Telegram Web Link
نقش عوامل ادراکی و شناختی در ادراک مکان و پیوستگی ذهن هنرمندانه

🖌 یوسف محمدی


.............................................................
حس مکان ترکیبی است پیچیده از معانی، نمادها و کیفیت‌هایی که شخص یا گروه به صورت خودآگاه یا ناخودآگاه از فضا یا منطقه‌ای خاص ادراک می‌کنند. (Dingenmans in Shamai, 1991) معانی و مفاهیمی که پس از ادراک مکان توسط فرد رمزگشایی می‌شود از عوامل ایجاد حس مکان هستند. در این صورت حس مکان تنها به معنای یک حس یا عاطفه یا هرگونه رابطه با مکانی خاص نیست، بلکه نظام و ساختاری شناختی است که فرد با آن به موضوعات، اشخاص، اشیاء و مفاهیم یک مکان احساس تعلق پیدا می‌کند. از این رو افراد بدون حس مکان قادر به زندگی در محیطی خاص نیستند، چرا که حس مکان توانمندی فضا یا مکان در ایجاد حسی خاص نسبت به کلیت مکان است و با این حس، مکان رابطه فرد با تمامی مفاهیم، اشخاص و سایر موضوعات موجود در آن مکان را تأمین می‌کند. در این مفهوم، حس به معنای احساس مرحله قبل از ادراک نیست بلکه به معنای عاطفه یعنی مرحله پس از شناخت است. به این ترتیب مکان‌ها در افراد مختلف حس‌های متفاوتی ایجاد می‌کنند و نقش شخصیت و تجارب گذشته انسان ها در دریافت این حس مؤثر است. فضایی که در فرد حس مکان و تعلق ایجاد می‌کند دیگر برای او فضا نیست و تبدیل به یک مکان می‌شود. در این صورت مکان کلیتی می‌شود که مردم تمام فعالیت ها و اتفاقات را با آن می‌شناسند، مثلاً مردم وقتی که به مسجدی وارد می‌شوند با مکان مسجد مواجه می‌شوند نه با اشکال مجرد، مردم، تنماز و فضا و همین توانمندی مکان است که در ورای اجزا و فعالیت ها موجب احساس تعلق به مکان مسجد می‌شود.
تعلق به اجتماع نیز از عوامل مؤثر در ایجاد حس مکان است چنان که هیومن حس مکان را شامل تعلق به اجتماع و حس محلی تعریف کرده است. از نظر او حس مکان ادراک فردی مردم از محیط خود و احساسات کم و زیاد آگاهانه آن‌ها از آن محیط است. حس مکان شخص را به گونه‌ای با محیط پیوند می‌دهد که فهم و احساس انسان با زمینه معنایی محیط به یکپارچگی می‌رسد (Hummon, 1992). فریتز استیل معتقد است حس مکان هر محیط بستگی به نحوه ارتباط انسان با آن محیط دارد.(Steele, 1981).

1. رابطه انسان و مکان تعاملی است، یعنی انسان ها چیزهای مثبت یا منفی را به محیط می‌دهند و سپس از آن می‌گیرند. بنابراین چگونگی فعالیت‌های مردم در کیفیت تأثیر محیط بر آن‌ها اثرگذار است.
2. تصور مکان نه فقط کالبدی، بلکه روانی یا تعاملی است و حس مکان به عنوان یک تجربه از ترکیب یک مکان- رفتار و آن چه انسان به آن می دهد، به وجود می آید، به بیان دیگر برخی از چیزهایی که انسان در مکان ایجاد می‌کند، بدون او و مستقل از او به وجود نمی آیند.

3. برخی از فضاها آن چنان روح مکان قویی دارند که بر انسان های مختلف تأثیرات مشابه می‌گذارند.
بنابراین انسان به مکانی که در آن زندگی می‌کند، از پیش، مجموعه‌ای از مفاهیم فرهنگی می‌دهد و این پیش مفهوم‌ها راهی که انسان با مکان مواجه می‌شود را شکل می‌دهد. همچنین قرارگاه‌های رفتاری بر انسان تأثیر می‌گذارند و برای این تأثیرات الگوهایی وجود دارد و مردم نیز با کیفیت طراحی کالبدی و مراقبت مکان‌ها بر قرارگاه‌های رفتاری تأثیر می‌گذارند. این تأثیرات می‌تواند کوتاه، بلند مدت، مثبت یا منفی باشد.

https://ibb.co/mdmVOy

رسانه ورای موسیقی

@Beyondthemusic
معیشت هنرمندان و اقتصاد هنر؛ مصرف کالای هنری در جامعه
مشکل در معیشت هنرمندان یکی از دغدغه های مهم متولیان فرهنگ است. اشتغال صرف به یک هنر نمی تواند به خودی خود درآمد‌زا باشد. البته همیشه استثناهایی وجود دارند مثلا بازیگران معروف و یا سلبریتی‌ها که حساب آنها با توجه به کمیت این قشر هنری، جداگانه است. اما در کل قشر هنرمند در کشور از نقاشان و مجسمه سازان تا هنرمندان عرصه موسیقی و تئاتر و حتی هنرهای کاربردی مانند صنایع دستی و غیره را تشکیل می دهند.جمعیتی که امرار معاش برای آنها یک اولویت مهم به حساب می آید.
http://www.jdart.ir/isna/details/61938
@isnahonar
🔗 #تاملات

مبارزه با گروه سیاسی با مبارزه با مافیا فرق دارد. تروریست علیه دولت است بنابراین دولت هم علیه تروریست، اما مافیا در دولت است و دولت هم علیه خودش کاری نمیکند... (صد روز در پالرمو، جوزپه فررا، 1984 )

رسانه ورای موسیقی

@Beyondthemusic
فلسفه هنر
🖌علیرضا پیروزان

درباره یک اثر

وضعیت انسان در جهان امروز به بهترین نحو در اثر سال ۱۹۲۷ رنه مگریت، قاتل تهدیدشده، بازنمایی شده است. انسان، با زیستن خود مرتکب جنایتی شده است که از دید کارگزاران نظم و قانون نادیده گرفته نمی شود. مرد خوش پوشی که در میانه ی این صحنه ی جنایت ایستاده، قاتلی است که چون دست به جنایتی فجیع زده است، و مرتكب آمیزش و زایش انسانی دیگر شده است، جنایت در حق انسانی دیگر، مورد هجمه ی مأمورین قرار خواهد گرفت. سه سر انسان در پشت سر، جنایت او را دیده و ثبت و ضبط کرده است؛ کنایه از آن که حتی اندرونی ترین رفتارهای انسانی از چشم ناظرین و آنها که قضاوت می کنند پنهان نمی ماند. مرد اما بی خیال از این همه نگاه ناظر، و بی توجه به عقوبت جنایتی که مرتکب شده، با آرامش تمام (که وجه سادیستی اثر است) سرگرم گوش دادن به موسیقی از گرامافون است. کت آویخته بر پشتی صندلی، کلاه، و کیف بر زمین، او را آماده ی ترک محل جنایت نشان می دهد: او در حال بازگشت به صحنه ی زندگی است. ظاهر مرد نیز تفاوتی با کارگزاران نظم و قانون در عصر مدرن ندارد. او خود آنهاست و آنها خود او هستند. اما از آنجا که ضابطین قانون، پشت درهای باز، با چماق و تور منتظر به دام انداختن او بابت این رفتار انسانی اش هستند، وجه ورود انسان به عصر مدرنیته به بهترین شکل ممکن بازنمایی می شود؛ چرا که مرد باید پاسخگوی جنایتی که مرتکب شده است، باشد. مرد به دام افتاده و از پس و پیش راه گریزی ندارد.

https://ibb.co/cxTJ8cW

رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic
دکتری که خواننده شد یا خواننده ای که دکتر شد مسأله این نیست.
🖌 یوسف محمدی
هر روز می بینیم که هجمه انتقادات علیه دکتری که خواننده شده است روز به روز فزونی می یابد. انگار عملی شنیع در جامعه اتفاق افتاده است و باید دیر یا زود آن را حذف کرد و هر گزاره ای در این مورد را در سر آغاز اخته کرد. آیا غیر از اینست که جامعه ما سالهاست با کلاژهای مفهومی نامتقارن رو به رو بوده است، برای مثال بازیگری که نوازنده شد (یک شب ِ) نوازنده ای که در صحنه تئاتر پدیدار شد. (به یکباره) فوتبالیستی که بازیگر شد و ...اما نگاهی به صنعت محصول سازی در سطوح آموزش عالی و هنر چندان این پدیده را غریب نمی نماید. مگر نه آنکه سطح دانشگاههای ما امروز پر از ابتذال است، ابتذال در تمام سطوح تمام بخش ها و مگر نه آنکه در هنر هم این ابتذال با روکشی دیگر که اسم آن را هنر آزاد می گذارند هر روز گسترده می شود. در دانشگاه های ما امروزه دکتر یک مفهوم است یک موقعیت برای بسط قدرت غیر علمی است. در هنر هم اوضاع دست کمی از این ندارد، امروزه یک حوزه دیگر هم بدان اضافه شده است، ادبیات، این ادبیات بی ریشه و اصل و نسب که با عنوان های بی سر و ته به دنبال آن هستند که قابی ایجاد کنند برای مخاطب که تنها از دیدن عنوان سرخوشانه آن را تهیه می کند.
حال در این مسأله شأن دکتر زیر سوال رفته است یا خواننده ، وقتی در تمام این سالها از تمام چیزها شأن زدایی شده است. به تمام احوال جامعه تاوان چیزی را نمی دهد، قدرت هم نمی دهد ، در واقع قدرت جامعه را آنالیز می کند، مفاهیم را در بین آنها می اندازد، اینکه چه چیزی درست است، یعنی ضد تمام این بساط، چرا که چیز درست امروز چیزی است مدفون، خاک شده که از هیچ دمی زنده نمی شود. کار ما چیست؟ چیز مدفون را اگر از خاک بیرون آوردیم دوباره به خاک برگردانیم چیز درست سالهاست در زیر خاک حیات دارد.

رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic
🔗#تاملات

چه خنده دار مگر آدم عاقل زالو را می پرستد؟ -ببین گاو پرستی تو همان قدر برای دیگران خنده دار است که زالو پرستی دیگران برای تو. اینها تفاوتی ندارد. چه گاو بپرستی، چه زالو و یا نمیدانم خرگوش یا هر چیز دیگری، آن وقت گروهی کاهن پیدا می شوند که بدتر از زالو از جان و وجود دیگران تغذیه کنند.

📚 مکالمه با یک گاو پرست

🖌 ناصر نوروزی فرد

رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic
Forwarded from اتچ بات
The Consequences of Feminism💃🏼
فیلم کوتاه "عواقب فمینیسم" ساختۀ یکی از اولین فیلمسازان زن تاریخ سینما با نام Alice Guy-Blaché در سال 1906 ساخته شده است.
این حقیقت که این اثر هجوآمیز با چنین نامی در سال 1906 در ابتدای پیدایش سینما ساخته شده غیرقابل باوره، کاری که فیلمساز کرده اخلال در نظم نمادین هست، انگار از همۀ تحولات فکری و اجتماعی جهان که در میانۀ قرن بیستم قراره اتفاق بیفته باخبر بوده!!🤥
Initial release: 1906 (France)
Director: Alice Guy-Blaché
Production company: Gaumont
#shortfilm
@dissolvefilmstudio
🔗 #پژوهش_هنر


پزشک اثر برجسته لوک فیلدز که آن را در سال ۱۸۹۱ کشید، پزشکی مربوط به دوره ویکتوریا را ترسیم می کند که بر سر بالین کودک خانواده ای از طبقه کارگر نشسته است. کودک روی تخت خوابی موقت ساخته شده از کنارهم گذاشتن دو صندلی متفاوت خوابیده است. فضای کلبه فضایی از تواضع و سادگی مربوط به طبقه کارگر را با خود دارد. شخصیت محوری نقاشی پزشک با احساسی است که به دقت به بیمارش و وضعیت سلامتی او نگاه می کند. آن طرف تر پدر کودک با یاس و نگرانی دستش را روی شانه همسر گریانش گذاشته است. توانایی و مهارت فیلدز در نورپردازی و پرسپکتیو را می توان در چهره پزشکی بیمار و ارتباط تصویری آن دو به خوبی مشاهده کرد...

https://ibb.co/vhz8b52

رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic
🔗 #تاملات

ما زمانی از دوست داشتن به جانب عشق ورزیدن رهسپار می شویم که شباهتی عمیق میان خویشتن پنهان خود و خویشتن پنهان دیگری می بینیم یااستشمام می کنیم.

📚 شرایط عشق
فلسفه صمیمیت

🖌 جان آرمسترانگ

Conditions of Love: The Philosophy of Intimacy

رسانه ورای موسیقی

@Beyondthemusic
🔗 #نقل_قول

ﺁﻟﻔﺮﺩ ﻫﯿﭽﮑﺎﮎ اﺳﺘﺎﺩ ﺑﺰﺭﮒ ﺳﯿﻨﻤﺎ که در ترساندن مردم با فیلم هایش شهره عام و خاص است ، ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺭﺍﻧﻨﺪﮔﯽ ﺩﺭ ﺟﺎﺩﻩﻫﺎﯼ ﺳﻮﺋﯿﺲ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﻧﺎﮔﻬﺎﻥ ﺍﺯ ﭘﻨﺠﺮﻩ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﺑﻪ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺍﺷﺎﺭﻩ ﮐﺮﺩ ﻭ ﮔﻔﺖ:
اﯾﻦ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺗﺮﯾﻦ ﻣﻨﻈﺮﻩ ﺍﯾﺴﺖ ﮐﻪ ﺗﺎ ﺣﺎﻻ ﺩﯾﺪﻩ ﺍﻡ!
ﺍﻣﺘﺪﺍﺩ ﺍﺷﺎﺭﻩ ﺍﻭ ، ﮐﺸﯿﺸﯽ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺩﺳﺖ ﺑﺮ ﺷﺎﻧﻪ ﭘﺴﺮﮎ ﺧﺮﺩﺳﺎﻟﯽ گذاشته ﺑﻮﺩ ﻭ ﺑﺎ ﺍﻭ ﺻﺤﺒﺖ ﻣﯽ ﮐﺮﺩ.
ﻫﯿﭽﮑﺎﮎ ﺍﺯ ﭘﻨﺠﺮﻩ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﺑﻪ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺧﻢ ﺷﺪ ﻭ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺯﺩ :

ﻓﺮﺍﺭ ﮐﻦ ﭘﺴﺮﺟﺎﻥ!
نگذار عقايدش را به تو تحميل كند ﺯﻧﺪﮔﯿﺖ ﺭﺍ ﻧﺠﺎﺕ ﺑﺪﻩ ، فرار کن!!!

رسانه ورای موسیقی

@Beyondthemusic

📕درخت خاطره

ادوارد مورگان فاستر

یکی از صد رمان بزرگ قرن بیستم

بر این خاکستری خفه همگانی زندگی ماشینی ته مایه رنگی بزن! همه را با یک چوب مران از تعصب بپرهیز، یک شکلی حاکم بر حیات را به نوعی در هم شکن، با همدلی با انسانها به حیات تیره خود رنگ و بویی بده، همه نیروها در کارند تا تو را عام کنند؛ خاص باش! با شکستن نظم حاکم بر روابط اجتماعی توازنی تازه پدید آر، برای ایجاد این توازن هم به دل گرم و هم به عقل سرد نیاز داری. افراط در هر سو تو را به بیراهه جنون یا جزمیت می کشد. دل بده، عشق بورز، از خود مایه بگذار، فرزانگی بیاموز.

رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic
نهنگ تنها

پست خارج

🔗 #درباره_یک_قطعه

🔗 #دپارتمان_موسیقی
Band: #Iday
Album: #Soaring
Genre: #Ambinet
Origin: #Russian
________________________________

مدت دو دهه است که دانشمندان در جستجوی صدای اسرار آمیز نهنگی هستند که به نهنگ تنهایی معروف شده است و فرکانس صدایی تولید می‌کند که به هیچ گونه نهنگ دیگری در جهان شباهت ندارد. محدوده صوتی آواز وال‌های آبی بین ۱۵ تا ۲۰ هرتز است در حالی که آواز این نهنگ ماده فرکانسی معادل ۵۲ هرتز داشت؛ در نتیجه توسط هیچ نهنگ دیگری قابل شنیدن و شناسایی نبود. این نهنگ که به خاطر فرکانس صدایش «52 هرتز» نیز نامیده می‌شود، تنهاترین نهنگ دنیا خوانده می‌شود که هیچ پاسخی برای نغمه‌های عاشقانه‌اش دریافت نمی‌کند. «52 هرتز» نه تنها در فرکانسی به مراتب بالاتر می‌خواند، بلکه بسیار کوتاه‌تر و به دفعات بیشتری نسبت به دیگر گونه‌های نهنگ می‌خواند، تو گویی به زبانی صحبت می‌کند که تنها خود آن را می‌فهمد و عجیب‌تر آنکه در انتخاب مسیر مهاجرت خود هم هرگز مسیر سایر نهنگ‌ها را انتخاب نمی‌کند!
گروه iday که یک گروه موسیقی روسی است، با الهام از زندگی این نهنگ یک قطعه ساخته که از صدای ضبط شده همین نهنگ تنها هم در این قطعه استفاده کرده.
صدای پس زمینه ی آهنگ، آوای تنهاترین نهنگ دنیاست.

https://ibb.co/n2kiuK
کاور اختصاصی آلبوم

دانلود این قطعه از لینک زیر👇


https://instaud.io/2LCp

رسانه ورای موسیقی

@Beyondthemusic
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
چرا این تابلو تا این حد مورد توجه بوده؟
مترجم: علیرضا آبیز
گوینده: نگین کیانفر
#مدرسه_ایرانی_هنر_و_ادبیات
#ماها
@IranianArtLitSchool

🔗 #هنر

🔗 #نقل_قول

ترجمه از رسانه ورای موسیقی


🔶 اولین معلم هنری که داشتم به من نکته ای را گفت که هنوز یادم نرفته است؛ هنر، خلق یک نقطه عطف است! تعریف معرکه ای است، نه؟
🎞 #جک_نیکلسون
📰 #آمریکن_فیلم
📅 #ژانویه و #فوریه ۱۹۸۴



🎞 #Jack_Nicholson

رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic
Forwarded from اتچ بات
🔗 #موسیقی

🔗 #معرفی

🔗 #دومین_قطعه
............................................................
در چند هفته اخیر اولین سینگل از نوازنده گیتار الکتریک«اشکان بختیاری» را از این رسانه برای اولین بار در اختیار مخاطبین قرار دادیم. چند روز پیش دومین سینگل تراک این نوازنده منتشر شد و ما بر طبق رسالتی که داریم:حمایت بی دریغ از هنرمندانی که نه خود را درجه یک می بینند نه کار خود را در بوق و کرنا می کنند، تنها به موسیقی، حس و خلق چیزی از آن خود فکر می کنند. و #اشکان_بختیاری بی شک یکی از آنها است.
در پست قبل که اولین کار این نوازنده عزیزمون بود، مطالبی انتقادی را به فضای #کاور و ابتذال بستر موسیقی وارد کردیم، که در این پست قصد نداریم بدان بپردازیم. تنها هدف، معرفی دومین سینگل تراک بود که امید داریم هر چه سریع تر در قالب یک آلبوم فاخر در اختیار علاقمندان قرار گیرد.

#رسانه_ورای_موسیقی

@Beyondthemusic

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAAD_IfxatW0Y6NFcitQ

🔗 #موسیقی

🔗 #نقل_قول
ترجمه ورای موسیقی
............................................................

«من هرگز در بیان احساس و عواطفم به واسطه کلمات توانمند نبودم. شاید به همین دلیل (که با کلمات راحت حس رو بیان نمی کردم) در موسیقی و نقاشی راهم را پیدا کردم. یا شاید هم برعکس: این دو فعالیت هنری برای من مسیری شد که به کل از بیان چیزی با کلمات پرهیز کنم.»

🔗 #آرنولد_شوئنبرگ

#نقاشی الصاقی اثر #شوئنبرگ است با نام:

#Der_rote_blick (1910)

🎼 #Arnold_Schoenberg
📌 #Composer
📌 #Pianist
📌 #Music_Theorist
📌 #Painter

رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic
Forwarded from نوشتارهایی درباره موسیقی (Homayoon Khashandish)
انسان برای اینکه به انسانیت برسد باید خلق کند
پروفسور بشلر جامعه شناس و نظریه‌پرداز فرانسوی است که سابقه تدریس در دانشگاه‌های مختلف از جمله دانشگاه سوربون را دارد. او سال‌ها به تحقیق در زمینه فلسفه هنر پرداخته است و هدف او ارائه یک تئوری عمومی برای معرفی وجوه مختلف این موضوع است.
بشلر می گوید: ما انسان به دنیا می‌آییم و برای اینکه انسان بشویم باید در تعامل با یکدیگر به انسانیت برسیم. انسان برای اینکه به انسانیت برسد دائم با مشکل و راه حل مواجه می‌شود که برای حل آنها با 3 راه روبه‌رو می‌شود. فرضیه اول این است که ابزارهایی را که کمک می‌کنند به یک هدف برسید گردآوری کنید. به این شیوه، وارد کارزار شدن و حرکت کردن می‌گویند. دومین فرضیه این است که مدام از خودمان سوال کنیم و برای پیدا کردن جواب آن به دانش برسیم. سومین فرضیه، عمل‌گرایی است. یعنی شما ابزار و دانش را با هم جمع کنید و به یک جمع‌بندی برسید.
در مرحله بعدی بشلر به بیان جایگاه هنر در این فرضیه‌ها می پردازد و می گوید: انسان می‌تواند از ایده به تولید برسد یا اینکه یک ابزار به او ایده بدهد. اما چگونه می‌توان تشخیص داد جسمی که ساخته می‌شود یک تولید هنری هست یا نه؟ برای پاسخ به این سوال روی دو موضوع می‌توان تاکید کرد که که یکی از آنها طبیعت و دیگری تولید است. سوال دیگر این است که چه اجسامی می‌توانند به من کمک کنند یک اثر هنری تولید کنم؟ پاسخ این است که هر ماده‌ای می‌تواند تبدیل به اثر هنری شود.
او با تشریح دو دیدگاه مخالف یونانی و چینی در این مورد ادامه داد: از ماده رفتن به جسم هنری، یا از اطلاعات رفتن به یک ماده، دو دیدگاه متفاوت است. برای یونانی‌ها فرم در اولویت است. برای آنها اول ایده طراحی می‌شود و بعد آن را روی جسم فیزیکی پیاده می‌کنند. از دیدگاه چینی‌ها کار روی سنگ جید خیلی قوی است و می‌گویند در دل این ماده، هنری گنجانده شده و کار هنرمند این است که آن هنر را بیرون بکشد.
بشلر با بیان اینکه هیچ ماده‌ای، ماده اولیه نیست، افزود: هر ماده‌ای که از آن استفاده می‌کنیم یک فرم دارد و کار ما این است که آن فرم را بیرون بیاوریم. از طرف دیگر فرم خودش را در اختیار ماده می‌گذارد و آرتیست نمی‌تواند با هر ماد‌ه‌ای که می‌خواهد کار کند. مثلا با آب نمی‌تواند مجسمه بسارد.
او ادامه داد: حالا چگونه می شود اثر هنری و غیر هنری را از هم تشخیص داد؟ چگونه می‌شود کیفیت یک اثر هنری ساخته دست انسان را محک زد؟ چه کسی تصمیم می‌گیرد که مرز کیفیت کجاست؟ تعیین این مرز کیفیت یک کار اجتماعی و فرهنگی است. عده‌ای که صاحب نظر و سلیقه هستند می‌توانند این مرز را مشخص کنند. پس این موضوع با توجه به اوضاع اجتماعی و فرهنگی در هر جامعه فرق می‌کند.
بشلر با بیان اینکه در هر زمینه‌ای دانش آن مهم است گفت: انسان آزاد است و برای اینکه به انسانیت برسد باید خلق کند. این کار انسان را به همان سه مبنای حرکت کردن، دانش و تولید وامی‌دارد. انسان دائما با مسائل و چالش‌هایی درگیر است که مهم‌ترین آنها چالش‌های سیاسی، اقتصادی، مذهبی، آموزشی و... هستند. بررسی‌هایی در طول تاریخ نشان می‌دهد تولیداتی که اسم اثر هنری به خود می‌گیرند در سه دسته مذهبی، سیاسی و سرگرمی جا می‌گیرد. پس می‌توان نتیجه گرفت در یک اثر هنری باید این سه گزینه در نظر گرفته شود. بر این اساس اگر بخواهیم اثر هنری را از اثر غیرهنری تشخیص دهیم، آنچه با مبنای این سه موضوع از زیر دست انسان درمی‌آید می‌تواند اثر هنری باشد. اما این نتیجه‌گیری چندان دقیق نیست.
او ادامه داد: یک اثر هنری زمانی به اوج خود می‌رسید که از کیفیت خیلی بالا برخوردار باشد. اثر هنری یا هنر یک موضوع جهانی، انسانی نیست و روی سیاست، مذهب و سرگرمی بنا می‌شود. هنر به خودی خود یک موضوع جهانی نیست. هنر بسیار وابسته به یک مکتب، اجتماع یا فرهنگ است. زمانی می‌توانیم راجع به هنر صحبت کنیم که در قالب یک تمدن و فرهنگ خاص قرار بگیرد. باید محتوای قومی هر فرهنگی را بشناسیم تا بتوانیم آثار هنری آن را تحلیل کنیم.
@homusic
🔗 #نقل_قول

🔗 #ناخودآگاه_همه_چیز_است.
.............................................................
خودآگاهی عرصه ی نمودار شدن تفسیرها و دلالت هاست و به همین دلیل زمان مند و موقتی است. و ناخودآگاه جایی است که در آن هیچ چیز پایان ندارد...هیچ چیز فراموش نمی شود. فروکاست ذات گرایانه ی ذهن به خوداگاهی بیشترین آسیب را از این استعاره می بیند. ذهن حضور ندارد. ذهن جایگاه هیچ حضوری نیست.

https://ibb.co/dq2rJy
🔗 #ژاک_دریدا
🔗 #Jacques_Derrida

رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic
یک تحقیق و نتیجه جالب آن

تاثیر روانی محبوب‌ترین شبکه‌های اجتماعی بر کاربران: اینستاگرام، بدترین - یوتیوب، بهترین

▪️انجمن سلطنتی بهداشت عمومی بریتانیا 5 شبکه اجتماعی محبوب بین کاربران را به لحاظ تاثیر روانی و ذهنی که بر افراد می‌گذارند مورد بررسی قرار داده است.

شرلی کرامر مدیر اجرایی این انجمن می‌گوید: شبکه‌های اجتماعی حتی بیشتر از سیگار اعتیاد آور هستند و با توجه به اینکه حالا این شبکه‌ها وارد زندگی جوانان شده است وقتی صحبت از بهداشت روانی جوانان می‌شود نمیتوان این موضوع را نادیده گرفت.

این تحقیق بر روی 1479 کاربر در فاصله سنی 14 تا 24 سال انجام شده و جنبه‌های مثبت و منفی #شبکه‌های_اجتماعی در آن در نظر گرفته شده است. جنبه‌های مثبت شامل مواردی مانند: آگاهی از تجربیات دیگران، حمایت‌های احساسی و روحی، بیان نظرات و هویت خود در بین دیگران می‌شود. جنبه‌های منفی اما شامل مواردی مانند تنهایی،‌ افسردگی، مسائل مربوط به تصاویر بدنی، ترس از دست رفتن، کیفیت خواب و آزار و اذیت سایبری می‌شود. با این تفاسیر طبقه بندی 5 شبکه اجتماعی محبوب از بهترین تا بدترین به ترتیب زیر است:
1- یوتیوب (بهترین)
2- توییتر
3- فیس بوک
4- اسنپ چت
5- اینستاگرام (بدترین)/ گلف نیوز / خبرآنلاین

رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic
2024/09/30 23:34:56
Back to Top
HTML Embed Code: