Telegram Web Link
شهید اسماعیل هنیه به خاک سپرده شد.
یک روایت صحیح و معتبر و رسمی از شیوه‌ی ترور او از منابع داخلی هنوز ترسیم و اعلام نشده!
از تئوری بمب‌گذاری، پهباد، موشک از داخل تهران، موشک از خارج کشور، و ... در ذهن و زبان مجازی و فجازی می‌چرخد. آن یکی تیم امنیتی هنیه را مقصر می‌داند و این‌ یکی واتس آپ را و سازمان فشل صدا و سیما اعلام می‌کند هر شخصی در برنامه‌های او نظری داده است نظر شخصی است!


واقعا همه چیزمان به همه چیزمان می‌آید!
در همه شئون 《حرفه‌ای!》


@yaser_arab57
به نام دین به جیب رانتخوارها واریز می کنند

عباس عبدی: اگر دنبال علت کاهش گرایش به دین هستید این تصویر که مُشتی از خروار است را ببینید. از جیب بازنشستگان برداشته و به نام دین به جیب عده‌ای رانتی واریز کردن نتیجه‌اش همین وضع دینداری است.

@yaser_arab57
انسداد چهره‌ها
یاسرعرب

انواع مناظره داشتیم. صادق زیبا کلام با حسین الله کرم. و البته حسین الله کرم با صادق زیبا کلام. تا شد صادق الله کرم با حسین زیبا کلام!

بالاخره فضا باز شد. از دو چهره رسیدیم به چند چهره‌‌ی اندیشه ورز. مهر آیین اینجا، فاضلی آنجا، رنانی و ملکيان همه‌جا! ده چهره‌ی اهل تفکر که در رسانه‌های افقی از این برنامه تا آن تولید تکرار مکررات کرده و یک ایده‌ی (حداکثر) سه صفحه‌ای را سیصد بار به زبان‌های مختلف تکرار می‌کنند!

همین بزرگواران اما از رسانه‌های رسمی سوال نا‌پرسیده دارند که چرا مهران رجبی اینجا و مهران رجبی آنجا و مهران رجبی بازيگر و مهران رجبی مجری و مهران رجبی مهمان و مهران رجبی میزبان؟

این وضع شاید در نگاه اول شبیه انسداد پلتفرم‌ها هم باشد که ده سلبریتی دائم در استیج‌های آن بُر میخورند و نه‌تای دیگر مهمان یکی هستند. (مهمانهای فیلم‌نت البته میزبانهای فيلمو، و میزبانهای او داورهای نماوا هستند!)

اما این چهره واقعی نظام سیاسی، نظام نظامی، نظام امنیتی و نظام فرهنگی ما، و چهره‌ی انسداد ایران است‌.

از سیاست چه انتظار؟

اهل فضل و اندیشه اما چرا کمی زبان نبسته و گوش نسل و حرف جدید نمی‌شوند؟
یارمند
یاسر عرب

مسئله اول اینکه آدم‌ها امروزه متناسب با میزان کاری که میکنند حقوق و مزایا دریافت نمیکنند‌. اما مسئله‌تر این است که نوعا کارمندان ما کاری که می‌کنند را عاشقانه دنبال نمیکنند.

قبلا نوشته‌ام؛ عمده مفاهیم اصلی که حیات آدمی را شکل می دهد در قلب و روان او ته‌نشين می‌شود نه این‌که در ذهن‌اش تثبیت شود‌.
تثبیت ذهنی مقدمه است برای اشتیاق قلبی!

مثل سفره‌های قديمی که گرچه عکس کباب گوشت و ماهی روی آن چاپ شده و تصویر ذهنی ما را درگیر می‌کرد اما چیزی که ما را دور هم جمع کرده و علاقه‌ی جمعی به وجود میآورد، حضور و طعم آشنای دست پخت مادر بود که عاشقانه دوست‌اش داشتیم.

حالا علی (ع) چه می‌گوید؟
عَمُرَتِ البُلدانُ بِحُبِّ الأوطانِ
كشورها با ميهن دوستى آباد شده اند.

کیفیت کار ما امکان ندارد بی ارتباط با دوست داشتن 《کار خودمان》باشد. و این علاقه هرگز نمی‌تواند بی ارتباط با دوست داشتن وطن خودمان باشد.

بخش عمده‌ای از زنگ زدگی ساختار بروکراسی و پشت هم اندازی کارمندان و فساد ساختار اداری بخاطر از میان رفتن گفتمان دیگر دوستی و کار دوستی و میهن دوستی است.

این است که تا گفتمان《کارمندی》به《یارمندی》تغییر نکند نمی‌شود!
یاسر عرب
انسداد چهره‌ها یاسرعرب انواع مناظره داشتیم. صادق زیبا کلام با حسین الله کرم. و البته حسین الله کرم با صادق زیبا کلام. تا شد صادق الله کرم با حسین زیبا کلام! بالاخره فضا باز شد. از دو چهره رسیدیم به چند چهره‌‌ی اندیشه ورز. مهر آیین اینجا، فاضلی آنجا، رنانی…
یک‌بار هم جناب حیاتی مجری کهن‌سال اخبار ساعت چهارده، از سخنگوی شورای نگهبان پرسید 《آقای جنتی تا کی قرار است در شورای نگهبان بماند؟》
او هم پاسخ داد《تا وقتی حیاتی مجری اخبار بماند!》😊

کلا دورهم، خیلی زیبا ...

@yaser_arab57
نوشته‌اند؛

[انقدر در این دولت قحط‌الرجال بوده که آقا جواد اوجی وزیر نفت رو‌ بیان‌ بذارن هیات امنای فارابی سینمایی.
چه کردین با این مملکت تو این سه سال!؟]



حاشیه؛
چنین سمت‌هایی نه از باب فهم فرهنگ و هنر بلکه بخاطر توان و حمایت مالی ایشان از چنین مجموعه هایی داده می‌شود.

و بله بيچاره فرهنگی که بالا تا پایین‌اش بوی نفت و رانت نفت می‌دهد ... و بله‌تر! هر حلقه‌ای وزیر فرهنگ را انتخاب کرده بود وزیر نفت را هم جانمایی فرموده بود.
این روزها هم فصل باز کردن آخرین نوشابه‌های حضرات برای هم و رفتن به سنگر دولت سايه و انداختن دوباره‌ی سفره‌ی《جنگ شناختی!》 است. (البته در کنار بیزینس ملی [چینی] )
نشان به نشان صدور مجوزات پی‌درپی روزنامه و پایگاه خبری برای یکدیگر...

علی برکت الله

-tanha1358-

@uttweet
@yaser_arab57
گوش پزشکیان

یاسر عرب

دولت پزشکیان بعد از اسم ویترینی اول که دولت وفاق ملی است با اسم کاربردی صدای بی صدایان توجهات را به خود جلب کرد!

صدای بی صدایان اسم رمز نود و شش درصد جامعه‌ی ایران است که نه توان سخن گفتن و ایجاد تریبون در رسانه‌های رسمی چون صدا و سیما را دارند و نه در همهمه‌ی شبکه‌های افقی و فجازی از شدت و حدت تکثر و تنوع به عنوان یک صدای واحد و درخواست مشخص قابل شنیدن هستند.

این جمعیت انبوه و دردها و مسائل‌شان چون صدای بلند کندوی زنبور عسل هر لحظه در حال پرتاب هزاران فریاد و درخواست در آسمانی است که به شنیدن چنین همهمه‌ای از همه نوع عادت کرده و دیگر آن فریاد جمعی را امری معمول و مرسوم می‌داند.

برای من باور کردنی نبود!
از دیشب برای گرفتن یک نوبت ویزیت متخصص به سه بیمارستان مشهور تهران رفته و حال و‌احوال و سردرگمی جمعیت و انبوه بیماران و کمبود پرسنل (حتی برای یک توضیح یا راهنمايی ساده و دقیق) را مشاهده کردم. جالب اینکه برخی تخصص‌ها اولین نوبت‌شان بعد از مهر ماه بود!

دست آخر امروز با واسطه و در بخش خصوصی توانستم یک نوبت ویزیت ساده برای روزهای نزدیک پیدا کنم!

صدای بی صدایان دیگر لزوما صدای مردم بلوچستان و پاکدشت و حاشیه‌ی گچساران نیست‌. امروز صدای بی صدایان صدای اکثریت مطلق جامعه ایران است که نمی‌دانند شکوه و شکایت خود را در بخش‌های مختلف نظام بروکراسی به کجا ببرند؟

دولت مسعود نیازمند گوش شنوایی است که توان شنوایی ملی و تفکیک صداها و درون فهم کردن درد این اکثریت و چاره جویی نظری و نوآوری شنیداری را داشته باشد.

گوش بیرونی هوشمند و گوش میانی روشمند دولت پزشکیان کیست و یا کجاست؟
@yaser_arab57
🔻 در سومین نامه سرگشاده مومنی و راغفر به پزشکیان عنوان شد: 5 انتقاد جدی و 10 ضرورت اولویت دار برای اجرای تصمیمات اقتصادی دولت

فرشاد مومنی، استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی و حسین راغفر، استاد اقتصاد دانشگاه الزهرا (س)، با انتشار سومین نامه سرگشاده خود به رئیس جمهور، با بیان انتقاداتی نسبت به عملکرد یک ماهه گذشته رئیس جمهور و طرح پیشنهاداتی، تاکید کردند:

متاسفانه بر خلاف وعده ها و تعهداتی که در زمینه تعامل مستمر و سازنده با اندیشه ورزان و کنشگران دلسوز ملی داشتید، تاکنون هیچ واکنش مشخصی درباره مفاد آنها و پیشنهادات راهگشای ارائه شده مشاهده نشده است.

اکنون یک ماه و یک هفته از انتخاب جنابعالی به عنوان رئیس قوه اجرایی کشور سپری شده است و تا این لحظه نه درکی از چگونگی تغییر ریل اداره کشور در ساحت اندیشه و عمل از جانب جنابعالی مطرح شده و نه برنامه ای برای عبور از بحرانهای پرشمار، چندوجهی و گوناگونی که به ارث برده‌اید ارائه شده است.

انتخاب‌های اخیر جنابعالی از سوی بسیاری از افراد آگاه، عالم و دلسوز کشور و حامیان حضرتعالی با انتقادهای صریح مواجه شده است.

با کمال تاسف، علی رغم وعده های پرشمار، تاکنون همچنان در عمل هیچ تمهیدی برای مشارکت مردم در شکل بخشی به سرنوشت سیاسی و اقتصادی خود از جانب جنابعالی اندیشیده و اعلام نشده است و این در حالی است که مردم در انتظار ارائه راه حلهای عملی از جانب دولت هستند.

اساس برنامه خروج از بحران کنونی باید نخست متوقف کردن روندهای مخرب و کارکردهای نهادها و ترتیبات ضدتوسعه در کشور باشد و سپس برنامه های ایجابی جایگزین برای رشد و توسعه تولید فناورانه، اشتغال مولد و عدالت اجتماعی بر پایه مشارکت شایستگان در کشور باشد. تاکنون نشانی از این چنین برنامه ای از جانب جنابعالی اعلام نشده است./ جماران

@yaser_arab57
نکته دقیقی است لاکن
در اینجا《همه》معنی خاص خود را دارد.
منظور قاعدتا《همه‌ی مردم》نیست!

@yaser_arab57
بساط تکفیر و لعن!
احمد‌ زیدآبادی

صحبت‌های شیخ غلامرضا فیاضی عضو مجلس خبرگان از خراسان شمالی که در آن دکتر شریعتی را لعن و تکفیر کرده و مرحوم هاشمی و آقای خاتمی را ملعون دانسته است، شاید در نظرِ ناآشنایان به افکار این نوع روحانیون عجیب آید، اما کسانی که آثار گفتاری و نوشتاری آنان را دنبال کرده‌اند، انتظاری جز لعن و تکفیر از آنان ندارند.
اینکه یک معمم تکفیری حرف دلش را بزند، به نظر من برای آشنایی جامعه با افکار خشونت‌گرای آنان خیلی هم بد نیست، بد در واقع آن است که چنین تکفیری‌هایی به نهادهای رسمی و حساس کشور راه یافته‌اند و قرار است در مورد رهبری کشور تصمیم بگیرند!
بدبختانه از زمانی که غلو و افراط به عنوان یک ارزش در کشور مطرح شده، راه بالا رفتن شماری از اهل تکفیر و تفسیق و لعن از نردبان قدرت هم گشوده شده است! اگر جلوی آزادی عمل این افراد که در جای جای حکومت می‌توان ردی از آنان یافت، از هم اکنون گرفته نشود، فردا روزی آنان فتوای تکفیر و قتل بسیاری از مردم و حتی علمای شیعه را هم صادر خواهند کرد.

@ahmadzeidabad
@yaser_arab57
Forwarded from دغدغه ایران
تردید ندارم، حداقل دوسوم افراد پیشنهادی حتی حاضر نمی‌شوند در برابر این افراد یا افرادی هم‌وزن چنین افرادی، حاضر شوند و در معرض پرسش قرار گیرند.

@fazeli_mohammad
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
برادر عزیز جناب دکتر مسعود پزشکیان
یاسرعرب
با سلام
در جلسه‌ای که خدمت شما بوده و گفتگو داشتم از دوگانه‌ی اجتماعی برای‌تان گفتم که سینه‌ی بسیاری از خانواده‌های ایرانی را به آتش کشیده.

برای‌تان حکایت پر غُصه‌ی پدری را گفتم که خودم بودم و برادری که باز خودم!
این حکایت قصه‌ی بسیاری از مردم ما بود که در این تخاصم اجتماعی نمی‌خواهند هیزم آتش افروزان شوند و هر روز اما با تنش روانی جدید و فشار روحی تازه مواجه می‌شوند.

سخنان بنده با شما متعلق به چند هفته پیش است. شما در آن زمان مسئولیتی نداشته و برای من در جواب از رهنمودهای نهج البلاغه خواندید!

در چند روز اخیر انتشار ویدئوی از برخورد غیر انسانی افرادی از گشت ارشاد حجاب اجباری با دختران ما جان عارف و عامی را در کشور به غم نشانده و چشم‌ها در این زمینه به شما دوخته شده.

حال که به واسطه اعتماد ما مردم مسئولیت ریاست جمهوری را بر عهده دارید، دیگر زمان عمل به آن نهج است!

گشت منحوس موسوم به نور و رویه‌ی آن بر هیچکس پوشيده نیست و در این خصوص ما حتی سکوت شما را با دقت نظاره و محاسبه خواهیم کرد.
ما منتظر موضع اعلامی و اعمالی شما هستیم.
با احترام.
@yaser_arab57
لینک امضای این کارزار


https://www.karzar.net/149490




@yaser_arab57
2024/12/26 16:31:52
Back to Top
HTML Embed Code: