Telegram Web Link
برای ساختار آموزشی دست بزنيد!
یاسرعرب
مدرسه تخصصی علوم انسانی شرف الدین بالاخره با سعی وافر نهاد خلاقیت کشِ آموزش و پرورش تعطیل شد.

مدرسه‌ای که به جای بالای شهر، خیابان انقلاب را انتخاب کرده و ظاهرا جرم‌های زیادی داشت از جمله (طبق گزارش) رفت و آمد آقایان سعید زیباکلام و صادق زیباکلام در آن!

مدرسه‌ای که برای بچه‌ها خانه بود. محل خواب، جای کشتی، زمین فوتبال و بستر نقد فیلم و محل جلسات سخت پرسش و پاسخ از مسائل سیاسی، فرهنگی و اجتماعی!

گناه شرف الدین برگزاری کلاس‌های ادبیات و شاهنامه خوانی‌های فوق برنامه بود یا اینکه در طول مدت کرونا ده‌ها دستگاه آب میوه‌گیری در دست ده‌ها معلم و دانش آموز و داوطلب خیریه منهای فقر هفته‌ای چندين تن ميوه را آب گیری کرده و رایگان به بیمارستان‌ها ارسال می‌کردند؟
بالاخره مدرسه که جای اینهمه فعالیت و خلاقیت نیست! بلکه باید همان چهره‌ی عبوس، ساختار نظامی و ضدکنش ورزی باشد که بهترین خروجی‌‌اش گونی سیب زمينی است!

باری! حالا میتوانم بگویم من هم در این سالها که برنامه‌هایی مختلف تهیه کرده و سعی داشتم بین علوم انسانی و رسانه آشتی ایجاد کنم، میهمان شرف الدین بودم.
و حالا هم توکل بر خدا..
مدیر مدرسه

شناخت من از مرتضی کیا بعنوان شاگرد خلف علامه حکیمی و بعنوان فعال عدالت‌خواه و بعنوان مجری برنامه ای که ساختیم در مجله ویدیویی هشت و حتی بعنوان یک دوست با آنچه از او بعنوان مدیر مدرسه علوم انسانی شرف الدین می شناسم متفاوت بود.

مدرسه ای ناسازگار در میان انبوه کارخانه های کبریت سازی با لیبل بی خطر که دغدغه رشد و بلوغ از دل تفکر و تعقل داشت.

مرتضی از بابت چندسال ایستادگی بر و در مدرسه علی رغم همه عوامل بیرونی و درونی انسان قابل احترام و قابل ستایشی ست.

برای مواجه با انسانهای متفاوت دلایل «متفاوت» نیز نیاز است اما خوب متاسفانه برخی از دلایل تعطیلی مدرسه «متفاوت» مرتضی حقیقتا خیلی پیش افتاده و بعضا شرم برانگیز است!

مدرسه را هم از قاب فعل سیاسی و میزان وابستگی و تعلقش به ایدئولوژی می نگرند.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
یک گردشگر روس که به ایران سفر کرده ۳۰۰ دلار را به ریال تبدیل کرده و به علت حجم زیاد اسکناس مجبور شده است آن را با کیسه پلاستیکی حمل کند!

این تحقیر ملی نیست؟

@yaser_arab57
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تجاوز به همسر!
یاسرعرب

آیا در فقه ما مفهومی به نام 《تجاوز به همسر》تعریفی دارد؟ آیا عرف ما باچنین مفهومی آشناست؟ اساسا شما که مخاطب چنین تیتری هستید برداشت خاصی از این مفهوم دارید؟

پدیده‌های جنسی در دوران مدرن پیجیده‌تر شده‌اند و حفظ شأن انسانی ملاحظات دقیق‌تر و ظریف‌تری پیدا کرده است.

شیفتگان غرب و روانشناسان زرد هم از سر نادانی برخی زوجین را با مشکل بی اشتهایی جنسی یا سرد مزاجی دعوت به تماشای محتوای پورن می‌کنند و به خیال‌شان فارغ از وجه دینی در کانتکست علم نظر می‌دهند سخت غافل هستند که حتی پرنوگرافی پازلی ناهجنار در بستر روابط اجتماعی در غرب بوده و‌همان پازل وقتی به این سوی جهان میاید میتواند بسیار بیش از تخریب روابط عاطفی و تخریب نهاد خانواده و.. پیش برود.

در این ویدئوی کوتاه و‌ برش مختصر که از مصاحبه‌ای بسیار طولانی برداشت شده می‌توان به اجمال شاهد بود نتیجه عدم روابط عاطفی و چشم دوختن به پرونوگرافی و تقلید از روابط غیر بهداشتی و غیر انسانی (مثل رابطه جنسی مقعدی) در آنها، چه بلایی بر سر یک زندگی مشترک می‌آورد!

https://www.instagram.com/andishkadeh_kheradjensi?igsh=MXd4b3AxNHVnYmMxZg==

@kherad_Jensi
قرآنی که گمراه می‌کند!

یاسرعرب

حسنا سوم دبستان است. عید نوروز در گروه شاد مدرسه گفتند مسابقه‌ای قرآنی، با جوایز ویژه برگزار می‌شود لطفا علاقه‌مندان شرکت نماید.
لیست جوایز؛
کوادکوپتر. هندزفری. لپ تاپ. تب‌لت. ساعت هوشمند. گوشی همراه. دوربین عکاسی و ...

با اینهمه ظاهرا استقبال بسیار کم بوده. ده روز پیش مدرسه اعلام کرد حضور در این مسابقه اجباری و این آزمون نمره امتحان نهایی قرآن بچه‌هاست. حالا شما به همین دو سه نمونه سوال پیوست نظری بیندازید. هم خود را جای فکر و ذهن یک دختر نه ساله با ابر قهرمان‌هایی چون گیسو کمند بگذارید و هم جای پروردگار عالم که هم و غم‌اش گذار دادن آدمیان از جاهلیت به عاقلیت و از عاقلیت به عاشقیت است!‌

باری... امروز در کنار همسر با گوشی وارد آزمون شدیم و با سرچ کردن در گوگل جواب‌ها را پیدا و ثبت کرده و جای حسنا امتحان دادیم. اینکه باید جای حسنا امتحان می‌دادیم که دلیل‌اش مشخص است.

اما چرا سرچ؟ چون با اینکه بیست سالی هست ما بطور معمول و مرسوم مثل هر مسلمان با قرآن سر و کار داریم اما حضور ذهن برای پاسخ نیمی از سوالات را نداشتیم!

این شیوه که من آن را《قرآن قبرستانی》نام گذاشته‌ام پله‌های پایین راهی است که به برنامه‌هایی چون 《محفل》ختم می‌شود. قرآن در ذهن حفظ شده‌ ولو در کودک سندروم دان. قرآن اصالت لغت و کلمه. قرآن سرگرمی. قرآنی در بهترین حالت در خدمت صوت و لحن. قرآنی که می‌شود با تمرکز جای آیه و صفحه آن را با چشم سوم حدس زد. قرآن خواب و خیال و رویا و هپروت. قرآن هری پاتر! و در نهایت قرآنِ سر نیزه!

قرآنی که غایت ارسال رسولان را فاعلیت انسان بداند《لیقوم الناس بالقسط》تا همه مردم‌ مستضعف قوه و استطاعت و امکان تحقق عدالت اجتماعی را پیدا کنند در چنین شرایطی قطعا برای ساختار آموزشی ما سم است!


قرآنی که زمینه‌های اجتماعی و‌فرهنگی نزول‌اش بررسی شود برای چنین ساختار دگم و ایستایی زهر است! ولو که حکیمانه‌ترین داستانها در آن روایت شده باشد...

برای پنهان کردن درخت چه جایی بهتر از جنگل؟ و برای تحقیر دین و فراری دادن کودکان و‌ نوجوانان از《قرآن》چه روشی بهتر از پنهان کردن آن در انبوه کاغذهایی به خط عربی با سوالاتی چرت و بی ربط؟ حتما با این شیوه راه بنداز جابنداز احمقانه می‌توان از قرآن متنفرشان کرد‌ و چرا نکرد؟

کاری که نظام آموزش و پرورش جمهوری اسلامی با قرآن کرد رژیم پهلوی اول و دوم روی هم نتوانست انجام دهد!

@yaser_arab57
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
رسانه سکسوالیته!
مورد کاوی انیمیشن و زیست جنسی و جنسیتی!
یاسرعرب

چه کسی فکرش را میکرد پویانمایی یا همان انیمیشن اینگونه از سنگ نگاره‌ها به پروازی بلند و باستانی درآید و با استخدام تکنیک و علوم مختلف چون فلسفه، جامعه شناسی و روان شناسی بعنوان رویا سازترین مدیوم رسانه ای عصر حاضر بتوانند کودک تا بزرگسال و حتی سالمند را مسحور خویش نمایند.

ذات انسان با رویا و قصه پیوند دارد و چه زیبا قصه میگویند انیمیشن‌ها. رویا ابزاری برای ترسیم آینده و شاید ابزاری برای رفتن به گذشته ما باشد.

همه ما بواسطه همذات پنداری با قصه های رویایی حاضر در درون انیمیشن ها بعنوان «زن» یا «مرد» آینده‌مان را میسازیم و یا از مرور گذشته مان لذت می بریم و در نهایت شاید با گذشته تلخ خودمان کنار بیاییم.

همذات پنداری ما با کاراکترهای فانتزی، حیوانی و یا انسانی حاضر در درون انیمیشن‌ها بواسطه «نقش ها» و «جنسیت» آنها شکل میگیرد.

با حضور استاد سیدهاشم فیروزی بر آن شدیم تا بهترین تولیدات انیمیشن را از منظر نقش ها و کارکردهای جنسیتی آن مورد واکاوی قرار دهیم.
به زودی
#تیزر
https://www.instagram.com/andishkadeh_kheradjensi?igsh=MXd4b3AxNHVnYmMxZg==
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
برای من ویدئوی بسیار مهمی است!
یاسرعرب

سخنران جناب رضا علیجانی است. زندانی سیاسی سابق و چهره اهل دانش و فضل و کتابخوان اپوزسیون خارج.

مردی که ذهن‌اش چون ساعت کار می‌کند و روی تک‌تک کلماتش در مقابله با جمهوری اسلامی تامل دارد.

ظاهرا اینجا در حال معرفی کتابش است. (احتمال می‌دهم لندن باشد) عنوان کتاب 《اسلام در ایران》است و موضوع مورد بحث جایگاه زنان.

لحظه انفجار زمانی است که علیجانی با تکیه بر اینکه 《من به محمد هم تاريخی نگاه می‌کنم!》این گزاره واقعی را مطرح می‌کند؛
قانون ارث زنان، در زمان محمد فمنیستی‌ترین قانون بود در زمان خودش.

اینجاست که روحیه‌ی عرفی و هوچی ما ایرانیان او را سنگ روی یخ می‌کند و یک نفر نیز حاضر نیست از او دلایل این گزاره را بپرسد!

دقت بفرمایید محفل درون یک باشگاه ورزشی یا پارک نبوده و جلسه داخل یک کتاب‌فروشی‌ برگزار شده است.

این جماعت از مریخ که نیامده‌اند! هواداران جمهوری اسلامی هم که نیستند. جزو انصارحزب الله هم که نمی‌توانند باشند!
به گمان من《این ماییم!》

مایی که گاهی شکل‌مان با چادر است و گاهی بدون حجاب. گاهی با ریش و تسبیح گاهی کت و کرواتی دچار سندروم هوچی‌گری

@yaser_arab57
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تصور این است که متجاوزین به بچه‌هایی نزدیک می‌شوند که والدین توجهی به آنها ندارند! (مثل همین مورد ویدئوی الصاقی)

رویا باقری

این تصور درست است اما اجازه بدهید شما را با وجه دیگری از زمینه‌های《تماس بد》 یا《آزار جنسی》 آشنا کنم؛

در سالی که گذشت به اقتضای شرایط کاری درون اثری ( سریال-نمایشی) حضور داشتم. در آنجا دختربچه‌هایی را دیدم که از طرف والدین بسیار مورد توجه قرار گرفته‌اند. والدین هزینه بسیار و زمان زیادی صرف کرده بودند تا فرزندشان به عنوان بازيگر انتخاب و در شهرکی سینمایی مقابل دروبین قرار بگیرد.

اما هیچ‌کدام از والدین به بچه‌ها یاد نداده بودند؛《عوامل تولید سریال تحت هیچ شرایطی حق در آغوش کشیدن، بوسیدن و نوازشِ کوتاه یا طولانی شما را ندارند!》

والدین گاها که می‌دیدند دختران آنها در آغوش عوامل‌اند خوشحال بودند که فرزندشان مورد توجه عاطفی گروه تولید است و این را نشانه آتیه او می‌دانستند!

جالب اینکه وقتی ما به عوامل این سریال ارزشی! تذکر دادیم؛《اگر کودکان متوجه این نیستند که شما حریم خصوصی‌شان را نقض می‌کنید، شما که میفهمید!》
انواع برچسب‌ها نثارمان شد!
برخورد والدین نیز قابل حدس است...

@kherad_Jensi
سلام بر دوستان
همانطور که می‌دانید مجموعه‌های رسانه‌ای چون خرد جنسی ، یک پیشنهاد ساده ، رویای ایران ، مستندهای ممنوعه، و .... بدون چشم دأشت مالی و با عدم هیچگونه حمایت دولتی یا نهادی و صرفا با حمایت خداوند و شما مخاطبین تولید شده است.

مجموعه‌هایی که به شکل رایگان برای هموطنان میلیون‌ها بار پخش شده و سعی داشته‌اند با ابزار رسانه امر اجتماعی را در قالب‌های مختلف به‌ سامان کنند و مغفول‌ترین مسائل کشور را مسئله‌مندانه مورد تحلیل قرار دهند.

حال با تعطیلی مدرسه تخصصی علوم انسانی شرف الدین که برای استقرار دفتر ما، حمایت ویژه داشته است، ما نیز برای استمرار تولیدات نیاز به دفتر کار (حداقل ٤٠ متر) در تهران داریم (ترجیحا نزدیک‌ به مرکز شهر)
اگر از مخاطبین شخصی امکان حمایت برای واگذاری مکان (رایگان یا با حداقل اجاره) را دارد لطفا برای حمایت پیام بدهد!👇
@yasershaban

(باری... یک متر از خاک کشوری که بیست سال است در آن کار فرهنگی می‌کنیم متعلق به ما نیست!)

با احترام. یاسرعرب

@yaser_arab57
2024/11/05 19:03:34
Back to Top
HTML Embed Code: