Telegram Web Link
و ما آن زمان وعده داده شده را با چشم می‌بینیم و با پوست و گوشت و استخوان خود لمس می‌کنیم.

@yaser_arab57
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اقتصاد روسپیگری!

یاسرعرب

پرسیده‌ایم آیا فقط مسائل اقتصادی باعث تن‌فروشی می‌شود؟ پاسخ‌های مطرح شده گاها نشان از آگاهی پیش روشنده و بارقه‌هایی از فهم چند ضلعی در ذهنیت عموم دارد و این مبارک است.

مایل بودم چند خطی راجع به انواع تن فروشی و مردم شناسی روسپیگری تقدیم کنم و حتی پای مباحث تاريخی چون 《نذر و تقدیم تن》را به میان بکشم که فعلا از آن صرف نظر می‌کنم.

نکته دارای ارزش افزوده اینکه؛ نه تنها اقتصاد یکی از دلایل مهم گرایش به تن فروشی است بلکه خود همین دلیل هم به سطوح متکثری تقسیم می‌شود.

در حوزه اقتصادی از تن فروشی《وعده‌ای》تا《مبتدی》یا《حرفه‌ای》از روسپیگری 《معیشتی》تا《سرمایه ساز》یا《فردی》یا《شبکه‌ای》را می‌توان ملاحظه کرد.

فهم تفاوت فاحش قیمت روسپیان معتاد و یا حاشیه نشين با تن فروشان مناطق بالا کار سختی نیست.
کار سخت فهمیدنِ فهم متکثر روسپیان از مفهوم اقتصاد است. (بله پیچیده شد!)

حال وقتی فقط در حوزه روسپیگری و فقط در بخش اقتصاد با چنین فرایندهای چندلایه مواجه هستیم می‌توان ساده انگارانه برای پدیده‌های در هم تنیده زیست جنسی (که از تاریخ تا عرف و حقوق و اقتصاد نیز در آن دخیل است) نسخه پیچید؟
@kherad_Jensi
Forwarded from #کارخیر
‏دوستان عنایت کنید؛
‏خانه‌ی اجاره‌ای یک خانواده که به تازگی برایشان تهیه شده بود طعمه‌ی حریق شده و هرچه داشته‌اند سوخته!
‏چه کنیم؟

‏⁧ #کارخیر

6393461025410958

‏⁦ پرداخت مستقیم
✍️ از تولید لامبورگینی در انباری تا تولید چراغ اتومبیل در خانه

(از حجت عبدالملکی تا یاسرجبرائیلی و سرنوشت اقتصاد نحیف ایران)

🔵‌ یاسر جبرائیلی آمده در تلویزیون نشسته و گفته: « مردم در خانه هایشان چراغ ماشین را می توانند تولید کنند».🔻 بعد که مجری از او می‌پرسد آیا این چراغ اتومبیلی که «در خانه» تولید شود را می‌توان صادر کرد؟ آیا «کیفیتش» را می شود تضمین کرد؟ با استحکام جواب می دهد که چرا نشود؟ (ویدئو را ملاحظه کنید)

🔵 طرف از خودش نمی پرسد که چرا این حرفی را که می زنم تا قبل از من به مغزِ مردمان دیگر کشورها نرسیده بوده؟ چرا مردمان سایر سرزمین های این عالم برای تولید چراغ اتومبیل (با کیفیت) «خط تولید کارخانه ای» راه می اندازند؟ و چرا مردمان مابقی کشورهای دنیا چراغ خودرو را در اتاق خواب، پذیرایی و آشپزخانه های خانه ها تولید نمی کنند؟

🔵این حرفهای یاسر جبرائیلی چقدر مشابه آن حرفهای حجت عبدالملکی است که می خواست «کارخانه تولید لامبورگینی‌ در ارومیه» راه بیندازد. و چنان با اعتماد به نفس سینه جلو داده بود که انگار نه انگار که اگر تولید لامبورگینی این قدر «ساده» باشد که تو می گویی پس چرا در تمام کشورهای دیگر دنیا در هر ارومیه ای «یک کارخانه لامبورگینی‌» وجود ندارد؟! چرا استرالیا نتوانست صنعت خودروی خودش را حفظ کند و چرا نیسان بارها تا مرز ورشکستگی رفت؟ مگر به عقل آنها نمی رسید که تولید در سطح لامبورگینی اینقدر «ساده» است که تو می گویی...

🔵 امتحان پس نداده ها
اینکه سرنوشت اقتصاد ایران چرا به این روز و روزگار افتاده که یک نفر انتظار تولید چراغ ماشین در اتاق پذیرایی خانه دارد و دیگری کل فرایند تولید لامبورگینی را در سه دقیقه خلاصه سازی/ساده سازی می کند، به ما نهیب می زند که چه شده است؟ آیا فضا اینقدر تهی شده است که سطح کسانی که در حوزه اقتصاد کلان و صنعت نظر می دهند به چنین وضع اسفناکی رسیده؟
یا اینکه مشکل از رسانه است که فقط با اینها سخن می گوید و به اینها میدان می دهد؟ آیا برنامه جهان آرا نمی تواند با انبوه جوانان ایرانی که در حوزه اقتصاد در برترین مراکز صنعتی و تحقیقاتی دنیا منشاء اثر هستند گفتگو کند؟ آیا فقط باید برود و یاسرجبرائیلی را بیاورد که چنین حرفهایی را «با اعتمادبه نفس» بر زبان بیاورد؟

🔵 زمانی بود که محمود احمدی نژاد در سخنرانی عمومی و در مقابل دوربین گفت: «به رئیس سازمان انرژی هسته ای گفتم یک دختر خانمی ۱۶ ساله دبیرستانی در خانه انرژی هسته ای را تولید کرده» (لینک+)🔻 . و بعد با اعتماد به نفس گفت: «این خودباوری است». و او نگفت که چرا در سایر کشورهای دنیا دختر دبیرستانی انرژی هسته ای در خانه تولید نمی کند؟

🔵 مساله اینجاست:
آسیبی که کشور از ناحیه امثال یاسر جبرائیلی ها و رائفی پورها خواهد خورد خیلی بیشتر از آسیبی است که از محمود احمدی نژاد خورد.
اینکه کسی در سه دقیقه (با لحن مدعی) برای کارخانه تولید لامبورگینی‌ در‌ ارومیه تعیین تکلیف می کند، فرقی با تولید انرژی هسته ای در خانه یا «خط تولید چراغ ماشین در اتاق خواب» منازل ندارد. اما خطر از آنجاست که لااقل محمود احمدی نژاد خود را در برابر برخی جریانات عقل مدار می دید و به ناچار قدری ملاحظه می کرد، ولی این «جوانان امتحان پس نداده» عرصه ی مقابل خود را کاملا خالی می بینند.

این لحن تحکمی جبرائیلی را در این گفتگو با مجری جهان آرا ببینید!

🔵 نقطه دریغ اینجاست:
یک زمانی بود که ژاپنی ها می‌خواستند که تویوتا بتواند در «بازارهای جهانی» وارد شود. لذا سوئیچیرو تویودا بعد از صدها ساعت جلسه با مهندسین ژاپنی، ده ها بازدید از بنز، فورد و جنرال موتورز انجام داد تا عاقبت به «تصمیم» هوشمندانه برای تولیدات جدید تویوتا رسید.
امروز ما با نسلی از جوانان مواجهیم که «تجربه اداره یک بقالی» را نداشته اند و بدون توجه به «تجربه سایر کشورها» برای اقتصاد کشور نسخه می پیچند. بدون تجربه تولید یک دمپایی پلاستیکی درباره زنجیره تولید در پیچیده ترین صنایع نظر می دهند.

🔵این طیف جوانانِ خود استاد خوانده یک چیز را خوب بلد هستند و یک درس را خوب خوانده اند و آن «رسانه» است. آنها ظهور، حضور هیجانی و درشت گویی در مقابل رسانه را به نیکی آموخته اند.

🔵 آن جوانی که در عرصه صنعت تجربه پس نداده (و هیچ وقت منشاء تولید/اثری نبوده) را در هیچ کشور دنیا در مصدر تصمیم گیری/نظارت قرار نمی دهند.

🔵 استفاده از ظرفیتهای جوانی ضرورت است ولی تجربه جهانی چیست؟ تجربه دیگر کشورها می گوید که اگر جوانی مستعد و دانشمند است ظرفیتهای ذهنی خودش را در بستر استارت آپ توسعه بدهد. او باید بتواند در یک زیست واقعی (نه زیست گلخانه ای) در قالب «یک شرکت ثبت شده» منشا تولید یک محصول/محتوا/فناوری بشود، نه اینکه مقابل دوربین بنشیند، و برای اقتصاد یک کشور هشتاد میلیونی درشت گویی کند.

https://www.tg-me.com/solseghalam/2326
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
▪️استاد علوی بروجردی:

چرا خیال می کنیم هر کس با ما مسئله و زاویه داشت، باید از همه شئون زندگی ساقط شود و آبرویش را ببریم؟ چرا خیال می کنیم تنها ما حق مطلق هستیم و هر کس با فکر ما موافق نباشد باطل مطلق است؟

درس خارج فقه 1403/02/19
🆔 @AkbarNejad_ir
دروغ بزرگ!
یاسرعرب

همه‌ی موضوع همین است. اینکه مسئله فرزند آوری ابتدا یک بحران امنیتی توصیف شود. دوم درحوزه سیاسی لزوم مهندسی جامعه در آن ترسیم شود. سپس موضوع منتال و روانی تبیین شود. آنگاه اثبات می‌کنند که مشکل فهم و ذائقه مردم است که تغییر کرده و حوزه مورد مداخله《باور عمومی》است (نه مشکلات و امر واقع)

در مرحله بعد کلید واژه《جنگ شناختی》میشود رمز عملیات پهن کردن سفره انقلاب!

صدها همایش، هزاران نشست، هزاران تولید رسانه‌ای، ده‌ها هزار بیلبورد و بنر و ری آلیتی شو و حتی پروژه‌های امنیتی تعریف می‌شود تا محتویات این《سفره‌ی شناختی》باشد.

با گذشت زمان باز رخداد مثبتی رقم نمی‌خورد. باز مشکل را شناختی و در حوزه باور ترسیم می‌کنند. اینبار در حوزه سیاست‌های تبیهی و تشویقی هم ورود کرده اما آمار زاد و ولد، همچنان قابل قبول نیست!

چرا؟

چون؛
♨️طبق رصد مرکز افکار سنجی وزارت ارشاد میل خانواده‌های ایرانی برای داشتن فرزند ٣/٢ فرزند به شکل میانگین است!

باری مشکل اساسا شناختی نیست!

همه‌ی اضلاع درگیر اما از شناختی جا زدن مسئله منتفع هستند. از همه مهمتر دولتی که اگر مسئله مشکلات کف میدان باشد باید پاسخگو شود!
@kherad_Jensi
مدرسه‌ی انکار!

@yaser_arab57
سال ١٣٩٨ ماشین لباسشویی‌مان را خریدیم چهار میلیون و پانصد هزار. امروز در سال ١٤٠٣ سرویس چهل دقیقه‌ای آن + ٤ بسته جرم گیر شد؛ چهار میلیون تومان!

کسی جایی نگرانی خاصی از این فشار دارد؟
بعید می‌دانم....
#موقت
اینطوری قشنگ‌تر نیست؟
#لباس_بومی

پ.ن؛
تفاوت لباس پدر با پسر...

@yaser_arab57
Forwarded from #کارخیر
۳ خانواده با فرزندان خردسال در شهرهای گرمسیری در منازلی بدون کولر زندگی‌ میکنند که همین موضوع باعث مریضی فرزندان‌شان شده.
#کارخیر امروز ما رفع نیاز این خانواده‌هاست که سرپرست یکی‌شان در بستر بیماری هم هست.

6393461025410958

لینک پرداخت‌ مستقیم
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
پس چه باید کرد ای اقوام شرق؟

@yaser_arab57
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
مهر و کودکی
یاسرعرب

گرچند با برشی کوتاه از مصاحبه‌ای طولانی (و حتی خود مصاحبه اصلی) نمی‌توان برای اختلال پیچیده و چندلایه‌‌ای که مشاهده می‌کنیم، نسخه پیچید و نظر قطعی داد اما شواهد روایت این دختر خانم نشانگانی از اختلال مهرطلبی دارد.

مهر طلبی یک نیاز شدید عاطفی ناشی از محرومیت عاطفی در کودکی است، یک وضعیت ابتدایی درد و عطش.

افرادی با شخصیت مهرطلب اغلب در تلاشی ناامیدانه برای پر کردن این خلاء، که مربوط به درد تنهایی و جدائی است، آن را بروز می‌دهند و در واقع این احساس نیاز هرگز کاملاً ارضا نمی‌شود و زمینه سوءاستفاده دیگران را نیز در پی دارد.

زیرا شخص مهرطلب نیاز به تأیید دیگران و کسب رضایت آن‌ها به هرطریق ممکن دارد. کمک کردن‌های بی‌ اندازه، محبت‌های آتیشن و حتی بدون دلیل و… از روش‌هایی هستند که برای جلب رضایت دیگران، در افراد مهرطلب دیده می‌شود.

اختلال مهرطلبی به شدت به اختلال عزت نفس پيوند خورده و نشانه‌های اختلال آن از کودکی آشکار تر است. ضربه‌های عاطفی که در کودکی فرد را دچار تروما عاطفی می‌کنند بعضا تا پایان عمر عوارض مختلفی در زندگی او تولید خواهند کرد.

@kherad_Jensi

اینستاگرام خرد جنسی
باسلام انشاالله فردا جمعه/ چهارم خرداد در شهر مشهد هستم.
دوستانی که برای فردا غروب تمایل به دیدار دارند، پیام بدهند تا زمان و مکان تقدیم‌شان کنم.
ارادت🌺
👇
@yasershaban
Forwarded from #کارخیر
‏دوستان عنایت کنید؛
‏کارگری‌ با سن و سال بالا، در آستانه‌ی جلب بابت عدم پرداخت یک بدهی‌ ۵۰ میلیون‌تومانی‌ست که برای درمان دخترش آن را گرفته و نتوانسته پس دهد…
‏آستین بالا بزنیم؟!

‏⁧ #کارخیر

6393461025410958

‏⁦ لینک پرداخت
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
قبل شروع مناظرات انتخابات ریاست جمهوری خوبه هر بار این سخنان دکتر راغفر پخش بشه.

حتی خوبه خود ایشان و افراد دیگه (ولو از طیف‌های متفاوت) مثل دکتر فاضلی و رنانی بیایند و این مسائل و سایر چالش‌های کشور در زمینه‌های مختلف مطرح کنند و پاسخ بخواهند از کاندیدها...

کاندیدها اگر پاسخی داشتند که بسیار عالی!
نداشتند هم وقت خودشان را نگیرند!

بالاخره جمعیت ایتایی‌ها هست تا به شبیه‌ترین کاندید به مرحوم رئیسی رای بدهد (بدون هیچ دلیلی!)

@yaser_arab57
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
خداوکیلی شما توی مشهد یک همچین پاتوقی دارید و حاضرید برید مکان دیگه‌ای نشست و گعده و دورهم نشینی؟

من چند دقیقه با موبایل فیلم گرفتم براتون....

راستی نشست امشب با مخاطبین مشهدی خیلی جذاب و دوستان بسیار خوش روان و گفتگوها خیلی دلچسب بود.


کافه آفتاب
👇
@cafe_ketab_aftab


بلوار احمدآباد
نبش قائم ۴
🔴ابتذال امر شر

سقوط هلیکوپتر رئیس جمهور فقید اگر بنا بعلت نقص فنی و نبود تجهیزات مناسب باشد که خود معلول تحریم هاست،ابتذال امر شر برمی گردد به جریان و گفتمان مانع حل و فصل مسئله سیاست خارجه کشور!

سقوط هلیکوپتر رئیس جمهور فقید اگر بعلت مداخله خارجی باشد،ابتذال امر شر برمی گردد به فقدان واقع بینی سیاسی که خود ماحصل وجود جهل دانشی و ناتجربه مندی در یک جریان و گفتمان خاص در ارتباط با جنگ غزه است.
متاسفانه بسیار بدیهی بود که به خطر انداختن حیات اسرائیل ترکش های بسیار بزرگی در پی داشته باشد.

سقوط هلیکوپتر رئیس جمهور فقید حسب دیگر سناریوهای مفروض اگر بعلت برخی عوامل داخلی باشد باز هم پای یک جریان خاص در میان است که چرا اینگونه با نمایش ابتذال امر شر در تملک و تصاحب حداکثری، با انسداد در فضای کشور کار را بدینجا رساندند.

علی ای حال در حالت منطقی فرضیه دیگری جز موارد مطرح شده بر حادثه سقوط هلیکوپتر رئیس جمهور فقید نمی توان متصور شد.

📌سه فرضیه با یک عاملیت مشخص همان نقطه ایست که معتقدم بزرگان عاقل این کشور بدان آگاه هستند و یحتمل راه عبور از آن را هم رقم خواهند زد.
و حقیقتا ناظر به احوالات دولت و ملت وای به روزی که عاملیت این جریان خاص خدای ناکرده بخواهد همچنان استمرار پیدا کند...

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
Forwarded from فلاخن||سلمان کدیور (سلمان کدیور)
✳️🎥 حسین شریعتمداری: مردم قطعا به دنبال کسی که با رئیسی زاویه دارد نمی‌روند/ ملت به سراغ افراد هم‌سوی رئیسی می‌روند/ اگر سخن کاندیدا‌ها شبیه شهید رئیسی بود، اما زمینه‌ی ناهمخوان داشتند نباید ریسک کرد

🔹 همانطور که عرض کردم، هنوز کفن رئیس جمهور فقید، خشک نشده مصرف انتخاباتی او را آغاز کرده اند.
اصولگرایان در حالی از #الگو بودن آقای رئیسی صحبت می کنند که با مانور بر روی درگذشت شهادت گونه ایشان و تکیه تراژدیک بر آن، موضوع را نوعی امر مقدس جلوه می دهند تا مانع از بازخوانی و تجزیه و تحلیل کارنامه دولت سیزدهم شوند.
گویی هرکس بخواهد نقدی به عملکرد آن مرحوم داشته باشد و یا عنوان کند که چرا دولتی که طی 3 سال ناکارآمد بوده باید الگوی مجدد قرار گیرد، انگار بر جمیع مقدسات عالم خدشه وارد کرده است.
#سلمان_کدیور
....
....
@Falaakhon
2024/10/01 07:11:38
Back to Top
HTML Embed Code: