@cafe_andishe95
🏷حالا که کار سیاسی و ریختن به خیابان‌ها هزینه دارد و شاید ناممکن باشد، قدم به عرصه پیشا_سیاسی بگذارید و با زیستن در دایره حقیقت، رژیم ها را از قدرتمندترین سلاحش، -"دروغ"-، محروم بکنید.

رژیم های مستبد، در واقع بناهایی هستند ساخته شده بر ستون‌های دروغ، و تا زمانی دوام خواهند آورد که مردم حاضر باشند زیر سقف دروغ زندگی کنند. من اعتقاد ندارم فقط کسانی که فعال سیاسی‌اند و علیه رژیم ها می‌جنگند شایسته ستایش هستند. برای این افراد ارزش بسیار قایلم اما کسان دیگری هم هستند که شایسته ستایشند.کسانی که تصمیم گرفته‌اند از این پس در هیچ حرکتی که در آن رگه‌ای از دروغ و ناراستی باشد شرکت نکنند.

من از شما که از کار سیاسی پرمخاطره بیم‌ناکید، یک درخواست دارم: قد راست کنید و به فردیت خودتان کرامت بیشتری ببخشید و به حقیقت خدمت کنید تا رژیم های  دروغ فرو‌ریزند.

📗واتسلاف هاول
کتاب: قدرت بی قدرتان
ترجمه: احسان کیانی
@cafe_andishe95
زنگ تفریح
🧭کانت راهنمای مدرنیته📐


کاربرد قاطعانه امر مطلق كانت هیچ گاه مانند امروز این همه اهمیت پیدا نکرده است. اینکه کشورهای پیشرو صنعتی در کنفرانس های جهانی آب و هوا با کاهش آلاینده ها به توافق برسند و میلیاردها خانوار در آینده خود را به مدیریت پایدار منابع متعهد ببینند یا نه، بستگی تام و تمام دارد به این موضوع که آیا ما موفق می شویم اصول عمل فردی خود را به معنای کانتی آن با توجه به اقدامات و منافع کل بشر در نظر بگیریم یا نه. تا زمانی که تک تک کشورها و شهروندان آنها منافع شخصی خود را بر اساس فایده باوری بر راه حل هایی با الگوی جهانی ترجیح میدهند، غارت منابع حياتي ما همچنان ادامه خواهد یافت . در مقام فیلسوف گاهی وسوسه می شویم که بر پروژه روشنگری كانت تأکید کنیم و از سران کشورها بخواهیم پیش از دیدار سران آموزش فلسفی ببینند تا بتوانند امر مطلق کانت را از بر بخوانند و به کار برند :

🔖چنان عمل کن که بشریت را  همیشه هم زمان به عنوان غایت به شمار آوری و نه هرگز همچون وسیله ای صرف

سیاست مداران به عنوان نماینده منافع اقتصادی کشورشان اغلب از امر زیر چنان عمل کن که برای تضمین رفاه و بقای ملت خود از ملت های دیگر همچون وسیله ای برای رسیدن به هدف استف زندگی کنیم ؟  اده کنی، از کاهش داوطلبانه آنها در تولید آلاینده ها به نفع ملت خود سود ببر و درعین حال با کمترین گذشت فقط از اقتصاد ملی خود حمایت کن. پیام " روشنگری " را، اندیشیدن و عمل کردن فرافردی و فراملی را، امروزه بسیاری از انسان ها فهمیده اند ، اما به کار نمی برند. حتی کانت نیز می دانست که پروژه نقادی روشنگری مدت ها طول می کشد تا محقق شود. این را می توان از موضع گیری او به خوبی دریافت :
( حال اگر بپرسند ، آیا ما اکنون در زمانه روشنی یافته زندگی می کنیم ؟ پاسخش چنین است : نه . اما چه بسا در زمانه روشنگری)

این هشدار کانت که باید همچنان به دنبال اجرای کامل پروژه روشنگری بود ، با توجه به چالش مدیریت کره زمین با راه و روشی جدید، به ویژه امروزه باید بیشتر گوش شنوا داشته باشد. اما آیا خیلی دیر نشده است؟ آیا هنوز می توان از فروپاشی زیست محیطی جلوگیری کرد؟ آدورنو ، فیلسوف آلمانی، احتمال می داد که عقل ابزاری تماماً عقل ابژکتیو را کنار زده باشد و ما بی پناه درسودسنجی ابزاری و منافع سرمایه اسیر شده باشیم. به گفته آدورنو پروژه روشنگری در نهایت محکوم به شکست است. كانت اما چنین نظری ندارد.
بازگشت از بی خردی به خرد به لحاظ اصولی همیشه و در هر زمان امکان پذیر است.


📚کانت صص ۹۳_ ۹۴
✍🏼والتر تسیگلر-آرسین
@cafe_andishe95
🗞نشریه کار  وابسته به چریک‌های فدایی خلق  پیرامون مساله حجاب:

دفاع آنان (سلطنت طلب ها) از آزادی زنان، دفاع از فحشا، اعتیاد و برپایی عشترکده‌ها و هزاران تجلی فرهنگ سرمایه داری است! زنان زحمتکش نه خواستار بی بندوباری بنام آزادی و برابری بلکه خواهان برابری واقعی زن و مرد و تحقق حقوق اجتماعی و سیاسی خود و شرکت هرچه فعالتر در تمام امور شئونات زندگی اقتصادی و سیاسی جامعه بودند....

زنان زحمتکش میهن ما بخوبی آگاهند که آزادی موعود این حامیان  و این سرسپردگان  و رژیم ضدخلقی، چیزی جز آزادی در استثمار بیشتر ،آزادی فروش کالاهای تجملی و زینتیِ امپریالیست‌ها به بهای غارت زحمتکشان و چیزی جز گسترش فرهنگ منحط امپریالیستی نیست.
طهماسبی
@cafe_andishe95
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔺مارکسیست تروریست های سیاهکل

رفیقه "مریم سطوت" از تروریست های فدایی خلق در برنامه ی پرگار بی بی سی فارسی به نکات جالبی در مورد این واقعه‌ی تروریستی اشاره می‌کند، اولین نکته این است که واقعه‌ی سیاهکل یک اتفاق ناگهانی نبوده بلکه از "سال ها قبل" توسط "روشنفکران" مارکسیست در حال طراحی و برنامه‌ریزی بوده است و کسانی مانند رفیق احمد شاملو و رفیق صمد بهرنگی و دیگران در بسترسازی اجرایی این واقعه نقش داشتند که در طی آن تعدای ژاندارم و سرباز بی‌گناه یک پاسگاه روستایی در جنگل‌های شمال ایران به وحشیانه‌ترین شکل ممکن قتل‌عام شدند تنها به این دلیل که آرامش و امنیت بیش از اندازه‌ی ایران در آن زمان بستر مناسبی برای تحقق انقلاب کمونیستی مورد نظر رفقای تحت امر مسکو نبود و می‌بایست حتا به شکلی مصنوعی هم که شده جوّ ناامنی و تشنج ایجاد می‌شد...
در مسیر آگاهی
@cafe_andishe95
⚖️دموکراسی کیلویی چند؟


📌بدا به حال آن مملکتی که روشنفکرانش به بیراهه رفته باشند.امروز داشتم کتابخانه ام را مرتب میکردم و چشمم خورد به کتاب هایی که براهنی و ساعدی و شاملو و پرهام و...در دهه پنجاه نوشته یا ترجمه کرده بودند.بی اغراق همه کتاب ها یک مضمون واحد را دنبال میکرد و آن امپریالیسم ستیزی و استعمار ستیزی است.دریغ از یک کتاب تالیفی یا ترجمه ای درباره دموکراسی.این یک واقعیتی است که در دهه پنجاه خورشیدی،مفهوم دموکراسی هیچ نقشی و هیچ جایگاهی در ذهنیت روشنفکران ایرانی نداشت.
اصلا در مواردی دموکراسی یک ارزش منفی شمرده میشد و به نظرم یک دلیل عمده اش این بود که حامیان نظام شاهنشاهی در جهان عمدتا کشورهای دموکراتیک غربی بودند و البته دلیل دیگرش هم تاثیر پذیری تقریبا همه روشنفکران ما ،و حتی اندیشمندان مذهبی ما،از کمونیسم و مارکسیسم بود.

به هر حال انقلاب اسلامی که رخ داد دقیقا همان چیزی را به روشنفکران داد که آنها تقریبا یک دهه درباره ارزشمندی آن نوشته و گفته بودند.نظامی روی کار آمد که امپریالیسم ستیز و آمریکاستیز بود.جالب است که در یکی دو سال اول،باز همین روشنفکران همچنان بر باورهای قدیمی خود تاکید میکردند و حتی حکومت جمهوری اسلامی را متهم میکردند که به اندازه کافی امپریالیسم ستیز نیست.

یادمان نرفته که اولین بار یک سازمان چپگرا،که مورد تایید تقریبا عموم روشنفکران ما بود، سفارت آمریکا را اشغال کرد و یادمان نرفته که پس از اشغال سفارت آمریکا توسط دانشجویان خط امام،شاملو و ساعدی و‌ پرهام و دیگر بزرگان الیت روشنفکری کشور نامه تائید آمیزی بر این حرکت نوشتند و منتشر کردند.یادمان نرفته که چپی ها روی دیوارها می نوشتند سپاه پاسداران را به سلاح سنگین مجهز کنید و یا می نوشتند همه ساواکی ها اعدام باید گردند.خلاصه میخواهم بگویم دیگ تندروی و آمریکاستیزی را همین روشنفکران عزیز هم میزدند و جمهوری اسلامی هم برای اینکه اینها را از حیث شعاری خلع سلاح کند مدام مرتکب اعمال آمریکا ستیزانه ی افراطی تر می شد و آنقدر در این کار پیش رفت که روی حضرات روشنفکر کم شد.

🔚خلاصه چپی ها ما کاری کردند که لیبرال تبدیل به یک فحش ناموسی شد و حرف زدن از مزایای دموکراسی عملی مستوجب شماتت و احیانا زندان.و نتیجه میگیرم که گناه همه گرفتاری های امروز ما را نباید صرفا سر مذهبی های تندرو انداخت.گناه روشنفکران دهه پنجاهی بیشتر نباشد کمتر نیست.الان هم روشنفکران ما اگر میخواهند جامعه بهتری داشته باشند باید جملگی بر روی ارزش های دموکراسی خواهانه اجماع کنند وگرنه ....
✍🏼بیژن اشتری
@cafe_andishe95
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
شاهرخ شاهید یکی از نخستین هنرمندان ایرانی در تبعید بود که هنرش را به مبارزه آشکار با جمهوری اسلامی پیوند زد و در تمام ۴۴ سال گذشته، در این مبارزه در کنار مردمش پابرجا ایستاد. او به درستی معتقد بود که هیچ ایرانی تبعیدی نمی‌تواند بگوید که سیاسی نیست. شوربختانه این هنرمند میهن‌پرست زود از میان ما رفت اما ترانه‌های دلنشین و صدای گرمش تا سالها برای ایرانیان ماندگار خواهد بود. فقدان شاهرخ را به خانواده وی، جامعه هنری ایران، و همه دوستان و دوستدارانش تسلیت می‌گویم. یادش گرامی!

@OfficialRezaPahlavi
📃در یادداشت قبلی گفتم که هر ایدئولوژی و نهادی که معتقد باشد، چیزی مهمتر از رفاه و آسایش مادی وجود دارد، بسیار مخرب و خطرناک است. برخی اعتراض کردند که آزادی و دمکراسی از رفاه و آسایش مادی مهمتر است و مردم در آلمان نازی هم تا قبل از شروع جنگ رفاه داشتند و...

این انتقادات از یک درک رمانتیک و غیر زمینی از نسبت دو مفهوم رفاه و آزادی ریشه می‌گیرد که به دلایل تاریخی مشخصی در جامعه ما رواج بسیار داشته است. این رویکرد به اشتباه آزادی را به طور کامل از آسایش و رفاه مادی متمایز در نظر می‌گیرد، درحالیکه بخش عمده‌ای از آزادی‌ها همان آسایش مادی و یا نتیجه مستقیم و بی واسطه آن هستند.

🏮آزادی در لیبرالیسم نه مفهومی ماورایی و استعلایی بلکه مفهومی ملموس، تجربی و قابل اندازه‌گیری است. به عنوان مثال یکی از وجوه مهم آزادی فرد، سهم او از زمان و وقتش و یا به عبارت دیگر آزادی زمان است که بخشی از این مفهوم تحت عنوان اوقات فراغت تعریف می‌شود. آزادی در استفاده از زمان یا اوقات فراغت نتیجه مستقیم سطح رفاه و استقلال مالی فرد و همچنین سطح توسعه‌یافتگی جامعه است. بخشی دیگر از مفهوم آزادی داشتن امکان برای غنا بخشیدن به حجم و تنوع تجارب فردی هیجان انگیز و لذت بخش است که لازمه آن هم سطح بالای رفاهی فرد و جامعه است.
پس در گام اول ما بخش قابل توجهی از آزادی‌ها را در مفهوم آسایش مادی مستتر می‌دانیم. به اعتقاد من در سطحی بالاتر حتی می‌توان مفهوم آسایش مادی را وسیع‌تر از بعد مالی و اقتصادی تعریف کرد و تمام آزادی‌های لیبرالی و زمینی را هم درون آن جای داد. این دیدگاه را من نوعی ماتریالیسم انعطاف پذیر و مترقی ضد مارکسیستی می‌دانم.
در مرحله بعد و در مورد آزادی سیاسی و دمکراسی باید دانست که حق مالکیت فرد، تملک اشیا و خدمات بیشتر توسط او و همچین سطح رفاه و توسعه جامعه نه در تقابل با آزادی سیاسی و دمکراسی لیبرال بلکه پیش نیاز ضروری آن است.

تاریخ همیشه نشان داده آنهایی که رفاه و آسایش مادی را کوچک و کم ارزش دانسته‌اند و به دنبال اهداف به اصطلاح "والاتری" بوده‌اند، هرگز در پی آزادی سیاسی و دمکراسی نبوده‌اند. آنها به دنبال اهداف اسطوره‌ای، آرمان‌شهری و شدیدا جمع‌گرایانه بوده‌اند که فرد و افراد را به تمامی درون خود حل و ذوب کند. زمانی که رفاه و آسایش مادی از اولویت بیفتد فرد یا باید فدای "تکلیف" شود یا تاریخ و یا هر نوع اندیشه آرمان‌شهری و آخرالزمانی که بی تردید رفاه و آزادی زمینی را حقیر می‌شمارد و باور دارد که صلاح و سعادت فرد را بهتر از خود او می‌شناسد.
✍🏼طوس طهماسبی
@cafe_andishe95
🌱مقایسه دو برند چای جهان و چای دبش می‌تواند فواید زیادی برای همه ما ایرانی‌ها داشته باشد.چای جهان یکی از معروف‌ترین برندهای چای در دوران قبل از انقلاب بود.مالک و مدیر چای جهان کارآفرین نابغه ای بود به اسم محمد صادق فاتح یزدی که به مرور زمان مجموعه‌ای از کارخانه‌ها و شرکت‌های تولیدی، از چای و پتو و روغن خوراکی تا روغن موتور را در اطراف کرج تاسیس کرد.آن هم بدون گرفتن یک دلار ارز ترجیحی یا حمایتی.او یک سرمایه‌گذار کلاسیک بود که 🍃صرفا با استفاده از خلاقیت‌های خود و محیطی که به وی اجازه تولید و کسب و کار می‌داد توانست به رفاه و رونق اقتصادی کشورش کمک کند.سرمایه‌داری که در ضمن علاقه بی‌حد و حصری هم به کارهای خیریه و عام‌المنفعه داشت.

🪨اما زمانه تب‌دار بود و بیمار.چریک‌های کمونیست فدایی خلق به این نتیجه رسیده بودند که فاتح یزدی یک بورژوا کومپرادور است که خون کارگران را در شیشه کرده و هیچ وظیفه ‌ای ضروری‌تر از ترور انقلابی او نیست.غلامحسین ساعدی، داستان‌نویس و نمایشنامه ‌نویس معروف ، یکی دو سال پس از انقلاب افشا کرد:«فتحعلی پناهیان را از نزدیک می‌شناختم، جوان بیست و چند ساله‌ای بود...بچه عجیبی بود .همان بود که سرمایه‌دار گردن‌کلفت کرجی(فاتح یزدی) را کشت.همان که چای جهان را داشت.»فاتح یزدی در مرداد هزار و سیصد و پنجاه و سه در زیر پل تاج با شلیک سه گلوله کشته شد و سازمان چریکهای فدایی خلق رسماً مسئولیت این قتل را پذیرفت.شرکت های فاتح یزدی نیز پس از انقلاب مصادره شد.

🍂چای دبش یک برند پساانقلابی است که برخلاف چای جهان که صرفا از محصولات باغ‌های چای ایران استفاده می‌کرد صرفا وابسته به واردات چای از خارج است.مدیرعامل این شرکت آقای اکبر رحیمی متولد هزار و سیصد و پنجاه است و از سی و پنج سالگی مشغول این کار شده است.بنا به گفته سازمان بازرسی کل کشور ،هفتاد و نه درصد ارز ترجیحی برای واردات چای به شرکت چای دبش اختصاص داده شد(مبلغی حدود سه میلیارد دلار،برابر یک چهارم درآمد سالانه نفتی کشور).این اقدام با هماهنگی و تایید وزارت صمت،وزارت جهاد کشاورزی و بانک مرکزی از سال نود و هشت و طی سه سال صورت گرفت .قرار بوده شرکت دبش از این سه میلیارد دلار ارز با نرخ ترجیحی برای واردات ماشین آلات و چای از هندوستان استفاده کند اما بخش قابل توجهی از این مبلغ را در جاهای دیگر هزینه کرده و به جای واردات چای مرغوب از هند چای نامرغوب از کنیا وارد کرده است.

چای جهان نماد یک رژیم سرمایه‌داری غربگرا بود.
چای دبش نماد یک رژیم انقلابی مستقل و خودکفاست که رشته‌های وابستگی به امپریالیسم جهانی را قطع کرده است.

✍🏼بیژن اشتری
@cafe_andishe95
📎📖برشی است از نشریه‌ٔ «کتاب جمعه» متعلق به احمد شاملو. از نظر او، چریک‌ها باید جلوی این دو روستایی، ( عزیز و بلور ) دست به اسلحه می‌بردند و با قدرت تمام و خشونت کامل موجودیت خودشان را اثبات می‌کردند. چون این روستایی‌ها به مصلحت خود واقف نبودند!
بسیاری از روشنفکران چپ از جمله شاملو ، ساعدی و... رفیق محمد علی سپانلو ضمن دفاع از عملکرد تروریستی فداییان خلق و ژاندارم‌کشی آنها از سربازان بی‌گناه پاسگاه سیاهکل و تایید روش‌های آشوب طلبانۀ مسلحانه ی آنها در غارت پادگان های ارتش و حمله به کلانتری ها و پاسبان کشی ها تحت عنوان "اقدام ابتکار آمیز" یاد میکردند و از خیزش پرولتاریا همچون یک مفهوم ناب کمونیستی سخن می گفتند.
@cafe_andishe95
سخنرانی #حجت_کلاشی به مناسبت ۲۱ آذر روز نجات آذربایجان در شهر هانوفر آلمان

🔹موضوع: اهمیت فرماندهی پادشاه و ارتش شاهنشاهی و نقش مردم آذربایجان و کردستان در این روز تاریخی


🔻برگزار کننده: حزب نهاد پادشاهی در اروپا

▪️تاریخ: شنبه ۱۸ آذر /۹ دسامبر

ساعت ۱۵:۰۰ به وقت اروپای مرکزی / ساعت ۱۷:۰۰ به وقت ایران


▪️🔹 تلفن تماس جهت هماهنگی برای شرکت در نشست:  4917668441111+

@mashrootehorg
Forwarded from نقد آنارشیسم
درود بر اعضا محترم کانال
تا امروز کانال نقد آنارشیسم، کانالی بود در جهت اطلاع رسانی به صورت یک طرفه و به صورت کامل و وافی در خصوص آنارشیسم اطلاع‌رسانی شد.
اما از امروز تصمیم بر این شد که نظرات خوانندگان و دریافت‌هایشان از نقدهای ارائه شده (حتی در صورت مخالفت با نقدهای ارائه شده) بررسی و به ایرادات آنان پاسخ داده شود.
از خوانندگان محترمی که در خصوص آنارشیسم و روشهای مبارزاتی بحث و گفتگویی دارند، دعوت می شود تا با مراجعه به ادمین، زمانی را برای گفتگو و مناظره با آنها تعیین نمایند.

محتوا و نتیجه مناظرات بدون دخل و تصرف در این کانال منتشر خواهد شد
@naghdeanarchismadmin
ادرس ادمین

انجمن جامعه شناسان اندیشه فردا
@naghdeanarchism
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
لیبراسیون/لیبرالیسم
🔺مغلطه کنید ،توهم توطئه داشته باشید ،زنستیزی را به شاکله فلسفه خود ارتقا بدهید ،به شعور مردم توهین کنید و سطحی و قشرینگر باشید و دروغ بگویید(شبیه پست مدرنیسم که نیچه پدر آن است)

همگی در یک پکیج توسط نیچه:

«زنان هـمواره با نمونه‌های انحطاط، با کشیشان، علیه «قدرتمندان»، «نیرومندان»، مردان، تبانی کرده‌اند. زن کودکان را به آیین تقوا، ترحم و عشق می‌آورد: مادر به‌نحو متقاعدکننده‌ای نوعدوستی را به نمایش درمی آورد .»

ارادهٔ قدرت / فریدریش‌ نیچه
——————-
🔺در عرف روشنفکرنمای ایرانی به چنین ترهاتی سخنان عمیق گفته می شود.!!

@cafe_andishe95
💰📡درامد ملی قدرتهای بزرگ و هزینه دفاعی در سال 1937
📕از کتاب پیدایش و فروپاشی قدرت‌های بزرگ نوشته پل کندی
@cafe_andishe95
2024/11/05 23:24:07
Back to Top
HTML Embed Code: