Telegram Web Link
🔗 #تاملات
«این يك جرم است که مردم در این کشور ثروتمند زندگی کنند و حقوقی بخور و نمیر بگیرند.»

#مارتر_لوترکینگ، در حمایت از اعتصاب کارگران آب و فاضلاب، ۳ آپریل ۱۹۶۸، یک روز پیش از ترور

رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic

هر که مبارزه طبقاتی را نفهمد در واقع هیچ چیزی را نفهمیده است.
کن لوچ (کارگردان انگلیسی)
فیلم های «باد در مرغزار می پیچد» و «من دانیل بلیک هستم» برنده نخل طلا جشنواره کن شدند.
رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic
🔗 #فلسفه_هنر_انتقادی


ارزش هر اثر هنری را محتوای آن معین می‌کند، و این درست همان مطلبی است که رمانتیک‌ها –از جمله تئوفیل گوتیه– نمی‌خواستند بدان گردن نهند. تئوفیل گوتیه می‌گفت که شعر نه تنها چیزی را ثابت نمی‌کند، بلکه هیچ چیز را حکایت هم نمی‌کند و زیبایی یک بیت به هم آهنگی و ریتم آن بستگی دارد. این اشتباه بزرگی است و درست عکس آن صحت دارد. شعر –و به طور کلی هر اثر هنری– همواره چیزی را حکایت می‌کند چون همیشه چیزی را بیان می‌کند. البته نحوه‌ی «حکایت کردن» شعر، مختص خود اوست.
هنرمند فکر خود را از راه تصویر بیان می‌کند، حال آن‌که مبلغ افکار خود را با دلایل منطقی ثابت می‌نماید. اگر نویسنده‌یی به جای تصویر، به دلایل منطقی متوسل شود، یا اگر تصاویری را که خلق می‌کند، برای اثبات این یا آن موضوع به کار گیرد، دیگر هنرمند نیست، بلکه مبلغ است، ولو آن‌که نوشته‌های او مقاله و مطالب تحقیقی نباشد و رمان و داستان‌های کوتاه یا نمایش‌نامه باشد. همه این مطالب که کاملاً روشن است، به هیچ وجه بدان معنی نیست که فکر در یک اثر هنری، ارزشی ندارد. حتی از این هم فراتر می‌روم. هیچ اثر هنری وجود ندارد که کاملاً خالی از محتوای ایدئولوژیکی باشد. حتی نویسندگانی که فقط برای شکل ارزش قائلند و به محتوا اعتنایی ندارند، همواره به نحوی از انحاء در آثار خود فکری را بیان می‌کنند.

🖌گئورکی پلخانف
📚 هنر و زندگیِ اجتماعی،
(صفحه ۳۳)
ترجمه: منوچهر هزارخوانی

رسانه ورای موسیقی

@Beyondthemusic
ایدئولوژی و هنر

رابین وود : آیا درست است یک اثر هنری را به خاطر مواضع ایدئولوژیک آن نفی کنیم؟ پاسخ خود من منفی است، اما بلافاصله این قید را می افزایم که برخی از ایدئولوژی ها ذاتا با هنر خصومت دارند. فقر استثنایی سینمای روسیه در دوران استالین و پس از آن، یا سینمای المان نازی، بر همین امر گواهی می دهد. ایدئولوژی فاشیسم می تواند تنها هنری زشت، ساده انگار و سبعانه تولید کند؛ فیلم های لنی ریفنشتال به هیچ عنوان استثنایی بر این قاعده نیستند، بلکه عمیقا درستی آن را تأیید می کنند. خصلت ذاتی ایدئولوژی فاشیستی با استالینیستی این است که مانع بروز هرگونه تناقض و پیچیدگی می شود.

https://ibb.co/PhMWgY5

رسانه ورای موسیقی

@Beyondthemusic
#تاملات
وقتی کسی افکاری متعالی در سر می‌پرورد، دیگر مفاهیم لازم برای خوشایند جامعه را برنمی‌گزیند.

🖋 گوستاو فلوبر،
📗 آوازهایی کوچک برای ماه

رسانه ورای موسیقی

@Beyondthemusic
Forwarded from pard (pard)
... آن «هم‌زمانی» (سنکرونی/ synchrony) که در مدرنیسم وجود داشت در این‌جا دگرگون می‌شود. در یک اثر مدرن، هم‌زمانی (در مقابل درزمانی ) به این شکل رخ می‌دهد که عناصری از زمان‌های مختلف، در یک زمان واحد، در هم ادغام می‌شوند. مثلا به عنوان نمونه‌ ممکن است پشت سر یک کاراکتر، چند کاراکتر بزرگ‌تر، از زمان‌های گذشته و حتی آرکی‌تایپ (archetype) قرار داشته باشند. اما در پست‌مدرنیسم، به جای آن، با «هم‌زمانیت» از نوعی دیگر (simultaneity) مواجهیم که نه در زمان، بلکه در مکان رخ می‌دهد؛ در صفحه‌ی کاغذ، در کتابت. وقتی کتابت به صورت مُشَکّل درآید (شکل‌یافته، به حالت شکلی درآمده)، می‌توان از آن به عنوان تمثیل مفهومی استفاده نمود که در غیر این صورت، شاید لازم بود که ساعت‌ها در مورد آن قلم‌فرسایی شود. البته تمثیل و جهانی تمثیلی که ساخته و پرداخته‌ی خود نویسنده است....

درسگفتار|کارگاه شعر و نظریه های ادبی | شمس آقاجانی
▪️آموزشگاه پارد
@pard_studio
Forwarded from نوشتارهایی درباره موسیقی (Homayoon Khashandish)
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Giorgio Gaber IL Conformista with English and Persian subtitle
این موسیقی یکی از نمونه های موسیقی انتقادی پاپ در حوزه اجتماعی است که جامعه جدید غرب و جوامع روبه توسعه جهان سوم را به باد انتقاد می گیرد. کانفورمیست به افرادی گفته می شود که طرفدار حزب باد هستند گاهی سوسیالیسم گاهی لیبرال و گاهی هرچه باد تعیین کند!
@homusic
🔗 پیشنهاد کتاب

«من همیشه از سقوط آزاد میان خواب و بیداری لذت برده ام. یعنی همان چند ثانیه ی نیمه هشیار مغتنم پیش از باز کردن چشمها، هنگامی که به خودت می آیی و باور داری که شاید رؤیاهایت بی چون و چرا همان واقعیت تو باشد.»

📚گاهی دروغ می گویم
Sometimes i lie
🖌 آلیس فینی

رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic
کار هنرمند برجسته کشور خانوم صدف خدادادی برای فروش: قیمت ۴٫۰۰۰٫۰۰۰
برای آنکه مبلغ کارها به خود هنرمندان تعلق گیرد زین پس فروش کارهای فاخر هنرمندان جوان را پوشش خواهیم داد.

تماس با سردبیر رسانه

رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic
بخوانیم
فتس والر، پیانیست آفریقایی-آمریکایی سبک جاز همیشه وقتی خیلی خوب پیانو می زد و اجرای درخشانی داشت، یک جمله را با صدای بلند فریاد می زد: "لطفا حالا که سرخوشم یک نفر مرا با تیر بزند" امروزه استفاده از اسلحه گرم به راحتی استفاده از فندک است. قیمتش هم مثل قیمت توسترها خیلی ارزان است و هر کسی هوس کشتن پدرش یا فتس یا آبراهام لینکلن یا جان لنون یا مارتین لوترکینگ جونیور یا زنی را داشته باشد که کالسکه بچه اش را هل می دهد، می تواند از اسلحه استفاده کند و این امر گفته کیلگور تراوت، نویسنده مسن داستان های علمی-تخیلی را به همگان اثبات می کند که؛ "زنده بودن یعنی یک ظرف پر از کثافت".

🖌#كورت_وونه_گوت

📚 #زمان_لرزه

رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic
دوستانی که پیگیر آموزش موسیقی بودند ، در کنار این عزیزان در خدمت هستم .
آموزش گیتار بیس
یوسف محمدی.
دوستان علاقه مند یا به آیدی اینجانب پیغام دهید یا با شماره های داخل پوستر تماس بگیرید.

آموزش تخصصی موسیقی در مرکز، غرب و شرق تهران
گیتار الکتریک و اکوستیک(همایون خشندیش – فارغ التحصیل کنسروارتوار موسیقی- آهنگساز )
ویلن کلاسیک(نوشین معتمدی – فارغ التحصیل کنسروارتوار- نوازنده ارکستر)
ساز دهنی و دودوک( علی نور پور فارغ التحصیل از دانشگاه هنر)
گیتار بیس:یوسف محمدی
گیتار کلاسیک( امیر اصلان ونک)
تئوری و هارمونی کلاسیک و جز(همایون خشندیش)
فرم و آهنگسازی(همایون خشندیش)
برگزاری کارگاه های هم نوازی، گروه نوازی، زیبا شناسیی موسیقی، فلسفه موسیقی ...
برای اطلاعات بیشتر با ایدی ادمین های کانال نوشتارهایی درباره موسیقی در ارتباط باشید و یا با شماره تلفن 09128898567 ، 09125478528 تماس بگیرید
#آموزش_موسیقی
Forwarded from اتچ بات
دلم گرفته است
دلم گرفته است

به ایوان می روم و انگشتانم را
بر پوست کشیده ی شب می کشم

چراغ های رابطه تاریکند
چراغ های رابطه تاریکند

کسی مرا به آفتاب
معرفی نخواهد کرد
کسی مرا به مهمانی گنجشک ها نخواهد برد
پرواز را بخاطر بسپار
پرنده مردنی ست.

#فروغ_فرخزاد
۲۴ بهمن، سالمرگ اوست.

عکس: حدیث م.

#رسانه_ورای_موسیقی
@Beyondthemusic
🔗 #تاملات

پیشنهاد دیدن فیلم

#دپارتمان_سینما
Our rate: 8/4/10
Critics' Rate: 8/2/10


پیشنهاد از:

🎞 یوسف محمدی
____________________________

جوان به مرد بودایی گفت:
« بهشت جای آدماییه که در حقیقت زندگی نکردن... چون همش تو زندگیشون اون کاری که دلشون خواست رو نتونستن انجام بدن و برای همین هم پاداششون بهشته ... و این یعنی نیستی که با خوشبختی جور در نمیاد ... پس تو بهشت هیچ خوشبختی و حقیقتی وجود نداره ...»


https://ibb.co/dJsedp

🔵 فیلمی مستقل از انجمن هنر ژاپن

This Passing Life(This Transient life English title)

🎥 Akio Jissoji
1970
رسانه ورای موسیقی

@Beyondthemusic
🔗 #تاملات

«همه روشنفکرها خطرناکند، ضعیف، احساساتی و قادر به اینکه بدترین کارهایشان را با بهترین فکرها توجیه کنند.»

📖 #جنگ_آخر_زمان
📝 #بارگاس_یوسا

رسانه ورای موسیقی

@Beyondthemusic
هنرانتقادی

مطالعات فرهنگی

🖌 همایون خشندیش

«دوران ما، دوران واقعی سنجش(انتقاد)است که همه چیز باید تابع آن باشد...دین به وسیله تقدس خویش، قانون گذار به سبب اقتدار خویش، معمولا می خواهند خود را از سنجش پس بکشند. ولی سرانجام ناگزیر می شوند که خود را تسلیم سنجش یا انتقاد کنند، یعنی تسلیم آزمون آزاد و آشکار شوند»
ایمانوئل کانت . سنجش خرد ناب
ایمانوئل کانت پایه گذار بسیاری از تفکرات امروزی است. هنر انتقادی و مکتب فرانکفورت به شدت تحت تاثیر افکار این فیلسوف قرن هجدهم است. امروزه هنر در واقع سوپاپ اطمینانی برای آن ناامیدی های گسترده سیاسی است که با توجه به اعمال محدودیت های گسترده دولت های توتالیر علیه رسانه ها هیچ مفری برای نشان دادن خود پیدا نمی کنند اما امروزه فقط رسانه ها نیستند که می توانند نقش منتقد را ایفا کنند بلکه هنر نیز می تواند تیغ تیز انتقاد را به صورت واقعیت های عینی اجتماع بکشد. امروزه هنر به عنوان آلترناتیوی برای مبارزه و فعالیت مدنی نقش گسترده تری پیدا کرده است. صحنه موسیقی کشورهای خودکامه نیز آکنده از سرودهای ضددولتی و اعتراضی است.
هنرمند ساکت با هنرمندی که نیست چه تفاوتی دارد؟ یا اگر اثری بیافریند که «حرفی برای گفتن» نداشته باشد چه اهمیتی دارد که اثری خلق کرده یا نکرده است؟ آدورنو می¬گوید ” انسان با حساسیت اندک نمی¬تواند بر ناراحتی متاثر و تعیین شده بوسیله آگاهی¬اش از فرهنگی دستوری غلبه کند.”
هنر ناب ایدئولوژی را تاب نمی آورد و در مقابل آن می ایستد حتی هنر برای هنر نوعی شورش علیه ایدئولوژی است در مقابل هنر کارکردگرا که اسباب دست سیاست ورزان دولتی بود مخصوصا ایده های چپ گرایانه از جمله مارکسیست ها و کمونیست ها که هنر را ابزاری برای تبلیغ ایدئولوژی خود کرده بودند. اما هنر کارکردگرا هم اگر از دست سیاسیون خلاص شود می تواند محرکی علیه مقاومت ها علیه سنجش آن گونه که کانت ابراز کرده باشد.

https://imgur.com/a/SnASkNr
تصویر با نام:
هنر انتقادی پست مدرن چیست؟
اثر راجر بروان است.

رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic
پیشنهاد کتاب

«موقعی که دکتر بیماری ام را تشخیص داد، به جای اینکه از خواب غفلت بیدار شوم فقط حساب وکتاب کردم. حساب وکتاب تمام چیزهایی که ساخته بودم، ردپاهایی که به جا گذاشته بودم. آدمهای ضعیف همیشه آدم هایی مثل من را نگاه می کنند و میگویند:«پولدار است اما خوشحال چی؟» انگار این مقیاس همه چیز است. شادی مخصوص حیوانات و بچه هاست، هیچ عملکرد بیولوژیکی ندارد. آدم های شاد چیزی پدید نمی آورند، دنیایشان از هنر و موسیقی و آسمان خراش خالی است، خالی از اکتشافات و ابداعات. همه رهبرها، همه قهرمان هایت، ذهنی درگیر دارند. ذهن آدم های شاد درگیر نیست، زندگی شان را به درمان بیماری ها یا به پرواز درآوردن هواپیماها نمی گذرانند. آدم های خوشحال چیزی از خود بر جا نمی گذارند. محض خاطر خود زندگی است که زندگی می کنند، انگار که روی کره زمین مصرف کننده اند.»

📚و من دوستت داشتم
🖌 فردریک بکمَن

رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic
🔗 #سینما
🔗 #نقل_قول
.............................................................

در فیلم های اولم آزادی نداشتم و با بازیگران حرفه ای کار می کردم، در صورتی که به کسانی احتیاج داشتم که برون فکنی نکنند. به آنها می گفتم طوری حرف بزنید که انگار با خودتان حرف می زنید نه با دیگران. اما آنها کار خودشان را می کردند طوری که انگار هنوز روی صحنه اند. حالا تمام بازیگرانم را از طریق دوستانم پیدا می کنم. هرچه بازیگرها کمتر راجع به فیلم بدانند من بیشتر از نتیجه راضی می شوم. اجازه نمی دهم بازیگرانم راشها را نگاه کنند و هیچ کدامشان را دوبار برای حضور در فیلم ها انتخاب نمی کنم چون بار دوم تلاش خواهد کرد آن چه را که فکر می کند من می خواهم به من بدهد. به بازیگرم می گویم «اینجا بنشین و به در نگاه کن» و این صحنه را ده بار تمرین می کنیم. بعد به او می گویم حالا این جمله را بگو، هرچه آرام تر و مکانیکی تر. در عمل می بینم که درون این بازیگر بدون اینکه خودش واقف باشد آشکار می شود.»



https://ibb.co/cLMNGJ
🔗 #روبرت_برسون
🎥 #Robert_Bresson

رسانه ورای موسیقی

@Beyondthemusic
ساکت ترین اتاق جهان در جنوب مينياپوليس با منفى ۹ دسی بل، به قدری بى صداست که در آن صدای جریان خون شنيده می‌شود.
این سکوت توهم زاست و طولانی ترین زمانی که کسی در آن دوام آورده ٤۵ دقیقه است.
@homusic
به مناسبت ۸ مارس

“The future needs a big kiss.”

عکس: حدیث م.

#روز_جهانی_زن
#رسانه_ورای_موسیقی
@Beyondthemusic
آهنگسازان دروغین

🔗 #مطالعات_فرهنگی

پیشنهاد خوانش

🖌همایون خشندیش

دنیای دیجیتال هر روز در حال گسترش است و نرم افزارها، اپلیکشین گوناگون در کامپیوترها و مبایل ها به راحتی در دسترس عموم قرار دارند و تکنولوژی دنیای دیجیتال نیز تقریبا در همه عرصه ها وارد شده است. این تکنولوژی به عنوان یک ابزار وارد رشته های مختلف هنری از جمله گرافیک، طراحی، معماری و موسیقی شده اند. اکثر استودیوهای ضبط موسیقی مجهز به سیستم های دیجیتال شده و کار را برای بسیاری راحت کرده اند.
انواع سینتی سایزر، دستگاه های ضبط، کارت های صوتی کامپیوتر و نرم افزارهای تحت فرمان این سخت افزارها به عنوان ابزاری کارآمد امروزه مورد استفاده قرار می گیرد.اما در کنار این پیشرفت علمی معضلات و مشکلاتی نیز به وجود آمده است.
در کشور ما امروزه شاهد کاربرانی از نرم افزارهای صوتی هستیم که برچسب آهنگساز را بر پیشانی خود چسبانده اند. این افراد معمولا از دانش موسیقی بهره چندانی ندارند و بیشتر به عنوان کاربر نرم افزار دارای مهارت هستند.کنار هم قرار دادن چند ریتم به همراه چند آکورد یا آرپژ که به صورت از پیش ضبط شده در اختیار کاربران قرار دارد توهم آهنگسازی را در ذهن آنها گنجانده است.
آموزش این نرم افزارها شاید حدودا سه ماه طول بکشد و اینگونه می شود که یک جوان می تواند برای جاه طلبی خود، فرصت را غنیمت بشمارد و با چند دکمه و چند صدای پیش فرض و یک خواننده فالش تبدیل به آهنگساز شود.اشتباه نکنید استفاده از نرم افزارهای کامپیوتری شما را آهنگساز موسیقی الکترونیک نخواهد کرد. اساسا علم موسیقی الکترونیک مسئله ای کاملا مجزاست و مانند تمام موسیقی ها نیازمند آموزش های طولانی مدت در هارمونی، ارکستراسیون، کنترپوان، سلفژ و... است.تازه در کنار همه اینها یک آهنگساز موسیقی الکترونیک باید دروس تخصصی از فیزیک صوت، چگونگی ساخت صداهای مختلف و مسائلی از این دست را آموزش ببیند. بنابراین آهنگسازان نرم افزاری ما بعضا برای فرار از واقعیت برچسب اشتباهی هم به خود می زنند.
در واقع تمام نرم افزارها و اپلیکیشن ها به عنوان ابزار شناخته می شوند و به خودی خود دانش افزوده ای برای ما هستند تا بتوانیم با علم قبلی از این ابزار استفاده کنیم نه اینکه از دانش و علم موسیقی را صرف نظر کرده و صرفا با استفاده از چند ابزار آهنگساز شویم.
بگذارید راحت تر بگویم هیچ راه میانبری برای رسیدن به شهرت های فاخر مانند آهنگساز شدن وجود ندارد. شاید با یک مثال راحتر بتوانم منظورم را بیان کنم. نرم افزارهای معماری بسیار زیاد هستند و مهندسین و معمارها از آنها استفاده می کنند. رسم یک خط یا آکسان بندی و فونداسیون را میتوان با این نرم افزارها تا حدود زیادی انجام داد. حتی می توان نماهای سه بعدی زیبایی به وجود آورد اما همه اینها در کنار علم مهندسی شما امکان پذیر خواهد بود و گرنه خانه ای خواهید ساخت که حتی یک روز هم آجرهایش روی هم قرار نمی گیرند.
در اینجا باید به صراحت گفت که ما به پدیده ای به عنوان آهنگسازان جعلی یا به عبارت دیگر آدم های جعلی در حوزه موسیقی طرف هستیم که اتفاقا توانسته اند موسیقی بی کیفیت را برای مخاطبی ناآگاه آماده کنند و به عنوان آهنگساز برای آنها خود را مطرح کنند.بعضا حتی دیده شده که توهم آهنگساز بودن در میان این افراد به واسطه محیط ناآشنا به موسیقی آنقدر عمیق است که دیگر نمی توان هیچ کاری انجام داد.
حتی صدای فالش خواننده را نیز با ترفند های نرم افزاری پنهان می کنند. شاید این افراد در بهترین حالت بتوانند برای مراسم های عروسی یا غیره دی جی باشند اما به عنوان آهنگساز دست سوم هم نمی توانند خود را مطرح کنند.بگذارید صراحت را بیشتر کنم ما با افرادی کلاه بردار طرف هستیم که از وضعیت موسیقی در ایران نهایت سوء استفاده را می کنند تا معروف شوند و از این طریق پول دربیاورند.نتیجه این می شود که وقتی با یک آهنگساز یا آدم جعلی در حوزه موسیقی صحبت می کنید امکان دارد دچار یاس و افسردگی شدید شوید.

https://imgur.com/a/5JRkctb

تصویر با عنوان : تقابل موزیسین های فیک و دروغین.

رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic
2024/09/30 21:39:39
Back to Top
HTML Embed Code: