Telegram Web Link
Forwarded from اتچ بات
🔗#موسیقی

🔗 #نقل_قول

می دونین، من همیشه وقتی با این سوال مواجه می شم که قطعه ی مورد علاقه ام چی هست؟ (از قطعات خودم)، من به یاد حرف #دوگ_الینگتون می افتم، وقتی ازش سوال کردند که بهترین قطعه اش چی هست؟ گفت: من هنوز قطعه ای ننوشتم، برای اینکه قطعات مختلف برای لحظات مختلف وجود دارند. (باید در درون کشف و اجرا شوند.)

🔗#استیوی_واندر
🎼 #Stevie_Wonder

🖇 #multi_instrumentalist
#Harmonica
#Keyboard
#Drums
#Jazz
#Funk
#رسانه_ورای_موسیقی

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAAD_IfxatW0Y6NFcitQ
Forwarded from اتچ بات
“دست آخر، ادیان از عشق سخن نمی گویند. چرا که ادیان صرفا به عشق همچون سرچشمه ی شورمندی و اشتیاق علاقه مندند، به آن حالت سوبژکتیوی که تنها عشق می تواند خلق کند، تا آن شور و اشتیاق را به سوی ایمان و کلیسا هدایت کنند و آن حالت سوبژکتیو را نیز به پذیرش حاکمیت خداوند بکشانند. نتیجه ی اصلی آن این است که مسیحیت عشق منفعل، محترمانه و زاهدانه را جایگزین عشق ستیزه جویی می کند که من آن را ستایش می کنم؛ عشق ستیزه جویی که از دید من همان آفرینش زمینی جهانی نو است که بر مبنای تفاوت زاده شده است و نیز آفرینش شادمانی ای که مرحله به مرحله به دست می آید.”

📚 در ستایش عشق؛ آلن بدیو
نقاشی: حدیث م.
@Beyondthemusic
Forwarded from اتچ بات
🔴 در باب #عموهای_موسیقی به عنوان مقدمه این بخش از کتاب ُهر_پنجم را انتخاب کردم که حال تفکر #موزیسین_نماهای این دوره است:

دوره دوره‌ی عوام‌الناسه آقای معلم! جماعت دل‌به‌هم‌زنی که هیچ‌وقت، تو هیچ دوره‌ای، این‌همه توهم راجع‌به خودش نداشته! تصوراتی که اینا تو این قرن از خودشون دارن به حد تهوع‌آوری نفرت‌انگیزه!
📝 #فرنتس_شانتا
📖 #مهر_پنجم
🔗 #Ference_Santa
#رسانه_ورای_موسیقی

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAAD_IfxatW0Y6NFcitQ
#درباره_کتاب

رمانِ مُهر پنجم نوشته‌ی فرنتس شانتا، از برترین آثارِ تاریخِ ادبیات مجارستان است در قرنِ بیستم. فرنتس شانتا (2008 _ 1927) در خود و برای خویشان بود که بارها به خاطرِ ایده‌های سیاسی‌اش از سوی دولتِ مجارستان تحت فشار قرار گرفت.

🔴 وی درکنار نویسندگی ،فیلم نامه نویسی را هم در مرکز فعالیت های خود قرار داد و برنده جوایز معتبری شد برای هیچ کدام وقعی قائل نبود.

🔴 وی در جوانی به اندیشه ی سوسیالیستی نزدیک شد، اما خیلی زود راهِ خود را از بولشوویسمِ شوروی جدا کرد.

🔴رمانِ مُهر پنجم که بر اساس آن فیلمی ساخته: ُلتان_فابری ساخته شده، و بسیار مقبولیت یافته است. در سال 1963 نوشت، رمانی که چهار شخصیت مرکزی دارد که در یک بار کنار هم نشسته‌اند و در فضای دیکتاتور زده‏ ی مجارستان درباره‌ی یک ماجرا صحبت می‌کنند، ماجرایی حول انتخاب روشنفکران زمان و... ماجرایی که برای هر کدام از آن‌ها یک انتخاب باقی می‌گذارد؛ در همین حین پنجمین نفر وارد می‌شود...

 این چهار مرد باید تصمیمی مهم بگیرند، تصمیمی که در آن انتخاب و قضاوتی وجود دارد ( ر.ک. به فیلم #ارتش_سایه ها) تعیین‌کننده‌ای وجود دارد. شانتا در این رمان فضای انسانِ تک ساحتی دوران استبداد را به تصویر کشیده و روح‌هایی که فاسد شده‌اند... شانتا آخرین رمانش را سالِ 1966 نوشت و تا هنگام مرگ دگر دست به قلم نبرد. نزدیک به چهل و دوسال، هیچ کس نمی داند دلیل تصمیم و کسوف فکری او چه بود.

🔴 این کتاب را کمال ظاهری ترجمه و نشر چشمه منتشر کرده است
Forwarded from اتچ بات
#اندیشه_سیاسی

🔴توضیح: جان لاک #هنر را جز مواهب دنیایی می دانست.

🔗 #جان_لاک
🔗 #نامه_ای_در_باب_تساهل

🔶 نه اشخاص، نه کلیساها و نه حتی دولت، به بهانه‌ی دین، حق تجاوز به حقوق مدنی و مواهب دنیوی دیگران را ندارند. کسانی که نظر دیگری دارند اگر با خود تأمل کنند به‌خوبی درخواهند یافت که کاشتن بذر نفاق و جنگ چقدر زیان‌بار است و دشمنی‌های بی‌پایان و غارت و کشتارهایی که از این طریق برای بشر به ارمغان می‌آورند چقدر مخرب و خطرناک است. تا این اعتقاد، حاکم باشد که حکومت موهبتی الهی است و دین می‌بایست به زور اسلحه بسط یابد، هیچ صلح و امنیتی و هیچ دوستی و مساعدت عمومی در میان آدمیان پا نمی‌گیرد و دوام نمی‌یابد.


📝 #John_Locke
📖 #A_Letter_Concerning_Toleration

#رسانه_ورای_موسیقی

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAAD_IfxatW0Y6NFcitQ
Forwarded from اتچ بات
🔗 #موسیقی

🔗 #مختصر_درباره_یک_هنرمند

🔗 #جو_ستریانی

روز گذشته آلبوم جدید نوازنده مطرح گیتار #جو_ستریانی منتشر شد. فارغ از تعاریف و حتاانتقاداتی که از این آلبوم شده است، اما نکته ای که در این آلبوم بارز است؛ پافشاری ستریانی بر عناصر برگرفته از آلبوم های پیشین همچنان در این آلبوم به چشم می آید. اما نکته مهم ، افتراق سبک ستریانی در دهه نود و ما بعد از آن، به طور بارزی مشخص است. اگر آلبوم های متقدم ستریانی مبتنی بر اسلوب های مشخص و محصور در خیال نوازنده و خلاقیت بود (البته در قطعاتی از آلبوم ۲۰۰۲) وی اوج خیال ستریانی بود.) در آلبوم های متأخر بیشتر فضای کارهای ستریانی به پر کردن خلاء های موجود است که سعی می کند تمرکز مخاطب را در بستره ی موسیقی متمرکز کند، نه فقط بر نوازنده گیتار، البته که ستریانی با خلق نواهای متنوع سعی در پالایش موسیقی خویش می کند که بسیار قابل ستایش است. چرا که گوش مخاطب برای نوازنده ی صاحب امضایی همچون ستریانی هنوز هم در اولویت قرار دارد. اصالت، پرهیز از تکیه به کارهای گذشته و تلاش برای ایجاد فضاهای متنوع مبتنی بر اسلوب همیشگی وی بیشتر بر ما می نمایاند که فارغ از تمام این بحث ها ستریانی همیشه ستریانی است.

🔴 در ادامه چند قطعه خاص از این آلبوم را خواهیم شنید.
🎸 #Joe_Satriani
🎼 #Solo_Artist
Album: 💿 #what_Happens_Next
#2018
#رسانه_ورای_موسیقی

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAAD_IfxatW0Y6NFcitQ
Forwarded from اتچ بات
“دیدم دارم زندگی ام را با زندگی “ایدرئین” می سنجم: توانایی مشاهده و آزمودن خود؛ توانایی گرفتن تصمیم های اخلاقی و عمل کردن به آنها؛ شهامت روحی و جسمی خودکشی. اصطلاح معمول این است که “جان خود را گرفت”، ولی ایدرئین مسئولیت جان خود را به عهده گرفت، زندگی را به فرمان خود درآورد، آن را در دست خود گرفت- و بعد از دست داد. چند تن از ما- ما بازماندگان- می توانیم چنین ادعایی بکنیم؟ باری به هر جهت زندگی می کنیم، زندگی بر ما می گذرد، و رفته رفته انبوهی خاطره فراهم می آوریم. مسئله باز هم انباشتگی است ولی نه به مفهومی که ایدرئین در ذهن داشت، بلکه انباشتن صاف و ساده زندگی بر روی هم؛ و همانطور که شاعر گفت، فرق است میان افزودن و ازدیاد.”

📚 درک یک پایان؛ جولین بارنز

@Beyondthemusic
2024/10/04 23:22:31
Back to Top
HTML Embed Code: