Telegram Web Link
خدا را شکر در کشور انتخابات برگزار شد که لابه‌لای آن مناظرات انتخاباتی داشته باشیم که بین مناظرات سخن از پرونده‌هایی بیاید و در بین پرونده‌ها یکی سر و صدا کند تا در این بین یک رسانه دیگر غیر سازمان فشل صدا و سیما اعلام آمادگی کند و حالا ببینیم آقای جلیلی قبول زحمت می‌کند یا خیر!

به هر حال خدا را شکر ....

@yaser_arab57
این مرد را می‌شناسید؟
نام او إیلی کوهین بود. اما در سوریه او را کامل امین می‌شناختند.
مردی تندرو و مخالف اسرائیل!
اما در اصل مأمور مخفی اسرائیل که تا یک قدمی نخست وزیری سوریه رفت.
در مجلس ملی سوریه فریاد می‌زد و اسرائیل را به هزار کار کرده و نکرده متهم می‌کرد،اما شب‌ها در خانه، برای اسرائیل اطلاعات بسیار سودمندی را ارسال می‌کرد.
دستور العمل از تل اویو می‌رسید و آن فقط یک چیز بود: شلوغ کن و وانمود کن دشمن قسم خوردۀ اسرائیل هستی!!!
دو چیز، او را گرفتار کرد: اول شنود تصادفی پیامهایش به اسرئیل...
دوم، این که هر چه می‌گفت و می‌خواست، در نهایت، به سود اسرائیل بود. در واقع هنر این مرد آن بود که خواسته‌های اسرائیل را به بهترین شکل، در قالبی ضد اسرائیلی بیان می‌کرد و در راستای تحقق آن می‌کوشید.
خوب فکر کنید!


مینی سریالش هم ساختند با نام Spy.
ندیدید حتما تماشا کنید خیلی خوش ساخته.



-pensylva-

@yaser_arab57
@uttweet
این علاقه به اعلام دائم اعمال‌ها و در فضای داغ انتخابات نگه داشتن هوادار‌ها، بیشتر پاسخی به افسردگی سمپات‌ها است.

استفاده از واژه‌هایی چون《توده‌های میلیونی هوادارانم》نیز اعلام شعار《نترسید نترسید ما همه با هم هستیم》است!

طرح و برنامه و ایده‌ای هم اگر هست باید دولت آنرا اجرا کند. اداره کشور با دو دولت که نمی‌شود!

@yaser_arab57
🔻 عبدالله رمضان‌ زاده: قبول کنیم پیرمردهایی مثل من، که هریک در دولت‌های گذشته نقشی داشته‌ایم، در وضع نابسامان کنونی کشور قاصر یا مقصر بوده‌ایم.

▫️ ‏پس اکنون دور و بر پزشکیان را شلوغ نکنیم و بگذاریم خود او، با نسلی جدید از جوانان و زنان امید را در دل مردم، برای سامان امور، زنده نگاه دارد.


@RaaviOnline1
@yaser_arab57
چرا این حرفها باید توییت شده و《پشت بلند گو!》عنوان شود؟

گویا گوش برخی پیرمردها سنگین است!
اما گوش آقای پزشکیان که سنگین نیست!

بزرگواران سعی کنند از شهوت حضور و شهوت مداخله‌ی خود بکاهند تا نیاز به استفاده از بلندگوی رسانه‌ای نباشد!

بسیاری از هواداران جناب پزشکیان که آبرو و حیثیت خود را پیش مردم گرو گذاشته‌اند《مدافع منتقد》او هستند.

اگر خدای ناکرده به‌جای تصمیمات روشمند و علمی لابی پیرمردها بخواهد تصمیم سازی پشت درهای بسته را رقم بزند، منتظر تخریب رقیب مخرب نخواهند ایستاد. ایشان خود اساسا کوتاه نخواهند آمد و در همین قدم اول عامل به عمل شده و طعم شیرین پيروزی را عوض خواهند کرد.

@yaser_arab57
Forwarded from #کارخیر
دوستان عنایت کنید؛
‏در شهرستان تکاب یک کارگر فصلی نیازمند ‌ #فوری⁩ ۲۰ میلیون‌تومان اضافه‌بهای رهن منزل است تا با کودکانش آواره نشود.
‏آستین بالا بزنیم؟


6393461025410958

‏‌ karekheir.bayat.info

‏‌ #کارخیر
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴مبادله نابرابر

(زنان ‌و سقط جنین)

سید هاشم فیروزی

در تئوری مبادله رفتاری زن و مرد در نظام خانواده از حقوق و تکالیفی برخوردار هستند.

فرزندآوری جز تکالیف بزرگ جامعه زنان محسوب می شود.بسیار بدیهیست که برای چنین تکالیفی حقوق بزرگی نیز باید دریافت نمایند.

حقوقی که دو جنبه مادی و غیرمادی دارد.از بعد مادی وضعیت کلی کشور بیانگر آن است که خانم ها با فرزندآوری نه تنها پاداش دریافت نمی کنند بلکه فرصتهای مادی بیشتری را هم از دست می دهند.

وضعیت بد اقتصادی نه تنها زنان بلکه جامعه مردان را هم برخلاف نگاه تکاملی_زیستی نسبت به افزایش نسل بی تفاوت کرده است.بسیاری از سقط جنین ها با توافق زوجین صورت می پذیرد.

از بعد غیرمادی نیز تحمیل تمامی هزینه های رفتاری فرزندآوری و نگهداری از فرزند به خانم ها فرصتهای زیادی همچون ورزش کردن، درس خواندن و اشتغال را برای آنها محدود می کند.

طبیعتاً بهبود وضعیت اقتصادی در ساحت کلان و تغییر نظام رفتاری در جامعه مردان برای مسئولیت پذیری بیشتر می تواند فاجعه ای بنام سقط جنین در ایران را کاهش دهد.

اقدامات فرهنگی بدون حل این دو مسئله نمی تواند راهگشا باشد.

https://www.tg-me.com/kherad_jensi
کوتاه؛
اینکه بزرگواران بعد بالا رفتن مشارکت و جدی شدن ریاست جمهوری جناب پزشکیان نقدها و طعنه‌ها و کنایه‌هایی به شورای نگهبان داشتند [که مصداق تایید صلاحیت پزشکیان را بلاهت/خيانت شورای نگهبان می‌نامیدند] یک شوخی ساده بیش نبود!

درد اصلی بزرگواران اساسا جای دیگری است! با خبر هستیم که در پشت پرده و در گعده‌های خصوصی لعنت خود را به تصمیم و رویکرد امام خمینی می‌فرستادند و دندان روی هم می‌سابیدند که همین‌قدر روزنه‌ی انتخاب برای جمهور را قائل شده است!

بله! برخی از همین بزرگوارانِ جنود عقل و‌ جهل و ابر مرد قرن بيستم و امام دل‌ها و ذوب در ولایت و بعضا صندلی دار در جریان موسوم به جبهه انقلاب! را عرض می‌کنم...

@yaser_arab57
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
دیوار مهربانی از کجا آمد؟
آمدندش برای چه بود؟

با خیرین بالای پنجاه سال و عدم ريسک پذیری ایشان چه کنیم؟
+فرار خیرین از تولیدات نرم افزاری!


ویدئو کامل این گفتگو


@yaser_arab57
Forwarded from #کارخیر
دوستان من برای ۲۰ خانواده‌ی نیازمند آسیب‌دیده از اسیدپاشی به دنبال تهیه‌ی بسته‌های معیشتی هستند؛ اگر هر بسته را ۱/۵۰۰/۰۰۰ تومان در نظر بگیریم، این کار ۳۰ میلیون تومان هزینه دارد.
‏این یکی از کارهای‌خیری‌ست که امروز باید انجام شود.
‏⁧ #کارخیر

6393461025410958

‏‌ پرداخت مستقیم
هیئت تحقیق و تفحص مجلس از بانک‌ها، فساد پولشویی توسط موسسه علی‌اکبر رائفی‌پور «مصاف» را تایید کرد!


حاشیه؛
چیزی به نام حرف مفت وجود ندارد.
فاکتور هر کلمه و هر موضع‌گیری و هر حضور و هر تخریب و تمجید از قبل پرداخت شده است!


دلمان فقط به حال جمعی از ساده‌دلان ‌و ساده لوحان مذهبی می‌سوزد!

چه رقت بار است احوال کسانی که ذوب در کیش شخصیت این سوداگران را قبله‌ی خود می‌دانند!


@yaser_arab57
سیامک مهاجری
انسداد نخبگان
شنیدنی!

@yaser_arab57

کانال خود او
@BOOF60
Forwarded from جمهوری شیراز
🛑دولت مسعود؛ جمهوری رندان(۲). بود آیا که چنین مست شویم؟

جمال الدین شیرازی

در زمانه ای ما را هوس رندی به سر افتاده و دولت مسعود را خوشبینانه به رندی حوالت دهیم که با فربگیِ غریزی شدنِ امر انسانی‌، هر چه بیشتر وادی حکمت در ظلمات سودای قدرت و ثروت و شهرت و شهوت به محاق رفته است آن هم در ایران زمینی که میراث اجدادی اش حکمت بوده است و شهرت عالمگیرش را مدیون حکمایش

داستان غریبی است این غربت حکمت در غلبه سودای قدرت و ما امیدمان به اکسیر رندی است تا مس وجودمان را دوباره طلا کند و این رندی سرمایه دست نخورده ای است از عصر طلایی حکمت که بی تردید ابوالفوارس آن حضرت خواجه شیراز است و چه زیبا کمال خجندی آن غزل سرای هم عصر حافظ که از قضا تبریز را مسکن گزیده بود سرود

نشد به طرز غزل هم عنان ما حافظ
اگرچه در صف رندان ابوالفوارس شد

دولت مسعود برای برپایی جمهوری رندان راهی جز تمسک به مرام جناب حافظ ندارد که حقیقتا آن خواجه شیراز نه یک شاعر بلکه  حکیم و مصلحی بود اجتماعی که رندانه اصلاح دین و دنیای خلق را در نقد شاعرانه قدرت و اصحاب قدرت پی گرفته بود

حافظ هوشمندانه نه تقابل با اصحاب قدرت که استحاله نرم قدرت را دنبال می کرد و دولت مسعود را راهی جز استحاله این فربگی قدرت در دیگ جوشان حال رندانه نیست و رند را آن هوشیاری باید که به جای درگیری و تخاصم با اصحاب قدرت و فربه تر کردن و غلیظ تر نمودن این وضعیت نامیمون خصم و عناد و لجاجت، گام در وادی خوش خویی و خوش روانی و خوش بیانی گذارد تا شاید " حول حالنا الی احسن الحال" روزی مان شود

دولت مسعود هنرش در همین " حول حالنا الی احسن الحال" است و جز با یک حال رندانه عاشقانه که با سعه صدر و وسعت وجودی بتواند گذار از قدرت به حکمت را رقم زند این امر میسر نشود

و در این چند روز که مسعود منتخب، با اهالی قدرت نشست و برخاست کند برخی را این نشست و برخاست ها خوش نیامده و او را دعوت به مرزبندی و خط کشی با اهالی قدرت کنند او را منتخب ملت خطاب کنند که باید طرف ملت بایستد نه طرف قدرت.
اما رند هوشیار را این خودآگاهی باید که به خصم و عناد دامن نزند و هر چه بیشتر از خشک روانی و خشک زبانی و عصبیت های جاهلی پرهیز کرده و با نرمخویی و نرم اندیشی به لطافت ها میدان دهد و رندانه قدرت و قدرت طلبی را در اکسیر رندی حل نماید تا شاید امکانی برای تجلی دوباره حکمت فراهم آید که حکمت جز با لطافت طبع و رقت قلب حاصل نشود.


https://www.tg-me.com/jomhouri_shiraz
🔸صدای چوب خدا را شنیدی آقای وزیر ارشاد؟!

🔺جناب آقای محمدمهدی اسماعیلی! اسمع!

آیا ابطال بیمه عده ای هنرمند و هنرپیشه و نویسنده که مثل شما فکر نمی‌کنند آن قدر افتخارآفرین بود که دو ماه و اندی پیش در جلسات رسمی هم آن را جزء دستاوردهای خود ذکر کنی، انگار که خرمشهر را آزاد کرده ای؟! می بینی زین شما وارونه شد به همین سادگی؟! صدای چوب خدا را می شنوی؟!

مجید مرادی
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
جواب داوود اسفندیاری به سخنگوی دولت سیزدهم عالیه




-Saad-

@uttweet
@yaser_arab57
و حالا زمزمه‌ای متاملانه!
(لطفا برسد به دست آنکه می‌دانید!)
یاسرعرب

سیل مطالبه از دولت همچنان جاری است و گمان نمی‌کنم زودتر از سه ماه دیگر این سیل از مد بیفتد. چیزی که در مطالبات به شدت مشهود است، نیازهای ملت و محکومان از دولت‌مردان و حاکمان در همه ابعاد است.

نخبگان اینک در حال دسته‌بندی کردن مطالبات هستند و بخشی از این دسته‌بندی بخاطر فراموشی زود رس بزرگواران است.
پیمایش و آمایش دردها خود رمز عملیات آسایش موقت دولت‌ها است.

چون کسی که برای نگفتن حقیقت فرصت نیاز دارد تا جوابی آماده کند و برای همین با تعجب می‌گوید《لطفا یک‌بار دیگر سوالت را تکرار کن》

اما این چند خط را به دو اشاره اختصاص می‌دهم؛

١. این روزها طریقی نرفتم و رفیقی ندیدم الا اینکه حریق را ساده سازی کرده بود و میگفت ؛ 《این؟ اینکه کاری ندارد! یک بند، یک تبصره، یک مدیر شایسته، یک... حل است!》

♨️اولین مطالبه‌ی حقیر از خود مطالبه‌گران است که به قول سیامک مهاجری پيچيدگی را به رسمیت بشناسند!
برخی از این بزرگواران در کلوزآپ خواسته‌ها و مطالباتی دارند که اگر نیم ساعت از نمای لانگ‌‌شات و آکس به آنها نگاه کنند اساسا آن مطالبه را به زبان هم نمی‌آورند! اما درد امان بریده و زخم جان فرساییده و شوق اصلاح امور که من گفتم و تو لنگ‌اش کن، بیان و بنان آنها را بی‌قرار کرده. (درک می‌کنم و حق می‌دهم و خود نیز در برخی موارد چنین بؤده و هستم)

استادمان می‌گفت شیطان یک‌بار زمین‌ات می‌زند و بار دیگر به شکل طبیب به تو نسخه زمین خوردن دوباره می‌دهد!

عارضه‌ی عدم ارتفاع و نگاه بخشی و تحلیل کف دستی، از مسائل مقابل چشم ما مطالبه‌گران بیماری اپیدمیک این روزهای کشور است که حریرباف و حصیر باف‌مان را مبتلا کرده و ده برابر کرونا به ما ضربه زده است.

ما مطالبه‌گران، ضعف دیگری هم داریم و آن فهم خودبسنده از حوزه‌ی دغدغه‌ی خودمان است. ما در اکثر مواقع نسبت دغدغه‌های درست خود را با حوزه‌های درهم تنیده‌ی سیاسی و فرهنگی و استراتژیک درک نمی‌کنیم! به همین علت تک بعدی و خروشان مطالبه داشته و کم صبر هستیم.
علت این معضل نیز، عدم گستردگی نگاه، فقدان فهم و دید بین رشته‌ای و نبود زاویه دید ٣٦٠ درجه نسبت به همبستگی مشکلات کشور است.

پس تا اینجا عمده مشکل شد《تعجیل و ساده سازی!》

♨️ و اما مطالبه حقیر از دولت این است که به حجم سرسام آور مطالبات ملت از خودش و فریادهای به حق ما مطالبه‌گران حداقل طی سه ماه آینده کم توجه باشد.

دولت حالا بیش از هر زمانی نیاز به اصلاح، چابک سازی، و توانمندسازی خود دولت دارد. و مهمتر از همه اینها رفتن به سوی دولت اجتماعی در بدنه‌ی دولتی که هیچ درکی از چنین مفهومی ندارد.

دولت گرامی! برای رفع گرانی!
هیچ پزشک خواب آلود با دستهای لرزان و روان خرد شده و روح نا آرام نمی‌تواند برای جراحی بیماری محتضر بر سر او حاضر شود.

چه رسد به پزشکی که کلیت اندام او تحت فرمان سیستم عصبی یک‌پارچه‌ای قرار نگرفته و هر عضو تیک عصبی و عادات مألوف خود را دارد.

به نظر بنده عقلا امروز باید فتیله‌ی مطالبات زود هنگام ملت را پائين کشیده و بر حرارت مطالبات دولت از دولت برای بهینه سازی دولت بیفزایند.

بدنه‌ی دولت در خیال من متعلق به بیست و پنج سال قبل، و مسائل ایران متعلق به ده سال بعد از امروزی است که می‌نویسم و‌ می‌خوانید.

این سی و پنج سال اختلاف یک ضرورت جدی را متذکر می‌شود؛
تعویض ریخت شناسی دولت، ابداع مفاصل جدید، و خلق ادبیات و روش و منش و معاونت‌هایی به غایت نوآورانه و تسهیلگرانه!

از سطح تسهیلگری شناختی تا تسهیلگری روانی، تا تسهیلگری ساختاری و تا تسهیلگری برای ارتقای کیفیت نیروی انسانی.

با بدنه‌‌ای کهنه و فرسوده و فشل و ملال آور به توصيف مسائل امروز حتی نمی‌توان نزدیک شد. چه رسد به تبیین و تحلیل و تجویز و ...

پس مطالبه‌ی حقیر از مطالبه‌گران و از دولتی که از آن مطالبه می‌کنند نگاه به درون خود و فرار از ساده سازی و به رسمیت شناختن پيچيدگی و عمل صادقانه با فهمی چندلایه و حتی پارادوکسیکال از کلاف سردرگم ایران است.

هر میزان که این کلاف باز و به گوله کاموایی منظم تبدیل شد و افق واقعی ایجاد کرد آن را به شکل دلخواه و البته با نقشه‌ای ملی می‌شود بافت. کشیدن ده سانت از نخ آزاد شده به قصد شروع بافتن در شرایط فعلی خطاست. چرا که بعد از شوقی زود‌گذر، کلاف را سردرگم‌تر و افسردگی پساپزشکیان را تشدید می‌کند!

@yaser_arab57
2024/10/02 16:31:04
Back to Top
HTML Embed Code: