Telegram Web Link
Forwarded from ❤️تاخدا راهی نیست❤️ (حافظ مهران کیانی)
نیازی نیست اطراف‌مان پُر از آدم باشد،
همان چند نفری که اطراف‌مان‌اند آدم باشند، کافی است .

🌺کانال خادمان دین [ باخرز ]
@khademandin
Forwarded from ❤️تاخدا راهی نیست❤️ (حافظ مهران کیانی)
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
بخشی از سیرە حضرت سعد بن معاذ

قابل توجه کسانی که در کاخهای مجلل چندها میلیاردی و سر سفرهای پر از ناز نعمت نشسته،و به نقد و بررسی اصحاب پیامبر(ص) می‌پردازند.


اصحاب پیامبر زبده این امت هستند که خداوند آنها را برای معیت پیامبر(ص) اختیار نمود و آنها هم در جزای همه کارهایشان معیت پیامبر(ص) را خواستار بودند
همانگونه که شنیده‌ایم آرزوی همراهی و در خدمت پیامبر(ص) بودن در قیامت هم دغدغه زندگیشان بود.

پروردگارا محبت اصحاب را در دل و درون ما قرار بده

عدالت همه اصحاب نزد اهل سنت ثابت است و حریم اصحاب ،خط قرمز اهل سنت و جماعت هستند.
اخلاص و ادب و صداقت اصحاب، صفات برجسته اصحاب پیامبر(ص) است
خداوند درباره آنها می‌فرماید:
«رضی‌الله عنهم و رضوا عنه»

🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁


🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

کانال تلگرام
یّوحَنّا تی وی رسانه اهل سنت و جماعت
@yohannaTV
وبسایت:
🌺کانال خادمان دین [ باخرز ]
@khademandin
امشب شب جمعه است

صلوات بفرست برڪسی

ڪه روزقیامت ندا میزند

امتی،امتی،امتی ﷺ

اهل صلوات

أَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ عَلَی آلِ مُحَمَّد
داستان از کانال یُوحَنّا تی وی 😍

پیرمرد محتضری که احساس می‌کرد مردنش نزدیک است، به پسرش گفت: مرا به حمام ببر، پسر پدرش را به حمام برد.

پدر تشنه‌اش شد، آب خواست، پسر قنداب خنکی سفارش داد برایش آوردند و آن را به آرامی در دهان پدر ریخت و پس از شست‌وشو پدر را به خانه برد.

پس از چندی پدر از دنیا رفت و روزگار گذشت و پسر هم به سن کهولت رسید روزی به پسرش گفت: فرزندم مرگ من نزدیک است مرا به حمام ببر و شست‌وشو بده.

پسر نااهل بود و به اجبار پدر را به حمام برد و کف حمام رهایش کرد و با خشونت به شستن پدر پرداخت.

پیرمرد رفتار خود با پدرش را به یاد آورد، آهی کشید و به پسر گفت: پسرم تشنه هستم.

پسر با تندی گفت: این‌جا آب کجا بود و طاس را از گنداب حمام پر کرد و به حلقوم پدر ریخت.

پدر اشک از دیده‌اش سرازیر شد و گفت: من قنداب دادم، گنداب خوردم، تو که گنداب می‌دهی ببین چه می‌خوری؟

🔵🌺کانال خادمان دین [ باخرز ]
@khademandin
مدرس حوزه علمیه احناف خواف:
واقعه غدیر خم هیچ اشاره‌ای به خلافت بلافصل حضرت علی ندارد

مدرس حوزه علمیه احناف خواف در خطبه‌های نماز جمعه 10 مهر 1394 خواف با اشاره به واقعۀ غدیر خم، تصریح کرد واقعۀ مذکور هیچ اشاره و ارتباطی به موضوع جانشینی و خلافت بلافصل حضرت علی رضی‌الله‌عنه ندارد.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی سنی آن‌لاین، مولوی "ابراهیم باهیئت" در بخشی از سخنان خود در مراسم نماز جمعه اهل‌سنت شهرستان خواف، که پایگاه اطلاع‌رسانی حوزه علمیه احناف خواف آن را منتشر کرده است، ابتدا به بیان مختصری از حجة‌الوداع و واقعه غدیر خم پرداخت و گفت: رسول اکرم صلی‌الله‌علیه‌وسلم در 25 ذو‌القعده سال 10 هجری با جمع کثیری از صحابه برای ادای حج فرض به مکه رفتند، که از آن به‌عنوان «حجة‌الوداع» یاد می‌شود.
مولوی ابراهیم در ادامه اظهار داشت: حضرت علی رضی‌الله‌عنه که در این ایام برای یک ماموریت جنگی به یمن فرستاده شده بود، فردی را به جای خود بر لشکریان گماشت، چند قربانی برای حج پیامبر برداشت و به رسول خدا صلی‌الله‌علیه‌وسلم ملحق شد. لشکریان غیبت ایشان را مغتنم شمرده و بخشی از غنائم از قبیل شتر و لباس‌ها را بین خودشان تقسیم کردند. وقتی حضرت علی رضی‌الله‌عنه پس از ادای مراسم حج به یمن بازگشت و لشکریان را در آن حالت دید، به‌شدت برآشفته شد و آنها را به‌خاطر اینکه بدون اجازه از غنائم جنگی استفاده کرده‌اند توبیخ کرد و دستور داد تا جامه‌ها را از تن درآورند.
خطیب مراسم نماز جمعه اهل‌سنت خواف در ادامۀ تشریح این واقعه اظهار داشت: لشکریان که از این اقدام حضرت علی آزرده‌خاطر شده بودند، خدمت پیامبر اکرم صلی‌الله‌علیه‌وسلم شکایت کردند. آن‌حضرت صلی‌الله‌علیه‌وسلم برای فرونشاندن فتنه و زدودن کینه و کدورت، در منطقه غدیر خم که تقریبا 190 کیلومتر با مکه فاصله دارد، مردم را متوقف کرد و خطبه‌ای ایراد کردند. در بخشی از این خطبه آمده است: «من کنت مولاه فهذا علی مولاه. اللهم وال من والاه و عاد من عاداه»؛ (هر کس من دوست او هستم پس علی هم دوست اوست؛ پروردگارا! دوست بدار کسی که علی را دوست دارد و دشمن باش با کسی که با علی دشمن است.)
مدرس حوزه علمیه احناف خواف سپس به برداشت اهل‌سنت از این حدیث اشاره کرد و گفت: اهل‌سنت معتقدند این حدیث و تاکید پیامبر اکرم صلی‌الله‌علیه‌وسلم فقط برای رفع کدورت‌ها و برگرداندن الفت و محبت برخی از صحابه با حضرت علی رضی‌الله‌عنه و معرفی جایگاه عظیم ایشان است و هیچ اشاره‌ و ارتباطی به خلافت بلافصل حضرت علی رضی‌الله‌عنه [و مسألۀ جانشینی] ندارد.

سپس مولوی باهیئت به برخی دلایل در تایید برداشت اهل‌سنت از حدیث غدیر اشاره کرد و گفت:
🔹1- کلمه «مولی» که در حدیث مذکور به‌کار رفته است، دارای معانی متعددی است. به‌عنوان نمونه در جلد 2 “فرهنگ لاروس” برای این کلمه 25 معنا ذکر شده است؛ و ذکر کلمه‌ای با این گستردگی برای موضوع مهم خلافت و امامت- که نیاز به صراحت دارد- از جانب رسول اکرم صلی‌الله‌علیه‌وسلم بعید است.
🔹2- در این حدیث «مولی» به معنای دوست است، نه خلیفه. چنان‌که کلمۀ مذکور در آیات زیادی از قرآن مجید به همین معنا آمده است. خداوند متعال می‌فرماید: «ذَٰلِكَ بِأَنَّ اللَّـهَ مَوْلَى الَّذِينَ آمَنُوا وَأَنَّ الْكَافِرِ‌ينَ لَا مَوْلَىٰ لَهُمْ» [محمد:١١]؛ (و این بدان خاطر است که خداوند دوست و کارساز مسلمانان است و برای کافران دوستی نیست.) همچنین در آیۀ 4 سوره تحریم می‌فرماید: «فَإِنَّ اللَّـهَ هُوَ مَوْلَاهُ وَ جِبْرِ‌يلُ وَصَالِحُ الْمُؤْمِنِينَ» (همانا خداوند و جبرئیل و مومنانِ شایسته، یاور او هستند.)
🔹3- اگر کلمه «مولی» به معنای امام و رهبر باشد، لازم می‌آید که در یک زمان [در حیات آن‌حضرت صلی‌الله‌علیه‌وسلم] دو امام (پیامبر و حضرت علی) وجود داشته باشد و این محال است.
🔹4ـ اگر حدیث غدیر بر خلافت بلافصل حضرت علی رضی‌الله‌عنه تصریح دارد، چرا حضرت علی رضی‌الله‌عنه هیچ‌گاه برای استحقاق خلافت خویش به این حدیث استناد نفرمودند؛ بلکه در علت تاخیرشان برای بیعت عذرهای دیگری بیان نمودند.
🔹5- اگر پیامبر اکرم صلی‌الله‌علیه‌وسلم سیدنا علی رضی‌الله‌عنه را به‌عنوان جانشین بعد از خود برمی‌گزیدند، در سقیفه بنی‌ساعده که صحابه برای انتخاب خلیفه تجمع کرده بودند، حداقل یک نفر بلند می‌شد و می‌گفت که آن‌حضرت صلی‌الله‌علیه‌وسلم در غدیر خم حضرت علی رضی‌الله‌عنه را به‌عنوان خلیفه و جانشین خود انتخاب کردند.
🔹6- اگر نزد حضرت علی رضی‌الله‌عنه وصیت یا نصی بر خلافت وجود می‌داشت، حتما آن را به اصحاب عرضه می‌کرد و به آن استدلال می‌فرمود.
🔹7ـ اگر واقعا حضرت علی در واقعه غدیر به‌عنوان جانشین پیامبر اکرم صلی‌الله‌علیه‌وسلم انتخاب شده است و حدیث غدیر بر این موضوع تصریح دارد، چرا زمانی‌که صحابه بعد از شهادت حضرت عثمان رضی‌الله‌عنه برای پیشنهاد خلافت خدمت سیدنا علی رفتند ایشان در جواب آ
نها فرمود: «مرا واگذارید و دیگری را طلب کنید. اگر امیری برای خود انتخاب کنید و من به عنوان وزیر برای شما باشم بهتر است تا امیر و خلیفه شما باشم.» [نهج‌البلاغه- خطبه92]
🔹8- اگر سیدنا علی رضی‌الله‌عنه خلیفه بلافصل آن‌حضرت صلی‌الله‌علیه‌وسلم بود، چرا در نامه‌ای که به حضرت معاویه رضی‌الله‌عنه نوشت، چنین فرمود: «با من کسانی بیعت کردند که با ابوبکر و عمر و عثمان بیعت کرده‌اند. پس آن‌که در بیعت حضور داشت نمی‌تواند خلیفه‌ای دیگر انتخاب کند و آن‌کس که غایب بود نمی‌تواند بیعت مردم را نپذیرد. همانا شورای مسلمین از آنِ مهاجرین و انصار است. پس اگر برای امامتِ کسی گرد آمدند و او را امام خود خواندند، خشنودی خدا هم در آن است.» [نهج‌البلاغه، ص: 346]
🔹9- اگر حضرت علی رضی‌الله‌عنه واقعا خلیفه بلافصل می‌بود، حق خود را به زور شمشیر می‌گرفت. چراکه خود ایشان می‌فرمایند: «من با دو کس سر جنگ دارم: اول: کسی که خواهان چیزی است که به او تعلق ندارد، و دوم: کسی که از ادای وظیفه‌اش شانه خالی می‌کند.»
مدرس حوزه علمیه احناف خواف در پایان سخنانش تاکید کرد: با توجه به دلایل فوق، اگر امامت و خلافت بلافصل حضرت علی از جانب خداوند متعال و پیامبرش اعلام شده بود، برای ایشان این اختیار وجود نداشت که از پذیرش آن شانه خالی کند.

🌺🌺🌺🌺🌺

🌺کانال خادمان دین [ باخرز ]
@khademandin
▫️ مولانا عبدالکریم حسین‌پور:
🔷در مذهب اهل‌سنت عیدی با عنوان «عید غدیر» وجود ندارد

سنی‌آنلاین| مولانا عبدالکریم حسین‌پور، دبیر شورای هماهنگی مدارس دینی اهل‌سنت سیستان‌وبلوچستان، در مراسم نماز جمعه گُشت سراوان، ضمن تشریح مختصر حدیث «من کنتُ مولاه فعلی مولاه»، به بیان دیدگاه اهل‌سنت درخصوص واقعۀ «غدیر خم» پرداخت.
به گزارش سنی‌آنلاین به نقل از سنت‌آنلاین، مولانا عبدالکریم حسین‌پور اظهار داشت: بعضی روز 18 ذی‌الحجه را به‌عنوان «عید» معرفی می‌کنند. در مذهب اهل‌سنت‌والجماعت فقط دو عید وجود دارد؛ «عید فطر» و «عید قربان». لذا ما اهل‌سنت‌ چیزی با عنوان «عید غدیر» نداریم.
مدیر حوزه علمیه گشت در ادامه به تشریح مختصر «حدیث غدیر» پرداخت و گفت: حدیث «من کنتُ مولاه فعلی مولاه» در کتب اهل‌سنت آمده است که بحث این حدیث فقط مربوط به رنجشی است که بین حضرت علی رضی‌الله‌عنه و برخی از اهل یمن و مدینه پیش آمده بود که رسول خدا صلی‌الله‌علیه‌وسلم قبل از رسیدن به مدینه، آن را در منطقهٔ «خُم» بیان کرد.
ایشان در ادامه افزود: رسول‌الله صلی‌الله‌علیه‌وسلم فرمود: «هر کس من مولای اویم، علی هم مولای اوست»؛ مولا به معنای «دوست» است؛ یعنی کسی که من دوست او هستم، باید حضرت علی هم دوست او باشد؛ زیرا ایشان فرزند و برادر (عموزاده) و داماد رسول‌الله صلی‌الله‌علیه‌وسلم است و از این‌جهت جزو اهل‌بیت رسول‌الله محسوب می‌شود.
مولانا حسین‌پور خاطرنشان کرد: در این حدیث حضرت علی رضی‌الله‌عنه به‌عنوان جانشین رسول خدا تعیین نشده است، زیرا اگر هدف اعلام خلافت می‌بود، بهترین جا برای بیان این موضوع مهم میدان عرفات بود که تمام حجاج در آنجا جمع بودند. ضمن اینکه اگر چنین چیزی می‌بود، صحابهٔ کرام که برای احیای سنت و اجرای دستورات آن‌حضرت صلی‌الله‌علیه‌وسلم از جان خودشان هم می‌گذشتند، چطور ‌چنین مسألهٔ بزرگی را زیر پا می‌گذارند و خلافت را غصب می‌کنند؟!


🍀🍀🍀🍀🍀
🌺کانال خادمان دین [ باخرز ]
@khademandin
❇️ پیامى كه نبايد فراموش شود!

عبد الله عبيداللهى

🔸مورخ معروف علامه ابن كثير رحمه‌الله در كتابش البدايةوالنهاية به نقل از ابن اسحاق می‌نويسد:
«وقتى حضرت على از يمن براى ملاقات رسول الله صلى‌الله‌عليه‌وسلم آمد، يكى از يارانش را به‌عنوان امیر لشكرش تعيين كرد و خودش زودتر رفت تا به مراسم حج (حجة الوداع ) برسد. جانشين حضرت على رضى.الله‌عنه به هر يک از همراهانش از لباس‌هاى بيت‌المال لباسى از كتان داد. على رضى‌الله‌عنه پس از فارغ‌شدن از حج نزد لشكريانش بازگشت و ديد همهٔ آنها لباس‌هاى كتان بيت‌المال به تن دارند. بر جانشينش خشمگين شد و او را سرزنش كرد كه اين چه كارى است كردى؟! آن شخص گفت: سربازان را لباس پوشانيدم تا با ظاهرى زيبا و آراسته به جمع مردم پيوندند. حضرت على رضى‌الله‌عنه دستور داد لباس‌ها را قبل از اينكه به محضر رسول‌الله صلى‌الله‌عليه‌وسلم برسند به بيت‌المال برگرداند. گلايه و شكايت در ميان لشكر ظاهر شد. (البداية والنهاية: ٧/ ٦٦٧)
🔸بين لشكريان و حضرت على رضی‌الله‌عنه كدورت به‌وجود آمد. به‌درستی که اين اولين واقعه نبود كه بين تعدادى از صحابه كدورت و دلخورى پيش آمد. آن‌ها انسان بودند و جایزالخطا، اما بر خلاف ما مسلمانان امروزى بر خطا و اشتباه خویش اصرار نمى‌ورزيدند، به‌همين خاطر در میان آن‌ها كسى را سراغ نداريم كه يك اشتباه را باربار انجام بدهد.
🔸دل‌های صحابه نيز خالی از تکبر و غرور بود، به‌همين خاطر خيلى زود از همديگر عذرخواهى مى‌كردند و عذر يكديگر را مى‌پذيرفتند. وقايع در اين مورد زياد است. پيامبر عظيم‌الشأن صلی‌الله‌علیه‌وسلم نيز به بهترین وجه اختلافات‌شان را حل‌وفصل می‌کرد و اُلفت و محبت را به دل‌هایشان برمی‌گرداند و نه‌تنها كدورت‌های لحظه‌ای  که کدورت‌های چندین ساله را نیز مى‌زدود، و پیمان برادری و اخوت را میان آن‌ها بیش از پیش استحکام می‌بخشید و يک جامعه صالح و پاک و عدالت‌مدار ساخت.
در اين ماجرا نيز وقتى خبر مخالفت‌ها و  نارضايتى از حضرت على رضى‌الله‌عنه به رسول‌الله صلى‌الله‌عليه‌وسلم رسيد، جناب رسول‌الله با جملهٔ: «مَن كُنتُ مولاهُ فَهذا عَلي مَولاهُ» محبت حضرت علی را به ركن مهمی از محبت كه محبت خودش باشد متصل کرد و اينگونه محبت علی را به دل‌های افرادی که از او رنجیده بودند بازگرداند.
🔸اين ماجرا در تاریخ به «غدير» مشهور است.
پيامبر صلی‌الله‌علیه‌وسلم در غدير به امتش درس ارزشمند ««محبت» داد. به امتش ياد داد كه كدورت‌ها را فراموش كنند. به امتش ياد داد که به‌خاطر متاع و‌ کالای بی‌ارزش دنیا خوبى‌ها و جوانب مثبت يک شخصیت  را فراموش نکنند. در غدیر به امتش یاد داد هر گمانى را بر زبان نیاورند و از  دو عادت «بدگمانى» و «بدزبانی» پرهيز كنند.
🔸 پيامى كه ياران مصطفى و اولين مخاطبان  از واقعه غدير گرفتند، پيام محبت و فراموش‌كردن كدورت‌ها و نفرت‌ها بود. اين پيام از دنيا و مافيها  ارزشمندتر است. اين پيام «غدیر» بايد زنده بماند و فراموش نشود./ سنی‌آنلاین

🆔🌺کانال خادمان دین [ باخرز ]
@khademandin
دیوانه روی تو مشتاق آن کوی تو یارسول الله شدم
کانال تلگرام اناشیداسلامی
دیوانه روی تو مشتاق آن چشمان تو😍

در وصف رسول خوبی ها❤️

نشر صــღـــدقه جاریه نشر بدید و اجر ببرید😍

🌺کانال خادمان دین [ باخرز ]
@khademandin
Forwarded from ❤️تاخدا راهی نیست❤️ (حافظ مهران کیانی)
بهترین چیز

رسیدن به نگاهی است

که از حادثه عشق تر است

🌺کانال خادمان دین [ باخرز ]
@khademandin
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#تلنگر

+پدر مادرا: نه دیگه، کم کم باید ۳ میلیارد داشته باشی برای شروع زندگی. حقوق زیر ۲۰ میلیون که اصلا غلط می‌کنه ازدواج کنه

-جوونا: آره دوست پسر/دختر داریم. رابطه جنسی هم داریم.‌ خودارضایی هم...

+پدر مادرا: والا ماهم هیچی نداشتیم. نباید سخت گرفت!

_

آق
ا جامعە روز بە روز فاسد تر میشە ترو خدا ماهم بیشتر این جو رو فاسد تر نکنیم جون صالح باشە نماز خون باشە وللە نباید تردید کرد

#اگر_چارەای_نیندیشیدنفربعدی_دخترپسرشماست!!!!

🌺کانال خادمان دین [ باخرز ]
@khademandin
Forwarded from ❤️تاخدا راهی نیست❤️ (حافظ مهران کیانی)
#غدیر

پخش حداکثری


🌺کانال خادمان دین [ باخرز ]
@khademandin
💠 شخصیتی دوست‌داشتنی

حضرت عثمان رضی‌الله‌عنه: «اگر دل‌های ما پاک باشد، از تلاوت قرآن خسته نمی‌گردد.» جمله‌ای ناب و طلایی از داماد پیامبرخدا صلی‌الله‌علیه‌وسلم، حضرت عثمان ذوالنورین رضی‌الله‌عنه؛ شخصیتی دوست‌داشتنی، محبوب و دست‌ودل‌باز؛ بزرگ‌مردی که همواره در راه خدا خرج می‌کرد؛ رادمردی که در داشتن حیا و دیگر صفات نیک زبان‌زد خاص و عام بود. یکی از صفات برجسته و بارز ایشان تلاوت قرآن و خدمتِ به آن بود. با تلاوت قرآن مأنوس بود؛ هنگام تلاوت خستگی به دلِ پاکش راهی نداشت؛ بگونه‌ای که در آخرین لحظات زندگی پربارش، زمانی‌که در محاصره قرار داشت، بهترین تدبیر و والاترین هم‌دمش،کلام خدا بود و در حالی جان به جان‌آفرین تسلیم کرد که با زبانِ روزه‌دار در حال تلاوت قرآن، قطرات خون مبارکش برصحیفه‌اش جاری شد. «رضی‌الله‌‌تعالی‌عنه»

عبدالحکیم نافع

👈🏻🌺کانال خادمان دین [ باخرز ]
@khademandin
💠 سرنوشت قاتلان حضرت عثمان رضی‌الله‌عنه

🔹حضرت عثمان رضى‌الله‌عنه روز دوشنبه ١٨ ذی‌الحجه سال ٣٥ هجرى مظلومانه به شهادت رسيد. حضرت عثمان رضى‌الله‌عنه خليفه‌ای برحق بود كه توسط شوراى شش نفره و با بيعت عموم مهاجرين و انصار به‌عنوان خليفه انتخاب شده بود.
🔹انتخابی که اولین بیعت‌کنندگان آن حضرت عبدالرحمن‌بن‌عوف و حضرت علی‌بن‌ابیطالب رضی‌الله‌عنهما و سپس سایر مهاجرین و انصار بودند قطعا یک انتخاب مشروع و بحق است. از اين‌رو به اتفاق امت مسلمان گروهی که عليه خلافت ايشان شورش کردند و از خليفه راشد مصرّانه و مستبدانه خواستند تا استعفا بدهد درواقع عليه يک انتخاب مشروع قيام كرده بودند و خواسته‌های آنها نيز مغایر با اصول و موازین شرعی و عقلى بود.
🔹اما متاسفانه اين گروه به‌ظاهر مدعى اصلاح که اغلب فريب‌خورده، جوان و کم‌تجربه بودند، از بردبارى و صبر خليفۀ راشد سوءاستفاده كردند و یک گام در خواسته‌هاى نامشروع خود جلوتر رفتند و خلیفه راشد را تهدید کردند درصورتی‌که به درخواست‌شان مبنى بر كناره‌گيرى از خلافت پاسخ مثبت ندهد از کشتن و ریختن خونش دریغ نخواهند کرد، تا اینکه نهايتا سومین خليفۀ پیامبر خدا را در ١٨ ذی‌الحجه سال ٣٥ هجرى مظلومانه به شهادت رساندند.
🔹حضرت عثمان رضى‌الله‌عنه هنگامی که توسط شورشیان به شهادت رسید در حال تلاوت قرآن بود و قطراتى از خون مبارک‌اش بر آیۀ «فَسَيَكْفِيكَهُمُ اللَّهُ وَهُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ» [بقره: 137] ريخت.
🔹امام احمد رحمه‌الله در كتاب فضائل الصحابة (١/ ٥٠١) از عمرة‌ بنت أرطأة عدوی نقل می‌کند؛ «سالى كه حضرت عثمان كشته شد با ام‌المؤمنین عايشه رضی‌الله‌عنها به مكه آمديم. از مدينه منوره گذر كرديم و مصحفى كه حضرت عثمان در حین شهادتش تلاوت می‌کرد را ديديم، اولين قطره از خونش بر آیۀ «فَسَيَكْفِيكَهُمُ اللَّهُ وَهُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ» ريخته بود. عمرة می‌گوید: هيچ‌کدام از قاتلان به موت طبيعى از دنيا نرفت.»
🔹مورخان در بين كسانى كه مبادرت به قتل حضرت عثمان رضى‌الله‌عنه كردند، از افرادى به نام‌های كنانة‌بن‌بشر، سودان‌بن‌حمران، قتيرة سكونى، غافقي‌بن‌حرب، حرقوص‌بن‌زهير سعدى و حكيم‌بن‌جبلة یاد کرده‌اند. (البداية والنهاية:١٠/ ٣١٦).
اگر زندگی و سرنوشت اين افراد را بررسى كنيم می‌بینیم همان‌طور که حضرت عمرة بنت ارطاة گفته است هیچ‌کدام از آنان به مرگ طبیعی نمردند، بلکه همۀ آنها كشته شدند. چنان‌که قتيرة سكوني و سودان‌بن‌حمران سكوني فوراً بعد از ارتكاب قتل توسط خادمان حضرت عثمان رضى‌الله‌عنه كشته شدند. (البداية والنهاية:١٠/ ٣٢٦) كنانة‌بن‌بشر در يكى از نبردها بين محمد‌بن‌أبي‌بكر و لشكر شام كشته شد. (تاريخ طبرى ٥/ ١٠٥)، حكيم‌بن‌جبلة توسط سپاه حضرت طلحه و زبير رضى‌الله‌عنه بعد از جنگ جمل كشته شد. (أسدالغابة ١/ ٥٢١) و حرقوص‌بن‌زهير نيز در جنگ نهروان به هلاکت رسید. (تاريخ دمشق ١٢/ ٣٢٠)، عميربن‌ضابىء برجمي و كميل‌بن‌زياد نخعي نیز که جزو آخرین افرادی بودند که در شهادت حضرت عثمان رضی‌الله‌عنه دست داشتند، بعد از چهل سال توسط حجاج‌بن‌يوسف ثقفى به جرم مشارکت در قتل كشته شدند.
🔹و این‌گونه معناى آیۀ «فَسَيَكْفِيكَهُمُ اللَّهُ» (و خداوند تو را از شر آنان كفايت خواهد كرد) تحقق پيدا كرد و خداوند متعال از قاتلان خليفه راشد كه مظلومانه به شهادت رسید، انتقام گرفت./سنی‌آنلاین

✍🏼 عبدالله عبیداللهی

👈🏻🌺کانال خادمان دین [ باخرز ]
@khademandin
Forwarded from ❤️تاخدا راهی نیست❤️ (حافظ مهران کیانی)
محبت به خدا تنها محبتی است که در این جهان هستی که اگر در دلت رشد کند و به آن بچسبی عواقبی برایش نخواهی یافت که آزارت دهد و تنها محبتی است که اگر آن را ببری سیرابت می کند. در قلبت لبخند می زند.قلب تو🤍

┄┅❥❥❥🌼🔮🌼❥❥❥┅┄​
    🌺کانال خادمان دین [ باخرز ]
@khademandin
علي رضي‌الله عنه | سنت دانلود
مشاري‌ العفاسي | SunnatDL.com
🎶 #نشید جدید علی (رضی الله عنه)

◽️با صدای #مشاری_العفاسی


🌺کانال خادمان دین [ باخرز ]
@khademandin
Forwarded from ❤️تاخدا راهی نیست❤️ (حافظ مهران کیانی)
مهریه حضرت حوا

یاأیهاالناس اتقوا ربکم الذی خلقکم من نفس واحدة و خلق منها زوجها...« نساء »
در بهشت سیدنا آدم به خواب رفت اما بعد از بیدار شدن، بی بی حوا را در کنارش دید وقتی که اراده دست زدن به او را داشت ، فرشتگان به او گفتند که ای آدم صبر کن تا ابتدا مهریه او را بپردازی!!
آدم پرسید که مهری حوا چه هست؟!
ملائکه جواب دادند که صلوات بر پیامبر آخر الزمان ﷺ
حاشیه تفسیر جلالین ۲۷۶/۱


با ما همراه باشید

🌺کانال خادمان دین [ باخرز ]
@khademandin
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📹 #ویدیو کلیپ : اثرات نماز تهجد ودعای نیمه شب

🎙مولانا عبدالعلے خیرشاهے

•❥︎❁❥︎●◆✿↯↯↯️✿◆●❥︎❁❥︎•
🌺کانال خادمان دین [ باخرز ]
@khademandin
Forwarded from ❤️تاخدا راهی نیست❤️ (حافظ مهران کیانی)
#قصه#کانال#یوحنا تی وی

  مردی گوسفندی ذبح کرده و آن را کباب نمود؛ به برادرش گفت برو و دوستان و نزدیکان را بگو که بیایند تا با هم این گوسفند را بخوریم.

برادرش رفت و در بین دهکده صدا کرد: آی مردم کمک کنید، خانه ما آتش گرفته است.

تعدادی اندکی برای نجات دادن آن ها آمدند، وقتی به خانه رسیدند با کباب گوسفند و نوشیدنی‌های رنگارنگ پذیرایی شدند.

برادرش آمد و دید که کسانی دیگری آمده و گوسفند کباب شده را خورده‌اند.

از برادرش پرسید:‌ چرا دوستان و نزدیکان را صدا نکردی؟ برادرش گفت: اینها دوستان ما و شما هستند.

کسانی که شما آنها را دوست و خویشاوند
می‌پنداشتید، حتی حاضر نشدند تایک سطل آب هم روی خانه شما که آتش گرفته بود بیاندازند.

خیلی‌ها هنگام کباب و گوسفند دوستان آدم هستند، وقتی خانه آتش گرفت، یک سطل آب حتی روی خاکسترتان هم نخواهند ریخت.

قدر دوستان واقعی‌ مان را بدانیم...


•اللَّهُمِّ صلی وسَـلِّم علَى نَبِينَا םבםבﷺ

🌺کانال خادمان دین [ باخرز ]
@khademandin
Forwarded from ❤️تاخدا راهی نیست❤️ (حافظ مهران کیانی)
ای فرزند آدم از آنان نباش که هرگاه حق موافق دلخواهشان بود از آن پیروی کنند و چون مخالف هوای نفسشان بود به مخالفتش برخیزند.
عمر بن عبدالعزیز رحمه الله

•✾•اللَّهُمِّ صلی وسَـلِّم علَى نَبِينَا םבםבﷺ┈•🌸

🌺کانال خادمان دین [ باخرز ]
@khademandin
2024/10/07 20:30:24
Back to Top
HTML Embed Code: