Telegram Web Link
Forwarded from صبح ما
🔰یک اصولگرا: این مناظره ۴ دقیقه حسن روحانی کم داشت

محمد مهاجری:

🔹️ ‏این ۴ ساعت مناظره ۴ دقیقه ‎حسن روحانی کم داشت تا ۴ کاندیدای پوششی و فرمایشی را لوله کند!
#صبح_ما

🆔 @sobhema_ir
Forwarded from محسن برهانی
ام‌ّ المسائل و امّ المشاکل و حیرانی مطلق

🔷 گفتن و نوشتن در مورد کارکرد «شورای نگهبان» تمامی ندارد؛ ام‌المسائل نظام سیاسی ایران، جایگاه مجلس در بیان «اراده ملت» است که شورای نگهبان با نظارت سلیقه‌ای و مصلحت‌گرایانه و مبتنی بر معیارهای ذهنی-شخصی آن جایگاه را کم اثر -اگر نگوییم بی‌اور- کرده است.

🔷 در انتخابات ریاست جمهوری هم همین رویکرد باعث می‌شود انتخاب مردم محدود شود و هیچ کسی نداند که این ۱۲ نفر قرار است چه کنند؟!

🔷 این پدیده خاص در هیچ کجای دنیا به این شکل وجود ندارد و این رویکرد باعث شده است که قدیمی‌ترین دموکراسی در قاره آسیا بعد از گذشت بیش از ۱۰۰ سال از حیات خویش، در اوّلیّات لنگ بزند.

🔷 حال باید چه کرد؟ شورای نگهبان قطعاً از این سیطره مطلق و غیرپاسخگویش بر انتخابات کوتاه نخواهد آمد و بر فرض محال اگر مجلس هم بخواهد قانون انتخابات را تغییر دهد، شورا به بهانه‌های مختلف و تعارض با حق نظارت خویش، مانع از تغییر قانون خواهد شد. اسم چنین وضعیتی اگر انسداد نباشد پس چیست؟

🔷 حال یک ملت در چنین بن‌بست و انسدادی قرار گرفته‌ است. چه کند؟ از امکان‌های حداقلی استفاده کنند و کمی بر منافذ تنفسشان بیفزایند یا اینکه در این پروسه هیچ مداخله‌ای نکنند و با عمل بگویند «خودتان می‌دانید و مملکتتان»؟ تلاش کنند تا دولتی بر سر کار آید و کمی از رنج بی‌پایان این مردم کم شود یا با عدم مداخله در این پروسه و عدم مشروعیت‌بخشی به ساختار، به حیات اخلاقی خود ادامه دهند تا شاید در آینده فرصت برای تغییرات بنیادین شکل بگیرد؟ مداخله و روی کار آمدن یک رییس جمهور و تأثیرگذاری جزئی ترجیح دارد یا کنار کشیدن به امید تأثیرگذاری کلی و بنیادین؟
آیا در دوگانه سکوت یا روزنه‌گشایی قرار داریم یا این دوگانه واقعی نیست و گزینه‌های دیگری برای ایجاد سه‌گانه هم موجود است؟ اگر مداخله نکنیم قرار است چه اتفاقی در آینده بیفتد و آیا وضع بدتر نخواهد شد؟
عجب گیری کرده‌ایم!

محسن برهانی
https://www.tg-me.com/m_borhani57

لینک کامل ویدیو در یوتوب:
https://youtu.be/PCZU3ViawGM?si=GKEQIxNHVK_vhe72
Forwarded from کانال اختصاصی رضا نصری (Reza Nasri)
آقای پزشکیان را - با وجود ضعف‌هایش - واقعا انسان شریف و اصیلی یافتم. امسال با خیال راحت به او رأی می‌دهم.

@AmirTafreshi
🔴آقای قالیباف حتی نمی‌داند از کجا می‌خورد!

▪️هر کودنی می‌فهمد که بازداشت وحید در میانۀ کمپین انتخاباتی، منجر به فضاسازی رسانه‌‌ای بر علیه محمدباقر قالیباف خواهد شد. و از قضا، جریان امنیتی که این اتفاق را رقم زده است، قطعا در چنین شرایطی، هدفی جز این را دنبال نمی‌کند!

@AmirTafreshi
البته که دکتر پزشکیان وزیرِ دولت آقای خاتمی بوده است، ولی آن پنج نفر و هوادارانشان می‌خواهند ما را از حضور وزرای روحانی در اطراف او بترسانند!
آنانی که «زارع‌پور»ها را دیده‌اند از «آذری جهرمی»ها می‌ترسانید؟!

@AmirTafreshi
🔴چند جمله درباره بازداشت وحید اشتری

۱) قالیباف هنوز رئیس‌جمهور نشده، تمام منتقدانش را یکی‌یکی دارند به زندان می‌برند...گویی ریاست مجلس را دارد، قوه‌قضاییه هم در تصرفش است!

حالا شما تصور کنید این بابا رئیس‌جمهور هم شود! خدا به داد همه‌مان برسد.

۲) چه کسی گفته برای این حکومت مشارکت در انتخابات مهم است؟! اگر مشارکت مهم بود در این ایام انتخاباتی، این چنین واضح و لخت، با یاشار سلطانی و صبا آذرپیک و وحید اشتری برخورد می‌کردند؟!

۳) حکومت چند سالیست فقط می‌خواهد گزینه خودش را بنشاند روی صندلی ریاست جمهوری؛ آن از انتخابات دوره قبل، که مرحوم رئیسی را رسما انتصاب کردند، این هم در این دوره که برای تحقق رویای دیرینه‌شان(رییس‌جمهور شدن قالیباف)، تمام منتقدانش را از دم بازداشت می‌کنند و عین خیالشان هم نیست.

این مملکت ظاهرا به چندین نفر، ریاست‌جمهور را بدهکار است...و تا زمانی که امثال قالیباف رییس‌جمهور نشوند و مانند مرحوم رئیسی کارنامه‌ مفتضحشان به عینه دیده نشود، همه ما و فرزندان‌مان و مردم این سرزمین باید هزینه و قربانی شویم! و سری بعد دوباره گزینه بعد و بعد دوباره گزینه بعد...گزینه‌های نظام تمامی ندارد!

@aghalyyat
Forwarded from از پنجره اسليت (Dr.Mirhashemi)
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
این کلیپ چند سال قبل پخش شد و عده ای از جانور شناسان گفته بودند شیرهای ماده وقتی متوجه میشن گاومیش بارداره با شیرهای دیگه جنگ تصنعی راه میندازن تا گاومیش باردار بتونه فرار کنه….

@Slitdrmirhshemi
Forwarded from Asrekhodro
دستور حذف گزینه «عجله دارم» در تاکسی های اینترنتی به قوت خود باقی است👉

🔹سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی درباره اظهارات معاون مرکز ملی مطالعات، پایش و بهبود محیط کسب و کار مبنی براینکه معاونت حقوقی ریاست جمهوری صراحتا درباره حذف گزینه «عجله دارم» از سوی سازمان تعزیرات اظهار نظر کرده و تصریح کرده که سازمان تعزیرات باید اقدام اصلاحی لازم را در این زمینه انجام دهد، واکنش نشان داد.

🚘@asrekhodro

برای اطلاع از اخبار جدید واردات خودرو به کانال اختصاصی "اخبار واردات خودرو" بپیوندید👇👇

@importcarnews
Forwarded from جماران
♨️ کنایه رضا رشیدپور به کاندیداهای ریاست جمهوری: من فیلتر کردم من!

🗳 @jamarannews
Forwarded from صبح ما
🔰 آقای قالیباف شما موافق فیلترینگ نیستی؟!

#صبح_ما

🆔️ @sobhema_ir
🔴یک نکته هم با حکومت

🔺اعتماد ۳۱ خرداد ۱۴۰۳

✍️عباس عبدی

🔘به نظر می‌رسد که ساختار سیاسی ایران به روشنی متوجه شده است که سیاست یک‌دست‌سازی چند عارضه مهم دارد. اول از همه کاهش مشارکت سیاسی است. معنای کاهش مشارکت سیاسی روشن است. هنگامی که تهران بزرگ حدود ۱۰ درصد یا کمتر در انتخابات مشارکت کند، این یعنی شکست اعتبار. بله ممکن است که در یک حوزه انتخاباتی هم به دلیل رقابت‌های قومی و قبیله‌ای و زبانی و دینی و... دو یا چند نامزد موجب مشارکت ۶۰ تا ۷۰ درصدی شود ولی آنان به دلایل خودشان پای صندوق آمده‌اند. دلایلی که لزوماً هم به توسعه و امنیت کشور کمک نمی‌کند.

🔘من نمی‌گویم که مشارکت در تهران باید ۸۰ درصد باشد، ولی مشارکت زیر ۵۰ درصد زنگ خطر است. هنگامی که به زیر ۱۰ درصد برسد، آژیر خطر و حتی صور اسرافیل سیاست به صدا درآمده است. میزان مشارکت سیاسی نه تنها بازتابی از مشروعیت و مقبولیت است، بلکه اثرات مهمی در عملکرد دولت‌ها می‌گذارد. بی‌اعتمادی ناشی از این وضعیت منجر به کاهش کارآیی دولت و بی‌رغبتی مردم در مشارکت می‌شود.

🔘دومین اثر؛ بی‌کفایتی مفرط و آشکار در شناخت مسایل جامعه و مردم و نیز در حل آنها است. دولت کنونی مظهر اثبات چنین ادعایی است. باور نکردنی است که مجموعه‌ای به نام دولت تا این اندازه بی‌ایده و بدون چشم‌انداز و ناامیدکننده باشند.

🔘سومین اثر که آن نیز مهم است، فاصله‌گیری بیش‌تر مردم از حکومت است. همین الآن به وضوح می‌بینیم که بسیاری از افراد چنان فاصله‌ای میان خود و حکومت را تعریف کرده‌اند که برداشتن این فاصله حتی از نظر عاطفی بسیار سخت شده است. این امر اثرات امنیتی و اجتماعی فراوانی دارد.

🔘با این ملاحظات معتقدم که حکومت خواهان افزایش مشارکت است، و این همان عاملی بود که مرا تشویق به حضور انتخاباتی کرد. ولی اکنون باید به لوازم این خواست پرداخت. مطابق یک قاعده عقلی روشن، الزام به شیء؛ الزام به تبعات آن نیز هست. در واقع پرسش این است که مردم چرا باید بیایند به آقای پزشکیان رأی دهند تا تندروهای مورد حمایت قبلی رأی نیاورند؟

🔘یک پاسخ این است که رأی آوردن آنان را برای کشور و آینده بدتر می‌دانیم پس به پزشکیان رأی دهیم. این استدلال تا حدی کاربرد دارد، ولی اکنون فاقد کارآیی است. چون مردم حس می‌کنند که این بازی نیمه نهایی است، که می‌توانند تیم خود را برنده کنند. بازی بعدی و نهایی در داخل ساختار قدرت و پس از پیروزی رییس‌جمهور است که مردم در آن حضور ندارند و دیگران هر گونه که بخواهند داوری و برخورد خواهند کرد.

🔘مجلس، شورای نگهبان، صدا و سیما و رسانه‌های دولتی وابسته به ساختار قدرت، نهادهای اقتصادی خارج از چارچوب نهادهای عمومی، نیروهای نظامی و انتظامی و... بازیگران مرحله بعدی هستند. در حالی که هر کدام وظایف خود را دارند، در عین حال می‌توانند با ایجاد ناهماهنگی برای عملکرد دولت و رییس‌جمهور منتخب مشکل ایجاد کنند. شاید برخی گمان کنند که مملکت ارث پدری‌شان است که به آنان رسیده و هر طور که خواستند علیه دولت بتازند، همچنان که وقیحانه‌ترین حملات را علیه روحانی و دولت او انجام می‌دادند و کسی هم مانع آنان نبود و یا از طریق مجلس چوب لای چرخ احیای برجام گذاشتند و این وضع فاجعه‌بار را ایجاد کردند و... خوب این طور نمی‌شود.

🔘اگر مشارکت بالا را ضروری بدانیم باید به تبعات آن نیز تن داد. تبعات آن احترام گذاشتن به خواست مردم مشارکت‌کننده است. طبعاً نمی‌توان گفت که قانون چنین می‌گوید و اسلام چنان می‌گوید و باید همه تابع باشند. اگر چنین ایده‌ای در ذهن است، ترجیح دارد که از ابتدا وارد این ماجراها نشد.

🔘البته مطالبات مردم مشارکت‌کننده هم چندان رادیکال نیست، در حد عرفی است و هر حکومت متعارفی با آنها تن می‌دهد، وضعیتی که اکنون در سیاست خارجی، اجرای قانون و قانون‌گذاری، مسأله زنان، رسانه‌ها، تبعیض‌ها و فساد، گزینش‌ها، آموزش عمومی و عالی، نظارت استصوابی و... وجود دارد قابل تداوم نیست.

🔘البته اینها صفر و یک هم نیست. به همان میزانی که در مسیر بهبود قرار گیرد کافی است. اگر قرار است که هیچ کدام از اینها تغییر نکند، خیلی شفاف و صادقانه اعلام شود، آنگاه رأی‌دهندگان متوجه خواهند شد که به چه چیزی رأی می‌دهند و اگر خواستند شرکت می‌کنند یا نمی‌کنند. ولی هنگامی که نامزد انتخاباتی روشن نظر می‌دهد و در عمل تحولی رخ نمی‌دهد، به نظرم این خلاف وعده و پیمان با مردم است.

🔘پیشنهاد من این است که در این باره شفاف و روشن عمل شود، در این صورت مشارکت انتخاباتی به میزانی خواهد رسید که ثبات و کارآیی را به نحو چشمگیری افزایش خواهد داد.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📌 انهدام #زاکانی در یک عبارت توسط #پزشکیان:

"تا آخر میمونی دیگه؟"


@Mr_Economy
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔹 وقتی روزنامه‌نگاران و رسانه‌ها بابت یک خبر ساده می‌توانند به «اقدام علیه امنیت ملی» متهم شوند اگر آنچه آقای پورمحمدی در خصوص مخالفت سعید جلیلی با FATF به دلیل گروکشی جناحی گفته، درست باشد اقدام وی به شکل مضاعف مصداق بارز این جرائم و همچنین جرم «اخلال در نظام اقتصادی» است.

https://www.tg-me.com/alimojtahedzade
Forwarded from قبل انقلاب
♦️سوءنیت یا عنصر معنوی جرائم #وحید_اشتری چگونه ثابت شد؟! با «فاسد خواندن قالیباف» در اظهاراتش نزد مأموران اطلاعات سپاه!

🔹در پرونده‌ای که ادعا می‌شد هیچ ارتباطی به آقای قالیباف ندارد و روی کاغذ هم وحید اشتری از اتهامات مربوط به ماجرای #سیسمونی_گیت تبرئه شده بود، پس از گذشت چندین ماه از پذیرش اعاده دادرسی در دیوانعالی کشور، در آستانه انتخابات و با سرعتی غیرعادی، شعبه ۱۴ دادگاه تجدیدنظر با رد نظر دیوانعالی، محکومیت قبلی اشتری را تأیید کرد. نکته جالب این رأی، استدلال قاضی در احراز سوء نیت وحید اشتری است: اشتری قالیباف را #فاسد معرفی کرده‌است!

🔹مگر پرونده مربوط به شکایت آقای قالیباف است یا فاسد خواندن وی می‌تواند ملاکی برای محکومیت در دیگر پرونده‌ها باشد؟ عجیب نیست؟!

🔹۲۹ خرداد رأی صادر شده، ۳۰ خرداد برای بازداشت اشتری در تهران اقدام شده و ۳۱ خرداد در قزوین بازداشت اتفاق افتاده است! این همه عجله برای چیست؟!

🔹محکومیت این‌چنینی و صدور حکم جلب و بازداشت بلافاصله‌ و شبانه - بدون احضار و ابلاغیه‌ی اجرا - تأییدی بر این نگرانی همیشگی فعالان سیاسی و اجتماعی است: غلبه‌ی ملاحظات سیاسی و جناحی بر سازوکارهای قانونی...
#باانتخابات
کسی میدونه چی جوری با کاهش قیمت بنزین از ۳۰۰۰ تومان به ۱۵۰۰ تومان میشه به مردم یارانه ۲۲ میلیون تومانی داد؟
‏این یکی هم حق داریم و آموزش ندیده ایم؟
‏⁧
@azarijahromi
Forwarded from توییتر_بورس (Reza Habibtamar)
جلیلی واقعا حرفاش یه جوریه میفهمی چی میگه اما متوجه نمیشی میخواد چی بگه

@twitter_bourse 🐦
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from از پنجره اسليت (Dr.Mirhashemi)
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
دخترا در شروع آشنایی…

@Slitdrmirhshemi
2024/11/20 10:41:34
Back to Top
HTML Embed Code: