Telegram Web Link
من عزیزم، مرا دوست بدار
#شفقت_به_خود
#self_compassion
Forwarded from اتچ بات
امروز.....

آفتاب را ببوی
بوی شکوفه ها را ببین....


🍀
@wisdomoftao
Forwarded from طرحی‌نو
دوره درمان مبتنی بر تعهد و پذیرش ACT
مدرس: #دکتر_علی_فیضی
(دانش‌آموخته دوره‌های معتبر اکت)
از ۵ اردیبهشت
چهارشنبه‌ها از ساعت ۱۷.۳۰ الی ۲۰.۳۰
ثبت‌نام ازتلگرام @Tarhinow10
📞۰۲۱-۸۸۳۲۲۶۳۰
پیشاپیش آغاز سال نو را خدمت همۀ دوستان و همکاران عزیز تبریک عرض می‌کنم
از خداوند مهربان و بخشنده خواستارم در سال نو توانایی ما را برای شفقت‌ورزی به خود و دیگران افزایش بدهد. دعا می‌کنم در این سال نو بهتر بتوانیم که با تواضع، جایگاه خود در میان انسان‌های دیگر را بپذیریم، آرزو می‌کنم بهتر بتوانیم با توجه‌آگاهی تصدیق کنیم که همگی رنج می‌کشیم و همگی گاه به گاه شکست می‌خوریم اما در عین حال می‌توانیم زندگی معنادار، هدفمند و مشفقانه‌ای داشته باشیم. در سال نو آرزومندم بتوانیم در مسیر ارزش‌هایی چون شفقت، مدارا، نوع‌دوستی و مراقبت مشفقانه از خود و دیگران با توانمندی بیشتری گام برداریم.
علی فیضی
🌺🍀🌼🌱
âåñíà
Âèâàëüäè
بهار
آنتونیو ویوالدی
همه چیز همان است که هست. ما رنج می‌کشیم چون انتظار داریم جور دیگری باشد.
@mindfulliving
روابط عاشقانه، احساس­اتی مانند ترس، درد و فقدان را میپوشانند. درست مانند هر مادهٔ مخدر دیگری، بعد از مدتی که تاثیر بخشیِ این ماده کم شد، آن اح­ساسات  دوباره به سطح ميآيند.
درست مانند هر اعتياد دي­گری، وق­تی مواد در دس­ترس تان باشد حال بسيار خوبی داريد و در اوج هست­يد اما عاقبت زمانی می رسد كه مخ­در ديگر موثر نیست. وقتی اين احس­اسات دردناك دوباره ظاهر ميشوند، حتی بيشتر از قبل آنها را احس­اس می كنيد؛ و علاوه بر اين شريك تان را به عنوان مقصر اصلی و علت اين احساس­ات ميشناسي­د.

وقتی تب و تاب اوليه ميخواب­­د، رنج و درد بيشتری در اين روابطِ رما­نت­يك پديد می آيد. اين روابط، خود عامل درد و رنج نيستند بلكه در­دی را كه از قبل در شما ريشه دوانده آش­كار ميكنند. اين كاری است كه هر اعتيادی انج­ام ميدهد.

هر اعتيا­دی از يك ان­كار در مواجهه با درد­ و عبور از آن ناشی ميشود. هر اعتيادی با درد آغاز ميشود و با درد پايان می يابد. شما به هر چيزی كه اعتياد داشته باشيد، از الكل ، سیگ­ار، غذا، دارو، پارتی و مهمانی، سفر ، حضور در محیط های شلوغ و گفتگو های طولانی در واقع در حال استفاده از يك ماده هس­تيد تا دردهای تان را پنهان كنيد. اين كاری است كه هر اعتيادی انج­ام ميدهد.
هر اعتيا­دی به جايی ميرسد كه ديگر برای شما موثر ني­ست. تنها با پذیرش و مشاهدهٔ درد است که میتوان به ورای آن رفت و برای پنهان کردنش به مخدر ها ، بی حس کننده ها، روی نیاورد.

اکهارت تله
«زیستن در این جهان و دوست داشتن آن و مقدس شمردنش را نظریه‌ای خشک و بی روح در باب وجود یا حقایق تاریخی یا پدیده های طبیعی به ما عرضه نکرده‌اند. این همه را وجود آن کانون‌های مرموز دگر بود (غیریت) به ما ارزانی کرده است؛ یعنی چهره‌ها، چهره‌هایی که برای نگاه کردن اند، برای بزرگ داشتن اند، برای عزیز داشتن اند.»
ایتالو مانچینی
به نقل از کتاب ایمان و بی ایمانی (مکاتبات امبرتو اکو و کاردینال مارتینی)
صفحه شخصی علی فیضی در اینستاگرام
https://www.instagram.com/feizi.ali.63/
از اين قلمروِ "كثرت"
كه خاك بر سر آن!
به ذوقِ صحبتِ يارِ "يگانه"
بيرون آي

"صائب"
#شعر_واپسین_شب
Telegram.me/sahandiranmehr
انتشارات ابن سینا به زودی منتشر خواهد کرد:
راهنمای فرزندپروری با ACT
کانال تخصصی موج سوم رفتاردرمانی
انتشارات ابن سینا به زودی منتشر خواهد کرد: راهنمای فرزندپروری با ACT
انتشارات ابن سینا به زودی منتشر خواهد کرد:
راهنمای فرزندپروری با ACT
(مزایا و لذت فرزندپروری ارزشمند برای سال‌های اولیه کودکی)
آن زمان‌هایی که کودک در بدترین حالت خود است، از والدین انتظار می‌رود به بهترین شکل رفتار کنند. فقط مشکل این است که والدین هم انسان هستند و در معرض واکنش نشان دادن تکانشی، خشم و ترس هستند. به همین دلیل فرزندپروری بی‌نقص ممکن نیست؛ اما می‌توانید اهداف بلندمدت فرزندپروری را در یاد نگه بدارید، از خود بابت انجام کارهای درست در این مسیر قدردانی کنید و مهم‌تر ازهمه از پاداش‌ها و مزایای پرورش یک کودک لذت ببرید.
راهنمای فرزندپروری با ACT، راهنمایی مشفقانه برای والدینی است که برخی اوقات احساس می‌کنند از پا در آمده‌اند و البته همۀ والدین هر ازگاهی چنین احساسی را تجربه می‌کنند. مهارت‌های درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد (ACT) که در این کتاب آورده شده‌اند به شما کمک خواهد کرد تا مهارت‌های انعطاف‌پذیری و توجه‌آگاهی را در خود پرورش بدهید و با استفاده از این مهارت‌ها به کودک خود کمک کنید تا از مراحل مهم رشدی گذر کرده و دست‌اندازهای مسیر زندگی را به خوبی پشت سر بگذارد.
این راهنما با ارائۀ تمرینات مهارت‌افزا به شما کمک می‌کند:
• با ظرافت، قشقرق‌ها و مخالفت‌ورزی‌های کودک را مدیریت کنید
• وقتی احساس خستگی و از پا درآمدن می‌کنید دوباره روی ارزش‌های مهم زندگی‌تان تمرکز کنید
• وقتی اشتباه می‌کنید با خود مشفقانه رفتار کنید
• وقتی کودک شما از مراحل رشدی گذر می‌کند، متناسب با این تغییرات، فرزندپروری کنید
https://www.tg-me.com/thirdwaveofBehaviorTherapy
کانال تخصصی موج سوم رفتاردرمانی
Photo
انجمن روانشناسی دانشگاه خوارزمی، در تهران:

✳️ دورۀ جامع 50 ساعتۀ اکت(ACT)
◀️ مدرس: دکتر فیضی
🔴 ارائه گواهی معتبر
ثبتنام: soha300@
و 0938 564 3947
🌲کارگاه آموزشی ذهن آگاهی ( مایندفولنس)🌲

🔶مرکز مشاوره و روانشناسی نسیم آرامش تحت نظر دکتر عیسی مراد برگزار می کند.

🔴مدرس: استاد علی فیضی ( دانش آموخته ی دوره های آموزشی مدرسین بین الملل و مترجم کتابهای حوزه موج سوم)

💎مدت: ۱۶ ساعت
🔺زمان: پنجشنبه و جمعه 30 و 31 فروردین

👈ظرفیت باقی مانده: ۴ نفر👉

📜همراه با گواهی معتبر

هزینه: ۱۸۰ هزار تومان (با ۴۰ درصد تخفیف)

🖍ثبت نام: @auobasadi
+989189216305
توجه‌آگاهی را در یک جمله توضیح بده
دکتر لوانا دیویس
مترجم: علی فیضی
یک پزشک اخیراً از یکی از همکارانم که کلاس‌های توجه‌آگاهی برگزار می‌کند خواسته بود که توجه‌آگاهی را در یک جمله برایش توضیح بدهد. وقتی این همکار، قضیه را با من در میان گذاشت، واکنش اولیۀ من ناراحتی و تعجب بود. (بله، تمرین توجه‌آگاهی به ما کمک می‌کند از تمایل انسانی به واکنش هیجانی آگاه‌تر بشویم تا بتوانیم فرصتی برای انتخاب نحوۀ پاسخدهی در لحظه پیدا کنیم؛ اما تمرین توجه‌آگاهی باعث از بین رفتن هیجانات نمی‌شود یا به ما توان پاسخدهی کامل و بی نقص به چالش‌های زندگی را نمی‌دهد). در آن لحظۀ خاص، ناراحتی به وضوح داشت در تسخیر کردن وجودم پیروز می‌شد. (آیا روزی آنقدر بی‌خیال خواهم شد که از پزشکان بخواهم مفاهیم پیچیدۀ حوزۀ تخصصی کاری‌شان را در یک جمله توضیح بدهند؟)
واکنش‌های من داشت به سرعت به احساس ناامیدی تبدیل می‌شد. در آن لحظه، تعریف کردن توجه‌آگاهی در یک جمله به نظر می‌رسید که تکلیفی واقعاً ناممکن است. ظاهراً ذهنم، بی آن که آگاه باشم، این مساله را یک گره سخت در نظر گرفته بود و داشت با دندان آن را باز می‌کرد. یک هفته بعد، ناگهان و صبح خیلی زود بیدار شدم. به سرعت متوجه شدم که افکار دارند حول محور تعریف توجه‌آگاهی در یک جمله می‌چرخند. یک جملۀ خاص توجهم را جلب کرد و آن نوشتم.
«توجه‌آگاهی به معنای توجه کردن به شیوه‌هایی خاص است تا بتوانیم به منابع درونی برای بهبود ظرفیت درونی خود برای تاب‌آوری، سلامتی و رضایت دست پیدا کنیم»
همکارانم هم مثل از این تعریف یک جمله‌ای توجه‌آگاهی واقعاً خوششان آمد.
تعریف کردن کردن توجه‌آگاهی به طور ساده که هم به جوهر توجه‌آگاهی و هم فواید آن اشاره کند کاری دشوار است. چرا؟ چون توجه‌آگاهی فرایند عمدی توجه کردن به شیوه‌ای خاص و رشد دادن این توانایی است؛ بنابراین این مهارت را از طریق تمرین کردن بهتر می‌توان فهمید. توجه‌آگاهی مفهومی ساده با عمقی بسیار زیاد است. ما انسان‌ها اغلب عادت داریم که دربارۀ چیزهای نو و متفاوت حرف بزنیم و فکر کنیم تا این که بلافاصله آنها را تجربه کنیم. این رویکرد محتاطانه احتمالاً راهی برای محافظت از خود در برابر آسیب‌ها و در نتیجه مفید است اما وقتی که به خاطر تحلیل کردن افراطی، فلج می‌شویم دیگر نشانی از مفید بودن ندارد. جان کبت‌زین، آموزگار شهیر توجه‌آگاهی در یکی از کتاب‌هایش به نام «بگذار همه‌چیز آموزگار تو شود» می‌گوید که تلاش برای فهمیدن توجه‌آگاهی از طریق حرف زدن، شبیه این است که بخواهید از طریق تعریفی که گارسون رستوران از یک غذا می‌کند مزۀ آن را بفهمید. او اشاره می‌کند که هیچ کس نمی‌تواند به جای ما غذا بخورد. ما بایستی به بدن خود غذا برسانیم. فکر کردن دربارۀ غذا خوردن البته می‌تواند مفید باشد اما به هیچ وجه نمی‌تواند جایگزین تجربۀ حسی غذا خوردن بشود.
در زمانه‌ای که هر روز بیش از پیش، به جای تجربۀ حسی از طریق فناوری با دنیا ارتباط برقرار می‌کنیم، توجه‌آگاهی ابزاری قدرتمند برای ارتباط کامل و عمیق‌تر با لحظات زندگی روزمره است. در میان همۀ فوایدی که پژوهش‌ها دربارۀ تمرین توجه‌آگاهی یافته‌اند یکی بیش از همه برای من معنادار است: بین حضور کامل در لحظۀ حال و احساس شادمانی پیوندی عمیق وجود دارد.
کتابشناسی منبع اشاره شده در متن:
کبت‌زین، جان. بگذار همه‌چیز آموزگار تو شود. (ترجمه علی فیضی.) انتشارات ابن سینا، تهران، 1395
https://www.tg-me.com/thirdwaveofBehaviorTherapy
هفت هفته با ACT
استیون هِیز
ترجمه: علی فیضی
هفتۀ سوم: کلید زندگی غنی و معنادار
سلام دوستان
این سومین درس از هفت درس آموختن درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد است.
در مورد این جملات تامل کنید:
اگر نخواهی آن را داشته باشی آن را خواهی داشت.
اگر نخواهی که مضطرب باشی بیشتر مضطرب خواهی شد.
اگر نخواهی که درد را احساس کنید بیشتر درد خواهی کشید.
اگر نخواهی که از دستش بدهی آن را از دست خواهی داد.
اگر به شادمانی و لذت بچسبی، خیلی زود تو را ترک خواهند کرد.
هر وقت که برای اجتناب از احساسات ناخوشایند تلاش می‌کنید، آنها را تبدیل به چیزهایی شیطان و شرور می‌کنید، و هر وقت که این احساسات به طور طبیعی ظاهر می‌شوند حال خود را بدتر می‌کنید.
هرگاه که تلاش می‌کنید شادی، آرامش و نظیر اینها را به جای احساسات ناخوشایند خود قرار بدهید، شبیه آن فردی می‌شوید که برای رفع تشنگی، آب شور می‌نوشد.
در سخنرانی خودم که در مطلب قبلی به آن اشاره کردم (انعطاف‌پذیری روانشناختی: عشق چگونه درد را به هدف تبدیل می‌کند) دربارۀ اهمیت ایجاد فضایی برای هیجانات ناخوشایند صحبت کرده‌ام.
وقتی تمایل دارید و می‌خواهید فضایی در وجود خود برای احساسات ناخوشایند ایجاد کنید و موقت بودن ذاتی هیجانات مثبت را می‌پذیرید دیگر زمان و نیروی خود را برای کنترل آنها صرف نمی‌کنید.
وقتی تمایل دارید فضایی در وجود خود برای احساسات ناخوشایند باز کنید، به خود می‌گویید: من را همانگونه که هستم بپذیر.
این تمایل به هیجانات ناخوشایند و تجربۀ هیجانات مثبت بدون چسبیدن به آنها، ستون انعطاف‌پذیری روانشناختی است.
هدف از تمایل، به حال و احساس بهتر رسیدن نیست بلکه گشودن پنجرۀ وجود خود به سرزندگی و نشاط موجود در هر لحظه و حرکت موثرتر به سوی آنچه برایش ارزش قائلید است.
به عبارت دیگر، هدف تمایل، احساس کردن هرآنچه اعم از خوب و بد در وجود شما ظاهر می‌شود تا بتوانید کامل‌تر و یکپارچه‌تر زندگی کنید.
در اساس، به جای تلاش برای رسیدن احساس بهتر، تمایل به معنای یادگیری این است که چگونه بهتر احساس کنیم.
• چرا تمایل؟ چون وقتی با تجارب ناخوشایند خود کشمکش می‌کنید، این کشمکش آنها را دردناک‌تر می‌سازد.
• چرا تمایل؟ چون تجربۀ شما به شما می‌گوید که نامتمایل بودن موثر نیست.
• چرا تمایل؟ چون وقتی تلاش می‌کنید هیجانات مثبت خود را تداوم ببخشید، از فقدان آنها می‌ترسید و ترس مفرح نیست.
• چرا تمایل؟ چون وقتی تمایل ندارید سرزندگی و نشاط خود را از دست می‌دهید.
• چرا تمایل؟ چون این برای انسان‌ها کاملاً طبیعی است که درد را احساس کنند و هیجانات مثبت را فرّار و لیز ببینند و این غیرانسانی و دور از محبت به خود است که به معیارهای متفاوتی بچسبید.
• چرا تمایل؟ چون به اندازۀ کافی رنج کشیده‌اید.
https://www.tg-me.com/thirdwaveofBehaviorTherapy
تمرین- پرسش تمایل
تصور کنید به منظور زیستن یک زندگی سالم، با نشاط، معنادار و رضایت‌بخش نیاز دارید که قبل از حرکت در مسیری که مطلوب شما است، از کنترل افکار و احساسات دست بردارید.
اگر این همان چیزی باشد که نیاز دارید، به چه میزان برای فرونهادن کنترل‌ افکار و احساسات خود تمایل دارید؟
(من این فرض را ندارم که شما می‌دانید چطور این کار را انجام بدهید؛ فقط از تمایل شما به پیش رفتن در چنین مسیری می‌پرسم)
اگر 1 به معنای عدم تمایل مطلق و 100 به معنای تمایل کامل باشد، چقدر تمایل دارید تا شروع به تجربۀ افکار و احساساتی بکنید که محصول تاریخچۀ زندگی‌تان است؟
شمارۀ مورد نظر خود را بنوبسید.
در درس بعدی به شما نشان خواهم که داد که چطور به صورت عملی به سوی تمایل حرکت کنید.
صلح، عشق و زندگی
با جستجوی عبارت « انعطاف پذیری روانشناختی( پروفسور استیون هیز) » در سایت آپارات می‌توانید این سخنرانی را با زیرنویس فارسی مشاهده کنید:
https://www.aparat.com
2024/09/23 05:23:52
Back to Top
HTML Embed Code: